Színtiszta borzongás. FZ8



Hasonló dokumentumok
Színtiszta borzongás. FZ8

Minden nap különlegesen érezheti magát

Fordítsuk komolyra a szót

Az R-sorozat itt kezdődik

Kövesse a képzeletét!

A kaland a sarok mögött vár

Útra fel! FJR1300A

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

A városi dzsungel királya

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Sokoldalú városi sportmotor

Fedezd fel éned sötét oldalát

A sötét oldal két lelke

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Főszerepben a Sötét Oldal

A MAX-ból soha nem elég

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

VMAX Carbon. Izmosnak született

Engedje szabadjára kalandvágyát

Az élet egy verseny. Aerox R

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Izgasd fel a sötét oldalad!

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Az ügyes városi robogó

A sötét oldal két lelke

Extrém körülményekhez tervezve.

lehetőség D'elight

Urald a szélsőségeket!

Valódi szabadság. Valódi élmény.

A legjobb társ a városban.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Ne félj a sötéttől! MT-125

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Az ügyes városi robogó

Extrém körülményekhez tervezve.

Csak könnyedén! FJR1300AS

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Végtelen út. FJR1300AE

Öleld át a sötét oldalt

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Alakítsd te a történetedet

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Uralkodásra született

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Fedezd fel éned sötét oldalát

Öleld át a sötét oldalt

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A sötétség szemei. MT-09

Rossz, a jó értelemben

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Írd át a MAX szabályait

Az Ön megbízható barátja.

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az élet egy verseny. Aerox 4

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Az eredeti MAX. TMAX

A szórakozás gyors módja.

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Speed of Darkness. MT-10 SP

Az élet egy verseny. Aerox 4

Hozd ki a maximumot minden útból

Szeretem, ahogyan közlekedek

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az élet egy verseny. Aerox R

Air Riderek. YZ85/LW

A sötét oldal sugara. MT-10

A MAX-ból soha nem elég

Ragadd meg a sötét oldalt

Rosszaság. WR450F

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Air Riders. YZ250

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Kelj fel és motorra! MT-07

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az ügyes városi robogó

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kétütemű. Első hely. YZ250

Engedje szabadjára képzeletét

Az élet egy verseny. Aerox 4

Győzd le a sötétséget

A legjobb középméretű mindenes.

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

A holnapra született. XSR700 / ABS

Yamaha YZF-R1M. We R1

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

A MAXimum nem opcionális választás

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Átírás:

Színtiszta borzongás Csak egy bolond merne szembeszállni az motorral. Az R sorozat alapján létrehozott nagy teljesítmény motor ugyanis kialakításának köszönheten a kategória összes többi motorját lekörözi. A kifinomult Deltabox karosszéria és a kiváló minség fékrendszer pedig még tovább növeli e mogorva harcos elnyét a többiekkel szemben. Az alacsonytól közepes fordulatszámig leadott brutális nyomatéknak köszönheten elképeszt gyorsulásra képes. Ha pedig a sebességmér mutatója a piros vonal közelébe ér, jobb, ha ersen megkapaszkodik! Az ultrakönny alumínium Deltabox karosszéria hegyszorosokon áthaladva és az autópályán száguldva egyaránt nagy precizitású kezelhetséget és nagy sebesség mellett is szilárd stabilitást biztosít. Az új, állítható els és hátsó felfüggesztésnek köszönheten pedig elérhet az Ön számára ideális beállítás. : lenygöz teljesítmény és széles kör felhasználhatóság Nagy teljesítmény, 779 ccm-es, soros 4 hengeres motor Azonnali nyomaték és katapultáló er Könny és masszív Deltabox alumíniumváz Radikális, új kipufogódob-kialakítás A supersport teljesítmény és a csupasz megjelenés kombinációja Az R sorozatra jellemz kialakítású motor és váz Kategóriaels fékrendszer 2013 újdonságát jelent, állítható felfüggesztés Választható opcióként ABS is elérhet hozzá

: csúcstechnológia és sokoldalúság. Az ütképes a Yamaha fejlett R sorozatú tecnhológiáját és a mindennapi sokoldalúságot ötvözi, így valóban erre a világra termett. Egyetlen másik középosztályú motor sem kínálja a supersport teljesítmény és a szemtelen stílus ennyire vad kombinációját. És amint megtapasztalta, mi mindenre képes, már nem szabadulhat a varázsától! Csúcstechnológiájú, 779 ccm-es, soros 4 hengeres motorja elképeszt nyomatékot ad le, így hihetetlen teljesítményre képes ha pedig meghúzza a gázkart, meglepdik majd a sebességén A könny alumínium Deltabox karosszéria precíz és stabil kezelhetséget biztosít. Az erteljes, elre dl vezetési helyzetnek és a hivatásos bokszolókra emlékeztet felépítésének köszönheten az kiköveteli magának a figyelmet.

