Az elnökség elfogadta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság összekötője, az olimpiai szakágat érintő kérdésekben, továbbra is Szabó Zita marad.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az elnökség elfogadta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság összekötője, az olimpiai szakágat érintő kérdésekben, továbbra is Szabó Zita marad."

Átírás

1 1/2015. (I. 06.) Elnökségi határozat Az elnökség a meghirdetett főtitkári pozícióra beérkezett anyagokat elbírálta január 06-tól megbízott főtitkárként, február 1-től pedig főtitkárként Szabó Zitát alkalmazza. Szavazás eredménye: 5 igen, egyhangú 2/2015. (I. 06.) Elnökségi határozat Az elnökség elfogadta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság összekötője, az olimpiai szakágat érintő kérdésekben, továbbra is Szabó Zita marad. Szavazás eredménye: 5 igen, egyhangú 3/2015. (I. 06.) Elnökségi határozat Az elnökség elfogadta a Szakmai Bizottság javaslatát. A évi Kiemelt Edzői Programba az alábbi két edző kerüljön akkreditálásra: Bajai Péter Zemen János Szavazás eredménye: 5 igen, egyhangú 4/2015. (I. 06.) Elnökségi határozat Az elnökség elfogadta a Balatoni Úszóiskola Kft. kérelmét, hogy az április 4-ére tervezett Országos Utánpótlás és Sprint Duatlon Ranglista Balatonboglár verseny időpontja április 11- ére módosul. 5/2015. (I. 06.) Elnökségi határozat Az elnökség Csomor Erika hosszútávú szakág vezető javaslatára elfogadta, hogy a 62/2014. Elnökségi (VII.08.) határozatban foglaltakban a budapesti 70.3 versenyre a WTC napi licensz táblázatban Balogh Lőrinc helyett Tarnai László szerepeljen a támogatott versenyzők között. 6/2015. (I. 06.) Elnökségi határozat Az elnökség megbízza Lehmann Tibor szakmai alelnököt és Zelcsényi Miklós elnökségi tagot, hogy felkeresse Czencz Pétert bruttó Ft végkielégítésének kifizetése kapcsán. Szavazás eredménye: 6 igen, egyhangú

2 7/2015. (I.20.) Elnökségi határozat Az elnök által elrendelt elektronikus szavazáson, az elnökség, a Szakmai Bizottság javaslata alapján a leadott szavazatok értelmében a 4/2015 (I.06.) elnökségi döntést az alábbiak szerint változtatja meg: A évi Kiemelt Edzői Programba az alábbi edzők kerülnek akkreditálásra - Bajai Péter - Zemen János - Pócsföldi Ottó 8/2015. (02.10.) Elnökségi határozat Az elnökség a Szakmai Bizottság javaslata alapján az Európai Olimpia Játékokra a rendelkezésre álló 5 kvótát fel kívánja használni. Ezen kívül 1 női zöld kártya kérelmét jelzi a Magyar Olimpiai Bizottság felé. 9/2015. (02.10.) Elnökségi határozat Az elnökség megbízza a főtitkárt, hogy a évi versenybírói szerződés előkészítésére megtegye a szükséges intézkedéseket. 10/2015. (02.10.) Elnökségi határozat Az elnökség megbízza Zelcsényi Miklós elnökségi tagot, hogy a évi EvoChip keretszerződés megkötéséhez az előkészítést tegye meg. 11/2015. (02.10.) Elnökségi határozat Az elnökségi támogatja Lehmann Tibor alelnök ETU Konferencia utazási költségének finanszírozását. Forrás: évi Működési támogatás. 12/2015. (02.10.) Elnökségi határozat Az elnökség meghallgatta dr. Illés Levente ügyvéd úr beszámolóját Czencz Péter munkajogi perével kapcsolatban. Az elnökség megbízza az Ügyvéd urat, hogy február 10-én 18 óráig az eredeti megállapodási feltételek mellett megegyezésre juthat a felperessel.

3 13/2015. (02.10.) Elnökségi határozat Az elnökség tájékoztatást kapott dr. Illés Levente ügyvéd úrtól a áprilisi Ellenőrző Testület meghallgatással kapcsolatban készült dokumentációból adódó jelenlegi helyzetről és a lehetséges jogi lépésekről illetve következményekről. Az elnökség áttekintette a könyvvizsgálói jelentéssel kapcsolatban hozott 2014-évi elnökségi határozatokat. 34/2014. Elnökségi (V.05.) határozat dr. Biró Marcell elnök ismertette dr. Kis Attila István ellenőrző testületi tag, adószakértő által javasolt, az MTSZ pénzügyi átvilágítását érintő könyvvizsgálói jelentéssel kapcsolatos ellátandó feladatokat, melyek az alábbiak 1. A törvényes működés helyreállítása. Felelős: elnökség, elnök, főtitkár, ellenőrző testület Határidő: azonnal 2. A szankcionális intézkedések megtétele. Felelős: elnökség, elnök, főtitkár, ellenőrző testület Határidő: azonnal 34-1/2014. Elnökségi (V.05.) határozat Az elnökség 5 igen szavazattal egyhangúlag felkéri dr. Nemes-Nagy Tibor főtitkárt, hogy tegye meg azokat a további lépéseket melyek az elévülési időn belüli újra könyveléshez és az önellenőrzéshez szükségesek. 34-2/2014. Elnökségi (V.05.) határozat Az elnökség 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint döntött az MTSZ és Czencz Péter főtitkár között közös megegyezéssel történő munkaviszony megszüntetése kapcsán fennálló szövetséget terhelő fizetési kötelezettségről. Czencz Péter bruttó Ft végkielégítésének április 30. napjáig esedékes kifizetését a további jogi és pénzügyi vizsgálatok eredménye után újra tárgyalja, addig az MTSZ élni kíván a felek közötti megszüntető megállapodás 10. pontja alapján a szövetséget megillető jogfenntartással. 34-3/2014. Elnökségi (V.05.) határozat Az elnökség 5 igen szavazattal egyhangúlag egyúttal megbízza dr. Nemes-Nagy Tibor főtitkárt, valamint az Ellenőrző testületet, hogy egyeztessen Lányi András úrral, az MTSZ volt elnökével és Czencz Péter volt főtitkárral a éveket érintő könyvvizsgálói jelentésben foglaltakkal kapcsolatosan. 36/2014. Elnökségi (V.05.) határozat Az elnökség 3 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett elfogadta az MTSZ évi költségvetését, mely a könyvvizsgálati jelentésben feltártak ismeretében és az állami támogatások függvényében módosulhat. Az elnökség felkéri az Ellenőrző Testületet és dr. Illés Levente ügyvéd urat, hogy működjenek együtt annak érdekében, hogy a szükséges lépések haladéktalanul megtételre kerülhessenek.

4 14/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség meghallgatta a főtitkár beszámolóját a honlap felületeinek lehetséges értékesítéséről. A magyar triatlon szövetség versenyrendszerén kívüli események reklámozásának árát rögzítette az elnökség, azzal a kitétellel, hogy minden esetben lehetőséget kell teremteni az egyedi megállapodásra. versenykiírás megjelenítése (külföldi verseny, magyar versenyrendszeren kívüli) egyszeri 250 Euro havi 3 hónap 200 Euro/hó 6 hónap 150 Euro/hó 1 év 100 Euro/hó Az egyéb reklámfelületek tekintetében, felületek pontos méretének és helyének tisztázása nélkül, az elnökség nem kívánt dönteni. 15/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség visszahívja a Fegyelmi Bizottságot és az Egészségügyi-, Tudományos és Doppingellenes Bizottságot. 15-1/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség felkéri a szakmai alelnököt, hogy tegyen javaslatot a 2015-ös szakmai bizottság összetételére. Egyben szorgalmazza, hogy a szakmai bizottság létszáma ne haladja meg az 5 főt. 15-2/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség felkéri dr. Maros Verát, dr. Perczel Zsófiát és dr. Litavecz Annát a Fegyelmi Bizottság tagjának. Azokban az esetekben, amelyekben para szakágat érintő fegyelmi ügyről van szó, felkéri dr. Litavecz Annát, hogy maradjon távol a szavazástól. 15-3/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség a Technikai Bizottság üresen álló posztjának betöltésére felkéri Kenesei Tamást.

5 15-4/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség az Egészségügyi-, Tudományos és Doppingellenes Bizottság tagjainak felkéri: Lipták Tamást dr. Kiss Juditot dr. Litavecz Annát dr. Kator Miklóst Szegedi Attilát 16/2015. (02.11.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége áttekintette a versenyengedélyekre, versenyengedély díjára, illetve regisztrációs díjakra vonatkozó 18/2014. (III.11.) Elnökségi határozatott. Az elnökségi határozat módosítása mellett döntött: Versenyengedélyek és regisztráció a Magyar Triatlon Szövetség versenyein A sportolók részvételének feltétele az MTSZ által támogatott versenyeken: 1. Triatlon versenyengedély (elit és utánpótlás): 1.1. érintett sportolók: elit kategória utánpótlás kategóriák: újonc, gyermek, serdülő, ifi, 1.2. kiváltás feltétele: MTSZ tag sportszervezet által kitöltött és online adatlap Versenyengedély díjának befizetése sportorvosi engedély 1.3. díja: 4000 Ft Az újonc, gyermek, serdülő és ifjúsági korosztályban az MTSZ Elnöksége a 136/2013. (XI.26.) határozatában a versenyengedély díjának csökkentése mellett döntött. Ennek megfelelően évre vonatkozóan is 3000 Ft-ban állapítja meg az éves versenyengedély kiváltásának díját adott évben elit versenyengedély és amatőr regisztráció egyszerre nem váltható ki 1.5. az elit versenyengedély kiváltása a nemzetközi elit (U23, felnőtt) versenyeken Magyarország képviseletében való indulás feltétele 2. Triatlon regisztráció (amatőr): 2.1. érintett sportolók a korosztályos (amatőr) kategóriák: A20-24, A25-29,, A típusai: éves regisztráció, egyéni regisztráció (éves, alkalmi)

6 2.3. éves (klub) regisztráció: feltétele: MTSZ tag sportszervezet által kitöltött online adatlap Versenyengedély díjának befizetése Sportorvosi igazolás nem kötelező, a versenyeken mindenki a saját felelősségére indul díja: 4000 Ft az ITU versenyeinek Age-group futamaiban (AG20-24, AG25-29, ) Magyarország képviseletében való indulás feltétele 2.4. egyéni regisztráció: feltétele: Egyénileg kitöltött online adatlap Versenyengedély díjának befizetése Sportorvosi igazolás nem kötelező, a versenyeken mindenki a saját felelősségére indul díja (éves): 4000 Ft díja (alkalmi): 3000 Ft/verseny 2.5. a regisztráció kiváltása feltétele az Amatőr Triatlon és Duatlon pontversenyeken való részvételnek 2.6. a regisztrációs szám megegyezhet a korábbi versenyengedély számával (ez egyszerűsíti az adminisztrációt, és nincs szükség új azonosítók bevezetésére) ALKALMI ÉS ÉVES REGISZTRÁCIÓ A HELYSZÍNEN VALÓ KIVÁLTÁSA LEHETSÉGES A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRTÁIG! A REGISZTÁCIÓS DÍJAK BEFIZETÉSE A HELYSZÍNEN CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL TÖRTÉNHET. ÁTUTALÁS ESETÉN LEGKÉSŐB A VERSENY ELŐTTI SZERDÁN A TRANZAKCIÓT MEG KELL INDÍTANI! Az MTSZ kiemelt pontozású csapatversenyein való részvétel feltétele az elit és utánpótlás korosztályoknál a fentiekkel megegyező, az amatőrök esetében az éves (klub) regisztrációhoz kötött február 4. napjától a sárga személyi chip ára 2600 Ft + ÁFA, melyet az MTSZ beszerzési áron értékesít. A éves (junor) korosztályra vonatkozó szabályzásról az elnökség következő ülésén dönt.

7 17/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség megbízza a főtitkárt, hogy a versenybírók által használt URH rádiók működéséhez nélkülözhetetlen frekvencia szerződés megkötését március 1 és október 31-e közötti időszakra a Nemzeti Hírközlési- és Média Hatósággal készítse elő. Várható díj: forint/hó. Forrás: Sportágfejlesztési támogatás Szervezetfejlesztés 18/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség elfogadta a főtitkár javaslatát, miszerint minden elnökségi ülés első pontja a főtitkári szakmai, pénzügyi beszámoló. 19/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség jóváhagyta a következő egyesületek tagfelvételi kérelmét: Freeriderz Sport Club Szekszárdi Sportközpont Triatlon Szakosztály CoffeeRide Sportegyesület 20/2015. (02.11.) Elnökségi határozat Az elnökség döntése alapján a Balatoni Úszóiskola ideiglenesen Nemzeti Triatlon Központi (NTK) státuszt kap. Az NTK, létszámának további bővítésére, a források és feladatok pontos meghatározása mellett kerülhet sor. 21/2015. (II.26.) Elnökségi határozat A Gerevich ösztöndíj elosztása: A rendelkezésre álló összeg Ft. Edzői ösztöndíj elosztás: Pocsai Balázs (DSC-DSI NTK) Baráth Tamás (TVKMALI TK NTK) Árvai Attila (Dr. Bátorfi AGRI KTK NTK) Ft Ft Ft

8 Versenyzői ösztöndíj elosztás: Bicsák Bence Ft - Legeredményesebb UP versenyző Vanek Margit Ft - Ranglista 23. helyezés Kovács Zsófia Ft - Ranglista 33. helyezés Faldum Gábor Ft - Ranglista 39. helyezés Vanek Ákos Ft - Ranglista 62. helyezés

Az elnökség elfogadta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság összekötője, az olimpiai szakágat érintő kérdésekben, továbbra is Szabó Zita marad.

Az elnökség elfogadta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság összekötője, az olimpiai szakágat érintő kérdésekben, továbbra is Szabó Zita marad. 1/2015. (I. 06.) Elnökségi határozat Az elnökség a meghirdetett főtitkári pozícióra beérkezett anyagokat elbírálta. 2015. január 06-tól megbízott főtitkárként, 2015. február 1-től pedig főtitkárként Szabó

Részletesebben

Az elnökség elfogadta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság összekötője, az olimpiai szakágat érintő kérdésekben, továbbra is Szabó Zita marad.

Az elnökség elfogadta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság összekötője, az olimpiai szakágat érintő kérdésekben, továbbra is Szabó Zita marad. 1/2015. (I. 06.) Elnökségi határozat Az elnökség a meghirdetett főtitkári pozícióra beérkezett anyagokat elbírálta. 2015. január 06-tól megbízott főtitkárként, 2015. február 1-től pedig főtitkárként Szabó

Részletesebben

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába.

A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába. 91/2016. (IX.23.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon Szövetség elnöksége támogatja dr. Varga Béla kandidálását az ITU technikai bizottságába. 91-1/2016. (IX.23.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szakmai Bizottság üléséről

Jegyzőkönyv a Szakmai Bizottság üléséről Jegyzőkönyv a Szakmai Bizottság üléséről Időpont: 2014.11.06. 12:30 Helyszín: Budapest, MTSZ iroda Jelenlévő Bizottsági tagok: Lehmann Tibor, Kuttor Csaba, Borbély Miklós, Balogh József, Pap Zsolt Meghívottak:

Részletesebben

A Kiemelt Edzői Program évi támogatásának elosztása:

A Kiemelt Edzői Program évi támogatásának elosztása: Székhely: 1076, Budapest, Szinva u. 4. fsz. 2. Telefonszám: +36 30 645 2750 Honlap: www.triatlon.hu Email: triatlon@triatlon.hu 1/2017. (01.09.) SZB határozat A Szakmai Bizottság online szavazáson elfogadta

Részletesebben

2015. évi szakmai terv

2015. évi szakmai terv 2015. évi szakmai terv Bevezetés 1. 2015. évi hazai versenyrendszerek 2. Utánpótlás szakág 2015-ös szakmai tervei 3. Felnőtt szakág 2015-ös szakmai tervei 4. Para szakág 2015-ös tervei 5. Multisport nemzetközi

Részletesebben

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. március 3. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS HATÁROZATAI 2014. március 3. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. március 3-án 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi második (2.)

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. *Azon határozatnál, melyeknél az elnökség nem egyhangúan szavazott ott az igen/nem illetve a tartózkodások aránya jelölésre kerül. Kiemelt edzők 2014. év első féléves felosztására

Részletesebben

Elnökségi határozatok:

Elnökségi határozatok: 0A/2015.11.19 számú elnökségi határozat Az elnökség elfogadta a Napirendet. 0B/2015.11.19 számú elnökségi határozat Jegyzőkönyvvezető: Balogh Borbála Elnökségi határozatok: 2015.11.19. 0C/2015.11.19 számú

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szakmai Bizottság üléséről

Jegyzőkönyv a Szakmai Bizottság üléséről Jegyzőkönyv a Szakmai Bizottság üléséről 1/2015. (I.05.) SZB határozat A Szakmai bizottság az elit junior korosztály megszüntetésével párhuzamosan javasolja az amatőr 18-19 éves korosztály eltörlését.

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak:

2014. június 11. Jelenlévő elnökségi tagok: Megjelent meghívottak: MSSZ RENDES ELNÖKSÉGI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVE 2014. június 11. A Magyar Súlyemelő Szövetség elnöksége 2014. június 11-én 16 órakor a Magyar Sport Háza 3. emeleti tárgyalójában tartotta 2014. évi ötödik (5.)

Részletesebben

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG A MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG 2016. ÉVI HATÁROZATAINAK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Budapest, 2016.07.06. 1 I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK 1. 1/2016. (III.23.) évi küldöttgyűlési

Részletesebben

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára

2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 2015. évi elnökségi ülések határozat-tára 1./2015. (02.12) számú Elnökségi határozat: Az Elnökség egybehangzóan 9 igen szavazattal elfogadta a TAO bizottság javaslatát miszerint több pályázatnál a sorok

Részletesebben

Az elnökség meghallgatta és elfogadta a decemberi és januári főtitkári beszámolót.

Az elnökség meghallgatta és elfogadta a decemberi és januári főtitkári beszámolót. 1/2016. (II. 03.) Elnökségi határozat Az elnökség meghallgatta és elfogadta a decemberi és januári főtitkári beszámolót. 2/2016. (II. 03.) Elnökségi határozat Csőgör Péter előzetes szóbeli egyezetés nélkül

Részletesebben

A Magyar Sárkányhajó Szövetség Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata

A Magyar Sárkányhajó Szövetség Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata A Magyar Sárkányhajó Szövetség Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata amelyet a Magyar Sárkányhajó Szövetség Elnöksége hagyott jóvá az Elnökség 1/2015.04. 12. sz. határozatával 2015 Igazolási

Részletesebben

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIII. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2014. május 24. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2013. május 18. szombat XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi

Részletesebben

MKSZ 2015. évi költségvetési tervezet

MKSZ 2015. évi költségvetési tervezet MKSZ 2015. évi költségvetési tervezet BEVÉTELEK Az MKSZ 2015 ös költségvetésének bevételi oldalán az alábbi 9 bevételi sor szerepel: Bevételek I. Kiemelt Sportágfejlesztési támogatás KSF 4 150 000 000

Részletesebben

CONCEPT 2 20. NYÍLT MAGYAR ERGOMÉTER ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

CONCEPT 2 20. NYÍLT MAGYAR ERGOMÉTER ORSZÁGOS BAJNOKSÁG CONCEPT 2. NYÍLT MAGYAR ERGOMÉTER ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ERGOMÉTER VERSENY MŰSORFÜZET Rendező: MESZ, MEFS, Concept 2 Magyarország Kft., A verseny helyszíne: Budakalászi Sportcsarnok

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

5/2010. Az Elnökség a Gerevich ösztöndíjra tett javaslatot egyhangúlag elfogadta.

5/2010. Az Elnökség a Gerevich ösztöndíjra tett javaslatot egyhangúlag elfogadta. Az MSSZ Elnöksége 2010. évi határozatai: 2010. január 24. 1/2010. Az Elnökség elfogadta a korong, puska, pisztoly, utánpótlás és futócél szakágak 2010. évi felkészülési tervét. 2/2010. Az Elnökség jóváhagyta

Részletesebben

Amatőr versenyrendszer 2015

Amatőr versenyrendszer 2015 Az amatőr (korosztályos) versenyrendszer céljai Amatőr versenyrendszer 2015 A Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) 2015. évi versenyrendszere a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően háromosztatú felosztást követ:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága május 30-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága május 30-i ülésére Iktató szám: Sz-249/2014. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Humán Ügyek Bizottsága ELŐTERJESZTÉS A Humán Ügyek Bizottsága 2014. május 30-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

Magyar Sárkányhajó Szövetség. Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata

Magyar Sárkányhajó Szövetség. Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata A Magyar Sárkányhajó Szövetség Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzata e-mail: info@sarkanyhajozas.hu www.sarkanyhajozas.hu Módosítva: 2017.03.09. A Magyar Sárkányhajó Szövetség, mint a sárkányhajó

Részletesebben

A jegyzőkönyvet Kovácshegyi Eszter vezeti, hitelesítő: Zsömle Balázs, Matheisz József.

A jegyzőkönyvet Kovácshegyi Eszter vezeti, hitelesítő: Zsömle Balázs, Matheisz József. Budapest, 2012. október 24. Magyar Evezős Szövetség Elnökségi ülés 2012. október 24. Magyar Sport Háza III. emeleti tárgyaló Jelenlévők: mellékelt jelenléti ív szerint Tervezett napirend: 1. Versenyengedély

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S V. BÚI Triatlon Triatlon Mix váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8693 Lengyeltóti, Kéktó Üdülőfalu GPS koordináta: 46.667793717.6363572 Verseny időpontja:

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság

IV. BÚI Duatlon május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság IV. BÚI Duatlon 2018. május 5., szombat Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság 2018. május 6., vasárnap Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság Balatonboglár Fővédnök: Móring József Országgyűlési

Részletesebben

- XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS

- XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS - XII. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon VERSENYKIÍRÁS 1) Helyszín Versenyközpont címe 2084 Pilisszentiván, Sport tér GPS koordináta 47.612152, 18.883802 Verseny időpontja 2018. szeptember 2. 2) Rendező

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

A Magyar Szinkronúszó Szövetség elnökségének határozatai év

A Magyar Szinkronúszó Szövetség elnökségének határozatai év A Magyar Szinkronúszó Szövetség elnökségének határozatai 2019. év 1/2019. január 17. számú határozat A Magyar Szinkronúszó Szövetség Szauder Gábor kanadai kötelezettségei miatt új sportági vezetőt javasol

Részletesebben

HATÁROZATOK TÁRA 2016.

HATÁROZATOK TÁRA 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2016. 01/2016. (03. 08.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége a MOB Gerevich Aladár Sportösztöndíj Szabályzatának

Részletesebben

versenykiírás 1. Általános rendelkezések:

versenykiírás 1. Általános rendelkezések: versenykiírás 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna Szakág). A 2014. február 1-től hatályos Magyar Lovastorna

Részletesebben

MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA

MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG KIEMELT EDZŐ PROGRAM SZABÁLYZATA Hatályos: 2015február 01 napjától TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 2 BEVEZETŐ 3 I FEJEZET 4 A KIEMELT EDZŐ PROGRAM CÉLJA, HATÁLYA 4 II FEJEZET

Részletesebben

- XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS

- XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS - XI. Életfa Terepfesztivál Terepduatlon Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2084 Pilisszentiván, Sport tér GPS koordináta: 47.612152, 18.883802 Verseny időpontja: 2017.

Részletesebben

- III.BÚI TRIATLON UP és Sprint távú triatlon ranglista, Ifjúsági EB-válogató, MEFOB. V E R S E N Y K I Í R Á S

- III.BÚI TRIATLON UP és Sprint távú triatlon ranglista, Ifjúsági EB-válogató, MEFOB. V E R S E N Y K I Í R Á S III.BÚI TRIATLON UP és Sprint távú triatlon ranglista, Ifjúsági EBválogató, MEFOB. V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: GPS koordináta: Fonyód Bélatelep, Vasútállomás melletti terület

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2017. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2017. május 30-án 11.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

elérhetőségei telefon: - Szervezőbizottság elnöke: Ányos Viktor András elérhetőségei telefon: -

elérhetőségei telefon: -   Szervezőbizottság elnöke: Ányos Viktor András elérhetőségei telefon: - 1) Helyszín: IV. BÚI Duatlon Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság Fővédnök: Móring József Országgyűlési képviselő Védnök: Mészáros Miklós Balatonboglár polgármestere V E R S E N Y K I Í

Részletesebben

versenykiírás Díjazás: Minden kategória első három helyezettjét a verseny rendezősége éremmel, az első helyezetteket serleggel díjazza.

versenykiírás Díjazás: Minden kategória első három helyezettjét a verseny rendezősége éremmel, az első helyezetteket serleggel díjazza. versenykiírás 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna Szakág). A 2015. február 9-től hatályos Magyar Lovastorna

Részletesebben

DocuCom PDF Trial. www.pdfwizard.com. Zeon PDF Driver Trial. www.zeon.com.tw. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA

DocuCom PDF Trial. www.pdfwizard.com. Zeon PDF Driver Trial. www.zeon.com.tw. Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA Magyar BMX Cross-Triál Szövetség 2008. ÉVI PEKINGI OLIMPIA SZEMPONTOK AZ OLIMPIAI JÁTÉKOK FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJÁHOZ I. Olimpiai célkitűzések: A Magyar BMX Cross szövetség a BMX cross kerékpáros versenyeken

Részletesebben

5/ számú határozat: Az MPB közgyűlése 4.-es pontként elfogadta:

5/ számú határozat: Az MPB közgyűlése 4.-es pontként elfogadta: 2008 évi Közgyűlési határozatok 2008. február 15. - Rendkívüli közgyűlés: 1/2008.02.15 sz. határozat: Az MPB közgyűlése a jelenleg előkészített sporttörvény módosítási javaslatot elfogadni nem tudja, azt

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A tájékozódási futás sportágban tevékenykedő utánpótlás edzők támogatására

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A tájékozódási futás sportágban tevékenykedő utánpótlás edzők támogatására PÁLYÁZATI KIÍRÁS A tájékozódási futás sportágban tevékenykedő utánpótlás edzők támogatására - 2015 1 A pályázat célja A pályázat célja az utánpótlás nevelés érdekében végzett edzői munka ösztönzése és

Részletesebben

Amatőr versenyrendszer 2018

Amatőr versenyrendszer 2018 Az amatőr (korosztályos) versenyrendszer céljai Amatőr versenyrendszer 2018 A Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) 2018. évi versenyrendszere a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően négyosztatú felosztást követ:

Részletesebben

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Ajka Városi Sportcentrum, 8400 Ajka, Sport u. 23. GPS koordináta: 47.110634 ; 17.549146

Részletesebben

III. BÚI Duatlon április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság

III. BÚI Duatlon április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság III. BÚI Duatlon 2017. április 22. Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság 2017. április 23. Duatlon Mix-váltócsapat Országos Bajnokság Balatonboglár Fővédnök: Mészáros Miklós, Balatonboglár

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Az elnökség egyhangúlag elfogadta a december 13-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2017/01. sz.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Az elnökség egyhangúlag elfogadta a december 13-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2017/01. sz. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2017. 2017. január 4-i ülés határozatai Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2016. december 13-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2017/01. sz.határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta,

Részletesebben

2009. ÉVI VERSENYKIÍRÁS SPORTAKROBATIKA SZAKÁG PONTSZERZŐ VERSENYEIRE

2009. ÉVI VERSENYKIÍRÁS SPORTAKROBATIKA SZAKÁG PONTSZERZŐ VERSENYEIRE HUNGARIAN GYMNASTICS FEDERATION MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG H 1143 Budapest, Istvánmezei út 1-3., III. emelet 306. Tel.: (36-1) 460-6883, 460-6905 Fax: (36-1) 460-6907 Web: www.tornasport.hu E-mail: torna@tornasport.hu

Részletesebben

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!!

A Generomax Kupa résztvevőinek a nevezési díj: 500 Ft!!! Ifjúsági - Felnőtt Uszonyos-, és Búvárúszó Országos Bajnokság és I. Generomax Kupa - Cápa, Gyermek és Szenior Találkozó 2011. évi VERSENYKIÍRÁSA 1,/ Célja: A 2011. év uszonyos-, és búvárúszó serdülő, junior

Részletesebben

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER

MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER MAGYAR KAJAK-KENU SZÖVETSÉG SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 2013 JANUÁR MKKSZ SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRENDSZER 2013 SZERVEZŐ Magyar Kajak-Kenu Szövetség Cím: 1138 Budapest, Latorca u.2 Email: info@mkksz.hu

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015

SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 PROGRAMTERVEK Magyar Kajak-Kenu Szövetség SÁRKÁNYHAJÓ HAZAI VERSENYRENDSZER 2015 KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 21-2/2012.(11.29.) számú határozata a 2012. évi sportcélú működési támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntésről A Bizottság

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta. 01./ számú határozat

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta. 01./ számú határozat ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2015. Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta. 01./ 2015. számú határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Szakmai Bizottság által már jóváhagyott

Részletesebben

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai

Az MLSZ Elnökségének augusztus 27-i határozatai 20. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2009. szeptember 10. Iktatószám: /2009 Az MLSZ Elnökségének 2009. augusztus 27-i határozatai 149/2009. számú határozat Az MLSZ Elnöksége úgy határozott, hogy a Fegyelmi

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

A Magyar Triatlon Szövetség Elnöksége visszahívja főtitkári tisztségéből Szabó Zitát.

A Magyar Triatlon Szövetség Elnöksége visszahívja főtitkári tisztségéből Szabó Zitát. 1/2018. (I.06.) Elnökségi határozat A Magyar Triatlon Szövetség Elnöksége visszahívja főtitkári tisztségéből Szabó Zitát. Szavazás eredménye: 7 igen, egyhangú 2/2018. (I. 18.) Elnökségi határozat Az elnökség

Részletesebben

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (Bvuss) 2040 Budaörs, Hársfa u. 6.

Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (Bvuss) 2040 Budaörs, Hársfa u. 6. A verseny megnevezése: Hungarian Open Ifjúsági, kadet, junior és U21 nemzetközi karate bajnokság Kvalifikációs verseny a 2017. évi korosztályos Európa Bajnokságra A verseny időpontja: 2016. október 16.

Részletesebben

Magyar Olimpiai Bizottság

Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Olimpiai Bizottság Olimpikon Életút Program Szabályzat Hatályos: 2017. augusztus 1-től I. Bevezető A Magyar Olimpiai Bizottság (a továbbiakban: MOB) - Alapszabályának 6. (1) bekezdés c) pontja alapján

Részletesebben

2015 Január 7, Budapest.

2015 Január 7, Budapest. 2015 Január 7, Budapest. Elnök felkéri Vaspöri Tamás elnökségi tagot az elnökségi ülés levezetésére egyhangú Elnök felkéri Miklós Nándort a jegyzőkönyvezetés elvégzésére Az elnökség a jegyzőkönyv hitelesítőnek

Részletesebben

Magyar Tájékozódási Futó Szövetség évi költségvetése

Magyar Tájékozódási Futó Szövetség évi költségvetése Magyar Tájékozódási Futó Szövetség. évi költségvetése adatok e Ft-ban Bevételek: Terv Tény Terv Előző évi pénzmaradvány 11, Tagdíj 16095 16095 17690 20660 20768 20870 111, Képviseleti díj 1350 1350 1350

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

Összefoglaló az Edzőbizottság évi munkájáról

Összefoglaló az Edzőbizottság évi munkájáról Összefoglaló az Edzőbizottság 2014. évi munkájáról Az edzőbizottság az elmúlt évben a MESZ működési szabályzatában előírtak szerint végezte feladatát. Sok esetben nem tudott élni a szabályzatban kapott

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

2015. október 24. Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (Bvuss) 2040 Budaörs, Hársfa u. 6.

2015. október 24. Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (Bvuss) 2040 Budaörs, Hársfa u. 6. A verseny megnevezése: Hungarian Open - Céghmester Kupa Ifjúsági, kadet, junior és U21 nemzetközi bajnokság Kvalifikációs verseny a 2016. évi korosztályos Európa Bajnokságra A verseny időpontja: 2015.

Részletesebben

01/2011. Az Elnökség egyhangú szavazással elfogadta- A Légfegyveres EB-re utazó pu-pi-fc csapat összetételét.

01/2011. Az Elnökség egyhangú szavazással elfogadta- A Légfegyveres EB-re utazó pu-pi-fc csapat összetételét. Az MSSZ Elnöksége 2011. évi határozatai: 2011. január 24. 01/2011. Az Elnökség egyhangú szavazással elfogadta- A Légfegyveres EB-re utazó pu-pi-fc csapat összetételét. 02/2011. Az Elnökség egyhangú szavazással

Részletesebben

V. Triatlon Fesztivál

V. Triatlon Fesztivál V. Triatlon Fesztivál TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Csapat Országos Bajnokság MIX Váltó-csapatverseny Országos Bajnokság Shimano nyílt kiemelt amatőr kupa FŐVÉDNÖK: Dr. Habis László,

Részletesebben

T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S T Tavaszi Fergeteg Duatlon Verseny Duatlon Utánpótlás Ranglista Verseny, Amatőr Sprint Kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Újszilvás, Alkotmány út 73. GPS koordináta: Verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság április 25-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság április 25-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-132/2018. ELŐTERJESZTÉS Az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2018. április 25-i ülésére Tárgy: Javaslat a 2018-2021 évre

Részletesebben

Amatőr versenyrendszer 2016

Amatőr versenyrendszer 2016 Az amatőr (korosztályos) versenyrendszer céljai Amatőr versenyrendszer 2016 A Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) 2016. évi versenyrendszere négy felosztást követ: (i) az utánpótlás-rendszer kitűzött célja

Részletesebben

Ranglista és Minősítési Szabályzat

Ranglista és Minősítési Szabályzat MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG Hatályos: 2013.január 1-től Az MTLSZ Elnöksége által elfogadva 2013.január 7-én Készítette: Bakó László és Borka György 1 1 Egyéni ranglista 1.1 Az MTLSZ minden Ranglista verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS TRIATLON BAJNOKSÁG Rendező A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Triatlon Szövetség megbízásából az AGRIA Kerékpár és Triatlon Klub A

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2015. Az előző elnökségi ülés emlékeztetőjét az elnökség egyhangúlag elfogadta. 01./ 2015. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a Szakmai Bizottság által már jóváhagyott Átigazolási

Részletesebben

XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny

XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny XXVIII. PALÓC TRIATLON Révész László emlékverseny Gyermek, Serdülő Ranglista Verseny, Olimpiai Reménységek Válogató, valamint Rövidtávú Elit OB és AQUATLON Magyar Bajnokság minden korcsoport számára. A

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 35/2013.(11.25.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága. 35/2013.(11.25.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottsága 35/2013.(11.25.) számú határozata a 2013. évi Egyéb csapat és egyéni sportágak keretre beérkezett kérelmekkel kapcsolatos

Részletesebben

J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek támogatásának pályázati kiírására

J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek támogatásának pályázati kiírására J A V A S L A T az Ózd Város Önkormányzata közigazgatási területén működő társadalmi sportszervezetek támogatásának pályázati kiírására Ó z d, 2012. február 16. Előterjesztő: Oktatási, Kulturális és Sport

Részletesebben

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, 8. Dan Hanshi Papp Valér, 5. Dan

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2014. június 3.

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE. 2014. június 3. MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG HATÁROZATAINAK KÖNYVE 2014. június 3. Tartalom Jegyzőkönyvvezető... 2 Jegyzőkönyv hitelesítő... 2 Napirendi pontok elfogadása... 2 CdJ 2015 szervezésének folytatása... 2 Héraklész

Részletesebben

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016.

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. 2016/1. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a 2015. 12. 10-i elnökségi ülés emlékeztetőjét. 2016/2. sz. határozat Az elnökség egyhangúlag elfogadta a következő elnökségi

Részletesebben

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA 1. Célja: A 2010. év uszonyosúszó cápa és junior korosztály Magyar Bajnokainak és helyezettjeinek megállapítása, a gyermek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21és Felnőtt) V. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás Karate Magyar

Részletesebben

MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016/2017-es szezon

MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016/2017-es szezon MOKSZ ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016/2017-es szezon Egységes szerkezetben 2016/2017/001. határozattól 2016/2017/032. határozatig 2016.08.04. Határozatok: 2016/2017/001-től 2016/2017/001-ig MOKSZ 2016/2017/1.

Részletesebben

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai:

Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: Az MSSZ Elnöksége 2012. évi határozatai: 2012. január 9. 001/2012. sz. határozat: Az Elnökség 1 ellenszavazattal és 2 tartózkodással megszavazta, hogy a Szövetség Vezetősége a Nemzeti Sport 2012. január

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg. B kategória III-VI. KORCSOPORT Duatlon B KATEGÓRIA A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Triatlon Szövetséggel (MTSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futás, és kerékpározás,

Részletesebben

Versenykiírás. Általános rendelkezések

Versenykiírás. Általános rendelkezések Versenykiírás Általános rendelkezések 1. A Campus Olimpia bemutatása A Campus Olimpia 2010. július 20-22 között megrendezendő sportrendezvény a magyarországi és a határon túli felsőoktatási intézmények

Részletesebben

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól)

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének határozatai 2010. (2010. június 30-tól) 1./2010.07.14. Elnökségi határozat Az MRSZ Elnöksége újra hatályba helyezi az Ügyvivő Testület által 16/05.25. ÜT határozatban

Részletesebben

2014. október Mogyoród, Iskola utca

2014. október Mogyoród, Iskola utca A verseny megnevezése: Céghmester Kupa meghívásos ifjúsági, kadet, junior és U21 nemzetközi bajnokság kvalifikációs verseny a 2015. évi korosztályos Európa Bajnokságra A verseny időpontja: 2014. október

Részletesebben

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA 2014. június 21. szombat TIGRA Triatlon Magyar Nagydíj sprint futam Versenyiroda nyit: 12.30 órakor Összes nő futama + Amatőr és elit felnőtt nők sprint

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről 2008. március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Jelen vannak: Csiba Péter Pusztai Csaba Daragó István Kökényesi György Sasvári Sándor Tóth

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGE 2014. ÉVI HATÁROZATOK 1./2014. (február 14.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ Elnöksége az Elnöki beszámolót a 2014. január 9. óta eltelt idő eseményekről elfogadja.

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

Amatőr versenyrendszer 2017

Amatőr versenyrendszer 2017 Az amatőr (korosztályos) versenyrendszer céljai Amatőr versenyrendszer 2017 A Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) 2017. évi versenyrendszere négyes felosztást követ: (i) az utánpótlás-rendszer kitűzött célja

Részletesebben

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK

MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE ÉVI HATÁROZATOK MAGYAR ÉPÍTŐMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 2014. ÉVI HATÁROZATOK 1./2014. (február 14.) sz. MÉSZ elnökségi határozat A MÉSZ Elnöksége az Elnöki beszámolót a 2014. január 9. óta eltelt idő eseményekről elfogadja.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny 1. A verseny célja: A sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása. 2. Verseny helye és ideje: Kecskemét, Kecskeméti Fürdő, 50m-es 10 pályás

Részletesebben

- III. BÚI Triatlon MIX-váltócspat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S

- III. BÚI Triatlon MIX-váltócspat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S - III. BÚI Triatlon MIX-váltócspat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Balatonfenyves, Yacht-kikötó, Mária utca 1. GPS koordináta: GPS: 46 42'52.8"N 17 28'39.5"E

Részletesebben

6.Kőszegi Aquatlon 2015.

6.Kőszegi Aquatlon 2015. 6.Kőszegi Aquatlon 2015. név iskola születési év Pongrácz Marcell Árpád-házi Szent Margit 2009 Fodor Kinga 2008 Hóbor Álmos Árpád-házi Szent Margit 2008 Koczor Tímea Árpád-házi Szent Margit 2008 Ziskó

Részletesebben