PROACE VERSO tartozékok

Hasonló dokumentumok
AZ ÖN ÜZLETÉRE SZABVA

IS IGAZI EGYÉNISÉG LEXUS IS

, , 21

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Króm csomag 04 Védelmi csomag 05 Stílus csomag 06. Könnyűfém keréktárcsák 08 Külső stílus 10

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

GS TARTOZÉKOK. Eredeti Lexus tartozékok egy egyedi életvitelhez

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

TARTOZÉKCSOMAG 04 Króm csomag. KÜLSŐ 05 Stílus 07 Szállítás 12 Védelem 15 Biztonság

TARTOZÉKKOMBINÁCIÓK. TEXTIL PADLÓSZŐNYEGEK A tetszetős, luxus hangulatú szőnyegek megbízhatóan védik a padlókárpitot.

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B.

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK

YARIS CSAKIS AZ ÖNÉ. Tartozékcsomagok 04 Stílus 10 Védelem 18 Technológia 22 Szállítás és vontatás 26 Praktikum 30

ASTRA-H 55 AJTÓS.

Különleges, dinamikus, magabiztos.

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

BEVEZETÉS HATÁRTALAN EGYÉNISÉG

Land Cruiser tartozékok

Yaris Accessories. Yaris tartozékok

RAV4 A SZABADIDŐ-AUTÓ ÚJRAFOGALMAZVA

Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Személyre szabott megoldások

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

OPEL AMPERA.

Utastéri stíluselemek Könnyűfém keréktárcsa Acél keréktárcsa. Tetőplatformok Tetőre szerelhető tartozékok Vonóhorog

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Új Renault KADJAR tartozék árlista 2019

Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Tartozékcsomagok. Külső stíluselemek 08 Könnyűfém keréktárcsák 10 Stílus az utastérben 14. SUV csomag 04 Króm csomag 06 Funkció csomag 07

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Renault GRAND SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault GRAND SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Auris Touring Sports tartozékok

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám:

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

STÍLUS. A. Könnyűfémfelni készlet 6.5J x /55 R16 (TPMS*) Kihangsúlyozza a jármű körvonalait. 10 küllős forma / Még biztonságosabb az innovatív

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H GTC.

Személyre szabott megoldások

Renault SCENIC tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault SCENIC gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

Tartozékok. Króm díszítő elemek. Szabadidős tartozékok. 1. Csomagtérajtó díszléce

Termékinformáció OPEL CORSA-E VAN.

AZ ÚJ NX EREDETI TARTOZÉKOK

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Land Cruiser V8 tartozékok

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft Budapest, Róbert Károly krt

Auris tartozékok AURIS_2013-jan_PRESS.indd :10:51

Tartozékok I DACIA LODGY. Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű döntés!

EPICA TARTOZÉKKATALÓGUS

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CASCADA.

CT200h PÁRATLAN ÉLMÉNY

CT 200h TARTOZÉKOK A LEXUS NYÚJTOTTA ÉLMÉNY. Eredeti Lexus tartozékok az egyéni életstílus megvalósításához

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

Renault CLIO Grandtour

Szabadon választható. Védelmi csomag 04

DACIA DUSTER TARTOZÉK ÁRLISTA

CAPTIVA TARTOZÉKKATALÓGUS


NISSAN X-TRAIL EREDETI TARTOZÉKOK

Szállítás és szállítórendszerek

Termékinformáció OPEL MOKKA X.

Dacia Logan tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Logan gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL VIVARO-B.

Renault MEGANE Berline

Renault CLIO Végtelen vonzerő!

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

Verso tartozékok MC Verso_ACC 2013-febr_PRESS.indd 3 MC Verso_ACC 2013-febr_PRESS.indd :47: :47:57

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOVANO-B.

AZ AYGOHOZ MEGÁLMODOTT, EREDETI TOYOTA TARTOZÉKOK TÁRHÁZA IZGALMAS, ÚJ DIMENZIÓKAT NYIT MEG.

Renault TALISMAN tartozék árlista 2019

Pakoljon fel mindent, amire szüksége van

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL ASTRA-H KOMBI.

Renault MEGANE Grandtour

Szállítás és szállítórendszerek

NISSAN NOTE EREDETI TARTOZÉKOK. Nyomtatás Bezárás

RENAULT CLIO GYÁRI TARTOZÉKOK

Renault CAPTUR tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault CAPTUR gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! Tartozék pack ára:

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 308 SW TARTOZÉKOK

A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

Személyre szabott megoldások

Opel Insignia Tartozékok

ÚJ CITROËN C4 PICASSO TARTOZÉKOK

Alfa Romeo Giulietta

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL MOKKA.

Átírás:

PROACE VERSO tartozékok

AZ ÖN ÉLETSTÍLUSÁRA SZABVA Bárhová, akár családi, akár üzleti útra indul Proace Versójával, az eredeti Toyota tartozékokkal minden út élvezetesebb lesz. A Toyota tartozékokat úgy terveztük, hogy illeszkedjenek Önhöz és szokásaihoz. Induljon a városba vagy országúton, rövid távra vagy nagy kalandokra, kínálatunkban megtalálja azokat az elemeket, amelyekkel személyre szabhatja autóját. Minden egyes termék választ ad egy-egy konkrét igényre, könnyebbé és sokkal élhetőbbé teszi az életet. TARTALOM KERÉKTÁRCSÁK 4 SZÁLLÍTÁS 5 VÉDELEM 10 BIZTONSÁG 13 3

Keréktárcsák Keréktárcsák A szív által diktált és az észszerű választás egyszerre. A Toyota tartozékai, például a küszöbcső és könnyűfém keréktárcsák további stílust kölcsönöznek járművének, amely maradandó emléket hagy maga után mindenütt, ahol csak megfordul. A praktikus parkolórendszer, lökhárítóvédő és szőnyegek járműve újszerű megjelenésének megőrzéséről gondoskodnak. 17 könnyűfém keréktárcsa, 5 ikerküllős, sötétszürke, csiszolt felületű Kerékőr A megerősített acélból készülő kerékőr lekerekített profiljának és kódolt kulcsának köszönhetően gondoskodik a keréktárcsák védelméről. Stílusában illeszkedik a meglévő kerékanyákhoz. 4 Acél keréktárcsák A robusztus gumiabroncsokhoz terveztük. Amikor az idő rosszabbra fordul, a könnyűfém keréktárcsákat egyszerűen átcserélheti a téli tárcsákra, így elkerülheti a gumik cseréjével járó többletköltségeket. Ezüst és fekete színekben kapható. A dísztárcsa csak fekete színben választható.

Szállítás SZÁLLÍTÁS Éppen olyanok, amilyennek Ön szeretné őket látni: ez a gondolkodásmód tükröződik az eredeti Toyota tartozékokban. Bárhová, akár üzleti, akár családi útra indul Proace Versójával, a Toyota tartozékok segítségével minden egyes utazást személyesebbé, így még élvezetesebbé tehet. Függőleges és vízszintes csomagrögzítő háló Biztonságos és praktikus. A hálók a csomagtérben gyárilag elhelyezett kampókhoz rögzíthetők. A bennük elhelyezett vagy velük rögzített apró holmikhoz könnyen hozzáférhet, és egyben rendet tarthat a csomagtérben. 5

KERÉKPÁRTARTÓK Főbb termékjellemzők: Szorítókapcsos Kapacitás (kerékpár) 2 3 1 Teljes kapacitás (kg) 46 60 15 Méretek H x Sz (cm) 102 x 55 139 x 63 159 x 29 Terméktömeg (kg) 13,4 20,7 4.4 Vázméret (mm) 22-80 22-80 20-75 Tartórendszer Hátsó kerékpártartók A Toyota 2 vagy 3 bicikli biztonságos szállításához többféle hátsó kerékpártartót kínál. Mindegyik változat bármelyik eredeti Toyota vonóhorogra illeszthető, a kerékpárok fel- és leszerelése pedig egyszerű. Bármelyik eredeti Toyota vonóhorog Hagyományos kockaprofilú, alumínium tetőcsomagtartóra/ keresztrudakra illeszthető Csatlakozóaljzat /Hátsó világítás 13 pólusú - Biztonság Kerékpárt a tartóhoz rögzíti Kerékpárt a tartóhoz rögzíti Tartót az autóhoz rögzíti Bármelyik eredeti Toyota vonóhorog Tetőre szerelhető kerékpártartó A zárható, könnyű kerékpártartó a Toyota keresztrudaira erősíthető. A kerekeket masszív tartó rögzíti, a váztartó részt a tető magasságában lehet állítani. Az autó jobb és bal oldalára rögzíthető változatban is kapható. Tartót az autóhoz rögzíti Kompatibilis az egykulcsos zárrendszerrel - Városi ütközési norma Teljesíti Teljesíti Egyéb Kerékpáronkénti max. tömeg: 20 kg. Dönthető, hogy könnyen hozzáférjen a csomagtartóhoz. UV fénynek ellenálló műanyag. Kerék szélessége max. 50 mm 6

Szállítás VONÓHOROG KÁBELKÖTEG VONÓHOROGHOZ ADAPTEREK A Toyota fix és levehető vonóhorgot kínál a Proace Versóhoz. Mindkét típusnak nagy a vontatási kapacitása, és mindkettőhöz rögzíthető a Toyota hátsó kerékpártartója is. Főbb jellemzők - A motortípustól függően a vontatható tömeg 800 és 2000 kg közötti. A vonóhorgot autója maximális vontatható tömegéhez terveztük. - A Toyota logóval ellátott fekete vonógömbsapka is része a szettnek. - Minden vonóhorog kompatibilis a Toyota hátsó kerékpártartóival. - A levehető vonóhorog esetén praktikus műanyag fedél takarja a levett vonóhorogkampó helyét. - A levehető vonóhorog praktikusabb használatának érdekében a vonóhorogkampó egy elfordítható kapcsológomb segítségével helyezhető fel vagy vehető le, és biztonsági zárral is rendelkezik. Az Ön és autója biztonsága vezérelte a Toyota vonóhorgokhoz biztosított kábelköteg tervezőit. A kifejezetten a Proace Versóhoz készülő kábelköteg autója hátsó lámpáinak jelzéseit továbbítja a csatlakoztatott utánfutó vagy hátsó kerékpártartó lámpáihoz. Főbb jellemzők - A kábelköteg áramköre független, hogy autója kábelei ne terhelődhessenek túl. - Biztosítékkal védett, ezáltal óvja autója kábelezését az utánfutó kábelezésében bekövetkező meghibásodásoktól, például autójának irányjelzői még akkor is működni fognak, ha az utánfutóé elromlottak. - A Toyota szakemberei úgy tervezték meg a kábelek elhelyezkedését az autóban, hogy ne érintkezhessenek mozgó alkatrészekkel, hővel, egyenetlen felületekkel vagy éles fémfelületekkel. - Nincsenek laza vagy lógó kábelek, amelyek beleakadhatnának az úttesten lévő esetleges akadályokba, vagy útban lennének a csomagtér rakodása közben. - Stratégiai megerősítés védi a kábeleket a lehetséges sérülésektől, a lámpák meghibásodásának következményeitől és a rövidzárlat okozta tűztől. - 13 pólusú változatban kapható. Ha meglévő utánfutóját vagy hátsó kerékpártartóját szeretné a vonóhoroghoz csatlakoztatni, vagy esetleg külföldön szeretne utánfutót kölcsönözni, előfordulhat, hogy a dugók nem illenek egymáshoz. Ez a probléma könnyen orvosolható, ugyanis a Toyota adapterével könnyen és biztonságosan csatlakoztathatja autója vonóhorgának kábeleit egy utánfutóhoz vagy kerékpártartóhoz, ha a dugók nem illenek egymáshoz. Két változatuk kapható: - 13 pólusú (autó) 7 pólusúhoz (utánfutó) csatlakoztatása - 13 pólusú (autó) 12N-12S dupla dugaljzathoz (utánfutó) csatlakoztatása 7

Sídobozok Thule Motion 800 fényes ezüst színben (fényes fekete változatban is) Thule Pacific 700 ezüst színben Síléc- és hódeszkatartók Nagy síléc- és hódeszkatartó Tetődoboz Thule Pacific 200 ezüstszürke A nagy sítúrákra A Thule sídobozok kifejezetten úgy készülnek, pontosan olyan hosszban, formával és kapacitással, hogy biztonságosan szállíthassa velük a téli sportok valamennyi kellékét. Thule Motion 800 Méretek: 205 cm (H) x 84 cm (Sz) x 45 cm (M) Belső térfogat: 460 liter* 5-7 pár síléchez, 4-5 hódeszkához Tömeg: 21 kg Főbb jellemzők - A könnyű fel- és lerakodás érdekében mindkét oldalról nyitható - Több ponton záródó központi zárrendszer - A jó fogású kulcsot nem lehet kivenni, amíg a zár nem záródott be minden ponton - A Toyota tetőcsomagtartóhoz vagy keresztrudakra illeszthető - Belső hevederek a csomagok rögzítéséhez - Színtartó, UV-fénynek ellenálló ABS műanyagból készül Csak rakodjon fel, és már indulhat is! A tartókat könnyű felhelyezni és a tetőcsomagtartóhoz biztonságosan rögzíteni. Ha esetleg váratlanul kell indulnia, akkor is gyorsan fel tudja rakodni a síléceket vagy hódeszkákat. Közepes méretű tartó 60,8 cm Nagyméretű tartó 80,8 cm 18,2 cm 4 pár síléchez vagy 2 hódeszkához 12,5 cm 12,5 cm 18.2 cm 6 pár síléchez vagy 4 hódeszkához Főbb jellemzők - Tömeg: 3,20 kg a közepes, 4,20 kg a nagy - A sílécek lágy gumibetétek közé, stabilan rögzíthetőek, elejét véve így az esetleges sérüléseknek - Központi zárrendszer a maximális védelem érdekében - Kesztyűben is könnyen nyitható - A nagyméretű változat az autó oldalára csúsztatható, hogy még könnyebb legyen a be- és kipakolás Kifejezetten családok számára Kabátok, ruhák, rövidnadrágok, cipők, játékok a Thule tetődoboz ideális választás, hogy a nagy családi nyaralásokra vagy hétvégi kiruccanásokra minden szükségeset magával vihessen. Thule Pacific 200 Méretek: 175 cm (H) x 82 cm (Sz) x 45 cm (M) Belső térfogat: 410 liter* Tömeg: 14 kg Főbb jellemzők - A könnyű fel- és lerakodás érdekében mindkét oldalról nyitható - Több ponton záródó központi zárrendszer - A jó fogású kulcsot nem lehet kivenni, amíg a zár nem záródott be minden ponton - A Toyota tetőcsomagtartóhoz vagy keresztrudakhoz illeszthető - Belső hevederek a csomagok rögzítéséhez - Színtartó, UV-fénynek ellenálló ABS műanyagból készül 8 * A szállítmány maximális tömegét a tető teherbírása határozza meg.

Szállítás Tetőcsomagtartó A könnyen felszerelhető, zárható rudak megbízható alapot biztosítanak kerékpárok, csomagok vagy sídoboz szállításához. Karcsú thermodoboz A kartámasznak is kiváló, 7,5 literes thermodobozt a biztonsági övvel lehet a hátsó ülésre erősíteni. A 12 V-os aljzatba csatlakozik. Melegen vagy hidegen tartja az ételeket, italokat. Összehajtható tárolódoboz Az ötletes formatervezésnek köszönhetően a használaton kívüli tárolódoboz laposra hajtható, kinyitva viszont tárolóhelyet szolgáltat akár 10 kg, utazáshoz szükséges kelléknek. Hamutartó/kis tároló Hamutartóként vagy kis tárgyak tárolóhelyeként használhatja jól záródó, rugós fedele mindkettőre alkalmassá teszi. 9

VÉDELEM A szív által diktált és az észszerű választás egyszerre. A Toyota tartozékai, például a küszöbcső és könnyűfém keréktárcsák további stílust kölcsönöznek járművének, amely maradandó emléket hagy maga után mindenütt, ahol csak megfordul. A praktikus parkolórendszer, lökhárítóvédő és szőnyegek járműve újszerű megjelenésének megőrzéséről gondoskodnak. Ablaklégterelő Csökkenti a leengedett ablakokon beáramló levegő zaját és az így keletkező légáramlatokat. Küszöbcső A különleges, cső alakú, rozsdamentes acélból készült tartozék magára vonzza a tekinteteket, és egyben védi az oldalsó elemeket a kisebb behatásoktól. Sárfogó gumi Kifejezetten úgy terveztük, hogy a víz, sár vagy az apró kövek ne verődjenek fel autója karosszériájára. Kapható az első és hátsó kerékjárati ívekhez. 10

Védelem Hátsó lökhárítóvédő, rozsdamentes acél A hátsó lökhárító széleihez illeszkedő elem óvja a hátsó lökhárító fényezését a karcolódástól, amikor csomagokat csúsztat be a csomagtartóba vagy vesz ki onnan. Hátsó lökhárítóvédő, fekete szemcsés kialakítás A hátsó lökhárító széleihez illeszkedő elem óvja a hátsó lökhárító fényezését a karcolódástól, amikor csomagokat csúsztat be a csomagtartóba vagy vesz ki onnan. Szőnyegek Tetszetős és tartós szőnyegek védik autója utasterének padlóborítását. A vezetőoldali első szőnyeg speciális rögzítésének köszönhetően nem mozdul el a helyéről. 11

Védelem Szövetkárpit Toyota ProTect * Láthatatlan, de megbízható védelem a textilből készült autóülések és szőnyegek védelmére. A hipoallergén anyaggal visszamaradó foltok nélkül távolíthatja el a kárpitokról a szennyeződést. Könnyűfém keréktárcsa Toyota ProTect * A ProTect szilíciumalapú bevonattal óvja a keréktárcsa felületét a fékpor, az útviszonyok és az időjárás okozta szennyeződések ellen. Karosszéria Toyota ProTect * A külső fényezés és az oldalablakok eredeti megjelenésének fenntartásában segít azáltal, hogy láthatatlan, kerámiával erősített tömítést alakít ki a felületeken. Javítófesték, spray kivitel Gyors megoldás a kisebb karcok eltüntetésére. * A Toyota ProTect szakszerű alkalmazásához képzett Toyota technikusra van szükség. A részletekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Toyota márkaszervizével. Javítófesték, ecsetes kivitel Még egy könnyű módja az apró karcolások eltüntetésére. Autóápolás A Toyota eredeti autóápolási termékei kiváló minőségű megoldást nyújtanak minden eshetőségre, és segítenek Önnek, hogy autója hosszú időn keresztül úgy nézzen ki, mintha most gördült volna ki a szalonból. 12

Biztonság ELSŐ A BIZTONSÁG Parkolássegítő rendszer A Toyota parkolássegítője nagyszerű segítség, hogy szűk helyeken se érje még kis karcolódás sem a járművét. A hátsó lökhárítóba épített szenzorok az utaskabinban elhelyezett rendszerhez kapcsolódnak, amely automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe helyezi a váltókart. A figyelmeztető hangjelzések annál sűrűbbek, minél közelebb kerül egy akadályhoz. A csipogót ráadásul ki is kapcsolhatja, ha éppen nincs rá szükség. 13

Kikapcsológomb A műszerfalra szerelt kapcsolóval kikapcsolhatja a parkolás-segítő csipogóját. Tolatókamera A tolatás könnyebbé válik azzal, hogy jól láthatja az Ön mögötti területet a kifejezetten erre szánt képernyőn. A megbízható, diszkrét kamera kizárólag a felfelé nyíló hátsó ajtó tetején helyezhető el. Riasztórendszer Megnyugató érzés olyan biztonságos autót vezetni, mint amilyen a Proace Verso. A Toyota riasztórendszere által nyújtott védelem ezt a megnyugtató érzést azzal fokozza, hogy autóját biztonságban tudhatja akkor is, amikor valahol leparkol vele. A hatékony riasztó az autó gyárilag beszerelt indításgátlójának védelmét egészíti ki. Opcionálisan emelésérzékelő is választható hozzá, ami keréklopás, illetve vontatásos autólopás esetén riaszt. 14

Biztonság GYERMEKEK BIZTONSÁGA A Toyota gyermekülések választékában minden korosztály számára megtalálja az ideális szállítóeszközt. Semmit nem bíztunk a véletlenre: a rögzítések stabilak, a felhasznált anyagok ellenállóak, az ülések pedig a biztonságon kívül a kényelmet is szolgálják. Baby-Safe Plus és Baby-Safe Plus ülésalap Kényelem és védelem csecsemők számára születésüktől 12/15 hónapos korukig (13 kg-ig). Főbb jellemzők - 5 pontos biztonsági öv, egy mozdulattal állítható. - Oldalvédelem, vastagon párnázott oldaltámaszokkal. - Visszajelző, a Baby-Safe Plus ülés megfelelő rögzítéséről és a támasztórúd megfelelő beállításáról. - Párnázott fejtámla beépített párnarésszel, a természetes alvópozíció érdekében. - 3 pozícióban rögzíthető fogantyú. Baby-Safe Plus ülésalap (külön kapható) - A Baby-Safe Plus ülés könnyen bekattintható az ülésalapba. - Támasztórúd a nagyobb stabilitásért. - Keret a biztonságos rögzítéshez és a visszacsapódás mérsékléséhez. - Az ülésalap elején található gombbal egyszerűen kivehető a Baby-Safe Plus ülés. Duo Plus 8 hónapos kortól 4 éves korig (9 és 18 kg között). Főbb jellemzők - Csuklós rendszer csökkenti a gyermek előrebukását az ülésben. - 5 pontos biztonsági öv, egy mozdulattal állítható. - Oldalvédelem, vastagon párnázott oldaltámaszokkal. - Az ISOFIX karok visszahúzódnak a biztonságos beszerelés érdekében, majd kinyílnak a könnyű használat érdekében. - Nagy teljesítményű mellpántok. - Állítható magasságú fejtámla és biztonsági öv, egy kézzel könnyen állítható. - Az ülés 3 pozícióba dönthető. - Beépített övtartó a gyermek ki- és berakásának a megkönynyítésére. Kid gyermekülés és Kidfix Magasságban állítható. 4 és 12 év közötti (15-36 kg) gyermekek számára. Főbb jellemzők - Könnyen hozzáférhető övvezetők. - A biztonságiöv-vezetők megfelelően pozícionálják az övet a gyermek vállánál és medencéjénél. - Az állítható háttámlának köszönhetően sokféle autóban használható. - 11 pozícióban állítható fejtámla. - Mosható huzat. - Kihúzható ékkel rögzíthető az ülés döntésszöge. - Az ülőlap és a háttámla szétválasztható, hogy könnyebb legyen a tárolás. Kidfix (a fenti jellemzőkön felül) - Visszajelzi, hogy az ISOFIT horgok bekattantak-e. - ISOFIT rendszerrel rögzítve több pozícióban dönthető. 15

TARTOZÉKLISTA 17 könnyűfém keréktárcsák 4 Ablaklégterelő 10 Acél keréktárcsa 4 Adapterek 7 Autóápolás 12 Baby-Safe Plus ülés/baby-safe Plus ülésalap 15 Csomagrögzítő háló (vízszintes & függőleges) 5 Duo Plus gyermekülés 18 Hamutartó/kis tároló 9 Hátsó lökhárítóvédők 11 Javítófestékek 12 Kábelköteg vonóhoroghoz 7 Karcsú thermodoboz 9 Karosszéria Toyota ProTect 12 Kerékőr 4 Kerékpártartó, tetőre szerelhető 6 Kerékpártartó, vonóhorogra szerelhető 6 Kidfix 15 Kid gyermekülés 15 Kikapcsológomb 14 Könnyűfém keréktárcsa Toyota ProTect 12 Küszöbcső, rozsdamentes acél 10 Összehajtható tárolódoboz 9 Pakolássegítő rendszer 13 Riasztórendszer 14 Sárfogó gumi 10 Sídoboz 8 Síléc- és hódeszkatartó 8 Szőnyegek 11 Szövetkárpit Toyota ProTect 12 Tetőcsomagtartó 9 Tetődoboz 8 Tolatókamera 14 Vonóhorog fix 7 Vonóhorog levehető 7 16

17

18

A legaktívabb életstílusokhoz is megoldást nyújtó tágas és praktikus új Proace Verso a legújabb fejezete sokoldalú személyszállítóink történetének. Látogasson el a www.toyota.hu weboldalra, vagy keresse prospektusunkat a Toyota márkakereskedésekben a tartozékok teljes kínálatának megismeréséhez. 19

www.toyota.hu Az eredeti Toyota tartozékok megjelenése és műszaki jellemzői előzetes bejelentés nélkül módosulhatnak. Az egyes termékek elérhetőségéről a Toyota márkakereskedők nyújtanak felvilágosítást. A kiadvány sem egészében, sem részleteiben nem jeleníthető meg újra a Toyota Motor Europe előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. A prospektusban megjelenő járművek és a műszaki jellemzők eltérhetnek a Magyarországon forgalmazott modellektől és felszereltségektől. A nyomtatási technológiából eredően a prospektusban megjelenő színek eltérhetnek a termékek valóságos színétől. A prospektusban található QR-kód -ok olvashatósága a használt szkennertől függően változhat. A Toyota nem vállal felelősséget azért, ha az Ön eszköze esetlegesen nem tudja a QR-kód -ot beolvasni. Nyomdai előkészítés: Tercia Press Design Bt. 2017. Kiadja a Toyota Central Europe Kft