Színtiszta borzongás. FZ8



Hasonló dokumentumok
Színtiszta borzongás. FZ8

A városi dzsungel királya

Minden nap különlegesen érezheti magát

Extrém körülményekhez tervezve.

lehetőség D'elight

Fordítsuk komolyra a szót

A kaland a sarok mögött vár

A sötét oldal két lelke

Uralkodásra született

Extrém körülményekhez tervezve.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Ne félj a sötéttől! MT-125

Kövesse a képzeletét!

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az R-sorozat itt kezdődik

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Fedezd fel éned sötét oldalát

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Öleld át a sötét oldalt

Útra fel! FJR1300A

Öleld át a sötét oldalt

Írd át a MAX szabályait

Az eredeti MAX. TMAX

Végtelen út. FJR1300AE

A sötétség szemei. MT-09

Alakítsd te a történetedet

Hozd ki a maximumot minden útból

Air Riderek. YZ85/LW

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Air Riders. YZ250

Rossz, a jó értelemben

A MAXimum nem opcionális választás

Engedje szabadjára képzeletét

Az élet egy verseny. Aerox 4

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Kétütemű. Első hely. YZ250

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Speed of Darkness. MT-10 SP

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

A holnapra született. XSR700 / ABS

A sötét oldal sugara. MT-10

Szeretem, ahogyan közlekedek

A MAX-ból soha nem elég

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Sokoldalú városi sportmotor

Az élet egy verseny. Aerox R

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Ragadd meg a sötét oldalt

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Győzelemre született. XSR900 Abarth

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Fedezd fel éned sötét oldalát

A sötét oldal két lelke

Rosszaság. WR450F

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

A MAX-ból soha nem elég

Győzd le a sötétséget

Arra született, hogy új utakat találjon

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

A sötétség vonzása. MT-07

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Az ügyes városi robogó

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Urald a szélsőségeket!

Az élet egy verseny. Aerox R

Előre gondolkodó. YZ250F

Air Riders. YZ125

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Yamaha YZF-R1M. We R1

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

VMAX Carbon. Izmosnak született

Izgasd fel a sötét oldalad!

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Eggyé válva. YZ450F

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Az ügyes városi robogó

A legjobb középméretű mindenes.

Átírás:

Színtiszta borzongás Csak egy bolond merne szembeszállni az FZ8 motorral. Az R sorozat alapján létrehozott nagy teljesítményű motor ugyanis kialakításának köszönhetően a kategória összes többi motorját lekörözi. A kifinomult Deltabox karosszéria és a kiváló minőségű fékrendszer pedig még tovább növeli e mogorva harcos előnyét a többiekkel szemben. Az alacsonytól közepes fordulatszámig leadott brutális nyomatéknak köszönhetően elképesztő gyorsulásra képes. Ha pedig a sebességmérő mutatója a piros vonal közelébe ér, jobb, ha erősen megkapaszkodik! FZ8: lenyűgöző teljesítmény és széles körű felhasználhatóság Nagy teljesítményű, 779 ccm-es, soros 4 hengeres motor Azonnali nyomaték és katapultáló erő Könnyű és masszív Deltabox alumíniumváz Radikális, új kipufogódob-kialakítás A supersport teljesítmény és a csupasz megjelenés kombinációja Az R sorozatra jellemző kialakítású motor és váz Kategóriaelső fékrendszer 2013 újdonságát jelentő, állítható felfüggesztés Választható opcióként ABS is elérhető hozzá Az ultrakönnyű alumínium Deltabox karosszéria hegyszorosokon áthaladva és az autópályán száguldva egyaránt nagy precizitású kezelhetőséget és nagy sebesség mellett is szilárd stabilitást biztosít. Az új, állítható első és hátsó felfüggesztésnek köszönhetően pedig elérhető az Ön számára ideális beállítás.

FZ8: csúcstechnológia és sokoldalúság. Az ütőképes FZ8 a Yamaha fejlett R sorozatú tecnhológiáját és a mindennapi sokoldalúságot ötvözi, így valóban erre a világra termett. Egyetlen másik középosztályú motor sem kínálja a supersport teljesítmény és a szemtelen stílus ennyire vad kombinációját. És amint megtapasztalta, mi mindenre képes, már nem szabadulhat a varázsától! Csúcstechnológiájú, 779 ccm-es, soros 4 hengeres motorja elképesztő nyomatékot ad le, így hihetetlen teljesítményre képes ha pedig meghúzza a gázkart, meglepődik majd a sebességén A könnyű alumínium Deltabox karosszéria precíz és stabil kezelhetőséget biztosít. Az erőteljes, előre dőlő vezetési helyzetnek és a hivatásos bokszolókra emlékeztető felépítésének köszönhetően az FZ8 kiköveteli magának a figyelmet.

FZ8 Agresszív, lendületes dizánj Elég, ha az FZ8 motorra néz, és látni fogja, hogyjobb, ha ezzel a motorral senki nem szegül szembe! Amellett, hogy agresszív, támadásra kész benyomást keltő vezetési helyzetet biztosít, az előredőlő kialakítás segít a tömeg központozásában, és ezáltal fokozott kezelhetőséget tesz lehetővé. A porbevonatú, fekete karosszériának és a ragyogó, koromfekete motornak köszönhetően jól látszik, hogy az FZ8-at komolyan kell venni. Nagy teljesítményű, 779 ccm-es motor A 779 ccm-es, soros 4 hengeres motor különleges kialakítású erőforrás, amely telis-tele van a teljesítmény növelését szolgáló supersport technológiával. Kovácsolt dugattyúinak, szabadon lélegző, 4 az 1-be kipufogórendszerének és a nagy hatékonyságú üzemanyag-befecskendezésnek köszönhetően ez a döntött motorblokkú motor elképesztő nyomaték és teljesítmény leadására képes. Állítható első és hátsó felfüggesztés Az FZ8 több,mint egy nagy teljesítményű sportmotor kialakításáből eredően mindennapi sokoldalúságot is biztosít. Ezt a csupasz ezermestert állítható első és hátsó felfüggesztési rendszerrel szereltük fel, amely elöl és hátul egyaránt 130 mmes rugóutat biztosít, így lehetőséget nyújt a karosszéria különböző terhelések, vezetési stílusok és körülmények szerinti finomhangolására. Deltabox alumíniumváz A Yamaha Deltabox váza az iparág egyik legfejlettebb karosszéria-kialakítása. A kis súly és a nagy merevség kombinációjának köszönhetően a Fazer 8 szaténfekete alumíniumváza supersport szintű kezelhetőséget és stabilitást csempész a sportmotorkategóriába. A kis rugózatlan súly érdekében az FZ8 csúcstechnológiájú, nyomásos öntéssel gyártott, alumínium lengőkarral készül. Kényelmes és ergonomikus Bár az FZ8 a motor és a karosszéria tulajdonságainak szempontjából kiváló teljesítményű motornak számít, kellemesen csalódni fog, amikor kipróbálja a vezetési helyzetet Karcsú üzemanyagtartályának és a megfelelő módon elhelyezett lábtámaszoknak és kormányrudaknak köszönhetően ez az agresszív megjelenésű sportmotor kényelmes vezetési helyzetet és nagy mozgásteret biztosít a motoros számára. ABS-es változat is kapható Az FZ8 blokkolásgátló fékrendszerrel (Anti-lock Braking System ABS) is kapható. Ezt a fejlett rendszert arra tervezték, hogy megelőzze az első és a hátsó kerék fékezés közbeni blokkolódását különösen laza és csúszós útfelületeken. Amellett, hogy kifejezetten hasznos és praktikus opció, a motoros biztonságát is növeli.

Motor Motor típusa Lökettérfogat Furat x löket folyadékhűtéses, 4 ütemű, DOHC, előre döntött, párhuzamos, 4 hengeres 779cc Kompresszióviszony 12,0 : 1 Maximális teljesítmény Maximális nyomaték Kenési rendszer Karburátor Kuplung típusa Gyújtás Indítás Váltó Kihajtás Alváz Váz Első felfüggesztés Első rugóút 68,0 mm x 53,6 mm 78,1 kw (106,2PS) @ 10 000 rpm 82,0 Nm (8,4 kg-m) @ 8 000 rpm Nedves karter Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós TCI (digitális) Elektromos Állandó áttételű, 6 sebességes Láncos Utánfutási szög 25º Nyomtáv Hátsó felfüggesztés Hátsó rugóút Első fék Hátsó fék Első gumi Hátsó gumi Alumíniumöntvény, Gyémántot formáló Upside-down telescopic fork, Ø 43 mm belső cső 130 mm 109 mm Lengőkaros monoshock, beállítható rugós előterheléssel 130 mm Hidraulikus kettős tárcsafék, Ø 310 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 267 mm 120/70 ZR17M/C (58W) 180/55 ZR17M/C (73W) FZ8 Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 2 140 mm 770 mm 1 065 mm 815 mm 1 460 mm 140 mm 211 kg / ABS 216 kg 17 liter 3,8 liter Minden esetben viseljen védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedőhöz.

Színek Race Blu Matt Grey Competition White Midnight Black A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminőségű motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha FZ8 modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország