Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally www.yamaha-motor.hu



Hasonló dokumentumok
Fedezd fel éned sötét oldalát

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

A sötét oldal két lelke

Főszerepben a Sötét Oldal

A kaland a sarok mögött vár

Izgasd fel a sötét oldalad!

Minden nap különlegesen érezheti magát

Fedezd fel éned sötét oldalát

Fordítsuk komolyra a szót

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A sötét oldal két lelke

Útra fel! FJR1300A

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Az élet egy verseny. Aerox R

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A városi dzsungel királya

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Az R-sorozat itt kezdődik

A legjobb társ a városban.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Kelj fel és motorra! MT-07

Kövesse a képzeletét!

Az ügyes városi robogó

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Alakítsd te a történetedet

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Öleld át a sötét oldalt

Öleld át a sötét oldalt

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Színtiszta borzongás. FZ8

VMAX Carbon. Izmosnak született

lehetőség D'elight

Engedd szabadjára az érzéseidet

A sötétség szemei. MT-09

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Uralkodásra született

A MAX-ból soha nem elég

A sötétség vonzása. MT-07

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

A holnapra született. XSR700 / ABS

Engedje szabadjára kalandvágyát

Az ügyes városi robogó

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az élet egy verseny. Aerox 4

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Rossz, a jó értelemben

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Ragadd meg a sötét oldalt

Írd át a MAX szabályait

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

A MAX-ból soha nem elég

Extrém körülményekhez tervezve.

Urald a szélsőségeket!

A szórakozás gyors módja.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Hozd ki a maximumot minden útból

Szeretem, ahogyan közlekedek

Győzd le a sötétséget

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Ne félj a sötéttől! MT-125

Sokoldalú városi sportmotor

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Végtelen út. FJR1300AE

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Színtiszta borzongás. FZ8

Csak könnyedén! FJR1300AS

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A sötét oldal sugara. MT-10

Rosszaság. WR450F

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Speed of Darkness. MT-10 SP

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az eredeti MAX. TMAX

Air Riders. YZ250

Kétütemű. Első hely. YZ250

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Extrém körülményekhez tervezve.

Arra született, hogy új utakat találjon

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Air Riderek. YZ85/LW

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Átírás:

Legyünk extrémek! Az exkluzív, új karosszériája és vázelemei még radikálisabbá teszik a nagy nyomatékú, háromhengeres, nagy teljesítmény motorkerékpár megjelenését. Az új üzemanyagtartály-burkolatok, az oldalt elhelyezett rendszámtáblák és a villaburkolat még extrémebb külst kölcsönöznek a motornak - az új, magasabb és laposabb ülés pedig még stabilabb vezetési testhelyzetet biztosít. Folyékony fémet idéz fényezés, új ábrák - a csomagot egy fényszórófedél és kézfejvédk teszik teljessé. Az modellt azért alkották, hogy az utakon beleborzongjon a nyers, egyenes nyomaték és a kiemelked gyorsulás nyújtotta élménybe. Mozgékony alumínium vázával és nagy teljesítmény tömeg arányával ez az újgenerációs, nagy teljesítmény motor átírja a szabályokat. 3 hengeres, 850 köbcentiméteres, folyadékhtéses, 4 szelepes DOHC motorblokk 115 LE - 85 Nm Könny, kompakt és agilis Keresztsíkú filozófián alapuló motorblokk-kialakítás Nyers és lineáris nyomaték Exkluzív karosszéria és vázelemek Új, folyékony fémet idéz fényezés különleges ábrákkal Karcsú és könny CF alumíniumöntvény váz Aszimmetrikus CF alumíniumöntvény lengvilla Monocross hátsó felfüggesztés vízszintes lengéscsillapítóval Kompakt, elredöntött vázkialakítás YCC-T és D-MODE elektronikus vezérlrendszerek

Az újgenerációs sportmotor A Sport Rally az MT-09 még extrémebb megjelenés változata azok számára, akik a nagy teljesítmény motorkerékpárok abszolút új generációjára vágynak. Agresszív, új karosszériájával, különleges vázelemeivel és egyedi ábráival ez a tökéletes MT! Nagy nyomatékú, 850 köbcentiméteres, háromhengeres motorblokkja és könny alumíniumváza biztosítja az kimagasló teljesítmény tömeg arányát a tüzes gyorsulás és agilis vezethetség érdekében. Az különleges funkciói közé tartoznak az üzemanyagtartály-burkolatok, a villaburkolatok és az oldalt elhelyezett rendszámtáblák. Az új, laposabb ülés és a szélesebb lábtámasz gondoskodik a sportos és kényelmes utazásról.

Könny, CF alumíniumöntvény váz A lehet legkönnyebb, legkarcsúbb és legkompaktabb eredmény érdekében az tervezi egy vadonatúj CF alumíniumöntvény vázat fejlesztettek ki. Kis súlya és kiváló kiegyensúlyozott merevsége hozzájárul a motor agilis kezelhetségéhez. Kompakt és könny, 850 ccm-es, háromhengeres motorblokk Ennek az újgenerációs sportmotornak a szíve egy teljesen új, háromhengeres, 850 köbcentiméteres motorblokk, amely óriási lineáris nyomatékot és erteljes, nagy fordulatszámú teljesítményt nyújt. Kovácsolt dugattyúival és eltolt hengereivel ez a kompakt és könny motorblokk készen áll arra, hogy visszahozza a szenvedélyt és az érzelmeket két keréken szerzett élményeibe. Monocross felfüggesztés aszimmetrikus, CF présöntéses lengvilla A motor hátsó részén egy aszimmetrikus, könny, CF présöntéses lengvilla található, amely kényelmes motorozást és kis rugózatlan tömeget biztosít a jól reagáló felfüggesztésmködéshez. A majdnem teljesen vízszintes hátsó lengéscsillapító az ülés alatt található, a kívülrl felszerelt lengvillacsapok pedig hozzájárulnak a váz karcsú kialakításához a kompakt vezetési pozíció érdekében. Könnyed ergonómia és slim-fit vezetési pozíció Az új motort a kialakítása számos célra alkalmassá teszi, a sportmotorozástól kezdve a hétvégi túrákon keresztül a munkába járásig. A széles, folyamatosan elvékonyodó kialakítású kormányrudak és a hosszú, lapos ülés könnyed ergonómiát biztosítanak - a gyönyören megformált, 14 literes üzemanyagtartály pedig kényelmes, slim-fit vezetési pozíciót kínál a térdeknek kialakított bemélyedésekkel. Agresszív motorkarosszéria és vázelemek A Street Rally külsejét még extrémebbé teszi a folyékony fémet idéz fényezés, a vastag, új ábrák, és az exkluzív vázelemek egész sora - fényszórófedél, üzemanyagtartály-burkolatok, az oldalt elhelyezett rendszámtáblák, villaburkolatok és kézfejvédk. Szélesebb lábtámaszok, karcsúbb ülés és az alsó motorblokkvéd teszik teljessé ezt a motorcsomagot. Új stílusú, 10 külls könnyfém felnik 17 colos, radiális abroncsokkal Pehelykönny kialakítás jellemz a teljes motorra, a kis rugózatlan tömeg elérése érdekében pedig teljesen új, 10 külls könnyfém felnikkel rendelkezik. Ezek újonnan kialakított, radiális abroncsokkal vannak ellátva - elöl 120/70ZR17, hátul 180/55ZR17 - ami stabil, kiváló kezelhetséget biztosít.

Motor Furat x löket Gyújtás Indítás Karburátor Kenési rendszer Kihajtás 78,0 mm x 59,1 mm TCI Elektromos Üzemanyag-befecskendezés Nedves karter Láncos Kompresszióviszony 11.5 : 1 Kuplung típusa Lökettérfogat Maximális nyomaték Maximális teljesítmény Motor típusa Váltó Alváz Els fék Els felfüggesztés Els gumi Els rugóút Hátsó fék Hátsó felfüggesztés Hátsó gumi Hátsó rugóút Nyomtáv Utánfutási szög 25º Váz Olajban futó, Többtárcsás 847 cm³ 87.5 Nm (8.9 kg-m) @ 8,500 rpm 84.6 kw (115PS) @ 10,000 rpm 3 hengeres, folyadékhtéses, 4 ütem, DOHC, 4 szelepes Állandó áttétel, 6 sebességes Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 298 mm Teleszkópvillák 120/70ZR17M/C (58W) (Tubeless) 137 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm Lengkaros, (karos felfüggesztés) 180/55ZR17M/C (73W) (Tubeless) 130 mm 103 mm Gyémánt Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása N/A kg 135 mm 3.4 L N/A mm 1,135 mm 942 mm 1,440 mm 849.5 mm 14 L Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A képek profi motorosokat mutathatnak, ellenrzött körülmények között vagy egy lezárt útszakaszon. Elfordulhat, hogy a képeken feltüntetett járm olyan eredeti Yamaha és/vagy nem Yamaha márkajelzés tartozékokkal van felszerelve, amelyek csak zárt pályán használhatók. Az összes információ általános tájékoztató jelleg. A Yamaha termékek és tartozékok, illetve nem Yamaha márkajelzés tartozékok mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak. A nem Yamaha márkajelzés tartozékokat teljes mértékben elismert gyártók fejlesztik ki és állítják el. A Yamaha nem garantálja a feltüntetett termékek és tartozékok elérhetségét a helyi piacokon. A termék- és tartozékválaszték néhány országban korlátozott lehet. A Yamaha fenntartja a jogot a termékek és tartozékok gyártásának megszüntetésére elzetes figyelmeztetés nélkül. Adott esetben a Yamaha termékek és tartozékok ára a helyi követelményektl és feltételektl függen eltér lehet. Jelen információból semmilyen jogot nem lehet szerezni. További részletekért és az elérhetséggel kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba helyi Yamaha márkakereskedjével.

Színek Tech Graphite Rácsos légbeömlburkolatok, MT-09 YEC akkumulátortölt beépített paneldugalja Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültséggel, a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha motorjaihoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Viselésre születtek A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminség, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország