JEGYZŐKÖNYV. 1./ Beszámoló az önkormányzat évi munkájáról és évi terveiről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. 1./ Beszámoló az önkormányzat 2013. évi munkájáról és 2014. évi terveiről"

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án 17,30 órai kezdettel megtartott közmeghallgatásán a Petőfi Rendezvény-és Faluházban. Jelen vannak: Kovács Imre polgármester, dr. Bóna Csaba jegyző, dr. Czabán Edit, Kürtösiné Cseri Márta, Kertész Károly, Nemcsok Zoltán, Balogh Attila képviselők, dr. Kasza Beáta háziorvos, Dóka Gábor projektmenedzser Benkő István építőmérnök Szabó Renáta jegyzőkönyvvezető, Kb. 40 fő lakos NAPIREND: 1./ Beszámoló az önkormányzat évi munkájáról és évi terveiről 2./ Tájékoztató a települési szennyvíz-hálózat kialakításával kapcsolatos feladatokról 3./ Tájékoztató az új háziorvosi ellátási rendszerről 4./ Egyéb ügyek, bejelentések Kovács Imre: köszöntöm a közmeghallgatáson megjelent képviselőket, vendégeket. Javaslom a meghívóban szereplő napirendeket megtárgyalni, és jegyzőkönyv-vezetőnek Szabó Renátát felkérni. I. NAPIREND: Beszámoló az önkormányzat évi munkájáról és évi terveiről Kovács Imre: röviden ismertetném, hogy milyen feladatokat is hajtottunk végre 2013-ban, illetve milyen tervek vannak a 2014-es évre vonatkozóan ban nagy átszervezési hullámon mentünk keresztül, pl. államosították az oktatási intézményünket, a 2000 fő lélekszám alatti településeknek önálló közös hivatalt nem lehetett tovább működtetni, így közös hivatalt kellett létrehozni, mely Fülöpjakabbal valósult meg. Büszkén kijelentem, hogy a közös hivatal jól működik, jól együtt tudunk működni, dolgozni. Nagy feladata az önkormányzatnak az arzénmentes ivóvíz biztosításával, hisz ez egy törvényi feltétel, aminek meg kell felelnünk. Véleményem szerint az önkormányzat jól vette az akadályokat, minden feltételnek megfeleltünk, és bízom benne, hogy ez továbbra is így marad. Kunszálláson megújult az orvosi rendelő, mely teljes mértékben önerőből valósult meg. A 2014-es tervek között szerepel- többek között- a sportöltöző megkezdett felújításának a befejezése is, illetve pályázati lehetőségekhez mérten- a régóta tervezett óvoda- és hivatal felújítás, valamint a szennyvíz-beruházás elindítása.

2 II. NAPIREND: Tájékoztató a települési szennyvíz-hálózat kialakításával kapcsolatos feladatokról Kovács Imre: a kistelepüléseknek meg kell oldani a szennyvíz elvezetési problémát, így a tervek között szerepel még a szennyvízcsatorna kiépítése is, melyet egy pályázat útján fogunk tudni megvalósítani. A megvalósítás előmozdítása érdekében a település vezetése ajánlattételi felhívást tett közzé a projekt pályázatának elkészítéséhez szükséges költség-haszonelemzés, megvalósíthatósági tanulmány és elvi engedélyes tervek és agglomerációs felmentési dokumentáció elkészítésére, illetve a megvalósítás megkezdéséhez kapcsolódóan a közbeszerzések lefolytatására. Az ajánlatok a munkákra beérkeztek. Dóka Gábor: a műszaki elképzelések alapján teljes rálátásunk van a csatorna hálózatra. Jelenleg a szennyvíz-csatornázás Kunszálláson pályázati forrásból fog megvalósulni, melynek 10% önereje van, a támogatás összege Ft, melynek január 1-je előtt kell megvalósulnia. A belterületet felmértük, a szennyvíz-hálózat a Lődomb utca sarkától indulna el 4200 méter hosszan. Benkó István: a településnek megfelelő pályázati forrás hiányában nem volt reális esélye a közösségi szennyvízkezelés megoldására. Azonban a 249/2013. (VII.2) Kormányrendelet által biztosított, a 25/2002. Kormányrendelet rendelkezései alól való felmentési lehetőség által, végre a településen megteremtődött a lehetőség, hogy a 25/2002. Kormányrendelet rendelkezései alól való felmentéssel, KEOP-1.2.0/09-11 pályázati forrásra való pályázás útján, a közelben lévő Kiskunfélegyházi telep kihasználatlan szennyvíztisztító kapacitásainak kihasználásával megvalósulhasson a települési szennyvízkezelési program. A projekt keretében a hálózat támogatott része tartalmazza minden telken a tisztítóidomig a hálózat kiépítését, a tisztítóidom fürdőszoba, WC kifolyó közötti szakasz - megvalósításáról az ingatlan tulajdonosának kell gondoskodnia. A projekt keretében csak a lakossági tulajdonban lévő lakás célú ingatlanok, illetve közintézmények köthetőek támogatottan a hálózatra. Természetesen ráköthető minden olyan vállalkozás is, a ráeső hozzájárulás megfizetésével, amelyiknek előtisztítást nem igénylő szociális jellegű szennyvize keletkezik. Kovács Imre: köszönjük szépen az ismertetést, van-e kérdés, észrevétel, vélemény? Réczi Ferenc: azt szeretném megkérdezni, hogy a csatornázás kiépítésének pályázatában az utak felbontási költsége benne van? Kovács Imre: igen, benne van, ez a projekt része és mindenképpen terveztünk vele. Szíjjártó Etelka: az lenne a kérdésem, hogy a csatorna a telekhatárig vagy a bejáróig fog tartani? Benkó István: a csatorna bevezetése a pályázati kiírás alapján a telekhatáron belül 0,5 és 1,5 méter között lehetséges. Agárdi József: a csatorna vezetése a külterületi ingatlanokra is vonatkozik, ahol található ivóvíz? Kovács Imre: A pályázat a külterületi ingatlanokra nem vonatkozik, azokat nem támogatja.

3 III. NAPIREND: Tájékoztató az új háziorvosi ellátási rendszerről Kovács Imre: felkérném dr. Kasza Beáta háziorvost, hogy röviden ismertesse a háziorvosi ellátás rendszerét, folyamatát. dr. Kasza Beáta: június 1-je óta látom el Kunszálláson a háziorvosi szolgálatot, azóta hallottam pozitív, illetve negatív visszajelzéseket is a háziorvosi ellátással kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy a háziorvosi ellátás azon feladatok közé tartozik, amit egyáltalán nem lehet felületesen elvégezni, tehát én sem felületes, hanem részletes munkát végzek, ezért történhet meg az, hogy esetleg egyes betegek fél órát is várnak a váróteremben, de én minden beteget legalább az első alkalommal szeretek teljes mértékben megvizsgálni, hogy megismerjem őket, és tudjam azt, hogy kinek mi baja van, és miben lehet segíteni. A rendelés első két órájában a visszahívott betegekre kerül sor, míg a második két órában pedig az időpontos betegeket hívjuk be. Nem egyszerű ez a rendszer még így az első időszakban, be kell állnia a rendszernek, de ha bárkinek van valami javaslata, véleménye nagyon szívesen meghallgatom. Réczi Ferenc: véleményem szerint a sorszámkártya lenne a megoldás. dr. Kasza Beáta: ezen is gondolkodtam már, de az ellenőrzésre visszahívott betegeket nem szeretném megvárakoztatni. Ez sem feltétlen lenne jó megoldás. Idő kell, hogy ez helyreálljon, illetve hogy megismerjem a betegeket. Utána már könnyebb és gyorsabb lesz, tehát addig a lakosság türelmét kérem! Egyben értesíteni szeretném a lakosságot, hogy influenza elleni védőoltásra lesz lehetőség november 12-én és november 20-án a rendelési időben. Tóth Istvánné: meg szeretném köszönni a lakosság nevében is a doktornő munkáját, véleményem szerint nagyon sokat vállal, és jól tetszik ezt végezni. Kívánjuk, hogy még nagyon sokáig legyen a mi háziorvosunk. dr. Kasza Beáta: nagyon szépen köszönöm. Kovács Imre: van-e további kérdés, észrevétel? Több kérdés, észrevétel nem hangzott el, a polgármester megköszönte mindenkinek a megjelenést, és a közmeghallgatást berekesztette. K. m. f. Kovács Imre polgármester dr. Bóna Csaba jegyző

4 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án 17,30 órai kezdettel megtartott közmeghallgatásán a Petőfi Rendezvény-és Faluházban. Jelen vannak: Kovács Imre polgármester, dr. Bóna Csaba jegyző, dr. Czabán Edit, Kürtösiné Cseri Márta, Kertész Károly, Nemcsok Zoltán, Balogh Attila képviselők, dr. Kasza Beáta háziorvos, Dóka Gábor projektmenedzser Benkő István építőmérnök Szabó Renáta jegyzőkönyvvezető, Kb. 40 fő lakos NAPIREND: 1./ Beszámoló az önkormányzat évi munkájáról és évi terveiről 2./ Tájékoztató a települési szennyvíz-hálózat kialakításával kapcsolatos feladatokról 3./ Tájékoztató az új háziorvosi ellátási rendszerről 4./ Egyéb ügyek, bejelentések Kovács Imre: köszöntöm a közmeghallgatáson megjelent képviselőket, vendégeket. Javaslom a meghívóban szereplő napirendeket megtárgyalni, és jegyzőkönyv-vezetőnek Szabó Renátát felkérni. I. NAPIREND: Beszámoló az önkormányzat évi munkájáról és évi terveiről Kovács Imre: röviden ismertetném, hogy milyen feladatokat is hajtottunk végre 2013-ban, illetve milyen tervek vannak a 2014-es évre vonatkozóan ban nagy átszervezési hullámon mentünk keresztül, pl. államosították az oktatási intézményünket, a 2000 fő lélekszám alatti településeknek önálló közös hivatalt nem lehetett tovább működtetni, így közös hivatalt kellett létrehozni, mely Fülöpjakabbal valósult meg. Büszkén kijelentem, hogy a közös hivatal jól működik, jól együtt tudunk működni, dolgozni. Nagy feladata az önkormányzatnak az arzénmentes ivóvíz biztosításával, hisz ez egy törvényi feltétel, aminek meg kell felelnünk. Véleményem szerint az önkormányzat jól vette az akadályokat, minden feltételnek megfeleltünk, és bízom benne, hogy ez továbbra is így marad. Kunszálláson megújult az orvosi rendelő, mely teljes mértékben önerőből valósult meg. A 2014-es tervek között szerepel- többek között- a sportöltöző megkezdett felújításának a befejezése is, illetve pályázati lehetőségekhez mérten- a régóta tervezett óvoda- és hivatal felújítás, valamint a szennyvíz-beruházás elindítása.

5 II. NAPIREND: Tájékoztató a települési szennyvíz-hálózat kialakításával kapcsolatos feladatokról Kovács Imre: a kistelepüléseknek meg kell oldani a szennyvíz elvezetési problémát, így a tervek között szerepel még a szennyvízcsatorna kiépítése is, melyet egy pályázat útján fogunk tudni megvalósítani. A megvalósítás előmozdítása érdekében a település vezetése ajánlattételi felhívást tett közzé a projekt pályázatának elkészítéséhez szükséges költség-haszonelemzés, megvalósíthatósági tanulmány és elvi engedélyes tervek és agglomerációs felmentési dokumentáció elkészítésére, illetve a megvalósítás megkezdéséhez kapcsolódóan a közbeszerzések lefolytatására. Az ajánlatok a munkákra beérkeztek. Dóka Gábor: a műszaki elképzelések alapján teljes rálátásunk van a csatorna hálózatra. Jelenleg a szennyvíz-csatornázás Kunszálláson pályázati forrásból fog megvalósulni, melynek 10% önereje van, a támogatás összege Ft, melynek január 1-je előtt kell megvalósulnia. A belterületet felmértük, a szennyvíz-hálózat a Lődomb utca sarkától indulna el 4200 méter hosszan. Benkó István: a településnek megfelelő pályázati forrás hiányában nem volt reális esélye a közösségi szennyvízkezelés megoldására. Azonban a 249/2013. (VII.2) Kormányrendelet által biztosított, a 25/2002. Kormányrendelet rendelkezései alól való felmentési lehetőség által, végre a településen megteremtődött a lehetőség, hogy a 25/2002. Kormányrendelet rendelkezései alól való felmentéssel, KEOP-1.2.0/09-11 pályázati forrásra való pályázás útján, a közelben lévő Kiskunfélegyházi telep kihasználatlan szennyvíztisztító kapacitásainak kihasználásával megvalósulhasson a települési szennyvízkezelési program. A projekt keretében a hálózat támogatott része tartalmazza minden telken a tisztítóidomig a hálózat kiépítését, a tisztítóidom fürdőszoba, WC kifolyó közötti szakasz - megvalósításáról az ingatlan tulajdonosának kell gondoskodnia. A projekt keretében csak a lakossági tulajdonban lévő lakás célú ingatlanok, illetve közintézmények köthetőek támogatottan a hálózatra. Természetesen ráköthető minden olyan vállalkozás is, a ráeső hozzájárulás megfizetésével, amelyiknek előtisztítást nem igénylő szociális jellegű szennyvize keletkezik. Kovács Imre: köszönjük szépen az ismertetést, van-e kérdés, észrevétel, vélemény? Réczi Ferenc: azt szeretném megkérdezni, hogy a csatornázás kiépítésének pályázatában az utak felbontási költsége benne van? Kovács Imre: igen, benne van, ez a projekt része és mindenképpen terveztünk vele. Szíjjártó Etelka: az lenne a kérdésem, hogy a csatorna a telekhatárig vagy a bejáróig fog tartani? Benkó István: a csatorna bevezetése a pályázati kiírás alapján a telekhatáron belül 0,5 és 1,5 méter között lehetséges. Agárdi József: a csatorna vezetése a külterületi ingatlanokra is vonatkozik, ahol található ivóvíz? Kovács Imre: A pályázat a külterületi ingatlanokra nem vonatkozik, azokat nem támogatja.

6 III. NAPIREND: Tájékoztató az új háziorvosi ellátási rendszerről Kovács Imre: felkérném dr. Kasza Beáta háziorvost, hogy röviden ismertesse a háziorvosi ellátás rendszerét, folyamatát. dr. Kasza Beáta: június 1-je óta látom el Kunszálláson a háziorvosi szolgálatot, azóta hallottam pozitív, illetve negatív visszajelzéseket is a háziorvosi ellátással kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy a háziorvosi ellátás azon feladatok közé tartozik, amit egyáltalán nem lehet felületesen elvégezni, tehát én sem felületes, hanem részletes munkát végzek, ezért történhet meg az, hogy esetleg egyes betegek fél órát is várnak a váróteremben, de én minden beteget legalább az első alkalommal szeretek teljes mértékben megvizsgálni, hogy megismerjem őket, és tudjam azt, hogy kinek mi baja van, és miben lehet segíteni. A rendelés első két órájában a visszahívott betegekre kerül sor, míg a második két órában pedig az időpontos betegeket hívjuk be. Nem egyszerű ez a rendszer még így az első időszakban, be kell állnia a rendszernek, de ha bárkinek van valami javaslata, véleménye nagyon szívesen meghallgatom. Réczi Ferenc: véleményem szerint a sorszámkártya lenne a megoldás. dr. Kasza Beáta: ezen is gondolkodtam már, de az ellenőrzésre visszahívott betegeket nem szeretném megvárakoztatni. Ez sem feltétlen lenne jó megoldás. Idő kell, hogy ez helyreálljon, illetve hogy megismerjem a betegeket. Utána már könnyebb és gyorsabb lesz, tehát addig a lakosság türelmét kérem! Egyben értesíteni szeretném a lakosságot, hogy influenza elleni védőoltásra lesz lehetőség november 12-én és november 20-án a rendelési időben. Tóth Istvánné: meg szeretném köszönni a lakosság nevében is a doktornő munkáját, véleményem szerint nagyon sokat vállal, és jól tetszik ezt végezni. Kívánjuk, hogy még nagyon sokáig legyen a mi háziorvosunk. dr. Kasza Beáta: nagyon szépen köszönöm. Kovács Imre: van-e további kérdés, észrevétel? Több kérdés, észrevétel nem hangzott el, a polgármester megköszönte mindenkinek a megjelenést, és a közmeghallgatást berekesztette. K. m. f. Kovács Imre polgármester dr. Bóna Csaba jegyző

7 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án 17,30 órai kezdettel megtartott közmeghallgatásán a Petőfi Rendezvény-és Faluházban. Jelen vannak: Kovács Imre polgármester, dr. Bóna Csaba jegyző, dr. Czabán Edit, Kürtösiné Cseri Márta, Kertész Károly, Nemcsok Zoltán, Balogh Attila képviselők, dr. Kasza Beáta háziorvos, Dóka Gábor projektmenedzser Benkő István építőmérnök Szabó Renáta jegyzőkönyvvezető, Kb. 40 fő lakos NAPIREND: 1./ Beszámoló az önkormányzat évi munkájáról és évi terveiről 2./ Tájékoztató a települési szennyvíz-hálózat kialakításával kapcsolatos feladatokról 3./ Tájékoztató az új háziorvosi ellátási rendszerről 4./ Egyéb ügyek, bejelentések Kovács Imre: köszöntöm a közmeghallgatáson megjelent képviselőket, vendégeket. Javaslom a meghívóban szereplő napirendeket megtárgyalni, és jegyzőkönyv-vezetőnek Szabó Renátát felkérni. I. NAPIREND: Beszámoló az önkormányzat évi munkájáról és évi terveiről Kovács Imre: röviden ismertetném, hogy milyen feladatokat is hajtottunk végre 2013-ban, illetve milyen tervek vannak a 2014-es évre vonatkozóan ban nagy átszervezési hullámon mentünk keresztül, pl. államosították az oktatási intézményünket, a 2000 fő lélekszám alatti településeknek önálló közös hivatalt nem lehetett tovább működtetni, így közös hivatalt kellett létrehozni, mely Fülöpjakabbal valósult meg. Büszkén kijelentem, hogy a közös hivatal jól működik, jól együtt tudunk működni, dolgozni. Nagy feladata az önkormányzatnak az arzénmentes ivóvíz biztosításával, hisz ez egy törvényi feltétel, aminek meg kell felelnünk. Véleményem szerint az önkormányzat jól vette az akadályokat, minden feltételnek megfeleltünk, és bízom benne, hogy ez továbbra is így marad. Kunszálláson megújult az orvosi rendelő, mely teljes mértékben önerőből valósult meg. A 2014-es tervek között szerepel- többek között- a sportöltöző megkezdett felújításának a befejezése is, illetve pályázati lehetőségekhez mérten- a régóta tervezett óvoda- és hivatal felújítás, valamint a szennyvíz-beruházás elindítása.

8 II. NAPIREND: Tájékoztató a települési szennyvíz-hálózat kialakításával kapcsolatos feladatokról Kovács Imre: a kistelepüléseknek meg kell oldani a szennyvíz elvezetési problémát, így a tervek között szerepel még a szennyvízcsatorna kiépítése is, melyet egy pályázat útján fogunk tudni megvalósítani. A megvalósítás előmozdítása érdekében a település vezetése ajánlattételi felhívást tett közzé a projekt pályázatának elkészítéséhez szükséges költség-haszonelemzés, megvalósíthatósági tanulmány és elvi engedélyes tervek és agglomerációs felmentési dokumentáció elkészítésére, illetve a megvalósítás megkezdéséhez kapcsolódóan a közbeszerzések lefolytatására. Az ajánlatok a munkákra beérkeztek. Dóka Gábor: a műszaki elképzelések alapján teljes rálátásunk van a csatorna hálózatra. Jelenleg a szennyvíz-csatornázás Kunszálláson pályázati forrásból fog megvalósulni, melynek 10% önereje van, a támogatás összege Ft, melynek január 1-je előtt kell megvalósulnia. A belterületet felmértük, a szennyvíz-hálózat a Lődomb utca sarkától indulna el 4200 méter hosszan. Benkó István: a településnek megfelelő pályázati forrás hiányában nem volt reális esélye a közösségi szennyvízkezelés megoldására. Azonban a 249/2013. (VII.2) Kormányrendelet által biztosított, a 25/2002. Kormányrendelet rendelkezései alól való felmentési lehetőség által, végre a településen megteremtődött a lehetőség, hogy a 25/2002. Kormányrendelet rendelkezései alól való felmentéssel, KEOP-1.2.0/09-11 pályázati forrásra való pályázás útján, a közelben lévő Kiskunfélegyházi telep kihasználatlan szennyvíztisztító kapacitásainak kihasználásával megvalósulhasson a települési szennyvízkezelési program. A projekt keretében a hálózat támogatott része tartalmazza minden telken a tisztítóidomig a hálózat kiépítését, a tisztítóidom fürdőszoba, WC kifolyó közötti szakasz - megvalósításáról az ingatlan tulajdonosának kell gondoskodnia. A projekt keretében csak a lakossági tulajdonban lévő lakás célú ingatlanok, illetve közintézmények köthetőek támogatottan a hálózatra. Természetesen ráköthető minden olyan vállalkozás is, a ráeső hozzájárulás megfizetésével, amelyiknek előtisztítást nem igénylő szociális jellegű szennyvize keletkezik. Kovács Imre: köszönjük szépen az ismertetést, van-e kérdés, észrevétel, vélemény? Réczi Ferenc: azt szeretném megkérdezni, hogy a csatornázás kiépítésének pályázatában az utak felbontási költsége benne van? Kovács Imre: igen, benne van, ez a projekt része és mindenképpen terveztünk vele. Szíjjártó Etelka: az lenne a kérdésem, hogy a csatorna a telekhatárig vagy a bejáróig fog tartani? Benkó István: a csatorna bevezetése a pályázati kiírás alapján a telekhatáron belül 0,5 és 1,5 méter között lehetséges. Agárdi József: a csatorna vezetése a külterületi ingatlanokra is vonatkozik, ahol található ivóvíz? Kovács Imre: A pályázat a külterületi ingatlanokra nem vonatkozik, azokat nem támogatja.

9 III. NAPIREND: Tájékoztató az új háziorvosi ellátási rendszerről Kovács Imre: felkérném dr. Kasza Beáta háziorvost, hogy röviden ismertesse a háziorvosi ellátás rendszerét, folyamatát. dr. Kasza Beáta: június 1-je óta látom el Kunszálláson a háziorvosi szolgálatot, azóta hallottam pozitív, illetve negatív visszajelzéseket is a háziorvosi ellátással kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy a háziorvosi ellátás azon feladatok közé tartozik, amit egyáltalán nem lehet felületesen elvégezni, tehát én sem felületes, hanem részletes munkát végzek, ezért történhet meg az, hogy esetleg egyes betegek fél órát is várnak a váróteremben, de én minden beteget legalább az első alkalommal szeretek teljes mértékben megvizsgálni, hogy megismerjem őket, és tudjam azt, hogy kinek mi baja van, és miben lehet segíteni. A rendelés első két órájában a visszahívott betegekre kerül sor, míg a második két órában pedig az időpontos betegeket hívjuk be. Nem egyszerű ez a rendszer még így az első időszakban, be kell állnia a rendszernek, de ha bárkinek van valami javaslata, véleménye nagyon szívesen meghallgatom. Réczi Ferenc: véleményem szerint a sorszámkártya lenne a megoldás. dr. Kasza Beáta: ezen is gondolkodtam már, de az ellenőrzésre visszahívott betegeket nem szeretném megvárakoztatni. Ez sem feltétlen lenne jó megoldás. Idő kell, hogy ez helyreálljon, illetve hogy megismerjem a betegeket. Utána már könnyebb és gyorsabb lesz, tehát addig a lakosság türelmét kérem! Egyben értesíteni szeretném a lakosságot, hogy influenza elleni védőoltásra lesz lehetőség november 12-én és november 20-án a rendelési időben. Tóth Istvánné: meg szeretném köszönni a lakosság nevében is a doktornő munkáját, véleményem szerint nagyon sokat vállal, és jól tetszik ezt végezni. Kívánjuk, hogy még nagyon sokáig legyen a mi háziorvosunk. dr. Kasza Beáta: nagyon szépen köszönöm. Kovács Imre: van-e további kérdés, észrevétel? Több kérdés, észrevétel nem hangzott el, a polgármester megköszönte mindenkinek a megjelenést, és a közmeghallgatást berekesztette. K. m. f. Kovács Imre polgármester dr. Bóna Csaba jegyző

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 26-án 16 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 26-án 16 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat 2013. augusztus 26-án 16 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Kovács Imre polgármester, dr. Bóna Csaba jegyző, dr. Czabán Edit, Kürtösiné

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v KUNSZÁLLÁS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.. sz.. jjegyzőkönyve 2013.. VI.. 27-én megtartott rendkíívüllii nyííllt üllésérőll J e g y z ő k ö n y v Készült a Kunszállás Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 83 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. június 23-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13/a. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13/a. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/a. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-én megtartott nyilvános

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: Erről értesítést kapnak:

Jegyzőkönyv. A képviselő testület egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: Erről értesítést kapnak: Jegyzőkönyv Készült: Baks Község Önkormányzat képviselő testületének 2011. július 28 án megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Boros János képviselő Fátyolné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 23-án 16 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 23-án 16 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kunszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 23-án 16 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Kovács Imre polgármester, dr. Czabán Edit,

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete július 29.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e.

Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete július 29.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e. - 428 - Jármi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. július 29.-én tartott nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 3 példányban Kapják: 2. példányt Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal, Nyíregyháza

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 11. számú jegyzőkönyve (2011. OKTÓBER 4.) Határozatok: 99/2011. 100/2011. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 11. számú jegyzőkönyve (2011. OKTÓBER 4.) Határozatok: 99/2011. 100/2011. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 11. számú jegyzőkönyve (2011. OKTÓBER 4.) Határozatok: 99/2011. 100/2011. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

A javaslat 5 fő igen szavazattal, tartózkodás, ellenszavazat nélkül elfogadásra került.

A javaslat 5 fő igen szavazattal, tartózkodás, ellenszavazat nélkül elfogadásra került. JEGYZŐKÖNYV A Képviselő-testület 2015. október 5-i üléséről. Időpontja: 2015. október 5. 16:00 órai kezdettel Helye: Kiskunlacházi Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: polgármester Tóth Imre

Részletesebben

Napirendi javaslat... 464. I. napirend Közút és óvoda felújítás pályázat beadása... 464

Napirendi javaslat... 464. I. napirend Közút és óvoda felújítás pályázat beadása... 464 462 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 08-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 41/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 45 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. május 26-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

KEOP-1.2.0/09-11-2011-0014

KEOP-1.2.0/09-11-2011-0014 LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ 2015. FEBRUÁR 19. LAKOSSÁGI BEKÖTÉSEK a "Szigetszentmiklós, Bucka városrész szennyvízcsatornázás és a szennyvíztisztító telep bővítése" tárgyú, KEOP-1.2.0/09-11-2011-0014 azonosító

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. július 16-án (szerda) 17:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2014. július 16. Határozat:

Részletesebben

Halmaj Község Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Halmaj Község Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Halmaj Község Képviselő-testülete NYÍLT Szám: 7-11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli üléséről. Petőfi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 209 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 29- én megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 600-19/2014. iktatószám 19. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. január 28-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja.

J E G Y ZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-9/2015.NY. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 8-án,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja JEGYZŐKÖNYV Kissziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év június hó 5. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 19/2015.(VI.05.) 20/2015.(VI.05.) Rendeletek: Sorszáma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 28. napján 7 30 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak: Fotta Csaba elnök, Krausz Csaba bizottsági

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2013. március 25-én tartott üléséről Határozatok mutatója 24/2013. (III. 25.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 25/2013. (III. 25.) sz.

Részletesebben

2010. d e c e m b e r án. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l

2010. d e c e m b e r án. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

7/2016. A Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 17-én megtartott ülésén felvett jegyzőkönyv határozatainak. mutatója.

7/2016. A Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 17-én megtartott ülésén felvett jegyzőkönyv határozatainak. mutatója. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a. 7/2016 A Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 17-én megtartott ülésén felvett jegyzőkönyv határozatainak mutatója.

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 11/2017. K-t. Jegyzőkönyv A 2017. szeptember 22-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (82-83/2017. sz. önkormányzati határozat) (-/2017. sz. önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza a : 87/2014.(VII.30.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a bizottság április 6-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a bizottság április 6-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 4/2016. JEGYZŐKÖNYV a bizottság 2016. április 6-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 24. 1 TARTALOMJEGYZÉK 24/2016.(IV.6.)

Részletesebben

1/ /2014./I.27./ HATÁROZATA: A két testületi ülés közötti eseményekről szóló tájékoztatóról.

1/ /2014./I.27./ HATÁROZATA: A két testületi ülés közötti eseményekről szóló tájékoztatóról. JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA 1/2014. Jászszentandrás Községi Önkormányzat Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottsága 2014. január 27-én megtartott ülésének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének január 9-én megtartott rendkívüli testületi ülésen

Jegyzőkönyv. amely készült Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének január 9-én megtartott rendkívüli testületi ülésen Jegyzőkönyv amely készült Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. január 9-én megtartott rendkívüli testületi ülésen Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Az ülés kezdete: 8.00

Részletesebben

Jegyzőkönyv a képviselő testület 2011. február 03-án megtartott nyílt üléséről. 2. Napirend: Az önkormányzat 2011.

Jegyzőkönyv a képviselő testület 2011. február 03-án megtartott nyílt üléséről. 2. Napirend: Az önkormányzat 2011. Jegyzőkönyv a képviselő testület 2011. február 03-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: Az önkormányzat 2011. évi költségvetése Írásos előterjesztés a meghívó mellékletét képezte II. sz. melléklet.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület április 6-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület április 6-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 6/2016. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2016. április 6-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 46. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZAT: 46/2016.(IV.6.)

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. november 28-án az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének február 18-án 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének február 18-án 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 692-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 18-án 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása.

Katafa Község Helyi Esélyegyenlőségi programjának megtárgyalása. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-13/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. július 4-én (kedden) 8.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 15-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

Dunaremete Község Önkormányzat. Képviselő-testülete. J e g y z ő k ö n y v

Dunaremete Község Önkormányzat. Képviselő-testülete. J e g y z ő k ö n y v Dunaremete Község Önkormányzat Képviselő-testülete 80-8/2013/X J e g y z ő k ö n y v Dunaremete Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott nyilvános üléséről Készült: Dunaremete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Polgármesteri Hivatalban, a polgármesteri tárgyalóban, a Gazdasági Bizottság 2011. április 13-án 8 00 órai kezdettel

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Hosszúné Deli Hajnal alpolgármester Kovács Géza Győzőné képviselő Németh Zsolt képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Hosszúné Deli Hajnal alpolgármester Kovács Géza Győzőné képviselő Németh Zsolt képviselő JEGYZŐKÖNYV Készült Jákó Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2015. április 29-én az önkormányzat tanácskozó termében megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovács János polgármester Hosszúné Deli Hajnal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 27-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 25.-én, 12.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Fülöp Attila Gerõfi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-4/2013. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés község Képviselő-testületének 2013. június 4-én 8,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 13-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 34/2017.(IV.13.) Önkormányzati feladatellátást szolgáló

Részletesebben

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV

8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend JEGYZŐKÖNYV Önkormányzati Képviselő-testület Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs 8293 Vigántpetend Száma: 332-16/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete és Vigántpetend

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nagybajom Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2015. március 2-án 19.00 órai kezdettel Nagybajom Város Önkormányzat Dísztermében (7561 Nagybajom, Fő u. 40.) megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old.

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Képviselő-testület 2014.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA március 5-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA március 5-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2012. március 5-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 37/2012. (III. 5.) önkormányzati testületi határozat a Püspökladányi Tűzoltóság épületének felújítása, bővítése

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR március 18.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR március 18. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2013. március 18. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 18. napján 14 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. rendszerek kialakítása című pályázat benyújtása. házszámozás szabályairól

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. rendszerek kialakítása című pályázat benyújtása. házszámozás szabályairól Községi Önkormányzat Lövő 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 57/2014.(VIII.11.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 58/2014.(VIII.11.) KEOP-2014-4.10.0/N fotovoltaikus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről. JELEN VANNAK: polgármester Botka Sándor alpolgármester Ceglédi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 97 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 8-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

XIX. JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal: Széll Gáborné Blaskó Erzsébet jegyző

XIX. JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal: Széll Gáborné Blaskó Erzsébet jegyző XIX. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. október 25-én 15 órakor a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében (Szihalom, Hunyadi út 78.) megtartott Képviselő-testületi ülésről. Jelen voltak: 1. Bóta József Sándor

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 18. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 30.) Határozatok: 115/2013. 118/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 104 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. június 13-án megtartott rendes ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt jelenléti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K i v o n a t Biatorbágy Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 6-án megtartott ének jegyzőkönyvéből Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének 213/2012. (12.06.) Öh. sz. határozata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 211-7/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Simontornya Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 2-án, 14 00 órakor tartott rendkívüli

Részletesebben

4. sz. j e g y z ő k ö n y v e

4. sz. j e g y z ő k ö n y v e MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA 2012. március 30-án megtartott ülésének 4. sz. j e g y z ő k ö n y v e Pénzügyi és Gazdaságfejlesztési J e

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2012. szeptember 26-i soron kívüli ülésének jegyzőkönyve 67/2012. (IX.26.) sz. Városfejlesztési, Környezetvédelmi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója

JEGYZŐKÖNYV. Abádszalók Város Képviselő-testületének. 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről. Határozatok mutatója JEGYZŐKÖNYV Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. augusztus 16-án tartott soron kívüli üléséről Határozatok mutatója 64/2012. (VIII. 16.) sz. határozat: Napirendi javaslat elfogadásáról. 65/2012.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Fülöpjakab Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 22-én 15 órai kezdettel megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Fülöpjakab Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 22-én 15 órai kezdettel megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2010. szeptember 22-én 15 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Csáki Béla polgármester, Bakró Tibor, Bodor Sándor, Csankovszki Tibor, Csáki Pál, Cseri József, Polyák Tibor,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Mezőszilas Község Önkormányzatának. rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Sorszám: 19 /2013. Ikt.szám: M 2389/2013. JEGYZŐKÖNYV Mezőszilas Község Önkormányzatának 2013. augusztus 29-én, 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt képviselő-testületi üléséről. Napirendi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 17-ei rendkívüli, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 17-ei rendkívüli, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Tornyospálca Község Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi Bizottsága március 14-ei nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Község Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi Bizottsága március 14-ei nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Község Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi, Ügyrendi Bizottsága 2012. március 14-ei nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 5-15/2012. TÁRGYSOROZAT Megnyitó és

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 456-20/2013.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2013. október 11-én (pénteken) 10 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről H A T Á R

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petőfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 1. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bér Község Önkormányzat

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petőfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 1. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Bér Község Önkormányzat a 3045 Bér: Petőfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 1. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. január 13.-án Megtartott nyílt üléséről Az ülés helye: Tanácskozó terme Készült: Bér: 2014.január

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-12/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség és Őcsény Község Önkormányzata

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete november 25-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete november 25-én 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-13/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. november 25-én 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

15/2013. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2013. május 30-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak

15/2013. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2013. május 30-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 15/2013 A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2013. május 30-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 117/2013. (IX.25.) Helyi önkormányzatok működőképessége

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/ /2011. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 10. számú jegyzőkönyve (2011. SZEPTEMBER 28.) Határozatok: 95/2011. 98/2011. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 1 Kisszállás Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Kisszállás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 6-i rendkívüli nyílt üléséről 202/2015.(XI.06.) ÖK Döntés a szennyvízberuházás keretében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 3 igen, 0 nem, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta meg: 1/2015. (I. 22.) Kt. határozat JEGYZŐKÖNYV Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 22-én, 13:00 órai kezdettel megtartott, Képviselő-testületi üléséről a Gamási Önkormányzat tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Veszkény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9352 Veszkény, Fő utca 63. 3/2017. JEGYZŐKÖNYV 2017. április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1 Veszkény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Farkas Péter, Gál Istvánné, Kószás Vendel Attila, Pató Bálint képviselő

Jegyzőkönyv. Farkas Péter, Gál Istvánné, Kószás Vendel Attila, Pató Bálint képviselő Jegyzőkönyv Készült Neszmély Község Képviselő-testületének 2011. május 25-én tartott üléséről. Jelen vannak: Janovics István polgármester Dr. Józó Antal mb. jegyző Farkas Péter, Gál Istvánné, Kószás Vendel

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 16. számú jegyzőkönyve (2010. NOVEMBER 22.) Határozatok: 127/2010-128 /2010. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 29. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Városgazdálkodási Bizottságának november 29. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 29. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János a bizottság tagja, Farkas Ernő polgármester, Dr. Tóth Andrea jegyző,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. július 15-én 8,30 órakor Apc község Önkormányzatának a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott - rendkívüli képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: jelenléti

Részletesebben

CSEPREG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA június 16-án megtartott rendkívüli ülésének JEGYZŐKÖNYVE

CSEPREG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA június 16-án megtartott rendkívüli ülésének JEGYZŐKÖNYVE CSEPREG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 2015. június 16-án megtartott rendkívüli ülésének JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 99/2015. (06.16.) számú határozat Jegyzőkönyv hitelesítő elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 178 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. október 28-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme. mellékelt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 12-én (csütörtök), 17.00 órakor, a Közösségi Házban megtartott munkaterv szerinti üléséről Jelen vannak: Bárány Erzsébet jegyző Bárány Pál, Bocskayné Tóth Katalin,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó).

Jegyzőkönyv. Ülés helye: Ágasegyháza Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme (Ágasegyháza, Szent István tér 1. szám 2. ajtó). Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu 7/2013. Jegyzőkönyv Készült:

Részletesebben

Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv

Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv Szentkirályszabadja Község Önkormányzat 8225. Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv Készült: Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. augusztus 1-jén 8.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csomainé Csókási Mónika részönkorm. tagja Kazóné Schmidt Éva részönkorm. taga Majlinger Csabáné részönkorm.tagja

JEGYZŐKÖNYV. Csomainé Csókási Mónika részönkorm. tagja Kazóné Schmidt Éva részönkorm. taga Majlinger Csabáné részönkorm.tagja 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Peremartongyártelep Településrészi Önkormányzata 2015. szeptember 29-én 17.00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Jelen vannak: Turcsányi Istvánné részönkorm.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. szeptember 20. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Palsics János bizottsági tag, Távolmaradt: Farkas Ernő polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a bizottság május 26-án megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a bizottság május 26-án megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 6/2016. JEGYZŐKÖNYV a bizottság 2016. május 26-án megtartott üléséről Határozatok száma: 27-32. 1 TARTALOMJEGYZÉK 27/2016.(V.26.) PBH.

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 10/2013

Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 10/2013 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 10/2013 A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2013. április 11-én megtartott, hangfelvétellel rögzített rendkívüli ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága 2010. október 14.-én 15 45 órakor megtartott nyílt ülésén. A bizottsági ülés

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete : 8738 Nemesvid, Rákóczi u. 2.; : 85/521-011 e-mail:polgarmester@nemesvid.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. július 24- én megtartott soron következő

Részletesebben