Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Hasonló dokumentumok
A városi dzsungel királya

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

lehetőség D'elight

Air Riderek. YZ85/LW

Air Riders. YZ250

Kétütemű. Első hely. YZ250

Extrém körülményekhez tervezve.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

A kaland a sarok mögött vár

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Air Riders. YZ125

Extrém körülményekhez tervezve.

Engedje szabadjára képzeletét

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Rossz, a jó értelemben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Minden nap különlegesen érezheti magát

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az R-sorozat itt kezdődik

Arra született, hogy új utakat találjon

Alakítsd te a történetedet

Rosszaság. WR450F

Az élet egy verseny. Aerox 4

Ne félj a sötéttől! MT-125

Az Ön megbízható barátja.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Fedezd fel éned sötét oldalát

Hozd ki a maximumot minden útból

A MAXimum nem opcionális választás

Uralkodásra született

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Az élet egy verseny. Aerox R

Szeretem, ahogyan közlekedek

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Öleld át a sötét oldalt

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kövesse a képzeletét!

Az élet egy verseny. Aerox 4

Végtelen út. FJR1300AE

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Fordítsuk komolyra a szót

Öleld át a sötét oldalt

A legjobb társ a városban.

A sötétség vonzása. MT-07

Az ügyes városi robogó

Írd át a MAX szabályait

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az eredeti MAX. TMAX

A sötét oldal két lelke

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Az élet egy verseny. Aerox R

Ragadd meg a sötét oldalt

Az ügyes városi robogó

A holnapra született. XSR700 / ABS

Speed of Darkness. MT-10 SP

A legjobb középméretű mindenes.

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Útra fel! FJR1300A

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Engedd szabadjára az érzéseidet

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Erdők és mezők királya.

A sötétség szemei. MT-09

Előre gondolkodó. YZ250F

A sötét oldal sugara. MT-10

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A MAX-ból soha nem elég

A szórakozás gyors módja.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Az ügyes városi robogó

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

A legjobb középméretű mindenes.

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

A MAX-ból soha nem elég

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Eggyé válva. YZ450F

Az ügyes városi robogó

Szeretem, ahogyan közlekedek

Győzd le a sötétséget

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Vágyj arra, amire szükséged van

Yamaha YZF-R1M. We R1

Átírás:

Az off-road kalandok itt kezdődnek. Ha gyermekeknek való mini motorkerékpárokról van szó, a Yamaha egyértelműen a legjobb minőséget nyújtja. A felhasználóbarát funkcióival és 50 ccm-es, 2 ütemű motorjával állandó kedvence a gyereknek és a szülőknek egyaránt. A biztonsági funkciók között található az állítható gázkar, amellyel a szülő korlátozhatja a legnagyobb sebességet a vezető tapasztalatának megfelelően, a kardánhajtásnak pedig minimális a karbantartásigénye. Nem kell foglalkozni a váltással sem, az 50 ccm-es, 2 ütemű motor automata váltón keresztül hajtja a kereket. 50 ccm-es 2 ütemű motor automata váltóval Megbízható kardánhajtás, minimális karbantartásigénnyel Egyszerű gázadás-korlátozás biztosítja a szülői felügyeletet Könnyen irányítható, kompakt méretekkel Külön 2 ütemű olajtartály, könnyű használat Yamaha tervezés, minőség és megbízhatóság Az alig 39 kg-os és kompakt mini-motorkerékpár ideális arra, hogy a gyermek órákon át tartó szórakozás során sajátítsa el a motorkerékpározás csínját-bínját.

Tökéletes kezdők számára. Minden szülő szeretné a legjobbat adni gyermekének. A a lehető legjobb megoldást nyújtja arra, hogy gyermeke megtanulhasson motorozni. A Yamaha már 25 éve úttörő a mini motorkerékpárok fejlesztésében és gyártásában, és közelebbről megtekintve bármelyik junior motorkerékpárunkat, azonnal látható, miért mi vagyunk a legsikeresebbek. A teljesen kezdők számára tervezett egy sor biztonsági és felhasználóbarát funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően ideális választás a kezdők számára. A kevés karbantartást igénylő technológiával, Yamaha minőséggel és megbízhatósággal készített mini motorkerékpár üzemeltetése és karbantartása is könnyű.

Teljesen automatikus, 50 ccm-es, 2 ütemű motor A pehelykönnyű, 50 ccm-es, 2 ütemű, léghűtéses motorja kifejezetten kezdők számára készült. A kiváló, jól reagáló, teljesen automata váltó igazán felhasználóbarát, a gázkorlátozóval pedig a szülők beállíthatják a vezető tapasztalatához illő maximális sebességet. Kis karbantartásigényű kardántengelyes hajtás A motorkerékpár minden részét és funkcióját az egyszerű és szórakoztató használat érdekében terveztük. A teljesen zárt kardántengelyes hajtás csendes és tiszta, és a motorkerékpár a kis karbantartásigényt is figyelembe véve tökéletes választás olyan szülők számára, akiknek gyermeke most kezd tapasztalatokat szerezni a motorozás terén. Alacsony ülésmagasság és felhasználóbarát irányítás Az alig 485 mm magasan elhelyezett ülésen és a kényelmes vezetési pozícióban a kezdő motoros azonnal otthon érezheti magát a - esen. A kormánykarok elrendezése hasonló a kerékpáréhoz, a hátsó féket bal kézzel, az első féket pedig jobb kézzel lehet működtetni, így kezdők is könnyen használhatják. Elég meghúzni a gázkart, és máris kezdődhet a szórakozás. Erős, 3 küllős acél kerekek Bár súlya alig 39 kg, ez a motorkerékpár igen masszív felépítésű, és hosszú évekig biztosít kiváló szórakozást. 3 küllős, 10 colos kerekei erősek és könnyen tisztántarthatók - a megfelelő tapadást pedig a 2,5" széles gumik biztosítják. Könnyű, de erős műanyag karosszériaelemek A Yamaha nagyobb teljesítményű off-road motorkerékpárjaihoz hasonlóan a karosszériaelemei is nagy szilárdságú és kis súlyú műanyagból készülnek. Az első és hátsó sárvédők és oldalpanelek versenykék színűek, és a tank grafikája és a fehér versenyszámok sportos megjelenést kölcsönöznek a motorkerékpárnak. Könnyű, emelt kipufogó Elég rátekinteni a kipufogóra, és máris látható, hogy mérnökeink milyen messzire jutottak a biztonság és a megbízhatóság növelésében. A hővédővel ellátott kipufogó a motorhoz közel fut, így több szabad magasságot és jobb védelmet biztosít.

Motor Motor típusa Léghűtéses, 2 ütemű, Előredöntött egyhengeres, Rezgőszelep Lökettérfogat 49cc Furat x löket 40,0 mm x 39,2 mm Kompresszióviszony 6,0 : 1 Maximális teljesítmény - Maximális nyomaték - Kenési rendszer Yamaha autolube Kuplung típusa Olajban futó, centrifugális, automata Karburátor Mikuni VM12/1 Gyújtás CDI Indítás Berúgás Váltó Automata Kihajtás Kardán Alváz Váz Acélcsőből készült alapváz Első rugóút 60 mm Villaszög 25º Utánfutás 50 mm Első felfüggesztés Teleszkópvillák Hátsó felfüggesztés Lengőegység Hátsó rugóút 50 mm Első fék dobfék mm Hátsó fék Dobfék mm Első gumi 2.50-10 4PR Hátsó gumi 2.50-10 4PR Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 1 245 mm 575 mm 715 mm 485 mm 855 mm 105 mm 39 kg 2,0 liter 0,35 liter Minden esetben viseljen védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedőhöz.

Színek Racing Blue Kiemelt tartozékok Matricakészlet, Ülésborítás, Yamaha Racing markolatfánk Yamaha csúszócsatos rögzítők Yamaha racsnis rögzítők Yamaha off-road alátét Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. Yamaha also recommends the use of Yamalube *. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minőségű kenőanyagainkat. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminőségű motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország