2011. június 10-én pénteken, a pünkösdi hosszú hétvége nyitányán, 14 órától ismét társasjátékozás a Kolping házban.



Hasonló dokumentumok








































Á Á ü Ö Á Á Á ü ö ü ü ö ö ö ö ü Á ü ü









ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú



















































Átírás:

Kedves Barátaink! 2011. március 26-án olyan remekül éreztük magunkat, hogy rögvest ki is találtuk, hogy negyedévente csapunk egy hasonló társasjáték alkalmat. Érezhető közelségben a tanév vége, és mielőtt még mindenki nyaralni menne, arra gondoltunk, játszunk ismét együtt vakáció előtt, sőt hívjunk meg másokat is! És íme a meghívás: 2011. június 10-én pénteken, a pünkösdi hosszú hétvége nyitányán, 14 órától ismét társasjátékozás a Kolping házban. Éjfélig biztosan ott leszünk, de ahogy márciusi alkalomra visszatekintek, fél kettőkor pakoltuk össze az utolsó játékot. Hogy mi lesz a menü? A készleten lévő 60 játék biztosan, és mivel tanév vége, meghívtuk a Dobó gimi társasjáték klubját is erre az alkalomra, tehát onnan is érkezhetnek csemegék, sőt Ti is hozzatok nálunk nem szereplő játékokat! Egy-két ízelítő készletünkből: Amyitis összetett játékok kedvelőinek, babiloni függőkertet építünk, sok-sok út vezet a győzelemhez pl.: vízvezetéket építhetsz, tevekaravánnal bejárhatod Mezopotámiát, kereskedhetsz, istenek kegyét keresheted és persze építheted a függőkertet. És már kiegészítőnk is van hozzá!

Assyria - A sivatagban próbáljuk törzseinket letelepíteni, etetni, Assurban befolyást szerezni, isteneknek áldozni, zikkuratot építeni; épületekkel blokkolhatjuk ellenfeleinket, és az a fránya Tigris és Eufrátesz időnként árad... Bombay - Indiában selyemkereskedő k vagyunk, elefántháton selymet szállítunk a városokba, melyeket igyekszünk, minél jobb áron eladni. Gyors, pörgős játék, egyszer ű szabályokkal, gyönyör ű kivitellel családok számára kifejezetten ajánlott!

Rejtély az apátságban: A templomosok e békés apátsága kedvelt, csendes pihenőhelye a megfáradt vándoroknak. Egy reggel a szikla lábánál, ráleltek Adelmo testvér élettelen testére. A jelek bűntettre utalnak... és az apát Téged és társaidat kért fel a vizsgálat lefolytatására. A kérdés, amire választ kell lelned: "Ki ölte meg Adelmo testvért?" Remek gondolkodós, nyomozós játék, Rózsa Neve hangulattal gyönyörű kivitelben. Raja: stratégiai társasjáték, amely a 16. századi Indiában játszódik. A játékosok indiai kormányzók, akiket Rajáknak hívnak, és akiket királyuk, a Maharaja szolgálatára neveztek ki városai fejlesztésére. A rivális Raják városról városra utaznak, ahol házakat és csodás palotákat építenek uralkodójuknak. Erőfeszítéseik alatt különböző befolyásos, közéleti személyiségek segítségéért folyamodnak, akik különleges képességeikkel és előnyeikkel segítik őket. A palotaépítés költséges üzlet, ezért nélkülözhetetlen megfelelő összegű bevételt is termelni. Az összetett játékok kedvelőinek!

Tobago: kincskeresés egy lakatlan szigeten. A játékosok közösen fedezik fel a kincsek lelő helyeit térképrészletek kijátszásával, majd egy valaki felfedezi és jöhet az osztozkodás! De vigyázat, a kincs elátkozott is lehet! Minimum 32 féleképpen variálható játéktér. Gyönyör ű kivitel. Ys - Ys városának drágak keresked iként igyekszünk blöffölve minél több drágakövet gy jteni, piaci árat ő ő ű alakítani és személyeket segítségül hívni. Remek játék.

Szóval, ha csak ez a 7 játék lenne is kitelne a 10 óra, de ezen kívül van még 53 játék a gyűjteményünkben, melyet érdemes kipróbálni. A teljesség igénye nélkül további kedvenceink, amelyekkel szintén nem könnyen lehet találkozni egy átlagos magyar, kisvárosi társasjáték bolt polcain: Ystari kiadó további játékai (Mykerinos, Caylus Magna Carta, Sylla stb.) Dominion alapjáték és Intrika kiegészítő remek kártyajátékok milliónyi kezdőállással és Dixit és Dixit 2... csak úgy kilépőnek...és már kifejlesztettük a Dixit Express változatot is, ha rövid idő áll rendelkezésre: a 6 lapos Dixit. Gyertek játszani, hívjátok ismerőseiteket is!!! június 10. péntek 14-24 óra között, Kolping ház, Esztergom, Népkert utca Lesz tea és zsíros kenyér (nem játék mellett fogyasztva), meg amit esetleg hoztok finom házisütit, melyet ezúton is köszönünk :-))) Rezsiköltség térítést a szokások alapján elfogadunk, 200 Ft / fő (család 3 főtől 500 Ft/ család) És csak egy kérdés még a végére: tud valaki Tichuzni??? Én még mindig Tichu tanárt keresek :-) Üdvözlettel: Horváth Zoli 20-775-26-21