Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Hasonló dokumentumok
Az R-sorozat itt kezdődik

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A kaland a sarok mögött vár

A városi dzsungel királya

Kövesse a képzeletét!

Minden nap különlegesen érezheti magát

Fordítsuk komolyra a szót

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Útra fel! FJR1300A

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

lehetőség D'elight

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Extrém körülményekhez tervezve.

A legjobb társ a városban.

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Az ügyes városi robogó

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az ügyes városi robogó

Ne félj a sötéttől! MT-125

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A sötét oldal két lelke

Főszerepben a Sötét Oldal

Alakítsd te a történetedet

Színtiszta borzongás. FZ8

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Fedezd fel éned sötét oldalát

Fedezd fel éned sötét oldalát

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

VMAX Carbon. Izmosnak született

Az élet egy verseny. Aerox 4

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Arra született, hogy új utakat találjon

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Az ügyes városi robogó

A sötét oldal két lelke

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox R

Az élet egy verseny. Aerox 4

Hozd ki a maximumot minden útból

Az élet egy verseny. Aerox 4

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az Ön megbízható barátja.

Engedje szabadjára kalandvágyát

Air Riderek. YZ85/LW

Extrém körülményekhez tervezve.

Öleld át a sötét oldalt

Írd át a MAX szabályait

Rosszaság. WR450F

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az eredeti MAX. TMAX

Öleld át a sötét oldalt

Végtelen út. FJR1300AE

A sötétség szemei. MT-09

Uralkodásra született

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Szeretem, ahogyan közlekedek

A szórakozás gyors módja.

Végezze keményen a munkáját.

A sötétség vonzása. MT-07

Ragadd meg a sötét oldalt

A legjobb középméretű mindenes.

Rossz, a jó értelemben

Engedje szabadjára képzeletét

Air Riders. YZ250

A MAXimum nem opcionális választás

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Speed of Darkness. MT-10 SP

Az ügyes városi robogó

Engedd szabadjára az érzéseidet

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Kétütemű. Első hely. YZ250

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

A sötét oldal sugara. MT-10

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Győzd le a sötétséget

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A holnapra született. XSR700 / ABS

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Vágyj arra, amire szükséged van

A MAX-ból soha nem elég

Színtiszta borzongás. FZ8

Előre gondolkodó. YZ250F

Átírás:

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni Végy egy egyedi stílusú megjelenést és helyezd rá egy masszívan felépített YBR125 motorkerékpárra - és már el is állt az eredeti amerikai chopper életérzés. Az eltéveszthetetlen, 12 literes, csepp alakú üzemanyagtank adja a központi elemét az motornak, amelyet kiegészítenek a mélyre engedett sárvédk, hangsúlyozva a nagymotor-jelleget. Egyedi kialakítású, vízcsepp alakú tank Díszes sárvédk elöl és hátul Ultra alacsony ülés a kényelmes vezetéshez Stílus kialakítású kipufogó, amely csökkenti a károsanyag-kibocsátást Krómozott díszelemek és amerikai cirkáló-kinézet Hátsó csomagtartó beépített kapaszkodóval A motoron a kényelem mindent meghatároz. Az emelt kormánykaroknak és az alacsonyra helyezett, párnázott ülésnek köszönheten a vezet kényelmesen hátradlhet, és élvezheti az irányíthatóságot és manverezhetséget alacsony sebességen is. A károsanyag-kibocsátást csökkent, EU3-kompatibilis kipufogónak köszönheten az egyik legcsendesebb és legtisztább motorról van szó az adott kategóriában, így az elismer pillantásokat a klasszikus, krómozott megjelenés vívja ki.

Yamaha 125ccm: sokoldalú típusválaszték A Yamaha hisz a befektetések hosszú távú sikerében, és a több, mint fél évszázados innovációval a motorfejlesztés terén, sikerült néhány igen speciális gépet elkészíteni. A 125 ccm-es sorozat a szabadság, szórakozás és elégedettség értékeit tartja szem eltt, minden egyes darabot azzal a lelkesedéssel készítünk, amely a több évtizedes versenytapasztalatainkból és gyzelmeinkbl ered. Új technológiák kialakítása és jármvek formájában való megjelenítése - ez a Yamaha alapgondolata. A 125-ös sorozat modelljei azonban nemcsak jól néznek ki. Kiválóan mködnek is - nap, mint nap. A gazdaságos mködéstl kezdve egészen az egyedi luxusig minden igényt kielégítenek, és olyan helyekre is eljutnak, ahová más 125-ösök nem.

Stílusos, csepp alakú üzemanyagtank A csodaszép kialakítású, csepp alakú tank speciális, nyugati parti megjelenést kölcsönöz az motorkerékpárnak, és ez adja a központi vizuális elemet is. A 12 literes üzemanyagkapacitás miatt hosszabb távok is megtehetk tankolás nélkül. Díszes sárvédk elöl és hátul A csepp alakú tank stílusához illeszkednek a díszes els és hátsó sárvédk. A szennyezdéstl való védelmen kívül hangsúlyozzák az nagymotoros stílusát és cirkálóhoz ill megjelenését. Krómozott kipufogó A szemkápráztató, krómbevonatú kipufogó egy nagy hatásfokú, EU3-komform katalizátorral is fel van szerelve, amely biztosítja, hogy az nemcsak egy fantasztikus megjelenés modell, de az egyik legcsendesebb és legtisztább motorkerékpár is a kategóriájában. Emelt kormánykarok Az minden elemét a kényelem növelésére terveztük. Az emelt kormánykarok és az ultra alacsony, párnázott ülés együttese kényelmes, nyugodt vezetési pozíciót biztosít. Masszív úttartás Az öntött felnik csökkentik a rugózatlan tömeget, és javítják az YBR125 Custom felfüggesztésének hatékonyságát és a manverezhetséget. A széles, 3.50-16 hátsó és 3.00-18 els gumikkal kiváló úttartást biztosít bármilyen útviszonyok mellett. Krómozott díszítés A krómbevonatú mszerektl kezdve a kipufogón át egészen a hátsó csomagtartóig az bvelkedik az amerikai chopperekre jellemz szemkápráztató díszítelemekkel.

Motor Furat x löket Gyújtás Indítás Karburátor Kenési rendszer Kihajtás 54,0 mm x 54,0 mm TCI (digitális) Elektromos és berúgós Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Nedves karter Láncos Kompresszióviszony 10.0 : 1 Kuplung típusa Lökettérfogat Maximális nyomaték Maximális teljesítmény Motor típusa Váltó Alváz Els fék Els felfüggesztés Els gumi Els rugóút Hátsó fék Hátsó felfüggesztés Hátsó gumi Hátsó rugóút Nyomtáv Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós 124cc Utánfutási szög 26º Váz 9.6 Nm (0.98 kg-m) @ 6,000 rpm 7.5 kw (10.0PS) @ 7,800 rpm Léghtéses, 4 ütem, SOHC, Elredöntött egyhengeres, 2 szelepes Állandó áttétel, 5 sebességes Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm Teleszkópvillák 3.00-18 47P 110 mm Dobfék, Ø 130 mm Lengkaros, (karos felfüggesztés) 3.50-16 58P 105 mm 90 mm Gyémántot formáló Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 129 kg 140 mm 1.2 liter 2,055 mm 1,125 mm 845 mm 1,290 mm 760 mm 12 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek Light Grey Metallic Red Spirit Midnight Black A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminség motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország