Az első autó hét trónnal.



Hasonló dokumentumok
Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

GLS Sport Utility Vehicle

Hívogatóan távolságtartó.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

C-osztály. T-modell.

On: komfort. Off: mindennapok.

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

A B-osztály új generációja

Irányt mutat az áramlatoknak.

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

E-osztály. T-modell.

Erősítse fel a napot.

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

Az új GLA. Az életrevaló.

Újra és újra ámulatba ejt.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

CLA-osztály. Shooting Brake.

Az M - osztály új generációja.

CLS-osztály. Shooting Brake.

Nagyszerű. Egyedülálló.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

CLA Coupé és Shooting Brake

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Tartalom. Külső megjelenés 2

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

Az A - osztály új generációja

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

Minden terepen csúcsformában.

B-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Mennyit ér a szabadsága?

Motor A 200 CDI Limuzin

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE ,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

S-osztály extrafelszereltségei

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár ,00 HUF

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

Mûszaki adatok áttekintése.

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

M osztály extrafelszereltségei

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

Motor/Felszereltség lista

Motor C 250 d Limuzin

Fiat 500L Living árlista

CLS-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei

Fiat 500L Living árlista

GLK-osztály extrafelszereltségei

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz

A-osztály extrafelszereltségei

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

GLA Sport Utility Vehicle

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

B-osztály Á R L I S T A

R-osztály extrafelszereltségek

C-osztály T-modell extrafelszereltségei

G-osztály 350 d Professional szériafelszereltségei

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

C-osztály kombi szériafelszereltsége

S-osztály Cabriolet és Coupé

GLC-osztály extrafelszereltsége

Fiat 500L Living Ft-tól*

GLC Á R L I S T A. Érvényes: február 1-től. GLC árlista 1

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A

CL-osztály extrafelszereltségei

GL-osztály extrafelszereltségei

G-osztály (BR463) szériafelszereltsége

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Fiat 500L Living árlista

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

Fiat 500L Living Ft-tól*

GLA Sport Utility Vehicle

Mercedes-Benz Hungária Kft Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés


GLC Á R L I S T A. Érvényes: április 19-től. GLC árlista 1

Így igazán szép a tél.

Átírás:

R-osztály.

Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész család számára. Nem csak a trónörökösnek.

Az R-osztály megvédi, ami kedves Önnek. Az új holttér figyelő rendszer és a DISTRONIC kívánságra rendelhető, és minden utazásnál növeli a biztonságot. Hiszen legnagyobb kincse nem a számláján van. Hanem a hátsó ülésen.

A legdrágább kincsének, amije csak lehet: a családjának.

Egyszerűen magával viheti kíséretét is.

Utazási kényelem. Design. Az új R-osztály kitárja Ön előtt a kapukat. A kívánságra beépített garázskapu-nyitó csak egy apróság, ami hozzájárul az R-osztály komfortjához. A tágas utastérben bőséges a helykínálat a pihentető utazáshoz. Műszaki újdonságok és új asszisztens rendszerek segítik Önt a vezetésben. Az erőteljes motoroknak köszönhetően az új R-osztály hét személlyel is könnyedén suhan. Még a nehéz csomagokat is egészen könnyedén veszi. Az extraként rendelhető EASY-PACK-csomagtérajtó megkönnyíti a berakodást, és úgy csukódik, mint a garázsa: gombnyomásra. Fényűző helykínálat, akár 2436 liter csomagtartó-térfogattal Akár hét ülés gondoskodik a lehető legnagyobb variálhatóságról Extraként rendelhető hátsó szórakoztatócsomag CD/DVD-lejátszóval és két, 20,3 cm-es képátlójú kijelzővel 4MATIC összkerékhajtás típustól függően rendelhető 7G-TRONIC automata sebességváltó alapfelszereltségként Emelkedőn való elindulást segítő rendszer alapfelszereltségként AIRMATIC légrugózás, adaptív lengéscsillapító-rendszerrel, kívánságra rendelhető Az új R-osztály új köntösben jelenik meg. Hatásos fellépése nemcsak méreteinek köszönhető. A férfias orr és a széles hűtőrács meghódítják az utat. Króm díszítőelemek hangsúlyozzák domináns megjelenését. A kívánságra rendelhető LED-es nappali menetfény és az új formájú hátsó lámpák vonzzák a tekinteteket. Amilyen fenséges kívülről, olyan nagyvonalú belül. Elegáns fa és alumínium díszítőelemek teszik nyilvánvalóvá: az R-osztály jó házból származik. Erőteljes megjelenés és markáns vonalvezetés Kívánságra bi-xenon fényszórókkal és LED-es nappali menetfénnyel Attraktív, kék tónusú üvegezés, az extraként rendelhető Külső sportcsomaggal együtt Igényes belső tér, új színekkel, színkombinációkkal és nemes anyagokkal R-osztály. A családi autók királykategóriája.

Biztonság. Kö r nye zet. Minden családnak kellene, hogy legyen egy védelmezője. A PRE-SAFE utasvédelmi rendszer az új R-osztályban kritikus helyzetekben megelőző intézkedésekkel növelheti az utasok biztonságát. NECK-PRO-fejtámlák csökkentik az ostorcsapás-sérülés kockázatát. Az extraként rendelhető holttér figyelő rendszer figyelmeztetheti Önt egy veszélyes sávváltás előtt. Az opcionális bi-xenon fényszóróknak köszönhetően korábban fel ismerheti a veszélyeket. Az első- és oldallégzsákokon kívül, ha komolyra fordulnak a dolgok, függönylégzsákok is kifeszülnek az üléssorok fölött. Védőpajzsot alkotva egész családja köré. Új, radar-alapú holttér figyelő rendszer rendelhető Extraként rendelhető, ütközéskor aktiválódó NECK-PRO komfort-fejtámlák elöl PRE-SAFE, az előrelátó utasvédelmi rendszer Az extraként rendelhető bi-xenon fényszórók javítják a látási viszonyokat Tolatókamera extraként rendelhető A DISTRONIC (opcionális) segít a vezetőnek a kívánt követési távolság tartásában A hatékony mobilitás legfontosabb feladataink egyike. Ezt nem utolsó sorban az R 350 BlueTEC 4MATIC bizonyítja, amely már ma teljesíti a szigorú EU6 kipufogógáz-szabványt. Éppilyen meggyőzően egyesíti az R 300 CDI BlueEFFICIENCY az alacsony fogyasztást a fürgeséggel. A Mercedes-Benz számtalan intézkedéssel, mint például az elektrohidraulikus szervokormány vagy az aerodinamikus karosszéria-kialakítás, az új R-osztállyal is további lépést tesz a kibocsátásmentes mobilitás felé. Hatékony motorok a legmodernebb benzin- és dízel-technológiával Számos BlueEFFICIENCY intézkedés a Mercedes-Benz hatékonysági csomagja a fogyasztás csökkentése érdekében A BlueTEC moduláris felépítésű kipufogógáz-tisztító rendszere nemcsak a koromrészecskék 95 %-át, hanem a nitrogén-oxidok 80 %-át is kiszűri Alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok Könnyűszerkezetes építési mód alkalmazása www.mercedes-benz.hu

Tér-koncepció Az új R-osztályban akár heten is élvezhetik egy luxuslimuzin térkínálatát. A kívánságra három üléssorral ellátott utasteret rugalmasan alakíthatja. Valamennyi hátsó ülés külön-külön összehajtható. Néhány mozdulattal hatalmas csomagtartó jön létre, vagy sík felület, akár 2436 liter raktérfogattal. Elegendő hely a család, a hobbi és a munka számára egyaránt. Egészen nagy: a rugalmas utastér-koncepció, a külön-külön összecsukható hátsó ülésekkel.

Szér ia felszer elt ség. Utazás első osztályon: az új R-osztály önmagában is igényes belső kialakítással rendelkezik. Ehhez járul még hozzá a 7G-TRONIC hétsebességes automata váltó, a direkt kormányzás és az ESP, valamint több motorváltozatnál a 4MATIC összkerékhajtás. A THERMATIC klímaberendezés automatikusan gondoskodik a kellemes közérzetről a fedélzeten. A PRE-SAFE utasvédelmi rendszer és a BAS fékasszisztens a biztonságot növelik. Új, kombinált LED- és száloptikát alkalmazó hátsó lámpák és króm díszítések hangsúlyozzák az R-osztály exkluzivitását. 3D-s megjelenésű műszerfal, fehér skálákkal. A krómkeretes nappali menetfény és ködfényszóró hangsúlyozza az innovatív vonalvezetést. Extra tárolótér a csomagtartó padlója alatt (az 5-ülésesnél). Új megjelenésű hátsó lámpák.

Ex t r a felszer elt ség. Az új R-osztály elegendő teret enged a különleges kívánságoknak is. Az olyan asszisztensrendszerek, mint a holttér figyelő rendszer, a COMAND APS multimédia-rendszer, tolatókamera, vagy a komfort fejtámlák az első és második üléssorban, teszik még biztonságosabbá és kényelmesebbé az utazást az R-osztályban. Négy felszereltségi csomag közül választhat: a króm-csomaggal R-osztálya csillogásba öltözik. A Külső sportcsomag az R-osztály izomzatát hangsúlyozza. A Belső sportcsomag a sportos jegyeket átviszi az utastérre is. Az AMG sportcsomaggal pedig még a versenysporthoz is igazíthatja ezeket. Média csatlakozó az ipod -hoz, iphone -hoz vagy külső merevlemezekhez. Ütközéskor aktiválódó NECK-PRO komfort-fejtámlák növelik a vezető és az első utas biztonságát. Az EASY-ENTRY funkció megkönnyíti a be- és kiszállást. Az EASY-PACK csomagtér-ajtó gombnyomásra nyílik és csukódik.

Króm-csomag: krómozott oldalsó díszlécek, ütközésvédő csíkok és a gépkocsi színére fényezett kilincsek, króm betéttel (csak KEYLESS-GO-val). Külső sportcsomag: könnyűfém keréktárcsák, 265/45 R 20-as abroncsokkal, légrugózás a hátsó tengelyen, kék tónusú üvegezés és Króm-csomag. AMG Belső sportcsomag: az ajtókárpitok középső része, a könyöktámaszok és fogantyúk nappabőr borításúak. Króm optikai kartervédő. Mercedes sportkormány a kézzelfogható dinamika. Nappabőr AMG sportülések, multikontúr-funkcióval.

UNI-FÉNYEZÉS FEKETE 040 fekete 197 obszidiánfekete 792 palládium-ezüst 001 ARTICO mesterséges bőr/aspen szövet 650 kalcitfehér 359 tanzanitkék 799 gyémántfehér, fényes 151 2 221 1 bőr 739 szálcsiszolt sötét alumínium METÁL-FÉNYEZÉSEK1 755 tenoritszürke EXTRA FÉNYEZÉS 1 734 fényes eukaliptusz fa díszítőelemek 3 731 fényes, barna diófagyökér díszítőelemek, króm díszléccel 1 729 fényes antracit nyárfa díszítőelemek, 112 chromitfakete 775 iridiumezust 349 lazuritkek króm díszléccel 1 1 Extra felszereltség. 2 ARTICO mesterséges bőr. Extra felszereltség. Szériakivitel a V8-asnál. 3 Extra felszereltség. Szériakivitel a V8-asnál.

MANDULA-BÉZS FEKETE/MANDULA-BÉZS ALPAKA SZÜRKE FEKETE/ALPAKA SZÜRKE 1552 225 1 bőr 165 2 265 1 bőr 1582 228 1 bőr 1682 268 1 bőr 739 sötét alumínium díszítő elemek 739 sötét alumínium díszítő elemek 739 sötét alumínium díszítő elemek 739 sötét alumínium díszítő elemek 734 fényes eukaliptusz fa díszítőelemek 3 734 fényes eukaliptusz fa díszítőelemek 3 734 fényes eukaliptusz fa díszítőelemek 3 734 fényes eukaliptusz fa díszítőelemek 3 731 fényes, barna diófagyökér díszítőelemek, 731 fényes, barna diófagyökér díszítőelemek, 731 fényes, barna diófagyökér díszítőelemek, 731 fényes, barna diófagyökér díszítőelemek, króm díszléccel 1 króm díszléccel 1 króm díszléccel 1 króm díszléccel 1 729 fényes antracit nyárfa díszítőelemek, 729 fényes antracit nyárfa díszítőelemek, 729 fényes antracit nyárfa díszítőelemek, 729 fényes antracit nyárfa díszítőelemek, króm díszléccel 1 króm díszléccel 1 króm díszléccel 1 króm díszléccel 1

Mér etek. 1674 1010 469 510 1951 1770 700 490 1014 951 1125 876 770 469 510 1010 806 490 1027 2189 2005 1097 1293 876 770 323 352 714 323 362 714 1661 1922 922 2980 4922 1020 922 3215 5157 1020 1550 1557 1550 1530 1562 1514 1530 1512 1651 2183 Az R-osztály. R-osztály, hosszú változatban. Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

Műszaki adatok. DÍZELMOTOROK R 300 CDI BlueEFFICIENCY R 350 CDI 4MATIC R 350 BlueTEC 4MATIC Lökettérfogat (cm3 ) 2987 2987 2987 Névleges teljesítmény 1 (kw 1/percnél) 140/3800 195/3800 (hosszú változat) ( ) (195/3800) (155/3400) Gyorsulás 0 100 km/h (s) (hosszú változat) 9,5 ( ) 7,6 (7,7) (8,9) Maximális sebesség kb. (km/h) (hosszú változat) 215 ( ) 235 (235) (220) Üzemanyag-fogyasztás 2 (l/100 km) városban (hosszú változat) 9,6 9,9 ( ) 11,0 (11,0) (11,0) országúton (hosszú változat) 6,4 6,7 ( ) 7,0 (7,0) (6,9 7,0) kombinált (hosszú változat) 7,6 7,8 ( ) 8,5 (8,5) (8,4 8,5) CO 2 -kibocsátás 2 (g/km) kombinált (hosszú változat) 199 206 ( ) 223 (223) (222 223) EU-kipufogógáz-szabvány (hosszú változat) EU5 EU5 (EU5) (EU6) BENZINMOTOROK R 300 R 350 4MATIC R 500 4MATIC Lökettérfogat (cm3 ) 2996 3498 5461 Névleges teljesítmény 1 (kw 1/percnél) 170/6000 200/6000 (Hosszú változat) (170/6000) (200/6000) (285/6000) Gyorsulás 0 100 km/h (s) (hosszú változat) 9,6 (9,7) 8,3 (8,4) (6,3) Maximális sebesség kb. (km/h) (hosszú változat) 222 (222) 230 (230) (250 3 ) Üzemanyag-fogyasztás 2 (l/100 km) városban (hosszú változat) 15,2 15,4 ( 15,2 15,5) 15,8 16,1 (15,9 16,1) (18,6 18,8) országúton (hosszú változat) 8,8 9,0 (8,8 9,1) 9,2 9,5 (9,3 9,5) (10,0 10,2) kombinált (hosszú változat) 11,1 11,3 (11,1 11,4) 11,6 11,9 (11,7 11,9) (13,2 13,4) CO 2 -kibocsátás 2 (g/km) kombinált (hosszú változat) 260 265 (260 267) 271 279 (274 279) - (306 311) EU-kipufogógáz-szabvány (hosszú változat) EU5 (EU5) EU5 (EU5) (EU5) 1 A 80/1269/EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 2 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (80/1268/EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. 3 Elektronikus úton leszabályozva. További műszaki adatokat találhat: www.mercedes-benz.hu

Használtautó-visszavétel. A kör bezárul. R-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó-visszavétel a 3,5 t-ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes-Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész-újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az R-osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a www.mercedes-benz.hu oldalon és a 00800 1 777 7777 telefonszámon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, 2010.01.20. után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány olyan típusokat és szolgáltatásokat is tartalmazhat, melyek egyes országokban nem elérhetőek. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a prospektus szerkesztésének lezárásakor érvényesek. Az aktuálisan érvényes állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. www.mercedes-benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC/MR 6701 1004 21-00/0510 Printed in Germany