Az élet egy verseny. Aerox R www.yamaha-motor.hu



Hasonló dokumentumok
Az élet egy verseny. Aerox R

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A legjobb társ a városban.

Az ügyes városi robogó

Az ügyes városi robogó

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

A kaland a sarok mögött vár

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

lehetőség D'elight

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Minden nap különlegesen érezheti magát

Az élet egy verseny. Aerox 4

Hozd ki a maximumot minden útból

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Fordítsuk komolyra a szót

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Fedezd fel éned sötét oldalát

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az R-sorozat itt kezdődik

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Szeretem, ahogyan közlekedek

A sötét oldal két lelke

Engedje szabadjára képzeletét

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A MAX-ból soha nem elég

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az ügyes városi robogó

A városi dzsungel királya

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Útra fel! FJR1300A

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Kövesse a képzeletét!

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Írd át a MAX szabályait

Az eredeti MAX. TMAX

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

VMAX Carbon. Izmosnak született

Vágyj arra, amire szükséged van

Főszerepben a Sötét Oldal

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Szeretem, ahogyan közlekedek

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

A MotoGP szülötte. YZF-R1

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Kelj fel és motorra! MT-07

Az Ön megbízható barátja.

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Az ügyes városi robogó

A szórakozás gyors módja.

A MAXimum nem opcionális választás

Színtiszta borzongás. FZ8

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Ne félj a sötéttől! MT-125

A MAX-ból soha nem elég

Fedezd fel éned sötét oldalát

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Engedje szabadjára kalandvágyát

Air Riders. YZ250

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Sokoldalú városi sportmotor

Kétütemű. Első hely. YZ250

Fedezd fel lelked kalandozó részét

Air Riderek. YZ85/LW

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Alakítsd te a történetedet

Győzelemre született. XSR900 Abarth

A sötétség szemei. MT-09

A sötét oldal két lelke

Extrém körülményekhez tervezve.

Öleld át a sötét oldalt

Arra született, hogy új utakat találjon

Öleld át a sötét oldalt

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Speed of Darkness. MT-10 SP

Urald a szélsőségeket!

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Uralkodásra született

Air Riders. YZ125

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

Extrém körülményekhez tervezve.

Végtelen út. FJR1300AE

Élje át az álom jet-ski nyújtotta élményt!

A legjobb középméretű mindenes.

A sötétség vonzása. MT-07

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Átírás:

Az élet egy verseny Már régóta vártál erre a percre. Most eljött az id, hogy szert tegyél életed els robogójára. A Yamaha legújabb modelljén ülve biztosan csodálatosnak fogod találni az életet. Ez a supersport stílusú, 50 ccm-es járgány a Yamaha valaha megépített legmenbb 2 ütem sportrobogója. A radikális kialakítású, versenystílusú robogó R sorozatú kialakításának köszönheten úgy szeli a levegt, mint kés a vajat. Az azonnali gyorsulás érdekében az Aerox rendkívül jól reagáló, folyadékhtéses, 50 ccm-es 2 ütem motorral van felszerelve. Emellett sportos váza és elöl-hátul 190 mm-es tárcsafékje kiváló kezelhetséget és figyelemre méltó megállást biztosít. Kiváló minség sportrobogó 2 ütem, 50 ccm-es motor Supersport stílusú, könny karosszéria Sportos váz a kiváló kezelhetség érdekében Könny kerekek 190 mm átmérj tárcsafékekkel Ülés alatti csomagtartó a teljes arcot véd sisak tárolására Sportos vezetési testhelyzetet lehetvé tév, kétszemélyes ülés Modern LCD-mszerek Ezen a csodálatos megjelenés robogón ülve egy új világ fog feltárulni eltted. Új helyekre juthatsz el, új emberekkel találkozhatsz, és megízlelheted a valódi szabadságot.

A Yamaha legjobb 2 üteműje! Ennek a kiváló minség, 50 ccm-es sportrobogónak minden egyes eleme úgy lett kialakítva, hogy olyan mutatós megjelenést, magas fordulatszámon pörg teljesítményt és nagy precizitású kezelhetséget biztosítson, amilyenrl minden tizenéves álmodik. Ezt támasztja alá a radikális, könny karosszéria, amelynek kinézetét az R sorozatú supersport motorjaink kialakításának felhasználásával fejlesztettük ki. Biztosan mindenhol felfigyelnek majd rá, amerre csak jársz vele. Húzd meg a gázkart, és érezd, amint a rendkívül jól reagáló, folyadékhtéses, 2 ütem motor gyorsan maga mögött hagyja a közlekedési lámpákat. Ráadásul az úttartással együtt biztosított szk kanyarodás és a könny manverezhetség érdekében ez a szupermen 50 ccm-es robogó sportos vázzal és 13 colos, pehelykönny kerekekkel van felszerelve. : A Yamaha legjobb 2 ütemje.

Radikális, supersport stílus Nézd meg az profilját, és tisztán látod majd, hogy ennek a sportrobogónak és a Yamaha R sorozatú szupersport motorjainak kialakítása számos dologban megegyezik. A könny burkolat, a magas hátsó rész és a háromszög hátsó lámpa mind azt mutatja, hogy az megalkotásakor a nagy teljesítmény sportos gének szolgáltak mintául. Szupersport stílusú, pehelykönny kétütem Az az utca királya. A tizenévesek pedig tudják, hogy csak ezen a robogón tudnak feltnést kelteni. Precízen irányítható, sportos karosszériájának, radikális, R sorozatú kialakításának és rendkívül jól reagáló, folyadékhtéses, kétütem motorblokkjának köszönheten a legújabb generációs az 50 ccm-es kategória legkiemelkedbb modellje. Egyetlen modell sem ér a közelébe. Határozott, a gázkar meghúzására azonnal reagáló, 2 ütem teljesítmény Az csodásan néz ki, csodás érzés vezetni, és úgy megy, ahogy csak a kétütemek tudnak! A tizenévesek imádni fogják a határozott teljesítményt, amelyet ez a legújabb generációs, folyadékhtéses, 2 ütem, 50 ccm-es motor biztosít. Semmihez sem hasonlítható. És éppen ettl válik az igazán különleges sportrobogóvá. Magas mszaki színvonal Ez a szupersport stílusú robogó nemcsak jól néz ki teljes felszereltséggel is érkezik, amelynek számos csúcstechnológiájú jellemz, többek között egy LCD mszerfal és dinamikus fényszórók is a részét képezik. Mivel pedig Yamaha modellrl van szó, biztos lehetsz abban, hogy a minségnek és a megbízhatóságnak köszönheten ez a motor egy prémium kategóriájú sportrobogó. Precízen irányítható, sportos karosszéria A rendkívül jól reagáló, kétütem motorblokk kezeléséhez kompakt, sportos csvázzal szereltük fel az modellt. A hidraulikus-teleszkópos els villáknak és masszív hátsó felfüggesztésnek köszönheten az Aerox rendkívül agilisan manverezhet városon belül, emellett kiváló teljesítményének köszönheten könnyedén száll be a forgalomba és áll ki belle. Könny kerekek 190 mm átmérj tárcsákkal Az 13 colos könnyfém ötvözet kerekekkel rendelkezik, amelyek csökkentik a robogó súlyát. A kiváló tapadás és a sportos megjelenés érdekében a robogón széles, 140/60-13 méret hátsó abroncs és 130/60-13 méret els abroncs van. Emellett a nagy átmérj, 190 mm-es els és hátsó tárcsáknak köszönheten az Aerox vezetje komoly fékteljesítményt és vezérlést tudhat magáénak.

Motor Furat x löket 40,0 mm x 39,2 mm Gyújtás CDI Indítás Elektromos és berúgós Kenési rendszer Külön kenés Kompresszióviszony 12 ± 0,5 : 1 Lökettérfogat 49.3cc Maximális nyomaték 3.53 Nm @ 6,500 rpm Maximális teljesítmény 2.43 kw @ 6,750 rpm Motor típusa Egyhengeres, folyadékhtéses, 2 ütem Üzemanyagrendszer Gurtner karburátor Váltó V-szíjas automata Alváz Els fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 190 mm Els felfüggesztés Teleszkópvilla Els gumi 120/70-13 Els rugóút 80 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 190 mm Hátsó felfüggesztés Lengegység Hátsó gumi 140/60-13 Hátsó rugóút 70 mm Méretek Minimális hasmagasság Nedves tömeg Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 130 mm 97 kg 1,870 mm 1,155 mm 700 mm 1,275 mm 815 mm 7.0 liter Minden esetben viselj védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A képek profi motorosokat mutathatnak, ellenrzött körülmények között vagy egy lezárt útszakaszon. Elfordulhat, hogy a képeken feltüntetett járm olyan eredeti Yamaha és/vagy nem Yamaha márkajelzés tartozékokkal van felszerelve, amelyek csak zárt pályán használhatók. Az összes információ általános tájékoztató jelleg. A Yamaha termékek és tartozékok, illetve nem Yamaha márkajelzés tartozékok mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak. A nem Yamaha márkajelzés tartozékokat teljes mértékben elismert gyártók fejlesztik ki és állítják el. A Yamaha nem garantálja a feltüntetett termékek és tartozékok elérhetségét a helyi piacokon. A termék- és tartozékválaszték néhány országban korlátozott lehet. A Yamaha fenntartja a jogot a termékek és tartozékok gyártásának megszüntetésére elzetes figyelmeztetés nélkül. Adott esetben a Yamaha termékek és tartozékok ára a helyi követelményektl és feltételektl függen eltér lehet. Jelen információból semmilyen jogot nem lehet szerezni. További részletekért és az elérhetséggel kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba helyi Yamaha márkakereskedjével.

Színek Race Blu Absolute White Matt Grey Ülésburkolat, Oldaltámasz, Lábtartó lemezek, Sportszélvéd, Matt króm sportidom, Matt króm légbeömlburkolatok, Az összes Aerox tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültség szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha emellett a Yamalube kenanyagok használatát javasolja. A Yamalube márkanév alatt forgalmazzuk saját, kiváló minség kenanyagainkat. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és elegáns megjelenést biztosító tartozékokon kívül a Yamaha kiváló minség, innovatív motorfelszerelések és ruházati cikkek teljes választékával áll rendelkezésre, amelyek úton-útfélen egyaránt gondoskodnak a vezet kényelmérl és védelmérl. Emellett utcai ruhák teljes választéka is elérhet. A további információkért látogass el a következ oldalra: Tuddj meg többet a Yamaha Aerox modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország