Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 Felhasználói kézikönyv

2 Tartalom MKB Pay mobilalkalmazás telepítése Regisztráció az MKB Pay mobilalkalmazásba Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával Azonnali kártyavirtualizáció SMS kód beolvasásával Azonnali kártyavirtualizáció SMS kód bemásolásával Mobilfizetés Virtuális bankkártya törlése Az MKB Pay menürendszerének ismertetése Mobil PIN-kód módosítása Új Mobil PIN-kód meghatározása Az MKB Pay mobilalkalmazás alaphelyzetbe állítása

3 MKB Pay mobilalkalmazás telepítése Az alkalmazást a Google Play áruházból lehet letölteni, amely az MKB Pay -re keresve egyszerűen megtalálható a kínálatban A telepítés után, az alkalmazás a megnyitást követően engedélyt kér, hogy hozzáférhessen a mobilkészülék telefonhívásokat kezelő funkciójához, amire azért van szükség, hogy a Felhasználó egy koppintással segítséget kérhessen a TeleBANKár ügyfélszolgálatunktól.

4 MKB Pay mobilalkalmazás telepítése Azonnali kártyavirtualizáció esetében egy további engedélykérés jelenik meg, amelynek elfogadása opcionális az engedély megadásával a Felhasználó lehetővé teszi az MKB Pay Mobilalkalmazás számára, hogy hozzáférjen a Mobilkészülékén található SMS könyvtárhoz*, és ezáltal a Bank részéről SMS-ben megküldött azonnali kártyavirtualizációs kódhoz * FIGYELEM! A Mobilkészülék SMS könyvtárához való hozzáféréséhez csak a Bank által SMS-ben küldött kód automatikus importálásához van szükség. A kártyavirtualizáció sikeres elvégzését követően a Felhasználónak meg kell szűntetnie a Mobilkészülékén az MKB Pay Mobilalkalmazás SMS könyvtárhoz való hozzáférést. Felhívjuk tisztelt Felhasználónk figyelmét, hogy az SMS könyvtárhoz való hozzáférés engedélyezésének a kód beolvasást követő visszavonásának elmulasztásából eredő károkért, kockázatokért a Bank nem vállal felelősséget.

5 MKB Pay mobilalkalmazás telepítése Az alkalmazás regisztrációs folyamatának elindításához, a Felhasználó biztonsága érdekében szükség van továbbá arra is, hogy a mobilkészüléken be legyen állítva a képernyőzár funkció is, amelyre ha nincs beállítva az alkalmazás fel is hívja a figyelmet. Vissza a tartalomhoz

6 Regisztráció az MKB Pay mobilalkalmazásba Elsőként egy címet kell megadni a regisztrációhoz. Fontos, hogy ez a cím olyan cím legyen, amelyhez a Felhasználó a későbbiekben is hozzáfér, ugyanis az MKB Pay mobilalkalmazással kapcsolatos kommunikációt jellemzően ezen a csatornán fogja folytatni a Bank a Felhasználóval, ide értve, de nem kizárólag a regisztrációhoz szükséges megerősítő kód megküldését, illetve a Mobil PIN-kód módosításához kapcsolódó megerősítő kódot is. Azonnali kártyavirtualizáció esetében a Bank a Felhasználó részére, a banknál kapcsolattartás céljából bejelentett e- mail címére küldi a hitelesítő kódot, amely eltérhet a Regisztrációhoz megadott címtől.

7 Regisztráció az MKB Pay mobilalkalmazásba Az cím megadását követően a mobilalkalmazás képernyőjén megjelenik az MKB Pay Szolgáltatás Általános Szerződési Feltételek, amelynek elfogadása - annak elolvasását követően - szükséges a regisztráció folytatásához. Az ÁSZF elfogadása az ELFOGAD gombra történő koppintással történik, amely gomb a szöveg elolvasását követően válik aktívvá.

8 Regisztráció az MKB Pay mobilalkalmazásba A regisztráció következő lépéseként a Felhasználónak meg kell adnia a nevét. Fontos, hogy a Felhasználó a saját nevét adja meg, mivel a vásárlások során az elfogadóhelyen kérhetik tőle, hogy igazolja, jogosult a Virtuális kártya használatára és ezt, az itt megadott név és egy fényképes személyazonosító okmány bemutatásával teheti meg.

9 Regisztráció az MKB Pay mobilalkalmazásba A név megadása után a Bank egy 4 számjegyből álló kódot küld az cím megerősítéséhez a Felhasználó által a regisztráció első lépésében megadott címre, amelyet a megerősítéshez be kell gépelni az MKB Pay mobilalkalmazásba. Ugyanezen a képernyőn kell meghatároznia a Felhasználónak a 6 számjegyből álló Mobil PIN-kódját. Vissza a tartalomhoz

10 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával A bankkártya virtualizálásának elindítására, a képernyőn megjelenő kártya ikonra koppintva, illetve a képernyő jobb alsó sarkában megjelenő ikonra koppintva van lehetőség.

11 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával A következő képernyőn meg kell adni a virtualizálni kívánt bankkártya adatait az alábbiak szerint: bankkártya száma

12 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával A bankkártya lejárati ideje, amely egy új ablakban megjelenő listából választható ki. Először a hónapot kell kiválasztani, majd az évet.

13 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával A harmadik mezőben egy tetszőleges kártyanevet kell beállítani. Ez a név fog megjelenni az MKB Pay mobilalkalmazásban is a kártya felett, és ugyanezt a nevet fogja látni a Felhasználó a NetBANKár és az MKB Mobilbank alkalmazás felületein is, segítve ezzel a virtuális bankkártya beazonosítását, majd a Mentés gombra koppintani.

14 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával A mentés gombra koppintást követően a Fizikai bankkártya hátoldalán megtalálható, 3 számjegyből álló CVC2 kódot kell megadni annak érdekében, hogy a Bank megbizonyosodhasson arról, hogy a bankkártya valóban a Felhasználó birtokában van.

15 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával Az aktiválás gombra való koppintást követően, amennyiben az MKB Payben ez az első virtualizálni kívánt bankkártya, megjelenik egy újabb engedély-kérés, amely a mobilkészülék helyadataihoz kér hozzáférést. Ezt meg kell engedni az alkalmazásnak, különben a kártya virtualizálására nincs lehetőség.

16 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával A virtualizáció során megjelenik a Virtuális bankkártya használatához kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek is, amelyet - annak elolvasását követően - elfogadva, azaz az ELFOGAD gombra koppintva lehet továbblépni.

17 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával Az ÁSZF elfogadását követően két tájékoztató üzenet jelenik meg arról, hogy a virtualizálás folyamatban van, majd a virtualizálás megerősítéséhez kapcsolódó felugró ablak tájékoztat a további teendőkről. a) Főkártya virtualizálás megerősítése - egy SMS-ben, illetve azonnali kártyavirtualizáció esetében ben küldött megerősítő kód megadásával lehetséges. - a TeleBANKár ügyfélszolgálaton keresztül, a Felhasználó azonosítását követően lehetséges, amennyiben nem adott meg mobiltelefonszámot, illetve címet a Banknál.

18 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával b) Társkártya virtualizálás megerősítését kizárólag a Számlatulajdonos felhasználó végezheti el TeleBANKár ügyfélszolgálaton keresztül.

19 Fizikai bankkártya virtualizálása kártyaadatok megadásával Az elsőként virtualizált kártyát az MKB Pay automatikusan beállítja Kedvenc kártyaként, amelyet egy sötétkék csillag jelöl a kártyakép alatt. Az elsőként virtualizált kártya mindaddig megmarad Kedvenc kártyaként, amíg a Felhasználó ezen nem módosít. Ezt akkor teheti meg, ha legalább még egy Fizikai bankkártyát virtualizál. Vissza a tartalomhoz

20 Azonnali kártyavirtualizáció SMS kód beolvasásával Amennyiben a Felhasználó az alkalmazás indításakor a Regisztráció előtt engedélyezte az MKB Pay Mobilalkalmazás számára az SMS fiókjához való hozzáférést, úgy a Regisztrációt követően - az MKB Pay automatikusan megkeresi és beolvassa a Bank által az azonnali kárytavirtualizációhoz küldött kódot*. MKB-1234 A beolvasást követően az új virtuális bankkártya rögtön megjelenik a kártyalistán. * A kód egy egyedi, titkosított adatsor, amelyet a Bank az ügyfél kifejezett kérésére, új bankkártya (főkártya) igénylésekor készít el és küld meg SMS üzenet formájában.

21 Azonnali bankkártya virtualizálás SMS kód beolvasásával Az azonnali kártyavirtualizációval létrehozott Virtuális bankkártyák elnevezése automatikus, azt a Felhasználó nem tudja megváltoztatni. MKB-1234 A folyamat ezt követően azonos a kártyaadatok megadásával történő fizikai bankkártya virtualizálás folyamatával, azzal az eltéréssel, hogy a Bank az azonnali kártyavirtualizáció megerősítéséhez szükséges hitelesítő kódot a Felhasználó részére ben, a Felhasználó által a Banknál a kapcsolattartáshoz bejelentett e- mail címére küldi meg (ez eltérhet a Mobilalkalmazás regisztrációjához megadott címtől). Virtuális kártya aktiválása

22 Azonnali bankkártya virtualizálás SMS kód bemásolásával Amennyiben a Felhasználó nem engedélyezte a Regisztráció során az MKB Pay Mobilalkalmazás számára a Mobilkészülék SMS könyvtárához való hozzáférést, úgy az SMS-ben küldött kód beolvasása nem történik meg automatikusan. Ebben az esetben az azonnali kártyavirtualizáció az SMS üzenetben található kód másolásával, és az MKB Pay Mobilalkalmazásba történő beillesztésével végezhető el az alábbiak szerint: 1. lépés a Felhasználónak ki kell másolnia az SMS-ben található kódot, majd a Mobilalkalmazás kezdőképernyőjén rákoppintani a ikonra.

23 Azonnali bankkártya virtualizálás SMS kód bemásolásával 2. lépés: a ikonra való koppintást követően az MKB Pay Mobilalkalmazás automatikusan megpróbálja a vágólapról beolvasni a másolt kódot. Ha a beolvasás sikeres, úgy az új virtuális bankkártya megjelenik a kártyalistán, és azt a Felhasználónak aktiválnia kell. Virtuális kártya aktiválása Ha a beolvasás nem sikerül, akkor a kártya hozzáadása képernyőn, az SMS kód megadása szövegre koppintva beilleszthető az SMS üzenetből kimásolt kód, amelyet követően az új Virtuális kártya megjelenik a kártyalistán, és azt a Felhasználónak aktiválnia kell. Virtuális kártya aktiválása

24 Mobilfizetés A virtuális bankkártyával történő fizetésnek két módja is van: az MKB Pay mobilalkalmazás elindítását és az alkalmazásba történő bejelentkezést követően, az MKB Pay főképernyőjén megjelenő kártyakép alatt a fizetés gombra koppintva az MKB Pay kéri a Felhasználótól a Mobil PIN-kódját, amely megadása után már oda is lehet érinteni a mobileszközt a terminálhoz a mobileszköznek a POS terminálhoz való odaérintése után az MKB Pay szolgáltatás a kedvencként meghatározott Virtuális bankkártyával elindítja a fizetési folyamatot, azaz kéri a Mobil PINkódot, amelynek megadása után újra oda kell érinteni a készüléket a POS terminálhoz A képernyőzárat mindkét fizetési mód esetében fel kell oldani a fizetéshez.

25 Mobilfizetés Amint a POS terminál beolvasta a Virtuális bankkártya adatait, a mobilkészüléken egy üzenet jelenik meg erről, ami után a Felhasználó a tranzakció sikerességét a POS terminálon, illetve a terminál által kiadott bizonylaton ellenőrizheti. Vissza a tartalomhoz

26 Virtuális bankkártya törlése A Virtuális bankkártya törléséhez a főoldalon megjelenő, már virtualizált bankkártyák esetében nyílik lehetőség, a kártyakép alatt található kuka ikonra történő koppintással. A törlés eredményeként a virtuális bankkártya megszűnik, azonban újra aktiválható állapotban továbbra is megtalálható lesz a főoldalon. Vissza a tartalomhoz

27 Az MKB Pay menürendszerének ismertetése Az MKB Pay menürendszerében az alábbi menüpontok található meg: Kártyák: a menü kiválasztásával az alkalmazás főképernyőjére léphet a Felhasználó, ahol a virtuális bankkártyáinak listáját találja Beállítások: a menüben a Mobil PIN-kód módosítására és az alkalmazás alaphelyzetbe állítására van lehetőség, valamint az alkalmazás nyelve is módosítható Kapcsolat: a menüben megtalálhatók a Bank elérhetőségei Súgó: ebben a menüben a gyakran ismételt kérdések és válaszok jelennek meg Névjegy: itt találhatók az alkalmazás alapvető információ Kilépés: a menü segítségével ki lehet lépni az MKB Pay Mobilalkalmzásból Vissza a tartalomhoz

28 Mobil PIN-kód módosítása A Mobil PIN-kódot a Felhasználó bármikor módosíthatja, a bal felső sarokban megjelenő hamburger ikonra való koppintást követően megjelenő menüsor Beállítások menüpontján belül, a PIN kód módosítása alpontban.

29 Mobil PIN-kód módosítása A PIN kód módosítása menüpont kiválasztását követően megjelenik egy új ablak, ahol meg kell adni az aktuális Mobil PIN-kódot egyszer, valamint az új Mobil PIN-kódot, és megerősíteni azt, az új kód ismételt megadásával. Vissza a tartalomhoz

30 Új Mobil PIN-kód meghatározása Amennyiben a Felhasználó elfelejtette a Mobil PIN-kódját, lehetősége van egy új Mobil PIN-kód meghatározására az MKB Pay Mobilalkalmazás nyitóképernyőjén található PIN-kód megadására szolgáló billentyűzet bal alsó sarkában lévő Új PIN gombra koppintva.

31 Új Mobil PIN-kód meghatározása Az ÚJ PIN gombra való koppintást követően az MKB Pay Mobilalkalmazás hasonlóan a regisztrációhoz egy e- mail üzenet formájában megküld egy megerősítő kódot a regisztrációkor a Felhasználó által megadott címre. A kódot a megjelenő felületen be kell gépelni, majd a Felhasználó meghatározhat egy új Mobil PIN-kódot az MKB Pay Mobilalkalmazás további használatához. Vissza a tartalomhoz

32 Az MKB Pay mobilalkalmazás alaphelyzetbe állítása Az alkalmazás alaphelyzetbe állítása funkció arra szolgál, hogy az MKB Pay Mobilalkalmazásból a Felhasználó az adatait és minden, az adott alkalmazásba virtualizált bankkártyáját együtt, egy időben törölhesse. A Virtuális bankkártya törlése egyenlő annak megszüntetésével. A funkció a bal felső sarokban megjelenő hamburger ikonra való koppintást követően megjelenő menüsor Beállítások menüpontján belül, az Alkalmazás alaphelyzetbe állítása alpontban érhető el. Vissza a tartalomhoz

C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói

C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói Érvényes 2017. április 26-ától Jelen kondíciós lista az MKB Pay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos részleteket tartalmazza. 1. A Bank által Virtualizálásra

Részletesebben

C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói

C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói C. Kondíciós Lista MKB Pay Szolgáltatás kondíciói Érvényes 2017. július 20-ától Változás: Új szolgáltatás bevezetése Jelen kondíciós lista az MKB Pay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos részleteket

Részletesebben

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató

Vodafone ReadyPay. Használati útmutató Vodafone ReadyPay Használati útmutató 1 - Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások 2 - Fizetés 3 - Menüpontok Párosítás Bluetooth-on keresztül, első beállítások Az első lépés Megjegyzés: A ReadyPay

Részletesebben

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre?

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? 1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? A 2.0.0 és az ennél frissebb verziójú alkalmazás kizárólag Android és ios operációs rendszerre érhető el! A régebbi verzió Windows

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv

Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv Erste MobilBank Felhasználói kézikönyv ERSTE BANK HUNGARY ZRT. Tartalomjegyzék 1. Az Erste MobilBank alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 2 2.1. Technikai feltételek... 2 2.2. Ügyfélkör...

Részletesebben

Fundamenta ebanking. Felhasználói útmutató

Fundamenta ebanking. Felhasználói útmutató Fundamenta ebanking Felhasználói útmutató 1. Fundamenta ebanking regisztráció (első belépés) Rendszerünkbe való első belépéskor a bejelentkező felületen kattintson az alsó sorban középen található Regisztráció-első

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Tartalom Felhasználói kézikönyv... 1 MyDmc... 3 Új felhasználó létrehozása... 3 Regisztráció adatok megadásával... 3 Regisztráció Google fiókkal... 4 Regisztráció Facebook fiókkal...

Részletesebben

Titkosított kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen.

Titkosított  kommunikáció. Mindenkivel. Egyszerűen. Felhasználói kézikönyv Android 2 Bevezető Android okostelefon beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon megrendelt e-mail titkosítási szolgáltatást igénybe tudja

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

SCnet Vásárlói Applikáció. Felhasználói kézikönyv

SCnet Vásárlói Applikáció. Felhasználói kézikönyv SCnet Vásárlói Applikáció Felhasználói kézikönyv 1 1 Vásárlói Applikáció Leírás... 3 2 Alkalmazás letöltése... 3 2.1 Android mobilalkalmazás letöltése... 3 2.2 ios mobilalkalmazás letöltése... 3 3 Az alkalmazás

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

Partner. kezelési útmutató

Partner. kezelési útmutató Partner kezelési útmutató A P&T Partner mobil alkalmazás minden Android operációsrendszerrel mûködô mobileszközön ingyenesen elérhetô a Google Play áruházból. Keresd: P&T Partner. Az alkalmazást a telepítés

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2

Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Oszkar.com Android alkalmazás v1.2 Az 1.2 verzióban a következő funkciók érhetők el: Be- kijelentkezés Autós ajánlatok keresése, akár dátum intervallumra Pontos és közeli ajánlatok megjelenítése Autós

Részletesebben

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez

Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez Használati útmutató a NÚSZ Zrt. e-ügyfélszolgálat portál kezeléséhez A NÚSZ Zrt., mint Szolgáltató az ematrica.nemzetiutdij.hu címen e-ügyfélszolgálati portált működtet. A portál szolgáltatásait a Felhasználó

Részletesebben

K&H mobiltárca. általános információk. apró betűk helyett minden, amit a mobilfizetésről tudni érdemes

K&H mobiltárca. általános információk. apró betűk helyett minden, amit a mobilfizetésről tudni érdemes K&H mobiltárca apró betűk helyett minden, amit a mobilfizetésről tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

Útmutató parkolás indításához és leállításához

Útmutató parkolás indításához és leállításához Útmutató parkolás indításához és leállításához Parkolást ezután is az eddig megszokott felületeken lehet indítani: 1. hangautomata hívásával: +36-1-9999-798-as telefonszámon, követve az automata utasításait,

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Mobile Online Android és ios szoftver alkalmazáshoz Verzió 1.0 2014.11.28. 1/12 TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezető... 3 2 A Terminál használata... 3 2.1 Az első indítás... 3 2.2 Bejelentkezés...

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások F E L H A S Z N Á L Ó I L E Í R Á S O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások BGF Informatikai Főosztály 2014. szeptember 24. H-1149 Budapest, Buzogány utca 11-13. www.bgf.hu

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)?

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? 1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? A ViCA egy Android/iOS okostelefonon/táblagépen futó innovatív jelszógeneráló alkalmazás. A ViCA-val bejelentkezését tudja jóváhagyni/elutasítani,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról 1. MicroSigner alkalmazás igénylése A tagi hozzájárulás nyilatkozatok TIR-ben történő elektronikus aláírása a két módon lehetséges: 1. MicroSigner

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató OTP Portálok Felhasználói útmutató magánszemélyek részére 2017 Készítette: Konyicsák Zoltán 1. Néhány szó az OTP Portálok programról Az OTP Portálok honlapon az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Nyugdíjpénztár,

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA

REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2016-01-25 Az ÉTDR rendszer üzemeltetője: Lechner Nonprofit Kft. Az ÉTDR Helpdesk elérhetőségei: e-mailen: helpdesk@etdr.gov.hu telefonon: +36 1 279-2643, +36 1 279-2647 (H-CS

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató. https://www.otpportalok.hu. Készítette: Konyicsák Zoltán

OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató. https://www.otpportalok.hu. Készítette: Konyicsák Zoltán https://www.otpportalok.hu Készítette: Konyicsák Zoltán Tartalom 1 Néhány szó az OTP Portálok programról... 3 1.1 Az OTP Portálok bevezetésének célja... 3 2 Belépés az OTP Portálok oldalra... 4 2.1 A bejelentkezéshez

Részletesebben

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso levelezésre

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso  levelezésre Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Samsung GT-S7230 készülékre.

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

ViCA. Virtuális Chipkártya Alkalmazás

ViCA. Virtuális Chipkártya Alkalmazás ViCA Virtuális Chipkártya Alkalmazás Mire használható a ViCA? A ViCA egy Android és ios platformokat támogató okostelefonokon és táblagépeken futó, innovatív személyhitelesítő alkalmazás, amellyel a felhasználó

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - Thunderbird levelező www.titkositott.email 2 Bevezető Thunderbird levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

e-papír Felhasználói Kézikönyv

e-papír Felhasználói Kézikönyv e-papír Felhasználói Kézikönyv v1.0 2017.06.29. Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Tartalommenedzsment csoport Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 2 3 Az alapképernyő áttekintése... 4

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom ECAS KÉZIKÖNYV Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen jelszó megadásával férhessenek

Részletesebben

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra

epostabox Szolgáltatásismertető Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra epostabox Szolgáltatásismertető 1. Belépés a rendszerbe Kattintson a Belépés (1) mezőre Adja meg a felhasználó nevét és jelszavát (2), majd kattintson a Belépés (3) gombra Jelszó emlékeztető: Az Elfelejtette

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso levelezésre

Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso  levelezésre Samsung GT-S7230 (Wave 723) Exchange ActiveSync beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Samsung GT-S7230 készülékre.

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. ebérjegyzék. Felhasználói kézikönyv

MAGYAR POSTA ZRT. ebérjegyzék. Felhasználói kézikönyv MAGYAR POSTA ZRT ebérjegyzék Felhasználói kézikönyv 2016-05-02 Oldal: 2 / 7 Tartalomjegyzék 1. Belépés az Én Postám alkalmazásba... 3 2. ebérjegyzékek megjelenítése... 4 3. ebérjegyzék letöltése... 5 4.

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Ügyfeleink részére. az EUB Zrt. Online biztosításkötő rendszerének használatához

Felhasználói Kézikönyv Ügyfeleink részére. az EUB Zrt. Online biztosításkötő rendszerének használatához Ügyfeleink részére . Oldalszám: 2 / 22 Készítette: Worktech Kft. Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 0 BEVEZETÉS... 3 0.1 A DOKUMENTUM CÉLJA... 3 0.2 RENDSZERKÖVETELMÉNYEK... 3 0.3 AZ OLDAL ELÉRÉSE...

Részletesebben

Klebelsberg Képzési Ösztöndíj rendszer hallgatói felülete. Felhasználói kézikönyv

Klebelsberg Képzési Ösztöndíj rendszer hallgatói felülete. Felhasználói kézikönyv Klebelsberg Képzési Ösztöndíj rendszer hallgatói felülete Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék 1. Webes felület használata... 2 2. Regisztráció, belépés... 2 3. Jelszó módosítása... 4 4. Kilépés... 5

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank Felhasználói kézikönyv ÜFT szolgáltatás Magyar Nemzeti Bank TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. FOGALOMTÁR... 3 3. KÉSZPÉNZÁLLÁTÁSI ÜTF (KÜFT) MODUL... 3 3.1. A KÜFT MODUL FUNKCIÓI... 3 3.1.1. Pénzintézet

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Tartalom Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Bö ngé szö s Pérkapu haszna lata Bejelentkezés Jelentkezzen be az Ügyfélkapura felhasználói

Részletesebben

RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató

RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató RoadRecord mobil alkalmazás használati útmutató Az alkalmazás elindítása után a következő képernyőről kétféleképpen tud továbblépni. 1. A szinkronizációs adatok beállítása Amennyiben Ön még nem használta

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszer használatához a veszélyes anyagokkal veszélyes keverékkel történő tevékenység bejelentése esetén

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszer használatához a veszélyes anyagokkal veszélyes keverékkel történő tevékenység bejelentése esetén TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszer használatához a veszélyes anyagokkal veszélyes keverékkel történő tevékenység bejelentése esetén Az egyes egészségügyi tárgyú miniszteri rendeletek

Részletesebben

Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja. ECAS Kézikönyv

Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja. ECAS Kézikönyv EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

Segédlet online felület használatához

Segédlet online felület használatához Gyors áttekintés oldal oldal oldal 5. oldal Első lépések Keresse fel a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Kártya/Ügyintézés Aktiválás és belépés Adja meg kártyaszámának utolsó 8 számjegyét.

Részletesebben

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont Oktatás WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken SZTE Egyetemi Számítóközpont WLAN kapcsolat beállítása 1 Tartalom Windows XP... 2 Tanúsítvány telepítése... 2 WPA2 védett

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról 1. MicroSigner alkalmazásra történő átállás ismertetése A Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (Szövetség) 2016. december 1-jével

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK. ERA keretrendszer

Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK. ERA keretrendszer Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK ERA keretrendszer Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 A dokumentum hatásköre... 3 A modul használatának szoftveres követelményei... 4

Részletesebben

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv

Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Műszaki online hibabejelentő kézikönyv Verzió 1. 2017.november. 06. 1 Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 4 3. Műszaki hibabejelentés.... 10 4. Bejelentkezés... 11 5. Bejelentkezés után... 12

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv Az eforte 5.0 e-időpont Modul használatához 1 T a r talomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 1.1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A KÉZIKÖNYVRŐL... 3 1.2. SZÜKSÉGES TECHNIKAI KÖRNYEZET A RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ...

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.10.13. v.1.3. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

SAP DocuSign Aláírási Útmutató

SAP DocuSign Aláírási Útmutató SAP DocuSign Aláírási Útmutató Tartalomjegyzék 1. SAP DocuSign Aláírási Útmutató... 2 2. E-mail értesítés fogadása... 2 3. A Dokumentum aláírása... 3 4. További opciók... 4 4.1 Befejezés később... 4 4.2

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Sege dlet az ovodasupport.magiszter.net bejelento rendszer haszna lata hoz

Sege dlet az ovodasupport.magiszter.net bejelento rendszer haszna lata hoz Sege dlet az ovodasupport.magiszter.net bejelento rendszer haszna lata hoz Tartalom Hogyan léphetek be?... 2 Hogyan kell hibát bejelenteni?... 2 Hogyan igazodhatok el a bejelentett hibajegyek között?...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - Android kliens

Felhasználói kézikönyv - Android kliens Felhasználói kézikönyv - Android kliens Tartalom Telepítés Indítás Fő képernyők Térkép Rétegválasztó ablak Kilépés Keresés Lista Részletek Telepítés Az Élő Berek Android alkalmazás letölthető a www.e-berek.hu

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - MS Outlook levelező www.titkositott.email 2 Bevezető MS Outlook levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Tagi nyilatkozat elektronikus aláírás folyamata MicroSigner alkalmazás használatával

Tagi nyilatkozat elektronikus aláírás folyamata MicroSigner alkalmazás használatával Tagi nyilatkozat elektronikus aláírás folyamata MicroSigner alkalmazás használatával A Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség 2016. december 1-jével bevezette a MicroSigner alkalmazás használatával történő

Részletesebben

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat A Geo5 szoftvert (1. házi feladathoz opcióként, 2. házi feladathoz kötelezően) online felületen keresztül, távoli asztal kapcsolattal lehet használni. Az ehhez

Részletesebben

Nokia C6 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso levelezésre

Nokia C6 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso  levelezésre Nokia C6 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Nokia C6 készülékre. A készülék integrált e-mail

Részletesebben

VÉGPONTI SZOFTVER / FRONT OFFICE. Felhasználói kézikönyv. Magyar Természetjáró Szövetség. OKK Szolgáltatóhálózat

VÉGPONTI SZOFTVER / FRONT OFFICE. Felhasználói kézikönyv. Magyar Természetjáró Szövetség. OKK Szolgáltatóhálózat VÉGPONTI SZOFTVER / FRONT OFFICE Felhasználói kézikönyv Magyar Természetjáró Szövetség OKK Szolgáltatóhálózat 1 Tisztelt OKK Szolgáltatóhálózati Partnerünk! Az alábbiakban szeretnénk Önnek segítséget nyújtani

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Központi Jogosultsági Rendszer Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet 2010. július 23. Verziószám: 1.0 Végleges Tartalomjegyzék 1 Bevezető... 1 2 A Központi Jogosultsági Rendszer

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. ebérjegyzék. Felhasználói kézikönyv

MAGYAR POSTA ZRT. ebérjegyzék. Felhasználói kézikönyv MAGYAR POSTA ZRT ebérjegyzék Felhasználói kézikönyv 2016-01-08 Oldal: 2 / 7 Tartalomjegyzék 1. Belépés a posta.hu alkalmazásba... 3 2. ebérjegyzékek megjelenítése... 5 3. ebérjegyzék letöltése... 5 4.

Részletesebben

LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER

LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER LETÉTKEZELŐ NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER Felhasználói kézikönyv a területi adminisztrátorok számára 1.2 verzió 2015.május 14. Dokumentum adatlap Projekt/modul megnevezése: Magyar Ügyvédi Kamara Letétkezelő

Részletesebben

Mappák megosztása a GroupWise-ban

Mappák megosztása a GroupWise-ban - 1 - Fő me nü Mappák megosztása a GroupWise-ban Amennyiben a feladataink végzése szükségessé teszi, lehetővé tehetjük, hogy a GroupWise rendszerben tárolt személyes mappáinkat, az ott található tételeket

Részletesebben

Virtualoso Meeting Telefonkonferencia Használati Útmutató Belépés a Virtualoso Portal felületére

Virtualoso Meeting Telefonkonferencia Használati Útmutató Belépés a Virtualoso Portal felületére Virtualoso Meeting Telefonkonferencia Használati Útmutató Belépés a Virtualoso Portal felületére Az alábbi oldalakon szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a Virtualoso Meeting szolgáltatás Telefonkonferencia

Részletesebben

Invitel levelezés beállítása @fibermail.hu email címek esetén

Invitel levelezés beállítása @fibermail.hu email címek esetén Invitel levelezés beállítása @fibermail.hu email címek esetén Tisztelt Ügyfelünk! Az Invitel - szolgáltatás biztonsági és minőségjavító okokból módosítja a @fibermail.hu domainhez tartozó e-mail címeket

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kérjük olvassa át a válaszokat.

A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kérjük olvassa át a válaszokat. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu Kedves Ügyfelünk! A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez

Részletesebben

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag Tartalom 1. Bevezető...2 2. Online regisztrációs felület elérése...2 3. Perkapu nyitása...2 4. Ügykezelő(k) hozzáadása...5 5. Ügykezelői jelszó módosítása...6 6. Ügykezelő törlése...7 7. Főkapcsolattartói

Részletesebben

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit!

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit! Csődfigyelő Figyelje Ön is gazdasági partnerit! 1. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Bevezetés Regisztráció Kupon kód aktiválás Belépés az alkalmazásba Megfigyelt cégek listája Csődfigyelési beállítások

Részletesebben

Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára

Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára Felhasználói útmutató ver. 1.0 Budapest, 2017. január 04. 1 A Microsigner telepítő letöltése A telepítés megkezdéséhez

Részletesebben

HBCSKódex. Felhasználói kézikönyv. HBCS Audit KFT 2015.

HBCSKódex. Felhasználói kézikönyv. HBCS Audit KFT 2015. HBCSKódex Felhasználói kézikönyv HBCS Audit KFT 2015. Tartalomjegyzék Regisztrálás:... 3 Bejelentkezés:... 3 Általános információk az egyes funkciók használatáról... 4 Keresés:... 4 Rendezés:... 4 Kereszthivatkozások:...

Részletesebben

Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez

Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez Tisztelt Ügyfeleink! A KELER Csoport teljes körűen modernizált elektronikus ügyfél-kommunikációs felületének, a KID-nek az online elérhető verziója

Részletesebben

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET

HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET HYUNDAI CLOUD P2P BEÁLLÍTÁS SEGÉDLET 1. Általános A HYUNDAI CLOUD P2P szolgáltatás távoli élőkép megtekintést, rögzített felvétel visszajátszást és távoli paraméterezést tesz lehetővé. A szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

Az OTP SZÉP kártyák érvényességi ideje öt év. A lejárati idő a kártyán szereplő dátum (Hónap/Év) utolsó napja. Videó megtekintése

Az OTP SZÉP kártyák érvényességi ideje öt év. A lejárati idő a kártyán szereplő dátum (Hónap/Év) utolsó napja. Videó megtekintése 1 CSEREKÁRTYA IGÉNYLÉS Az OTP SZÉP kártyák érvényességi ideje öt év. A lejárati idő a kártyán szereplő dátum (Hónap/Év) utolsó napja. Videó megtekintése (A videó megtekintéséhez internet kapcsolat szükséges)

Részletesebben

Thermo1 Graph. Felhasználói segédlet

Thermo1 Graph. Felhasználói segédlet Thermo1 Graph Felhasználói segédlet A Thermo Graph program a GIPEN Thermo eszközök Windows operációs rendszeren működő grafikus monitorozó programja. A program a telepítést követően azonnal használható.

Részletesebben

ERA KERETRENDSZER Felhasználói kézikönyv v

ERA KERETRENDSZER Felhasználói kézikönyv v ERA KERETRENDSZER Felhasználói kézikönyv v01 2017.02.08. Tartalom 1. Bevezetés... 3 2. A modul használatának szoftveres követelményei... 4 3. Regisztráció, bejelentkezés... 5 3.1. Regisztráció... 5 3.2.

Részletesebben

Felügyeleti Szolgáltató Kezelő Rendszer (FSZKR) Online Telepítési Ütemező

Felügyeleti Szolgáltató Kezelő Rendszer (FSZKR) Online Telepítési Ütemező Oldal: 1 / 11 Felügyeleti Szolgáltató Kezelő Rendszer (FSZKR) Online Telepítési Ütemező Felhasználói kézikönyv Üzemeltetők részére 0.2.2 verzió 2018. április 12. Oldal: 2 / 11 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák

DKÜ ZRT. A Portál rendszer felületének általános bemutatása. Felhasználói útmutató. Támogatott böngészők. Felületek felépítése. Információs kártyák A Portál rendszer felületének általános bemutatása Felhasználói útmutató Támogatott böngészők Internet Explorer 9+ Firefox (legújabb verzió) Chrome (legújabb verzió) Felületek felépítése Információs kártyák

Részletesebben

Conversific integráció Átlátható webelemzés ShopRenter tulajdonosoknak

Conversific integráció Átlátható webelemzés ShopRenter tulajdonosoknak Conversific integráció Átlátható webelemzés ShopRenter tulajdonosoknak Ki ne szeretne megalapozott üzleti döntéseket hozni? Tartalom Conversific összekötése ShopRenteres webáruházzal... 2 1. Conversific

Részletesebben

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( )

Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz ( ) Felhasználói leírás a DimNAV Server segédprogramhoz (1.1.0.3) Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. Telepítés...3 2. Eltávolítás...4 Program használata...5 1. Kezdeti beállítások...5 2. Licenc megadása...6

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben