Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.



Hasonló dokumentumok
Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Az első autó hét trónnal.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Irányt mutat az áramlatoknak.

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Hívogatóan távolságtartó.

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

GLS Sport Utility Vehicle

C-osztály. T-modell.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

E-osztály. T-modell.

CLA-osztály. Shooting Brake.

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Erősítse fel a napot.

A B-osztály új generációja

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

Az új GLA. Az életrevaló.

Újra és újra ámulatba ejt.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Nagyszerű. Egyedülálló.

On: komfort. Off: mindennapok.

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

CLS-osztály. Shooting Brake.

B-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei

CLA Coupé és Shooting Brake

GLE SUV szériafelszereltségei

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Motor C 250 d Limuzin

C-osztály kombi szériafelszereltsége

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

Az M - osztály új generációja.

C-osztály Coupé extrafelszereltségei

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár ,00 HUF

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor/Felszereltség lista

B-osztály extrafelszereltségei

Tartalom. Külső megjelenés 2

AZ ÚJ C - OSZTÁLY. Mercedes-Benz

CL-osztály extrafelszereltségei

Az A - osztály új generációja

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

A-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei

C-osztály T-modell extrafelszereltségei

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

SLK extrafelszereltségei

Minden terepen csúcsformában.

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

GLE-Coupé extrafelszereltségei

GLC-osztály extrafelszereltsége

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE ,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Mennyit ér a szabadsága?

E-osztály coupé/cabrio Á R L I S T A

Mûszaki adatok áttekintése.

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

SL-osztály extrafelszereltsége

C-osztály limuzin, T-modell Á R L I S T A. Érvényes: december 16-tól

A-osztály extrafelszereltségei

C-osztály Coupé extrafelszereltségei

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

Fiat 500L Living árlista

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

SLK szériafelszereltsége

G-osztály extrafelszereltségei

Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

M-Klasse extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GLE-Coupé szériafelszereltségei. Érvényes: május 02-től. Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC GLE 500 4MATIC

Fiat 500L Living árlista

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

új C-osztály (W205) Á R L I S T A

SL-osztály szériafelszereltségei

Fiat 500L Living árlista

CLS-osztály extrafelszereltségei

GLC extrafelszereltségei

S-osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

Felszereltség Suzuki Swift

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

M-osztály extrafelszereltségei

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

Az SLK új generációja

Vito Zárt áruszállítók

Átírás:

C-osztály limuzin

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai: kitűnőek. Egy új generáció, saját szabályokkal.

Még az ellenfényt is elhomályosítja. Mindent egyszerre: nincs szórakozás körültekintés nélkül. Egyrészt fürge: a szelektív lengéscsillapító-rendszerrel rendelkező AGILITY CONTROL futóműnek, és az extraként rendelhető menetdinamikai csomagnak köszönhetően. Másrészt felelősségteljes: a BlueEFFICIENCY környezetvédelmi intézkedésekkel és közvetlen üzemanyag-befecskendezéssel. Megalkuvást nem ismerően ésszerű: a mában élve a holnapra gondol.

Következtessen a külsőből a belsőre. Az új C-osztály látványától hevesebben ver a szív: gyors, kihívó orr. Komfortja megnyugtatja a pulzust: kívánságra akár tíz segédrendszer, a telematika legújabb generációja és extraként ülés-klimatizálás rendelhető. Stílusa mindent áthat: új műszerfal, új felületek, új díszítőelemek. A belső értékek forradalma.

Mi rejlik a szép felületek mögött? Még több szép felület.

Kom for t. Kör nyezet. G é p ko c s i. Va g yi n k á b bl u x u s s z á l l ó?nincs olyan kívánság, amit az új C-osztály ne teljesítene. Az AGILITY-CONTROL futómű minden úthoz igazodik, és ezáltal egyenletes vezetési élményt nyújt. Az extraként rendelhető, parkolás-vezetővel rendelkező PARKTRONIC megakadályozhatja a parkoláskor keletkező károkat, és segítségére lehet a parkolóhely-keresésben és a beparkolásban. Az extraként rendelhető Becker MAP PILOT teljes értékű navigációs rendszerré bővítheti az Audio 20 CD rádiót. A telematikai berendezések új generációja ezen túlmenően kívánságra internetböngészőt is tartalmazhat; segítségével útközben is online maradhat. Így intelligens technológiák, előremutató újítások és rendkívüli kényeztetés veszik körül a vezetőt és utasait minden megtett méteren a legtöbb szerényen, a háttérben meghúzódva, amint ez egy első osztályú szolgáltatástól elvárható. 7G-TRONIC PLUS automata sebességváltó alapfelszerelésként több típusban (a V6-os és 4MATIC-változatoknál, valamint a C 250 CDI és CGI BlueEFFICIENCY-nél) AGILITY CONTROL - futómű, szelektív lengéscsillapító - rendszerrel PARKTRONIC, parkolás -segítővel (extraként rendelhető ) Új telematika-generáció, többek között Becker MAP PILOT-tal és internet-böngészővel (COMAND Online) rendelhető E x t r a ként r endel het ő ü lé s - k l i mat i z á lá s elöl Az igazi nagyság az előrelátásban rejlik. Az új C-osztály egyet jelent az erőteljes motorokkal, melyek az agilis vezetés élményét összekapcsolják a környezet iránti felelősséggel. Szinte minden motor alapfelszerelésként ECO Start-Stop funkcióval rendelkezik. Ezt számos BlueEFFICIENCY környezetvédelmi intézkedés egészíti ki, melyek hatékonyan csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást: a közvetlen befecskendezésű benzin- és dízelmotorok mellett ide tartoznak többek között a tovább fejlesztett sebességváltók, a hatékonyabb energiagazdálkodás és az optimalizált gördülési ellenállású gumiabroncsok. Ennek következtében a C 220 CDI BlueEFFICIENCY elődjénél egyértelműen kevesebb üzemanyaggal is beéri. V6-os benzinmotor többlépcsős közvetlen befecskendezéssel Optimalizált hatásfokú 7G-TRONIC PLUS automata sebességváltó Automatikusan szabályozott segédberendezések, pl. üzemanyag- és olajszivattyú ECO Start-Stop berendezés alapfelszerelésként, szinte minden motorváltozathoz Intelligens vezérlésű klímaberendezés Átfogó BlueEFFICIENCY intézkedéscsomag, pl. súlycsökkentés több ponton és vezetői információk az energiatakarékos vezetési stílus érdekében Az újrahasznosítás figyelembevételével kialakított konstrukció, annak érdekében, hogy a nyersanyagok könnyebben visszanyerhetőek legyenek Saját Mercedes-Benz rendszer a forgalomból kivont gépkocsik újrahasznosítására C-osztály limuzin. Egy osztállyal a többiek előtt.

Design. Bi z tonsá g. Stílusos jelenség. Élesebb vonalainak köszönhetően az új C-osztály sportosabbnak és szélesebbnek tűnik, anélkül, hogy eleganciája csorbát szenvedne. Új formájú karosszériaelemek, mint a lökhárító, a fényszórók és a motorháztető, még határozottabb megjelenést biztosítanak, a LED-es hátsó lámpák vonzzák a tekinteteket. Az utastérben igényes műszerfal várja a vezetőt, beépített központi kijelzővel, finom tapintású anyagokkal és nemes díszítőelemekkel. Részletekbe menő tökéletesség. Új, kifejezőbb orr a dinamikusabb fényszóróknak és az erőteljesebb lökhárítónak köszönhetően LED-es nappali menetfény, karakteres króm díszítéssel (opcionális) Széles, egyéni kombinációkat lehetővé tevő könnyűfém keréktárcsa választék Négy új fényezés Igényes, modern utastér, új színekkel, anyagokkal és üléshuzatokkal Új, nagyfelbontású színes kijelző a műszeregységben (alapfelszerelés az ELEGANCE és AVANTGARDE kivitelváltozatoknál) Elegáns kialakítású műszerfal, amely magába foglalja a műszeregységet és a központi kijelzőt Széles alumínium vagy fa díszítőelem a kesztyűtartó fölött 4 küllős multifunkciós kormány, alapfelszerelésként négy gombbal Ga l va n i z á lt d í sz ít ő elemek kel el látot t leveg őf úvók á k Helyezze magát kényelembe a szegmens egyik legbiztonságosabb gépkocsijában! A PRE-SAFE utasvédelmi rendszernek köszönhetően a C-osztály kívánságra olyan biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely kritikus helyzetekben megelőző intézkedésekkel hatékonyan védheti az utasokat. A radarra támaszkodó DISTRONIC PLUS távolságtartó tempomat, az extraként rendelhető vezetői segédrendszerek csomag Plus részeként segíthet a vezetőnek a kívánt követési távolság tartásában, és ezáltal a veszélyes helyzetek elkerülésében. A csomagban szintén megtalálható aktív holttérfigyelő és aktív sávtartó segédrendszer figyel meztetheti Önt, ha nem biztonságos a sávváltás. Az ELEGANCE és AVANTGARDE kivitelváltozatoknál az alapfelszereltséghez tartozó ATTENTION ASSIST éberség-figyelő rendszer képes felismerni, ha vezetési stílusa fáradtság miatt változik, és figyelmezteti rá, hogy tartson pihenőt. Átfogó, extraként rendelhető vezetői segédrendszerek csomag Plus, PRE-SAFE fékkel és BAS PLUS-szal, aktív holttér- és aktív sávtartó segédrendszerrel Extraként rendelhető táblafelismerő rendszer1 ADAPTIVE BRAKE elektronikus fékvezérlés, hegymeneti elindulás-segítővel és HOLD-funkcióval Extraként rendelhető Intelligens Világítás Rendszer, LED-es nappali menetfénnyel és adaptív fényszóró asszisztenssel, az úttest lehető legjobb megvilágítása érdekében Extraként rendelhető tolatókamera NECK- PRO aktív fejtámlák elöl Kétfokozatú vezető- és utasoldali légzsákok, oldallégzsákok elöl, valamint függönylégzsákok, térd-légzsák a vezető oldalán, extraként rendelhető hátsó oldallégzsákok 1 Nem minden országban elérhető. www.mercedes-benz.hu

Segédrendszerek. Az új C-osztályhoz különböző, extraként rendelhető segédrendszerek állnak rendel kezésére: a táblafelismerő rendszer vagy az adaptív fényszóró asszisztens gondoskodhatnak a lehető legbiztonságosabb utazásról. Az ATTENTION ASSIST éberség-figyelő rendszer képes időben figyelmeztetni a vezetőt a fáradtság felismert jeleire. A vezetői segédrendszerek plusz csomaghoz hasonló rendszerek támogatást nyújthatnak a balesetek elkerülésében, ill. következményeik súlyosságának csökkentésében. Ha egyszer mégis előfordul egy baleset, a szintén extraként rendelhető PRE-SAFE utasvédelmi rendszer megelőző intézkedéseket hajthat végre az utasok védelme érdekében. A Mercedes-Benz szerves egységet képező biztonsági koncepciója, teljes körű biztonsági filozófiaként a balesetmentes vezetés vízióját követi. Ezzel összhangban kívánságra számos asszistens rendszer áll rendelkezésre, melyek kritikus helyzetekben támogatják a vezetőt és segíthetnek egy baleset elkerülésében.

Szér ia felszer elt ség. Kényelmesebb és nemesebb már az új C-osztály alapfelszereltsége is még magasabb szintű felszereltséggel csábít. Ez azonnal szembetűnik a mindenhol aktualizált külső megjelenésen, az új LED-es hátsó lámpákon és az új lökhárítókon, melyek kiemelik az új C-osztály sportos karakterét. Az újítások a belső térben is folytatódnak, az újonnan kialakított műszerfallal, igényesebb felületekkel, multifunkciós kormánynyal és nappabőr borítású váltókarral, valamint igényes huzatanyagokkal és fekete zongoralakk bevonatú díszítőelemekkel. A C-osztály alapfelszereltsége a krómozott hűtőráccsal és a 7 küllős könnyűfém keréktárcsákkal hangsúlyozottan klasszikus megjelenésű. Az Audio 20 CD rádióhoz alapfelszereltségként hozzá tartozik az új telematika-generáció, amely pl. USB-csatlakozóval is rendelkezik a középkonzolon, a tárolórekeszeknél. Az utastér stílusos fekete, vagy alpakka-szürke, az üléskárpitok fekete/kék vagy fekete/bézs színűek. A krómozott részletek és a valódi zongoralakk díszítőelemek tökéletesen egészítik ki egymást. A THERMATIC automatikus klímaberendezés szabályozza az utastér hőmérsékletét és páratartalmát, és gondoskodik a kellemes klímáról a C-osztályban.

K iv itelek. ELEGANCE kivitelváltozat. Meleg, egymáshoz tónusukban illeszkedő belső színvilággal, matt, kőrisfa díszítőbetétekkel, valamint reprezentatív külső króm díszítőelemekkel. Szintén mély benyomást kelt a 12 gombos, négyküllős multifunkciós kormány, a NECK-PRO komfort fejtámlák és a környezet-megvilágítás. AVANTGARDE kivitelváltozat. Külső megjelenésében a középen elhelyezett csillag és a krómozott díszítőelemek, az utastérben a fekete háttéren megjelenő, kontrasztokban gazdag belső színek ragadják magukkal. Az új háromküllős kormány, a színes kijelző a kombinált műszerben, és a krómmal díszített váltókar teszik stílusosan teljessé a belső teret. Számos krómozott díszítőelemmel és a polírozott alumínium ablakdíszléccel a C-osztály ELEGANCE időtlen stílust sugároz Kitűnően illik hozzá: az új, hét duplaküllős könnyűfém keréktárcsa. A C-osztály AVANTGARDE markáns hűtőráccsal rendelkezik, közepén a csillaggal. Alumínium ablak-díszlécek, krómozott díszítőelemek, valamint új könnyűfém keréktárcsák teszik teljessé megjelenését. A belső térben a C-osztály ELEGANCE a decens, egymáshoz illeszkedő színkombinációkkal hódít. A feketét, a mandulabézst vagy alpakka-szürkét modern, matt, kőrisfa burkolattal kombinálja. Négy színváltozat közül választhat: előkelő fekete, luxus fekete/alpakka-szürke, nemes fekete/capuccino valamint elegáns fekete/szahara-bézs.

Felszereltség-csomag. AMG Sport csomag (extraként rendelhető). Külső megjelenésében a többek között első- és hátsó légterelőből, küszöbborításokból, új, öt duplaküllős, polírozott AMG könnyűfém keréktárcsákból, elöl 225/45 R 17-es, hátul 245/40 R 17-es gumiabroncsokból, valamint 15 mm-rel leengedett sport-futóműből álló, markáns AMG stíluselemek kápráztatják el. Az utastérben az első sportülések, a bőr-alumínium váltókar és a szálcsiszolt nemesacél sportpedálok keltenek mély benyomást. A kombinált műszer megjelenésében a C63 AMG csőszerű műszerére emlékeztet. Sportfutómű, sport-paraméter kormánymű, valamint perforált első féktárcsák és Mercedes-Benz felirattal ellátott féknyergek garantálják a fürgeséget és a vezetés örömét. Az új, alul laposabb, sportos, 12 gombos multifunkciós, háromküllős sportkormány, nappabőr kivitelben, igazi verseny-hangulatot teremt. Fekete vagy alpakka-szürke ARTICO mesterséges bőr/liverpool szövet üléskárpit az alapfelszereltségnél, kívánságra bőr kárpit, további színkombinációkban.

UNI-FÉNYEZÉS METÁL-FÉNYEZÉSEK1 EXTRA METÁL FÉNYEZÉSEK1 ALAPFELSZERELTSÉG Színek ALAPFELSZERELTSÉG Színek 021 Brighton szövet 040 fekete 183 magnetit fekete 779 alabandinszürke fekete 122 ARTICO bőr 1, 2 590 tűzopál 197 obszidiánfekete 799 gyémántfehér, FÉNYES 028 Brighton szövet alpakkaszürke 128 ARTICO bőr 1, 2 650 kalcitfehér 497 cupritbarna 062 Brighton szövet 775 iridiumezüst fekete/kék 792 palládium-ezüst 065 Brighton szövet fekete/bézs 794 gyöngybézs ALAPFELSZERELTSÉG díszítőelemek H80 fényes fekete zongoralakk 890 Cavansit-kék 734 Eukaliptuszfa 1

ELEGANCE Színek ELEGANCE Kárpit AVANTGARDE Színek AVANTGARDE Kárpit 421 Newcastle szövet 721 ARTICO 2 bőr/liverpool szövet fekete 122 1, 2 221 1 Bőr fekete/fekete 221 Bőr 1 425 Newcastle szövet 728 ARTICO 2 bőr/liverpool szövet mandulabézs 125 1, 2 225 1 Bőr fekete/alpakkaszürke 228 Bőr 1 428 Newcastle szövet 224 Bőr 1 alpakkaszürke 128 1, 2 228 1 Bőr fekete/capuccino 235 Bőr 1 fekete/szaharabézs ELEGANCE díszítőelemek AVANTGARDE díszítőelemek H06 matt barna kőrisfa 739 szálcsiszolt alumínium 1 Extra felszereltség. 731 fényes, sötétbarna diófagyökér 1 736 fényes fekete kőrisfa 1 2 ARTICO mesterséges bőr.

Mér etek. 984 942 1447 486 526 660 489 278 342 1549 1770 775 2760 4591 1056 1440 1462 1390 1398 1552 2008 Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

Műszaki adatok. C 180 CDI C 200 CDI C 220 CDI C 250 CDI C 250 CDI 4MATIC C 300 CDI 4MATIC DÍZELMOTOROK BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY 1 Lökettérfogat (cm3 ) 2143 2143 2143 2143 2143 2987 Névleges teljesítmény 2 (kw 1/percnél) 88/2800 4600 100/2800 4600 125/3000 4200 150/4200 150/4200 170/3800 Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) (automata váltó) 10,5 (10,8) 9,2 (9,1) 8,4 (8,1) 7,0 (7,1) (7,1) (6,4) Maximális sebesség kb (km/h) (automata váltó) 208 (206) 218 (215) 232 (231) 240 (240) (240) (250) 4 Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban (automata váltó) 5,9 6,3 (6,1 6,4) 5,9 6,3 (6,1 6,4) 5,6 6,3 (6,0 6,4) 6,1 6,7 (6,0 6,4) (8,7 9,0) (9,1 9,2) országúton (automata váltó) 4,1 4,7 (4,3 4,7) 4,1 4,7 (4,3 4,7) 3,7 4,3 (4,1 4,5) 4,0 4,5 (4,1 4,5) (5,0 5,4) (5,9 6,1) kombinált ( automata váltó) 4,8 5,3 (4,9 5,3) 4,8 5,3 (4,9 5,3) 4,4 5,1 (4,8 5,2) 4,8 5,3 (4,8 5,2) (6,4 6,8) (7,0 7,2) CO 2 -kibocsátás 3 (g/km) kombinált (automata váltó) 125 139 (129 140) 125 139 (129 140) 117 133 (125 136) 125 140 (125 136) (167 177) (185 189) Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 C 180 C 200 C 250 C 350 C 350 4MATIC BENZINMOTOROK BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY BlueEFFICIENCY Lökettérfogat (cm3 ) 1796 1796 1796 3498 3498 Névleges teljesítmény 2 (kw 1/percnél) 115/5000 135/5250 150/5500 225/6500 225/6500 Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra (s) (automata váltó) 9,0 (8,9) 8,2 (7,8) (7,2) (6,0) (6,0) Maximális sebesség kb (km/h) (automata váltó) 225 (223) 237 (235) (240) (250) 4 (250) 4 Üzemanyag-fogyasztás 3 (l/100 km) városban (automata váltó) 9,3 9,6 (8,7 8,9) 9,3 9,8 (8,7 9,0) (8,7 9,0) (9,4 9,6) (10,0 10,1) országúton (automata váltó) 5,2 5,9 (5,0 5,7) 5,2 5,8 (5,1 5,6) (5,1 5,6) (5,3 5,6) (5,9 6,1) kombinált (automata váltó) 6,7 7,3 (6,4 6,9) 6,6 7,2 (6,4 6,9) (6,4 6,9) (6,8 7,0) (7,4 7,6) CO 2 -kibocsátás 3 (g/km) kombinált (automata váltó) 157 169 (148 160) 154 168 (150 161) (150 161) (159 164) (174 178) Környezetvédelmi besorolás Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 1 Előreláthatólag 2011 2. negyedévétől rendelhető. 2 A 80/1269/EWG irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes kiadás szerint. 3 A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (80/1268/EWG irányelv, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. További műszaki adatokat találhat: www.mercedes-benz.hu 4 Elektronikus úton leszabályozva.

Használtautó-visszavétel. A kör bezárul. C-osztályát, hosszú élete végén, az EU-Használtautó-Irányelvek 1 szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszavesszük addig azonban még sok idő eltelik. 1 A használtautó-visszavétel a 3,5 t-ig terjedő megengedett össztömegű gépkocsikra vonatkozó, nemzeti előírásoknak megfelelően érvényes. A Mercedes-Benz gépkocsik már több éve teljesítik az újrahasznosításra alkalmas konstrukcióval szemben támasztott követelményeket. A forgalomból kivont használt gépkocsik visszavételére visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre, melyek gépkocsiját környezetbarát módon hasznosítják. A gépkocsi- és alkatrész-újrahasznosítás lehetőségeit folyamatosan fejlesztjük és javítjuk. Ezáltal az C-osztály a törvény által előírt újrahasznosítási arányok emelésének a jövőben is a szükséges határidőn belül meg fognak felelni. További információk a www.mercedes-benz.hu oldalon állnak rendelkezésére. A prospektus adatairól: A szerkesztés lezárása, 2010.09.15. után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány olyan típusokat és szolgáltatásokat is tartalmazhat, melyek egyes országokban nem elérhetőek. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a prospektus szerkesztésének lezárásakor érvényesek. Az aktuálisan érvényes állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. www.mercedes-benz.hu Daimler AG, Stuttgart BC/MR 6701 0019 21 00/0111 Printed in Germany