KÉRDŐÍV. a magyar-szlovák határon 1999 óta megvalósított projektek adatbázisának elkészítéséhez



Hasonló dokumentumok
Intezmeny atlaga. Válaszadók száma = Felmérés eredmények. Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián 20% 40%


Kitöltési útmutató. Tartalomjegyzék


ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű

ű ű Ú Ö ű ű Ú ű ű

TANODA PROGRAMOK TÁMOGATÁSA EFOP

VÁLLALKOZÁSI SZERZÕDÉS

2.1. Induló, technológiaintenzív mikrovállalkozások támogatása (TST) eredményeire alapozott (ún. spin-off) vállalkozások létrehozása révén.

A projekt célja, hogy a főiskola meglévő képzéseinek fejlesztésével, átstrukturálásával és új képzések indításával a regionális vállalkozói szféra

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének február 15-i rendkívüli ülésére. Pénzügyi és Városgazdálkodási Bizottság

ű Ö ű ű Ú Ú ű


Projekt adatlap. az Észak-magyarországi Operatív Program. Kisléptékű településfejlesztés vidékfejlesztési program kiegészítésére

Savaria TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság évi beszámolója



Kérdőív. a határon túli magyar internetes honlapokról. Intézettípus kódja: 24

Ú Ő ö Ü ö ö ö Ú

2. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.









ű ű ű ű ű Ü ű ű Ü Ő


A minőségirányítási rendszer fejlesztése a MÜTF-ön. Kerekes Gábor Eruditio-Hungária Kft.

A műhelymunka program megnevezése: Mesterpedagógus szaktanácsadók felkészítése az új generációs könyvek ismeretekről.

V. Állami Számvevőszék. fejezet évi költségvetésének. végrehajtása

PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS


EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxemburg Fax

Tájékoztató az eljárás eredményéről

1.Intézményi alapadatok

Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 5263/2015 CPV Kód: ; ; ;

Projekt adatlap. a Társadalmi Megújulás Operatív Program

Kitöltési útmutató. Üzleti tervhez

Esettanulmány: Az e-scola Képzési Rendszer alkalmazása egy KKV-nél




Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján.

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tárgy: II. negyedéves előrehaladási jelentés 1 (Beadási határidő: július április 8.)

A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) meghozta az alábbi. V É G Z É S-t.

Tisztelt Érdeklődők!


Tesztelő & Mérőműszerek Alternatív Megoldások


július elsején A kft eladott egy berendezést az állóeszközei közül, nettó értéken 22 millió forintért..ezt a berendezést 2015.

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI



Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem





SZONEK Liszt Ferenc Utcai Óvoda és Bölcsőde. Informatikai stratégia




Ö

ő ú ö ű ő ö ő ö ö ö ű ö ö ű


Fejér megyei Integrált Területi Program tervezett TOP pályázati felhívások







ú ü Ü Ö ü ő ő ő Ú Ú Ö Ú

Tájékoztató a szerződés módosításáról - Adásvételi szerződés keretében horganyzott acél jelzőtábla tartó oszlop beszerzése

Ú Ú ű ű Ú Ó Ú Ü

Ö Ü Ú Ö ű ű Ö ű ű ű ű Ú

SPORTKLUB GUTORFÖLDEXY (sportszervezet) szakmai beszámolója A NEM KÍVÁNT RÉSZEKET KÉREM TÖRÖLNI SZÍVESKEDJENEK!

EDUCATIO 1997/1. A hátrányos helyzetű fiatalok csoportja. A hátrányos helyzetű fiatalok közé soroljuk


Kérdőív. a határon túli magyar zeneművészeti csoportokról (ének és hangszeres együttesek, kórusok, zenekarok, népdalkörök) Intézettípus kódja: 32

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

03/OVSZ/2013. TÁMOP képzések - Ajánlati felhívás








EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012.(IV.26.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE







A tudásbázisok alkalmazása a földrajztanításban

Átírás:

KÉRDŐÍV a magyar-szlovák határon 1999 óta megvalósított projektek adatbázisának elkészítéséhez Kérjük, az Ön által képviselt szervezet valamennyi befejezett magyar-szlovák projektjére vonatkozóan töltse ki az alábbi kérdőívet. Munkájával a következő programozási időszak tervezéséhez járul hozzá, mivel az adatbázis alapján a pályázók számára előnyösebb, hasznosabb pályázati rendszer kialakítására tehetünk javaslatokat. A) Megvalósítás 1. Mi volt a pályázat címe? 2. Mikor került sor a projekt megvalósítására (évek)? - 3. Melyik intézkedéshez kapcsolódott a projekt (jelölje x-szel)? Vállalkozói együttműködés Kutatás-fejlesztés, innováció Turizmus Egészségügy Hálózatfejlesztés, kapacitásépítés Oktatási, képzési programok Munkaerő-piac Emberek közötti kapcsolatok építése Vízgazdálkodás Hulladékgazdálkodás Energetika Természetvédelem Közlekedési infrastruktúra fejlesztése Információs infrastruktúra fejlesztése Infrastruktúrafejlesztéshez kapcsolódó tervek készítése Egyéb (kérem, részletezze):

4. A megvalósítás során észlelt olyan tényezőket vagy problémákat, melyek nehezítették a projekt megvalósítását? Igen Nem 5. Ha IGEN, kérem, a lenti listából válasszon ki maximum 3 tényezőt, és a jobb oldali oszlopban fejtse ki bővebben annak jellegét: Lehetséges indok: Természeti tényezők (pl. árvíz, vihar, stb.) Kérem, jelölje be! Jelölje 1-től 10-ig, hogy mekkora hatása volt a projekt sikerére. Kérem, fejtse ki bővebben! A szállítókkal/szerződő cégekkel/szakértőkkel/előadókkal adódott problémák Pénzügyi nehézségek Jogi problémák Humán erőforrással kapcsolatos problémák A szerződésben foglalt időkeretek túllépése Előreláthatatlan tényezők, melyek akadályozták a pályázat hatályba megvalósítását (pl. építkezési tervezési vagy engedélyezéssel kapcsolódó gondok, környezeti akadályok) Partnerekkel való együttműködés Egyéb (kérem, részletezze): 6. Hogy értékelné a pályázat megvalósítási szintjét? Értékelését jelölje egy tízfokozatú skálán, ahol 1 a legrosszabb, 10 a legerősebb szint. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 7. Megfogalmazódtak-e javaslatok a program és a kiírás javítására vonatkozóan, amik segítenék a sikeresebb megvalósítást? Ha igen, mik voltak ezek?

B) A pályázat eredményei a) Társadalmi hasznosulás 8. A pályázat keretében hány új munkahely létesült? (ha nem létesült új munkahely, kérem, folytassa a kérdőív kitöltését a 9. kérdéstől) Új munkahelyek száma: db. 9. A pályázat keretében létesített új munkahelyek kizárólag a pályázati támogatás időszakában léteztek? Igen Nem 10. Amennyiben az előző kérdésre NEM a válasz, kérem, írja le, hogy a projekt befejezése után átlagosan mennyi ideig léteztek a munkahelyek? 11. Ha a munkahely/beosztás már megszűnt, kérem, írja le röviden, mi volt ennek az oka! 12. Milyen változásokat idézett elő a közösségi életben vagy a célcsoport helyzetében az Önök által megvalósított pályázat? Mi volt a legfontosabb pozitív hozadéka a projektnek? 13. Érvényesülnek-e ma is ezek a hatások? Ha nem, mi ennek az oka?

b) Megvalósult beruházások 14. Kérem, jelölje meg azon javakat/beruházásokat, melyek az Ön pályázatában keletkeztek és számszerűsítse is azokat. Megnevezés Megvalósult IGEN Mutató (km, db, m 2 ) Ma ebből létezik, használatban van Út, bicikliút, híd, gát, töltés Felújított vagy újonnan emelt épület Kiépített egyéb infrastruktúra: Egyéb létesítmény: Egyéb létesítmény: Egyéb létesítmény: 15. Jellemezze a megjelölt javak/beruházások jelenlegi helyzetét: Beruházás 1 megnevezése: A B C D Jelenleg is üzemel/működik, a pályázatban megjelölt feladatokat látja el. Jelenleg is üzemel/működik, de nem a pályázatban megjelölt feladatokat látja el. Az új funkció megnevezése: Nem üzemel/nem működik, mivel a pályázat befejezése után nem volt elegendő pénzügyi kapacitásunk, hogy működtessük. Nem üzemel/nem működik más ok miatt. Ennek megnevezése: Beruházás 2 megnevezése: A B C D Jelenleg is üzemel/működik, a pályázatban megjelölt feladatokat látja el. Jelenleg is üzemel/működik, de nem a pályázatban megjelölt feladatokat látja el. Az új funkció megnevezése: Nem üzemel/nem működik, mivel a pályázat befejezése után nem volt elegendő pénzügyi kapacitásunk, hogy működtessük. Nem üzemel/nem működik más ok miatt. Ennek megnevezése:

16. Ha az előbb az A vagy B választ jelölte, kérem, írja le, milyen bevételi forrásokból tartja fenn az épületet/beruházást. EU-s források Nemzeti források Adományok Tagi támogatások Más (kérem, részletezze): c) Beszerzett eszközök 17. Kérjük, jelölje be, hogy a pályázati támogatásból milyen eszközöket és milyen mennyiségben tudtak beszerezni! Megnevezés Asztali számítógép Laptop Nyomtató Fénymásoló Projektor Videokamera Telefon, fax Szoftver Irodabútor Műszerek Mutató (km, db, m 2 ) Ma ebből használatban van Más eszköz: Más eszköz: Más eszköz:

18. Amennyiben az adott eszköz már nincs használatban, kérjük, írja le ennek okát! d) Szolgáltatások, rendezvények, kiadványok 19. Nevezze meg azt a szolgáltatást, amelyet a projekt eredményeként sikerült létrehozni: A szolgáltatás nyújtására új intézményt hoztak-e létre, vagy egy régit fejlesztettek? Új intézményt hoztunk létre Egy meglévőt fejlesztettünk Amennyiben a szolgáltatás ma már nem elérhető, kérjük, indokolja meg, miért nem: 20. Létezik-e adat arra vonatkozóan, hogy a projekt zárása óta hányan vették igénybe a létrehozott szolgáltatást? Ha igen, kérjük, adja meg ezt az adatot! Ha nem, becsülje meg. 21. Kérjük, jelölje, hogy az alábbi kiadványok közül melyik szerepelt az Önök projektjének eredménylistáján. Megnevezés Tananyag Stratégia Tanulmány Projekttájékoztató kiadvány Szórólap Kézikönyv Jegyzetfüzet Honlap Rendszeresen megjelenő újság Más kiadványok: Mutató (db) Készült-e új kiadás? Kérjük, adja meg a fejlesztett honlap, portál elmúlt egyéves látogatottsági adatát:

22. Keletkezett-e a projekt eredményeként új éves rendszerességű rendezvény? (Tehát nem a projekt benyújtása előtt már létezett rendezvényekre gondolunk.) Igen Nem 23. Amennyiben IGEN, hány alkalommal rendezték meg a projekt zárása óta? Léteznek-e látogatottsági adatok, becslések? e) Partnerség 24. Kérjük, jellemezze, milyen volt az együttműködés az szlovák/magyar partnerrel? (1- nagyon rossz 10 - nagyon jó) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 25. A pályázat lezárása után hogyan folytatódott az együttműködés az szlovák/magyar partnerrel? (Kérjük, válaszát jelölje x-szel!) Kijelentés Igen Nem Volt 1-3 munkatalálkozónk Volt 4-8 munkatalálkozónk Folytattuk a lezárt pályázatot saját forrásokból és közösen dolgoztunk az eredmények fenntartásán Új közös pályázatot készítettünk és kaptunk támogatást Új közös pályázatot készítettünk és nem kaptunk támogatást Jelenleg is tarjuk a kapcsolatot, de nem pályázunk közösen Kapcsolataink azóta más területre is kiterjedtek Kapcsolataink intézményes formát öltöttek, éspedig:

Válaszadó adatai Név*: Település: Megye: Kitöltő: (intézmény/hálózat/szervezet/helyi közösség megnevezése) Szervezet tevékenységi területe: Kitöltő beosztása *név megadása nem kötelező, ebben az esetben a kitöltő intézményt/hálózatot/szervezetet/települést szíveskedjen megnevezni Válaszát köszönjük!