Az eredeti MAX. TMAX

Hasonló dokumentumok
MAXimális adrenalin. TMAX SX

Írd át a MAX szabályait

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

A MAXimum nem opcionális választás

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

lehetőség D'elight

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

A MAX-ból soha nem elég

Hozd ki a maximumot minden útból

Vágyj arra, amire szükséged van

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Az élet egy verseny. Aerox 4

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A városi dzsungel királya

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Szeretem, ahogyan közlekedek

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Alakítsd te a történetedet

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az élet egy verseny. Aerox 4

A sötétség szemei. MT-09

Az ügyes városi robogó

Az élet egy verseny. Aerox 4

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A MAX-ból soha nem elég

Uralkodásra született

Végtelen út. FJR1300AE

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Az ügyes városi robogó

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A MAX-ból soha nem elég

Győzd le a sötétséget

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az élet egy verseny. Aerox R

Engedje szabadjára képzeletét

A holnapra született. XSR700 / ABS

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Speed of Darkness. MT-10 SP

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

A sötétség vonzása. MT-07

Ne félj a sötéttől! MT-125

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Fedezd fel éned sötét oldalát

Minden nap különlegesen érezheti magát

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Extrém körülményekhez tervezve.

Rosszaság. WR450F

Arra született, hogy új utakat találjon

Fordítsuk komolyra a szót

A kaland a sarok mögött vár

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

A sötét oldal sugara. MT-10

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

A sötét oldal két lelke

Öleld át a sötét oldalt

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Yamaha YZF-R1M. We R1

Rossz, a jó értelemben

Kétütemű. Első hely. YZ250

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Az ügyes városi robogó

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Air Riders. YZ250

Air Riderek. YZ85/LW

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Útra fel! FJR1300A

A legjobb társ a városban.

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Ragadd meg a sötét oldalt

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Öleld át a sötét oldalt

Az élet egy verseny. Aerox R

Extrém körülményekhez tervezve.

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A MAX-ból soha nem elég

Eggyé válva. YZ450F

Az R-sorozat itt kezdődik

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Az ügyes városi robogó

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Fedezd fel éned sötét oldalát

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Air Riders. YZ125

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Kövesse a képzeletét!

Színtiszta borzongás. FZ8

Csak könnyedén! FJR1300AS

Átírás:

Az eredeti MAX A motorkerékpáros génekkel tervezett a legjobb választás a sportrobogók világában, és teljesítményével minden egyes utat emlékezetessé tesz. Már több mint 250 000 elégedett vásárló döntött emellett a nagy teljesítményű maxi robogó mellett, amivel a Yamaha valaha volt egyik legikonikusabb modelljévé vált. Nagy nyomatékú 530 cm³-es motorjával és könnyű, motorkerékpáros stílusú vázával ez a domináns sportrobogó arra termett, hogy a forgalom élén maradjon, akár az országúton, akár a városban. Két döntött LED-fényszórója és dinamikus megjelenésű külső kialakítása jól jelzi, hogy a jól felismerhető első részét egyértelműen a Yamaha sportmotorkerékpárjai ihlették a számos kifinomult elektronikus felszerelés pedig a legkülönbözőbb körülmények között is teljes irányíthatóságot biztosít. Sportos és dinamikus motorkerékpáros stílusú kialakítás Mozgékony és sportos könnyű alumíniumváz A kipörgésgátló rendszer (TCS) stabilitást biztosít Nagy tárolóhely, két nyitott bukósisak számára Kis súly és magas nyomatékszint Kiváló gyorsulásérzet Smart Key kulcs nélküli gyújtásrendszer Kifinomult TFT műszerek Lengőkaros hátsó felfüggesztés Középállványon lévő zárrendszer Akkumulátortöltő aljzat Eredeti tartozékok széles választéka

Hozd ki belőle a MAXimumot A modell, mely széttépte a szabálykönyvet, és létrehozta a maxi sportrobogók osztályát. Az ikonikus az eredeti sportrobogó, mely kiválóan elegyíti a motorkerékpáros géneket és teljesítményt a robogókra jellemző kialakítással. Minden jellemzőjét úgy terveztük, hogy lenyűgöző vezetési élményt nyújtson. Könnyű váza és kifinomult felfüggesztése könnyed mozgékonyságot és nagy sebesség esetén is stabilitást biztosít a nyomatékban gazdag 530 cm³-es motor pedig elég erős ahhoz, hogy szinte minden járműnél gyorsabban érd el úti célod. Osztályelső felszereltségére remek példa a kulcs nélküli gyújtás, a kipörgésgátló, a TFT műszeregység és az egyedi, zárható középállvány a nagy méretű tárolóhely pedig praktikus, minden nap kényelmesen használható robogóvá teszi a -ot.

Könnyű alumínium váz az agilis kezelhetőség érdekében A speciálisan kialakított öntött-alumínium váz 9 kg-mal könnyebb, mint az előző generáció modellé, és fejlett, motorkerékpárokra jellemző kialakítása optimális motorrögzítési pontokkal rendelkezik, mely agilis kezelhetőséget és dinamikus teljesítményt tesz lehetővé mindezek összességének köszönhetően a a piaci kínálat egyik legizgalmasabb, legjobb képességekkel rendelkező és legdinamikusabb darabja. Sportos és dinamikus motorkerékpáros stílusú kialakítás Az ikonikus -ot a motorkerékpár stílusú külső kialakítása teszi igazán különlegessé. A legújabb, 6. generációs modell két döntött LED-fényszóróval és ívelt helyzetjelző lámpákkal rendelkezik, melyek jól felismerhető, erőteljes megjelenést kölcsönöznek az innovatív maxi robogónak. Felfelé döntött kipufogódobja még hangsúlyosabbá teszi a sportmotorkerékpárok ihlette kinézetét. Kipörgésgátló rendszer (TCS) A kipörgésgátló rendszere minden utazás során maximális kényelmet és minden körülmények között optimális teljesítményt eredményez. Ez a fejlett elektronikus rendszer hozzájárul a vezetési biztonsághoz, mivel segíti a zökkenőmentes indulást és a magabiztos úttartást a nedves, csúszós és laza felületeken. Két nyitott bukósisak befogadására alkalmas tárolóhely A generációról generációra folyamatos fejlesztéseken esett át, és az évek során a tárolókapacitás és a külső forma is kifinomultabbá, fejlettebbé vált. A nagy ülés alatti tárolóhelyet kínáló 6. generációs modell egyaránt ideális a hétköznapi ingázáshoz és a hétvégi kirándulásokhoz. A tágas tárolóban akár két nyitott bukósisak is elfér. Nagy nyomaték és a könnyű súlyból adódó mozgékonyság A dinamikus robogó gyorsaságáról és lenyűgöző teljesítményéről egy nagy nyomatékú motor gondoskodik, mely motorkerékpárokra jellemzően helyezkedik el a könnyű alumíniumvázban. Kiemelkedő gyorsulásával és agilis kezelhetőségével ez a sportrobogó nyújtja a legjobb általános teljesítményt kategóriáján belül. Motorkerékpárokra jellemző felfüggesztés A váz és a felfüggesztési rendszer kialakításakor komoly szerepet kapott a motorkerékpáros technológia. A lengőkaros hátsó felfüggesztés kiváló csillapítási jellemzői sportos és stabil vezetést tesznek lehetővé a 120 mm-es rugóúttal rendelkező, fordított első villa pedig a legkifinomultabb darab, mely valaha maxi robogóra került.

Motor Motor típusa Előre döntött, párhuzamos, 2 hengeres, 4 ütemű, folyadékhűtéses, DOHC, 4 szelepes Lökettérfogat Furat x löket 530,0cc Kompresszióviszony 10:9 : 1 Maximális teljesítmény Maximális nyomaték Kenési rendszer Üzemanyagrendszer Gyújtás Indítás Váltó Fuel consumption CO2 emission Alváz Első felfüggesztés Első rugóút Hátsó felfüggesztés Hátsó rugóút Első fék Hátsó fék 68,0 mm x 73,0 mm 33,8 kw @ 6 750 rpm 53,0 Nm @ 5 250 rpm Száraz karter Üzemanyag-befecskendezés TCI Elektromos V-szíjas automata 5,3 l/100km 122 g/km Teleszkópvilla 120 mm Lengőkaros 117 mm Első gumi 120/70-15 Hátsó gumi 160/60-15 Hidraulikus kettős tárcsafék, Ø 267 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 282 mm Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Nedves tömeg Üzemanyagtank kapacitása 2 200 mm 765 mm 1,420-1,475 mm (adjustable windscreen) 800 mm 1 575 mm 125 mm 213 kg 15 liter Minden esetben viselj védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért fordulj a Yamaha kereskedődhöz.

Színek Kiemelt tartozékok Midnight Black Teljes rendszer titán kipufogódobbal Katalizátor Teljes rendszer fekete kipufogódobbal Konzoltáska Színes fedélpanelek 50 literes City hátsó dobozhoz 50 literes hátsó doboz, City Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültségű szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. A Yamaha ezért azt javasolja, hogy szervizelési igényeiddel egy hivatalos Yamaha kereskedéshez látogass el. Az eredeti Yamaha alkatrészek és kiegészítők kifejezetten Yamaha termékskáláinkhoz készültek, ezek voltak a tesztalanyok is. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Arra készültek, hogy hatékony működést biztosítsanak, bárhol is jársz. A funkcionális és a stílusos tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minőségű, innovatív motorfelszerelések és ruházati cikkek teljes választékával áll rendelkezésre. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogass el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország