Kövesse a képzeletét!



Hasonló dokumentumok
A kaland a sarok mögött vár

Az R-sorozat itt kezdődik

A városi dzsungel királya

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Minden nap különlegesen érezheti magát

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Fordítsuk komolyra a szót

Extrém körülményekhez tervezve.

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Extrém körülményekhez tervezve.

Útra fel! FJR1300A

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Színtiszta borzongás. FZ8

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Engedje szabadjára kalandvágyát

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A sötét oldal két lelke

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

VMAX Carbon. Izmosnak született

Fedezd fel éned sötét oldalát

A legjobb társ a városban.

Izgasd fel a sötét oldalad!

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Ne félj a sötéttől! MT-125

Az élet egy verseny. Aerox R

Az ügyes városi robogó

Főszerepben a Sötét Oldal

lehetőség D'elight

Alakítsd te a történetedet

A MAX-ból soha nem elég

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Az Ön megbízható barátja.

Az ügyes városi robogó

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Rosszaság. WR450F

A sötét oldal két lelke

Air Riderek. YZ85/LW

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Öleld át a sötét oldalt

Színtiszta borzongás. FZ8

Végezze keményen a munkáját.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Öleld át a sötét oldalt

A szórakozás gyors módja.

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Rossz, a jó értelemben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Arra született, hogy új utakat találjon

A legjobb középméretű mindenes.

Engedd szabadjára az érzéseidet

Fedezd fel éned sötét oldalát

Engedje szabadjára képzeletét

Sokoldalú városi sportmotor

Végtelen út. FJR1300AE

A sötétség szemei. MT-09

Uralkodásra született

Az élet egy verseny. Aerox 4

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Urald a szélsőségeket!

A MAXimum nem opcionális választás

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Air Riders. YZ250

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Az élet egy verseny. Aerox 4

Speed of Darkness. MT-10 SP

Hozd ki a maximumot minden útból

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A sötétség vonzása. MT-07

Ragadd meg a sötét oldalt

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Győzelemre született. XSR900 Abarth

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Kétütemű. Első hely. YZ250

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Az eredeti MAX. TMAX

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Győzd le a sötétséget

A sötét oldal sugara. MT-10

A holnapra született. XSR700 / ABS

Írd át a MAX szabályait

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Az ügyes városi robogó

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Előre gondolkodó. YZ250F

Átírás:

Kövesse a képzeletét! Készüljön fel a kalandra az XT660Z Ténérével ezzel a masszív, funkcionális és stílusos ketts célú motorkerékpárral. Bárhová elrepíti, ahová csak vágyik - Európa városi utcáitól és autópályáitól egészen Afrika homok- és ksivatagáig. Ennek a felfedez terepmotornak a szíve egy folyadékhtéses, 4 szelepes, 4 ütem, egyhengeres SOHC motor, amely széles fordulatszámtartományban ad le kiváló teljesítményt, így a vezet bármilyen helyzetben ura lehet a motorjának. Masszív, kalandra termett enduro motor Üzemanyag-befecskendezéses, 660 ccm-es, 4 ütem, egyhengeres motor Rally Raid karosszériaelemek Nagykapacitású, 23 literes üzemanyagtank Felverdésgátlók Masszív acél váz ABS változat is kapható A 23 literes üzemanyagtank hosszú idre elegend üzemanyagot tárol, a 2011-es új grafika pedig szemet gyönyörködtet. Az ultra kényelmes, kétszemélyes ülés, a szélterel, rally-stílusú orr-rész és a magas szélvéd jól bírják a strapát hosszabb utazások során is.

Kövesse a kalandot! Sokan mondják, hogy a kalandozás kora lejárt - végül is a világot már bejárták és feltérképezték. De Te már felfedezted? A Yamaha kalandmotorkerékpárjai olyan utakra viszik a tulajdonost, amit soha nem felejt el. A motor olyan helyre viszi el tulajdonosát, amelyrl azt sem tudta, hogy létezik. Ezek a motorok akkor sem állnak le, amikor eltnik a bitumenút. A legendás kaland-sport motorjainkat a vezet, a motor és a sziporkázó horizont együttesének terveztük. Yamaha kalandmotorok: a szívós többcélú motoroktól a radikális enduro modellekig. Indulj el és fedezd fel a világot! Magadnak.

Ers, nagy teljesítmény motor Ennek a masszív, interkontinentális felfedeznek a szívében egy folyadékhtéses, 4 ütem, 4 szelepes, egyhengeres SOHC motor dübörög, amely széles fordulatszámtartományban ad le kiváló teljesítményt. Máris indulhat a kalandozásra, hiszen ez a motor szinte minden helyzetben megállja a helyét. A legkeményebb kihívásokkal is szembenéz Ez a kalandmotor legendás hírnevét a bolygó legkeményebb versenyein szerezte - legfképpen a híres Párizs-Dakar ralin. A motorkerékpár rendelkezik mindazzal az ervel, amely az egész napos kalandozáshoz szükséges, és a valódi kétkerek kalandjármvekhoz ill megbízhatóság is a sajátja. A legjobb általános célú terepmotor Ketts célú motorkerékpár felhasználóbarát nyomatékkal, hosszú rugóutas felfüggesztéssel, alumínium lengkarral (a rugózatlan tömeg csökkentésére és a jobb kezelhetség érdekében), alig 206 kg súllyal, aszfaltra és off-road felfedezésekre egyaránt. Látogasson el távoli tájakra A 23 literes üzemanyagtankkal a motorkerékpár kiváló távolságot képes lefedni. Az ultra kényelmes, kétszemélyes ülés, a szélterel, rally-stílusú orr-rész és a magas szélvéd jól bírják a strapát hosszabb utazások során is. Masszív felépítés, kemény motorozás A masszív és ellenálló felépítés XT660Z Ténéré bármilyen kihívással könnyen szembenéz. A felverdésgátlók segítségével magabiztosan nézhet szembe az ismeretlennel. Az acélból készült, gyémánt alakot formáló váz védi a motort, így félelem nélkül uralhatja a legnehezebb terepet is. Alkalmazkodóképes A modellhez külön kapható, kiváló minség tartozékok széles választékával könnyen adaptálható a járm az egyéni igényekre. Növelje tovább a járm felszereltségét a kalandhoz extra csomagtartókkal vagy egyéni védfelszereléssel saját maga számára.

Motor Furat x löket 100,0 mm x 84,0 mm Gyújtás TCI Indítás Elektromos Karburátor Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Kenési rendszer Száraz karter Kihajtás Láncos Kompresszióviszony 10.0 : 1 Kuplung típusa Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós Lökettérfogat 660cc Maximális nyomaték 58.0 Nm (5.92 kg-m) @ 5,500 rpm Maximális teljesítmény 35.0 kw (48.0PS) @ 6,000 rpm Motor típusa Egyhengeres, folyadékhtéses, 4 ütem, SOHC, 4 szelepes Váltó Állandó áttétel, 5 sebességes Alváz Els fék Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 298 mm Els felfüggesztés Teleszkópvillák Els gumi 90/90-21 M/C Els rugóút 210 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm Hátsó felfüggesztés Lengkaros monoshock, beállítható rugós elterheléssel Hátsó gumi 130/80-17 M/C Hátsó rugóút 200 mm Nyomtáv 113 mm Utánfutási szög 28º Váz Acélcs, gyémánt alakot formáló Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 208.5 kg 260 mm 2.9 liter 2,246 mm 1,477 mm 896 mm 1,500 mm 896 mm 23 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek XT660Z Ténéré Yamaha Blue Matt Grey A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminség motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha XT660Z Ténéré modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország