A VALÓDI SZÉPSÉG BELÜLRŐL FAKAD



Hasonló dokumentumok
A Dr. Organic legújabb hatóanyaga: Bioaktív csigagél kivonat Bioaktív Csigagél Bőre új életre kel




C-FOOD MATRIX. A természet immunerősítője 30 tabletta Adagolás : Napi 1 tabletta

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges


Corrective regeneráló szérum kapszulákban


PRÉMIUM KATALÓGUS 2016/9-12 Érvényes: június 14-től szeptember 5-ig. LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A SIKERÉRT






Á Á ü Ö Á Á Á ü ö ü ü ö ö ö ö ü Á ü ü







































ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö













JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX














ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú

Spa Menü Beauty & Wellness




A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról













Átírás:

A VALÓDI SZÉPSÉG BELÜLRŐL FAKAD

/ A MÁRKA

BEMUTATJA: VALÓDI ÁTTÖRÉS A BŐRÁPOLÁS TERÜLETÉN EGY ÚJ, INNOVATÍV BŐRTÁPLÁLÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ MÁRKA

KÉT PIACVEZETŐ MÁRKA KÖZÖSEN ALAKÍTJA A BŐRÁPOLÁS JÖVŐJÉT

/ BEMUTATJUK A BŐRTÁPLÁLÓ ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐKET

/ MIK AZOK A BŐRTÁPLÁLÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK? A bőrtápláló étrend-kiegészítők olyan étrend-kiegészítők, amelyek támogatják a bőr működését és szerkezetét. A bőrtápláló étrend-kiegészítők egy új kategóriát alkotnak: olyan szépségápolási termékek, amelyek javítják a bőr külső megjelenését. A bőrtápláló étrend-kiegészítők komoly piaci lehetőséget képviselnek: ez a kategória a bőrápolási termékek és az étrend-kiegészítők metszéspontjában helyezkedik el.

/ AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK PIACA - SZÉPSÉGÁPOLÁSI SZEGMENS 2009 2014 CAGR 2009-2014 ÁLTALÁNOS EGÉSZSÉG EGYÉB POZÍCIONÁLÁS CSONTOK A MEMÓRIA ÉPSÉGE IMMUNRENDSZER SZÉPSÉGÁPOLÁS EMÉSZTŐRENDSZER EMÉSZTŐRENDSZER SZÉPSÉGÁPOLÁS ÍZÜLETEK A MÁJ EGÉSZSÉGE CSONTOK A MEMÓRIA ÉPSÉGE Németország / Az étrendkiegészítők leggyorsabban növekvő piaca CAGR 4,9% Ukrajna / Az étrendkiegészítők második legnagyobb piaca 19,2%-OS NÖVEKEDÉS

/ BŐR: A TERMÉSZETES SZÉPSÉG TÜKRE Bőröm mindennél jobban tükrözi a természetes szépségemet. A bőröm megmutatja a külvilág számára a belső egyensúlyomat... Mint bárki más, én is a szebb megjelenés elérésére és a hibák elrejtésére törekszem. Ám ez nem minden: legfőbb célom, hogy kívül-belül egyaránt jól érezzem magam. Ha jól érzem magam és magabiztos vagyok, a bőröm is szép megjelenésű lesz.

/ BŐR: A TERMÉSZETES SZÉPSÉG TÜKRE Mit értek a szép megjelenésű bőr alatt? Rugalmasságot, feszességet és belülről sugárzó ragyogást. Ám ahhoz, hogy valóban jobban érezzem magam és szép megjelenésű legyen a bőröm, alaposabb ápolásra van szükségem: belülről kell segíteni a bőrömet. A megoldás: TRUVIVITY BY NUTRILITE.

/ A TERMÉKEK BEMUTATÁSA

/ TRUVIVITY BY NUTRILITE A TRUVIVITY BY NUTRILITE márka két úttörő terméket mutat be a bőrtápláló étrend-kiegészítők kategóriájában. E két termék együttesen egy olyan tökéletesen integrált szépségápolási megoldást alkot, amely a bőr felszíne alatt hatva felfedi a bőr ragyogó szépségét.

/CÉLKÖZÖNSÉG 25 év feletti férfiak és nők. Bőrük megjelenése meghatározza stílusukat, személyiségüket és életmódjukat. Számukra a szépség a magabiztos fellépés és a sikeres élet fontos része. Folyamatosan keresik a legkorszerűbb szépségápolási módszereket.

/ BEAUTY POWDER DRINK ITALPOR nappalra Kiegészíti a napi szépségápolási rutint, és biztosítja mindazokat a tápanyagokat, amelyek támogatják a bőr egészségét, és csökkentik a nap folyamán a bőr kifáradását.

/ BEAUTY SUPPLEMENT ÉTREND- KIEGÉSZÍTŐ Olyan tápanyagokat biztosít, amelyek segítenek megóvni a bőrt az oxidatív stressztől, és fokozzák a természetes regeneratív alvási ciklus előnyös hatásait. éjszakára

/ EGYEDÜLÁLLÓ PHYTOINFUSE COMPLEX HATÓANYAG-EGYÜTTES* HÁRMAS HATÁS: GOJI BOGYÓ KIVONAT, CHEROKEE CSIPKEBOGYÓ, SZŐLŐMAG KIVONAT A szőlőmag kivonat, a csipkebogyó kivonat és a C-vitamin védelmet nyújt a szervezet sejtjeinek a káros gyökökkel szemben. *A PhytoInfuse Complex hatóanyag-együttes a TRUVIVITY BY NUTRILITE termékekben alkalmazott, szabadalmaztatott hatóanyag-együttes, szabadalom száma: 7,348,034B2 Egyesült Államok

/ PHYTOCERAMIDE COMPLEX HATÓANYAG- EGYÜTTES* BÚZACERAMIDOK: A ceramozidok teljes kiőrlésű búzából származó növényi ceramidok. *A PhytoCeramide Complex hatóanyag-együttes az EPI France szabadalma Ceramosides néven - Szadadalom száma: 2,779,646 Franciaország

/ TERMÉKEK BEAUTY POWDER ITALPOR A TRUVIVITY BY NUTRILITE BEAUTY POWDER ITALPOR C-vitamint, cinket és a szabadalmaztatott PhytoCeramide Complex hatóanyag-együttest tartalmaz. A napközben egyszer elfogyasztott BEAUTY POWDER ITALPOR olyan frissítő tápanyag-keveréket biztosít, amely támogatja a bőr egészségét, és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

/ TERMÉKEK BEAUTY SUPPLEMENT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ A TRUVIVITY BY NUTRILITE BEAUTY SUPPLEMENT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ különféle tápanyagokat és a szabadalmaztatott PhytoCeramide és PhytoInfuse Complex hatóanyag-együttest tartalmaz. Az elalvás előtt bevett BEAUTY SUPPLEMENT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ segít megóvni a bőrt az oxidatív stressz* káros hatásaitól, és kiegészíti a természetes regenerációs ciklust, így Ön ébredéskor azt fogja tapasztalni, hogy bőre felfrissült és új életre kelt. * Az oxidatív stressz okai lehetnek például a különféle környezeti hatások (ózon, légszennyezés, napsugárzás, stb.), az anyagcsere (szabad gyökök), a stressz, stb.

/ A BŐR BELSŐ FELÉPÍTÉSE

/ A BŐR HÁROM RÉTEGE A TRUVIVITY BY NUTRILITE termékek a szervezet belsejében fejtik ki hatásukat: támogatják az irha egészségét és megerősítik felépítését, így a felhám fényesebb, ragyogóbb megjelenésű lesz. A BŐR FELÉPÍTÉSE: FELHÁM ÉS IRHA Felhám: a bőr külső rétege Irha: a bőr belső rétege

/ A KOLLAGÉN ÉS AZ ELASZTIN SZEREPE AZ IRHA ÉS A FELHÁM ÉPSÉGÉBEN A normál, egészséges bőr erős, rendezett és nyúlékony kollagént és elasztint tartalmaz. Ezek a nyúlékony rostok a zselészerű, vízmegkötő tulajdonságú hialuronsavba ágyazódnak be. Protokollagén alegység Háromszoros csavarvonal / kollagén rostszál Kollagén rost/ kollagén köteg A TRUVIVITY BY NUTRILITE SZÉPSÉGÁPOLÁST SEGÍTŐ ITALPOR és SZÉPSÉGÁPOLÁST SEGÍTŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ C-vitamint tartalmaz, amely hozzájárul a normál kollagénképződéshez.

/ A KOLLAGÉN SZEREPE A BŐR MEGJELENÉSÉBEN Felhám: a bőr külső rétege Nem megfelelő kollagén Irha: a bőr belső rétege Megfelelő kollagén Károsodott bőr Összekuszálódott, meggyengült elasztikus rostok: a bőr nem képes a hialuronsav és a víz megtartására. Idősödő bőr, megfelelő védelemmel A rostok enyhén megvastagodtak, jó elrendezésűek és normál megjelenésűek. A bőr jobban megtartja a hialuronsavat és a vizet.

/ TRUVIVITY BY NUTRILITE : 1 2 Innovatív együttműködés a NUTRILITE és az ARTISTRY között A cél: minden eddiginél egészségesebb megjelenésű, ragyogóbb bőr. 3 Az együttműködés eredménye: szabadalmaztatott összetevők kifejlesztése és alkalmazása: PhytoInfuse és PhytoCeramide Complex hatóanyag-együttes.

/ TRUVIVITY BY NUTRILITE BEAUTY POWDER DRINK ITALPOR nappalra Az étrend-kiegészítő csak saját fogyasztásra vásárolható, tovább nem értékesíthető. Kosár Rendelési szám: 119405 Nettó mennyiség / 1 tasak (8,2 g)

/ TRUVIVITY BY NUTRILITE BEAUTY SUPPLEMENT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ éjszakára Az étrend-kiegészítő csak saját fogyasztásra vásárolható, tovább nem értékesíthető. Kosár Rendelési szám: 119407 Nettó mennyiség / 2 tabletta (1 g)

/ TRUVIVITY BY NUTRILITE BEAUTY POWDER DRINK ITALPOR és BEAUTY SUPPLEMENT ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ TERMÉKCSOMAG Kosár Rendelési szám: 271916 esti használatra nappali használatra Fedezze fel a belülről fakadó, valódi szépséget a 10%-os kedvezménnyel kapható, TRUVIVITY BY NUTRILITE BEAUTY POWDER DRINK Italport és BEAUTY SUPPLEMENT Étrendkiegészítőt tartalmazó állandó termékcsomaggal!

/ A VALÓDI SZÉPSÉG BELÜLRŐL FAKAD