56 km-es szupermaraton Homokhátságon éremmel, pólóval, gulyással és fürdőzéssel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "56 km-es szupermaraton Homokhátságon éremmel, pólóval, gulyással és fürdőzéssel"

Átírás

1 56 km-es szupermaraton Homokhátságon éremmel, pólóval, gulyással és fürdőzéssel A hagyományos őszi utcai futóversenyeként ezúttal szupermaratont rendez a Napraforgó Futóklub Mórahalom Város önkormányzatával és a Mórahalmi Tömegsport Egyesülettel közösen szeptember 27.-én délelőtt, a Dél Alföldön első ízben. A Mórahalom Zákányszék Bordány Üllés Ruzsa Zákányszék Mórahalom közötti 56 km-es versenytávot egyéniben és váltóban teljesíthetik a futók, de számítanak kerékpáros és görkorcsolyás résztvevőkre is. Utóbbiak akár váltót is alakíthatnak. A távot teljesítők többek között bizton számíthatnak az egyedi befutóéremre, emblémázott pólóra és egy tál finom gulyásra, valamint az Erzsébet fürdő ingyenes használatára is. A rendezők kedvezményes nevezést biztosítanak az általános és középiskolás, valamint a rendészeti szervek váltói részére. Akiket kissé megrémít a versenytáv hossza, azok 1km-es és 6,8 km-es távokon állhatnak rajthoz, igaz ehhez kissé korán kell kelniük a futóknak, de utána várja őket ingyenes belépéssel az Erzsébet fürdő. Részleteket és versenykiírást a oldalon találhatják, de (szeptember 14.-dikétől kezdődően) a 30/ telefonszámon is adnak információt, segítséget adnak az alkalmi váltók összeállításához, sőt akár kedvezményes szálláslehetőséget is ajánlanak.

2 HOMOKHÁTI SZUPERMARATON VERSENYKIÍRÁS (2008. szeptember 27.) A verseny célja: testedzési, sportolási, versenyzési lehetőség biztosítása a futás iránt érdeklődőknek kortól és nemtől függetlenül. Figyelem felhívása a mozgás fontosságára, az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésére, a sportkapcsolatok, sportbarátságok kialakítására és ápolására kiemelten a Homokháti kistérség, a kistérség településeinek határon túli testvér településire és a határ menti térségekre tekintettel. Felkészülési lehetőség biztosítása az év végi hazai hosszú távú futóversenyekre, kiemelten a PLUS és a Balaton maratonra, valamint a Bécs Pozsony Budapest szupermaratonra Túra jelleggel lehetőség biztosítása a versenytáv görkorcsolyával és kerékpárral történő teljesítésére. A verseny fővédnöke: Nógrádi Zoltán Úr, Mórahalom város polgármestere A verseny védnökei: Homokhát kistérség településeinek polgármesterei A verseny rendezője: Mórahalom város Önkormányzata Mórahalmi Tömegsport Egyesület Napraforgó Futóklub, Szeged-Gyálarét A versenytáv hossza: 56 km A verseny útvonala: Mórahalom Zákányszék Bordány Üllés Ruzsa Zákányszék Mórahalom. Váltóhelyek, szakaszok hossza: Mórahalom Zákányszék: 7,7 km Zákányszék Üllés: 13 km Üllés Ruzsa: 12,3 km. Ruzsa Zákányszék: 15,3 km Zákányszék Mórahalom 7,7 km Versenyszámok: egyéni váltó (5 fő) kerékpár túra görkorcsolya túra (egyéni és váltó) A verseny ideje: szeptember A verseny helyszíne, versenyközpont: Mórahalom, Sportcsarnok (Barmos György tér 2.)

3 Nevezési feltételek: A versenyen részt vehetnek mindazok, akik elfogadják a versenykiírásban foglaltakat és az abban meghatározott időpontig jelzik részvételi szándékukat és befizetik a nevezési díjat. Nevezés a versenykiírás végén található - fénymásolható - nevezési lap adatainak pontos és olvasható kitöltésével történhet. Előnevezés: szeptember 24-ig a Napraforgó Futóklub címére (6757 Szeged, Napraforgó u. 31./b) küldött levélben, vagy napraforgoklub@fr .hu címre küldött e- mail-ben. Személyes nevezésre előzetes egyeztetés alapján van lehetőség. (Az előnevezés csak és kizárólag abban az esetben kerül elfogadottá, amennyiben a nevezési díj ezen időpontig megfizetésre kerül.) A nevezési díj befizethető postán rózsaszín csekken - a Napraforgó Futóklub címére, vagy átutalással az ERSTE Banknál vezetett számú számlára. Helyszíni nevezés: a versenyközpontban a verseny napján és között. A nevezéseket és a regisztrációt az adott verseny rajtja előtt 30 perccel véglegesen lezárjuk. Nevezési díjak: Előnevezéssel : Egyéni: 3000 Ft/fő Váltó: 2500 Ft/fő Kerékpár túra: 1500 Ft/fő Görkorcsolya túra: 1500 Ft/fő (egyéni és váltó egyaránt) A nevezési díj augusztus 31.-ig történő befizetésével 15 % - kal, szeptember 10.-ig történő befizetésével 10 % -kal kevesebb, helyszínei nevezés esetén ( szeptember 26.-án és 27.-én) 10% -kal több. Egyéb nevezési díjkedvezmények csak előnevezés esetén, a mindenkori nevezési díjból: SPURI futókártya matrica felragasztása esetén: 20 % Homokhátsági települések lakosainak: 50 % 14 éven aluliaknak és 60 éven felülieknek: 20 % Napraforgó Futóklub tagjainak: 50 % CSAK ELŐNEVEZÉS ESETÉN: Homokhátsági települések általános iskolai váltóinak nevezési díja 100 Ft/fő Más települések általános iskolai váltóinak 250 Ft/fő (Az általános iskolai váltók létszáma maximum 15 fő lehet, a távot vegyes, azaz futó és görkorcsolyás tagokkal is lehet teljesíteni!) Középiskolai váltók (5 fő) nevezési díja: 1000 Ft/fő Rendészeti szerveket képviselő váltók részére 50 % nevezési díjkedvezmény Külföldi versenyzők (futó, kerékpáros, görkorcsolyás) részére 25% nevezési díjkedvezmény A nevezési díjért nyújtott szolgáltatások: A szupermaratont egyéniben és váltóban teljesítők részére: Díjazás, frissítés táv közben 3-5 km-enként és a váltóhelyeken, valamint a célban, rajtcsomag (támogatóink ajándékaival) egyedi érem, befutócsomag (emblémázott póló, sör vagy üdítő, gyümölcs, csoki), gulyás party. A versenyre kapott rajtszám belépőként szolgál az Erzsébet fürdőbe.

4 Kerékpáros és görkörcsolyás egyéni teljesítők részére: Frissítés táv közben a futókhoz hasonlóan és a célban. Minden célba érkezőnek befutóérem, emblémázott sapka, gulyás party. A versenyre kapott rajtszám belépőként szolgál az Erzsébet fürdőbe. Általános iskolai futó- és görkorcsolyás váltók részére: Frissítés táv közben és a célban. Minden célba érkező emblémázott sapkát kap ajándékba. A versenyre kapott rajtszám belépőként szolgál az Erzsébet fürdőbe. Jelentkezés, regisztráció: Helye: Mórahalom, Sportcsarnok (Barmos György tér 2.) Ideje: szeptember 26.-án és között szeptember 27.-én és között Díjazás: Szupermaraton egyéni: női és férfi helyezett serleg és tárgyjutalom (minimum 5 5 fő induló esetén, egyéb esetben csak a győztesnek, 2. és 3 helyezettnek emlékplakett) Szupermaraton váltó: női és férfi helyezett részére1+5 serleg (minimum 5 5 váltó induló esetén, egyéb esetben csak a győztes váltónak, a 2. és 3 helyezett váltó tagjainak serleg és emlékplakett) Általános iskolai váltó: helyezett részére serleg (minimum 5 5 váltó induló esetén, egyéb esetben csak a győztes váltónak, a 2. és 3 helyezett váltó tagjainak serleg és emlékplakett) Minden benevezett, célba érkező futó, kerékpáros és görkorcsolyás részére egyedi érem kerül átadásra. A verseny rendezői különdíjak kiadásáról a későbbiekben, a nevezések ismeretében - döntenek. (Díjazni tervezzük: a legjobb középiskolai, a legfiatalabb és a legidősebb összéletkorú női és férfi, a legjobb rendészeti szerv váltóját, valamint valamennyi egyéni célba érkező futót.) A versennyel kapcsolatos egyéb információk: Esetleges szállásigényeket kérjük előre jelezni KEDVEZMÉNY -, vagy megtekinthetők és önállóan intézhetők a oldalon A versenyen mindenki saját felelősségére, egészségi és edzettségi állapotának ismeretében vehet részt. A versenyen a rendezők orvosi jelenlétről gondoskodnak. A befizetett nevezési díjat a rendezőknek nem áll módjukban visszafizetni. A váltóhelyekre történő kijutást a váltóknak - lehetőleg - önállóan kell megszervezni. A vegyes összetételű (férfi-női) váltók értékelése a férfiak kategóriájában történik.

5 Az 5 főnél kisebb létszámú váltó esetén egy futó két vagy több szakaszt is futhat, azonban váltás csak a váltóhelyen történhet. A csapattal nem rendelkező futóknak rendezők előzetes jelzés, kérés alapján a rendezők segítséget nyújtanak a váltók összeállításában. A váltók tagjait kérjük, hogy az utolsó 100 métert együtt tegyék meg a célig. A versenyközpontban a rendezők öltözési, tisztálkodási lehetőséget biztosítanak. A versenyszámok közúton zajlanak, a KRESZ szabályok betartása mindenki számára kötelező. A verseny rendőrségi felvezetéssel és kerékpáros zárással történik. A váltócsapatok kerékpárral kísérhetők, ezt azonban a nevezéskor jelezni kell. A kerékpáros kísérők részére érem és gulyás party jegy igényelhető a nevezéssel együtt 800 Ft/fő áron. Gulyás party jegyek a verseny rajtjáig igényelhetők 500 Ft/fő áron. A versenytávot rajtszám nélkül teljesítők nem részesülnek semminemű elismerésben. A verseny eredményhirdetésére a Sportcsarnokban kerül sor 17 óra 30 perckor. A verseny eredményei és az ott készült fényképek szeptember 29.-től megtekinthetők a és a honlapon. (A versenyzők kísérői kedvezményes belépőjeggyel vehetik igénybe az Erzsébet fürdő szolgáltatásait, amely a verseny rajtjáig a Sportcsarnokban vásárolható meg) További információ a oldalon vagy napraforgoklub@fre .hu címen, illetve a 30/ telefonszámon. Mórhalmi Tömegsport Egyesület Napraforgó Futóklub Mórahalom Város Önkormányzata

6 EGYÉNI NEVEZÉSI LAP (HOMOKHÁTI SZUPERMARATON) Név: Lakcím:... Telefon:. Versenyszám: futás kerékpár görkorcsolya (Kérjük aláhúzni) Kerékpáros kísérő neve:. cím:... Az alábbi nevezési díjkedvezményt veszem igénybe:. A versenykiírásban foglaltakat tudomásul vettem, azokat magamra nézve elfogadom. (Értékeléskor csak a hiánytalanul és olvashatóan kitöltött nevezési lapokat tudjuk figyelembe venni) Dátum: Aláírás: EGYÉNI NEVEZÉSI LAP (HOMOKHÁTI SZUPERMARATON 2008) Név: Lakcím:... Telefon:. cím:... Versenyszám: futás kerékpár görkorcsolya (Kérjük aláhúzni) Kerékpáros kísérő neve:. Az alábbi nevezési díjkedvezményt veszem igénybe:. A versenykiírásban foglaltakat tudomásul vettem, azokat magamra nézve elfogadom. (Értékeléskor csak a hiánytalanul és olvashatóan kitöltött nevezési lapokat tudjuk figyelembe venni) Dátum: Aláírás:

7 VÁLTÓ NEVEZÉSI LAP (HOMOKHÁTI SZUPERMARATON 2008) Váltócsapat neve: Váltócsapat vezető neve, elérhetősége:.. cím:... A váltó tagjai: 1, Név: 2, Név: 3, Név: 4, Név:.. 5, Név: Kerékpáros kísérő neve:. Versenyszám: futás görkorcsolya (Kérjük aláhúzni) Az alábbi nevezési díjkedvezményt vesszük igénybe:. A versenykiírásban foglaltakat tudomásul vettük, azokat magunkra nézve elfogadjuk. (Értékeléskor csak a hiánytalanul és olvashatóan kitöltött nevezési lapokat tudjuk figyelembe venni) Dátum: Aláírás: csapatvezető

8 ÁLTALÁNOS ISKOLAI VÁLTÓ NEVEZÉSI LAP (HOMOKHÁTI SZUPERMARATON 2008) Váltócsapat neve:.. Csapatvezető neve, elérhetősége: A váltó tagjai: 1,Név: 2,Név: 3,Név: 4,Név: 5,Név: 6,Név: 7,Név: 8,Név: 9,Név: 10,Név: 11,Név: 12,Név: 13,Név: 14,Név: 15,Név: Kerékpáros kísérő neve:. Versenyszám: futás futás és görkorcsolya görkorcsolya (Kérjük aláhúzni) A versenykiírásban foglaltakat tudomásul vettük, azokat magunkra nézve elfogadjuk. (Értékeléskor csak a hiánytalanul és olvashatóan kitöltött nevezési lapokat tudjuk figyelembe venni) Dátum: Aláírás: csapatvezető

9 HOMOKHÁTI SZUPERMARATON betétversenyei 2008.szeptember 27 A együttfutás (kb. 1 km) A rajt ideje: szeptember 17.-én A rajt helye: Mórahalom, Barmos György tér ÚTVONAL: Barmos György tér át a kerékpárútra kerékpárút vége FORDÍTÓ vissza kerékpárúton át Barmos György térre Nevezés: Csak a helyszínen, Mórahalom, Sportcsarnok (Barmos György tér 2.) és között. A versenyszámra semmilyen kedvezmény nem érvényesíthető. Nevezési díj: 300 Ft A nevezési díjért járó szolgáltatások: díjazás, frissítés a célban Díjazás: Az abszolút verseny női és férfi helyezett részére érem Eredményhirdetés: 17 óra 30 perckor a Sportcsarnokban a HOMOKHÁTI SZUPERMARATON többi versenyszámával együtt A versenyközpontban kedvezményes fürdőbelépő vásárolható a futóknak és a kísérőknek a verseny rajtjáig. Gulyás party jegyek 500 Ft-os áron vásárolhatók a versenyközpontban ig. (A gulyás party ideje, helye: között a versenyközpontban)

10 B ZÁKÁNYSZÉKTŐL - MÓRAHALOMIG (6,8 km) A rajt ideje: szeptember 27.-én 09 óra 00 perc A rajt helye: Zákányszék tábla A rajt helyére a mórahalmi versenyközpontból (Barmos György tér) autóbusz szállítja ki a versenyzőket a rajt helyére 08 óra 45 perckor. (FIGYELEM! Az autóbusz pontosan indul.) Útvonal: végig az úton Mórahalom irányába Mórahalom, Barmos György tér Nevezés: Csak a helyszínen, Mórahalom, Sportcsarnok (Barmos György tér 2.) és között. A versenyszámra semmilyen kedvezmény nem érvényesíthető. Nevezési díj: 1300 Ft A nevezési díjért járó szolgáltatások: díjazás, frissítés a táv felénél és a célban, fürdőbelépő Díjazás: Az abszolút verseny női és férfi győztesnek serleg, helyezett részére érem A korosztályok (nőknél 18 év alatt és 35 évtől, férfiaknál 18 év alatti és 40 évtől 5 évenként) győztesei részére érem Eredményhirdetés: 17 óra 30 perckor a Sportcsarnokban a HOMOKHÁTI SZUPERMARATON többi versenyszámával együtt A versenyközpontban kedvezményes fürdőbelépő vásárolható a futók kísérőinek a verseny rajtjáig. Gulyás party jegyek 500 Ft-os áron vásárolhatók a versenyközpontban ig. (A gulyás party ideje, helye: között a versenyközpontban)

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Futónaptár.hu A Miskolci Barátság Maraton A verseny ideje: 2015. október 25., vasárnap (a belvárosban!) A verseny célja: Az egészség megőrzését szolgáló rendszeres

Részletesebben

26. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY (2010. március 07., vasárnap, 11.00) VERSENYKIÍRÁS

26. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY (2010. március 07., vasárnap, 11.00) VERSENYKIÍRÁS 26. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY (2010. március 07., vasárnap, 11.00) VERSENYKIÍRÁS Rendező: Időpont: Verseny távja: PVSK Atlétikai Szakosztály 2010. március 07., vasárnap; rajt 11 óra 25 km (váltóknak

Részletesebben

DÖKE-Futófesztivál. Komló-Sikonda

DÖKE-Futófesztivál. Komló-Sikonda DÖKE-Futófesztivál 2013.08.17-2013.08.18. Komló-Sikonda - 2013 perces váltófutás - 12 órás váltófutás - 12 órás egyéni futás - Jótékonysági futás hangulatos futópálya, emblémázott póló, befutóérem, jótékonysági

Részletesebben

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont. : március 05., vasárnap; rajt óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont. : március 05., vasárnap; rajt óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2017. március 05., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km N E V E Z É S Postai úton, faxon: - a nevezési lap(ok) kitöltésével,

Részletesebben

DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00

DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00 DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00 - hangulatos futópálya - egyéni- és váltóverseny - emblémázott póló - befutóérem - kategóriás értékelés - pénzdíj nemenként az 1-3. helyezettnek - tésztaparty -

Részletesebben

N E V E Z É S. együttesen kerül elfogadásra.

N E V E Z É S. együttesen kerül elfogadásra. Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2018. március 04., vasárnap; rajt futás:11.00 óra,kerékpár: 10,50 óra Verseny távja : Futás 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km Kerékpár: 25 km N E V E Z É S Online

Részletesebben

45. Komárno - Komárom Nemzetközi Utcai Futóverseny április 28. Versenykiírás

45. Komárno - Komárom Nemzetközi Utcai Futóverseny április 28. Versenykiírás 45. Komárno - Komárom Nemzetközi Utcai Futóverseny 2019. április 28. Versenykiírás Rendező: Verseny védnökei: Komárom Európa Futó Egyesület (KEFE) Mgr. Keszegh Béla Komárno (Észak-Komárom) Város Polgármestere

Részletesebben

DÖKE-Futófesztivál 2013.08.18. Komló-Sikonda

DÖKE-Futófesztivál 2013.08.18. Komló-Sikonda DÖKE-Futófesztivál 2013.08.18. Komló-Sikonda - 12 órás váltófutás - 12 órás egyéni futás - 6 órás egyéni futás - 6 órás váltófutás - 3 órás egyéni futás - Jótékonysági futás hangulatos futópálya, emblémázott

Részletesebben

Regisztráció: 2014. október 20. 14órától Győr, Széchenyi István Egyetem Csarnok

Regisztráció: 2014. október 20. 14órától Győr, Széchenyi István Egyetem Csarnok Nevezés Verseny célja: Egy rövidebb távolság teljesítésére kívánunk lehetőséget adni, ami szélesebb futóközönség részére nyújt lehetőséget a megmérettetésre. Győr és Budapest között elhelyezkedő települések

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Verseny célja:

VERSENYKIÍRÁS Verseny célja: VERSENYKIÍRÁS Verseny célja: A verseny egyediségét Sopron város és az útvonal adja. A versenyzők, túrázók és kísérőik megcsodálhatják a város történelmi, építészeti és egyéb látnivalóit, felfedezhetik

Részletesebben

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat!

Minden résztvevő saját felelősségére indul és elfogadja a versenykiírásban foglaltakat! VERSENYKIÍRÁS Nevezés Verseny célja: A verseny célja a mozgás népszerűsítse, versenyzési lehetőség biztosítása, valamint a közösségi élmény megélésén keresztül a sportbarátságok erősítése. Időpont: 2014.

Részletesebben

Versenykiírás A verseny célja: A verseny időpontja: Rendező: Szervezőbizottság Elnöke Versenyigazgató Információ: Versenyközpont I.

Versenykiírás A verseny célja: A verseny időpontja: Rendező: Szervezőbizottság Elnöke Versenyigazgató Információ: Versenyközpont I. A verseny célja: TÁPIÓMENTI MARATON 2013. május 25. Versenykiírás A Tápió-vidék egyik legszebb részének, a Gödöllői dombság délnyugati részének bemutatása, az itt elterülő települések megismertetése az

Részletesebben

I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA

I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA Maraton Siófok, 2014. október 4. I. SIÓFOK MARATON FUTÓFESZTIVÁL RENDEZVÉNY VERSENYKIÍRÁSA Helyszín: Siófok, Magyarország Időpont: 2014. október 4. szombat 10.00 Versenybíróság: A versenybíróság elnökét

Részletesebben

Kanizsai Futófesztivál

Kanizsai Futófesztivál VERSENYKIÍRÁS Futónaptár.hu Kanizsai Futófesztivál DÁTUM 2015. október 04. (vasárnap) TÁVOK, RAJTIDŐPONTOK EGYÉNI VERSENYSZÁMOK: 21,1 km 10 km 5 km 10 óra 00 perc 3X2 KM-ES VÁLTÓ 12 óra 30 perc VERSENYKÖZPONT

Részletesebben

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2015. március 29. Rajt: 9.30 óra - Jótékonysági Futás 11.00 óra - 1/4 maraton 11.05 óra - 1/2 maraton 11.10 óra - maraton (egyéni, váltó) Helyszín Debrecen, Gyulai István Atlétikai

Részletesebben

Verseny bővebb információi: JUBILEUMI 20+5 ÉVES BÉCS BUDAPEST CLASSIC ULTRAMARATON

Verseny bővebb információi: JUBILEUMI 20+5 ÉVES BÉCS BUDAPEST CLASSIC ULTRAMARATON Verseny neve: BÉCS BUDAPEST CLASSIC ULTRAMARATON Verseny helye, célja, táv: Bécs-Sopron-Budapest 350 km Verseny nevezési lehetőségek: Egyéni, Görkorcsolya, Napi szakasz (résztáv) futás, Napi szakasz (résztáv)

Részletesebben

GYŐR BUDAPEST ULTRAMARATON

GYŐR BUDAPEST ULTRAMARATON Verseny neve: Győr-Budapest Ultramaraton Verseny helye, célja, táv: Győr-Budapest 142 km Verseny nevezési lehetőségek: Egyéni, Helytörténeti kerékpártúra, Kerékpáros kísérő, Kerekes székes, Handback, Görkorcsolya,

Részletesebben

XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny

XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny XXV. Kiskun ROLLSPED KUPA utcai futóverseny Kiskunfélegyháza 2018. szeptember 1. 1. A verseny rendezője: Jogging Plus Szuperinfó Futóklub (6100 Kiskunfélegyháza, Eper utca 8.) Szervezőbizottság elnöke:

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A verseny ideje: 2014. június 07. (szombat) A verseny célja: Versenyzési, erőfelmérési lehetőség biztosítása

Részletesebben

II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg vasárnap

II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg vasárnap II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg 2018.07.08. vasárnap Helyszín: Zalaegerszeg belvárosa Verseny központ: Zalaegerszeg, Dísz tér Szervező: Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE és a

Részletesebben

NON-STOP BBU S.Ö.R. Kör. Sopron Város és a BBU Szervezőiroda közös rendezésében. Verseny célja:

NON-STOP BBU S.Ö.R. Kör. Sopron Város és a BBU Szervezőiroda közös rendezésében. Verseny célja: Verseny neve: NONSTOP BBU S.Ö.R. KÖR Verseny helye, célja, táv: Sopron-Podersdorf-Sopron 127 km Verseny nevezési lehetőségek: Egyéni, Helytörténeti kerékpártúra, Kerékpáros kísérő, 2 fős váltó "A", 2 fős

Részletesebben

9. Sülysápi Futónap május 16. Versenykiírás

9. Sülysápi Futónap május 16. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Időpontja:

Részletesebben

A Magyar Köztársaság évi Maraton Futó Bajnoksága 25. SPAR Budapest Maraton

A Magyar Köztársaság évi Maraton Futó Bajnoksága 25. SPAR Budapest Maraton A Magyar Köztársaság 2010. évi Maraton Futó Bajnoksága 25. SPAR Budapest Maraton A verseny rendezője: Budapest Sportiroda, Magyar Atlétikai Szövetség A verseny időpontja és helyszíne: 2010. szeptember.

Részletesebben

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit.

Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. Külön futamban futnak és külön is értékeljük az Országos Bajnokság és az Amatőr Futam résztvevőit. A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület Közreműködő

Részletesebben

A Szécsényi Közművelődési Nonprofit Kft. szervezésében kerül meghirdetésre a. Palóc Maraton összetett futóverseny,

A Szécsényi Közművelődési Nonprofit Kft. szervezésében kerül meghirdetésre a. Palóc Maraton összetett futóverseny, A Szécsényi Közművelődési Nonprofit Kft. szervezésében kerül meghirdetésre a Palóc Maraton 2018 összetett futóverseny, amely keretében a két verseny alábbi távját kell szintidőn belül teljesíteni: a Két

Részletesebben

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

<< Versenykiírás >> XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek. A verseny ideje

<< Versenykiírás >> XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek. A verseny ideje > XXIII. Tereptriatlon egyéni-, nyílt-, gyermek-, és váltóversenyek, terepfutó versenyek - az X2S versenysorozat része - A verseny ideje 2014. augusztus 09. (szombat) A versenyek helyszíne,

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S DECATHLON NAGYERDEI MARATON Futónaptár.hu 2015. szeptember 27. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapu Benczúr Gyula utca, körforgalom)

Részletesebben

4. PTE 650 EHÖK MISINA-CSÚCSTÁMADÁS Nemzetközi kerékpár- és futóverseny V E R S E N Y K I Í R Á S

4. PTE 650 EHÖK MISINA-CSÚCSTÁMADÁS Nemzetközi kerékpár- és futóverseny V E R S E N Y K I Í R Á S 4. PTE 650 EHÖK MISINA-CSÚCSTÁMADÁS Nemzetközi kerékpár- és futóverseny V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny rendezője: Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Időpont: 2017. október 1., vasárnap Versenyközpont: Pécs,

Részletesebben

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió)

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió) Versenykiírás BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL 2013. Verseny célja: Lehetőség biztosítása egy különleges környezetben a természet kedvelői számára szabadidős sportok eltöltéséhez. Családok kimozdítása a természetbe,

Részletesebben

XI. Duna Takarék Szigetköz Minimaraton

XI. Duna Takarék Szigetköz Minimaraton XI. Duna Takarék Szigetköz Minimaraton Időpont 2014.05.18. Vasárnap Rendező Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub Sportegyesület Versenycél Az elmúlt években megrendezett Szigetköz Minimaraton futóverseny hagyományainak

Részletesebben

Electrolux VIDOR Jótékonysági Félmaraton futóversenyt és VIDOR-ka futást a vidám gyermekekért

Electrolux VIDOR Jótékonysági Félmaraton futóversenyt és VIDOR-ka futást a vidám gyermekekért Electrolux VIDOR Jótékonysági Félmaraton 2015 Közzétéve: 2015. január 19. hétfő, 10:05 Írta: Babosi György Az Electrolux Lehel Kft. közös együttmûködésben Nyíregyháza Város Önkormányzatával, a Nyíregyházi

Részletesebben

NAGYERDEI FÉLMARATON

NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S NAGYERDEI FÉLMARATON 2016. május 1. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapunál a Benczúr Gyula utcai, körforgalomnál) befelé az

Részletesebben

12. Szecsői Futónap szeptember 28. Versenykiírás

12. Szecsői Futónap szeptember 28. Versenykiírás A verseny célja: Versenykiírás Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

Budapest, 2015. szeptember 27.

Budapest, 2015. szeptember 27. NATO PARTNERSH IIP RUNN IING FEST IIVAL BUDAPEST FUTÓFESZTIVÁL- NATO FUTÁS Budapest, 2015. szeptember 27. Futóprogramok és rajt időpontok: 11:00 10 km-es Futás női, férfi egyéni 10 km-es Váltófutás 2 fős

Részletesebben

V. DÖKE-Félmaraton Komló, :30

V. DÖKE-Félmaraton Komló, :30 V. DÖKE-Félmaraton Komló, 2016.11.06. 10:30 - emblémázott ujjatlan technikai felső becenévvel - befutóérem - kategóriás értékelés - egyéni- és váltóverseny - hangulatos futópálya - Rendező adatai Szervező

Részletesebben

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció

19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála - eseményinformáció 19.Coca-Cola Testébresztő Női Futógála időpont, helyszín Időpont: 2014. május 18. Helyszín: Városliget, Napozórét Rajt/Cél: Zichy Mihály út (Napozóréttel

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04.

VERSENYKIÍRÁS. 5. Villamosenergia-ipari. Futó Találkozó. Mórahalom, 2015. 10. 03-04. VERSENYKIÍRÁS 5. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó A találkozó időpontja: 2015. Aoktóberoktóber 03-04. A találkozó helye: Mórahalom A találkozó rendezője: EDF DÉMÁSZ Társaságcsoport A találkozó védnökei:

Részletesebben

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2013. május 18. szombat XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi

Részletesebben

Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen

Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen Hajdúháti Hétmérföldes Futóünnep és Kráter Kupa Nagyhegyesen Versenykiírás Időpont 2014. április 12., szombat 10.00 Helyszín Nagyhegyes kiserdei versenyközpont Rendezők Nagyhegyesi Futóklub, ub, Nagyhegyes

Részletesebben

XIII. Greiner Szigetköz Minimaraton

XIII. Greiner Szigetköz Minimaraton Versenykiírás http://futonaptar.hu Helyszínen nincs nevezési lehetőség! XIII. Greiner Szigetköz Minimaraton Időpont 2016.05.22. Vasárnap Rendező Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub Sportegyesület Versenycél

Részletesebben

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS

I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS I. MISINA CSÚCSTÁMADÁS Decathlon Hauni - PTE futónap 2104., Pécs, Széchenyi tér - Misina-tető V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny rendezője: Pécsi Sport Nonprofit Zrt. A verseny fővédnöke Dr. Páva Zsolt

Részletesebben

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S Online felület: http://www.debrecenikilometerek.hu Időpont: 2017. április 30. Helyszín: Debrecen, Nagyerdő Rajt: 500 m-re a temető sarkától (Köztemető

Részletesebben

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25.

MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. MH 64. Deseda Félmaraton 2015. 2015.09.25. 1 Versenykiírás MH 64. Deseda Félmaraton futóverseny Kaposvár Időpontja: 2015. szeptember 25., péntek 10.00. 2 A verseny rendezője: MH 64. Boconádi Szabó József

Részletesebben

VI. Pilisi baumax-8 Bucka Futás

VI. Pilisi baumax-8 Bucka Futás VI. Pilisi baumax-8 Bucka Futás 2012. 07. 22. (vasárnap) A kedvezményes nevezési időszak 2012. június 30-án véget ért, már csak helyszíni nevezésre van lehetőség. A verseny rendezője: Óbudai Futókör, Szabadidő-,

Részletesebben

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat)

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat) Sellye Város Önkormányzat (7960 Sellye, Dózsa GY.u.1.) SELLYEFUT-20-2017. augusztus 05. (szombat) INFORMÁCIÓ TÁVOK: Félmaratoni táv: (21 km) - Útvonal: Sellye - Drávasztára Révfalu Sellye (16 év feletti)

Részletesebben

MH 64. Deseda Félmaraton

MH 64. Deseda Félmaraton MH 64. Deseda Félmaraton 2016. 2016.09.30. 1 Versenykiírás MH 64. Deseda Félmaraton Kaposvár Időpontja: 2016. szeptember 30., péntek 10.00. A verseny rendezője: MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai

Részletesebben

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 Tour de Velencei-tó - 2019 VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény neve: VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény típusa: Cross Country Maraton (XCM) A rendezvény rangja: Ötpróba

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS HOMOKHÁTI MACCABI KUPA 3 NAPOS NEMZETKÖZI TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÓVERSENY VILÁGRANGLISTA FUTAM. ZSANA 2015. MÁJUS 23 25.

VERSENYKIÍRÁS HOMOKHÁTI MACCABI KUPA 3 NAPOS NEMZETKÖZI TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÓVERSENY VILÁGRANGLISTA FUTAM. ZSANA 2015. MÁJUS 23 25. VERSENYKIÍRÁS HOMOKHÁTI MACCABI KUPA 3 NAPOS NEMZETKÖZI TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÓVERSENY VILÁGRANGLISTA FUTAM ZSANA 2015. MÁJUS 23 25. (szombat hétfő) Rendező: Maccabi Vívó és Atlétikai Club Tájékozódási Futó

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

Szupermaraton Nagyvárad - Debrecen

Szupermaraton Nagyvárad - Debrecen Szupermaraton Nagyvárad - Debrecen V E R S E N Y K I Í R Á S A futás szeretete minden határon átível! Verseny időpontja: Verseny helyszíne: Rajt: 2018. október 28. Rajt Nagyváradon 09:00 órakor (magyar

Részletesebben

7. SPURI Balaton Szupermaraton

7. SPURI Balaton Szupermaraton 7. SPURI Balaton Szupermaraton Időpont: 2014. március 20-23. Rajt/Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek napi bontásban 7. SPURI Balaton Szupermaraton táv, útvonal, frissítés Táv teljesítésének

Részletesebben

Versenykiírás. Ifjúsági-, junior- és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság, Tereptriatlon nyílt-, gyermek-, váltóversenyek, A verseny ideje

Versenykiírás. Ifjúsági-, junior- és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság, Tereptriatlon nyílt-, gyermek-, váltóversenyek, A verseny ideje Versenykiírás Ifjúsági-, junior- és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság, Tereptriatlon nyílt-, gyermek-, váltóversenyek, - az X2S versenysorozat része - A verseny ideje 2015. augusztus 15.

Részletesebben

IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS

IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS Diósjenő, 2007. augusztus 25. (szombat) A verseny rendezője, szervezője, házigazdája: az Ipoly Erdő Zrt. www.ipolyerdo.hu A verseny célja: A szabad

Részletesebben

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció

SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton - 2015 - eseményinformáció SPURI FélBalaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 21-22. Rajt: Badacsony Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG Rendező A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából az AGRIA Kerékpár és Triatlon Klub A

Részletesebben

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május

2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA SPORT TEHETSÉGPROGRAM Bajai EGYMI május SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2018 2019. SPECIÁLIS SZAKISKOLÁK ORSZÁGOS SPORTFESZTIVÁLJA 2019. május 16-17-18. Bajai EGYMI VERSENYKIÍRÁS Sportosan Könnyebb! Speciális Szakiskolák Országos Sportfesztiválja tanulásban

Részletesebben

VI. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

VI. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL VI. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2016. március 20. Rajt 11.00 óra - 1/4 maraton 11.05 óra - 1/2 maraton 11.10 óra - maraton (egyéni, váltó) Helyszín Debrecen, Gyulai István Atlétikai Stadion Rendezők Rotary Club

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta VERSENYKIÍRÁS A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta A verseny célja: Versenyzés biztosítása mindenek előtt a gyerekek, továbbá az erdei futást szerető amatőr és igazolt sportolók részére,

Részletesebben

8. SPURI Balaton Szupermaraton

8. SPURI Balaton Szupermaraton 8. SPURI Balaton Szupermaraton 8. SPURI Balaton Szupermaraton időpont, helyszín Időpont: 2015. március 19-22. Rajt/Cél: Siófok, Hotel Magistern Rajt időpontok és helyszínek napi bontásban 8. SPURI Balaton

Részletesebben

10. Szecsői Futónap szeptember 30. Versenykiírás

10. Szecsői Futónap szeptember 30. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY A verseny Fővédnöke: Szervezőbizottság tagjai: Pásztor

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2015. március 29. Rajt 11.00 óra - 1/4 maraton 11.05 óra - 1/2 maraton 11.10 óra - maraton (egyéni, váltó) Helyszín Debrecen, Gyulai István Atlétikai Stadion

Részletesebben

XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ TRIATLON VERSENY Amatőr Ranglista FÉRFI, NŐI, VEGYES VÁLTÓVERSENY

XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ TRIATLON VERSENY Amatőr Ranglista FÉRFI, NŐI, VEGYES VÁLTÓVERSENY Pannonsport Szervező és Marketing Kft. H-9700 Szombathely, Welther K. u. 17. Telefon: +36 94/514-680 Fax: +36 94/514-689 pannonsport@pannonsport.hu www.pannonsport.hu XXXI. VASI VASEMBER OLIMPIAI TÁVÚ

Részletesebben

36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny

36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny 36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny Békéscsaba, 2015. április 26. vasárnap Magyarország Felnőtt 20 km-es Gyalogló Férfi, Női Egyéni és Csapatbajnoksága, Havasi István-emlékverseny

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

Versenykiírás. multinavigator. Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama

Versenykiírás. multinavigator. Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama Versenykiírás multinavigator Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama Bükk-Kapu Trail 24km 875m D+, Futás: 10km 420m D+, Prana Kilátófutás 6km 220m D+, Vitapartner Manófutás 400m 1m D+) A verseny ideje

Részletesebben

IV. Esztergomi Futóhétvége

IV. Esztergomi Futóhétvége IV. Esztergomi Futóhétvége www.hidfutas.hu www.esztergomifutomuvek.hu Program 2014. Április 1. Esztergom Félmaraton on-line előnevezés hivatalos indulása www.esztergomifutomuvek.hu 2014. Szeptember 1.

Részletesebben

MAGYAR EGYETEMI - FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÁLTÓFUTÓ BAJNOKSÁG (MEFOB)

MAGYAR EGYETEMI - FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÁLTÓFUTÓ BAJNOKSÁG (MEFOB) A 28. Bosch SZARVASŰZŐK keretében megrendezésre kerülő MAGYAR EGYETEMI - FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÁLTÓFUTÓ BAJNOKSÁG (MEFOB) VERSENYKIÍRÁSA 2018. április 7. 28. Bosch Szarvasűzők Országos váltófutóverseny Magyar

Részletesebben

27. Bosch Szarvasűzők

27. Bosch Szarvasűzők 27. Bosch Szarvasűzők Országos váltófutóverseny Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Váltófutó Bajnokság (Váltófutó MEFOB) Versenykiírás Verseny időpontja: 2017. április 1. (szombat) Helyszín: Eger Miskolc

Részletesebben

XXIV. 5vös 5km futóverseny

XXIV. 5vös 5km futóverseny XXIV. 5vös 5km futóverseny Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság tavaszi forduló A verseny időpontja: 2013. május 7., kedd A verseny helyszíne: Versenyközpont: Budapest XI. ker. Pázmány Péter sétány (ELTE

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció

7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap - eseményinformáció 2014. szeptember 27. Városliget, Olof Palme sétány, a Királydomb közelében 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap táv, útvonal, frissítés Távok 1507 m futás

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

IPOLY ERD BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS

IPOLY ERD BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS IPOLY ERD BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS Diósjen, 2009. szeptember 12. A verseny rendez je, szervez je, házigazdája: az Ipoly Erd Zrt. (www.ipolyerdo.hu) A verseny célja: A szabad természetben

Részletesebben

Versenykiírás Váltóhelyek, távok: Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD. Időpontja: május 3.

Versenykiírás Váltóhelyek, távok: Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD. Időpontja: május 3. Versenykiírás 2014. Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD Időpontja: 2014. május 3. szombat, 14 óra A verseny rendezője: Kadarka Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u.66. A verseny fővédnöke:

Részletesebben

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság IV. BÚI Duatlon 2018. május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság 2018. május 6., vasárnap Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság Balatonboglár Fővédnök: Móring József Országgyűlési

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

- Bükk Kapu Terepshow

- Bükk Kapu Terepshow Versenykiírás - Bükk Kapu Terepshow Ifjúsági-, és felnőtt Tereptriatlon egyéni Országos Bajnokság, Tereptriatlon nyílt-, gyermek-, váltóversenyek, az X2S versenysorozat része - A verseny ideje 2015. augusztus

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km Érvényes nevezés mindkét távra kizárólag a Kerekdomb Fesztivál hivatalos weboldalán, a www.kerekdombfeszt.hu/sportporgramok

Részletesebben

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője:

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője: Versenykiírás Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny 2014. Versenykiírás Időpontja: 2014. szeptember 20. szombat, 10 óra A verseny rendezője: Vergo Kft. Borvidék Futóegyesület. - 7100 Szekszárd, Mátyás

Részletesebben

V. Esztergomi Futóhétvége

V. Esztergomi Futóhétvége V. Esztergomi Futóhétvége 2015. Szeptember 26-27. www.hidfutas.hu www.esztergomifutomuvek.hu Program 2015. Március 21. Esztergom Félmaraton on-line előnevezés hivatalos indulása www.esztergomifutomuvek.hu

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

6. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd

6. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd 6. Tolle Borvidék Félmaraton utcai futóverseny Szekszárd Időpontja 2015. május 9. szombat A verseny rendezője Borvidék Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u. 66. Vergo Kft., Szekszárd Napfény u. 20.

Részletesebben

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó 2015.Junius 6.. Helyszín 2141 Csömör, Major út 7-9. (Csömör Sportcsarnok) A versenyközpontot a Sportcsarnok és környezetében alakítjuk ki, a futamokat onnan indítjuk. Megközelítés BKV Az Örs vezér teréről

Részletesebben

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA 2014. június 21. szombat TIGRA Triatlon Magyar Nagydíj sprint futam Versenyiroda nyit: 12.30 órakor Összes nő futama + Amatőr és elit felnőtt nők sprint

Részletesebben

II. BioTech USA Mezei Futóverseny

II. BioTech USA Mezei Futóverseny II. BioTech USA Mezei Futóverseny Versenykiírás Futónaptár.hu A VERSENY IDŐPONTJA 2016. október 16. vasárnap VERSENYKÖZPONT, RAJT-CÉL HELYSZÍNE Borostyán Birtok 6757 Szeged-Gyálarét, Zágon utca 66. A VERSENY

Részletesebben

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA BM TANINTÉZETEK 2019. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA Szeged, 2019. április 12. Szám: /2019. 1. Bajnokság célja Versenyzési, sportolási lehetőség biztosításával segíteni a BM tanintézetek

Részletesebben

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A felsőoktatási intézmények női és férfi hallgatói részére színvonalas versenyzési lehetőség biztosítása vívás sportágban.

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

Részletesebben

A nevezés csak a nevezési díj Ózdi Kerékpáros Egyesület számlájára történő beérkezése esetén kerül elfogadásra!

A nevezés csak a nevezési díj Ózdi Kerékpáros Egyesület számlájára történő beérkezése esetén kerül elfogadásra! 1. Verseny rendezője: Ózd Város Önkormányzata, Fiedler Ottó Sportegyesület, Ózdi Kerékpáros Egyesület, Ózdi Teknőc Futó Club. 2. Verseny célja: az úszás-kerékpározás-futás népszerűsítése a triatlon sportágon

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS HOMOKHÁTI MACCABI KUPA

VERSENYKIÍRÁS HOMOKHÁTI MACCABI KUPA VERSENYKIÍRÁS HOMOKHÁTI MACCABI KUPA WRE VILÁGRANGLISTA FUTAM 3 NAPOS TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÓVERSENY MÓRAHALOM BALOTASZÁLLÁS 2013. MÁRCIUS 29 31. (péntek vasárnap) Rendező: Maccabi Vívó és Atlétikai Club Tájékozódási

Részletesebben

V. Triatlon Fesztivál

V. Triatlon Fesztivál V. Triatlon Fesztivál TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Csapat Országos Bajnokság MIX Váltó-csapatverseny Országos Bajnokság Shimano nyílt kiemelt amatőr kupa FŐVÉDNÖK: Dr. Habis László,

Részletesebben