A MAXimum nem opcionális választás

Hasonló dokumentumok
MAXimális adrenalin. TMAX SX

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az eredeti MAX. TMAX

lehetőség D'elight

Írd át a MAX szabályait

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A városi dzsungel királya

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Hozd ki a maximumot minden útból

Vágyj arra, amire szükséged van

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Engedd szabadjára az érzéseidet

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A MAX-ból soha nem elég

Szeretem, ahogyan közlekedek

Alakítsd te a történetedet

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Végtelen út. FJR1300AE

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A MAX-ból soha nem elég

Az élet egy verseny. Aerox 4

Uralkodásra született

Extrém körülményekhez tervezve.

A sötét oldal két lelke

A sötétség szemei. MT-09

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Szeretem, ahogyan közlekedek

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Az ügyes városi robogó

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Engedje szabadjára képzeletét

Öleld át a sötét oldalt

Speed of Darkness. MT-10 SP

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Az élet egy verseny. Aerox R

A MAX-ból soha nem elég

Útra fel! FJR1300A

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

A kaland a sarok mögött vár

Az ügyes városi robogó

Minden nap különlegesen érezheti magát

A sötét oldal sugara. MT-10

Extrém körülményekhez tervezve.

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A sötétség vonzása. MT-07

A holnapra született. XSR700 / ABS

Öleld át a sötét oldalt

Arra született, hogy új utakat találjon

Ne félj a sötéttől! MT-125

Győzd le a sötétséget

Air Riderek. YZ85/LW

Rosszaság. WR450F

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Kétütemű. Első hely. YZ250

Ragadd meg a sötét oldalt

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Fedezd fel éned sötét oldalát

Air Riders. YZ250

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Rossz, a jó értelemben

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Fordítsuk komolyra a szót

Az élet egy verseny. Aerox R

Az R-sorozat itt kezdődik

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Kövesse a képzeletét!

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A legjobb társ a városban.

Yamaha YZF-R1M. We R1

A legjobb középméretű mindenes.

Színtiszta borzongás. FZ8

Az Ön megbízható barátja.

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

A sötét oldal két lelke

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Funkcionalitás, tartósság és terepjáró-képesség.

Eggyé válva. YZ450F

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Az ügyes városi robogó

Az ügyes városi robogó

A rendkívüli munka is hétköznapi.

A MAX-ból soha nem elég

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Air Riders. YZ125

A quadversenyzés új szintje.

Átírás:

A MAXimum nem opcionális választás Ha a legjobb luxus maxi robogót keresed, egyedül a TMAX DX esetében nem kell kompromisszumokat kötnöd, és kizárólag ez a modell kínálja a motorkerékpárokra jellemző dinamizmus és a prémium szintű kényelem tökéletes elegyét. A -en ülve már az edzőteremig, az étteremig vagy a moziig megtett út is a szórakozás szerves részévé válik. Az elektronikusan állítható szélvédő, a markolat- és ülésfűtés, valamint az állítható hátsó felfüggesztés még élvezetesebbé teszi az utazásokat, a sebességtartó automatika pedig jelentősen megkönnyíti a hosszabb utakat. A lehengerlő teljesítmény, a sportos kezelhetőség és a dinamikus, tetszetős megjelenés az alapár része a luxus felszereltségű és kényelmes pedig minden mást is biztosít, amire csak szükséged lehet. Energikus, 530 cm³-es soros, kéthengeres motor Sportos teljesítmény kiemelkedő menetkomforttal Elektromosan állítható szélvédő Fűtött markolatok és fűtött ülés Könnyen kezelhető sebességtartó automatika Középállványon lévő zárrendszer Könnyű alumínium váz az agilis kezelhetőség érdekében A kétszintű D-MODE alkalmazkodik a különböző körülményekhez Csatlakoztatási lehetőség a My TMAX Connect alkalmazással Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszer Állítható, lengőkaros hátsó felfüggesztés Kipörgésgátló rendszer (TCS)

Lenyűgöző luxus sportos teljesítménnyel A gazdag felszereltség minden utazás során luxus szintű vezetési élményt biztosít. A teljes felszereltségű -szel bárhová eljuthatsz, bármilyen időben. A 135 mm-es magasságállítási tartományú elektromos szélvédő a kormányra szerelt kapcsolóval emelhető fel vagy engedhető le az optimális szélvédelem érdekében emellett a markolat- és ülésfűtése megakadályozza, hogy a nagy sebességnél jelentkező hűvös menetszél miatt akár egy meleg nyári napon is kényelmetlenül érezd magad. A robogón olyan elektronikus motorossegítő rendszerek is találhatók, mint a sebességtartó automatika, a TCS és a kétmódú D-MODE, melyek segítségével minden körülmények között megőrizheted uralmadat járműved fölött a Yamaha egyedi középállványzárrendszere pedig hozzáadott lopásvédelmet nyújt.

Fűtött markolatok és ülés A a TMAX sorozat leggazdagabban felszerelt robogója, melynek kifinomult kiegészítőivel azokat a vásárlókat céloztuk meg, akik számára az élvezet is fontos a kellemes vezetési élményhez. Az alapfelszereltségbe tartozik a fűtött markolat és a fűtött ülés, melyek az időjárástól függetlenül minden utazást kényelmesebbé tesznek. Elektronikusan állítható szélvédő a teljes szélvédelem érdekében Ha a teljes felszereltségű modellt választod, biztos lehetsz benne, hogy megkapod a legújabb kényelmi funkciókat is, mint például az elektronikusan állítható szélvédőt. A kormánykar bal oldalán található kapcsolóval könnyedén beállíthatod a szélvédő magasságát a 135 mm-es beállítási tartományon belül, így másodpercek alatt megtalálhatód a számodra tökéletes helyzetet. Könnyen kezelhető sebességtartó rendszer A alapfelszereltségének része a sebességtartó automatika is, így a motorosnak pihentető és élvezetes vezetésben lehet része a hosszabb, akár az országot átszelő utazások során is. Az 50 km/h-s sebesség fölötti működésre tervezett, könnyen használható rendszer a sebességkorlátozások betartását is megkönnyíti. My TMAX Connect A Yamaha iparágvezető My TMAX Connect alkalmazása egy merőben új virtuális világot nyit meg, ahol teljes körűen összekapcsolódhatsz TMAX DX robogóddal, és távolról kezelheted annak egyes jellemzőit, és növelheted a biztonságát. Az alkalmazás funkciói közé tartozik a motor zárolása, a robogó helyének meghatározása, a használati adatok lekérdezése, a geofence és lopásvédelem-kezelési funkciók, melyek biztosítják nyugalmadat, és teljes körű irányítást tesznek lehetővé. Lopásvédelmi középállvány-zárrendszer A a mai kínálat egyik legkívánatosabb és legsikeresebb darabja, ezért érhető, ha maximális lopásvédelemre vágysz. A jogosulatlan használat megakadályozása érdekében ez a luxus maxi robogó egyedi, iparágvezető középállvány-zárrendszerrel rendelkezik, mely gondoskodik a biztonságról. Könnyű alumínium váz az agilis kezelhetőség érdekében A a maxi robogók kategóriájának legkifinomultabb vázkialakításával rendelkezik. A speciális elrendezésű, motorkerékpárokra jellemző könnyű alumíniumváz és a hosszú lengőkar agilis kezelhetőséget és dinamikus teljesítmény eredményez, ami az egyik legizgalmasabb, legsokoldalúbb és legjobb képességű luxus sportrobogóvá teszi a DX-et a piacon.

Motor Motor típusa Előre döntött, párhuzamos, 2 hengeres, 4 ütemű, folyadékhűtéses, DOHC, 4 szelepes Lökettérfogat Furat x löket 530,0cc Kompresszióviszony 10:9 : 1 Maximális teljesítmény Maximális nyomaték Kenési rendszer Üzemanyagrendszer Gyújtás Indítás Váltó Fuel consumption CO2 emission Alváz Első felfüggesztés Első rugóút Hátsó felfüggesztés Hátsó rugóút Első fék Hátsó fék 68,0 mm x 73,0 mm 33,8 kw @ 6 750 rpm 53,0 Nm @ 5 250 rpm Száraz karter Üzemanyag-befecskendezés TCI Elektromos V-szíjas automata 5,3 l/100km 122 g/km Teleszkópvilla 120 mm Lengőkaros 117 mm Első gumi 120/70-15 Hátsó gumi 160/60-15 Hidraulikus kettős tárcsafék, Ø 267 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 282 mm Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Nedves tömeg Üzemanyagtank kapacitása 2 200 mm 765 mm 1,420-1,555 mm (adjustable windscreen) 800 mm 1 575 mm 125 mm 216 kg 15 liter Minden esetben viselj védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért fordulj a Yamaha kereskedődhöz.

Színek Phantom Blue Sword Grey Sword Grey A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, amelyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogass el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország