lehetőség D'elight

Hasonló dokumentumok
Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Szeretem, ahogyan közlekedek

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Hozd ki a maximumot minden útból

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Vágyj arra, amire szükséged van

Szeretem, ahogyan közlekedek

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az élet egy verseny. Aerox 4

A városi dzsungel királya

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az ügyes városi robogó

Az eredeti MAX. TMAX

Az ügyes városi robogó

Írd át a MAX szabályait

A MAXimum nem opcionális választás

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

125 cm³-es hengerűrtartalom, MAXimális élmény

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Az élet egy verseny. Aerox R

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Az ügyes városi robogó

A MAX-ból soha nem elég

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A kaland a sarok mögött vár

Engedje szabadjára képzeletét

A MAX-ból soha nem elég

Az ügyes városi robogó

Az élet egy verseny. Aerox R

Arra született, hogy új utakat találjon

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Ne félj a sötéttől! MT-125

A legjobb társ a városban.

Extrém körülményekhez tervezve.

Minden nap különlegesen érezheti magát

Uralkodásra született

A sötét oldal két lelke

Alakítsd te a történetedet

Kétütemű. Első hely. YZ250

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Air Riderek. YZ85/LW

Engedd szabadjára az érzéseidet

Öleld át a sötét oldalt

A sötétség vonzása. MT-07

Air Riders. YZ250

Extrém körülményekhez tervezve.

Fordítsuk komolyra a szót

Speed of Darkness. MT-10 SP

Az R-sorozat itt kezdődik

Kis méret, hatalmas szórakozás.

A MAX-ból soha nem elég

Fedezd fel éned sötét oldalát

A holnapra született. XSR700 / ABS

Győzelemre született. XSR900 Abarth

A sötétség szemei. MT-09

Rosszaság. WR450F

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Az Ön megbízható barátja.

A munka szépsége. Grizzly 700 EPS / SE

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Öleld át a sötét oldalt

Ragadd meg a sötét oldalt

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Rossz, a jó értelemben

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

A sötét oldal sugara. MT-10

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Kövesse a képzeletét!

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Végtelen út. FJR1300AE

A sötét oldal két lelke

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Útra fel! FJR1300A

Eggyé válva. YZ450F

Funkcionalitás, tartósság és terepjáró-képesség.

Air Riders. YZ125

A legjobb középméretű mindenes.

Győzd le a sötétséget

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Színtiszta borzongás. FZ8

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Izgasd fel a sötét oldalad!

Erdők és mezők királya.

Yamaha YZF-R1. We R1. YZF-R1

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

A szórakozás gyors módja.

Yamaha YZF-R1M. We R1

Átírás:

Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos új robogót úgy tervezték, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ennek a gazdaságos városi robogónak a vezetését egyik kulcstulajdonsága, a kompakt váz és a rendkívül könnyű szerkezet teszi olyan élvezetessé és a plusz teljesítménnyel kombinált alacsony üzemanyagfogyasztás érdekében a robogót hatékony új Blue Core 125 ccm-es léghűtéses motorblokkunk hajtja. Az alacsony ülés és a tágas belső tér pihentető vezetési pozíciót tesz lehetővé és elég hely van benne egy zárt bukósisak, egy irattáska vagy a hétvégi utazáshoz szükséges csomagok számára. A visszafogott, városi stílusával és finom, európai jellegű kialakításával a prémium minőséget kategóriaelső ár-érték aránnyal ötvözi. Stílusos, kiváló ár-érték arányú városi robogó Elegáns és mozgékony, új, városi karosszéria-kialakítás Alacsony, mindössze 99 kg-os töltött tömeg Új, nagy teljesítményű és hatékony 125 ccm-es Blue Core motorblokk Alacsony üzemanyag-fogyasztás, legalább 70,5 km/liter 45 km/h sebesség mellett Ülés alatti csomagtartó egy zárt bukósisak és egyéb tárgyak tárolására 12 colos első és 10 colos hátsó kerék Tágas műszerfal-környéki terület, a robogón két személy is kényelmesen elfér Első tárcsafék és hátsó dobfék UBS-szel Eredeti Yamaha tartozékok széles választéka

Kedvező árú. Gazdaságos. Vonzó. Az új robogót úgy fejlesztették ki, hogy még szélesebb körben hozza el a kedvező árú közlekedést az olyan városi és kertvárosi emberek számára, akik könnyű és élvezetes utazásra vágynak. Ennek érdekében mindössze 99 kg-ra csökkentettük a súlyát, hogy mozgékony és könnyen irányítható legyen minden motoros számára legyen akár kezdő, tapasztalt, férfi vagy nő. Legújabb Blue Core technológiánk pedig lehetővé teszi, hogy a 125 ccm-es léghűtéses motor egyszerre nagy teljesítményű és gazdaságos legyen. A 12 colos első, és a 10 colos hátsó kerék egyenletes vezetést és biztos úttartást garantál az egyesített fékrendszer pedig lehetővé teszi az első tárcsafék és a hátsó dobfék kiegyensúlyozott fékezését.

Stílusos, vonzó és kompakt új karosszéria A kifinomult új karosszériával ellátott robogót úgy tervezték, hogy mindenkinek tetsszen, aki a visszafogott stílust kedveli. A fekete, V alakú rács és az integrált irányjelzők kifinomult megjelenést biztosítanak, a kiváló minőségű karosszéria és a vonzó vonalvezetés pedig még inkább kiemelik a kedvező árú robogó keltette prémium érzetet. Új, nagy teljesítményű és gazdaságos 125 ccm-es Blue Core motorblokk Minden alkalommal, amikor meghúzod a gázkart, megérzed majd a új Blue Core motorblokk-technológiájának előnyeit. A léghűtéses 125 ccm-es motorblokkban számos speciális funkció található, amelyek csökkentik az energiaveszteséget és növelik a hatékonyságát, így kiváló üzemanyag-fogyasztást és nagy teljesítményt biztosít. Egyenletes és kiegyensúlyozott fékteljesítmény A a rendkívül kedvező vételárat teljes felszereltséggel ötvözi, amelynek többek között része egy 180 mm-es első tárcsafék és egy hátsó dobfék is, amelyek remek fékerőt nyújtanak. Az egyesített fékrendszer (UBS) automatikusan kiegyenlíti a fékezéseket, így egyenletesebb fékezést biztosít. Bőséges tárolókapacitás A rendkívül praktikus és funkcionális: a kényelmes kettős ülés alatt egy nagy, 36 literes tárolórekesz található, amelyet úgy terveztek, hogy beleférjen egy zárt bukósisak, egy irattáska vagy a hétvégi csomagok. A még nagyobb kényelem érdekében a motoros előtti lábvédőn egy bilincses akasztó is található, amely ideális kisebb bevásárlószatyrok tárolására. Könnyű, mozgékony és könnyen irányítható Amikor zsúfolt városi utcákon vezetsz, értékelni fogod a mozgékonyságát és jól reagáló kezelését, amelyek minden utat élvezetesebbé tesznek. Ez a kompakt városi robogó mindössze 99 kg, így rendkívül könnyű irányítani és a karcsú karosszéria és a kis tömeg azt is jelentik, hogy könnyebb vele parkolóhelyet találni, mint valaha. 12 colos első kerék, 10 colos hátsó kerék Annak érdekében, hogy a egyenletes vezetést, könnyű kezelhetőséget és biztos úttartást garantáljon, egy 12 colos első kerékkel és egy 10 colos hátsó kerékkel szereltük fel. A könnyű, 6 küllős, alumíniumöntvény kerekekre speciális kialakítású abroncsok kerülnek, amelyek kiváló tapadást és gazdaságos üzemanyag-felhasználást biztosítanak.

Motor Motor típusa Egyhengeres, 4 ütemű, Léghűtéses, SOHC, 2 szelepes Lökettérfogat 125cc Furat x löket 52,4 mm x 57,9 mm Kompresszióviszony 11,0 : 1 Maximális teljesítmény 6,2 kw @ 6 750 rpm Maximális nyomaték 9,8 Nm @ 5 250 rpm Kenési rendszer Nedves karter Üzemanyagrendszer Üzemanyag-befecskendezés Gyújtás TCI Indítás Elektromos Váltó V-szíjas automata Fuel consumption N/A CO2 emission N/A Alváz Első felfüggesztés Teleszkópvilla Első rugóút 81 mm Hátsó felfüggesztés Lengőegység Hátsó rugóút 68 mm Első fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 180 mm Hátsó fék Dobfék, Ø 152 mm Első gumi 90/90-12 Hátsó gumi 100/90-10 Méretek Teljes hossz Teljes szélesség Teljes magasság Ülésmagasság Tengelytáv Minimális hasmagasság Nedves tömeg Üzemanyagtank kapacitása 1 805 mm 685 mm 1 145 mm 800 mm 1 275 mm 125 mm 99 kg 5,5 L Minden esetben viselj védősisakot, védőszemüveget és védőruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek műszaki adatai és megjelenései időről időre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektől és feltételektől függően eltérőek lehetnek. További részletekért fordulj a Yamaha kereskedődhöz.

Színek Lava Red Milky White Diamond Black A Yamaha minőségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresd fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minőségű kenőanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenőanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan működik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminőségű, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, amelyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Utcai ruhák teljes választéka is elérhető. További információkért látogass el a következő weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha modellről a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország