Végtelen út. FJR1300AE

Hasonló dokumentumok
Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Alakítsd te a történetedet

A sötétség szemei. MT-09

Speed of Darkness. MT-10 SP

Engedd szabadjára az érzéseidet

A városi dzsungel királya

Útra fel! FJR1300A

Ne félj a sötéttől! MT-125

A sötét oldal sugara. MT-10

Győzd le a sötétséget

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Írd át a MAX szabályait

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A sötét oldal két lelke

Az eredeti MAX. TMAX

Hozd ki a maximumot minden útból

Uralkodásra született

Rossz, a jó értelemben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Öleld át a sötét oldalt

A MAX-ból soha nem elég

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Minden nap különlegesen érezheti magát

Ragadd meg a sötét oldalt

Az élet egy verseny. Aerox 4

A MAXimum nem opcionális választás

Az élet egy verseny. Aerox 4

Öleld át a sötét oldalt

Az élet egy verseny. Aerox 4

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Yamaha YZF-R1M. We R1

Rosszaság. WR450F

Fordítsuk komolyra a szót

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Extrém körülményekhez tervezve.

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

lehetőség D'elight

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Air Riderek. YZ85/LW

A kaland a sarok mögött vár

Előre gondolkodó. YZ250F

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

A holnapra született. XSR700 / ABS

A MAX-ból soha nem elég

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Vágyj arra, amire szükséged van

Kétütemű. Első hely. YZ250

Csak könnyedén! FJR1300AS

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

A sötétség vonzása. MT-07

Az ügyes városi robogó

Air Riders. YZ250

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Eggyé válva. YZ450F

Az R-sorozat itt kezdődik

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Engedje szabadjára képzeletét

Arra született, hogy új utakat találjon

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

A MAX-ból soha nem elég

Extrém körülményekhez tervezve.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Szeretem, ahogyan közlekedek

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Air Riders. YZ125

Az ügyes városi robogó

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Színtiszta borzongás. FZ8

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Az élet egy verseny. Aerox R

Kövesse a képzeletét!

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

A sötét oldal két lelke

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

A quadversenyzés új szintje.

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Engedje szabadjára kalandvágyát

VMAX Carbon. Izmosnak született

Fedezd fel éned sötét oldalát

Átírás:

Végtelen út Az elektronikusan állítható felfüggesztésnek és a fordított első teleszkópoknak köszönhetően az kiváló motorozási élményt kínál. A 6 fokozatú sebességváltó dinamikus gyorsítást és kényelmes, nagy sebességű utazást tesz lehetővé az A&S tengelykapcsoló pedig simább visszaváltást biztosít. A fejlett felfüggesztésnek köszönhetően az út felületének és a terhelési követelményeknek megfelelően változtathatja a teljesítményt. A négy fő beállításnak és a három csillapítási beállításnak köszönhetően a motorosok biztosak lehetnek afelől, hogy az bármely körülmény esetén a lehető legjobb motorozási élményt nyújtja számukra. Az első és hátsó LED lámpákkal, valamint a dőlésérzékeny kanyarfényekkel felszerelt sport- és túramotorral sosem akarsz majd megállni. Erős, 1298 köbcentiméteres, soros, 4 hengeres motor YCC-T rendszerrel Elektronikusan állítható felfüggesztés és USD villák Sportmotortípusú alumínium váz a könnyű vezethetőség érdekében 6 fokozatú sebességváltó a dinamikus gyorsítás érdekében Segéd- és csúszó tengelykapcsoló a zökkenőmentes visszaváltás érdekében LED-es első lámpák adaptív kanyarfényekkel Integrált LED lámpák a hátsó részen Teljesen állítható szélvédő, elülső rész, ülés és kormányrudak Yamaha D-MODE a finomabb vagy hatalmas teljesítmény érdekében Kipörgésgátló és sebességtartó rendszerek Kardánhajtású rendszer a tiszta és csendes működéshez Oldaldobozok, fűthető markolatok és 12 V-os csatlakozó szériatartozékként

Fedezze fel az utazás izgalmait Készülj fel a piac legkifinomultabb és legdinamikusabb sport- és túramotorkerékpárjára a Yamaha modellre. A lenyűgöző és csúcsminőségű alkatrészekkel felszerelt, kiváló tulajdonságokkal rendelkező motorkerékpárt úgy tervezték, hogy minimális erőfeszítéssel tegyen meg nagy távolságokat. A lehető legjobb beállítást és motorozási élményt nyújtó, továbbfejlesztett, elektronikusan állítható felfüggesztéssel az az egyik legnépszerűbb európai sport- és túramotorként biztosítja a hosszabb távolságú utak során használható funkciókat. A sportos teljesítmény, a modern alkatrészek és a hosszú utak kényelmének kombinálásával az a legkiválóbb motor azoknak az utaknak a megtételéhez, amelyekről soha nem hitte volna, hogy lehetségesek.

Elektronikusan állítható felfüggesztés Az modell a Yamaha elektronikusan állítható, fordított első villákkal felszerelt felfüggesztésével rendelkezik. A One-Up (Egyet fel), One-Up with Luggage (Egyet fel csomaggal), Two-Up (Kettőt fel) vagy Two-Up with Luggage (Kettőt fel csomaggal) felfüggesztési beállítások közül választhat. A rendszer minden egyes beállításhoz Soft (Lágy), Standard (Normál) vagy Hard (Kemény) csillapítást is kínál, így összesen tizenkét felfüggesztési beállítást tesz lehetővé. 1298 köbcentiméteres, soros, 4 hengeres motor A könnyed gyorsulás érdekében Yamaha chippel vezérelt fojtószeleppel felszerelt, speciális erőmű dinamikus sportteljesítményt és üzemanyag-hatékonyságot, nagy nyomatékot és lenyűgöző végsebességet biztosít, amivel minimális erőfeszítés mellett képes tekintélyes távolságok megtételére. 6 fokozatú sebességváltó A&S tengelykapcsolóval Az modell 6 fokozatú sebességváltóval van felszerelve, melynek segítségével a motoros optimálisan kihasználhatja a motorban rejlő komoly nyomatéktartalékokat a dinamikus gyorsítás érdekében a 6. fokozat pedig alacsonyabb fordulatszámot biztosít nagy utazási sebesség mellett. A sima visszaváltás és az élvezetes kanyarodás érdekében a motor standard segéd és csúszó (A&S) tengelykapcsolóval is rendelkezik. Kerek LED-lámpák kanyarfényekkel A motorkerékpáron elhelyezkedő ikerfényszórók négy kompakt és nagy teljesítményű LED lámpával rendelkeznek a LED-es helyzetjelzők és hátsó lámpák pedig még jobban kiemelik az kiemelkedő technikai jellemzőit. A motorkerékpár dőlésekor bekapcsoló első adaptív kanyarfényeknek köszönhetően pedig az a kategória egyik legjobban felszerelt motorkerékpárjának minősül. Speciális elektronikus vezérlőrendszerek Az motort számos speciális elektronikus vezérlőrendszerrel szerelték fel, így például kipörgésgátlóval (TCS) és sebességtartó automatikával is. A Yamaha D-mode rendszer lehetővé teszi, hogy a vezető a motor teljesítményét laza vagy sportos vezetésnek megfelelően állítsa be, míg az elektronikusan állítható felfüggesztés jelentősen javítja a motorozási élményt. Kifinomult, 3 részes műszerfal A kategóriaelső sport- és túrafelszereltség kiegészítéseként az motorkerékpárt csúcsminőségű, 3 részes műszerfallal látták el. A csúcsminőségű műszerfal bal oldalán egy R1-típusú analóg fordulatszámmérő található, középen láthatod a digitális LCD kijelzővel ellátott sebességmérőt, a jobb oldalon pedig többfunkciós pontmátrix kijelző helyezkedik el.

Motor Motor típusa 4 ütemű, folyadékhűtéses, DOHC, előre döntött, párhuzamos, 4 hengeres Lökettérfogat 1 298cc Furat x löket 79,0 mm x 66,2 mm Kompresszióviszony 10,8 : 1 Maximális teljesítmény 107,5 kw (146,2LE) @ 8 000 rpm Maximális nyomaték 138,0 Nm (14,1 kg-m) @ 7 000 rpm Kenési rendszer Nedves karter Kuplung típusa Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós Gyújtás TCI Indítás Elektromos Váltó Állandó áttételű, 6 sebességes Kihajtás Kardán Fuel consumption 6,2 l/100km CO2 emission 140 g/km Alváz Váz Alumínium, Gyémántot formáló Első rugóút 135 mm Villaszög 26º Utánfutás 109 mm Első felfüggesztés Upside-down telescopic fork, Ø 48 mm Hátsó felfüggesztés Lengőkaros, (karos felfüggesztés) Hátsó rugóút 125 mm Első fék Hidraulikus kettős tárcsafék, Ø 320 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 282 mm Első gumi 120/70 ZR17M/C (58W) Hátsó gumi 180/55 ZR17M/C (73W) Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 2 230 mm 750 mm 1,325/1,455 mm 805/825 mm 1 545 mm 125 mm 292 kg 25 liter 4,9 liter Az eredeti Yamaha motorkerékpár kiegészítve eredeti Yamaha tartozék csomaggal, mint pl. színben variálható 30 L túradobozok, hivatalos Yamaha kereskedésen keresztül.

Színek Tech Graphite Matt Silver Phantom Blue Kiemelt tartozékok Kipufogódob rozsdamentes acélból Oldaltáskabelső, Belső táska 50 literes Touring hátsó dobozhoz, Touring tanktáska, 50 literes hátsó doboz, Touring 20 l-es Touring oldaldobozok Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedőjét. A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültséggel, a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek teljes választéka is elérhető. További információkért látogasson el a következő weboldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország