Fedezd fel éned sötét oldalát



Hasonló dokumentumok
Fedezd fel éned sötét oldalát

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

A sötét oldal két lelke

Főszerepben a Sötét Oldal

Fordítsuk komolyra a szót

Minden nap különlegesen érezheti magát

Izgasd fel a sötét oldalad!

A kaland a sarok mögött vár

Kelj fel és motorra! MT-07

Hozza ki a legtöbbet az utakból

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Stílusos, praktikus és szórakoztató

A sötét oldal két lelke

Az élet egy verseny. Aerox R

Az R-sorozat itt kezdődik

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Útra fel! FJR1300A

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Kövesse a képzeletét!

A városi dzsungel királya

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Sokoldalú városi sportmotor

Az ügyes városi robogó

Öleld át a sötét oldalt

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Öleld át a sötét oldalt

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Alakítsd te a történetedet

Színtiszta borzongás. FZ8

Urald a szélsőségeket!

A legjobb társ a városban.

VMAX Carbon. Izmosnak született

Engedje szabadjára kalandvágyát

Csak könnyedén! FJR1300AS

A holnapra született. XSR700 / ABS

Uralkodásra született

A sötétség vonzása. MT-07

Ragadd meg a sötét oldalt

A MAX-ból soha nem elég

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

A MAX-ból soha nem elég

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Győzelemre született. XSR900 Abarth

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

A sötétség szemei. MT-09

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

A sötét oldal sugara. MT-10

Színtiszta borzongás. FZ8

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

Rosszaság. WR450F

Rossz, a jó értelemben

lehetőség D'elight

Speed of Darkness. MT-10 SP

Engedd szabadjára az érzéseidet

Az eredeti MAX. TMAX

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A MAX-ból soha nem elég

Végtelen út. FJR1300AE

Az ügyes városi robogó

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Győzd le a sötétséget

Valódi szabadság. Valódi élmény.

A MAX-ból soha nem elég

Arra született, hogy új utakat találjon

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Extrém körülményekhez tervezve.

Hozd ki a maximumot minden útból

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Az élet egy verseny. Aerox 4

Írd át a MAX szabályait

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Ne félj a sötéttől! MT-125

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Élvezd az utazást. Érezd az utat

Extrém körülményekhez tervezve.

Air Riders. YZ250

Kétütemű. Első hely. YZ250

Az élet egy verseny. Aerox 4

Kérlelhetetlen, a jó értelemben

Az élet egy verseny. Aerox 4

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Győzelem. Soha nem adott, mindig kiérdemelt

MAXimális adrenalin. TMAX SX

A szabályok megszegésére született

A szórakozás gyors módja.

Az élet egy verseny. Aerox R

Mozgékonyság. Tehetség. Győzelem.

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Átírás:

Fedezd fel éned sötét oldalát A Yamaha MT-09 teljesen új értelmezést ad a sportmotor fogalmának. Új kompakt vázával, nyomatékos 3-hengeres blokkjával, ez az új generációs élménygép azoknak készül, akik értékelik a karakteres, lélekkel bíró motorokat. Az új típusú gép szíve egy könny, 850 ccm-es, 3 hengeres blokk, amely nagy és széles nyomatéktartománynak köszönheten kimagasló gyorsulást biztosít, és így kellen megemeli az adrenalinszintet. Az agilis kezelhetség érdekében ez a dinamikus, új naked supermoto-típusú motor kompakt alumínium vázzal van felszerelve, a felegyenesedett üléshelyzet révén pedig minden rendkívül egyszer: a hétköznapi városi közlekedés is, és a vasárnap déleltti száguldások is. 115 LE - 87,5 Nm Könny és kompakt Nyers és lineáris nyomatékleadás Karcsú és könny CF alumíniumöntvény váz Aszimmetrikus CF alumíniumöntvény lengvilla Monocross hátsó felfüggesztés vízszintes lengéscsillapítóval Kifinomult ergonómia, mindent kézben tartó" vezetési pozíció YCC-T és D-MODE elektronikus vezérlrendszerek 298 mm-es úszóágyazású els tárcsák radiálisan felszerelt féknyergek Vadonatúj, öntött, 10 külls könnyfém felnik

Az új generációs sportmotor Amikor hozzáláttunk az MT-09 megtervezéséhez, egy újfajta sportmotortípus megalkotását tztük ki célul. Három kulcsfontosságú tényezt választottunk ki, amely kiemeli a többi modell közül. Elször is, egy nagy és izgalmas nyomatékot biztosító újfajta blokkot akartunk. A váz szempontjából követelmény volt a kompakt és karcsú kialakítás. Célunk volt még, hogy az új generációs sportmotornak egyedi karaktere legyen, mely minden motorozást izgalmassá tesz. Az új MT-09 850 ccm-es, 3 hengeres blokkja kiemelked nagyságú, folyamatosan rendelkezésre álló nyomatékot biztosít, ami új értelmezést ad a sportos motorozásnak. A könny alumíniumváz agilis és könnyen irányítható. A naked kialakítás a széles kormánnyal és a lapos üléssel magabiztosságot és jó irányíthatóságot biztosít.

Monocross felfüggesztés, aszimmetrikus, CF présöntéses lengvilla A motor hátsó részén egy aszimmetrikus, könny, CF présöntéses lengvilla található, amely kényelmes motorozást és kis rugózatlan tömeget biztosít a jól reagáló felfüggesztés mködéshez. A majdnem teljesen vízszintes hátsó lengéscsillapító az ülés alatt található, a kívülrl felszerelt lengvillacsapok pedig hozzájárulnak a váz karcsú kialakításához a kompakt vezetési pozíció érdekében. MT-09 Kompakt és könny, 850 ccm-es, 3 hengeres motor A lehet legkönnyebb, legkarcsúbb és legkompaktabb eredmény érdekében az MT-09 tervezi egy vadonatúj CF alumíniumöntvény vázt fejlesztettek ki. Kis súlya és kiváló kiegyensúlyozott merevsége (rigidity balance: a váz néhány helyen rugalmasra, máshol pedig merevre kerül kialakításra) hozzájárul a motor agilis kezelhetségéhez, valamint mindössze 188 kg-os feltöltött össztömeget eredményez. Könnyed ergonómia és slim-fit vezetési pozíció Az új MT-09 motort úgy került megtervezésre, hogy számos célra alkalmas legyen, a sportmotorozástól kezdve a hétvégi túrákon keresztül a mindennapi munkába járásig. A széles, folyamatosan elvékonyodó kialakítású kormány és a hosszú, lapos ülés könnyed ergonómiát biztosítanak - a gyönyören megformált, 14 literes üzemanyagtartály pedig kényelmes, slim-fit vezetési pozíciót kínál a térdeknek kialakított bemélyedésekkel. Rejtett, 3 az 1-ben kipufogó A kompakt, 3 az 1-ben kipufogórendszer kiváló impulzushatást garantáló összekötcsövekkel rendelkezik, és elsegíti a tömegközéppont elre és lentre helyezdését, ami meghatározó az agilis irányíthatóság érdekében. A három, rozsdamentes acélból készült, korrozióbiztos, Nanofilm bevonatú leömlcs egy rövid és kompakt, EU3 megfelelség kipufogódobba fut, amely mély torokhangot ad ki. Új stílusú, 10 külls könnyfém felnik 17 colos, radiál abroncsokkal Pehelykönny kialakítás jellemz a teljes MT-09 motorra, a kis rugózatlan tömeg elérése érdekében pedig teljesen új, 10 külls könnyfém felnikkel rendelkezik. A pehelykönny felnik újonnan kialakított, radiál abroncsokkal vannak ellátva - elöl 120/70ZR17, hátul 180/55ZR17 - ami stabil, kiváló kezelhetséget biztosít.

Motor Furat x löket 78,0 mm x 59,1 mm Gyújtás TCI Indítás Elektromos Karburátor Üzemanyag-befecskendezés Kenési rendszer Nedves karter Kihajtás Láncos Kompresszióviszony 11.5 : 1 Kuplung típusa Olajban futó, Többtárcsás Lökettérfogat 847 cm³ Maximális nyomaték 87.5 Nm (8.9 kg-m) @ 8,500 rpm Maximális teljesítmény 84.6 kw (115PS) @ 10,000 rpm Motor típusa 3 hengeres, folyadékhtéses, 4 ütem, DOHC, 4 szelepes Váltó Állandó áttétel, 6 sebességes Alváz Els fék Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 298 mm Els felfüggesztés Teleszkópvillák Els gumi 120/70ZR17M/C (58W) (Tubeless) Els rugóút 137 mm Hátsó fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm Hátsó felfüggesztés Lengkaros, (karos felfüggesztés) Hátsó gumi 180/55ZR17M/C (73W) (Tubeless) Hátsó rugóút 130 mm Nyomtáv 103 mm Utánfutási szög 25º Váz Gyémánt Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 188 kg / ABS 191 kg 135 mm 3.4 L 2,075 mm 1,135 mm 815 mm 1,440 mm 815 mm 14 L Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A képek profi motorosokat mutathatnak motorozás közben, ellenrzött körülmények között, egy lezárt útszakaszon. Elfordulhat, hogy a képeken feltüntetett járm olyan eredeti Yamaha és/vagy nem Yamaha márkajelzés tartozékokkal vannak felszerelve, amelyek csak lezárt útszakaszokon használhatók. Az összes információ csak tájékoztató jelleg. A Yamaha termékek és tartozékok, illetve nem Yamaha márkajelzés tartozékok mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak. A nem Yamaha márkajelzés tartozékokat teljes mértékben elismert gyártók fejlesztik ki és állítják el. A Yamaha nem garantálja a feltüntetett termékek és tartozékok elérhetségét a helyi piacokon. A termék- és tartozékválaszték néhány országban korlátozott lehet. A Yamaha fenntartja a jogot a termékek és tartozékok gyártásának megszüntetésére elzetes figyelmeztetés nélkül. Adott esetben a Yamaha termékek és tartozékok ára a helyi követelményektl és feltételektl függen eltér lehet. Jelen információból semmilyen jogot nem lehet szerezni. További részletekért és az elérhetséggel kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba helyi Yamaha márkakereskedjével.

Színek MT-09 Deep Armor Blazing Orange Matt Grey Race Blu Puha oldaltáskák Tanktáska, City Tanktáskarögzít gyr Tanktáska, Tour Yamaha csúszócsatos rögzítk Yamaha racsnis rögzítk Az összes MT-09 tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha MT-09 modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország