5+1 Nyomdatitok. 6 jó tanács amivel súlyos tízezreket spórolhat meg! amiről tudnia kell, mielőtt nekivág nyomdát keresni!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "5+1 Nyomdatitok. 6 jó tanács amivel súlyos tízezreket spórolhat meg! amiről tudnia kell, mielőtt nekivág nyomdát keresni!"

Átírás

1 5+1 Nyomdatitok amiről tudnia kell, mielőtt nekivág nyomdát keresni! 6 jó tanács amivel súlyos tízezreket spórolhat meg! Összegyűjtöttük az Ön számára azokat a tippeket és trükköket, amik segítségével pénzt és időt tud megtakarítani. Kérjük, olvassa figyelmesen, még ha időnként szakmainak is tűnik, mert most lerántjuk a leplet a lényegről! Higgye el, megéri! Komoly pénzeket fog tudni megspórolni!

2 Tudta, hogy amikor nem költ, akkor is pénzt veszít? Hogy a reklámra fordított kiadásokért jóval többet is kaphatna? Van arra rálátása, hogy mennyit hoz Önnek egy-egy hirdetése? És azt, hogy az mikortól térül meg? Ha nem, súlyos összeget dob ki az ablakon, pedig minden bankjegyre szüksége lenne, nem igaz? Tegye a szívére a kezét és legyen magához őszinte: fogalma sincs arról, miből tevődik össze a végösszeg! Pedig ha tudná, hogy valójában mire költ, azzal is tisztában lenne, hogy mi a lefaragható, megkerülhető, feleslegesen fizetett terület. Mert van olyan! Még akkor is, ha a kreatív tervezéshez, előkészítéshez nem is ért és a szükséges technikai feltételekkel sem rendelkezik. Ha elárulom a nyomdai fogások titkát, hogy miként tud többet kapni a pénzéért, hol tudja lefaragni a nyomdai költségeket, akkor elképzelhető, hogy megéri a jövőben ez alapján döntenie a nyomtatások során? mert többet kaphat a pénzéért meg tudja fogni az erre fordított költségeit pontosan meg tudja határozni szándékát fel tudja mérni, mi mennyibe kerül Márpedig a tudás hatalom! Elárulok pár nyomdai titkot és trükköt, amik jelentősen megkönnyítik az életét.

3 1) OFSZET vagy DIGITÁLIS nyomtatás? 2) Másik nagyon lényeges szempont: a HATÁRIDŐ TARTALOM 3) Az ideális PAPÍR megválasztása 4) A megfelelő SZÍN kiválasztása 5) Ha FOTÓkat is szeretnénk 6) Na és ami mind közül a leglényegesebb: DARABSZÁM

4 1) OFSZET vagy DIGITÁLIS nyomtatás? Ha tudja, hogy melyiket érdemes választania, mindig a legmegfelelőbb, és az Ön számára legolcsóbb nyomtatást kapja. Ugyanis a végeredményt illetően mindkét megoldás teljesíteni tudja a költséghatékonyságot szem előtt tartó megrendelést. Minőség szempontjából pedig szintén mindegyiknél kiváló lehet a végeredmény. Mégis van különbség. Lássuk miben! OFSZET nyomtatás Az ofszet nyomás nagy példányszám esetén gazdaságos. Minél több nyomtatott példányra van szükségünk, a minőség/ár értékarány annál kedvezőbb. Azt azonban érdemes tudni, hogy a digitális nyomtatáshoz képest lényegesen lassabb a gyártási idő. általában 500 példány feletti mennyiség esetén érdemes ezt választania amikor minden oldalnak azonos a tartalma (pl: db egyforma szórólap) színes kiadványok esetén Az elkészülés idejét meghatározza: a mennyiség (példányszám) terjedelem igény szerinti fűzés, kötés, kapcsolás DIGITÁLIS nyomtatás Főként az igényes, de kisebb példányszámok esetén alkalmas. Gyorsaságban nem lehet vele versenyezni. Olyan, mint egy lézernyomtató, ami össze van kötve a számítógéppel, és egy gombnyomásra a kívánt mennyiséget nyomtatja színesben, vagy fekete-fehérben. Ha csak 120 db szórólapra van szükség, akkor egy hagyományos ofszet eljárással gyakorlatilag ki kell fizetni 1000 db nyomat árát, hiába rendeltünk csak 120 darabot. Ezért a digitális nyomtatás kisebb mennyiségnél, db között érdemes igénybe venni. már akár 1 példány nyomása is gazdaságos (1-500 db példány esetén érdemes ezt választani) változó adattartalom esetén eltérő színű vagy grafikai elemek nyomtatásakor nagyméretű plakátoknál már 1 db esetén is A technológia jellemzői: a hagyományos nyomdai eljárásnál lényegesen gyorsabb az egy példányszámra kivetített ár majdnem állandó, nincs akkora különbség, mint az ofszet nyomtatás

5 2) Másik lényeges szempont a HATÁRIDŐ Ez szinte mindennél fontosabb. Alig van annál bosszantóbb, mint amikor a leadott rendelés nem készül el határidőre darabszáma nem annyi nem olyan minőségű végösszege egészen elképesztő Mi a végeredmény? Ön elégedetlen az eredménnyel! Ugye látja, hogy milyen sok pénzt takaríthat meg tudatosságával! Magára valamit is adó cég persze nem vállal rohammunkát, de mert ők is a megrendelőkből élnek, ha fel is vállalják a túlórázást vagy a hétvégi műszakot, akkor az azzal járó plusz költséget is megkérik érte, amit szépen ráterhelnek Önre. Vagyis: NEM NYERT Ráadásul, ha kapkodnak vele, könnyen hibázhatnak, ami miatt kezdhetnek mindent elölről. Így nem csak hogy duplán fizet, de még hamarabb sem kapja meg rendelését. Vagyis: SZINTÉN NEM NYERT Kérem, ne hozza zavarba a szakmát! Hagyjon időt, hogy a technológiai sorban a tervezéstől a kivitelezésig mindenki a szükséges időt fordíthassa a munkájára, és így tökéleteset alkosson, az Ön legnagyobb megelégedettségére!

6 3) Az ideális PAPÍR megválasztása Mert ugye abból is annyiféle van. Honnan tudhatjuk, hogy melyik a megfelelő? Biztos Önnel is előfordult már, hogy egy szórólap, meghívó vagy bármilyen típusú nyomdai termék láttán azt érezte, hogy ez így, ebben a formában tökéletes! Meg is jegyezte, és amikor Önnek volt rá igénye, megpróbált olyat készíttetni, de a végeredmény valahogy nem lett ugyanaz. Sőt, a közelébe sem járt! Na ez is egy olyan titok, amit csak kevesen ismernek: a megfelelő papír választása. Lehet, hogy olykor mélyebbre kell a zsebünkbe nyúlnunk érte, de sokszor egy jól választott költségkímélő megoldás is célravezető lehet. A végeredmény akkor lesz tökéletes, ha a rá kerülő szöveg vagy kép üzenete, hangulata összecseng a papír fajtájával, vastagságával, színével, minőségével. Papírfajták: Műnyomó papír: a nyomdaiparban használatos jó minőségű, mindkét oldalán felületkezelt (mázolt) papír, de nem a fotópapir Kreatív: igényes kiadványok, brosúrák, pénzügyi jelentések, naptárak, étlapok, üdvözlőkártyák, mappák és luxus csomagolások alapanyagaként használják Ofszer papír: egy- vagy többszínnyomásra alkalmas. Könyvekhez, mappákhoz, jegyekhez, magazinokhoz, brosúrákhoz, naptárakhoz javasoljuk. Minden olyan egyéb célra használható, ahol natúr (mázolás mentes) papír szükséges Nézzünk egy példát: Egyoldalas színes, fekete nyomással készített névjegy ára így jön ki darabonként és 500 db esetén: Papírfajta 1 darab 500 darab Ofszet 22 Ft Ft Műnyomó 30 Ft Ft Kreatív 45 Ft Ft

7 4) A megfelelő SZÍN kiválasztása A piacon lévő óriási versenyben nekünk is muszáj felhívnunk magunkra a figyelmet. Ha ezt színes kiadványokkal szeretnénk, alaposabban be kell nyulnunk a zsebbe, és egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire. Itt nagyon el tudnak szabadulni az árak - és itt tudjuk a legkevésbé, hogy mi alapján. Pedig ha ügyesek vagyunk, itt tudunk csak igazán spórolni! A ofszet nyomdai technológiánál négy alapszín (CMYK) keveréséből állítják össze a többi színt. Ha speciális színre van szükségünk (pl. ezüst, arany, vagy cégünk logójának kötött színei), ezeket plusz színként előre kikevert árnyalatban külön viszik fel a fehér papírra. A színek bonyolultsága növeli a költséget, ezért a azok ügyes megválasztásával jelentős összeget megtakaríthatunk, különösen, ha elegendő csak színes papírt választunk, mert akkor a nyomtatás színe maradhat hagyományos. A digitális nyomdákban a számítógépes változatban leadott anyagot nyomják ki, de itt is jó már az elején tisztázni, hogy az általuk használt gép milyen formátumban és színbeállítással működik. Ha a leadott anyag nem megfelelő, a nyomda többnyire tud korrigálni, de leggyakrabban itt csúszik el, hogy nem a kívánt végeredményt kapjuk. A hagyományos nyomda CMYK színeket kér, a digitális a CMYK színfelbontás mellett az RGB színeket is használja. Ezt a Nyomda Tanfolyamban bővebben fogjuk tárgyalni! Ha volt már dolga nyomdával, biztos megkérdezték Öntől, hogy a kívánt terméket 4+0, illetve, hogy 4+4 szín nyomtatásban kéri? A leggyakoribb színjelölések a következők: oldalas, 1 színnyomású oldalas, mindkét oldalon 1 színnyomású oldalas, 2 színnyomású oldalas, mindkét oldalon 2 színnyomású oldalas, 4 színnyomású (full color, színes) oldalas, mindkét oldalon 4 színnyomású (full color, színes) A különböző oldalak színei a kétoldalas nyomtatáskor variálhatók, pl 4+2 = egyik oldalon színes, másik oldalon 2 színnel nyomtatott.

8 5) Ha FOTÓkat is szeretnénk Azt még a laikus felhasználó is tudja, hogy egy nyomtatott termék minősége nagymértékben függ a rajta lévő fotók minőségétől. A fotók feldolgozása a digitális fényképezőgépek világában nem lehet gond, de az internetről letöltött képek többsége alkalmatlan a nyomdai felhasználásra. Biztos látott már olyan képet, ami a nagyítás során kicsi kockákra (képpontok) esett szét. Egy gyenge minőségű fotón a színbontó kollégák sokat tudnak javítani, de csodákra ők sem képesek. A jó minőségű képek érdekében mindenképp egyeztessen előre a nyomdával, hogy milyen méretben és formátumban adja át a fényképet részükre. CMYK vagy szürke-árnyalatos, raszteres képeknél minimum dpi felbontás szükséges. Arra is figyeljen oda, hogy csak nyomdai kivitelezésre alkalmas fileformátumokat használjon (TIFF, JPG, EPS, PDF).

9 6) Na és ami mind közül a leglényegesebb: DARABSZÁM A fentiekből már láthatja, hogy a hagyományos nyomdai árszámítás csak nagyobb tétel esetén kifizetődő, ugyanis az 1000 db megszabott minimális mennyiség nyomtatási költségét akkor is ki kell fizetni, ha csak 100 db-ot rendel valamiből. Hiszen az elő- és utómunkálatok közel azonosak, a tényleges nyomtatási idő pedig szinte megegyező. A/4-es színes szórólap előállítása esetén 100 db nem tizedannyi idő alatt történik, mint 1000 db előállítása, hanem a szükséges idő majdnem ugyanannyi. Épp ezért 2000 db szórólap előállítása sem kétszer annyi idő, hanem csak kb. 20%-al több. Színes szórólap esetén a nettó nyomtatási költség és a darabár: darab összköltség Ft darabár Ft/db , , , , , ,24 Látja, hogy 100 db összköltsége alig kisebb, mint az 1000 db-osé? Ezesetben érdemes többet rendelnie. Vagy ha csak kevesebbre van szüksége, válassza a digitális nyomdát, ám ott kisebb lehetősége van a megtakarításra. Ha nem biztos, hogy egy kisebb kampányban elég lesz-e 2000 db szórólap, akkor rendeljen 3000-et, hiszen a különbség csak 1900 Ft. Sokan esnek abba a hibába, hogy lenyomatnak 2000 db szórólapot, majd pár héttel később rendelnek még 1000 db ugyanolyat. Vagyis kifizetnek Ft-ot, míg ha egyből 3000 db-ot rendelnek, az egészet megúszták volna Ft-ból. Ez bizony kérem 57% veszteség! Tehát ha egy kicsit is bizonytalan a kívánt darabszámmal kapcsolatban, akkor kérjen árajánlatot, és látni fogja, hogy a különbségek nem jelentősek egy esetleges újranyomtatáshoz képest, és bátran rendeljen kicsit többet, mert megéri!

10 Szeretne jól kinézni? Szeretné, ha prospektusai hiteles benyomást adnának cégéről? Szeretné, ha nem lenne többet időzavarban? Szeretne pénzt és időt spórolni? Terveztessen és gyártasson profikkal! Ezt kínáljuk Önnek: barátságos és profi kommunikáció kreatív ötletek szakemberek profizmusa garancián túli garancia Nem biztos valamiben? Vegye igénybe a tanácsadásunkat, INGYENESEN! Hívjon minket a as telefonszámon vagy írjon egy t az info@kkvmedia.hu címre és szívesen segítünk az ötleteinkkel, válaszoljuk meg kérdéseit!

Nyomdatitkok. e lső kézből!

Nyomdatitkok. e lső kézből! e lső kézből! első kézből! 6 jótanács, amivel tízezreket takaríthat meg: ezek a nyomdatitkok Összegyűjtöttük az Ön számára azokat a nyomdatitkokat, amivel pénzt tud megtakarítani. Az alábbiakban értékes

Részletesebben

Műszaki leírás. műnyomó papír 135 g, ofszet vagy digitális nyomdai eljárással, Pécsre szállítással

Műszaki leírás. műnyomó papír 135 g, ofszet vagy digitális nyomdai eljárással, Pécsre szállítással Műszaki leírás Nyomdai tevékenység 1. Plakátok nyomtatása, összesen 76 féle, 76 rendezvényre, alkalmanként az adott rendezvényre vonatkozó plakátból 150 db, méret A/2, fényes műnyomó papír 135g, ofszet

Részletesebben

Ofszet és digitális nyomda.

Ofszet és digitális nyomda. Ofszet és digitális nyomda www.rgbgrafik.hu Szórólapok Térképek Dobozok Brossúrák Könyvek Magazinok Prospektusok Üzleti anyagok... MINDEN, AMI NYOMDAI! AZ ALAPOK Cégünk, az RGB Grafik Kft. 1996 ban alakult.

Részletesebben

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b ÁRLISTA Érvényes: 2015. január 5-től. Az árlistában szereplő összegek nettó árak, melyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t! Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b Nyitva

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők

Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők Inform Média Lapkiadó Kft. Nyomda Műszaki jellemzők Debrecen 2018 Bevezető Ezúton próbálunk segíteni a meglévő és leendő ügyfeleinknek, hogy a közös munka hatékony és jól követhető legyen valamint a végeredmény

Részletesebben

Anyagleadási feltételek (széles formátum) Technikai paraméterek: Tisztelt Partnerünk!

Anyagleadási feltételek (széles formátum) Technikai paraméterek: Tisztelt Partnerünk! Anyagleadási feltételek (széles formátum) Tisztelt Partnerünk! Rövid tájékoztatónk azt a célt szolgálja, hogy a megadott információk alapján, az alábbi paraméterek segítségükre legyenek a gördülékeny gyártásban.

Részletesebben

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. Minőség Egyrétegű lemez Kétrétegű lemez.

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. Minőség Egyrétegű lemez Kétrétegű lemez. Árlista 1. Video (VHS) digitalizálás DVD lemezre 1000 Ft (max. 240 min 1500 Ft (max. 120 min 2000 Ft (max. 60 min Minden további lemez 500 Ft/db Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK!

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK! MÉDIAAJÁNLAT 2015 Mert elvégre is minden eset és minden kórállapot a beteg testére szabott egyéni diétáját követeli meg. Hippokratész LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK! Az Új DIÉTA a táplálkozástudománnyal foglalkozó

Részletesebben

I. melléklet: Műszaki Leírás

I. melléklet: Műszaki Leírás I. melléklet: Műszaki Leírás Az alábbi lista nem kimerítő; a lista Tájékoztatási Iroda aktuális igényeihez igazodik Feladatok 1. grafikai tervezés (ide értve: grafikonok, ábrák, táblázatok, illusztrációk

Részletesebben

ASZTALI NAPTÁR, 54 LAPOS (RÖVID, HOSSZÚ OLDALAS,12 KÉPPEL)

ASZTALI NAPTÁR, 54 LAPOS (RÖVID, HOSSZÚ OLDALAS,12 KÉPPEL) 2015 NAPTÁR ÁRAK A naptár, legyen az bármilyen formájú és méretű, egy egész éven át szolgálja gazdáját, és hirdeti közben az ön vállalkozását. Érdemes hát olyan naptárat készíttetnie, amit szívesen megőriznek

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek

C60 Creative Plus. Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Arany, ezüst, fehér, Clear és fluoreszkáló színek C60 Creative Plus Engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljam a C60 Creative Plus-t, amellyel Ön új üzletágat létesíthet, illetve virágoztathat

Részletesebben

vectorworks.webnode.hu PORTFOLIO Bemutatkozó anyag / Ismertető

vectorworks.webnode.hu PORTFOLIO Bemutatkozó anyag / Ismertető vectorworks.webnode.hu PORTFOLIO Bemutatkozó anyag / Ismertető ... azok a reklámok, melyek tetszenek a fogyasztóknak, sokkal több árut tudnak eladni, mint a kevésbé népszerűek. (David Ogilvy) Néhány szó

Részletesebben

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

P O R T F O L I Ó 2 0 0 8 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA P O R T F O L I Ó 2008 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Produkció alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül

Részletesebben

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. 2. Digitalizálás DVD lemezre menüvel, szerkesztéssel

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. 2. Digitalizálás DVD lemezre menüvel, szerkesztéssel Árlista 1. Video (VHS) digitalizálás DVD lemezre 2800 Ft (max. 120 perc Minden további lemez 1-60 perc 800 Ft/db 61-120 perc 1500 Ft/db Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott

Részletesebben

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE

Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI. Future of. printing 1 ST THE LED MACHINE IN EUROPE Budapest Hungary HEIDELBERG HORIZON WOHLENBERG MÜLLER MARTINI Future of printing THE 1 ST LED XXLUV MACHINE IN EUROPE 2 Bemutatkozás 1620X1120 mm-es méretben minden igényt kielégítünk 5+LAKKOS LED UV TECHNOLÓGIÁVAL

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

A kiemelt részek a leggyakrabban kért anyagok. Az árba nincsen belekalkulálva jogdíjas anyagok pl.: stock fotók, vagy 3d-s modellek

A kiemelt részek a leggyakrabban kért anyagok. Az árba nincsen belekalkulálva jogdíjas anyagok pl.: stock fotók, vagy 3d-s modellek Tartalomjegyzék Árajánlataink visszavonásig érvényesek!...1 Nyomdakész grafikai tervezés árlista...2 Szórólapok:...2 Szórólapok hozott anyagból kép, szöveg a megrendelő által biztosítva:...2 Szórólapok

Részletesebben

Médiaajánló 2014 LAPOK OLVASOTTSÁGA BUDAPESTEN. Családbarát szórakoztató hetilap. Budapest legolvasottabb. hetilapja

Médiaajánló 2014 LAPOK OLVASOTTSÁGA BUDAPESTEN. Családbarát szórakoztató hetilap. Budapest legolvasottabb. hetilapja Családbarát szórakoztató hetilap Az elmúlt év alatt a Helyi Téma Budapest legolvasottabb hetilapjává vált, és ezt a pozícióját mindmáig meg tudta őrizni. A lap indulásakor megfogalmazott filozófiánk szerint

Részletesebben

Tarifa Érvényes: augusztus 23-október 12.

Tarifa Érvényes: augusztus 23-október 12. Tarifa 4 Érvényes: 4. augusztus 23-október 12. A Népszabadság Zrt. Népszabadság kiadványának a választási eljárásról szóló 3. évi XXXVI. tv. 146. 148. -aiban szabályozott politikai reklámokra és hirdetésekre

Részletesebben

DISPLAY TERVEZÉS tervezési árlista

DISPLAY TERVEZÉS tervezési árlista DISPLAY TERVEZÉS tervezési árlista TERVEZÉS + NYOMTATÁS + DEKORÁCIÓ EGY HELYEN! Kreatív grafikai csapatunk, tapasztalt nyomdászaink és dekoratőreink a termékeket használatra készen adják át a lehető legrövidebb

Részletesebben

Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan! Költséghatékonyan! Minőséget!

Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan! Költséghatékonyan! Minőséget! "Egy üzletet nem reklámozni olyan, mint amikor kacsintasz egy lányra a sötétben. Te tudod, hogy mit csinálsz, de rajtad kívül senki más nem tudja. " (Stuart H. Britt) Szolgáltatásaink dióhéjban Gyorsan!

Részletesebben

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt)

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) És tudd meg, hogyan kerülheted el mindet! vaszonkepszalon.hu Ebben a kis doksiban igyekeztünk összegyűjteni neked azokat a buktatókat,

Részletesebben

színes fekete fehér B/ Ft / db 4400 Ft / db 1+3 kocka 4500 Ft + kocka: 500 Ft/db

színes fekete fehér B/ Ft / db 4400 Ft / db 1+3 kocka 4500 Ft + kocka: 500 Ft/db Falra akasztható, álló vagy fekvő A/3 13 db saját, hozo képpel Falra akasztható, álló vagy fekvő A/4 13 db saját, hozo képpel Falra akasztható, álló vagy fekvő A/4 37 db saját, hozo képpel (3 kép/hónap)

Részletesebben

Tarifa 2014. Az árak forintban, áfa nélkül értendők! SZALAGOK CÍMOLDALI FELÜLETEK

Tarifa 2014. Az árak forintban, áfa nélkül értendők! SZALAGOK CÍMOLDALI FELÜLETEK Tarifa 01 Érvényes: 01. augusztus -október 1. A Blikk Kft. Blikk kiadványának a választási eljárásról szóló 01. évi XXXVI. tv. 1. 18. -aiban szabályozott politikai reklámokra és hirdetésekre vonatkozó

Részletesebben

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b. Nyitva tartás: H - CS 9:00-18:00 P 9:00-15:30

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b. Nyitva tartás: H - CS 9:00-18:00 P 9:00-15:30 ÁRLISTA Érvényes: 2017. február 1-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b Nyitva tartás: H - CS 9:00-18:00 P 9:00-15:30 www.copykaroly.hu

Részletesebben

Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez. Mindent a maga idejében - de mikor is?

Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez. Mindent a maga idejében - de mikor is? Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez Mindent a maga idejében - de mikor is? Hol tart most az építkezéssel? Mit, mikor kell tennie, hogy minden idõben elkészüljön, és ne kelljen felesleges

Részletesebben

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. 2. Digitalizálás DVD lemezre menüvel, szerkesztéssel

Árlista. Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete fehér nyomtatott borítót. 2. Digitalizálás DVD lemezre menüvel, szerkesztéssel Árlista 1. Video (VHS) digitalizálás DVD lemezre XP minőség 3000 Ft (max. 120 perc Minden további lemez 1-60 perc 1000 Ft/db 61-120 perc 1500 Ft/db Az ár magába foglalja a DVD tokot, valamint a fekete

Részletesebben

! AKCIÓ. Szakdolgozat. info@hofmakonyvkoteszet.hu. HOFMA Könyvkötészet. HOFMA Könyvkötészet AJÁNDÉKBA! 1700 / db 12 Ft / oldal 90 Ft / oldal

! AKCIÓ. Szakdolgozat. info@hofmakonyvkoteszet.hu. HOFMA Könyvkötészet. HOFMA Könyvkötészet AJÁNDÉKBA! 1700 / db 12 Ft / oldal 90 Ft / oldal Szakdolgozat csomag: Tételszám: helyben nyomtato 1-4 db 1700 Ft / db 1-4 db 5-10 db 1500 Ft / db 6-10 db 11 db-tól 1300 Ft / db 11 db-tól A/3 szakdolgozat: 3000 Ft/db Szakdolgozatba kötö ira artó zseb:

Részletesebben

Nyomtatandó anyagát a következő módon szerkessze meg

Nyomtatandó anyagát a következő módon szerkessze meg Nyomtatandó anyagát a következő módon szerkessze meg Nyomtatandó anyagát a következő módon szerkessze meg Kedves Megrendelőnk, nyomtatandó állományát a következő előírások alapján szerkessze meg. Ha ezeket

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat

Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat MEGYEI NAPILAPOK / HÍRPORTÁLOK MÉDIAAJÁNLÓ 2019 Inform Média Lapkiadó Kft. lokális piacvezető kiadóból multimédiás vállalat Az Inform Média Lapkiadó Kft. 1991. óta Északkelet-Magyarország piacvezető médiavállalkozása

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés Kun László önéletrajzi regényének kiadásával összefüggő kérdésekről

Város Polgármestere. Előterjesztés Kun László önéletrajzi regényének kiadásával összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/213. Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés I. Kun László biatorbágyi lakos

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

M é d i a a j á n l at 2014

M é d i a a j á n l at 2014 Médiaajánlat 2014 Normál hirdetési felületeink és áraink Belíven 290 000 Ft+áfa 1/1 oldal 177 120 mm 86 245 mm 180 000 Ft+áfa Kifutós méret (kifutó nélkül) 215 145 mm Kifutós méret (kifutó nélkül) 110

Részletesebben

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b.

ÁRLISTA. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás Budapest, Keleti Károly utca 31/b. ÁRLISTA Érvényes: 2019. június 21-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b www.copykaroly.hu info@copykaroly.hu 06 1 785 7898 Ajánlatkérését

Részletesebben

termékismertető www.primerate.hu

termékismertető www.primerate.hu Easy Mailing termékismertető Mi is az az Easy Mailing? Az Easy Mailing egy egyedülálló és hatékony direktmarketing-kommunikációs eszköz. Lényege, hogy egy A/3-as perszonalizált (név, cím, vevőre szabott

Részletesebben

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA

PORTFOLIÓ SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA PORTFOLIÓ 2007 SZABADKÉZ PRODUKCIÓS IRODA INFORMÁCIÓ A Szabadkéz Kft. alapításának gondolata 1994 elején fogalmazódott meg a tulajdonosokban, majd az elôzetes piaci elemzések alapján végül 1995 végére

Részletesebben

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig

Termék Ajánló. Érvényes : Júl. 1.-ig Kérje egyedi árajánlatunkat! www.budapestgraphics.hu Termék Ajánló Érvényes : 2017. Júl. 1.-ig A megrendelés mértékétől függően, további kedvezményeket biztosítunk. Pontos kalkuláció miatt keresse ügyfélszolgálatunkat,

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

árlista Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b

árlista Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b árlista Érvényes: 2019. január 22-től. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Copy Károly Nyomtatás és Fénymásolás 1024 Budapest, Keleti Károly utca 31/b www.copykaroly.hu info@copykaroly.hu 06 1 785 7898 Ajánlatkérését

Részletesebben

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás

Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Nagy teljesítményı, nagy formátumú nyomtatás Ha egy gyors, professzionális színes nyomtatóra van szüksége, nem kell tovább keresnie. A speciális Epson UltraChrome TM festéktechnológiát a legújabb nyomtatási

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. A Gyógyszertári Practicum Novum akkreditált továbbképzési szaklap gyógyszertári asszisztensek részére

MÉDIAAJÁNLAT. A Gyógyszertári Practicum Novum akkreditált továbbképzési szaklap gyógyszertári asszisztensek részére MÉDIAAJÁNLAT A Gyógyszertári Practicum Novum akkreditált továbbképzési szaklap gyógyszertári asszisztensek részére TÉNYEK A pontszerzô szakcikkekkel az akkreditált továbbképzéssel évi 20 pont gyûjthetô

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN

A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít a kommunikációs zaj korlátos a potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen

Részletesebben

TEK. Terrorelhárítási Központ felvarrói

TEK. Terrorelhárítási Központ felvarrói TEK Terrorelhárítási Központ felvarrói Látva az egyesületi oldalon, hogy egyre több kérdés merül fel a Terrorelhárítási Központ felvarróival kapcsolatban sarkallt arra, hogy egy összefoglaló írásban próbáljam

Részletesebben

árlista/2015 az árak az áfát tartalmazzák, visszavonásig érvényesek

árlista/2015 az árak az áfát tartalmazzák, visszavonásig érvényesek 11 st. Aradi, Budapest, HUNGARY www.lab4art.hu / +36 1 312 34 63 analóg filmhívás fekete-fehér színes(c-41) dia(e-6) hívás 880,- 880,- 1.500,- kontakt 1.100,- 1.100,- hívás+kontakt 1.980,- 1.980,- síkfilm

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser A MultiCopy Colour Laser famentes, fényes fehér, mázolatlan, színes lézernyomtató papír. Lágy felületének és magas fényének köszönhetően, a MultiCopy Colour Laser éles nyomatokat

Részletesebben

KáE Stúdió - Gyorsnyomtatás árlista 2015 Megnevezés Boríték (fehér kreatív) C6 fekete nyomtatás Boríték (fehér kreatív) C6 színes nyomtatás Boríték

KáE Stúdió - Gyorsnyomtatás árlista 2015 Megnevezés Boríték (fehér kreatív) C6 fekete nyomtatás Boríték (fehér kreatív) C6 színes nyomtatás Boríték KáE Stúdió - Gyorsnyomtatás árlista 2015 Megnevezés Boríték (fehér kreatív) C6 fekete nyomtatás Boríték (fehér kreatív) C6 színes nyomtatás Boríték (fehér kreatív) DL-francia fekete nyomtatás Boríték (fehér

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK

KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK KOMMUNIKÁCIÓS ÉS ARCULATI IRÁNYELVEK az Ökumenikus Segélyszervezet TANDEM Fejlesztési Alap pályázati programjához A pályázati program a VELUX Alapítványok támogatásával és a DanChurchAid közreműködésével

Részletesebben

médiaajánló TARTALOMBÓL PRINT & ONLINE SZERKESZTÔSÉG CímlAP

médiaajánló TARTALOMBÓL PRINT & ONLINE SZERKESZTÔSÉG CímlAP 2013 2014 2013. SZEPTEMBER PRINT & ONLINE 10 000 nyomtatott példány, átlag 50 000 látogató havonta Címlapi EXTRA kiemelt hirdetési hely (141 mm x 55 mm) (B1/E) BUDAÖRSIEK INGYENES KÖZÉLETI INFORMÁCIÓS

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT. A Gyógyszerészi Hírlap a Magyar Gyógyszerészi Kamara hivatalos lapja TÉNYEK. 5000 gyógyszerész kapja névre szólóan havonta

MÉDIAAJÁNLAT. A Gyógyszerészi Hírlap a Magyar Gyógyszerészi Kamara hivatalos lapja TÉNYEK. 5000 gyógyszerész kapja névre szólóan havonta MÉDIAAJÁNLAT A Gyógyszerészi Hírlap a Magyar Gyógyszerészi Kamara hivatalos lapja TÉNYEK 5000 gyógyszerész kapja névre szólóan havonta A GYÓYGSZERÉSZI HÍRLAP ELÔNYEI, SIKERE A Magyar Gyógyszerészi Kamara

Részletesebben

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére

Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére MLBKT hírlevél Logisztika.hu Médiaajánlat logisztikai és beszerzési szakemberek elérésére A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság nonprofit szaklapján, a n, a heti hírlevélen és a logisztika.hu

Részletesebben

CÉLCSOPORT 60-70 EZER FŐ OLVASSA A MAGAZINT

CÉLCSOPORT 60-70 EZER FŐ OLVASSA A MAGAZINT A Heim Pál Gyermekkórház lapjaként, elkötelezett az egészség, és annak megőrzése, az egészséges életmódra nevelés, a prevenció mellett. A benne megjelenő cikkek, információkat, orvosi és védőnői tanácsokat

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet által módosított) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés azonosítószáma és megnevezése 54 213 07 Nyomdaipari technikus

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL Megrendezés időpontja: 2018. október 4-7. Várható látogatószám az előző évek alapján: 60.000 fő Belépődíj a szabadtéri

Részletesebben

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu

office@promoboard.hu / +36 20 9363 799 / www.promoboard.hu rólunk http://www.youtube.com/watch?v=5bql0pndm0a http://www.youtube.com/watch?v=ogqf6pckwua A promoboard egy nagyméretű, 2 oldalas mozgó reklámfelület. Rendkívül mobil eszköz, amely közvetlen, direkt

Részletesebben

GALENUS KIADÓ SZAKMAI LAPOK

GALENUS KIADÓ SZAKMAI LAPOK GALENUS KIADÓ SZAKMAI LAPOK STUDIUM & ACTICUM A Studium & Practicum gyógyszerészeti folyóirat akkreditált továbbképzési cikkekkel CÉLCSOPORT: gyógyszerész PÉLDÁNYSZÁM: 1000 MEGJELENÉS: évente 10 alkalommal

Részletesebben

ÉLETképek. médiaajánlat. megjelenik kéthetente. R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a

ÉLETképek. médiaajánlat. megjelenik kéthetente. R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a XV. K E R Ü L E T I ÉLETképek megjelenik kéthetente R á k o s p a l o t a P e s t ú j h e l y Ú j p a l o t a k ö z é l e t i l a p j a médiaajánlat 2 ÉLETképek Médiaajánlat Az ÉLETképek a XV. kerületi

Részletesebben

I. melléklet: Műszaki Leírás

I. melléklet: Műszaki Leírás I. melléklet: Műszaki Leírás Az alábbi lista nem kimerítő; a lista Tájékoztatási Iroda aktuális igényeihez igazodik Az alábbi pont alatt vázolt feladatcsoportok szerint strukturált költségvetési lapot

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT MAGYAR MŰANYAGIPARI SZÖVETSÉG

MÉDIAAJÁNLAT MAGYAR MŰANYAGIPARI SZÖVETSÉG MÉDIAAJÁNLAT MAGYAR MŰANYAGIPARI SZÖVETSÉG MÉDIAAJÁNLAT MAGAZIN A POLIMEREK a műanyag- és gumiipar egyetlen hazai szakmai folyóirata. Havonta jelenik meg, első kézből tájékoztat a legfrissebb hazai és

Részletesebben

Falinaptár TERJEDELEM: MEGJELENÉS: Felső hirdetés 180 x x x 200 Alsó szalag 180 x x x oldal 180 x

Falinaptár TERJEDELEM: MEGJELENÉS: Felső hirdetés 180 x x x 200 Alsó szalag 180 x x x oldal 180 x FALINAPTÁR www.viapannonia.hu/babanaptar Falinaptár A félévente megjelenő Baba-mama Kalauz szerkesztősége lehetőséget nyújt kiemelt hirdetőinek, hogy közösen megajándékozva a kisgyermekes családokat az

Részletesebben

Sándor falvi KISBÍRÓ. Hirdessen nálunk! Hirdessen velünk! Hirdetési lehetőségek, tarfiák, megrendelőlap a Sándorfalvi Kisbíróhoz

Sándor falvi KISBÍRÓ. Hirdessen nálunk! Hirdessen velünk! Hirdetési lehetőségek, tarfiák, megrendelőlap a Sándorfalvi Kisbíróhoz skb_hirdetési felületek:skb 2016.03.04. 12:24 Oldal 1 Sándor falvi KISBÍRÓ Hirdetési méretek és megrendelőlap www.sandorfalva.hu kisbiro@sandorfalva.hu Hirdessen nálunk! Hirdessen velünk! Hirdetési lehetőségek,

Részletesebben

A nyomdakész anyagot pdf fájl-ban kell leadni, az alábbiak szerint:

A nyomdakész anyagot pdf fájl-ban kell leadni, az alábbiak szerint: Névjegykártyát készítettem, s ha már nekiálltam szerkeszteni, gondoltam, másnak is hasznos lehet, ha leírom a legfontosabb lépéseket. Az alapvető tudnivalók minden nyomdai termékre érvényesek, így ha szórólapra,

Részletesebben

NYOMDAIPAR ISMERETEK

NYOMDAIPAR ISMERETEK ÉRETTSÉGI VIZSGA 2017. május 17. NYOMDAIPAR ISMERETEK KÖZÉPSZINTŰ ÍRÁSBELI VIZSGA 2017. május 17. 8:00 Időtartam: 180 perc Pótlapok száma Tisztázati Piszkozati EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA Nyomdaipar

Részletesebben

Vállalási ár (nettó) / db

Vállalási ár (nettó) / db 2. sz gyártási táblázat - MFB - Kreatív tervezés, Kreatív gyártás, Médiatervezés, Média vásárlás, BTL Kreatív tervezési-, gyártási-, kampányszervezési- és ügyfélkapcsolati feladatok, irodai költségek 2.1.

Részletesebben

Embléma ARCULATI KÉZIKÖNYV

Embléma ARCULATI KÉZIKÖNYV Embléma 1 ARCULATI 2 Embléma 3 Az airled emblémával együtt kell használni az ERDF finanszírozásra vonatkozó mondatot*. Amennyiben CE+EU logóval használatos, akkor a szöveget a 3 logó teljes hosszában fel

Részletesebben

Tervezéstől a kivitelezésig

Tervezéstől a kivitelezésig Tervezéstől a kivitelezésig A Global Office Solutions Kft.-t az irodában felmerülő igények globális kielégítésére alapítottuk, a korábbi évek során megszerzett tapasztalatokra és üzleti kapcsolatokra

Részletesebben

Nyomdai anyag specifikáció CD/DVD csomagoláshoz

Nyomdai anyag specifikáció CD/DVD csomagoláshoz Nyomdai anyag specifikáció CD/DVD csomagoláshoz Tartalom: 1. Nyomda kívánalmai a grafikai tervekkel kapcsolatban. Gépi csomagolás 3. Bejövő áru minőségellenőrzés 4. Nyomdai anyag méretezési specifikációk

Részletesebben

Színek 2013.10.20. 1

Színek 2013.10.20. 1 Színek 2013.10.20. 1 Képek osztályozása Álló vagy mozgó (animált) kép Fekete-fehér vagy színes kép 2013.10.20. 2 A színes kép Az emberi szem kb. 380-760 nm hullámhosszúságú fénytartományra érzékeny. (Ez

Részletesebben

Útmutató a könyvnapló közösségben való elérhetőségéhez

Útmutató a könyvnapló közösségben való elérhetőségéhez Útmutató a könyvnapló ben való elérhetőségéhez / Mennyi könyvet, ismertető plakátot és könyvjelzőt készíttessünk? / Milyen költségekkel kell számolni? 3/ Hány főre van szükség a könyv célba éréséhez? 4/

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK NÉPTÁNC ÉS NÉPZENEI FESZTIVÁL 2017 Megrendezés időpontja: 2017. október 58. Várható látogatószám az előző évek alapján: 50.000 fő Belépődíj a szabadtéri programokra:

Részletesebben

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT

MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI MAGAZINJA MÉDIAAJÁNLAT MAGYARORSZÁG INGYENES CSALÁDI UTAZÁSI JA MÉDIAAJÁNLAT KIDSOASIS CSALÁDBARÁT UTAZÁSOK a KidsOasis tevékenységében A KidsOasis egyedülálló szereplő a magyar turizmus piacon és elkötelezett a magyar családok,

Részletesebben

Barkácsplaza webáruház online megoldások otthonra! www.barkacsplaza.com

Barkácsplaza webáruház online megoldások otthonra! www.barkacsplaza.com Bambuszrolók készítése egyedi igények alapján. Egyedi méretben készített bambuszrolóinkat ajánljuk mindazok figyelmébe, akik a kész méretű bambusz rolók között nem találtak igényeiknek megfelelőt anyagban,

Részletesebben

Tarifa 2014. RINGIER KIADÓ KFT. 1082 Budapest, Futó u. 35 37. HIRDETÉSFELVÉTEL: tel.: (1) 460 4886, fax: (1) 460 2579 e-mail: hirdetes@ringier.

Tarifa 2014. RINGIER KIADÓ KFT. 1082 Budapest, Futó u. 35 37. HIRDETÉSFELVÉTEL: tel.: (1) 460 4886, fax: (1) 460 2579 e-mail: hirdetes@ringier. Tarifa 2014 Érvényes: 2014. február 15 - április 6. A Ringier Kiadó Kft. Blikk Nők Egészség kiadványának a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. tv. 146. 148. -aiban szabályozott politikai reklámokra

Részletesebben

1. sz. Korrigendum - Sokszorosítási, fénymásolási és egyéb nyomdai feladatok ellátása

1. sz. Korrigendum - Sokszorosítási, fénymásolási és egyéb nyomdai feladatok ellátása 1. sz. Korrigendum - Sokszorosítási, fénymásolási és egyéb nyomdai feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/66 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Módosítás/helyesbítés/visszavonás/2015

Részletesebben

GRAFIKAI DESIGN ÁRAK

GRAFIKAI DESIGN ÁRAK GRAFIKAI DESIGN ÁRAK A folyamat A kifinomult és igényes design szakértelemre vall. Manapság az egyre magasabb szintű és színvonalú grafikai tervezés az igény. Nem véletlen: a brand az a felület, amellyel

Részletesebben

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek

Haszon Lapkiadó Kft. Általános szerződési feltételek ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Haszon Lapkiadó Kft. kiadványainak felületeit marketing célokra értékesíti továbbiakban Hirdetőnek az alábbi általános feltételekkel: I. Hirdető Hirdető minden olyan jogi

Részletesebben

Észak-Magyarország Kelet-Magyarország Hajdú-bihari Napló napilapok TARIFA Termékprofil. Hirdetői előnyök

Észak-Magyarország Kelet-Magyarország Hajdú-bihari Napló napilapok TARIFA Termékprofil. Hirdetői előnyök Termékprofil Az A/3-as alapú 16 oldalas napilap vasárnap kivételével a hét minden napján, kedden egy 16 oldalas színes rejtvény magazinnal, pénteken pedig egy 24 oldalas színes TV műsor melléklettel jelennek

Részletesebben

Hirdessen felületeinken, mert A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN MÉDIAFELÜLETEK, MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK. A GYSEV Zrt.

Hirdessen felületeinken, mert A GYSEV ZRT. SZÁMOKBAN ÉS KÉPEKBEN MÉDIAFELÜLETEK, MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK. A GYSEV Zrt. média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít a kommunikációs zaj korlátos a potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen

Részletesebben

árlista/2013 az árak az áfát tartalmazzák, visszavonásig érvényesek

árlista/2013 az árak az áfát tartalmazzák, visszavonásig érvényesek www.lab4art.hu / +36 1 312 34 63 analóg filmhívás fekete-fehér színes(c-41) dia(e-6) hívás 800,- 800,- 1.500,- kontakt 1.000,- 1.000,- hívás+kontakt 1.800,- 1.800,- síkfilm (5 x 7 -ig) 600,- 600,- 790,-

Részletesebben

Portfólió AG és GR osztályoknak:

Portfólió AG és GR osztályoknak: Portfólió AG és GR osztályoknak: Nyomtatott Portfolió leadása 2015.04.29. Kedd 19:00! Portfólió fizikai és technikai paraméterei: - minimum 40 oldal - minimum méret 210 210 mm-es négyzet, maximum A4 méret

Részletesebben

Tervezési paraméterek

Tervezési paraméterek Tervezési paraméterek Általános információk Kérjük, hogy az előkészített anyagok fontokat ne tartalmazzanak! A dokumentum mérete legyen arányos a plakát méretével. Amennyiben az anyag direkt színeket tartalmaz,

Részletesebben

Térképkészítés árajánlatkérés, térképrendelés

Térképkészítés árajánlatkérés, térképrendelés Térképkészítés árajánlatkérés, térképrendelés Egyedi térképek Számítógépes térképállományainkból a legkülönfélébb témájú, méretű és megjelenésű egyedi térkép készíthető. Szükség esetén új léptékű és kivágatú

Részletesebben

Nagyobb tekercsátmérő

Nagyobb tekercsátmérő Nézz előre! Nagyobb tekercsátmérő Nagyobb tekercsátmérő Hans-Joachim Kölln UPM + Dieter Aldinger, Megtec 2007.04.25. -1- Nagyobb tekercsátmérő (1250 mm-től 1500 mm-ig) Mik a következmények az iparág számára?

Részletesebben

Tömörítés, csomagolás, kicsomagolás. Letöltve: lenartpeter.uw.hu

Tömörítés, csomagolás, kicsomagolás. Letöltve: lenartpeter.uw.hu Tömörítés, csomagolás, kicsomagolás Letöltve: lenartpeter.uw.hu Tömörítők Tömörítők kialakulásának főbb okai: - kis tárkapacitás - hálózaton továbbítandó adatok mérete nagy Tömörítés: olyan folyamat, mely

Részletesebben

Produkciós lista 2014

Produkciós lista 2014 2014 Produkciós lista ÓRIÁSPLAKÁT Óriásplakátok nyomdai kívánalmai (nyomdára vonatkozik) I. Anyagminőség: A közterületen kihelyezendő papírplakátokkal szembeni elvárás, hogy bírják az előkészítés és kihelyezés

Részletesebben

minő ség dem aximalistáknak NYOMDAI SEGÉDLET

minő ség dem aximalistáknak NYOMDAI SEGÉDLET NYOMDAI SEGÉDLET NYOMDAI SEGÉDLET Annak érdekében, hogy az Önök nyomdai anyagai probléma nélkül és az elvárásoknak megfelelően legyen kinyomtatva, kérjük, olvassák el ezt a rövid nyomdai segédletet. E

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A HAMU és GYÉMÁNT Kft. kiadványainak felületeit marketing célokra értékesíti továbbiakban Hirdetőnek az alábbi általános feltételekkel: I. Hirdető: Hirdető minden olyan

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége?

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Íme 7+1 szempont, amelyet ne hagyjon figyelmen kívül a választás előtt 1. Kezelhetőség

Részletesebben

Digitáltechnika Kft. 9024 Győr, Nagy Imre út. 35. Tel: 96/517-812; Fax: 96/517-501. 1149 Budapest, Egressy út 5. Mobil: 30-9317-802

Digitáltechnika Kft. 9024 Győr, Nagy Imre út. 35. Tel: 96/517-812; Fax: 96/517-501. 1149 Budapest, Egressy út 5. Mobil: 30-9317-802 Digitáltechnika Kft 9024 Győr, Nagy Imre út. 35. Tel: 96/517-812; Fax: 96/517-501 1149 Budapest, Egressy út 5. Mobil: 30-9317-802 http://www.dit.hu/ Email: fotokioszk@dit.hu fotolabor@dit.hu Szoftver leírás

Részletesebben

Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás január 07.

Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás január 07. Értékelés a BUS programhoz elkészült termékek magyar változatáról Készítette: Animatus Kft. Jókay Tamás 2011. január 07. Tartarlom Guide book,,...3 Trainer s slides,,...4 Trainer s handbook,,...5 CD,,...6

Részletesebben

média AJÁNLÓ GYSEV, velünk élmény az utazás!

média AJÁNLÓ GYSEV, velünk élmény az utazás! média AJÁNLÓ 2014 GYSEV, velünk élmény az utazás! Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít kommunikációs zaj korlátos potenciális

Részletesebben

média média AJÁNLÓ AJÁNLÓ

média média AJÁNLÓ AJÁNLÓ média AJÁNLÓ Hirdessen felületeinken, mert az állomásokon, vonatokon eltöltött minőségi idő hatékony információáramlást biztosít kommunikációs zaj korlátos potenciális ügyfelek, partnerek közvetlen megszólítása,

Részletesebben

MEGJELENÉS: 2009 2. negyedév

MEGJELENÉS: 2009 2. negyedév BALATON 2009. évi programokkal www.viapannonia.hu Balaton 2009 BALATON 2009 Az angol-német-magyar nyelvű, A/5 méretű turisztikai kiadvány a balatoni régióban kalauzolja el a hazai és külföldi turistákat.

Részletesebben