Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Hasonló dokumentumok
Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Szeretem, ahogyan közlekedek

Hozd ki a maximumot minden útból

Szeretem, ahogyan közlekedek

lehetőség D'elight

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az ügyes városi robogó

Vágyj arra, amire szükséged van

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Az ügyes városi robogó

Az élet egy verseny. Aerox R

Az eredeti MAX. TMAX

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

A MAX-ból soha nem elég

MAXimális adrenalin. TMAX SX

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Írd át a MAX szabályait

Stílusos, praktikus és szórakoztató

A MAX-ból soha nem elég

A városi dzsungel királya

Alakítsd te a történetedet

A MAXimum nem opcionális választás

A MAX-ból soha nem elég

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Ne félj a sötéttől! MT-125

Engedje szabadjára képzeletét

Az élet egy verseny. Aerox R

Minden nap különlegesen érezheti magát

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

A legjobb társ a városban.

A kaland a sarok mögött vár

Az ügyes városi robogó

Speed of Darkness. MT-10 SP

Végtelen út. FJR1300AE

A sötét oldal két lelke

Az ügyes városi robogó

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A sötétség szemei. MT-09

Öleld át a sötét oldalt

Engedd szabadjára az érzéseidet

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Az R-sorozat itt kezdődik

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Fordítsuk komolyra a szót

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Élvezd az utazást. Érezd az utat

A sötét oldal sugara. MT-10

Ragadd meg a sötét oldalt

Extrém körülményekhez tervezve.

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Rossz, a jó értelemben

Rosszaság. WR450F

Uralkodásra született

Arra született, hogy új utakat találjon

Győzd le a sötétséget

Öleld át a sötét oldalt

A rendkívüli munka is hétköznapi.

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

A sötétség vonzása. MT-07

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Air Riderek. YZ85/LW

Fedezd fel éned sötét oldalát

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Yamaha YZF-R1M. We R1

A MAX-ból soha nem elég

Extrém körülményekhez tervezve.

A holnapra született. XSR700 / ABS

Kétütemű. Első hely. YZ250

Nagyobb teljesítmény. Több élvezet. Több győzelem.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Eggyé válva. YZ450F

Az Ön megbízható barátja.

Air Riders. YZ250

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Irány a felfedezés. Wolverine-R / SE / R Spec

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Útra fel! FJR1300A

A szabályok megszegésére született

Átírás:

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy terveztük meg, hogy élvezetes vezetést és sportos teljesítményt nyújtson, mégis rendkívül gazdaságos maradjon. A kompakt külső kialakítás révén te és utasod olyan szintű mozgékonyságra tesztek szert, amellyel könnyedén átverekedhetitek magatokat a zsúfolt városi utcákon, míg az erőteljes, 125 cm³-es, EU4-kompatibilis, négyütemű motornak köszönhetően az NMAX kiválóan gyorsul, mégis keveset fogyaszt. Prémium minőségű, belépő szintű városi robogó EU4-kompatibilis Blue Core motor Változtatható szelepvezérlés az erőteljes gyorsulás érekében Kitűnő üzemanyag-hatékonyság Kompakt és sportos érzetű váz Kiváló stabilitás és mozgékonyság 230 mm-es első és hátsó féktárcsákkal, alapfelszereltségként ABS-szel Kényelmes ülés és tágas lábtér Nagy méretű ülés alatti sisaktároló Sportos, aerodinamikus váz 13 colos kerekek 130-as méretű hátsó gumival LED világítás és LCD műszerek Dinamikus kinézetével és kiemelkedő műszaki adataival köztük az ABS-szel ez a sportos városi robogó prémium kialakítást hoz a belépő szintű 125 cm³-es kategóriába. Yamaha NMAX: Utazás, ami megváltoztatja az életedet.

Modern stílus, belépő szintű ár Ez a prémium minőségű, belépő szintű városi robogó az ütős teljesítményt és a kiváló üzemanyag-fogyasztást kombinálja a dinamikus stílussal és a mindennapi gyakorlatiassággal. Kompakt és sportos váza stabil kezelhetőséget és mozgékonyságot biztosít. A dinamikus gyorsulás és az alacsony üzemanyag-fogyasztás érdekében a 125 cm³es, négyütemű, EU4 megfelelőséggel rendelkező motort üzemanyagbefecskendező és változtatható szelepvezérlésű (VVA) rendszerrel is ellátták. A megbízható fékezést az alapfelszereltségként ABS-t is tartalmazó, 230 mm-es féktárcsák biztosítják, míg a 13 colos kerekek és a széles gumiabroncsok az egyenletes úttartásért felelnek. A kényelmes üléssel és tágas lábtérrel rendelkező divatos NMAX kiemelkedő kényelmet biztosít két személy számára is, a hét minden napján!

Változtatható szelepvezérlés az erőteljes gyorsulásért Az NMAX a változtatható szelepvezérlésű (VVA) rendszernek köszönheti sportos teljesítményét. A 4 szelepes hengerfej egy speciális vezérműtengelyt használ, melynek révén a motor alacsony és magas fordulatszámon is sokkal hatékonyabban képes üzemelni, és így erőteljesebb gyorsulást biztosít az összes fordulatszám-tartományban, ugyanakkor az üzemanyagfogyasztása alacsony marad. EU4 megfelelőséggel rendelkező, folyadékhűtéses 125 cm³-es motor A speciális kialakítású, EU4 megfelelőséggel rendelkező motor sportos teljesítményt, alacsony üzemanyag-fogyasztást és csökkentett károsanyag-kibocsátást kínál. A Yamaha Blue Core hatékonyságnövelő kialakítása csökkenti a teljesítményesést, így a kompakt, 125 cm³-es, 4 ütemű, folyadékhűtéses motor nagy nyomatékot tud elérni kimagasló teljesítmény és hatékonyság mellett. Sportos és könnyű váz Az NMAX egy hihetetlenül erős, mégis könnyű csővázra épül, mely a sportos vezetést, a stabil kezelést és a könnyű manőverezést is biztosítja. Kettős hátsó lengéscsillapító-rendszerrel és egyenletesen mozgó első teleszkópvillával felszerelt kiváló minőségű váz biztosítja neked és utasodnak a kényelmes utazást. Lendületes stílus A dinamikus stílusú és prémium minőségű, sportos NMAX merész és divatos megjelenést visz a belépő szintű városi robogók kategóriájába. Kiemelkedő tulajdonságai között szerepel az aerodinamikus váz a különleges bumeráng motívumokkal, az ikerfényszórók és az áramvonalas első sárvédő. ABS alapfelszereltségként 230 mm-es tárcsafékekkel Az NMAX az első robogó az osztályában, mely alapfelszereltségként ABS-t is tartalmaz, ezzel kihangsúlyozva pozícióját, mint prémium minőségű, belépő szintű modell, amely ugyanúgy ideális választás az új robogósok számára, mint a tapasztalt motorosoknak. Az első és hátsó kereken is 230 mm-es tárcsafékekkel rendelkező könnyű robogó magabiztosságot és kezelhetőséget nyújt. Kompakt, mégis tágas A kompakt NMAX befér a legszűkebb parkolóhelyekre is. Míg kívülről kicsinek tűnik, rajta ülve meglepően kényelmes ehhez hozzájárul a tágas lábtér és az utasod számára biztosított rengeteg hely is. A lépcsőzetes két személyes ülést úgy terveztük meg, hogy kiemelkedő kényelmet biztosítson, az ülés alatt található csomagtartóban pedig egy teljes arcot védő sisak vagy egy csomag is elfér.

Motor NMAX 125 Motor típusa Egyhengeres, 4 ütemű, folyadékhűtéses, SOHC, 4 szelepes Lökettérfogat 125cc Furat x löket 52,0 mm x 58,7 mm Kompresszióviszony 11,2 : 1 Maximális teljesítmény 9,0 kw @ 7 500 rpm Maximális nyomaték 11,7 Nm @ 7 250 rpm Kenési rendszer Nedves karter Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés Gyújtás TCI Indítás Elektromos Váltó V-szíjas automata Fuel consumption 2,3 l/100km CO2 emission 52 g/km Alváz NMAX 125 Első felfüggesztés Teleszkópvilla Első rugóút 100 mm Hátsó felfüggesztés Lengőegység Hátsó rugóút 90 mm Első fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 230 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 230 mm Első gumi 110/70-13 Hátsó gumi 130/70-13 Méretek NMAX 125 Teljes hossz 1 955 mm Teljes szélesség 740 mm Teljes magasság 1 115 mm Ülésmagasság 765 mm Tengelytáv 1 350 mm Minimális hasmagasság 135 mm Nedves tömeg 127 kg Üzemanyagtank kapacitása 6,6 liter

Színek Matt Grey Viper Blue Milky White Kiemelt tartozékok NMAX lábtakaró 39 literes városi hátsó doboz 30 literes városi hátsó doboz Rögzítőkeret 30 literes városi hátsó dobozhoz Hátsó csomagtartó rács GPS-tartó Az összes NMAX 125 tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztettük ki, terveztük és teszteltük. A Yamaha ezenkívül a Yamalube kenőanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minőségű kenőanyagainkat. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és elegáns megjelenést biztosító tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minőségű, innovatív motorfelszerelések és ruházati cikkek teljes választékával áll rendelkezésre, amelyek úton és terepen egyaránt gondoskodnak a vezető kényelméről és védelméről. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogass el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha NMAX 125 modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország