Kollégiumok - Laterum kollégium - Pécs



Hasonló dokumentumok
Pécs-kollégium. Kollégiumok Balassa J. Kollégium

Kollégiumok - Szombathelyi kollégium

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Sebességmérők Összesített Vezénylési Terve év október hónap

SZÁLLÁSFOGLALÁS SZÁLLÁSHELYEK. Laterum Konferencia és Wellness Hotel*** / **** 7633 Pécs, Hajnóczy u

A Kongresszus elnöke. Részvételi díj (az árak az ÁFA-t tartalmazzák) ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. A Kongresszus szervezője:


Mikulás Futás és Túra. Versenykiírás. Mikulás Futás és Teljesítménytúra: Czirják György

Kollégiumok - Kaposvári kollégium


ű Ö ű ű Ú Ú ű

ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.november 28-án tartandó ülésére


7,7 4,6 1,5 28,2 7,6 10,8 33,9




LÉVAI GÁBOR - SÁRSZEGI ATTILA EGYIRÁNYÚ UTCÁK ÉS A KERÉKPÁROZÁS PÉCSETT

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár


Mikulás Futás és Túra. Versenykiírás. Mikulás Futás és Teljesítménytúra: Czirják György





A Magyar Fül-, Orr-, Gége és Fej-, Nyaksebész Orvosok Egyesülete. 42. Kongresszusa. Pécs október ÉRTESÍTŐ



Ö














Kollégium - Zalaegerszeg



Program. A rendezvény fővédnöke: dr. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter


Tárgy: Felkészülés a évi nyári szezonra














Hortobágyi programajánló július


MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA














Fürdőkultúra, wellness, fitness HÁZ és KERT 97










Á Á ü Ö Á Á Á ü ö ü ü ö ö ö ö ü Á ü ü

Hortobágyi programok november





Dévaványa Város Önkormányzat Strandfürdő és Gyógyászat




86. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK. Magyar Dermatológiai Társulat Nagygyűlése. Ramada Resort Aquaworld Budapest december




Átírás:

Kollégiumok - Laterum kollégium - Pécs Bemutatkozás A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudomány Kar Laterum Kollégiuma Pécs - 2010- es év Európa kulturális Fõvárosa? uránvárosi városrészében található. A kollégium 300 fõ befogadására alkalmas, 4 emeletén, 60 db ötágyas vendégszoba található, amelyekhez szobánként külön vizesblokk tartozik. A kollégium autóval és tömegközlekedéssel jól megközelíthetõ, a környékén számos szupermarket, étterem és más vendéglátóhely található. A történelmi belváros és a kulturális negyed könnyen elérhetõ, akár helyi tömegközlekedési eszközökkel is. Elhelyezés Az elhelyezés 5 ágyas szobákban történik, minden szobában vizesblokk (zuhanyzó/wc), található, a szobákban internet csatlakozási lehetõség és hûtõszekrény áll a vendégek rendelkezésére. A kollégium területén közös használatú fõzõkonyha, klub helyiség, kábel televízió található, igény esetén mosókonyha vehetõ igénybe. Ellátás A Kollégium ellátást nem biztosít, de a vendégek kérése esetén ajánlani tudunk közeli, hangulatos éttermeket.

Programok Pécs mediterrán hangulatú városa vonzó idegenforgalmi látványosságokat kínál az idelátogatóknak: a világörökség részévé nyilvánított ókeresztény emlékeket, a török hódoltság korából származó dzsámikat, a Zsolnay Porcelán Múzeumot, Csontváry festményeit vagy Vasarely térplasztikáit. Vendégeink Pécs látnivalóiról, illetve a múzeumok nyitva tartásáról bõvebb tájékoztatást a kollégium portáján kaphatnak. Pécs 40 km-es körzetben 4 wellness- és gyógyfürdõ található (Harkány, Siklós, Sikonda, Szigetvár), illetve Orfûn a megújult aqua parkban strandolási lehetõség is megtalálható. Pécs a kulturális évadot követõen is számos rendezvénnyel, utcafesztivállal várja az érdeklõdõket, részletes programok megtekinthetõek? többek között? a http://www.zsn.hu/programok weboldalon. Megközelíthetõség A Kollégium címe: Pécs Hajnóczy u. 37-39. GPS koordinátái: Szélesség: E 46.0640366, Hosszúság: K 18.1914599 [ Térkép ] Autóval érkezõk számára: Bonyhád felõl érkezõknek: a 6-os fõút nyomvonalát követve kell haladniuk, végig a Zsolnai Vilmos, Rákóczi, Alsómalom, Nagy Lajos király, József Attila, Athynai Simon úton egészen a Nendtvich Andor Ybl Miklós utcák keresztezõdéséig. A keresztezõdésnél balra, majd közvetlenül jobbra kell fordulni a Hajnóczy út irányába, amelyen végighaladva egészen a Tûrr István utcai keresztezõdésig, amelynél balra, majd a következõ lehetõségnél jobbra kell kanyarodni. Harkány felõl érkezõknek: az 58-as fõút útvonalát kell követni a II. János Pál út és a Maléter Pál út keresztezõdéséig, ahol balra kanyarodva végig kell menni a Maléter Pál és a Nyugati elkerülõ úton. A Makay István úti keresztezõdésnél jobbra kell kanyarodni egészen az Esztergál Lajos utcai keresztezõdésig, amelynél jobbra kell folytatni utunkat. A Tûrr István utcánál balra, majd a következõ lehetõségnél ismét balra kell kanyarodni. Szigetvár felõl érkezõknek: a 6-os fõút nyomvonalát követve kell haladniuk, végig a Szentlõrinci és a Makay István úton. A Makay István úti keresztezõdésnél jobbra kell kanyarodni egészen az Esztergál Lajos utcai keresztezõdésig, amelynél jobbra kell folytatni utunkat. A Tûrr István utcánál balra, majd a következõ lehetõségnél ismét balra kell kanyarodni. Távolsági autóbuszon, illetve vasúton érkezõknek: A távolsági autóbuszon, illetve a vasúton érkezõk számára a városban a legegyszerûbb közlekedési módot a helyi tömegközlekedés jelenti. A helyijáratok menetrendjeit a http://www.pkzrt.hu/menetrend oldalon érhetik el, ehhez hasonlóan a díjszabásról is a társaság honlapjáról szerezhetnek aktuális információkat. Távolsági autóbuszon érkezõk számára: a távolsági autóbusz megálló és a kollégium között a 4-es számú járat közlekedik. A Kollégiumtól a pályaudvar felé a Vásárcsarnok megállóig kell közlekedni. A pályaudvartól a Kollégium felé pedig Olympia Üzletház megállóig kell utazni.

Vasúton érkezõk számra: a vasútállomás és a kollégium között, hasonlóan a buszpályaudvarhoz szintén a 4-es számú busz közlekedik. A Kollégiumtól a vasútállomás felé a Fõpályaudvar megállóig kell utazni, míg a vasútállomástól a Kollégiumhoz az Olympia Üzletház megállóig kell közlekedni. A városban a helyi tömegközlekedés mellett számos taxitársaság is mûködik, melyeknek elérhetõségeirõl készséggel nyújtunk tájékoztatást. Árak: A kollégiumban a szállás ára 2500 Ft/vendég/éjszaka, három évesnél fiatalabb gyermek esetében a szállás ingyenes. Az ár tartalmazza az ÁFA-t, valamint az ágynemû használatot is. Az ár nem tartalmazza a felnõttek által fizetendõ helyi idegenforgalmi adót, mely 400 Ft/éjszaka/vendég. Szállásfoglalás és lemondás: Bejelentkezés, szobafoglalás, további információ a portán (Pécs Hajnóczy u. 37-39.), vagy a +36-72/501-500/22731 telefonszámon, illetõleg a laterumkollegium@etk.pte.hu email címen lehet! Lehetséges fizetési módok: készpénzben a szállás elfoglaláskor, átutalással 10 fõnél nagyobb csoportok esetében elõzetes egyeztetés alapján. Szállás elfoglalása, elhagyása: A szobákat délután 14.00 órától lehet elfoglalni, és az utazás napján 10.00 óráig kell elhagyni. Elõzetesen bejelentett igény esetén módosításra adunk lehetõséget amennyiben a kollégium telítettsége ezt lehetõvé teszi.