Nagy teljesítmény, 779 ccm-es motor A 779 ccm-es, soros 4 hengeres motor különleges kialakítású erforrás, amely telis-tele van a teljesítmény növelését szolgáló supersport technológiával. Kovácsolt dugattyúinak, szabadon lélegz, 4 az 1-be kipufogórendszerének és a nagy hatékonyságú üzemanyagbefecskendezésnek köszönheten ez a döntött motorblokkú motor elképeszt nyomaték és teljesítmény leadására képes. Agresszív, lendületes dizánj Elég, ha az motorra néz, és látni fogja, hogyjobb, ha ezzel a motorral senki nem szegül szembe! Amellett, hogy agresszív, támadásra kész benyomást kelt vezetési helyzetet biztosít, az elredl kialakítás segít a tömeg központozásában, és ezáltal fokozott kezelhetséget tesz lehetvé. A porbevonatú, fekete karosszériának és a ragyogó, koromfekete motornak köszönheten jól látszik, hogy az -at komolyan kell venni. Állítható els és hátsó felfüggesztés Az több,mint egy nagy teljesítmény sportmotor kialakításábl ereden mindennapi sokoldalúságot is biztosít. Ezt a csupasz ezermestert állítható els és hátsó felfüggesztési rendszerrel szereltük fel, amely elöl és hátul egyaránt 130 mm-es rugóutat biztosít, így lehetséget nyújt a karosszéria különböz terhelések, vezetési stílusok és körülmények szerinti finomhangolására. Deltabox alumíniumváz A Yamaha Deltabox váza az iparág egyik legfejlettebb karosszéria-kialakítása. A kis súly és a nagy merevség kombinációjának köszönheten a Fazer 8 szaténfekete alumíniumváza supersport szint kezelhetséget és stabilitást csempész a sportmotor-kategóriába. A kis rugózatlan súly érdekében az csúcstechnológiájú, nyomásos öntéssel gyártott, alumínium lengkarral készül. Kényelmes és ergonomikus Bár az a motor és a karosszéria tulajdonságainak szempontjából kiváló teljesítmény motornak számít, kellemesen csalódni fog, amikor kipróbálja a vezetési helyzetet Karcsú üzemanyagtartályának és a megfelel módon elhelyezett lábtámaszoknak és kormányrudaknak köszönheten ez az agresszív megjelenés sportmotor kényelmes vezetési helyzetet és nagy mozgásteret biztosít a motoros számára. ABS-es változat is kapható Az blokkolásgátló fékrendszerrel (Anti-lock Braking System ABS) is kapható. Ezt a fejlett rendszert arra tervezték, hogy megelzze az els és a hátsó kerék fékezés közbeni blokkolódását különösen laza és csúszós útfelületeken. Amellett, hogy kifejezetten hasznos és praktikus opció, a motoros biztonságát is növeli.

Motor Furat x löket Gyújtás Indítás Karburátor Kenési rendszer Kihajtás 68,0 mm x 53,6 mm TCI (digitális) Elektromos Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Nedves karter Láncos Kompresszióviszony 12.0 : 1 Kuplung típusa Lökettérfogat Maximális nyomaték Maximális teljesítmény Motor típusa Váltó Alváz Els fék Els felfüggesztés Els gumi Els rugóút Hátsó fék Hátsó felfüggesztés Hátsó gumi Hátsó rugóút Nyomtáv Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós 779cc Utánfutási szög 25º Váz 82.0 Nm (8.4 kg-m) @ 8,000 rpm 78.1 kw (106.2PS) @ 10,000 rpm folyadékhtéses, 4 ütem, DOHC, elre döntött, párhuzamos, 4 hengeres Állandó áttétel, 6 sebességes Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 310 mm Upside-down telescopic fork, Ø 43 mm bels cs 120/70 ZR17M/C (58W) 130 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 267 mm Lengkaros monoshock, beállítható rugós elterheléssel 180/55 ZR17M/C (73W) 130 mm 109 mm Alumíniumöntvény, Gyémántot formáló Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 211 kg / ABS 216 kg 140 mm 3.8 liter 2,140 mm 1,065 mm 770 mm 1,460 mm 815 mm 17 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek Race Blu Competition White Midnight Black Tanktáska, City Puhaoldaltáskarögzítk, FZ1- és - sorozat Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminség motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország