Stílusos, praktikus és szórakoztató



Hasonló dokumentumok
Hozza ki a legtöbbet az utakból

A legjobb társ a városban.

Az ügyes városi robogó

Az élet egy verseny. Aerox R

A kaland a sarok mögött vár

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az ügyes városi robogó

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

lehetőség D'elight

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Minden nap különlegesen érezheti magát

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Fordítsuk komolyra a szót

Szeretem, ahogyan közlekedek

Hozd ki a maximumot minden útból

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Fedezd fel éned sötét oldalát

Izgasd fel a sötét oldalad!

A sötét oldal két lelke

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Az R-sorozat itt kezdődik

A MAX-ból soha nem elég

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Az ügyes városi robogó

Az élet egy verseny. Aerox R

Az élet egy verseny. Aerox 4

Útra fel! FJR1300A

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Az élet egy verseny. Aerox 4

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Kelj fel és motorra! MT-07

Az ügyes városi robogó

Az élet egy verseny. Aerox 4

A városi dzsungel királya

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Kövesse a képzeletét!

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az eredeti MAX. TMAX

Szeretem, ahogyan közlekedek

Írd át a MAX szabályait

Az Ön megbízható barátja.

A MAX-ból soha nem elég

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Vágyj arra, amire szükséged van

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

A MAX-ból soha nem elég

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Főszerepben a Sötét Oldal

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

A MAX-ból soha nem elég

Vízi kalandok felfedezése megfizethető áron

VMAX Carbon. Izmosnak született

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Sokoldalú városi sportmotor

A szórakozás gyors módja.

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

A MAXimum nem opcionális választás

Engedje szabadjára kalandvágyát

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Alakítsd te a történetedet

Engedje szabadjára képzeletét

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

A sötét oldal két lelke

Öleld át a sötét oldalt

A legjobb középméretű mindenes.

Ne félj a sötéttől! MT-125

Fedezd fel lelked kalandozó részét

Arra született, hogy új utakat találjon

Élje át az álom jet-ski nyújtotta élményt!

Fedezd fel éned sötét oldalát

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Végezze keményen a munkáját.

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Csak könnyedén! FJR1300AS

Új funkciók. Új dimenziók. Hagyományos értékek.

Urald a szélsőségeket!

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Extrém körülményekhez tervezve.

Színtiszta borzongás. FZ8

Extrém körülményekhez tervezve.

Air Riderek. YZ85/LW

Öleld át a sötét oldalt

Ragadd meg a sötét oldalt

A sötétség vonzása. MT-07

A luxus új dimenziója és a vízi utazás új horizontjai

Uralkodásra született

Az új V1 Sport - Várjon el többet! Kapjon többet!

Átírás:

Stílusos, praktikus és szórakoztató Végre megérkezett a városi robogó, amire várt! A vadonatúj Majesty S a praktikum, teljesítmény és gazdaságosság tökéletes kombinációja élmény minden egyes út. A lapos kialakítású lábtartónak köszönheten könnyedén leteheti a lábát, valahányszor megállásra kényszerül a városi utazás során a lépcss üléssel együtt pedig rendkívül kényelmes vezetési pozíciót tesz lehetvé. Az új monoshock hátsó felfüggesztéssel és vízszintes lengéscsillapítóval ellátott Majesty S az els igazán könnyen kezelhet 125 ccm-es robogó. Kompakt kialakítás, bséges tárolóhely és 125 ccm-es, életers, folyadékhtéses motorblokk ez a megfizethet, új városi robogó a legokosabb és legegyszerbb választás a városi közlekedéshez. Megfizethet, modern és praktikus 125 ccm-es robogó Kompakt, fürge és könnyen kezelhet Természetes, ergonomikus vezetési pozíció Ülés alatti csomagtartó és els csomagtér Nagyméret, könnyen hozzáférhet, lapos kivitel lábtartó Gazdaságos, 125 ccm-es, folyadékhtéses 4 ütem motorblokk Vízszintes hátsó központi lengéscsillapító Hatalmas átmérj, hullámos perem els és hátsó féktárcsa LED-es helyzetjelz lámpák és LED-es hátsó lámpák 5 külls, 13 colos könnyfém kerekek

Majesty S: egyenletes, könnyű haladás. A Majesty név egyet jelent a stílussal, gazdaságossággal és praktikummal. Ezért már a vadonatúj Majesty S tervezésekor is tudtuk, hogy igazán különleges robogó készül. És így is lett. Ez a városi robogó alapjaiban újult meg. Az erteljes, 125 ccm-es folyadékhtéses motorblokkal és kényelmes, manverezhet vázzal ellátott, kiegyensúlyozott robogó valóban kitnik a tömegbl és még az arcára is mosolyt csal. Vízszintes hátsó lengéscsillapító, hatalmas átmérj, hullámos perem féktárcsák, 13 colos könnyfém kerekek és kompakt karosszéria az új Majesty S robogóban a modern kialakítás hétköznapi gyakorlatiassággal és kiváló fogyasztással társul.

Kompakt kialakítás A városi közlekedés során fogja igazán értékelni a kecses és könnyen kezelhet új városi robogó kompakt kialakítását melynek köszönheten a közlekedési dugók leküzdésével jelentsen csökkentheti az utazási idt. Ezenfelül a tágas ülés alatti csomagtartó, az els beépített csomagtér és a csomagtartó kampó hatalmas tárolókapacitást biztosítanak. Ers, érzékeny 125 ccm-es motorblokk A Majesty S erteljes 125 ccm-es folyadékhtéses 4 ütem motorblokkja kiváló gyorsulást garantál állórajtnál. A rendkívül hatéknoy üzemanyagbefecskendezés gazdaságos mködést biztosít, míg a kiegyensúlyozó tengely és a kis karbantartás-igény CVT-sebességváltó egyenletes, kényelmes utazásról gondoskodik. Vízszintes monoshock hátsó felfüggesztés A Majesty S monoshock hátsó felfüggesztése valódi elnyöket kínál a vezet számára. A központi lengéscsillapító vízszintes elhelyezkedésének köszönheten a robogó alacsony súlypontja fürge, sportos kezelést tesz lehetvé emellett a progresszív felfüggesztés egyenletes és kényelmes vezetést és magabiztos úttartást biztosít. Nagyméret, lapos kivitel lábtartó A Majesty S hatalmas, lapos kivitel lábtartójának köszönheten könnyen leteheti lábát megálláskor tökéletes választás a városi közlekedéshez. A LED-es helyzetjelz lámpák és a LED-es hátsó lámpák az alapfelszereltség részét képezik emellett a háromrészes mszerfal jól olvashatóan jeleníti meg az információkat. Függleges vezetési pozíció A kényelmesen párnázott, lépcss kétszemélyes ülés kényelmes utazást garantál Önnek és utasának a természetes és ergonomikus üléshelyzet jelentsen megkönnyíti a mindennapos utakat. Akár egyedül, akár utassal utazik, az új, megfizethet és stílusos Majesty S robogóval könny bejutni a városba. Nagy átmérj féktárcsák A Majesty S felszereltségét látva kellemes meglepetésként érheti, hogy ez a megfizethet 125 ccm-es robogó mennyit is nyújt. A kiváló fékhatás érdekében nagy átmérj, hullámos perem els (267 mm) és hátsó (245 mm) féktárcsákkal láttuk el a pehelykönny, 5 külls, 13 colos könnyfém kerekek pedig egyenletes és kényelmes utazást biztosítanak.

Motor Motor típusa Egyhengeres, folyadékhtéses, 4 ütem, SOHC, 4 szelepes Lökettérfogat 125cc Furat x löket 52,0 mm x 58,7 mm Kompresszióviszony 11.0 ± 0.4 : 1 Maximális teljesítmény 8,8 kw @ 7500 rpm Maximális nyomaték 11,6 Nm @ 7000 rpm Kenési rendszer Nedves karter Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés Gyújtás TCI Indítás Elektromos Váltó V-szíjas automata Alváz Els felfüggesztés Teleszkópvilla Els rugóút 79 mm Hátsó felfüggesztés Lengkaros Hátsó rugóút 93 mm Els fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 267 mm hullámos tárcsák Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm hullámos tárcsák Els gumi 120/70-13 Hátsó gumi 130/70-13 Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Nedves tömeg Üzemanyagtank kapacitása 2030 mm 715 mm 1295 mm 795 mm 1405 mm 93 mm 148 kg 7,4 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A képek profi motorosokat mutathatnak, ellenrzött körülmények között vagy egy lezárt útszakaszon. Elfordulhat, hogy a képeken feltüntetett járm olyan eredeti Yamaha és/vagy nem Yamaha márkajelzés tartozékokkal van felszerelve, amelyek csak zárt pályán használhatók. Az összes információ általános tájékoztató jelleg. A Yamaha termékek és tartozékok, illetve nem Yamaha márkajelzés tartozékok mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak. A nem Yamaha márkajelzés tartozékokat teljes mértékben elismert gyártók fejlesztik ki és állítják el. A Yamaha nem garantálja a feltüntetett termékek és tartozékok elérhetségét a helyi piacokon. A termék- és tartozékválaszték néhány országban korlátozott lehet. A Yamaha fenntartja a jogot a termékek és tartozékok gyártásának megszüntetésére elzetes figyelmeztetés nélkül. Adott esetben a Yamaha termékek és tartozékok ára a helyi követelményektl és feltételektl függen eltér lehet. Jelen információból semmilyen jogot nem lehet szerezni. További részletekért és az elérhetséggel kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba helyi Yamaha márkakereskedjével.

Színek Silky White Mat Titan Midnight Black Kiemelt tartozékok Univerzális rögzítlemez hátsó dobozhoz, City Lábtakaró, Majesty S Yamaha csúszócsatos rögzítk Yamaha kültéri motortakaró Az összes Majesty S tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültség szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha emellett a Yamalube kenanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minség kenanyagainkat. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minség, innovatív motorfelszerelések és ruházati cikkek teljes választékával áll rendelkezésre, amelyek közúton és terepen is egyaránt gondoskodnak a vezet kényelmérl és védelmérl. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha Majesty S modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország