Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Öleld át a világot!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Öleld át a világot!"

Átírás

1 Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Öleld át a világot!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE Az "Öleld át a világot!" elnevezésű fogyasztói promóció (továbbiakban: Promóció ) szervezője az ENI Hungaria Zrt. (székhelye: 2040 Budaörs, Agip u. 4.) (továbbiakban: Szervező ). 2. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA A Promóció október 5. üzletnyitástól január 10. üzletzárásig tart a Promócióban részt vevő, kiemelt Agip töltőállomásokon (továbbiakban: "töltőállomás" vagy "töltőállomások"). A Promóció bélyeggyűjtő szakasza a töltőállomásokon október 5. üzletnyitástól december 27. üzletzárásig, illetve a készlet erejéig tart. A bélyegbeváltásra október 5. üzletnyitástól január 10. üzletzárásáig, illetve a készlet erejéig van lehetőség. 3. A RÉSZTVEVŐK KÖRE A Promócióban részt vehet bármely jogi és bármely természetes személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság. A Promócióban - a töltőállomásokon elfogadott valamennyi fizetőeszközzel történő fizetés esetén részt vehet a vásárló. A promóciós termék árát a vásárló készpénzzel, megfelelő egyenleg esetén bankkártyával magyar forintban (HUF) egyenlítheti ki. Promóciós terméket a vásárló Routex, Agip Express illetve Flotta kártyával nem vásárolhat, annak sem kedvezményes, sem kedvezmény nélküli árát ezen kártyatípusokkal nem egyenlítheti ki. A Promócióból a töltőállomások üzemeltetői és azok alkalmazottai, valamint a Szervező franchise hálózatához tartozó töltőállomások tulajdonosai és azok alkalmazottai ki vannak zárva. 4. A PROMÓCIÓ MECHANIZMUSA A Promóció folyamán a vásárlók a 4.2 pontban részletezett feltételek teljesülése esetén az Öleld át a világot! kollekció termékeire (továbbiakban: "promóciós termék" vagy "promóciós termékek") jogosultak. 4.1 A promóciós termékek: Plüss mamaállatok: Raffy zsiráf Wolfy farkas Pingy pingvin Tully teknős Elly elefánt Plüss állatkölykök: Baby Raffy zsiráfkölyök Baby Wolfy farkaskölyök Az az Eni S.p.A leányvállalata.

2 Baby Pingy pingvinkölyök Baby Tully teknőskölyök Baby Elly - elefántkölyök 2040 Budaörs, Agip u LovEyes hátizsák (kiegészítő termék) a kollekció sokoldalú, hasznos és szórakoztató kiegészítője könyvek, tolltartók és egyéb tárgyak elhelyezésére alkalmas tágas belső zsebbel rendelkezik, míg külső zsebeiben a gyermekek magukkal vihetik kedvenc LovEyes plüssállataikat akár a suliba is méret: 38 x 32 x 13 cm 4.2 A bélyegekhez való hozzájutás: A Promóció Bélyeggyűjtő időtartama október 5. üzletnyitástól december 27. üzletzárásig tart. A bélyeggyűjtő időszak folyamán (illetve a készlet erejéig) a Promócióban részt vevő, kiemelt töltőállomásokon történő o o Agip/eni kenőanyag, illetve gépi autómosás program vásárlása esetén a vásárlók minden elköltött bruttó (azaz egyezer) forint után 1-1 bélyeget kapnak (2 000 Ft felett két bélyeg jár, Ft felett 3 bélyeg, stb.). Minden egyéb áru (pl. üzemanyag, shop és snack termékek stb.) és szolgáltatás vásárlása esetén a vásárlók minden elköltött bruttó (azaz kettőezer) forint után 1-1 darab bélyeget kapnak (4 000 Ft felett két bélyeg jár, Ft felett három bélyeg, stb.). A köztes értékekre nem jár bélyeg. A Promócióban kizárólag a Szervező által kibocsátott, sértetlen állapotú, eredeti, öntapadós bélyegekkel lehet részt venni. A bélyegek a fizetés alkalmával kerülnek átadásra a vásárló részére. A Szervezőnek, illetve a töltőállomásnak a pénztártól történő távozást követően nem áll módjában bélyeget kiadni, még a vásárlást igazoló blokk ellenében sem. Készpénzes vásárlás esetén a kerekítés szabályai érvényesülnek, bankkártyás fizetésnél azonban a pontos fizetett összeg alapján történik a bélyegkiadás. A töltőállomásokon elhelyezett automata berendezések igénybevételekor elköltött összegek nem számítanak bele a bélyegkiadás feltételét jelentő vásárlások összegébe. Az automata pénztáraknál tankoló ügyfelek úgy kaphatják meg bélyegeiket, ha a nyugtát a tankolást követően egy héten belül az adott töltőállomáson bemutatják. A bélyegek kizárólag a vásárlással egyidejűleg adhatóak ki a nyugtán szereplő összeg alapján. Több nyugta nem vonható össze. A promócióban részt vevő, kiemelt töltőállomások listája megtalálható az weboldalon. A maximum bélyeg kiadási limit tranzakciónként 20 bélyeg. 20 bélyegnél többet egy tranzakcióhoz kapcsolódóan nem lehet kiadni. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

3 4.3 A promóciós termékekhez való hozzájutás feltételei 2040 Budaörs, Agip u. 4. A vásárló megfelelő számú (10 vagy 15 darab) bélyeg összegyűjtése esetén a bélyegbeváltás ideje alatt kedvezményes áron vásárolhat a Promócióban részt vevő promóciós termékeket (lásd és pont). A kiegészítő termék (4.1.3 pont - LovEyes hátizsák) kizárólag teljes áron vásárolható meg. A bélyeg készpénzre nem váltható, illetve bélyeg nem vásárolható Bélyegbeváltás A promócióban való részvételhez gyűjtőfüzetre van szükség. A gyűjtőfüzethez ingyenesen lehet hozzájutni a részt vevő, kiemelt töltőállomásokon. A vásárlás következtében kapott bélyegeket a gyűjtőfüzet megfelelő helyére kell beragasztani. A bélyegeket Szervező csak az eredeti gyűjtőfüzetre felragasztva fogadja el. Más típusú, alakú és méretű gyűjtőfüzeten/lapon benyújtva nem elfogadható. Amint összegyűlt a szükséges mennyiségű bélyeg, a vásárló a gyűjtőfüzetet Magyarország területén a promócióban részt vevő töltőállomások valamelyikén válthatja be a promóciós termékek egy kedvezményes árú darabjára. A megfelelő számú bélyeg beváltása promóciós termékre/termékekre több gyűjtőfüzet egyidejű felhasználásával nem lehetséges (tehát több különböző gyűjtőfüzetben gyűjtött bélyegek száma nem összevonható). A promóciós termékek a töltőállomás csak azon készletéből választhatóak, amelyek a beváltás pillanatában éppen rendelkezésre állnak a beváltás helyszínéül szolgáló töltőállomáson. A bélyegek október 5. üzletnyitástól január 10. üzletzárásáig, illetve a készlet erejéig válthatók be. A bélyegek beváltásakor a résztvevőnek a kitöltött gyűjtőfüzetet át kell adnia a töltőállomás dolgozójának. A bélyegek beváltását követően a töltőállomás dolgozója a gyűjtőfüzetet bevonja. A vásárló által kapott bélyegek semmilyen körülmények között sem válthatók készpénzre. A töltőállomás dolgozója jogosult a bélyegek eredetiségét ellenőrizni, és az érvénytelennek vagy nem eredetinek minősített bélyegeket indokolás nélkül visszatartani. Az esetről két példányban jegyzőkönyvet kell felvenni. A jegyzőkönyv egyik példányát a gyűjtőfüzettel együtt a töltőállomás köteles elküldeni Szervezőnek. Az ügyben a végső döntést Szervező hozza meg. A bélyegbeváltási határidőt követően átadott gyűjtőfüzeteket a Szervezőnek nem áll módjában elfogadni A promóciós termékek kedvezményes árai, bélyegek beváltásával A promóciós termékek kedvezményesen vásárolhatók meg a megfelelő számú bélyeg összegyűjtésével. A promóciós termékek a megfelelő számú bélyeg beváltása mellett az alábbi kedvező ÁFA-t tartalmazó áron érhetők el: Plüss mamaállatok: Raffy zsiráf: 15 bélyeg Ft Wolfy farkas: 15 bélyeg Ft Pingy pingvin: 15 bélyeg Ft Tully teknős: 15 bélyeg Ft Elly elefánt: 15 bélyeg Ft Az az Eni S.p.A leányvállalata.

4 Plüss állatkölykök: Baby Raffy zsiráfkölyök: 10 bélyeg Ft Baby Wolfy farkaskölyök: 10 bélyeg Ft Baby Pingy pingvinkölyök: 10 bélyeg Ft Baby Tully teknőskölyök: 10 bélyeg Ft Baby Elly - elefántkölyök: 10 bélyeg Ft LovEyes hátizsák (kiegészítő termék): A termék kedvezményes (bélyeges) áron nem vásárolható meg, kizárólag teljes áron érhető el. A promóciós termékek kedvezményes áron való megvásárlásakor kifizetett összeg után a vásárlónak nem jár bélyeg A promóciós termék megvásárlása kedvezmény nélküli, fogyasztói áron A promóciós termékeket lehetőség van bélyeggyűjtés nélkül, kedvezmény nélküli, teljes áron is megvásárolni az alábbi ÁFA-t tartalmazó - árakon: Plüss mamaállatok: Raffy zsiráf: Ft Wolfy farkas: Ft Pingy pingvin: Ft Tully teknős: Ft Elly elefánt: Ft Plüss állatkölykök: Baby Raffy zsiráfkölyök: Ft Baby Wolfy farkaskölyök: Ft Baby Pingy pingvinkölyök: Ft Baby Tully teknőskölyök: Ft Baby Elly - elefántkölyök: Ft LovEyes hátizsák (kiegészítő termék): Ft A promóciós termékek kedvezmény nélküli, teljes áron való megvásárlásakor kifizetett összeg után a vásárlónak nem jár bélyeg A promóciós termék megvásárlása Premio pontok beváltásával A promóciós termékeket lehetőség van bélyeggyűjtés nélkül, Premio pontokért is megvásárolni az alábbi pontértékek beváltásával (az aktuális Premio Club Működési szabályzatnak megfelelően a normál kiskereskedelmi ár 10%-ának megfelelő összeg készpénzben vagy bankkártyával történő megfizetésével egyidejűleg): Plüss mamaállatok: Raffy zsiráf: 990 Premio pont beváltásával Ft Wolfy farkas: 990 Premio pont beváltásával Ft Pingy pingvin: 990 Premio pont beváltásával Ft Tully teknős: 990 Premio pont beváltásával Ft Az az Eni S.p.A leányvállalata.

5 Elly elefánt: 990 Premio pont beváltásával Ft Plüss állatkölykök: Baby Raffy zsiráfkölyök: 590 Premio pont beváltásával Ft Baby Wolfy farkaskölyök: 590 Premio pont beváltásával Ft Baby Pingy pingvinkölyök: 590 Premio pont beváltásával Ft Baby Tully teknőskölyök: 590 Premio pont beváltásával Ft Baby Elly - elefántkölyök: 590 Premio pont beváltásával Ft LovEyes hátizsák (kiegészítő termék): A termék Premio pontok felhasználásával nem vásárolható meg, kizárólag teljes áron érhető el. A promóciós termékek Premio pontért történő megvásárlása csak a Promócióban részt vevő, kiemelt Agip töltőállomásokon, kizárólag a fenti Premio pontértékek beváltásával és a fenti összegek egyidejű megfizetésével lehetséges. A bélyeggyűjtéshez kapcsolódó kedvezmények és a Premio pontbeváltás nem kombinálható. Bélyegek Premio pontért nem vásárolhatóak. A pontban tárgyalt feltételek nem vonatkoznak a Premio pont beváltása mellett történő promóciós termék vásárlására. Jelen játékszabályzatban nem szabályozott, Premio Club kártyahasználatot érintő kérdésekben az weboldalon található aktuális Premio Club Működési Szabályzat az irányadó. 4.4 Egyéb fontos tudnivalók: A promóciós termékek árát a vásárló készpénzzel, vagy megfelelő egyenleg esetén bankkártyával, magyar forintban (HUF) egyenlítheti ki. A promóciós termékek pénzre, illetve más termékre át nem válthatóak. Premio Club hűségkártyán összegyűjtött Premio pontok nem válthatók be és nem számíthatók be a promóciós termékek kedvezményes áron történő megvásárlásakor. Minden egyes kedvezmény-, illetve üzemanyagkártya kondíció továbbra is érvényben marad. A promóciós termékek megvásárlásakor azonban az egyes kedvezmény-, illetve üzemanyagkártyákhoz kapcsolódó shop, vagy snack kedvezmények nem érvényesíthetők (a promóciós termékek nem shop termékek). A és a 4.3.3, illetve a pontokban feltüntetett árakból további kedvezmény nem adható. A gyűjtőfüzet beváltásakor, illetve a kedvezmény nélküli, teljes áron történő promóciós termékek vásárlásakor fizetett összegek után is Premio pontfelírás történik. A promóciós termékek esetében a készlethiányból, illetve készletlefogyásból eredő károkért, igényekért Szervező semmilyen kártérítési felelősséggel nem tartozik. A Promócióba bevonásra került valamennyi promóciós termék esetében valamennyi (a 4.3.2, 4.3.3, illetve a pontokban megjelölt) ár és pontérték változtatási jogát a Szervező fenntartja. 5. A PROMÓCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TÖLTŐÁLLOMÁSOK A Promócióban részt vevő töltőállomások listáját az 1. sz. melléklet tartalmazza, illetve az megtalálható az weboldalon is. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

6 6. TÁJÉKOZTATÓK 2040 Budaörs, Agip u. 4. A Promócióról részletes információ elérhető a hivatalos promóció- és részvételi szabályzatban, amely megtalálható kinyomtatott formában a Promócióban részt vevő, kijelölt töltőállomásokon, továbbá az weboldalon a Promóció időtartama alatt. A töltőállomásokon kihelyezett termékbemutató állványok (displayek) kizárólag a promóciós termékek bemutatására szolgálnak, az állványon elhelyezett termékek kipróbálása nem engedélyezett. Amennyiben a Promóció során bizonyítottan olyan technikai vagy biztonsági probléma merül fel, amely a Promóció jogszerű lebonyolítását veszélyezteti, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Promóciót szüneteltesse vagy törölje. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a Promóció feltételeit a vásárlók töltőállomásokon történő tájékoztatása mellett megváltoztassa. A promóciós termékválaszték, illetve a promóciós termékek árváltoztatásának jogát a Szervező fenntartja. A Promócióban résztvevők részvételükkel - minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a jelen hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt. A promóció részvételi- és játékszabályzat módosításának jogát a Szervező fenntartja. Jelen Promóció részvételi- és játékszabályzata a promócióban részt vevő töltőállomásokon is elolvasható. 7. ADATVÉDELEM A Promócióban résztvevők részvételükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező, mint adatkezelő a Promóció során szolgáltatott személyes adataikat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje. A Promóció során az adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező az érintettek személyes adatát kizárólag saját marketingtevékenysége (ideértve a közvetlen üzletszerzés céljából folytatott marketingtevékenységet), a szolgáltatásairól történő tájékoztatás, valamint panaszkezelés céljából, legfeljebb a Promóció időtartamának végétől számított 5 évig kezeli. A hozzájárulás - az adatkezelő címére megküldve - írásban bármikor visszavonható, illetve kérhető az adatok helyesbítése, törlése. Írásbeli kérés esetén a Szervező tájékoztatja az érintettet a kezelt személyes adatok köréről. 8. ADOMÁNYOZÁS A Szervező a Promócióval összefüggésben adományozási akciót. A Szervező és az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány közötti együttműködés értelmében a töltőállomásokon a Promóció időtartama alatt értékesített Promóciós plüsstermékek (ld és ) minden egyes darabja után 50 Ft-ot adományoz az UNICEF Magyar Bizottság Alapítványának. Budaörs, október 5. ENI Hungaria Zrt. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

7 1. sz. melléklet 2040 Budaörs, Agip u. 4. A promócióban részt vevő, kiemelt töltőállomások listája: Kútkód Megye Irányítószám Város Cím 9001 Pest 2040 Budaörs Garibaldi utca Pest 2040 Budaörs Agip utca Győr-Moson-Sopron 9400 Sopron Győri út Veszprém 8171 Balatonvilágos M7 autópálya 94 km - Észak 9009 Veszprém 8171 Balatonvilágos M7 autópálya 94 km - Dél 9010 Veszprém 8312 Balatonederics 71. sz. főút 9012 Békés 5700 Gyula Temesvári út 9013 Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi út Pest 2120 Dunakeszi 2. sz. főút (21. km) 9015 Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út Budapest 1237 Budapest Helsinki út Budapest 1142 Budapest Ógyalla tér Budapest 1113 Budapest Nagyszőlős u Budapest 1044 Budapest Váci út Pest 2220 Vecsés 4. sz. főút (6211/2. hrsz.) 9021 Budapest 1097 Budapest Gyáli út 9022 Budapest 1095 Budapest Soroksári út Jász-Nagykun-Szolnok 5000 Szolnok Tószegi út 18/a Budapest 1211 Budapest Weiss Manfréd út Heves 3300 Eger Kistályai út 1/a Borsod-Abaúj-Zemplén 3525 Miskolc Boldva u Budapest 1039 Budapest Szentendrei út Fejér 8000 Székesfehérvár Seregélyesi út Vas 9556 Duka 8. sz. főút (118. km) 9030 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét Izsáki út Bács-Kiskun 6000 Kecskemét Ceglédi út (27. km, Katonatelep) 9033 Csongrád 6725 Szeged Vásárhelyi Pál u. ( hrsz.) 9034 Baranya 7811 Szalánta 58. sz. főút 9035 Békés 5540 Szarvas Szabadság u Borsod-Abaúj-Zemplén 3700 Kazincbarcika 26. sz. főút 9038 Vas 9632 Sajtoskál 84. sz. főút (83. km) 9039 Somogy 8654 Ságvár 65. sz. főút 9041 Csongrád 6781 Domaszék Bajai út 9042 Hajdú-Bihar 4002 Debrecen 4. sz. főút 9043 Jász-Nagykun-Szolnok 5331 Kenderes Petőfi út 73/A Békés 5600 Békéscsaba Corvin u Komárom-Esztergom 2840 Oroszlány Rákóczi F. út 94/a Vas 9955 Szentgotthárd - Rábafüzes 8. sz. főút 9047 Bács-Kiskun 6448 Csávoly Dózsa Gy. u Bács-Kiskun 6440 Jánoshalma Halasi út 91. (4099/3. hrsz.) 9049 Budapest 1195 Budapest Méta utca - Zádor utca sarok Az az Eni S.p.A leányvállalata.

8 9050 Vas 9700 Szombathely Viktória u Pest 2072 Zsámbék M1 Autópálya 28 km - Észak 9052 Pest 2072 Zsámbék M1 Autópálya 28 km - Dél 9053 Borsod-Abaúj-Zemplén 3900 Szerencs Gyár út Veszprém 8200 Veszprém Almádi út 17/ Vas 9631 Zsédeny 84. sz. főút 9056 Fejér 8051 Sárkeresztes 81. sz. főút 9057 Győr-Moson-Sopron 9222 Hegyeshalom Miklóshalmi u Bács-Kiskun 6065 Lakitelek Szikra 206/c Veszprém 8192 Hajmáskér 8. sz. főút 9061 Vas 9675 Bögöte 8. sz. főút 9062 Veszprém 8300 Tapolca Gyulakeszi út Budapest 1204 Budapest Ady Endre út Somogy 7400 Kaposvár Kanizsai u. (Külterület 031/7.) 9066 Komárom-Esztergom 2837 Vértesszőlős Határ út 1-3. Szabolcs-Szatmár Bereg 4400 Nyíregyháza Vasgyár u Jász-Nagykun-Szolnok 5435 Martfű Földvári út Tolna 7150 Bonyhád Kossuth Lajos u. 79. (Bonyhád elkerülő út) 9070 Hajdú-Bihar 4100 Berettyóújfalu 42. sz. és 47.sz. főút kereszteződése 9071 Tolna 7361 Kaposszekcső 611. sz. főút (0103/27. hrsz.) 9072 Baranya 7940 Szentlőrinc 6. sz. főút (1033. hrsz.) 9073 Tolna 7131 Tolna - Mözs Béri Balogh Ádám u Heves 3000 Hatvan Csányi u. 0231/16 hrsz Somogy 7988 Darány hrsz Bács-Kiskun 6235 Bócsa III. körzet Tolna 7081 Simontornya Belterület 1326/3. hrsz Pest 2750 Nagykőrös Téglagyári u Pest 2092 Budakeszi Budaörsi út 9202 Budapest 1031 Budapest Gémeskút u Budapest 1033 Budapest Szentendrei út 59/a Budapest 1033 Budapest Szentendrei út Budapest 1164 Budapest Szabadföldi út Budapest 1087 Budapest Kerepesi út Budapest 1101 Budapest Könyves Kálmán krt. 41/c Budapest 1116 Budapest Mezőkövesd út Budapest 1118 Budapest Budaörsi út Budapest 1134 Budapest Váci út Budapest 1147 Budapest Csömöri út 27/a Budapest 1191 Budapest Ady Endre út Budapest 1193 Budapest Üllői út Budapest 1156 Budapest Szentmihályi út Hajdú-Bihar 4028 Debrecen Kassai út Pest 2049 Diósd Balatoni út Pest 2100 Gödöllő Dózsa Gy. út Győr-Moson-Sopron 9024 Győr Szent Imre út 55. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

9 9219 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét Izsáki út 12/a Győr-Moson-Sopron 9081 Győrújbarát M1 Autópálya 119 km - Észak 9222 Pest 2461 Tárnok M7 Autópálya 26 km - Észak 9223 Pest 2461 Tárnok M7 Autópálya 26 km - Dél 9224 Fejér 8157 Füle M7 Autópálya 83 km - Észak 9225 Fejér 8157 Füle M7 Autópálya 83 km - Dél 9226 Borsod-Abaúj-Zemplén 3530 Miskolc Király u. 1/a Borsod-Abaúj-Zemplén 3533 Miskolc Újgyőri főtér Fejér 8060 Mór Nemes utca Győr-Moson-Sopron 9200 Mosonmagyaróvár Királyhidai u. 51. Szabolcs-Szatmár Bereg 4400 Nyíregyháza László u Pest 2081 Piliscsaba 10. sz. főút (24. km) 9232 Csongrád 6701 Szeged Dorozsmai út Csongrád 6723 Szeged Makkosházi krt Fejér 8000 Székesfehérvár Szt. Flórián krt Pest 2045 Törökbálint Raktárvárosi u Veszprém 8100 Várpalota 8. sz. főút / Szt. Imre út sarok 9238 Veszprém 8200 Veszprém Budapest út Zala 8900 Zalaegerszeg Göcseji út Budapest 1172 Budapest Cinkotai út Baranya 7300 Komló Kossuth Lajos utca 58/B 7010 Veszprém 8105 Pétfürdő Hősök tere 2378 hrsz Győr-Moson-Sopron 8438 Veszprémvarsány Rákóczi u Csongrád 6723 Szeged Etelka sor Győr-Moson-Sopron 9090 Pannonhalma Kis-Écs 070.hrsz - 82.sz. főút mellett Szabolcs-Szatmár Bereg 4485 Nagyhalász Ibrányi út Komárom-Esztergom 2884 Bakonyszombathely Széchenyi utca Pest 2233 Ecser Zrínyi utca Tolna 7226 Kurd Hunyadi János utca 22/a 7063 Somogy 7561 Nagybajom Jákói utca Baranya 7630 Pécs Pécsváradi út Csongrád 6640 Csongrád Fő út Zala 8800 Nagykanizsa Teleki út 27. (3287/23 hrsz.) 7088 Somogy 7500 Nagyatád Dózsa Gy. út 112/ Zala 8900 Zalaegerszeg Hock János utca 7469/3 hrsz 7108 Fejér 2091 Etyek Kossuth Lajos utca Bács-Kiskun 6000 Kecskemét Jókai utca Pest 2051 Biatorbágy Kossuth Lajos utca 1/a 7116 Somogy 7570 Barcs 2671/26 hrsz 7121 Baranya 7622 Pécs Siklósi út Fejér 2475 Kápolnásnyék 7-es út 43. km (0107/2 hrsz.) 7131 Budapest 1211 Budapest Csepel Színesfém utca Pest 2330 Dunaharaszti 8601 hrsz Somogy 8700 Marcali Noszlopy utca 120. Szabolcs-Szatmár Bereg 4361 Nyírbogát Hunyadi út 55. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

10 7144 Fejér 2462 Martonvásár Bajcsy-Zsilinszki ú Győr-Moson-Sopron 9144 Kóny Dózsa Gy. u. 67. (822/4 hrsz.) 7132 Békés 5516 Körösladány 0179/5 hrsz Békés 5920 Csorvás Külterület 186/ Heves 3214 Nagyréde 3. sz. főút 7147 Borsod-Abaúj-Zemplén 3432 Emőd Erzsébet utca Bács-Kiskun 6100 Kiskunfélegyháza 5. sz. főút (108. km.) 7149 Győr-Moson-Sopron 9443 Petőháza 269/115 hrsz Baranya 7694 Hosszúhetény Széchenyi u Baranya 7800 Siklós Harkányi út Veszprém 8200 Veszprém Pápai út Bács-Kiskun 6090 Kunszentmiklós Rákoczi út Jász-Nagykun-Szolnok 5451 Öcsöd Bem u Bács-Kiskun 6353 Dusnok Bercsényi utca Bács-Kiskun 6221 Akasztó Fő u Csongrád 6728 Szeged III. Kerület Külterület (02096/1. hrsz., E5-ös út 177 km.) 7113 Hajdú-Bihar 4090 Polgár Tiszai úti tanya 7/a. Az az Eni S.p.A leányvállalata.

Agip Baja Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út

Agip Baja Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út Agip Abda 62550 Győr-Moson- 9151 Abda Bécsi út 1. 47.6840292687097 18.952205 Agip Baja 61350 Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út 97. 46.195104 19.6489445326511 Agip Balatonederics 65100 Veszprém 8312

Részletesebben

Pontbeváltóhelyek listája

Pontbeváltóhelyek listája Pontbeváltóhelyek listája Kúton Ir. szám Helység Cím átvehető termékek Házhoz szállítandó termékek 9151 Abda Bécsi u. 1. 6221 Akasztó Fő u.1. - 6500 Baja Dózsa Gy. u. 97. 2884 Bakonyszombathely Széchenyi

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Bear Brothers Játssz és tanulj! elnevezésű promóció szervezője

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az SwissOak táskák elnevezésű promóció szervezője a Normbenz Magyarország

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon A Goodyear Útra való elnevezésű promóció szervezője a Normbenz Magyarország

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Váltsd Lumiára!"

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: Váltsd Lumiára! Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Váltsd Lumiára!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE A "Váltsd Lumiára!" elnevezésű fogyasztói promóció

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Irány a kert!"

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: Irány a kert! Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Irány a kert!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE Az "Irány a kert!" elnevezésű fogyasztói promóció

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Richardson Sheffield multifunkcionális eszközök elnevezésű promóció

Részletesebben

A legjobb védelem a szemnek! Triacetát polarizált lencsék csökkentik a nedves felületről,

A legjobb védelem a szemnek! Triacetát polarizált lencsék csökkentik a nedves felületről, 2040 Budaörs, Agip u. 4. Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Discovery Adventures Fedezd fel a világot!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE

Részletesebben

Kompakt felépítés a lítium-ion technológiának köszönhetıen Nincs memóriaeffektus és önkisülés: a technológiának köszönhetıen mindig használatra

Kompakt felépítés a lítium-ion technológiának köszönhetıen Nincs memóriaeffektus és önkisülés: a technológiának köszönhetıen mindig használatra Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon: "Bosch Elektromos kéziszerszámok Lássunk munkához!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A " Bosch Elektromos

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon (továbbiakban töltıállomás, töltıállomások): Legyen Tiéd a Törpök bögréje! 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE

Részletesebben

Flotta Plusz-Volán co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák. Működési Szabályzata

Flotta Plusz-Volán co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák. Működési Szabályzata Flotta Plusz-Volán co-branded kedvezményes vásárlásra jogosító kártyák Működési Szabályzata I. Alapfogalmak 1. A Flotta Plusz-Volán co-branded kártya egy az Eni Hungaria Zrt. (2040 Budaörs, Agip u. 4.)

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked KIDS Christmas 2015. november 02.-2015. december 20. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5.

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Mindig akad tennivaló!

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: Mindig akad tennivaló! Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltőállomásokon: "Mindig akad tennivaló!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE A "Mindig akad tennivaló!" elnevezésű fogyasztói

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat

Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Hivatalos promóciós részvételi- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Agip töltıállomásokon: "Bear Brothers Mi leszünk az új barátaid!" 1. A PROMÓCIÓ SZERVEZİJE A "Bear Brothers Mi leszünk

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked

Hivatalos játékszabályzat. Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked Hivatalos játékszabályzat Fogyasztói nyereményjáték és promóció a DALLAS Étteremben: Pont Neked 2015. július 06.-2015. szeptember 27. Szervező: Dallas Food Kft. 1037 Budapest, Zay u. 5. Adószám: 23768600-2-41

Részletesebben

Ir.sz Város Utca/házszám GPS N GPS E MOL Green törzskút

Ir.sz Város Utca/házszám GPS N GPS E MOL Green törzskút Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS N GPS E MOL Green törzskút 2457 Adony 6.sz. főút Státusz 47.130488 18.865122 Igen meglévő Veszprém 8400 Ajka Fõ út 2170 Aszód i út 3. 6430 Bácsalmás Backnang u. 7. 47.112216

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Ünnep a hétköznapokban elnevezésű promóció szervezője a Normbenz

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200 Sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák Bács-Kiskun megye: Bajai Városi Kórház Cím: 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: (79) 422-233, (79) 422-328, (79) 423-373, (79) 425-575, (79) 428-452 Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája VEKOP-1.2.3-16 kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája Közép-Magyarország Budapest 1015 Budapest Hattyú utca

Részletesebben

Hivatalos részvételi szabályzat. RAGYOGJON AZ ÜNNEPEKRE! Ajándékozd meg autódat egy gépi mosással! 2. ADVENT VASÁRNAPI PROMÓCIÓ

Hivatalos részvételi szabályzat. RAGYOGJON AZ ÜNNEPEKRE! Ajándékozd meg autódat egy gépi mosással! 2. ADVENT VASÁRNAPI PROMÓCIÓ Hivatalos részvételi szabályzat RAGYOGJON AZ ÜNNEPEKRE! Ajándékozd meg autódat egy gépi mosással! 2. ADVENT VASÁRNAPI PROMÓCIÓ 1. Az Akció szervezője RAGYOGJON AZ ÜNNEPEKRE! Ajándékozd meg autódat egy

Részletesebben

F.3. számú függelék. Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása

F.3. számú függelék. Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása F.3. számú függelék Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása Hatályos: 2015.07.07. 1/5. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. 1. Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Fogyasztóvédelemi

Részletesebben

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 3 Pest 1870 Budapest 13 Pest 1870 Budapest 8 Pest 1871 Budapest 19 Pest 1871 Budapest 21 Pest 1871 Budapest 11 Pest 1871 Budapest 22 Pest

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia u. 4. Telefon / fax 209-93-38 / Fax 209-9339 e-mail isz.aso@bfkh.hu 13:00-18:00 13:00-16:00 8:30-13:00 8:30-12:30

Részletesebben

Cím Megnevezés Telefonszám

Cím Megnevezés Telefonszám Város Irányítószám Ajka 8400 Fő út 21. Ajka 8448 8. számú fkl. Út Bácsalmás 6430 Backnang út 7. Baja 6500 Cím Megnevezés Telefonszám Dózsa György utca 97 Balassagyarmat 2660 Kóvári út 6. Balatonakarattya

Részletesebben

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet Név cím telefonszám Budapet 1047 Budapest Váci u. 61-63. 1/272-1150 1103 Budapest Gyömrői u. 1-5. 1/357-6660 1083 Budapest Práter u. 44-48. 1/299-0377 1164 Budapest Vidám vásár u. 36. 1/402-3990 Fogarasi-Buda

Részletesebben

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság... 4

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt Multipont Program Partneri kör kuponos akciójához KUPONOS AKCIÓ 2013. október-december A Kuponos akciót a Multipont Program Zrt. (1117, Budafoki út 79., a továbbiakban

Részletesebben

MOL Group Gold Prepaid törzskút lista Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u , , ex-eni

MOL Group Gold Prepaid törzskút lista Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u , , ex-eni MOL Group Gold Prepaid törzs lista 62550 Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u. 1. 47,684029 17,568842 ex-eni 44369 Pest 2740 Abony Radák utca 47,191410 20,002530 MOL 21010 Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47,130488

Részletesebben

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata

A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata A Tegyünk minőséget az asztalra pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Tegyünk minőséget az asztalra program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft.

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Hajtsunk együtt a győzelemért elnevezésű promóció szervezője

Részletesebben

MOL Green törzskút lista

MOL Green törzskút lista 62550 Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u. 1. 47,684029 17,568842 ex-eni 44369 Pest 2740 Abony Radák utca 47,191410 20,002530 MOL 21010 Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47,130488 18,865122 X MOL 25524 Veszprém

Részletesebben

Induljon jól a suli az egész családnak! - Piros Pöttyös Túró Rudi

Induljon jól a suli az egész családnak! - Piros Pöttyös Túró Rudi Induljon jól a suli az egész családnak! - Piros Pöttyös Túró Rudi irányítószám cím 9151 Abda, Bécsi u. 1. 8448 Bakonygyepes, 8.sz. fkl. út 2660 Balassagyarmat, Kóvári út 8172 Balatonakarattya, 71.sz. főút

Részletesebben

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Békés Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLAT JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÓ Cím 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca

Részletesebben

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47.130488 18.865122 Veszprém 8400 Ajka Fõ út 47.112216 17.555332 Pest 2170 Aszód Pesti út 3. 47.649330 19.470080 Bács-Kiskun 6430 Bácsalmás Backnang u. 7. 46.124010 19.344340

Részletesebben

Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu]

Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu] Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső - 150 magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu] Az utcakereső szolgáltatás segítségével könnyen megtalálhatja a keresett címet! Csak

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője

A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata. I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program hivatalos részvételi szabályzata I. A Program szervezője A Bergner pontgyűjtő program (a továbbiakban: Program) szervezője a NAPCSILLAG Kft. (székhely: 8400 Ajka, Hársfa utca

Részletesebben

Magyarország - MOL. MOL PB-gázpalackot árusító töltőállomások

Magyarország - MOL. MOL PB-gázpalackot árusító töltőállomások Magyarország - MOL MOL PB-gázpalackot árusító töltőállomások Megye Ir.sz. Város Utca/házszám GPS N GPS E Fejér 2457 Adony 6.sz. fkl. út 47,130488 18,865122 6:00-21:00 6:00-21:00 6:00-21:00 6:00-22:00 6:00-22:00

Részletesebben

A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata

A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Díjbeszedő Faktorház Zrt. Budapest A Díjbeszedő Faktorház Zrt. Panaszkezelési Szabályzata Hatályos: 2011. augusztus 22. A Díjbeszedő Faktorház Zrt. panaszkezelési szabályzata A Díjbeszedő Faktorház Zrt.

Részletesebben

A bankkártyás adófizetés szabályai

A bankkártyás adófizetés szabályai Tájékoztató a bankkártyás adófizetésről: így fizethet adót bankkártyával! A berkalkulato r.net oldalán összegyűjtöttük azokat a NAV által közétettbankkártyával történő adófizetéshez szükségesek 2011-ben.

Részletesebben

FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA

FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA Abaújszántó posta zárva zárva zárva 14:00-18:00 08:00-12:00 zárva 08:00-12:00 14:00-18:00 zárva zárva Ajka 1 posta zárva 14:00-18:00 zárva zárva 12:00-16:00

Részletesebben

Hivatalos részvételi szabályzat. TAVASZI FELFRISSÜLÉS KEDVEZMÉNNYEL Lepd meg autódat egy gépi mosással!

Hivatalos részvételi szabályzat. TAVASZI FELFRISSÜLÉS KEDVEZMÉNNYEL Lepd meg autódat egy gépi mosással! Hivatalos részvételi szabályzat TAVASZI FELFRISSÜLÉS KEDVEZMÉNNYEL Lepd meg autódat egy gépi mosással! 1. Az Akció szervezője RAGYOGJON AZ ÜNNEPEKRE! Ajándékozd meg autódat egy gépi mosással! elnevezésű

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2.

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2. Megye CIB bankfiók neve Nyitvatartás Cím Kutya behozható Megjegyzés/ kiegészítés Budapest Allee Fiók H: 10.00-18.00 K: 10.00-18.00 Sz: 10.00-18.00 Cs: 10.00-18.00 P: 10.00-18.00 Allee Bevásárlóközpont

Részletesebben

Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO Abony Hipermarket Abony TESCO Ajka Hipermarket Ajka TESCO Baja Hipermarket Baja TESCO 41019

Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO Abony Hipermarket Abony TESCO Ajka Hipermarket Ajka TESCO Baja Hipermarket Baja TESCO 41019 Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO 41050 Abony Hipermarket Abony TESCO 41770 Ajka Hipermarket Ajka TESCO 41650 Baja Hipermarket Baja TESCO 41019 Balassagyarmat Hipermarket Balassagyarmat TESCO 41021

Részletesebben

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47.130488 18.865122 Igen Veszprém 8400 Ajka Fõ út 47.112216 17.555332 Igen Pest 2170 Aszód Pesti út 3. 47.649330 19.470080 Igen Bács-Kiskun 6430 Bácsalmás Backnang u. 7. 46.124010

Részletesebben

MOL PostaPontok aktuális listája

MOL PostaPontok aktuális listája MOL PostaPontok aktuális listája Város Irányítószám Cím Megnevezés Nyitva tartás TÉL (10.01-03.31) nyitás Nyitva tartás TÉL (10.01-03.31) zárás Nyitva tartás NYÁR (04.01-09.30) nyitás Nyitva tartás NYÁR

Részletesebben

Téli hétköznapi nyitva tartás. Téli szombati nyitva tartás. Fejér 2457 Adony 6.sz. fkl. út 47, , meglévő

Téli hétköznapi nyitva tartás. Téli szombati nyitva tartás. Fejér 2457 Adony 6.sz. fkl. út 47, , meglévő Magyarország - MOL Megye Ir.sz. Város Utca/házszám GPS N GPS E Téli hétköznapi Téli szombati Téli vasárnapi Nyári hétköznapi Nyári szombati Nyári vasárnapi Fejér 2457 Adony 6.sz. fkl. út 47,130488 18,865122

Részletesebben

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY R ö v i d í t v e : K o r s z e r ű T e c h n i k a A l a p í t v á n y ( K T A ) A MEOSZ akadálymentesítési, közlekedési és technikai

Részletesebben

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117 "Minden 35. vásárló visszanyeri vásárlása teljes összegét" játék nyertes nyugtaszámok Levásárlási határidő meghosszabbítva plusz 1 nappal! A nyertes sorszámú nyugta tulajdonosa legkésőbb 2014. április

Részletesebben

"Adni öröm" gyűjtőhelyek

Adni öröm gyűjtőhelyek "Adni öröm" gyűjtőhelyek Spar Ajka, Ifjúság u. 9. Spar Baja, Bernhardt S. u.77. Spar Baja, Jelky tér 4. Spar Balassagyarmat, Mikszáth K. u.14. Spar Balassagyarmat, Rákóczi fej. út 56. Spar Balatonfüred,

Részletesebben

Kút neve Megye Ir.szám Város Agip Budaörs-Észak Pest 2040 Budaörs Agip Budaörs-Dél Pest 2040 Budaörs Agip Sopron Győr-Moson-Sopron 9400 Sopron

Kút neve Megye Ir.szám Város Agip Budaörs-Észak Pest 2040 Budaörs Agip Budaörs-Dél Pest 2040 Budaörs Agip Sopron Győr-Moson-Sopron 9400 Sopron Kút neve Megye Ir.szám Város Agip Budaörs-Észak Pest 2040 Budaörs Agip Budaörs-Dél Pest 2040 Budaörs Agip Sopron Győr-Moson-Sopron 9400 Sopron Hegyeshalom Győr-Moson-Sopron 9222 Hegyeshalom Agip Siófok

Részletesebben

Budapest, 2014. december 02.

Budapest, 2014. december 02. Felhívás a közösségi vámjog végrehajtásáról szóló 2003. évi CXXVI. törvény 1. (3) bekezdés 10/a. pontja szerinti vámudvarok elérhetőségi és nyitvatartási adatairól A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatja

Részletesebben

MOL PARTNER KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA

MOL PARTNER KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA MOL PARTNER KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA Frissítve: 2017.11.08 Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u. 1. 47,684029 17,568842 Pest 2740 Abony Radák u. 47,191410 20,002530 Fejér 2457 Adony 6.sz. fkl. út 47,130488

Részletesebben

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78/a, Rózsakert 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1039 Budapest,

Részletesebben

MOL GROUP GOLD PREPAID KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA

MOL GROUP GOLD PREPAID KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA MOL GROUP GOLD PREPAID KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA Frissítve: 2017.12.01 Megye Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u. 1. 47,684029 17,568842 Pest 2740 Abony Radák u. 47,191410 20,002530 Fejér 2457 Adony

Részletesebben

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00.

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. 72/512-461 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét, Bajcsy-Zsilinszky krt.2

Részletesebben

MOL PARTNER KÁRTYA KEDVEZMÉNYADÓ TÖRZSKUTAK LISTÁJA

MOL PARTNER KÁRTYA KEDVEZMÉNYADÓ TÖRZSKUTAK LISTÁJA MOL PARTNER KÁRTYA KEDVEZMÉNYADÓ TÖRZSKUTAK LISTÁJA Frissítve: 2018.03.28 Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u. 1. 47,684029 17,568842 Pest 2740 Abony Radák u. 47,191410 20,002530 Fejér 2457 Adony 6.sz.

Részletesebben

MOL GROUP GOLD PREPAID KÁRTYA KEDVEZMÉNYADÓ TÖRZSKUTAK LISTÁJA

MOL GROUP GOLD PREPAID KÁRTYA KEDVEZMÉNYADÓ TÖRZSKUTAK LISTÁJA MOL GROUP GOLD PREPAID KÁRTYA KEDVEZMÉNYADÓ TÖRZSKUTAK LISTÁJA Frissítve: 2018.03.28 Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u. 1. 47,684029 17,568842 Pest 2740 Abony Radák u. 47,191410 20,002530 Fejér 2457

Részletesebben

MOL PARTNER KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA

MOL PARTNER KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA MOL PARTNER KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK LISTÁJA Frissítve: 2017.10.19. Megye Győr-Moson-Sopron 9151 Abda Bécsi u. 1. 47,684029 17,568842 Pest 2740 Abony Radák u. 47,191410 20,002530 Fejér 2457 Adony 6.sz. fkl.

Részletesebben

Hivatalos játék- és részvételi szabályzat 5+1 KÁVÉ PROMÓCIÓ

Hivatalos játék- és részvételi szabályzat 5+1 KÁVÉ PROMÓCIÓ Hivatalos játék- és részvételi szabályzat 5+1 KÁVÉ PROMÓCIÓ FOGYASZTÓI PROMÓCIÓS JÁTÉK FRESH CORNER KÁVÉ TERMÉKEKKEL A KIJELÖLT MOL TÖLTŐÁLLOMÁSOKON: 1. Az Akció szervezője A 5+1 kávé promóció! Elnevezésű

Részletesebben

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma. T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma.  T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő Ügyfélkapcsolati helyek, valamint felügyeleti szervek elérhetősége Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma Lakossági ügyfelek részére Ügyfélszolgálat megnevezése Lakossági 1412 ügyfélszolgálat

Részletesebben

Területi Szervezet. Illetékességi területe:

Területi Szervezet. Illetékességi területe: 1.számú melléklet Neve: Területi szervezetek Illetékességi területe: Fogorvosok e Budapesti Magyarország Budapest Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Csongrád Megyei

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉK- ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT FRESH CORNER A HATOS MINDIG NYER KÁVÉ PROMÓCIÓ

HIVATALOS JÁTÉK- ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT FRESH CORNER A HATOS MINDIG NYER KÁVÉ PROMÓCIÓ HIVATALOS JÁTÉK- ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT FRESH CORNER A HATOS MINDIG NYER KÁVÉ PROMÓCIÓ FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ FRESH CORNER KÁVÉ TERMÉKEKKEL A KIJELÖLT MOL TÖLTŐÁLLOMÁSOKON: 1. AZ AKCIÓ SZERVEZŐJE A Fresh

Részletesebben

- Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.)

- Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.) A Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 2011-től új szervezetben működik - A NAV vámszervei - Nettó BÉRKALK A Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 2011-től új szervezetben működik - Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal,

Részletesebben

Budapest Főváros Kormányhivatala Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Főosztály elérhetősége. Központi

Budapest Főváros Kormányhivatala Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Főosztály elérhetősége. Központi elérhetősége Központi e-mail: budapest@rszsz.nrszh.hu Szervezet/ügyintézés Cím Telefon/Fax Ügyfélfogadási idő 1. Ügyfélszolgálat, orvosi vizsgálat Központi telephely Nyugdíjbiztosítási Főosztály Ceglédi

Részletesebben

Palackos PB-gáz akcióban részt vevő MOL töltőállomások december február 28. Irányítószám Város Utca 1098 Budapest Napfény u. 26.

Palackos PB-gáz akcióban részt vevő MOL töltőállomások december február 28. Irányítószám Város Utca 1098 Budapest Napfény u. 26. Irányítószám Város Utca 1098 Budapest Napfény u. 26. (IX.) 1097 Budapest Gubacsi u. 27. (IX.) 1211 Budapest Kossuth L. u. 3. (XXI.) 1173 Budapest Pesti út. 5. (XVII.) 1119 Budapest Borszéki u. 1146 Budapest

Részletesebben

Részvételi szabályzat. az Jusson Messzebb. Tankoljon kedvezményesen, és Váltsa be multipontjait! árakcióhoz július július 30.

Részvételi szabályzat. az Jusson Messzebb. Tankoljon kedvezményesen, és Váltsa be multipontjait! árakcióhoz július július 30. Részvételi szabályzat az Jusson Messzebb. Tankoljon kedvezményesen, és Váltsa be multipontjait! árakcióhoz 2017. július 24. 2017. július 30. A Jusson Messzebb. Tankoljon kedvezményesen, és Váltsa be multipontjait!

Részletesebben

A Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása

A Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei

Részletesebben

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek A, Á 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 7570 Barcs,

Részletesebben

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat.

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Tisztelt Látogató! E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (wwwantszhu), valamint

Részletesebben

A járások legfontosabb adatai, 2010

A járások legfontosabb adatai, 2010 A járások legfontosabb adatai, 2010 ok településeken élők, % Baranya megye Bólyi járás Bóly 16 12 129 0,3 47,8 10,6 80,1 Komlói járás Komló 20 36 463 9,4 25,9 12,6 79,8 Mohácsi járás Mohács 26 36 212 7,0

Részletesebben

A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája

A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája A Magyarországon telepített traffipaxok országos listája 2019.02.15 BÁCS-KISKUN MEGYE Kecskemét, 5. sz. főút, 82+592 km-szelvény Apostag, 51. sz. főút, 74+494 km-szelvény Baja, 51. sz. főút, 159+319 km-szelvény

Részletesebben

KAPARJ &NYERJ! COCA-COLA ENERGY és COCA-COLA ENERGY ZERO nyereményjáték. Töltőállomás lista

KAPARJ &NYERJ! COCA-COLA ENERGY és COCA-COLA ENERGY ZERO nyereményjáték. Töltőállomás lista KAPARJ &NYERJ! COCA-COLA ENERGY és COCA-COLA ENERGY ZERO nyereményjáték Töltőállomás lista Irányítószám Cím 9201 Mosonmagyaróvár, M1-M15. autópálya I. 9201 Mosonmagyaróvár, M1-M15. autópálya II. 6763 Szatymaz,

Részletesebben

Opening hours (weekday) MOL (AGIP) Kóny Dózsa György út :00-24:00 00:00-24:00 00:00-24:00

Opening hours (weekday) MOL (AGIP) Kóny Dózsa György út :00-24:00 00:00-24:00 00:00-24:00 Značka City Address GPS (Latitude) GPS (Longitude) MOL (AGIP) Kóny Dózsa György út 67 47.637999 17.355964 00:00-24:00 00:00-24:00 00:00-24:00 MOL (AGIP) Pannonhalma 82-es főút 47.543292 17.735706 06:00-22:00

Részletesebben

Nyitva tartás. Elérhetőségek (kút,fax,mobil)

Nyitva tartás. Elérhetőségek (kút,fax,mobil) ceg irszam varos utca OMV Ajka 8400 Ajka Petőfi út 6-22 (88) 311-354 (88) 311-354 OMV Alsónémedi 2351 Alsónémedi 5. sz. főút 2553 hrsz. 0-24 (29) 337-164 (30) 298-43-33 OMV Bag 2191 Bag Dózsa György u.

Részletesebben

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo ÁRUHÁZ Cím TPP pult Nyitva tartás H-Sz CS P Szo V Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. Aréna Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Pláza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. Baja 6500

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 Jogelőd neve Szervezet neve, székhelye Képviselő Csatlakozás időpontja 1. Bács-Kiskun megye Bács-Kiskun Megyei ok Katona József 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. Türr István

Részletesebben

Az OMV webshop Kedvezménykupon promóció leírása

Az OMV webshop Kedvezménykupon promóció leírása Az OMV webshop Kedvezménykupon promóció leírása 1. A promócióban való részvétel feltételei A YES Certified Merchandise Kft (címe: 1116 Budapest, Fehérvári út 154-164.), ( Szervező ) által szervezett és

Részletesebben

Patika neve Település Irányítószám Cím

Patika neve Település Irányítószám Cím Patika neve Település Irányítószám Cím Patika Plus Ajka 8401 Fő út 66. Patika Plus Albertirsa 2730 Vasút u. 4. / 11. Manna Patika Baja 6500 Czirfusz Ferenc utca 31. Patika Plus Balassagyarmat 2660 Mikszáth

Részletesebben

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL Sorszám Város Irányítószám 1 Ajka 8400 Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2 Baja 6500 Szegedi út 3 Balassagyarmat 2660 Kõvári út 4 Budaörs 2040 METRO 5 Budapest 1151 Bogáncs u. (XV.) 6 Budapest 1117 Irinyi u.45.

Részletesebben

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata

Panda abc novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata Panda abc 2016. novemberi pontgyűjtő akció általános részvételi szabályzata A Panda Express Kft. (székhely: H-6500 Baja, Török utca 26., cg.: 03-09-129517) a továbbiakban Szervező ) "Panda abc 2016. novemberi

Részletesebben

1119 Budapest Borszéki u Budapest Budaörsi út 126. (XI.) 1195 Budapest Méta u. - Zádor u. s. (XIX.) 1113 Budapest Nagyszőlős u (XI.) 123

1119 Budapest Borszéki u Budapest Budaörsi út 126. (XI.) 1195 Budapest Méta u. - Zádor u. s. (XIX.) 1113 Budapest Nagyszőlős u (XI.) 123 9151 Abda Bécsi u. 1. 2740 Abony Radák u. 2457 Adony 6.sz. fkl. út 8400 Ajka Fő út /Aranyvölgyi utca/ 2170 Aszód Pesti út 3. 6430 Bácsalmás Backnang út 7. 8261 Badacsony 71.sz. föút 6500 Baja Dózsa Gy.

Részletesebben

HÖT-ök napi készenléti szolgálati létszáma 54%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontásban)

HÖT-ök napi készenléti szolgálati létszáma 54%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontásban) -ök napi készenléti szolgálati létszáma 5%-os egységes tartalékképzéssel (megyei bontás) Létszám Módosított javaslat OSZ jav. tartalék % nettó OSZ jav. Tartalék % Mohács 5 5, 5,, - -,,, 5,, -, 5,, 5, 5,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia utca 4/a 896-21-74 237-48-80 E-mail isz.aso@bfkh.hu 13.00 18.00 13.00 16.00 8.30 13.00 8.30 12.30 BARANYA MEGYEI

Részletesebben

TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai

TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai 1. Jelen szabályzat a FrieslandCampina Hungária Zrt. (Cg.01-10-047784; székhely:

Részletesebben

3.sz. melléklet: Kárbejelentő helyek megye irsz varos cim telefon fax mail kedd nyit szerda nyit szombat nyit Bács-Kiskun 6400 Kiskunhalas Kígyó u 3. +36 77 429-567 +36 1 361-0091 kiskunhalas@groupama.hu

Részletesebben

NESTLÉ Húsvéti promóció 2019

NESTLÉ Húsvéti promóció 2019 NESTLÉ Húsvéti promóció 2019 Promóció hivatalos szabályzata. 1. A Promóció szervezője A "Nestlé Húsvét 2019 Auchan promóció (a továbbiakban: "Promóció") szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095

Részletesebben

Részvételi szabályzat. az Üzemanyag kedvezmény Multipontosoknak árakcióhoz március március 29.

Részvételi szabályzat. az Üzemanyag kedvezmény Multipontosoknak árakcióhoz március március 29. Részvételi szabályzat az Üzemanyag kedvezmény Multipontosoknak árakcióhoz 2017. március 28. 2017. március 29. A Üzemanyag kedvezmény Multipontosoknak (továbbiakban Akció) a MOL Magyar Olaj- és Gázipari

Részletesebben

Munkalap1 A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI MINDIG TV INGYENES KÖZSZOLGÁLATI CSATORNÁK

Munkalap1 A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI MINDIG TV INGYENES KÖZSZOLGÁLATI CSATORNÁK A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI Nagy- és közepes teljesítményű adók (31 telephely) Megye "A" MULTIPLEX "B" MULTIPLEX "C" MULTIPLEX MINDIG TV INGYENES

Részletesebben

Részvételi szabályzat. a Multipont hétvégi prémium üzemanyag árakcióhoz december december 11.

Részvételi szabályzat. a Multipont hétvégi prémium üzemanyag árakcióhoz december december 11. Részvételi szabályzat a Multipont hétvégi prémium üzemanyag árakcióhoz 2016. december 10. 2016. december 11. A Multipont hétvégi üzemanyag árakció (továbbiakban Akció) a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan

Részletesebben

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 5630 Békés, Kossuth utca 3.

Részletesebben

DC SUPER HEROES PLÜSSJÁTÉKOK HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

DC SUPER HEROES PLÜSSJÁTÉKOK HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA DC SUPER HEROES PLÜSSJÁTÉKOK HŰSÉGPROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A TESCO-GLOBAL Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.: 13-10-040628, a továbbiakban: Szervező ) megbízásából az UNGA (Herengracht

Részletesebben

Natúr modullal rendelkező dm üzletek

Natúr modullal rendelkező dm üzletek 1053 Budapest, Királyi Pál u. 20. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1026 Budapest, Pázsit

Részletesebben

Diákhitel Központ Zrt.

Diákhitel Központ Zrt. Diákhitel Központ Zrt. Éves kiadvány Statisztikai melléklet 2005/2006. tanév Országos statisztikai adatok a Diákhitelben részesülő ügyfelekről Budapest, 2006. augusztus 31. TARTALOM: 1.1. Országos statisztikai

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben