A TÖMEG ELITMAGAZINJA - AZ ELIT TÖMEGMAGAZINJA. MCULT lifestyle magazin kiajánlója



Hasonló dokumentumok
Playboy.hu médiaajánlat

Ckm.hu médiaajánlat 3333

Evamagazin.hu médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat

Joy.hu médiaajánlat 3333

Shape.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat

Hir7.com médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat

Parkonet.com médiaajánlat

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Síelők.hu médiaajánlat

Videohirek.hu médiaajánlat

Geeks.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

Alternativenergia.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat

Filmtrailer.hu médiaajánlat

Metropol.hu médiaajánlat

Mandiner médiaajánlat

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Kalauz.hu médiaajánlat

Marmalade.hu médiaajánlat

Boon.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat

Reklamipar.hu médiaajánlat

Mindennapi.hu médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Mohaonline.hu médiaajánlat

Kutyabarat.hu médiaajánlat

Topjob.hu médiaajánlat

Gamestar.hu médiaajánlat

Kézi.hu médiaajánlat

Babybooz.com médiaajánlat

Laptopkonyha.hu médiaajánlat

Szabadfold.hu médiaajánlat

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

Toplak.hu médiaajánlat

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat

Topauto.hu médiaajánlat

Patikamagazin.hu médiaajánlat

Szuloklapja.hu médiaajánlat

MiNők.hu médiaajánlat

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat

A zsidó programajánló oldal médiaajánlata

Menetrendek.hu médiaajánlat

Trollfesz.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat

Pecsistop.hu médiaajánlat

Magyar.film.hu médiaajánlat

Neston.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat

Mindenkilapja.hu médiaajánlat

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Talalkapont.hu médiaajánlat

Prherald.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Alkotokboltja.hu médiaajánlat

InforMed.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat

Narancsjuice.hu médiaajánlat

Pepsifoci.hu médiaajánlat

Focitipp.hu médiaajánlat

A megújult portál látogatottságáról a Webaudit és a Gemius mérései biztosítanak auditált adatokat.

F1világ.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat

Delmagyar.hu médiaajánlat

Kisalfold.hu médiaajánlat

Tarifatáblázat Érvényes től visszavonásig

Edenkert.hu médiaajánlat

Tények, adatok. Pillérek. Napi és heti látogatottság. Célcsoport

Tarifatáblázat Érvényes től visszavonásig

Tarifatáblázat Érvényes től visszavonásig

Telemedical.hu médiaajánlat

Vendegvaro.hu médiaajánlat

Ezermester.hu médiaajánlat

Médiaajánlat -

Trendlakás lakberendezési- és életmódmagazin

Haziallat.hu médiaajánlat

Pcguru.hu médiaajánlat

Marketing és Média (MMOnline.hu) médiaajánlat

Átírás:

A TÖMEG ELITMAGAZINJA - AZ ELIT TÖMEGMAGAZINJA MCULT lifestyle magazin kiajánlója

Az MCULT egy negyedévente megjelenő applikáció magazin, mely egyaránt hozzáférhető nyomtatott és naponta frissülő online formában is. Különlegessége, hogy magas színvonala ellenére ingyen jut el az olvasókhoz, ehhez kapcsolódik a találó szlogen: a tömeg elitmagazinja, az elit tömegmagazinja a tömeg elitmagazinja, az elit tömegmagazinja Ami kiemeli a mainstream lifestyle magazinok közül az MCULT-ot, az az egyedülálló hangnem, elegancia, amivel egy épp kialakulóban lévő rétegbe emeli az olvasókat. Célcsoportunk: Azok a 25-40 év közötti magyar, vagy Magyarországon élő külföldi férfiak és nők alkotják ezt a csoportot, akik közép-, felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és mindennapjaik egyik fő formálója a sikk. Ez a réteg ad magára, lépést tart a trendekkel, aktívan részt vesz a közéletben, tisztában van a körülötte zajló eseményekkel, nyitott a művészetre, tagjai véleményvezérek és nem utolsó sorban az örökké nyüzsgő belvárosban élnek. Tervünk, hogy nem csak megcélozzuk, hanem kialakítjuk ezt a réteget. Az MCULT felvillantja a lehetőséget egy prémium életstílus elsajátítására; anyagi helyzettől függetlenül garantál fancy életvitelt. Az MCULT egy irányadó magazin, hogy mit viseljünk, mit együnk, milyen eseményeken és hogyan jelenjünk meg, azaz egy útmutató kalauz a nagyváros rohanó, ám tagadhatatlanul élvezhető életmódjához. Reflektorban Budapest lehengerlő belvárosa, annak hamisítatlan látványvilágával, exkluzivitásával, fényeivel.

A fent említett alapértékek mentén a magazin a következő területeket érinti: Nowness Fashion Business Culture Design Y Generation Gastronomy Sport Travel Lifestyle A nowness rovat tartalmaz mindent, ami épp aktuális: legyen az politikai, tudományos, belföldi, külföldi közéleti vagy tech újdonság. A fancy lifestyle elengedhetetlen része a prémium celebvilág, így hírekkel, interjúkkal frissítjük az olvasóközönség ismereteit. Magazinunk egyik kulcsszava a divat, így kiemelt helyen foglalkozunk vele. Trendelőrejelzések, styling, dizájnerek, a magyar divatvilág elitjei, modellek, továbbá divatanyag megvásárolható termékekkel, inspiráló képekkel. a MCULT többek között üzletembereknek, üzletasszonyoknak, managereknek szól, így elmaradhatatlan az üzleti világ feltérképezése, trendjeinek ismertetése. Tippek, fortélyok jelenlegi üzletembereknek és az indulóknak egyaránt, továbbá ösztönző cikkek, motiváló interjúk. Filmekből, zenékből, irodalomból gondosan összeválogatott szösszenetek, melyek egyfajta irányadóként funkcionálnak az olvasó számára. Mi az, amit egy belvárosi, modern felfogású, igényes fi atal hallgat, néz? Mi az, amiről illik tudni? Kávézók, szalonok, ahol harapni lehet a történelmet, dallamok, impressziók, melyek egy elvontabb, alternatív dimenzióba kalauzolják az olvasót. Okostelefonok, tabletek, laptopok és egyéb kütyükre vonatkozó külső-belső dizájnötletek. Ezentúl lakberendezés minden mennyiségben, kreatív fotók, populáris enteriőrök javaslatai, városok és beülős helyek dizájnkoncepciója. Célközönségünk az Y-generációba tartozik, azaz az 1976 és 1995 között született, cyber világ által erősen befolyásolt fi atalok és középkorúak. A nemzedék sajátossága, hogy tagjai életét végigkíséri a modern technológia ütemes fejlődése. Ennek kapcsán startup sikersztorikat mutatunk be, folytatódó blogszerű cikkeket, különböző (akár ízléses keretek között extrém) témákban. Azaz trend a konyhában. Étvágygerjesztő, ingergazdag ételfotók, nem hétköznapi, különleges receptekkel, történetekkel kiegészítve. Egy térkép az olvasóknak a megfi zethető, mégis elegáns, szofi sztikált helyekről, ahonnan szinte kötelező érvényű a becsekkolás. A széles látókör és sokszínűség itt is érvényesül: letisztult, minimal dizájn vagy a sikkesen kaotikus romkocsmák világa. Elmaradhatatlan kategóriája a magazinnak, hisz az MCULT olvasója magára adó, sportos férfi, fi tt nő. Inspiráló, sportolókkal készített interjúk színesítik ezt a részt, ismertetjük az aktuális sporthíreket is. Hangsúly itt is a képeken: tájképek színkavalkádja, megihlető fotók. Mindezt érdekfeszítő sztorikkal, funfactek sokaságával gazdagítjuk, ismertebb, utazással foglalkozó magazinok közreműködésével. Ebben a részben körvonalazzuk a belvárosi élet sajátosságait. Kiemelten foglalkozunk az egészséges életmóddal, de semmiképp sem klisésen, ahogy a magazinok többsége, hanem stílusosan, bevonva egyes népszerű bloggereket és Instagram felhasználókat.

Szintén lifestyle kategória a budapesti éjszakai élet is; bemutatjuk a glamúros csillogást, és azt is, hogyan lehet benne sikkesen mozogni. Szerepet kapnak az original budapesti jelenségek, flashmobok és társaik. Alapvetően pozitívak vagyunk, de ebben a rovatban, olykor megbotránkoztató, de mindenképpen mély és érdekes embertörténeteket fedünk fel, hisz az MCULT olvasójának magas az érzelmi intelligenciája. A magazin elengedhetetlen része a szerkesztő levele, mely mind szellemiségét, mind hangvételét tekintve előkészíti azt az életérzést, amit sugározni szeretnénk az olvasók felé, és ami végigkíséri majd az összes számot.

Kommunikációs terv: Az MCULT applikációt az összes okostelefon és tablet platformjára optimalizáljuk, a magazin ingyenesen letölthető mind az APP STORE- ból, mind az ANDROID STORE-ból. Az applikációt 2-3000 példányszámban kiadott printtel egészítjük ki. Egy igen divatos belvárosi utcával kötött megállapodásuk révén számos dizájner vagy dizájner ihletésű üzletben hozzáférhetők lesznek az MCULT nyomtatott példányai. A promóciót ezen az utcán járkáló hosztesz lányok izzítják be. Hatékonyan kerülünk a köztudatba, a minimum tízezres Facebookos rajongótábor és fi zetett kampány segítségével. Magyarország egyik legnagyobb reklámügynöksége, a Social Syrup és a Blokk Média támogatásában emberek százezreihez jutunk el. Már az indulás elötti hónapokban is rengeteg külföldi bloggerrel állunk szerződésben, akik folyamatosan biztosítják Számunkra a napi szintű, nemzetközi szinvonalú cikkeket. Együttműködő nemzetközi partnereink: JUDY TAKÁCS I INGA & ANNA LISA I YOCHA IMATOS STYLE MOTIVATION I FEDERICO URBIE I FUBIZ ALL FOR FASHION DESIGN I THE FINANCIAL PHISICIAN, LOU THE COZY APRON, INGRID BEER Olvasott bloggerek és hallgatott rádiók napi témájában szerepel majd az MCULT magazin. Az érdeklődést naponta frissülő online magazinnal tartjuk fent, rendszeresen küldünk partnereink számára hírleveleket, dm leveleket. A fi atalok körében történő terjesztést számos budapesti egyetem, egyesület, sportszervezet, diákkörök, szórakozóhelyek segítik.

Méretek és tarifák 1/1 oldal 800.000 Ft 2/3 oldal ( álló ) 540.000 Ft 1/2 oldal ( álló vagy fekvő ) 400.000 Ft 1/3 oldal ( álló vagy fekvő ) 270.000 Ft 1/4 oldal ( álló vagy fekvő ) 200.000 Ft B 1 1.200.000 Ft B 2 1.000.000 Ft 2/1 oldal ( oldalpár ) 1.400.000 Ft Megjelenés-, átkattintás-, egyedi látogató alapú árak: Típus Megjelenés ( adview, AV) Átkattintás ( click through, CT) Egyedi látogató ( unique visitor, UV) Ár 1,5 Ft 260 Ft 6 Ft Videós hirdetési megoldások Megjelenés-, átkattintás-, egyedi látogató alapú árak: Típus Megjelenés ( adview, AV) Átkattintás ( click through, CT) Egyedi látogató ( unique visitor, UV) Ár 2 Ft 260 Ft 7 Ft Időalapú megjelenések árai: Formátum Elhelyezés Megjelenés Listaár Magnum ( 728x90/120 ) minden oldal 2 hét 300.000 Ft Billboard 1 ( 300/250x250 ) minden oldal 2 hét 300.000 Ft Billboard 2 ( 300/250x250 egyedi 2 hét 300.000 Ft Normál ( 468x60/180 ) minden oldal 2 hét 300.000 Ft Sky (120/160x600) minden oldal 2 hét 350.000 Ft Szöveges link egyedi 1 hét 50.000 Ft Képes ajánló egyedi 1 hét 180.000 Ft PR-cikk egyedi 1 hét 250.000 Ft Hírlevél ( 100.000 címzett/képes ajánló) hírlevél 1 kiküldés 600.000 Ft Időalapú megjelenések egyedi áraiért, kérjük forduljon munkatársainkhoz. A hirdetési árak 2014. március 1-étől érvényesek! Áraink az áfát nem tartalmazzák.

Látogatottsági és demográfiai adatok: Elérés: Egyedi látogatók ( UV) Oldalletöltés ( PI) 80.000 fő 1.000.000+ Látogatók korcsoport szerintei megoszlása: Látogatók nem szerinti megoszlása: Látogatók iskolai végzettség szerinti megoszlása: Tesztelés alatt Tesztelés alatt Tesztelés alatt További demográfiai elemzésekért és adatokért kérjük, forduljon munkatársainkhoz.