1. hét 06.20-24. MESÉL AZ ERDŐ

Hasonló dokumentumok



NYÁRI TÁBOR- ÉS PROGRAMAJÁNLÓ GYERMEKEKNEK 2016.


MÓDOSÍTÓ OKIRAT Sportintézmények, sportlétesítmények

ű Ö ű ű Ú Ú ű

Tanösvények az Őrségben

AZ ÉN VÁRAM AZ ÉN HAZÁM


Az időmérés története. Beadta: Baksay Dóra 9.B 2013/14. tanév


Motorsports at home. carrera-toys.com


Alkalmi ruha katalógus




GONDOLATOK ERDŐPARKUNK BERENDEZÉSEIRŐL


Az idő története múzeumpedagógiai foglalkozás


10/2000.(IV.30.) önkormányzati rendelete. a közművelődésről.




Ö



NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORBAN A SZOLNOKI SZENT TAMÁS GÖRÖGKATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA DIÁKJAI






BESZÁMOLÓ A PROJEKT ELŐREHADÁSÁRÓL 4. FÉLÉV






BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: /2011.

ü ő Á Á ü ő Ö Á Á Á Á ü Á Á ő ő Á Á Á Ó Á Á Á Á Á Á Á ü ő Á Á Ö ü ü ő ő ü ü Á



SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Közművelődés a közgyűjteményekben szakmai tapasztalatcsere szakemberek részére Egerben. (Pályázati azonosító: 3508/01073)


ALAPÍTÓ OKIRAT. Rövidített neve: OMMF. 2. A költségvetési szerv székhelye: 1024 Budapest, Margit krt. 85.

Gyakorlatsor. 1. Alapállás, labdafogással jobb kézben. 2. Karemelés oldalsó középtartásba. 3. Kar leengedés mélytartásba labda átadással a bal kézbe.



Barangolás a Magyar Nemzeti Levéltár intézményeiben


MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 10/2015. (III. 31.) sz. önkormányzati rendelete





Az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Fõfelügyelõség alapító okirata (a módosításokkal egységes szerkezetben)

Goldoni bemutató a Katonában


Á Á ü Ö Á Á Á ü ö ü ü ö ö ö ö ü Á ü ü




Csengőd Község Képviselőtestülete 21/2006.(XII.20.) rendelete a helyi közművelődési feladatok ellátásáról. A rendelet hatálya














A vendégéjszakák számának és az idegenforgalmi adónak a havi és összesített megoszlása a 6 féle szálláshely-típus között


Estefánné Varga Magdolna Magyar István Eszterházy Károly Főiskola















HÉT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2003. (III.1.) sz. rendelete a község közművelődési feladatairól és azok feltételeiről




Átírás:

1. hét 06.20-24. MESÉL AZ ERDŐ A népmesék állatszereplői kelnek életre a játékok során. A kalandtúrákon a gyerekek, játékos nyomozások során ismerik meg az állatokat. A egyszerű jelmezek, kellékek és díszletek elkészítése is a gyerekek feladata lesz. A beszédfejlesztés, a színpadi mozgás, a kommunikáció játékos fejlesztése minden foglalkozás alapfeladata. A közösen színpadra állított mesékből pénteken kis előadást rendezünk a többi altábor gyermekei számára.

2. hét 06.27-07.01. KALANDOK EGÉRORSZÁGBAN A gyerekek egérpolgárokká változnak át, mindenki a saját egyéniségének megfelelően vállal szerepet. A kalandtúrákon aktívan és játékosan megismerkednek egy történettel, majd képregényeket készítenek a kalandtúrán átélt élményekből, és péntekre, színpadra is állítják bajuszmeresztő kalandjaikat.

3. hét 07.04-08. EGEREK ÉS GYEREKEK Egérpolgárként újabb kalandokba csöppennek a résztvevők. Nagy utazásra készülődnek, ahol izgalmas kihívások elé állítjuk őket. Kalandjaikról képregényeket készítenek, ezek fantáziavilágát fejlesztjük tovább a dráma foglalkozásokon. A kalandtúrákon aktív résztvevői lesznek a gyerekek a történetnek, így a színpadon már a játék könnyedségével jelenítik meg pénteken a történeteket.

4. hét 07.11-15. IDŐUTAZÁS A DINOSZAUROSZUK KORÁBA Az időgéppel egyenesen az élet kialakulásához repülnek vissza a gyerekek. Sok tudományos kérdés kerül vizsgálat alá a kalandtúrákon, majd a pénteki, színpadi előadáson megelevenednek az átélt élmények, melyek alapján a többi táborlakó is bepillantást nyerhet a hét eseményeibe.

5. hét 07.18-22. IDŐUTAZÁS AZ ÓKORI EGYIPTOMBA Az időgép most az ókori Egyiptomba repíti a gyerekeket, ahol korabeli kalandokba csöppennek. A kalandtúrákon a gyerekek játékosan ismerhetik meg az ókori egyiptomiak életét, szokásaikat. A hét elteltével, pénteken, kis táborozóink a színpadon is bemutatják átélt kalandjaikat a tábor többi résztvevőjének.

6. hét 07.25-29. MESÉL AZ ERDŐ A népmesék állatszereplői kelnek életre a játékok során. A kalandtúrákon a gyerekek, játékos nyomozások során ismerik meg az állatokat. A egyszerű jelmezek, kellékek és díszletek elkészítése is a gyerekek feladata lesz. A beszédfejlesztés, a színpadi mozgás, a kommunikáció játékos fejlesztése minden foglalkozás alapfeladata. A közösen színpadra állított mesékből pénteken kis előadást rendezünk a többi altábor gyermekei számára.

7. hét 08.01-05. KALANDOK EGÉRORSZÁGBAN A gyerekek egérpolgárokká változnak át, mindenki a saját egyéniségének megfelelően vállal szerepet. A kalandtúrákon aktívan és játékosan megismerkednek egy történettel, majd képregényeket készítenek a kalandtúrán átélt élményekből, és péntekre, színpadra is állítják bajuszmeresztő kalandjaikat.

8. hét 08.09-12. EGEREK ÉS GYEREKEK Egérpolgárként újabb kalandokba csöppennek a résztvevők. Nagy utazásra készülődnek, ahol izgalmas kihívások elé állítjuk őket. Kalandjaikról képregényeket készítenek, ezek fantáziavilágát fejlesztjük tovább a dráma foglalkozásokon. A kalandtúrákon aktív résztvevői lesznek a gyerekek a történetnek, így a színpadon már a játék könnyedségével jelenítik meg pénteken a történeteket.

9. hét 08.15-19. IDŐUTAZÁS A DINOSZAUROSZUK KORÁBA Az időgéppel egyenesen az élet kialakulásához repülnek vissza a gyerekek. Sok tudományos kérdés kerül vizsgálat alá a kalandtúrákon, majd a pénteki, színpadi előadáson megelevenednek az átélt élmények, melyek alapján a többi táborlakó is bepillantást nyerhet a hét eseményeibe.

10. hét 08.22-26. IDŐUTAZÁS AZ ÓKORI EGYIPTOMBA Az időgép most az ókori Egyiptomba repíti a gyerekeket, ahol korabeli kalandokba csöppennek. A kalandtúrákon a gyerekek játékosan ismerhetik meg az ókori egyiptomiak életét, szokásaikat. A hét elteltével, pénteken, kis táborozóink a színpadon is bemutatják átélt kalandjaikat a tábor többi résztvevőjének.