Útra fel! FJR1300A www.yamaha-motor.hu



Hasonló dokumentumok
Minden nap különlegesen érezheti magát

Csak könnyedén! FJR1300AS

Fordítsuk komolyra a szót

Nem csak túrázáshoz. FJR1300A

A kaland a sarok mögött vár

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Élvezd az utazást. Érezd az utat

A sötét oldal két lelke

Kövesse a képzeletét!

Végtelen út. FJR1300AE

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Az R-sorozat itt kezdődik

A városi dzsungel királya

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AE

Nem csak túrázáshoz. FJR1300AS

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

A sötét oldal két lelke

Stílusos, praktikus és szórakoztató

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

Izgasd fel a sötét oldalad!

A legjobb társ a városban.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Engedje szabadjára kalandvágyát

Az ügyes városi robogó

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Írd át a MAX szabályait

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

Alakítsd te a történetedet

TMAX DX. Írd át a MAX szabályait

Sokoldalú városi sportmotor

Színtiszta borzongás. FZ8

Urald a szélsőségeket!

Az élet egy verseny. Aerox R

Uralkodásra született

lehetőség D'elight

Az ügyes városi robogó

A sötétség szemei. MT-09

Engedd szabadjára az érzéseidet

A MAX-ból soha nem elég

A MAXimum nem opcionális választás

Speed of Darkness. MT-10 SP

Az eredeti MAX. TMAX

MAXimális adrenalin. TMAX SX

Az élet egy verseny. Aerox 4

Valódi szabadság. Valódi élmény.

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

A sötét oldal sugara. MT-10

Az Ön megbízható barátja.

VMAX Carbon. Izmosnak született

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató

Az élet egy verseny. Aerox 4

Az élet egy verseny. Aerox 4

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Kifinomult. Újratervezett. Figyelemre méltó.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Főszerepben a Sötét Oldal

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Színtiszta borzongás. FZ8

Hozd ki a maximumot minden útból

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A legjobb középméretű mindenes.

Öleld át a sötét oldalt

A szórakozás gyors módja.

Öleld át a sötét oldalt

Extrém körülményekhez tervezve.

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Rossz, a jó értelemben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

Ne félj a sötéttől! MT-125

Rosszaság. WR450F

Végezze keményen a munkáját.

Kelj fel és motorra! MT-07

Nagyobb teljesítményre van szükséged?

Fedezd fel éned sötét oldalát

Yamaha YZF-R1M. Egyek vagyunk

Győzd le a sötétséget

Az ügyes városi robogó

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Ragadd meg a sötét oldalt

Győzelemre született. XSR900 Abarth

A MAX-ból soha nem elég

Vágyj arra, amire szükséged van

Kis méret, hatalmas szórakozás.

Engedje szabadjára képzeletét

Air Riderek. YZ85/LW

A MAX-ból soha nem elég

Yamaha YZF-R1M. We R1

Átírás:

Útra fel! Az elmúlt évtizedben ez a kiváló motorkerékpár motorosok ezreinek kínált lehetséget arra, hogy megtapasztalják a szupersport-teljesítményt, ugyanakkor a vezet és az utas kiemelked kényelmet élvezhessen. Ennél a speciális sport-túramotornál minden részletet úgy terveztek meg, hogy komoly távolságot tehessenek meg vele, els osztályú kényelemben. Az 1298 köbcentiméteres, kardánhajtású soros 4 hengeres motor kiváló teljesítményt nyújt, amint elfordítja a gázkart. Továbbá a nagykapacitású, 25 literes üzemanyagtartálynak, az elektronikusan állítható szélvédvel ellátott aerodinamikus légterelnek, az új sebességtartó automatikának és az állítható vezetési pozíciónak köszönheten az új generációs motorkerékpárral úgy utazhat, mint semmi mással. Ers 1298 köbcentiméteres soros 4 hengeres motor YCC-T rendszerrel Sportmotortípusú alumínium váz a könny vezethetség érdekében Teljesen állítható szélvéd, elüls rész, ülés és kormányrudak Yamaha D-MODE a finomabb vagy hatalmas teljesítmény érdekében Könnyen kezelhet sebességtartó rendszer Kapcsolható kipörgésgátló rendszer (Traction Control System, TCS) Nagy, 25 literes üzemanyagtartály a nagy távolságok megtétele érdekében Oldaldobozok, fthet markolat és 12 V- os csatlakozó szériatartozékként Tiszta és csendesen mköd kardánhajtású rendszer

Megállás nélkül. Készüljön fel egy teljesen új élményre, mivel hamarosan rá fog jönni, hogy ez a kiváló sporttúramotor sokkal több mint modern alkatrészeinek az összessége. A megvásárlásával teljesen új életszemlélethez is jut. A távolság már nem szabhat határt. Végre a korábban elérhetetlen utazások is lehetségessé válnak. Ez a feltn, napi 1000 km vagy több megtételére fejlesztett motorkerékpár a lehetségek új világát nyitja meg az Ön és partnere számára. Ez a sportteljesítménnyel bíró, hosszú utakon is kényelmes és szériafelszereltségben rendkívül sok funkcióval felszerelt motorkerékpár kész arra, hogy nagyon különlegesen helyre vigye Önt.

Teljesen állítható ergonómia a megnövelt kényelem érdekében A maximális vezetési élmény érdekében az motorkerékpárt úgy alakították ki, hogy könnyen lehessen állítani a vezetési pozíciót és aerodinamikát. Az ülésmagasságot és a kormányrúd pozícióját különböz vezetési stílusoknak megfelelen lehet beállítani, és még elektronikusan állítható szélvéd és szélterel rendszer is van a szél elleni hatékonyabb védelem érdekében. Nagy teljesítmény, 1298 köbcentiméteres soros 4 hengeres motor A könnyed gyorsulás érdekében Yamaha chippel vezérelt fojtószeleppel (YCC-T) felszerelt, fejlett soros 4 hengeres erm kiváló sportteljesítményt biztosít. Nagy nyomatéka révén komoly gyorsulást nyújt minden fokozatban, így ez a fels kategóriás motorkerékpár lehet teszi, hogy hatalmas távolságokat tegyen meg erlködés nélkül. Speciális elektronikus vezérlrendszerek Az utolsó generációs motorkerékpárt az iparág legfejlettebb elektronikus vezérlrendszerével szerelték fel. A kapcsolható kipörgésgátló rendszernek (TCS) köszönheten magabiztosabban vezethet, mert bekapcsolás esetén megakadályozza a hátsó kerék kipörgését, míg az új Yamaha D-Mode rendszerrel több nyugodt és sportos motorbeállítás közül választhat. Sebességtartó automatika A túramotorosok sok ezer kilométert tehetnek meg pár nap alatt, ezért k mindent értékelnek, ami ezeket a nyeregben töltött órákat pihentetbbé teszi. A legújabb, 3. és 5. fokozat között 50 km/h és 180 km/h tartományban mköd sebességtartó automatika növeli a vezetési élményt, és betartatja a vezetvel a sebességkorlátozásokat is. Kifinomult, 3 részes mszerfal A fejlett sport-túrafelszereltség kiegészítése érdekében a legújabb motorkerékpárt fejlett, 3 részes mszerfallal látták el. Ezen a modern, gépkocsistílusú konzolon a bal oldalon analóg fordulatszámmér található, középen láthatja a sebességmért, a jobb oldalon pedig többfunkciós LCD kijelz van. Áramvonalas karosszéria Mindent elkövettek a megnövelt vezetési kényelemért, így az FJR áramvonalas karosszériája optimális szél elleni védelmet biztosít. A nagyobb kényelem érdekében a legújabb típus áttervezett szélvédvel és elüls résszel, valamint módosított középs levegbeömlvel rendelkezik, amely jobb szél elleni védelmet nyújt, ugyanakkor gondoskodik a motorkerékpár hatékony aerodinamikai tulajdonságairól.

Motor Furat x löket Gyújtás Indítás Karburátor Kenési rendszer Kihajtás 79,0 mm x 66,2 mm TCI Elektromos Üzemanyag-befecskendezés Nedves karter Kardán Kompresszióviszony 10.8 : 1 Kuplung típusa Lökettérfogat Maximális nyomaték Maximális teljesítmény Motor típusa Váltó Alváz Els fék Els felfüggesztés Els gumi Els rugóút Hátsó fék Hátsó felfüggesztés Hátsó gumi Hátsó rugóút Nyomtáv Utánfutási szög 26º Váz Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós 1,298cc 138.0 Nm (14.1 kg-m) @ 7,000 rpm 107.5 kw (146.2PS) @ 8,000 rpm folyadékhtéses, 4 ütem, DOHC, elre döntött, párhuzamos, 4 hengeres Állandó áttétel, 5 sebességes Hidraulikus ketts tárcsafék, Ø 320 mm Teleszkópvillák, Ø 48 mm 120/70 ZR17M/C (58W) 135 mm Hidraulikus tárcsafék, Ø 282 mm Lengkaros monoshock, beállítható rugós elterheléssel 180/55 ZR17M/C (73W) 125 mm 109 mm Alumínium, Gyémántot formáló Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 289 kg 130 mm 4.9 liter 2,230 mm 1,325/1,455 mm 750 mm 1,545 mm 805/825 mm 25 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon a Yamaha kereskedhöz.

Színek Frosted Blade Magnetic Bronze Midnight Black YEC-8 akkumulátortölt YEC akkumulátortölt beépített paneldugalja Bukógombák, FJR Lábvéd szélterelk, FJR Extra kényelmes, kétszemélyes ülés, FJR Csuklóvéd lemezek, FJR Az összes tartozék megtekintéséhez látogassa meg a honlapot vagy, kérdezze márkakereskedjét. A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha szakemberei kiváló felkészültségükkel a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. A Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha a Yamaha motorokhoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett Yamaha csúcsminség motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják biztonságod és kényelmed. Utcai ruhák teljes választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ oldalra: www.yamaha-motor-acc.com Tuddj meg többet a Yamaha modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország