" j e z ő v e e r. s z



Hasonló dokumentumok
" A z. é l. m é n y e k s z. ő j. e r. e z










Á Á ü Ö Á Á Á ü ö ü ü ö ö ö ö ü Á ü ü









































ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö

















ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú

















Á Á ö í ú í í í í ö ö ü ú ú Á ü ö ü ö ü ö ü ü ö í í ú ú ú ú í ú ü í ü Í ö ö Á ö ü ú Í í ű ü í ö ö ü í ö í í ú í í















Átírás:

s z " j e z ő v e e r k y " A z é l m é n e E G É S Z N A P O S K I R Á N D U L Á S O K K é r j ü k v á l a s s z o n!

Märchenland Meseország Vannak mesék, amelyek életre kelnek, és mi is részeseivé válhatunk! Ez a csodás világ most Ránk vár, alig 1 órányi utazásra. Tartson velünk! Mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek felejthetetlen élményt nyújt!

Budapest A Duna gyöngyszeme Világhírű fővárosunkban mindig pezseg az élet, tele van energiával, fiatalos lendülettel, élő kultúrával és hagyományokkal. Híres nevezetességei a Duna, a Parlament - Európa egyik legszebbje -, a Halászbástya, a Szent István Bazilika, a Mátyás-templom és a Budai Várnegyed, mely a Világörökség része. Buszos és gyalogos idegenvezetést szervezünk, hogy megcsodálhassa a város minden gyönyörűségét. Megér egy látogatást!

Budapest éjszaka Budapestnek van egy másik oldala is, amelyet feltétlenül látnia kell! Éjjel, mikor a napközben látott nevezetességek gyönyörűen ki vannak világítva, mintha éppen egy gálára öltöztek volna ki. Az est megkoronázásaként hajózunk egyet a Dunán és egy pohár pezsgővel búcsúzunk el a várostól.

Dunakanyar A Dunakanyar látványa egészen lenyűgöző, három várost meglátogatva csodáljuk meg Az első állomásunk Esztergom a Bazilikával, mely a múltban a kereszténység központja is volt. A második város Visegrád, a régi reneszánsz királyi palotával. Az ősi falakról lepillantva gyönyörű panoráma tárul elénk. Szentendre a harmadik megállónk, ami szűk utcáival, számos kávézójával, múzeumaival, kézműves- és régiségboltjaival egészen különleges mediterrán hangulatot áraszt.

Bécs Az álmok városa Álmok a történelemről, romantikáról, luxusról, zenéről és művészetről. A városnéző buszos és gyalogos út során többek között megismerhetik Önök is a Schönbrunni kastélyt, a Pratert az óriáskerékkel, a Hundertwasser házat, a Kärtner Strasse t, és betérünk egy igazi bécsi kávézóba is.

Bécs éjszaka Délutáni indulással a császárvárosba! Utunk során megismerkedünk Bécs legszebb és leghíresebb látnivalóival. Buszos és gyalogos városnézés után a város rengeteg esti programot kínál! A gyönyörű esti fények, a koncertek, a szórakozóhelyek mind-mind csalogatva várják a betérőket. Az est fénypontjaként sétahajózunk egyet a Dunán 1 pohár koktéllal.

GrazEurópa Kulturális fővárosa Graz szívvel és lélekkel teli város egy évszázadokon átvezető képeskönyv, melybe Ön is beleolvashat! Körös-körül, mint az évgyűrűk, húzódnak az óváros téglavörös tetői. Girbe-gurba utcákból és festői árkádos udvarokból szőtt álmok. Igazi időutazás a múltba. A Fegyvertár - a világ legnagyobb történelmi fegyvergyűjteménye - 30.000 kiállítási tárgyával, az Európa szerte ismert városháza szomszédságában áll.

Pannonhalma Győr Az UNESCO által Világörökségi helyszínnek nyilvánított Pannonhalmán található Magyarország legrégebbi bencés apátsága, amelyet több mint 1000 éve alapítottak. A kolostor meglátogatása után teszünk egy rövid sétát Győrben, ahol a látnivalók megtekintése után egy kis vásárlásra is lesz lehetőség.

Herend Veszprém A Herendi Porcelánmanufaktúra, ahol a nyers massza a szemünk előtt válik könnyű és törékeny porcelánná, már 1826 óta működik. A gyárlátogatás után herendi csészékből és tányérokból fogyaszthatjuk el a kávénkat és a sütinket a híres Apicius kávéházban. A kis szünet után meglátogatjuk a Porcelánmúzeumot, ahol az elegáns boltban vásárolhatunk is. Ezek után Veszprémben megtekintjük a XI. században épült, román stílusú várat, a Szent Miklóstemplom romjait és a Szent György-kápolnát, ahol Szent György fejereklyéjét őrizték. Kulturális és művészeti szempontból is egy különleges programon vehet részt velünk!

A magyar Puszta Egy különleges és romantikus világ vár ránk! Felejthetetlen élményekben lesz része a nap folyamán: érkezést követően helyi borral és pálinkával kínálnak minket, majd megtekinthetünk egy igazi csikós bemutatót, ahol láthatjuk, hogyan üli meg a magyar a lovat! Elfogyasztunk egy igazi magyaros ebédet is, majd részt vehetünk egy sétakocsikázáson! Legyen a vendégünk!

Orség A leglátogatottabb magyar vidék 2009-ben! Az Őrség a természeti értékek mellett kiemelkedő néprajzi, kultúrtörténeti értékeket hordoz, ahol a néphagyományok tovább élnek. Utunk során bemutatásra kerül a pankaszi szoknyás harangláb, Őriszentpéter, majd a szalafői skanzen. Közben megnézzük, miként préselik a tökmagot, és készítik a finom kecskesajtot.

Burgenlandi vártúrák A magyar történelem nyomában Kőszegtől nem messze található a festői környezetben épült Léka vára, melyet elsőként keresünk fel utunk során, s melyet átjár a lovagi kor szelleme, igazi középkori hangulatot idézve a várfalak és termei között. A vártúra Borostyánkő várával folytatódik, melyet az Eszterházyak tartományi vára, Fraknó követ. Egész napos kirándulás a magyar történelem nyomában.

Sopron és a híres Kékfrankos borvidék hajókázással Sopron Magyarország nyugati határánál, az Alpok lábánál, a kékfrankos borvidék lankáinál található. Múltidéző sétánk során megismerkedünk a város gazdag történelmi és kulturális hagyományaival, a legjelentősebb épületekkel, - mint a Tűztorony, a Kecske-templom, a Patika Múzeum, a Szent Orsolyatemplom, a legépebben megmaradt Zsinagóga -, és azok történetével. A város igazi arcára egy igazi polgári ház hangulatosan berendezett borkóstoló termében, egy helyi borászat nedűit ízlelgetve találunk rá. A kóstolást természetesen borosgazda prezentálja

Az Eszterházyaknyomában Az Eszterházy család akiknek híresen a legszebb környékbeli kastélya áll itt Fertődön -idegenvezetéssel bepillantást enged a régmúlt időkbe. Itt hallhatunk egy 10 perces komolyzenei koncertet felvételről, Haydn műveiből. Majd Sopronba utazunk, a hűség városába, ahol a műemlékek között kalandozunk, majd elfogyasztjuk az ebédet borkóstolás kíséretében. Ezt követően a Fertő tavon hajózunk 1 órát a nap zárásaként.

K IRÁNDULJON KEDVÉRE ITTHON ÉS A HATÁRON TÚL IS! A programok kivitelezése magas nyelvi és szakmai felkészültséggel: magyar, angol, német és orosz nyelven igényelhető. Kérje személyre szabott árajánlatunkat! Várjuk jelentkezését! MOTTO Travel & Event Kft. H-9600 Sárvár, Rákóczi F. u. 46/a Tel.: +36 95 444 014 Mobil: +36 70 331 6460 E-mail: info@mottotravel.com Web: Skype: mottotravel