Mi a számlázóválasztó?

Hasonló dokumentumok
A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül...

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szállások számára

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

Médiaajánlat

Webnyeremeny.hu médiaajánlat

Pafi.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek

Médiaajánlat Érvényes: december 7-től visszavonásig.

Hajraegeszseg.hu médiaajánlat

Narancsjuice.hu médiaajánlat

Nyest.hu médiaajánlat

Ritakonyhaja.hu médiaajánlat

Toplak.hu médiaajánlat

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

Alkotokboltja.hu médiaajánlat

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

Parkonet.com médiaajánlat

JOOTTHON MÉDIAAJÁNLAT TARIFATÁBLÁZAT (utolsó frissítés: március 25.)

Topapro.hu médiaajánlat. topapro.hu

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

Médiaajánlat Médiaajánlat 2017 Érvényes: április 12-től visszavonásig.

Ingatlanbazar.hu médiaajánlat

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA.

II. LIBRI.HU LÁTOGATOTTSÁG ÉS DEMOGRÁFIA

Kalauz.hu médiaajánlat

NagyUtazás-oldalcsoport médiaajánlat

Pcworld.hu médiaajánlat

Menetrendek.hu médiaajánlat

Geeks.hu médiaajánlat

Dimag.hu médiaajánlat

MÉDIAAJÁNLAT HIRDETŐK SZÁMÁRA.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: JANUÁR 27.

A Síelők.hu hirdetési ajánlata utazási irodák számára

Nyitvatartas.hu médiaajánlat

Érje el a vállalkozókat és döntéshozókat az mfor.hu segítségével! Induló tőke minden napra

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

A Síelők.hu hirdetési ajánlata síoktatók számára

sportxmedia.com SXM-Network Kft. Budapest médiaajánlat

MÉDIAAJÁNLAT. Garantáltan hasznot hozó komplex hirdetések kizárólag melegburkolatokkal foglalkozó cégeknek! 2 Jepetto.hu

Hir7.com médiaajánlat

Elitemagazin.hu médiaajánlat

FIFA-lapcsoport médiaajánlat

Mandiner médiaajánlat

Instyle.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat

Litera.hu médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Médiaajánlat. KIDSOASIS KFT Dunakeszi, Pallag u. 26. T: Fax:

Topjob.hu médiaajánlat

Stop.hu médiaajánlat

Videohirek.hu médiaajánlat

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca

Klasszikradio.hu médiaajánlat

Metropol.hu médiaajánlat

Vasarnapihirek.hu médiaajánlat

Topauto.hu médiaajánlat

Mindenkilapja.hu médiaajánlat

Tozsdeforum.hu médiaajánlat

médiaajánlat Szilveszter.hu

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Miért éri meg Önnek a Magro-n hirdetni?

Prherald.hu médiaajánlat

Marmalade.hu médiaajánlat

Talalkapont.hu médiaajánlat

KVÍZPART MÉDIAAJÁNLAT 2010-es tarifatáblázat

ingatlan.com ingatlanmagazin.com köpönyeg.hu utcakereső.hu településkereső.hu linkcenter.hu blogol.hu

Trollfesz.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Tartalom. Megjelenés-, átkattintás-, egyedilátogató-alapú árak. Időalapú megjelenések árai

Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Média ajánlat

CÉLCSOPORTUNK OLDALSTATISZTIKA*

Médiaajánlat szeptember.

Adó1százalék.com. Adó1százalék.com

Kézi.hu médiaajánlat

Patikamagazin.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat

Computerworld.hu médiaajánlat

Weborvos.hu médiaajánlat

Mediajogfigyelo.hu médiaajánlat

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a éves, gyermeket nevelő szülők.

Pcguru.hu médiaajánlat

Ahol az 50 év feletti vásárlók megszólíthatók MÉDIAAJÁNLAT

A Síelők.hu hirdetési ajánlata szaküzletek számára

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT

médiaajánlat Szilveszter.hu

Médiaajánlat IRODATÉRKÉP ÉS RAKTÁRTÉRKÉP LÁTOGATOTTSÁGI ADATOK* STRATÉGIAI PARTNEREK

Vedd fel a kapcsolatot a Kutyás Világgal. Média és Reklám

Médiaajánlat. fizetett politikai hirdetés közzétételére

Boon.hu médiaajánlat

F1világ.hu médiaajánlat

Átírás:

médiaajánlat

Mi a számlázóválasztó? A Számlázóválasztó.hu egy független számlázóprogram-választó rendszer, amelynek célja, hogy a vállalkozók minél egyszerűbben, gyorsabban és célzottabban találhassák meg a számukra leginkább megfelelő számlázót. Tudjuk, hogy nem minden program való mindenkinek, a túl sok felesleges funkció vagy éppen hiányzó lehetőségek azonban csak újabb gondot okoznak a felhasználóknak és problémás ügyfeleket a program fejlesztőjének. Jobb lenne ezért, ha mindenki éppen azt a programot használhatná, amelyet éppen az ő igényeire fejlesztettek. Így a felhasználó is boldog és elégedett, az ügyfélszolgálattól pedig nem követel extra energiát a problémás esetek kezelése. A számlázóválasztó weboldal 2016-ban indult azzal a céllal, hogy gyors és hatékony segítséget nyújtson a mai, modern vállalkozóknak a számlázóprogramok közötti eligazodásban. A weboldal 2018 májusában jelentős átalakuláson ment keresztül, új tulajdonossal és új lehetőségekkel bővül tovább.

Erősségek A vállalkozó számára a megfelelő számlázóprogram megtalálása időrabló és sokszor idegőrlő feladat. A Számlázóválasztó.hu erőssége, hogy a legfontosabb szempontok megadásával az oldal megjeleníti az ügyfél részére a leginkább releváns szoftvereket, mindezt teljesen díjmentesen. Látogatók számára előnyök: Gyors Ingyenes Hatékony és egyszerű programkereső Összehasonlító funkció Számlázóprogramok számára előnyök: Aktívan érdeklődő oldallátogatók Átlátható adatlap partnereink részére Akár saját weboldalra átvezető link Releváns érdeklődők Magas látogatottság

Célcsoport Célcsoportunkba azok a vállalkozók tartoznak, akik cégalapítás előtt állnak, és tájékozódni kívánnak a lehetőségekről, most alapítottak vállalkozást és a számukra legjobb számlázó programot keresik, meglévő vállalkozások tulajdonosai, akik növekedésük miatt több funkcióval rendelkező számlázót keresnek, webáruház tulajdonosok, akik egyszerűbbé szeretnék tenni a számlázási folyamatokat, váltás előtt állnak és új programot keresnek a számlázási feladatok ellátásához. Ezért mit teszünk? Folyamatosan dolgozunk az oldal keresőoptimalizálásán. Új kampányokat csinálunk időről-időre az oldal népszerűsítéséért. Igyekszünk felmérni a felhasználók és a számlázóprogramok igényeit, hogy könnyebben megtalálják egymást.

Irányelveink Fontos számunkra a weboldalra látogatók teljeskörű informálása. A részrehajlás, egy-egy számlázóprogram előtérbe helyezésének teljes kizárása. Minden partnerünk részére egyenlő feltételek biztosítása, ezért a hirdetési lehetőségeket is úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára korrekt legyen.

Előfizetési csomagok Click Click Smart Medium Premium Saját aloldal Bemutatkozó (1000 karakter) az egyedi aloldalon funkciólistával Összehasonlító funkció Számlázóválasztó teszt Saját weboldalra vezető link Teszt eredményét követő átkattintás díja 350 Ft/átkattintás 350 Ft/átkattintás 150 Ft/átkattintás 100 Ft/átkattintás Adatlapról történő átkattintás díja 350 Ft/átkattintás 350 Ft/átkattintás 150 Ft/átkattintás 100 Ft/átkattintás Screenshot megjelenítési lehetőség 2 darab 2 darab 2 darab 4 darab Rövid bemutatkozó a Számlázóválasztó teszt eredménye oldalon Aktuális akció megjelenítési lehetősége (főoldalon és összehasonlítás oldalon a logó felett, saját aloldon, teszt eredménye aloldalon) Egyedi banner a saját aloldalon Ár megjelenítése Átkattintási limit beállítása 2 000 Ft/hó 9 900 Ft/hó 19 990 Ft/hó 29 990 Ft/hó

Funkciók Számlázóprogram aloldala Aktuális akció megjelenítési lehetősége (főoldalon és összehasonlítás oldalon a logó felett, saját aloldon, teszt eredménye aloldalon) Egyedi saját banner Aktuális akció Logó Bemutatkozószöveg Screenshot Átvezető link Ár Teszt eredménye megjelenés Logó Rövid bemutatkozás Átvezető link Ár Funkciólista Aktuális akció

1500 Űrlap kitöltések száma havonta 2018.01.01. - 2018.06.25. 1200 900 600 300 0 1311 1332 1087 1047 január február március április 1121 május Júniusban eddig 1457 kitöltött teszt!

10332 kitöltés összesen 2018.01.01. - 2018.09.30. Átkattintás a szamlazoprogram.hu-ról valamelyik számlázóprogramra 13959 2018.01.01. - 2018.09.30.

Banner hirdetések SZV001 Főoldal 01 125.000 Ft/hét SZV002 Főoldal 02 125.000 Ft/hét

Banner hirdetések SZV003 Összehasonlítás aloldal 55.000 Ft/hét

Banner hirdetések SZV004 Blog 01 95.000 Ft/hét SZV005 Blog 02 95.000 Ft/hét SZV006 Blogcikkek (hirdetésrotáció) 35.000 Ft/hét A blogcikkek összes szabad helyen megjelenik, amely nincs fixen kibérelve.

Banner hirdetések SZV007 Hirdetésrotáció minden szabad helyen 65.000 Ft/hét A weboldalon az összes szabad helyen megjelenik, amely nincs fixen kibérelve. (Főolda. 1-2, Öszzehasonlítás aloldal, Blog 1-2, blogcikkek)

Kiemelt hirdetés SZV008 Teszt eredménye oldal kiemelt hirdetés 165.000 Ft/hét Az eredmény aloldalon kiemeltként, első pozícióban jelenik meg. Függetlenül a teszben kitöltött adatoktól. Számlázóprogram profilja alapján (logó, rövid leírás, ár, link a számlázóprogram oldalára) A számlázóprogramok egy hónapban csak egyszer vehetik igénybe.

PR megjelenés SZV009 Blogcikk 190.000 Ft SZV010 SZV011 Blogcikk + 1 hétig fix Banner a cikknél Blogcikk Banner fix banner a cikknél 225.000 Ft 425.000 Ft

Miért hirdess nálunk? A számlázóprogramok közötti kereső segítségével biztosítjuk, hogy az oldaladra olyan ügyfelek fognak átnavigálni, akik valódi érdeklődők, és nyitottak a számlázóprogramod iránt. Egyfajta előszűrésként is funkcionál weboldalunk. Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@szamlazovalaszto.hu e-mail címen! Célunk a hosszútávú együttműködés, ezért írd meg elképzeléseid, hogy egy stabil partnerkapcsolatot tudjunk ápolni. A feltüntetett árak alanyi adómentesek és érvényeseg visszavonásig, 2018.11.21.

szamlazovalaszto.hu