Elegáns forma, meggyőző funkcionalitás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Elegáns forma, meggyőző funkcionalitás"

Átírás

1 Brügmann ART Line A Brügmann nyílászáró rendszer tökéletes választás, mert csökkentheti vele fűtési költségeit. A 84 mm-es szárnyprofil szélességével egyedülálló a maga osztályában, ideális,korszerű keret ablaka számára.

2

3 Elegáns forma, meggyőző funkcionalitás A nagy sűrűségű,felületkezelt műanyag profilnak köszönhetően időjárás-álló és könnyen tisztítható. Elegáns, kissé kerek élekkel ellátott Német profillal készül. Az ötkamrás szárnyprofil 84mm-es szélessége biztosítja a tökéletes hő- és hangszigetelést. A külső falak vastagsága A osztályú. Az ötkamrás tokprofil beépítési mélysége 73 mm. A profilok plusz statikai merevítéséről, a tokban és a szárnyban galvanizált C profil gondoskodik. 1, Ideális hangszigetelést biztosít és megakadályozza a hőhidak kialakulását az 5 kamrás megoldás és a dupla tömítő réteg. 2, Különleges ablak és ajtó terveknek is tért biztosít az ART Line időtálló, kerek formájú profilja. 3, Illésztésmentes tömítései garantálják az optimális védelmet a szél és az időjárás ellen. 4, A fém megerősítések lehetővé teszik a maximális stabilitást, a megbízható és tartós működést, valamint a hosszú élettartamot.

4 A műanyag ablakok világában a kerek profilú, 84 mm-es szárnyprofil szélesség azon túl,hogy egyedülálló a maga osztályában, egy ideális keret a különleges ablak formákhoz. A legújabb technológiák előnyeit ötvözik az időtálló, lekerekített formában. Tartósság és kezelhetőség tekintetében az 5 kamrás profil rendszer új alapokat fektet le, mert a nagy sűrűségű felület kiválóan időjárás-álló és könnyen tisztítható Az eső könnyen lefolyik a lekerekített formákról. Felhasználási terület: bukó ablakok nyíló ablakok bukó-nyíló ablakok másodlagos bejárati ajtók bukó-toló ajtók

5 Technikai jellemzők: Hő-átbocsájtási tényező: A nyílászáróba épített üvegtípustól függően elérheti a Uw = 1.0 W / m 2 K. A magas szigetelő értéknek köszönhetően, észlelhetően csökkenti a fűtési költségeket. Üvegezése: A szárny üveg falca lehetővé teszi a összetételű, összességében 45 mm-es üvegezés fogadását. Minkét típusú 3 rétegű üvegezés esetében szögletes üvegező léccel vannak szerelve a nyílászárók. A hő-átbocsájtási tényező alapján az alábbi üveg típus rendelhető: (24mm) Ug = 1.0 W / m 2 K alap üvegezés (36mm) Ug = 0.7 W / m 2 K (44mm) Ug = 0.6 W / m 2 K Vasalat: A vasalat tekintetében a Brügmann ART Line nyílászáró család, magas minőségű ROTO horganyzott felületű vasalattal van szerelve. A nyílászárók alapáron tartalmazzák a résszellőző mechanikát. Gumi tömítés: A kereten az optimálisan kiválasztott szigetelő gumi gondoskodik a maximális hőszigetelésről és légzárásról. A magas két soros gumitömítés végig fut a szárny és tok falcainak egészén. A gumitömítés színe, fehér nyílászáró esetében szürke, színes nyílászárók esetében fekete Sokféle színkombináció: a kiváló minőségű fólia bevonatoknak köszönhetően széles szín és minta választékkal rendelkezünk. A Brügmann ART Line nyílászáró család következő standard színben rendelhető: Fehér, Aranytölgy,Dió,Mahagóni, Sötéttölgy, Antracit, Vermont, Meranti, Tiama, Montana, Cheyenne, Metbrush Alu.

6 Brügmann AD Line A Brügmann nyílászáró rendszer már a korszerű 5 légkamrás ablak család tagja. Magas szigetelő értékének köszönhetően csökkenti a fűtési költséget.

7

8 A Brügmann AD Line nyílászáró rendszer a 73 mm-es beépítési mélységgel nem csak egyedülálló a maga osztályában, hanem ideális, korszerű keret ablaka számára, amellyel csökkentheti fűtési költségeit. Profilrendszere klasszikusan szögletes kiképzésű. Ötkamrás, 73mm-es szárny és tokprofil biztosítja a magas fokú hő- és hangszigetelés. A plusz statikai merevítésről, a tokban és a szárnyban galvanizált C profil gondoskodik. A Brügmann AD Line nyílászáró család az alábbi színekben rendelhető: Fehér, Aranytölgy,Dió,Mahagóni, Sötéttölgy. Hő-átbocsájtási tényező: A nyílászáróba épített üvegtípustól függően elérheti a Uw = 1.2 W / m2k. A magas szigetelő értéknek köszönhetően, észlelhetően csökkenti a fűtési költségeket. Üvegezés: A hő-átbocsájtási tényező alapján az alábbi üveg típus rendelhető (24mm) Ug = 1.0 W / m2k

9 Vasalat: A vasalat tekintetében a Brügmann AD Line nyílászáró család, minőségi ROTO horganyzott felületű vasalattal van szerelve. A nyílászárók alapáron tartalmazzák a résszellőző mechanikát. Gumi tömítés: A kereten az optimálisan kiválasztott szigetelő gumi gondoskodik a maximális hőszigetelésről és légzárásról. A magas két soros gumitömítés végig fut a szárny és tok falcainak egészén. A gumitömítés színe, fehér nyílászáró esetében szürke, színes nyílászárók esetében fekete

10 Aluplast 4000 Az IDEAL 4000 Round line egy klaszikusabb megoldás az ötkamrás profilok szegmensében, mely megfelel azon vevők igényeinek, akik az esztétikumot értékelik.

11

12 ALUPLAST IDEAL 4000 a formába zárt minőség! Esztétikus és szinte láthatatlan, világosszürke üveg menti tömítés. Az ötkamrás rendszer és 70 mm szélességű profil biztosítja az optimális hangszigetelést. A keret széleinek és a szárnyainak 15 fokos dőlése optimálisan biztosítja a víz lefolyását. Az ablakszárny profil külső oldala 13 mm-rel szélesebb, ez lehetőséget ad arra, hogy növeljük a betörést gátló, ellenálló képességét. ALUPLAST IDEAL 4000 Németországból szállított kívül sarkos vagy domború szárnyprofillal ellátott, két sorban körbefutó, nagy rugalmasságú EPDN tömítéssel rendelkező műanyag ablak. A tömítés kívül-belül fekete vagy világosszürke színű. A hőhídmentes 5 légkamrás, 70 mm-es műanyag ablak pofilrendszer,horganyzott idomacél merevítéssel garantája az ablak tartósságát hosszú időn keresztül. Vasalat:MACO több ponton záródó biztonsági vasalattal (német gyártmány),amely hibásműködtetés-gátlóval és vasalati résszellőzéssel van ellátva.

13 Üvegezés: Ug=1,0 4/16/4 Jellemzők: Optimális hő- és hangszigetelést biztosít az ötkamrás rendszer és 70 mm szélességű profil. (1,3 W/m2k az DIN szerint) Erős tartást, statikát eredményez a megerősített nagy kamra. Világosszürke üvegmenti tömítés használatával esztétikus és szinte láthatatlan gumi tömítést hoztak létre. Az esővíz lefolyásának megkönnyítésére a keret széleinek és szárnyainak 15 fokos dőlés szöge hivatott. Az Ideál 4000 ablakszárny profiljának külső oldala 13 mm-rel szélesebb, ezáltal növelték a betörést gátló, ellenálló képességét ennek az ablak családnak. Légmentes és biztos záródást a rendkívül tartós és modern EPDN tömítések biztosítják. Elegáns megjelenésű profilt eredményez a zárt szerkezet, az enyhe lekerekítés. Sima felületének köszönhetően könnyen tisztán tartható. Az Aluplast IDEAL 4000 megfelel a legkorszerűbb hő-védő normáknak, modern külsővel rendelkezik, lekerekített vonalak jellemzik az ablak modern és esztétikus külsejét. Különlegessége, hogy a keret és szárny magasságának 5 mm-es csökkentése nagyobb üvegfelületet biztosít.

14 Aluplast 7000 Az ALUPLAST IDEAL 7000 profil belső kamraszerkezetének, a szigetelőnek és a hőszigetelt üvegnek köszönhetően jelentősen csökkenthető a hőveszteség. SZÖKIK A MELEG? FOGJA MEG ALUPLAST IDEAL 7000-EL! Minőségét garantálja a Németországból szállított hőhídmentes 6 légkamrás, 80mm-es műanyag ablak profilrendszer.

15 Jellemzők: Domború szárnyprofillal, RAL 9016 standard fehér színben kerül forgalomba. Horganyzott zártszelvény merevítéssel biztosítják az ablak hosszú időn át tartó optimális tartását. Három sorban körbefutó (középtömítéses profil), nagy rugalmasságú EPDM tömítéssel érik el az ablak kiváló hő- és hangszigetelését. Az EPDM tömítés kívül-belül fekete vagy világosszürke színű. Jelentősen csökkenthető a hőveszteség a hatkamrás 80 mm-es beépítési mélységű konstrukciónak, a belső kamraszerkezetének és a hőszigetelt üvegnek köszönhetően. VASALAT: Német gyártmányú MACO több ponton záródó biztonsági vasalattal, vasalati résszellőzéssel, hibásműködtetés-gátlóval. ÜVEGEZÉS: K(U)=1,0 4/16/4

16

17 VEKA Alphaline 90 A Veka Alphaline 90 nyílászáró rendszer kellemes éghajlatot biztosít a lakásban minden időjárási körülmény mellett.

18

19 VEKA ALPHALINE 90-3 ÜVEG RÉTEGGEL A KIVÁLÓ HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSÉRT! Jellemzők: 3 rétegű üvegezése kiváló hőszigetelést biztosító, alacsony hő-átbocsájtási mutatóval rendelkezik: 4/16/4/16/4 Ug=0,6 W/m2K. 6 légkamrás 90 mm-es tok és 6 légkamrás 84 mm mély szárnyprofil 3 mm falvastagsággal. Könnyen tisztítható, időjárásnak ellenálló felülettel kerül forgalomba. A hőszigetelés fokozása érdekében a tok polisztirolszigeteléssel van ellátva. Maximális statikai stabilitást kap a profil a tokban és a szárnyban elhelyzet 1,5 mm vastag horganyzott acélmerevítéstől valamint a szárnyban dupla visszaperemezéssel erősített U szelvénytől. A három soros gumitömítés magasabb hő és hangszigetelést, nagyobb szélállóságot biztosít. Kellemes éghajlatot biztosít a lakásban minden időjárási körülmény mellett. A Veka Alphaline 90 nyílászáró rendszer a 90 mm beépítési mélységgel, a háromrétegű üvegezésével, ideális választás a korunkban egyre inkább elterjedő passzív házak nyílászáró rendszereként. Profilrendszer jellemzői: Klasszikus dizájn, modern vonalak.

20 Elegáns, kissé kerek élekkel ellátott német profil. 6 légkamrás, 90 mm-es profilrendszer. A hőszigetelést növeli a tokban egy belső polisztirolszigetelő elem. Statikai merevséget és tartósságot biztosít a 3 mm külső falvastagságával. A tokban 1,5 mmes galvanizált zártszelvény, a szárnyban pedig duplán visszaperemezett galvanizált U szelvény gondoskodik a hosszú élettartamról. A jó minőségű VEKA profil különösen sima felszíne hosszú évekre ellenáll az időjárásnak és garantálja az esztétikus megjelenést. A felület minőségének köszönhetően könnyen és gyorsan tisztítható (évek múlva sem kell felületkezelni). A szárny üveg falca lehetővé teszi a összetételű, összességében 45 mm-es üvegezés fogadását. A Veka Alphaline 90 nyílászáró család 5 színben rendelhető: Fehér, Aranytölgy, Dió, Mahagóni, Sötéttölgy. HŐ-ÁTBOCSÁJTÁSI TÉNYEZŐ A nyílászáróba épített üvegtípustól függően elérheti az Uw=0,8 W/m2K. A magas szigetelő értéknek köszönhetően, észlelhetően csökkenti a fűtési költségeket. A Veka Alphaline 90 nyílászáró rendszerhez, hő-átbocsájtási tényező alapján két üveg típus rendelhető (45mm) Ug=0,6W/m2K (45 mm) Ug=0,7W/m2K. VASALAT A Veka Alphaline 90 nyílászáró család, magas minőségű ROTO NT horganyzott felületű vasalattal van szerelve, tartalmazzák a résszellőző illetve a hibás-működtetés gátló mechanikát is. GUMITÖMÍTÉS A magas minőségű háromszoros gumitömítés végig fut a szárny és tok falcainak egészén. A gumitömítés színe fehér nyílászáró esetében szürke, színes nyílászárók esetében fekete.

21

nyílászárók Talent Impulsive Passzív Minimal Alu Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Emelõ-toló rendszerek Alumínium nyílászárók Alu Puren 90 Veka

nyílászárók Talent Impulsive Passzív Minimal Alu Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Emelõ-toló rendszerek Alumínium nyílászárók Alu Puren 90 Veka Nyílászárók nyílászárók Alu-mûanyag és mûanyag nyílászárók Passzív épületek Passzív Impulsive Passziv jellegû, alacsony energiafelhasználású épületek Talent Hõszigetelt épületek Puren 90 Veka 90 Veka

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013

OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 OPTIMA 76 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2013 Az épületek védelmi szempontból leggyengébb pont ja a nyílászáró. Igaz ez nem csak a betörésvédelem, de a hővédelem (hőszigetelés) és a zajvédelem (hangszigetelés) vonatkozásában

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket?

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket? BEMUTATKOZÁS Cégünk főprofilja a minőségi műanyag nyílászárók - ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók - értékesítése és igényes, gyors beépítése, de kínálatunkban árnyékolástechnikai rendszerek

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

ARTHY TERMÉKCSALÁD. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu

ARTHY TERMÉKCSALÁD. ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu ARTHY TERMÉKCSALÁD ÖNT KÉPVISELJÜK AZ ABLAKGYÁRTÁSBAN! www.arthytherm.hu Minden termékünk esetében rendelkezünk a forgalmazáshoz szükséges valamennyi dokumentációval. A TOLO intézet által kiadott bizonyítvány,

Részletesebben

Méret (cm) Vasalat: MACO típusú, 2 pontos biztonsági vasalat, ezüst színben, hibásműködtetés gátlóval, résszellőzővel Nettó Bruttó Üvegezés:

Méret (cm) Vasalat: MACO típusú, 2 pontos biztonsági vasalat, ezüst színben, hibásműködtetés gátlóval, résszellőzővel Nettó Bruttó Üvegezés: COMFORT-LINE SÍKSZÁRNY (2 rétegű üveggel) Tulajdonságok: 5 kamrás 70 mm-es U f =1,3 W/m 2 K Veka hőhídmentes, színtartó ütésálló fehér PVC profil tüzihorganyzott acél merevítés, kettős gumitömítés, 30mm-es

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2010. EnergetoKarát

Mûanyag nyílászárók 2010. EnergetoKarát Mûanyag nyílászárók 2010 70 EnergetoKarát 3x Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô hôszige teléssel párosítva akár 40 70% energia megta ka rítás érhetô el! Ablakaink

Részletesebben

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN ACO Therm ablakkeret műanyagból Mind falazatba, mind betonfalba azonnal be lehet építeni. esztétikus és hõszigetelt ablakkeret az ablak helyének kihagyása helyett a keret egyszerûen beépíthetõ nincs szükség

Részletesebben

Méret (cm) Vasalat: Bukó-nyíló ablak. erkélyajtó. 120x x90 120x x120 90x x x240** 300x240**

Méret (cm) Vasalat: Bukó-nyíló ablak. erkélyajtó. 120x x90 120x x120 90x x x240** 300x240** COMFORT-LINE SÍKSZÁRNY (2 rétegű üveggel) Tulajdonságok: 5 kamrás 70 mm-es U f =1,3 W/m 2 K Veka hőhídmentes, színtartó ütésálló fehér PVC profil tüzihorganyzott acél merevítés, kettős gumitömítés, 30mm-es

Részletesebben

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint.

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. -ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. 10 Meggyőző minőség Építse be és érezze jól magát! Az Ön előnyei a Cég által... Termék A Cég minden helyzetben a legjobb megoldást kínálja Önnek,

Részletesebben

MB 45 Alumínium ablak

MB 45 Alumínium ablak MB 45 Alumínium ablak Az MB-45 elnevezésű ablak a legkorszerűbb technológiára épülő, hőszigetelést nem igénylő alumínium rendszerű ablakok egyik kiemelkedő tagja. Egyaránt felhasználható kültéri és beltéri

Részletesebben

H-92 THERMO MAXIMAL. kiemelt hőszigetelésű nyílászárók: U=0,7W/m 2 /k.

H-92 THERMO MAXIMAL. kiemelt hőszigetelésű nyílászárók: U=0,7W/m 2 /k. kiemelt hőszigetelésű nyílászárók: U=0,7W/m 2 /k. Főbb műszaki jellemzők 92 mm szerkezeti vastagság, toldásmentes/hossztoldott borovi fenyő (vörösfenyő, tölgy, meranti) DIN német szabványú faanyag. Üvegezés:

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL.

ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOpremium műanyag és műanyag-alumínium ablakrendszer ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL. ÉRTÉK MINDEN TERÜLETEN. A művészet az optimális ablakrendszer

Részletesebben

Általános panel lakás - Tájékoztató ajánlat

Általános panel lakás - Tájékoztató ajánlat Általános panel lakás - Tájékoztató ajánlat Budapesten, 4-16-4-es üvegezéssel 1.0-ás hőszigeteléssel 5 kamrás német profil Készítette: Budapest, 2017.10.28. Földesi Károly ÁRAJÁNLAT No: A_2017/0320 Tisztelt

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók. EnergetoKarát. Jubileum

Mûanyag nyílászárók. EnergetoKarát. Jubileum Mûanyag nyílászárók EnergetoKarát 85 85 Jubileum Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia megta ka rítás

Részletesebben

Hogyan éri el mindezt? Az új ablakrendszerek a légkamráknak köszönhetõen

Hogyan éri el mindezt? Az új ablakrendszerek a légkamráknak köszönhetõen A NYÍLÁSZÁRÓK OTTHONA! A jó ablak hozzájárul életünk, otthonunk nyugalmához, biztonságához. Fényt és meleget nyújt házában, óvja az idõjárási körülményektõl és a modern technológiának köszönhetõen gondoskodik

Részletesebben

PVC Nyílászárók Bejárati ajtók Ablakok

PVC Nyílászárók Bejárati ajtók Ablakok PVC Nyílászárók Bejárati ajtók Ablakok 1 Háttér Folyamatos 2-3.000 darabos ajtó és ablak raktárkészlet áll vevőink rendelkezésére. Fejlett csomagolás technológiánk biztosítja a termékek sérülésmentes szállíthatóságát.

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK. 68 mm 78mm 78 mm 88mm. Bukó - nyíló ablakok

ÁRJEGYZÉK. 68 mm 78mm 78 mm 88mm. Bukó - nyíló ablakok ÁRJEGYZÉK Külső nyílászárók általános jellemzői: -többrétegű tömbösített tömör fenyő /borovi, luc/ szerkezet, színoldalon fűrészfogas hossztoldással, vagy felár ellenében toldás nélkül, eurofalcos profilrendszerrel,

Részletesebben

energeto A rendkívüli ablak

energeto A rendkívüli ablak 1 energeto A rendkívüli ablak Az ablak energiahatékonysága szempontjából az U w -érték a mérvadó. Minél alacsonyabb a hőátbocsátási tényező (U w ), annál energiahatékonyabb egy ablak. A javított ablakértéknek

Részletesebben

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2018

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2018 MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK 2018 A tökéletes nyílászárók megalkotásához vezető utunk 2001-ben, a Hevestherm Kft. megalapításával indult. Ez az út soha nem ér véget, hiszen mindig van jobb, újabb, modernebb. Csak

Részletesebben

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK. GBW ajtópanelekből

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK. GBW ajtópanelekből MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK Műanyag ablakok: Műanyag bejárati ajtók: REHAU BASIC-DESIGN profilból REHAU THERMO-DESIGN profilból GBW ajtópanelekből Alkalmazási terület: A REHAU BASIC-DESIGN és THERMO- DESIGN profilból

Részletesebben

MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN. www.farobert.hu

MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN. www.farobert.hu MINŐSÉGI AJTÓ-ABLAK...VALÓDI ÉRTÉK AZ OTTHONÁBAN www.farobert.hu Szaktanácsadás Felmérés és árajánlat Minőségi nyílászárók gyártása Szaktanácsadás Felmérés és árajánlat Minőségi nyílászárók gyártása BEJÁRATI

Részletesebben

2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA

2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA 2014 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA TEKINTSE MEG RAKTÁRKÉSZLETI MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓINK ÁRAIT KISKERESKEDELMI ÁRJEGYZÉK BRÜGMANN ARTLINE MŰANYAG ABLAKOK Az árak 2014 április 7.-tól visszavonásig érvényesek! Méret Nyitás

Részletesebben

ÁRLISTA. Korrekt Nívós Szélsebes

ÁRLISTA. Korrekt Nívós Szélsebes ÁRLISTA Korrekt Nívós Szélsebes tartalomjegyzék Számítási feltételek 2 Kiegészítők árlistája 3-4 Üveg felárak 5-6 Kiegészítők 6 Kiegészítők: Revento, Libris, Libris Plusz, Ergono Ablakokhoz 7 Fix ablak

Részletesebben

PVC nyílászáró termékismertető

PVC nyílászáró termékismertető 1. SALAMANDER BluEvolution AD 73 mm vastagságú profil rendszer, egy kiváló minőségű és optimális műszaki tartalmú profilrendszer, melyet elsősorban a kiemelkedően energiatakarékos épületekhez és felújításokhoz

Részletesebben

Nyílászáró árajánlat

Nyílászáró árajánlat Nyílászáró árajánlat Megrendelö: Készítette: Csizi-Ker Kft. 3300 Eger,Maklári út 54. 36/414-014, 20/315-1185 Kolman Gyula www.csiziker.hu Tisztelt! Köszönettel vettük érdeklödését termékeink iránt. Kérésére,

Részletesebben

Alumínium építési rendszerek. Új profilrendszerek bevezetése

Alumínium építési rendszerek. Új profilrendszerek bevezetése Alumínium építési rendszerek Új profilrendszerek bevezetése Ajtó-ablak rendszerek Függönyfal rendszerek MB-45 MB-60 MB-60E MB-SR50 MB-SR50HI MB-SR50 IW MB-59S MB-59S Casement MB-70 MB-SR50 A MB-SR50 Efekt

Részletesebben

0,0133 Lengyel zlotynál írd be =1 HUF

0,0133 Lengyel zlotynál írd be =1 HUF y Írja be a táblázatba az Önnek megfelelő pénznemet és árfolyamot Standard [%] Egyedi [%] Bejárati ajtók Színfelárak Pénznem (kurz) Az árlista ebben a pénznemben van megadva. Ha zlotyban akarod, PLN be

Részletesebben

STANDARD TF68 Műszaki tartalom (alap kivitelben)

STANDARD TF68 Műszaki tartalom (alap kivitelben) STANDARD TF68 Műszaki tartalom (alap kivitelben) Beépítési mélység 68mm beépítési mélységű fa nyílászáró Alapanyag Tömbösített, 3 rétegragasztott I. osztályú faanyagok (Hossztoldott kivitel esetén 50+

Részletesebben

Üveg: Alap üvegezés 48 mm-es Ug= 0,5W/m2k Fekete színű műanyag távtartóval.

Üveg: Alap üvegezés 48 mm-es Ug= 0,5W/m2k Fekete színű műanyag távtartóval. Extra nyílászárók Készítette: Budapest, 017.10.8. Földesi Károly ÁRAJÁNLAT No: A_017/03 Tisztelt Extra nyílászárók! Örömmel vettük érdeklödését termékeink iránt, melyről üzleti feltételeink szerint és

Részletesebben

ALUPLAST árlista 1.1. Árlista jellemzõk: Profilok: ALUPLAST árlista 1.1. Verzió: 1.1 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar

ALUPLAST árlista 1.1. Árlista jellemzõk: Profilok: ALUPLAST árlista 1.1. Verzió: 1.1 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar ALUPLAST árlista 1.1 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.1 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar ALUPLAST Ideal 4000 ablak ALUPLAST Ideal 4000 erkélyajtó ALUPLAST Ideal 4000 Round Line ablak ALUPLAST Ideal 4000

Részletesebben

KBE árlista 1.4. Árlista jellemzõk: Profilok: KBE árlista 1.4. Verzió: 1.4 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar

KBE árlista 1.4. Árlista jellemzõk: Profilok: KBE árlista 1.4. Verzió: 1.4 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar KBE árlista 1.4 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.4 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar KBE Comfort ablak KBE Comfort erkélyajtó KBE Comfort bejárati ajtó KBE Comfort S ablak KBE Comfort S erkélyajtó KBE Comfort

Részletesebben

60 60 Bukó-nyíló ablak 17 000,-Ft 18 360,-Ft

60 60 Bukó-nyíló ablak 17 000,-Ft 18 360,-Ft Árlistánkon csak néhány termék árait adtuk meg tájékoztató jelleggel. Szívesen készítünk az Ön részére részletes árajánlatot, ha megkeres bennünket bemutatótermünkben, ahol segítünk kiválasztani a műszakilag

Részletesebben

EMA árlista 1.2. Árlista jellemzõk: Profilok: EMA árlista 1.2. Verzió: 1.2 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar

EMA árlista 1.2. Árlista jellemzõk: Profilok: EMA árlista 1.2. Verzió: 1.2 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar EMA árlista 1.2 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.2 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar EMA Primus 68 mm ablak EMA Primus 68 mm erkélyajtó EMA Primus 68 mm bejárati ajtó EMA fa beltéri ajtó (1-7) - HT 12,5

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZÓ. Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... 2 Natúr-line fa rendszer...

TARTALOMJEGYZÉK BEMUTATKOZÓ. Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... 2 Natúr-line fa rendszer... TARTALOMJEGYZÉK Bemutatkozó... 1 Termékáttekintõ... Natúr-line basic fa rendszer... Natúr-line fa rendszer... Natúr-line fa-alumínium rendszer... Natúr-line fa-alu passzív rendszer... 3 4 5 6 Natúr-line

Részletesebben

REHAU EURO-DESIGN 70 típusú 5 kamrás profilrendszerb l készült ablakok árlistája

REHAU EURO-DESIGN 70 típusú 5 kamrás profilrendszerb l készült ablakok árlistája REHAU EURO-DESIGN 70 típusú 5 kamrás profilrendszerb l készült ok árlistája M anyag nyílászáró szerkezet REHAU EURO-DESIGN 70 típusú 5 kamrás profilrendszerb l, belül horganyzott acélmerevítéssel, ROTO

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2012

Mûanyag nyílászárók 2012 Mûanyag nyílászárók 2012 EnergetoKarát 85 85 Trend+80 Standard Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés az oldalsó zárást biztosító gumitömítés

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés az oldalsó zárást biztosító gumitömítés Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

Tisztelt Érdeklõdõnk!

Tisztelt Érdeklõdõnk! Tisztelt Érdeklõdõnk! TÖREKEDJEN A TÖKÉLETESRE, KERESSE A HARMONIÁT ejelmondat köré építettük fel üzletpolitikánkat, ez lebeg a szemünk elõtt amikor leendõ ügyfelünkkel megismerkedünk, ajánlatot készítünk,

Részletesebben

Bemutatkozás: Bízunk abban, hogy a jövõ új üzleti partnereket, új célokat, kihívásokat tartogat számunkra a közös együttmûködésnek köszönhetõen.

Bemutatkozás: Bízunk abban, hogy a jövõ új üzleti partnereket, új célokat, kihívásokat tartogat számunkra a közös együttmûködésnek köszönhetõen. 2 Bemutatkozás: Immár 16 éve törekszünk a fogyasztói elvárásoknak megfelelni és folyamatosan fejlesztéseken dolgozunk, hogy a legjobb minõségû termékeket és szolgáltatásokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.

Részletesebben

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Vevő: Falforgatók Készítette: Gönczi Péter MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Tisztelt Falforgatók! A gyártás határideje: 8.hét No: MMM60083 BP. 6. KER. RIPPL-RÓNAI 30 3/8 Bizonylat dátuma:06.04.0 Projekt szám:

Részletesebben

A rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kívülrõl értelmezendõk!

A rajzok befelé nyíló esetén belülrõl, kifelé nyíló esetén kívülrõl értelmezendõk! :1 Hiv.szám: TZ-69LPH FENSTHERM Brill, VEKA Softline 70 rendszeru,öt kamrás, széltömítéses, fehér színu, muanyag ablak- és ajtórendszer. 2570 2510 1510 50 db 2180 1780 588 605 587 Lépcsöházi üvegfal: fix

Részletesebben

Fő profilok 2. Renszerkiegészítők (szál) 26. Technológiai méretek 44

Fő profilok 2. Renszerkiegészítők (szál) 26. Technológiai méretek 44 Gyártói katalógus, a termékcsaládhoz Fő profilok 2 Mellék profilok 12 Renszerkiegészítők (szál) 26 Rendszerkiegészítők (darab) 32 Technológiai méretek 44 Fő profilok -2- Tok profil 7010 4 Kamrás osztóprofil

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Vevő: Falforgatók Készítette: Gönczi Péter MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Tisztelt Falforgatók! A gyártás határideje: 22.hét No: MMM609 BP. HÁRFA UTCA Bizonylat dátuma:206.05.9 Projekt szám: PM6026 Amennyiben

Részletesebben

Mûanyag nyílászárók 2011

Mûanyag nyílászárók 2011 Mûanyag nyílászárók 2011 EnergetoKarát 85 85 Jubileum Hôszigetelés Alapkivitelben készülô mûanyag nyílászáróink segítségével megfelelô homlokzati hôszige te léssel párosítva akár 40 70% energia megta ka

Részletesebben

Alumínium nyílászárók világa

Alumínium nyílászárók világa Alumínium nyílászárók világa ALUHAUS Ismerje meg az ALUHAUS által családi házakhoz tervezett alumínium nyílászárók előnyeit ALUHAUS ELITE bejárati ajtó Biztonságos és könnyen kezelhető 2 ALUHAUS Az ALUHAUS

Részletesebben

2013 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA

2013 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA 2013 NYÍLÁSZÁRÓ ÁRLISTA TEKINTSE MEG RAKTÁRKÉSZLETI MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓINK ÁRAIT KISKERESKEDELMI ÁRJEGYZÉK Az árak 2013. október 10.-től visszavonásig érvényesek! Méret Nyitás Ár (bruttó) Méret Nyitás Ár

Részletesebben

EMA G2 árlista 1.3. Árlista jellemzõk: Profilok: EMA G2 árlista 1.3. Verzió: 1.3 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar

EMA G2 árlista 1.3. Árlista jellemzõk: Profilok: EMA G2 árlista 1.3. Verzió: 1.3 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar EMA G2 árlista 1.3 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.3 Pénznem: Ft Nyelv: Magyar EMA G2 / Gealan S8000 IQ Plus ablak EMA G2 / Gealan S8000 IQ Plus erkélyajtó EMA G2 / Gealan S8000 IQ Plus ÁK erkélyajtó

Részletesebben

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ LIZBONA BELTÉRI AJTÓ - Az ajtók dekoratív papír fóliával bevontak. - Az ajtó panel laminált fából készük. - Az ajtó él lekerekített (profil R ). - A zár hagyományos kulccsal vagy fürdôszobai. - Az ajtók

Részletesebben

A nyílászárók szerepe az épület-felújításoknál ABLAKCENTRUM

A nyílászárók szerepe az épület-felújításoknál ABLAKCENTRUM A nyílászárók szerepe az épület-felújításoknál ABLAKCENTRUM Megoldások értéknövelő felújításokra tetőn és homlokzaton Mit várunk el egy ablaktól? Mit várunk el egy ablaktól? -Természetes fény beeresztése

Részletesebben

5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia. INNOVÁCiÓ RENDSZERREL. QGEAlAN

5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia. INNOVÁCiÓ RENDSZERREL. QGEAlAN 5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia INNOVÁCiÓ RENDSZERREL QGEAlAN Teljesítményerős Az S 9000 tervezve a maximálisan lehetséges hőszigetelésre. Minden bonyolult kiegészítő intézkedés nélkül - mint pl.

Részletesebben

rcade ablakprofil rendszer Modern szabvány, bevált technológia

rcade ablakprofil rendszer Modern szabvány, bevált technológia rcade ablakprofil rendszer Modern szabvány, bevált technológia MODERN L KÁS KL SSZIKUS RC DE Nóra és Tamás elérték: saját lakásuk van. Ez nem ment könnyen, mert az volt a cél, hogy otthonuk modern és stílusos,

Részletesebben

Keskeny látszati szélesség GEALAN-LUMAXX. Egyszerűen több fény

Keskeny látszati szélesség GEALAN-LUMAXX. Egyszerűen több fény Keskeny látszati szélesség GEALAN-LUMAXX Egyszerűen több fény Fényt begyűjteni a világos belső terekbe, keskeny keretekkel. Ezzel növekszik az életminöség és a kényelem. 2 ÉREZHETŐEN KISEBB KERETARÁNY

Részletesebben

Tömítőprofilok. Deventer VarioSoft habosított TPE tömítők. Ablaktömítők. Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz:

Tömítőprofilok. Deventer VarioSoft habosított TPE tömítők. Ablaktömítők. Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz: Tömítőprofilok Időjárásálló tömítések európai nyílászárókhoz: Deventer VarioSoft habosított tömítők Ablaktömítők első osztályú, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező (thermoplasztikus elasztomer)

Részletesebben

Termékismertető. Cá-fa Plasztik 03 Kft. FA NYÍLÁSZÁRÓK

Termékismertető. Cá-fa Plasztik 03 Kft. FA NYÍLÁSZÁRÓK FA NYÍLÁSZÁRÓK Termékismertető Cá-fa Plasztik 03 Kft. 1085 Budapest, Somogyi B. u. 22. Telefon: 06-20/996-8066 06/20 9575-186 Fax: 06/74 454-039 E-mail: info@cafa.hu www.cafa.hu 2 Belső ajtók Cá-fa 1 Cá-fa

Részletesebben

Érvényes: 2013. december 31-ig

Érvényes: 2013. december 31-ig ÁRLISTA 203 Cím: H-2040 Budaörs, Gyár utca 2. (Budaörsi Technológiai és Ipari Park) Levelezési cím: 2058 Budaörs, Pf.: 3 Telefon: 0620-297-0-33, 0620-297-0-55, 06-23-886-959 Fax: 06-23-886-958 E-mail:

Részletesebben

Fa nyílászárók 88mm-es (kiváló passzívházakhoz is!) Szekeres Faipari Kft webhelyen lett közzétéve (http://www.szefa.hu)

Fa nyílászárók 88mm-es (kiváló passzívházakhoz is!) Szekeres Faipari Kft webhelyen lett közzétéve (http://www.szefa.hu) Fa nyílászárók 88mm-es (kiváló passzívházakhoz is!) Nyílászáróink CE minősítéssel rendelkeznek. EGYEDI MÉRETEKRE NEM SZÁMOLUNK FELÁRAT! A SZEKERES FAIPARI KFT ÁRAJÁNLATA BOROVI FENYŐ 88MM-ES NYÍLÁSZÁRÓKRA

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

Árlista Mûanyag nyílászáró

Árlista Mûanyag nyílászáró Árlista Mûanyag nyílászáró Elérhetőségeink Beosztás Név Telefon Fax E-mail Ágazatvezető főmérnök Antal Ákos 20/395-7460 antal.akos@hevestherm.hu Irodavezető Bakos Tibor 20/454-6123 bakos.tibor@hevestherm.hu

Részletesebben

Varinova Plus redőnyök

Varinova Plus redőnyök Varinova Plus redőnyök Alkalmazási terület - Új nyílászáró beépítésekor - Felújítás esetén Termékelőnyök - Optikai védelem - Napsugárzás elleni védelem - Sötétítés - Hangszigetelés és hőszigetelés a páncél

Részletesebben

Magyarország legjobb ár-érték arányú terméke. Lakossági Szekcionált Garázskapu Árlista 2018

Magyarország legjobb ár-érték arányú terméke. Lakossági Szekcionált Garázskapu Árlista 2018 Magyarország legjobb ár-érték arányú terméke Lakossági Szekcionált Garázskapu Árlista 2018 Szekcionált garázskapu nettó árlistája ezer Ft-ban 2018. Trend szekcionált garázskapuk S-bordás famintás: RAL9016,

Részletesebben

Since Az 1896-ban alapított és a műanyag feldolgozás területén. PP fittingeket és PP csöveket gyártó részleg) van osztva.

Since Az 1896-ban alapított és a műanyag feldolgozás területén. PP fittingeket és PP csöveket gyártó részleg) van osztva. NYÍLÁSZÁRÓ PROFILOK Since 196 Az 196-ban alapított és a műanyag feldolgozás területén PP fittingeket és PP csöveket gyártó részleg) van osztva. cég ma Románia legnagyobb PVC feldolgozója. A cég A termelési

Részletesebben

Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig.

Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig. Otthon: telekvásárlástól a lakberendezésig. www.homeinfo.hu MŰANYAG ABLAKOK ISMERTETŐJE Márka (profil) Actual Actual TOK, KERET A tok és a keret profil típusa Icon 3 Matrix Légkamrák száma, tokban / keretben

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

INOUTIC/WINDOWSNDDOORS THEGERMNPROFILEENGINEERS. Eforteablakprofilrendszer zenergiatakarékoslakásokcsúcstechnológiája

INOUTIC/WINDOWSNDDOORS THEGERMNPROFILEENGINEERS. Eforteablakprofilrendszer zenergiatakarékoslakásokcsúcstechnológiája INOUTIC/WINDOWSNDDOORS THEGERMNPROFILEENGINEERS Eforteablakprofilrendszer zenergiatakarékoslakásokcsúcstechnológiája zeforteablakrendszertazoknakfejlesztették,akiktörődnekakörnyezettel,és gondolnakajövőgenerációirais.zeforterendszernemismerkompromisszumot

Részletesebben

Minden érv. mellette szól

Minden érv. mellette szól Minden érv mellette szól Nekem fontos a hatékonyság Tökéletes választás mindenkinek, akinek fontos a hatékonyság. RotoQ-val garantált a hatékony beépítés. Az új RotoQ a beszerelés során csavarok nélkül

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány.

Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány. Web: Eco Basic Alapár: 39 990 Ft + ÁFA (Lap+Tok) Egyedi méretû beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idõvel. Tetszõlegesen, felár nélkül választható függõleges vagy vízszintes szálirány. Navarai fenyõ R4525

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

KIVÉTELES NYÍLÁSZÁRÓK NYÍLÁSZÁRÓ SZILÉZIÁBÓL

KIVÉTELES NYÍLÁSZÁRÓK NYÍLÁSZÁRÓ SZILÉZIÁBÓL - RÓLUNK - Mára elmondhatjuk magunkról, hogy a nemzetközi nyílászáró gyártók közül szerte Európában az egyik legfejlettebb technológiájú gépparkkal rendelkezünk. Magyar partnereinkkel a cég alapítása óta

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. -40%

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. -40% Eco Basic Alapár: 45 990 Ft + ÁFA (Lap+Tok) Basic 01 Basic 02 Egyedi méretű beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idővel. Tetszőlegesen, felár nélkül választható függőleges vízszintes szálirány. Alapáras mérethatárok

Részletesebben

T e r m é k e i n k. Nyílászáró vásárlása előtt áll? Állunk rendelkezésére díjmentes szaktanácsadással és egyedi, kedvező ajánlattal.

T e r m é k e i n k. Nyílászáró vásárlása előtt áll? Állunk rendelkezésére díjmentes szaktanácsadással és egyedi, kedvező ajánlattal. 1 Nyílászáró vásárlása előtt áll? Állunk rendelkezésére díjmentes szaktanácsadással és egyedi, kedvező ajánlattal. Növelje lakása, háza színvonalát komfortérzetét termékeinkkel. T e r m é k e i n k Műanyag

Részletesebben

Az ablaküveg helyes megválasztásával Ön a következő előnyökre tehet szert:

Az ablaküveg helyes megválasztásával Ön a következő előnyökre tehet szert: Üvegek AMIT AZ ÜVEGEKRŐL TUDNI ÉRDEMES: Hőszigetelő üvegszerkezetek: A modern technológiának köszönhetően az üveg ma már minden olyan lényeges igényt képes kielégíteni, amelyre egy korszerű építkezés kapcsán

Részletesebben

ABLAKOK ÉS AJTÓK SZAKÉRTŐJE. Műanyag és fa/alumínium nyílászárók az Internormtól akár passzívház minőségben is

ABLAKOK ÉS AJTÓK SZAKÉRTŐJE. Műanyag és fa/alumínium nyílászárók az Internormtól akár passzívház minőségben is ABLAKOK ÉS AJTÓK SZAKÉRTŐJE Műanyag és fa/alumínium nyílászárók az Internormtól akár passzívház minőségben is FA/ALUMÍNIUM ABLAKOK FA/ALUMÍNIUM ABLAKOK HF 4 A MODERN KLASSZIKUS HF 3 A TRADICIONÁLISAN OTTHONOS

Részletesebben

Tökéletes energiahatékonyság. Construction Automotive Industry. ENERGIA- HATÉKONYSÁG

Tökéletes energiahatékonyság. Construction Automotive Industry.   ENERGIA- HATÉKONYSÁG Tökéletes energiahatékonyság A geneo emelő-toló ajtó RENDSZER ENERGIA- HATÉKONYSÁG www.rehau.hu Construction Automotive Industry 1 Bővül a rendszercsalád A geneo. emelő-toló ajtó RENDSZER A GENEO emelő-toló

Részletesebben

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása

belül fut a biztonság érdekében. felsô panelen vagy áthidalón rögzített gumitömítés a tömítéssel ellátott szekciók csatlakozása Hôszigetelés mindenek felett Az Eurokapu kiváló minôségû, hôszigetelt acél panelekbôl készül az Ön igénye szerint, mely négyoldali gumitömítéssel biztosítja a légmentes zárást. A panelek ujjbecsípôdés

Részletesebben

AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA:

AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA: AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁS MEGOSZLÁSA: A fogyasztók általában úgy vélik, az energia 26%-át fordítják fűtésre. A valóság kb. 53%, ezért a fűtés területén a legérdemesebb a megtakarítás lehetőségeivel foglalkozni.

Részletesebben

Ügyfélszám: 000158 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 2010.09.21.

Ügyfélszám: 000158 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 2010.09.21. honlaphoz Ügyfélszám: 00058 H-, Készítette: Fehérvári György Sopron, 200.09.2. ÁRAJÁNLAT No: A/0/069 Tisztelt honlaphoz! Örömmel vettük érdeklödését termékeink iránt, melyről üzleti feltételeink szerint

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1038 Budapest, Fürdő utca 2. 6-tól 12 ajtó vásárlása esetén -15% kedvezmény

Pascal-Door Kft. 1038 Budapest, Fürdő utca 2. 6-tól 12 ajtó vásárlása esetén -15% kedvezmény Eco Basic beltéri ajtó (lap+tok) alapár: 45 990 Ft+ÁFA (bruttó 58 407 Ft) Basic 01 Basic 02 Egyedi méretű beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idővel. Tetszőlegesen, felár nélkül választható függőleges vagy

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

KAPU CENTRUM KFT. 1039 Budapest, Árpád u. 68. Tel.: 240 2521, 240 8118, Fax: 453 2785 E mail: kapucentrum@kapucentrum.hu www.kapucentrum.

KAPU CENTRUM KFT. 1039 Budapest, Árpád u. 68. Tel.: 240 2521, 240 8118, Fax: 453 2785 E mail: kapucentrum@kapucentrum.hu www.kapucentrum. KAPU CENTRUM KFT. 1039 Budapest, Árpád u. 68. Tel.: 240 2521, 240 8118, Fax: 453 2785 E mail: kapucentrum@kapucentrum.hu www.kapucentrum.hu TARTALOMJEGYZÉK: 2. OLDAL ECOTOR EASY KAPUK fehér, aranytölgy,

Részletesebben

NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ AJTÓK

NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ AJTÓK H-42 BUDAPEST, ÁRPÁD ÚT 6-63. HRSZ.: 7329/2. NYÍLÁSZÁRÓ KONSZIGNÁCIÓ AJTÓK ÉPÍTTETŐ BUDAPEST FŐVÁROS IV. KERÜLET ÚJPEST ÖNKORMÁNYZATA H-42 Budapest, István út 4. TERVEZŐ GREECOMAT Kft. H-32 Budapest, Váci

Részletesebben

T N Group Kft. 1044 Budapest, Váci út 69.

T N Group Kft. 1044 Budapest, Váci út 69. Eco Basic beltéri ajtó (lap+tok) alapár: 45 990 Ft+ÁFA (bruttó 58 407 Ft) Basic 01 Basic 02 Egyedi méretű beltéri ajtók 4-5 hetes gyártási idővel. Tetszőlegesen, felár nélkül választható függőleges vízszintes

Részletesebben

AKCIÓ! Az akció 2010. április 14-tıl 2010. május 14-ig tart.

AKCIÓ! Az akció 2010. április 14-tıl 2010. május 14-ig tart. AKCIÓ! A garázskapu árlisták az akció idıtartama alatt BRUTTÓ árakat tartalmaznak és a garázskapukhoz AJÁNDÉKBA adunk egy garázskapu nyitó automatikát! Az akció 2010. április 14-tıl 2010. május 14-ig tart.

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1038 Budapest, Fürdő utca 2. BC 12 BC 14 BC 15 BC 16

Pascal-Door Kft. 1038 Budapest, Fürdő utca 2. BC 12 BC 14 BC 15 BC 16 Art Color festett beltéri ajtó Fehér selyemfényű alapár lap+tok: 64 050 Ft + ÁFA (bruttó 81 343 Ft) Fehér selyemfényű csak lap: 39 840 Ft + ÁFA (bruttó 50 597 Ft) Fehér selyemfényű csak tok: 35 150 Ft

Részletesebben

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS

MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Vevő: Falforgatók Készítette: Gönczi Péter MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS Tisztelt Falforgatók! A gyártás határideje: 4.hét No: MMM60059 BP. KÁROLYI UTCA. Bizonylat dátuma:06.03. Projekt szám: PM606 Amennyiben

Részletesebben

Borovi fenyők nyílászáró árlista Szekeres Faipari Kft webhelyen lett közzétéve (

Borovi fenyők nyílászáró árlista Szekeres Faipari Kft webhelyen lett közzétéve ( Borovi fenyők nyílászáró árlista Nyílászáróink CE minősítéssel rendelkeznek. EGYEDI MÉRETEKRE NEM SZÁMOLUNK FELÁRAT! A SZEKERES FAIPARI KFT ÁRAJÁNLATA BOROVI FENYŐ NYÍLÁSZÁRÓKRA Fa szerkezet: A 68 mm szelvényvastagságú

Részletesebben

DOMONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2182 Domony, Fő út. 98. Önkormányzati épületek energiahatékonysági felújítása Domony Községben Műszaki Leírása

DOMONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2182 Domony, Fő út. 98. Önkormányzati épületek energiahatékonysági felújítása Domony Községben Műszaki Leírása SZÁNTÓ ZSÓFIA architect & design STUDIO DOMONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2182 Domony, Fő út. 98. Önkormányzati épületek energiahatékonysági felújítása Domony Községben Műszaki Leírása 2017 NOVEMBER 0630 682

Részletesebben

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. BC 12 BC 14 BC 15 BC 16

Pascal-Door Kft. 1039 Budapest, Szentendrei út 276. BC 12 BC 14 BC 15 BC 16 Art Color festett beltéri ajtó Fehér selyemfényű alapár lap+tok: 81 343 Ft (64 050 Ft + ÁFA) Fehér selyemfényű csak lap: 50 597 Ft (39 840 Ft + ÁFA) Fehér selyemfényű csak tok: 44 640 Ft (35 150 Ft + ÁFA)

Részletesebben

MŰANYAGABLAK KATALÓGUS

MŰANYAGABLAK KATALÓGUS MŰANYAGABLAK KATALÓGUS 3 HOFSTADTER bemutatkozás 25 év a minőség jegyében Cégünket 1990-ben alapítottuk. Fő célunk AZ volt, hogy a hazai építtetők is hozzájussanak a nyugat-európai színvonalú termékekhez,

Részletesebben

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú

NovoFire Vario 50 Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Több mint egy tűzgátló ajtó! Esztétikus, biztonságos, sokoldalú NovoFire Vario Meggyőző külső, kiszámítható teljesítmény A Novoferm csoport Novofire Vario típusú tűzgátló ajtószerkezete

Részletesebben

Ajtólap szerkezete: Ajtólap élképzése: Zártest:

Ajtólap szerkezete: Ajtólap élképzése: Zártest: Art Color festett beltéri ajtó Fehér selyemfényű alapár lap+tok: 64 050 Ft + ÁFA (bruttó 81 343 Ft) Fehér selyemfényű csak lap: 39 840 Ft + ÁFA (bruttó 50 597 Ft) Fehér selyemfényű csak tok: 35 150 Ft

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

PROFI EUR árlista 1.1

PROFI EUR árlista 1.1 PROFI EUR árlista 1.1 Árlista jellemzõk: Profilok: Verzió: 1.1 Pénznem: EUR Nyelv: HU PROFI Systems 7001 AD ablak PROFI Systems 7001 AD erkélyajtó PROFI Systems 7001 üveges bejárati ajtó PROFI Systems

Részletesebben