Air Riders. YZ125

Hasonló dokumentumok
Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Air Riders. YZ250

Kétütemű. Első hely. YZ250

Air Riderek. YZ85/LW

A városi dzsungel királya

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Extrém körülményekhez tervezve.

Rossz, a jó értelemben

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Rosszaság. WR450F

Extrém körülményekhez tervezve.

Uralkodásra született

lehetőség D'elight

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Ne félj a sötéttől! MT-125

Engedje szabadjára képzeletét

Előre gondolkodó. YZ250F

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Alakítsd te a történetedet

A kaland a sarok mögött vár

A sötétség szemei. MT-09

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A sötét oldal két lelke

Végtelen út. FJR1300AE

Az élet egy verseny. Aerox 4

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

A sötétség vonzása. MT-07

A holnapra született. XSR700 / ABS

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Írd át a MAX szabályait

Az élet egy verseny. Aerox 4

Öleld át a sötét oldalt

Eggyé válva. YZ450F

Minden nap különlegesen érezheti magát

Öleld át a sötét oldalt

Arra született, hogy új utakat találjon

Fedezd fel éned sötét oldalát

Az eredeti MAX. TMAX

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Ragadd meg a sötét oldalt

Speed of Darkness. MT-10 SP

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Hozd ki a maximumot minden útból

Az élet egy verseny. Aerox R

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

A MAXimum nem opcionális választás

Fordítsuk komolyra a szót

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az R-sorozat itt kezdődik

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Kis méret, hatalmas szórakozás.

A sötét oldal sugara. MT-10

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A MAX-ból soha nem elég

Kövesse a képzeletét!

Színtiszta borzongás. FZ8

Az élet egy verseny. Aerox R

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

A quadversenyzés új szintje.

Győzd le a sötétséget

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha YZF-R1M. We R1

A MAX-ból soha nem elég

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A legjobb társ a városban.

Az ügyes városi robogó

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Útra fel! FJR1300A

A szórakozás gyors módja.

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Az Ön megbízható barátja.

A sötét oldal két lelke

Szeretem, ahogyan közlekedek

VMAX Carbon. Izmosnak született

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A MAX-ból soha nem elég

Az ügyes városi robogó

Fedezd fel éned sötét oldalát

Nagyobb teljesítmény. Több élvezet. Több győzelem.

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Átírás:

Air Riders Ha sikeres motocrossversenyző szeretne lenni, sok-sok órát kell eltölteni a gyakorlópályán. Ha tényleg el akar jutni a csúcsra, ügyességre, rátermettségre, elszántságra és persze a megfelelő versenymotorra van szüksége. Itt jön be a képbe a. Kirobbanó teljesítményének és ultrakönnyű alumíniumvázának köszönhetően ez a 125 ccm-es, 2 ütemű motorkerékpár már számos alkalommal bizonyította, hogy kategóriája legjobbjai közé tartozik. Ez a legendás motorkerékpár a szuper visszajelzéseket biztosító első és hátsó felfüggesztésének köszönhetően mozgékonyan kezelhető és még könnyebben veheted be vele a kanyarokat stílusos karosszériája pedig a gyári kialakítású motorok megjelenését idézi. Most már csak egyvalami hiányzik a győzelemhez Ön. Pörgethető, kompakt 125 ccm-es, 2 ütemű motorblokk Félig kettős bölcsőt formázó, ultrakönnyű alumínium csőváz Könnyű kezelhetőség és rendkívüli teljesítmény YZ-F típusú 48 mm-es villák, a levegő és az olaj külön kamrában található YZ-F típusú Monocross hátsó felfüggesztési rendszer Modern, áramvonalas kialakítású vadonatúj karosszéria Egyszerűen működtethető kuplung holtjáték állító mechanizmus Szélesebb lábtartó az egyszerűbb vezérlésért 2 ütemű motorblokk az egyszerűbb karbantartásért Egyszerűen beállítható 38 mm-es Keihin karburátor Külön megvásárolható YRRD (Yamaha Rinaldi R és D) tuningkészlet A motorkerékpárhoz sokféle eredeti tartozék áll rendelkezésre

Versenyzés. Győzelem. Élmény. Az nyújtotta élményhez semmi sem fogható. Ha a sikítás elhal a közönség soraiban, pörgesse fel a 2 ütemű, 125 ccm-es motorblokkot a 6 sebességes váltóval. A mindössze 94 kg-os feltöltött össztömegű versenymotor sebességétől és fürgeségétől garantáltan eláll a lélegzete. Az azonnali visszajelzéseket biztosító elülső villáiban a levegő és az olaj külön kamrában található, ami garantáltan stabil csillapítást biztosít, hátul pedig Monocross felfüggesztés található, ami kitűnő lengéscsillapítást és minden eddiginél jobb tapadást nyújt. Elegáns kivitelének és a karosszériát díszítő merész grafikának köszönhetően az motorkerékpároknál a külcsín sem marad el a belbecstől. Vesse bele magát a versenybe, nyerje meg, és élvezze!

Elegáns megjelenés és markáns grafika A 2 ütemű modern külsővel és grafikával kápráztatja el a motorozás kedvelőit. A sárvédől és villa protektorok elegáns megjelenést kölcsönöznek, az oldalsó burkolatok és az üléshuzat pedig kiemelik a friss kinézetet. 48 mm-es fordított első teleszkópok A 48 mm-es fordított első teleszkópok kivitele a 4 ütemű YZ-F modelleket idézi. A teleszkópokban a levegő és az olaj külön kamrában található, megakadályozva, hogy az olaj a tartályba jusson, ezáltal stabilabb csillapítást tesz lehetővé. A teleszkópok egyedi, kizárólag az típusra jellemző beállításokkal rendelkeznek, így még könnyebben és rugalmasabban irányíthatók. Monocross hátsó felfüggesztési rendszer A teleszkópok mellett a modell Monocross hátsó felfüggesztési rendszere a 4 ütemű XZ-F modellekéből kölcsönvett újratervezett lengőkarból, lengéscsillapítóból és linkrendszerből áll. Ez a rendszer igen hatékony lengéscsillapítást, nagyszerű tapadást és nyerő teljesítményt tesz lehetővé. Széles lábtartók és kuplung holtjáték állító A 2 ütemű számos, a legújabb 4 ütemű YZ-F modellekből ismerős funkciókkal rendelkezik. A széles lábtartók a legvadabb száguldás során is maximális kontrollérzetet biztosítanak, a kuplung holtjáték állítóval pedig egyszerűen, szerszámok nélkül utánállíthatók a kábelek. 2 ütemű, 125 ccm-es motor A szuperkönnyű, ám annál szilajabb motorkerékpár lelke a pörgethető, 124 ccm-es, folyadékhűtéses, 2 ütemű motorblokk, melyet a nagyobb teljesítmény érdekében a Yamaha világszerte elismert YPVS rendszerével láttunk el. A szoros áttételű 6 fokozatú sebességváltón keresztül ható szuperkompakt, könnyen karbantartható motorblokk teljesítménye a YRRD csomag elemeivel tovább fokozható. Ultrakönnyű, szuperfordulékony váz A kompakt, 125 ccm-es 2 ütemű motorblokk egy félig kettős bölcsőt formázó, erős és könnyű alumíniumvázban kapott helyet. Az ideálisan kiegyensúlyozott merev váz kitűnő visszajelzést biztosít a vezető számára. A mindössze 94 kg-os feltöltött össztömeggel rendelkező csak úgy hasít a kanyarban, és villámgyorsan küzdi le a hepehupás szakaszokat.

Motor Motor típusa folyadékhűtéses, 2 ütemű, Előredöntött egyhengeres, rezgőszelep YPVS-sel Lökettérfogat 125cc Furat x löket 54,0 mm x 54,5 mm Kompresszióviszony 8.6 ~10.7 : 1 Maximális teljesítmény - Maximális nyomaték - Kenési rendszer Előkevert Kuplung típusa Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós Karburátor Mikuni TMX38 Gyújtás CDI Indítás Berúgás Váltó Állandó áttételű, 6 sebességes Kihajtás Láncos Alváz Váz Félkettős bölcső Első felfüggesztés Upside-down telescopic fork Első rugóút 300 mm Villaszög 26º Utánfutás 109 mm Hátsó felfüggesztés Lengőkaros, (karos felfüggesztés) Hátsó rugóút 315 mm Első fék Egyszeres tárcsafék, Ø 250 mm Hátsó fék Egyszeres tárcsafék, Ø 245 mm Első gumi 80/100-21 51M Hátsó gumi 100/90-19 57M Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 2 137 mm 825 mm 1 295 mm 975 mm 1 445 mm 363 mm 94 kg 8,0 liter 0,7 liter Minden esetben viseljen védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért forduljon Yamaha márkakereskedőjéhez.

Színek Kiemelt tartozékok Racing Blue GYTR hangtompítóújratöltő csomag VFORCE rezgőszelepes légbeömlőrendszer VFORCE karbonszálas membránlemezek GYTR nagy rotor GYTR mart kuplungfedél GYTR karbon gyújtásfedél Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültségű szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha azt javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamalube kenőanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minőségű kenőanyagainkat. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország