Engedd szabadjára az érzéseidet

Hasonló dokumentumok
A sötét oldal két lelke

Alakítsd te a történetedet

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

A sötétség szemei. MT-09

Végtelen út. FJR1300AE

Győzd le a sötétséget

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

A MAXimum nem opcionális választás

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Speed of Darkness. MT-10 SP

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A sötét oldal két lelke

MAXimális adrenalin. TMAX SX

A sötét oldal sugara. MT-10

A városi dzsungel királya

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Az eredeti MAX. TMAX

Öleld át a sötét oldalt

lehetőség D'elight

Uralkodásra született

Ne félj a sötéttől! MT-125

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Hozd ki a maximumot minden útból

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Szeretem, ahogyan közlekedek

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Yamaha YZF-R1M. We R1

Ragadd meg a sötét oldalt

Az élet egy verseny. Aerox 4

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

A sötétség vonzása. MT-07

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Vágyj arra, amire szükséged van

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Öleld át a sötét oldalt

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Minden nap különlegesen érezheti magát

Rosszaság. WR450F

A kaland a sarok mögött vár

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Rossz, a jó értelemben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Írd át a MAX szabályait

Útra fel! FJR1300A

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Fordítsuk komolyra a szót

A holnapra született. XSR700 / ABS

Szeretem, ahogyan közlekedek

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Extrém körülményekhez tervezve.

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Eggyé válva. YZ450F

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

Az ügyes városi robogó

Egyek vagyunk. We R1. 60 éve a versenyzés elkötelezett híve.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Extrém körülményekhez tervezve.

Air Riderek. YZ85/LW

A MAX-ból soha nem elég

Kétütemű. Első hely. YZ250

A MAX-ból soha nem elég

Arra született, hogy új utakat találjon

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Kövesse a képzeletét!

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Főszerepben a Sötét Oldal

Air Riders. YZ250

Színtiszta borzongás. FZ8

Az R-sorozat itt kezdődik

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Az ügyes városi robogó

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Előre gondolkodó. YZ250F

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Az élet egy verseny. Aerox R

Izgasd fel a sötét oldalad!

Kelj át! XT1200Z Super Ténéré

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Engedje szabadjára képzeletét

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Air Riders. YZ125

A rendkívüli munka is hétköznapi.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

A rendkívüli munka is hétköznapi.

A MAX-ból soha nem elég

Átírás:

Engedd szabadjára az érzéseidet A legkelendőbb Tracer 900 teljes átalakításon esett át, többek között kifinomultabb külsőt és jobb ergonómiai jellemzőket kapott, hogy még vonzóbb és még funkcionálisabb sporttúra-motorkerékpár legyen. Most pedig egy prémium változatot is készítettünk ebből a lehengerlően sokoldalú motorkerékpárból, mely kiszolgálja azok igényeit, akik a pénzükért cserébe még magasabb felszereltségre vágynak. A kemény csomagtartóval, teljesen állítható felfüggesztéssel és fűtött markolatokkal felszerelt készen áll, hogy bárhová elvigyen. Kategóriaelső felszereltségébe többek között teljesen színes TFT műszerek is beletartoznak, melyek YZF-R1 szupersport-motorkerékpárunk alapul vételével készültek. A GT gyorsváltóval rendelkezik, mely tengelykapcsolóhasználat nélkül felfelé kapcsolást tesz lehetővé. Sebességtartó automatikája a leghosszabb utat is szórakoztatóvá teszi. Maximális kényelem, sebességtartó automatika és fűtött markolatok Gyorsváltó a zökkenőmentes felfelé kapcsolásért Teljesen színes TFT (vékonyfilmtranzisztor) műszerek Az alapfelszereltségbe tartozó színre fújt oldaldobozok Kifinomult, jó minőségű külső kidolgozás Jobb ergonómia és szélvédelem Új ülés a vezető és az utas nagyobb kényelméért Kompakt és könnyű, 847 köbcentiméteres, háromhengeres motor Karcsú és könnyű CF alumíniumöntvény váz A&S tengelykapcsoló, D-MODE, TCS, ABS Nagy kapacitású, 18 literes üzemanyagtartály A középsztender az alapfelszereltség része

Prémium utazási élmény az élet útjain A Tracer 900 azért vált az egyik legsikeresebb sport-túra modellünkké, mert a hozzád hasonló motorosok nagyra értékelik, hogy szinte bármilyen célra használhatják motorkerékpárjukat. A teljesen állítható felfüggesztéssel és könnyed ergonómiai funkciókkal valamint gyorsváltóval és sebességtartó automatikával felszerelt új remek úti társad lesz az élet útjain. Nyomatékos motorja és könnyű váza pedig minden utazást különlegessé tesz. A kifinomult megjelenésű, kiváló minőségben kivitelezett és számos különleges színben kapható prémium sporttúra-motorkerékpár átfogó felszereltséggel vár. Ez pedig azt jelenti, hogy egy pillanat alatt útnak indulhatsz vele.

Az eredeti kemény oldaldobozok az alapfelszereltség részei A egy prémium felszereltségű sport-túra modell, melyhez az alapárért cserébe könnyen leválasztható, 22 literes, színre fújt, eredeti kemény oldaldobozok járnak. Ha tehát egyik pillanatról a másikra úgy döntenél, hogy túrázni indulsz, a készen áll. Kompakt és könnyű, 847 köbcentiméteres, háromhengeres motor A szíve egy háromhengeres, 847 köbcentiméteres motor, amely jelentős lineáris nyomatékot és erőteljes, nagy fordulatszámú teljesítményt garantál. Kovácsolt dugattyúival és eltolt hengereivel ez a kompakt és könnyű motor készen áll arra, hogy visszahozza a szenvedélyt és az érzelmeket két keréken szerzett élményeibe. Kifinomult, jó minőségű külső kidolgozás A külsejét teljes mértékben átalakítottuk, így még nagyobb presztízst sugárzó megjelenést biztosítva teljes felszereltségű sport-túra modellünknek. A legújabb GT modell kiváló minőségű, kifinomult külső kialakítással rendelkezik, új légbeömlőterülettel és fejidommal, melyek együttese javítja a kinézetet és az érzetet. Jobb ergonómia és szélvédelem A Yamaha piacvezető sport-túra modelljének GT változata számos olyan frissítéssel rendelkezik, melyek célja a hosszú távú utak kényelmesebbé tétele. A keskenyebb kormány és a nagyobb szélvédő jobb védelmet biztosít a széllel szemben, az új ülések, az újratervezett utaslábtartók és kapaszkodó pedig minden utazást még élvezetesebbé tesznek. Fejlett elektronika, az alapfelszereltségbe tartozó QSS-sel A magas felszereltségű GT modell QSS-sel rendelkezik, mely lehetővé teszi a zökkenőmentes felfelé váltást, a legkülönbözőbb körülmények közötti hatékony működésért pedig kiválaszthatód három D-MODE üzemmód valamelyikét. A 3 üzemmóddal rendelkező kipörgésgátló rendszernek (TCS) köszönhetően csúszós felületen is magabiztosan haladhatsz, míg az ABS megakadályozza a kerekek véletlen megcsúszását. Teljes mértékben állítható felfüggesztés A kiváló minőségű villa aranyszínű fényezése kiemeli a GT modell prémium felszereltségét, és elkülönített csillapítási funkciókkal rendelkezik a jobb oldali villaszár végzi a húzócsillapítást, a bal oldali pedig a nyomócsillapítást. A hátsó felfüggesztés könnyű és kényelmes beállítása érdekében a hátsó lengéscsillapítón egy külső rugóelőfeszítés állító található.

Motor Motor típusa Lökettérfogat Furat x löket 3 hengeres, 4 ütemű, folyadékhűtéses, DOHC, 4 szelepes 847 cm³ Kompresszióviszony 11,5 : 1 Maximális teljesítmény Csökkentett teljesítményű változat Maximális nyomaték Kenési rendszer Kuplung típusa Gyújtás Indítás Váltó Kihajtás Fuel consumption CO2 emission Alváz Váz Első rugóút 78,0 mm x 59,1 mm 84,6 kw (115LE) @ 10 000 rpm N/A 87,5 Nm (8,9 kg-m) @ 8 500 rpm Nedves karter Olajban futó, Többtárcsás TCI Elektromos Állandó áttételű, 6 sebességes Láncos Villaszög 24º Utánfutás Első felfüggesztés Hátsó felfüggesztés Hátsó rugóút Első fék Hátsó fék Első gumi Hátsó gumi 5,5 l/100km 127 g/km Gyémánt 137 mm 100 mm Teleszkópvillák Lengőkaros, (karos felfüggesztés) 142 mm Hidraulikus kettős tárcsafék, Ø 298 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm 120/70ZR17M/C (58W) 180/55ZR17M/C (73W) Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Üzemanyagtank kapacitása Olajtank kapacitása 2 160 mm 850 mm 1 375 mm max 1,430 mm 850 mm max 865 mm 1 500 mm 135 mm 215 kg (side cases + brackets: +12kg) 18 L 3,4 L A eredeti Yamaha motorkerékpár kiegészítve eredeti Yamaha tartozék csomaggal, mint pl. színben variálható 20 L túradobozok, hivatalos Yamaha kereskedésen keresztül.

Színek Midnight Black Nimbus Grey Phantom Blue A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültségű szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha motorjaihoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogass el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország