Air Riderek. YZ85/LW

Hasonló dokumentumok
Air Riders. YZ250

Kétütemű. Első hely. YZ250

Air Riders. YZ125

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A városi dzsungel királya

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Rossz, a jó értelemben

Extrém körülményekhez tervezve.

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Rosszaság. WR450F

Extrém körülményekhez tervezve.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Előre gondolkodó. YZ250F

Uralkodásra született

Ne félj a sötéttől! MT-125

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Alakítsd te a történetedet

lehetőség D'elight

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Engedje szabadjára képzeletét

A kaland a sarok mögött vár

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Végtelen út. FJR1300AE

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

A sötétség vonzása. MT-07

Az élet egy verseny. Aerox 4

A sötét oldal két lelke

A sötétség szemei. MT-09

Arra született, hogy új utakat találjon

Írd át a MAX szabályait

Minden nap különlegesen érezheti magát

A holnapra született. XSR700 / ABS

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Öleld át a sötét oldalt

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Speed of Darkness. MT-10 SP

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az R-sorozat itt kezdődik

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Eggyé válva. YZ450F

Öleld át a sötét oldalt

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Ragadd meg a sötét oldalt

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Engedd szabadjára az érzéseidet

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Az eredeti MAX. TMAX

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A MAXimum nem opcionális választás

Az élet egy verseny. Aerox 4

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A sötét oldal sugara. MT-10

Az élet egy verseny. Aerox R

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Hozd ki a maximumot minden útból

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Fordítsuk komolyra a szót

Kövesse a képzeletét!

A MAX-ból soha nem elég

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Kis méret, hatalmas szórakozás.

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az ügyes városi robogó

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Győzd le a sötétséget

A MAX-ból soha nem elég

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Színtiszta borzongás. FZ8

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Yamaha YZF-R1M. We R1

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A legjobb társ a városban.

A szórakozás gyors módja.

A legjobb középméretű mindenes.

Az élet egy verseny. Aerox R

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Útra fel! FJR1300A

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az Ön megbízható barátja.

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Nagyobb teljesítmény. Több élvezet. Több győzelem.

VMAX Carbon. Izmosnak született

Vágyj arra, amire szükséged van

A quadversenyzés új szintje.

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Izgasd fel a sötét oldalad!

Átírás:

Air Riderek Annak idején a Yamaha volt az első gyártó, amely valóban nagy teljesítményű ifjúsági crossmotorokat dobott a piacra és büszkék vagyunk rá, hogy napjaink számos bajnoka az YZ85-ön kezdte a karrierjét. Közel 40 év elteltével a Yamaha még mindig az ifjúsági crossmotorozás vezető márkája épp ez a kiterjedt tapasztalat cégünk fő ütőkártyája. A csúcstechnológiás motorblokkal és vázzal rendelkező, elegáns külsejű YZ85 és nagy kerekű változata, az YZ85LW igazán jól néz ki. Az megbízható, 85 ccm-es, folyadékhűtéses 2 ütemű motorblokkal rendelkezik, amely egyenletes és könnyen kezelhető erőleadást nyújt. Egyszerűen kezelhető vázával és újragondolt megjelenésével ez a krosszmotor ideális választás a jövő bajnokai számára. Könnyű ifjúsági versenycrossmotor Nagy erejű, könnyen kezelhető 85 ccm-es, 2 ütemű motorblokk Újratervezett nyitásidőzítés a jobban használható erőleadásért Közeli áttételekkel rendelkező, 6 fokozatú sebességváltó Elegáns megjelenés és festés Kivitele megegyezik a nagyobb YZ modellekével Fordított első teleszkópok 275 mm-es rugóúttal Kapcsolt lengőkaros Monocross hátsó felfüggesztés Hosszú alumínium lengőkar Nagy átmérőjű, könnyű féktárcsák Félig kettős bölcsőt formázó, könnyű csőváz Nagy kerekű változatban (YZ85LW) is elérhető

Nagy erejű versenymotor a jövő profijainak A közúton és terepen egyaránt zajló, folyamatos tesztelésnek köszönhetően a Yamaha YZ85 hosszú évtizedek elteltével is az élbolyban van. A folyadékhűtéses, 85 ccm-es 2 ütemű motorblokk a kategória leggyorsabb, legkönnyebben kezelhető motorblokkjaként vált ismertté. Ez a remek kis erőmű erőteljes és kezelhető teljesítményt nyújt. Az elegáns karosszéria, és a merész Speed Block grafika friss és modern megjelenést kölcsönöznek ennek a nagy teljesítményű 2 ütemű motorkerékpárnak. Kiváló minőségű felfüggesztésének és nagy átmérőjű tárcsafékeinek köszönhetően az YZ85-nél már gyári állapotában is minden adott a győzelemhez.

Elegáns karosszéria Cégünk filozófiája, hogy aki jól fest, az jól is érzi magát a bőrében. Ezért YZ85 motorkerékpárunkat cégünk felnőtteknek szánt motorkerékpár-modelljeit idéző megjelenéssel láttuk el. A csomagot pedig a gyári kivitelű motorkerékpárt idéző Speed Block grafika teszi teljessé. Nagy erejű, hatékony motorblokk Az YZ85 ultrakompakt és könnyű 2 ütemű motorblokkja nemcsak nagy teljesítményt nyújt, de egyszersmind könnyűszerrel vezérelhető, így a segítségével az ifjabb és a tapasztaltabb ifjúsági motorosok is kihozhatják magukból a maximumot. Az YZ85 a közeli áttételekkel rendelkező, 6 fokozatú sebességváltónak köszönhetően jól használható teljesítményt nyújt. Fordított első teleszkópok Az YZ85 modellnél sok esetben a nagyobb kapacitású crossmotorjainkon már bevált technológiát alkalmazzuk: a fordított teleszkópok például a felnőtteknek szánt YZ-modelleken használt felfüggesztések kicsinyített másai. A 36 mm-es átmérőjű belső csővel rendelkező, egyenletesen mozgó teleszkópvillák 275 mm-es rugóúttal rendelkeznek, így kitűnő lengéscsillapítást biztosítanak. Monocross hátsó felfüggesztés Akárcsak az elülső teleszkópvillák, az YZ85 hátsó felfüggesztése is gyári versenymotorjaink technológiáját követi. A hosszú alumínium lengőkaros, progresszív Monocross felfüggesztési rendszer 282 mm-es (a nagy kerekű típusnál 287 mm-es) rugóútjának köszönhetően a legnehezebb terepekkel is megbirkózik, a hepehupás utaktól kezdve egészen a legmerészebb ugrásokig. Nagy kerekű változatban (YZ85LW) is elérhető Két különböző kerékmérettel rendelhető, így kicsik és nagyok egyaránt élvezhetik. A 17"-es elülső kerékkel és 14"-es hátsó kerékkel rendelkező YZ85 alacsonyabb, a 19"-es elülső kerékkel és 16"-es hátsó kerékkel rendelkező YZ85LW pedig magasabb vagy idősebb versenyzőknek ajánlott. Nagy átmérőjű féktárcsák A versenyeket gyakran azok a versenyzők nyerik, akik a legelőször vagy a legkésőbb húzzák meg a féket, ezért az YZ85 típust könnyen vezérelhető tárcsafékekkel láttuk el. Elöl egy kompakt féknyereggel felszerelt könnyű, nagy átmérőjű, 220 mm-es átmérőjű tárcsafék kapott helyet, a hátsó kerekek precíz vezérléséről pedig egy 190 mm-es tárcsafék gondoskodik.

Motor Motor típusa Egyhengeres, folyadékhűtéses, 2 ütemű, Rezgőszelep Lökettérfogat 84,7cc Furat x löket 47,5 mm x 47,8 mm Kompresszióviszony 8,1 : 1 Maximális teljesítmény - Maximális nyomaték - Kenési rendszer Előkevert Kuplung típusa Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós Karburátor Keihin PWK28/1 Gyújtás CDI Indítás Berúgás Váltó Állandó áttételű, 6 sebességes Kihajtás Láncos Alváz Váz Félkettős bölcső Első felfüggesztés Upside-down telescopic fork Első rugóút 275 mm Villaszög 27º Utánfutás 106 mm Hátsó felfüggesztés Lengőkaros, (karos felfüggesztés) Hátsó rugóút 282 / 287* mm Első fék Egyszeres tárcsafék, Ø 220 mm Hátsó fék Egyszeres tárcsafék, Ø 190 mm Első gumi 70/100-17 40M / 70/100-19 42M Hátsó gumi 90/100-14 49M / 90/100-16 52M Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása Megjegyzés 1,899 / 1,903* mm 758 mm 1 156 mm 873 / 904* mm 1,285 / 1,286* mm 360 / 393* mm 71 / 73* kg 5,0 liter 0,5 liter *YZ85LW only Minden esetben viseljen védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért forduljon Yamaha márkakereskedőjéhez.

Színek Racing Blue Kiemelt tartozékok GYTR mart kuplungfedél Matricakészlet, YZ85 Védőlemez, hab Ülésborítás, YZ85 Yamaha Racing markolatfánk Hűtőszűrő Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültségű szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha azt javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamalube kenőanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minőségű kenőanyagainkat. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország