Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "vertesker@vertesker.hu www.vertesker.hu"

Átírás

1 Vértes Kereskedőház Kft Központi telephely: Dankó utcai Ipari Park 2800 Tatabánya Dankó Pista út 3. e-mai: Tel: 34/ , Fax:

2 Cégtörténet 1988 A Vértesker Kft jogelődjeként a társaság ügyvezető igazgatója, Visegrádi József létre hozta egyéni vállalkozását. Kezdetben gépjárműalkatrész kereskedelem, gépjármú szervizelés, és a későbbiekben a cég életét meghatározó márka független targonca szervizelés volt profilunk Ekkor még dolgozóink száma 5 fő volt A cég folyamatos fejlődésének köszönhetően elnyerte a kiváló minőségű, Amerikában egyik piacvezető targonca értékesítésének lehetőségét. HYSTER, meghatározó szerepet tölt be cégünk életében így fennállásuk egyik alappillérének tekintjük. Kiváló minőségének köszönhetően cégünk óriási fejlődésen ment keresztül. Elnyertük több transznacionális vállalat bizalmát így lehetőségünk nyílt stabilan bővíteni szolgáltatásaink színvonalát Szükségszerűnek láttuk mobil szervízszolgáltatásunk országos szinten való kiépítését, ekkor már 5 jól felszerelt szerviz autóval álltunk rendelkezésére a velünk kapcsolatban álló cégeknek. A szerviz kocsik által kínált lehetőségek bővülését kihasználva megalakítottuk győri, valamint szolnoki központunkat. Az ügyvezető tulajdonos átalakította a vállalkozását korlátolt felelősségű társasággá Elérkezett az időt, hogy növeljük központi irodánk méretét, így további kereskedelmi képviselőknek tudtunk munkalehetőséget biztosítani. Ők azok az emberek, akik elégedettségének velejárója több ember öröme. Hiszen az ő lehetőségük, hogy egyedi feltételek mellett segítsék az Ön cégét. És jól tudjuk, nekünk csak akkor jó, ha Önnek jó! 2000 A megnövekedett alkatrész igény tökéletes kiszolgálására alkatrész nagykereskedelmet hoztunk létre, átadtuk új raktárunkat- Ennek köszönhetően alakult ki csomagküldő szolgálatunk, mely Magyarország egész területét behálózza.

3 2001 Profilunk bővítése érdekében, sikerült elnyerni a SCHAFFER rakodógépek hivatalaos magyarországi vezérképviseleti jogát. fogalom az anyagmozgatásban 2002 Telephelyünkön bővítettük magas felszereltségű szakműhelyünket, melyben minden felmerülő problémát egyedi igényeket oldunk meg 2005 Cégünk kifinomulása eredményeképpen kinőtte Önmagát. Kapcsolatba kerültünk a targonca feltalálójával. Amerikában, Európában, és a közelkeleten is piacvezető CLARK targonca hivatalos viszonteladói jog megszerzése A változás örök érvényű, így útban a tökéletesítés felé, csatlakoztunk a CLARK EUROPE csapathoz, mert úgy gondoljuk a targonca feltalálója az, aki a legtöbbet tudja! Amit kaptunk, csupán 90 éves múlt a targonca világban, és több ezer jó kolléga! 2011 Jövőkép A CLARK targoncák meghonosítása, megismertetése és köztudatba való beépítése Magyarországon, és ezzel együtt egy kimagasló, minőségi munkatársat adni minden olyan cégnek, akik nyitottak az újonnan kínálkozó lehetőségre. A CLARK-kal való együttműködés révén egy globális szervezet részesévé válni, mely bizonytalanság nélkül nyújt segítséget itthon és a határokon túl is. A külföldi szaktudás és a német munka precizitásának elsajátításával még kimagaslóbb szolgáltatást biztosítani a jövőbeli és a már meglévő ügyfeleink számára egyaránt. Megőrizni a családi vállalkozás személyiségét és minden ügyfél egyedi igényére odafigyelni. Mert mottónk: Nekünk csak akkor jó, ha Önnek jó!

4 Cégünk tevékenységi körei Új és használt targonca valamint rakodógép forgalmazás. Üzleti profilunk közé tartozik az elektromos, diesel, gázüzemű targoncák, raktárteshnikai gépek raklapemelők logisztikai rendszerek, rakodógépek teljes választékának forgalmazása, bérbeadása, szervizelése. Karbantartás és szerviz. Szervízszolgáltatásunk keretében a bejelentéstől számított 4-24 órán belül a helyszínen biztosítjuk az alkatrészellátást és 4 órán belül megkezdjük a hiba kijavítását. Mobil szervizünk 10 felszerelt gépkocsival és szakemberekkel országos szervizhálózattal áll partnereink szolgálatára. Bejelentésre ellenőrizzük partnereinknél a munkagépek műszaki állapotát, elvégezzük a szabványban előírt vizsgálatokat. Karbantartási szerződés kötése esetén, bejelentés nélkül, időterv alapján végezzük el a megelőző karbantartást, biztosítjuk a zavartalan alkatrész utánpótlást. Elhúzódó javításokat, nagy felújítást, komplett fényezést központi javítóbázisunkon végezzük, mely időtartamra igény szerint cseregépet biztosítunk Targonca flotta kezelés Cégük zavartalan működése, és az Ön nyugalma érdekében, vállaljuk teljes targonca flotta kezelésével karbantartásával való teendőket! A targonca ügyintézés, üzemeltetés legyen a mi problámánk. Hiszen ezért vagyunk. Targonca bérlet Amennyiben időszakos igény merül fel targoncára,legyen szó egy napról vagy több éves bérletről, megoldásaink sokszínűsége garantált. Bértargoncázás lehetősége szakképzett kezelővel vagy bérbeadás kezelő nélkül is! Speciális daruzási, és anyagmozgatási feladatok elvégzésére állandó jelleggel, megoldásként alvállalkozókat is foglalkoztatunk Finanszírozás, FullSzerviz Kedvező fizetési feltételek és pénzügyi megoldások keretében FullSzerviz, tartósbérlet, rövid, hosszútávú bérlet, illetve lízing lehetőségeket kínálunk, részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Új targonca vásárlásakor a használt gépet reális áron beszámítjuk

5 Alkatrész raktár, és csomagküldő szolgálat. Alkatrész raktárunk biztosítja a gyors és problémamentes termékválasztást. A gyors kiszolgálás érdekében csomagküldő szolgálatot működtetünk Magyarország, és szomszédos országok területén. Kis és Nagykereskedelmünkben márka függetlenül forgalmazzuk valamennyi európában forgalmazott targonca alkatrészeinek teljes palettáját. Biztonságtechnikai vizsgálat. A Biztonság a lehető legfontosabb, hiszen emberi élet múlik rajta. Saját mérnökeinkkel vállaljuk és elvégezzük az emelőgépek kötelező szabványban előírt szerkezeti, biztonságtechnikai valamint fővizsgálatát, Bejelentésre ellenőrizzük partnereinknél a munkagépek műszaki állapotát,. Targonca átalakítás, egyedi kialakítás Vállaljuk az egyedi igényeknek megfelelő targoncák kialakítását, átalakítását. Biztosítani tudjuk a különleges emelési magasságoknak megfelelő oszlopok, kabinok, szélvédők, biztonságtechnikai rácsok és egyedi felszerelések, kabinok gyártását. Cseregép, egy plusz biztosíték Ügyfeleink számára megállapodás alapján cseregépet biztosítunk a nagyobb javítások időrtartamára, valamint a váratlanul fellépő problémák kezelésére. Minden kiesett perc, Önnek veszteség, mi segítünk áthidalni. OKJ-s képzések Az újonan vásárolt gép mellé szakképzett kezelőt is szerezhet. A Vértesker Targonca és Rakodógép Centrumban OKJ-s targonca és gépkezelő tanfolyamainkon alapos elméleti és gyakorlati tudással rendelkező szakembereket képezünk. Oktatásaink folyamatosan indulnak. Jelentkezzen most a követekező tanfolyamunkra!

6 Biztonság technika. Biztos Ön is találkozott már hasonló megoldásokkal, és szerencsételnül alakúlt rakodással. Elég egy fáradtabb nap, egy másodperc elmulasztott figyelem, de sokszor a felgyorsult világuk által kényszerített rohanó tepmpó betartását igénylő kapkodás is álhat a biztonságos út elé! A munka világában egy állandó problámát jelent a biztonságos munkakörnyezet megteremtése dolgozóink számára. Sok energiát fektetünk a törvények betartására, hogy ez látszólag, papírformailag tökéletes legyen, de így emberéletek kerülnek veszélybe! Ez elkerülhető a megfelelő Oktatás biztosításával, és a technika által nyújtott lehetőségek megfelelő alkalmazásával. A munkaterületek változatossága miatt, minden ügyfelünknél speciális felmérés utána ajánlást adunk, a megfelelő védelem kialakítására. Néhány kedvelt megoldás amik már sikeresen szolgálják gépkezelők életét. - targonca mérleg - emelő oszlop kamera+ beépített műszerfal monitor - védő tető, erősített villarács, biztonsági kabin, - gurulás hangjelző - tolatást jelző hangradar, villogó fényjelző - Rendszeresen megtartott munkavédelmi oktatás - Autómatikusan működő targonca karbantartás - Biztoncágtechnikai vizsgálatok precíz tervszerű elvégzése Továbbá az Önök cégének speciális igényei, adottságainak megfelelő tervezés. Válassza a Válassza a Válassza a biztonságot zöld utat nyugalmat

7 Alkatrész Kis és Nagykereskedelem Az alkatrész meghibásodása egy kiküszöbölhetetlen probláma világszerte, minden területen. Megoldásnak tekintjük a gyors zökkenőmentes utánpótlását, magas minőségű de mégis kedvező árfekvésű alkatrészek forgalmazásában. Beszerzés Alkatrész ellátotságunk márkafüggetlenül órán bellül kivétel nélkül minden targtonca típushoz megoldott. Eredeti gyári alkatrészek forgalmazása mellett lehetőséget kínálunk, utángyártott valamint más alternatívával helyettesíthető alkatrészek beszerzésével költségmegtakarításra. Így kiváló alapanyagokból, és fejlett technikával készült termékek álnak szolgálatunkban. Gumiabroncs TRELLEBORG gumiabroncsaink teljes választékban kaphatók. Kicsitől a nagyik, egyszerűtől a legspeciálisabbakig. Cégünk fő húzóágakénrt forgalmazza hazánkban nagy sikerekkel. Jellemzőjük a magas futásteljesítmény, mely ár érték aránnyal párosul. Felszerelés Önnek már nem kell válogatnia a több száz cég által kínált kedvezőbbnél kedvezőbb termékek küzül, hiszen ezt mi már megtettük, rendszereztük, és az Ön igényeinek teljesítésére használjuk fel! Csak olyan terméket forgalmazunk amit saját targoncáinkra is felszerelünk, hiszen ez egy jó mód hogy meggyőződjünk termékeink valós minőségéről. Ezúton váltunk hitelessé megbízóink körében. Alapanyag, karbantartás. A karbantartás elengedhetetlen egy targonca hosszútávú üzemeltetése érdekében. Nem zárkóztunk el az olcsóbb termékektől, de számos tesztelés eredményeképpen saját targoncáinkat csak magas minőségű termékekkel tartjuk karban, mert hosszútávon ez kifizetődőbb! Javítóbázisunkon az OKS professzionális termékei az előírtak, melyek partnereink gépparkjának magas élettartamát segítik.

8 Karbantartás, szervizelés, átalakítás. Karbantartás, megelőzés Karbantartási szerződés keretein belül, átvállaljuk targoncáinak ütemezett karbantartását, általános szerkezeti vizsgálatát. A felmerült problémákról árajánlatot készítünk. Ön egy komplett szolgáltatást kap mely biztosítja gépei mindenkor működését. Szerződés kötés esetén díjszabásunk egyedi megegyezés után kerülnek rögzítésre. Üzemóránkénti szervizelés Bizonyos üzemóránként a főbb tisztító, működtető alkatrészek cseréje nélkülözhetetlen. Elmulasztásuk komoly főrész meghibásodásokat okozhat. Bejelentésre, vagy autómatikusan, időszakonként Teljes felújítás A már megviselt targoncák új külsővel, új belsővel gurulnak ki mühelyünkből, újra harcrakészen hogy megküldjön Önnek termelésében.festőműhelyünkben új arcot tudunk adni régi gépeknek. Szerelőcsarnokunkban új életet lehelünk az elhasznált masinákba. Átalakítás Még egy ilyen ellátot és kiszolgált világban is akadnak olyan helyzetek, mikor valami speciális igény merül fel. Szűk folyosók, furcsa fordulások, érdekes emelési magasságok, nem jelentenek problámát. Szaktudásunk legjavát igénybevevő tevékenységünkre büszkék vagyunk, hiszen több targoncát átalakítva oldottunk meg lehetetlennek tűnő problámát, költséghatákonyan Miért menne Ön máshoz? Amikor a VértesKer megy Önhöz!

9 Karbantartás + Javítás Büszkék vagyunk arra, hogy szolgálhatjuk Önöket, reméljük, legnagyobb megelégedésükre. Ez a piacon eltöltött múlt a garancia arra, hogy az Ön vállalkozása mindig a lehető legnagyobb figyelmet kapja munkatársainktól, legyen szó tervszerű időszaki karbantartásról, vagy egy váratlan és legrosszabbkor jelentkező műszaki hibáról, ránk mindig számíthat. Munkatársaink a hét minden napján rendelkezésre állnak, hogy Ön a lehető legkevésbé érezze meg a hiba okozta kiesést. Szerviz tréning Folyamatos oktatással érjük el, hogy a legjobb szakemberek foglalkozzanak partnereink gépeivel. Szerviz tréningprogramunk keretében gyártók által akkreditált szakemberek oktatják a legjobb fogásokat. A Vértesker különös gondot fordít szakembereinek naprakész tudásának megteremtésére. Így lehetünk a legjobbak a targonca karbantartásban is. Legyen szó meglévő alkalmazottainkról, vagy a jövő reménységiről számunkra a magasan képzett szakemberek jelentik a partnereinknek nyújtott minőségi szolgáltatás Minden hiba miatt kiesett óra Önnek veszteség! Vállaljuk minden Európában forgalmazott és hivatalos képviselettel rendelkező targonca, (Still, CLARK, Hyster, Jungheinrich, Caterpillar, Doosan DAEWOO, Linde, Toyota, BT, Mitsubishi, Crown, Balkancar, stb.) raktári anyagmozgató gépek, hidraulikus kéziemelő, teljes körű javítását, szervizelését és felújítását. Igény szerint elvégezzük a gépek havi vagy üzemóra szerinti karbantartását, valamint az ezzel járó összes tevékenységet. Szerződött partnereinknél 4-24 órán belül megkezdjük a hibaelhárítást. Külön megállapodás alapján cseregépet biztosítunk a nagyobb javítások időtartamára.

10 Központi szerviz + Alkatrészraktár Biztosak vagyunk abban, hogy ez a piacon sikeresen eltöltött idő segített minket hozzá ahhoz, hogy a CLARK és HYSTER targoncákat, a világ legnagyobb múltú és legmegbízhatóbb targoncáit, valamint a legendás munkabírásukról egyre jobban ismert SCHÄFFER rakodógépeket képviselhetjük, és magyarországi szerviz hálózatát vezető tagjaként irányítjuk. "Kiváló termékek - kiváló szerviz háttér" - ez a sikerük kulcsa! A gyári tréningeken kiképzett szakembereinknek és az eredeti, kiváló minőségű alkatrészek garantálják a szolgáltatásunknak azt magas minőséget, amit e kiváló termékekhez kapcsolódóan Ön a géppel együtt megvásárol. A szerviz szolgáltatás minden termékünk láthatatlan alkotóeleme. A műszaki hiba miatti állásidő egyszerűen nem jó üzlet Önnek se és nekünk se. Meg ezek az általunk képviselt kiváló termékek is van, hogy elromlanak. De nem az a baj, ha egy termék elromlik, hanem az, ha emiatt hozamosabb ideig Ön nem tudja azt használni. Ebbe van a mi erősségünk. A gyári hátterünknek köszönhetően mi ezt a kényszerű "pihenőt" a minimumra csökkentjük.

11 Környezetvédelem, A környezetünk védelme természetesen számunkra is kiemelt fontosságú. Környezetvédelemre fordított saját erős beruházásainkat a továbbiakban folyamatosan végezzük. Jelentős feladat volt a telephellyel határos élővízi patak - ez államkincstári tulajdon - megtisztítása. A Vértesker Kft. saját költségén megtisztíttatta, kimélyíttette és azóta is folyamatosan saját költségén karbantartja. Ennek a munkának a keretében 2004-ben készült el a telephelyeinket elválasztó patak felett a közúti híd, amely a teherforgalom számára is megfelel. Gépekkel foglalkozunk, ugyanakkor odafigyelünk a világra és teszünk a környezetünk védelméért Kevesen tudják, de cégünk udvarán egy kis rezervátumot alakítottunk ki. Itt rengeteg állat élhet természetes közegben, gondos vigyázó kezek által gondozva. A különleges fajok védelmét szívügyünknek tekintjük. A közelmúltban nyitottunk egy állatvédelmi alap számlát. Az ide befolyó összegeket a kiemelt védelmet igénylő fajok gondozásár a fordítjuk.

12 Gördülékenység, csapatmunka, precíz technika és gyorsaság a siker kulcsa! TDKE képviselete Németországban A korcsolyázás világszerte az egészséges élet, és fitness szimbóluma. Minden kisgyerek megtanul korcsolyázni, de nem minden gyermekből válhat igazi gyorskorcsolya versenyző, mivel kitartás csapatmunka, rengeteg edzés a kulcs! Cégünk szemlélete hasonlít a TDKE csapat szemléletéhez ezért támogatásunkal járulunk hozzá a csapat sikeréhez.. Gördülékenység, csapatmunka, megbízhatóság, precíz technika, gyorsaság! Az üzleti világban is ez a biztos alapok a siker kulcsa! Tatabányai Diák Korcsolyázó Egyesület ben megépített Európában elismert gyorskorcsolya pályával rendelkező sport egyesület. Számos nemzetközi rendezvénynek ad othon. Magyarországon a görkocsolya sport megalakulásában vezető szerepet tölt be ben Lugosi László vezető edző tevékénységének köszönhetően megalakult a MOGSZ Magyar Országos Görkorcsolya Szövetség, ahova minden azonos érdeklődésű ember csatlakozhat, és kapcsolatokra tehet szert!. A közeljövőben tervezett változtatásoknak köszönhetően Olimpiai sportágá választják! Frecska Péter. 11 éves kora ellenére már nyilvántartott versenyző a világ élvonalában. Ellenfelei jól tudják nevét, hiszen gyorsasága minden alkalommal problémát jelent. Egy gyors kanyar, Németország legnevesebb versenyén. A jövő nemzedékének oktatása és fejlődésének segítése kötelességünk, hiszen mindenkiben ott rejlik a tehetésg! Szülő szemmel Örülök neki, hogy gyermekem jó társaságban nőhet fel, és nincs kitéve a modern világ veszélyeinek. Itt olyan tapasztalatokat szerezhet, ami később pótolhatatlan lesz!

13 Jegyzet

Cégbemutató. Horoszcoop Cégcsoport. Lift, no limit

Cégbemutató. Horoszcoop Cégcsoport. Lift, no limit Cégbemutató Horoszcoop Cégcsoport Lift, no limit Cégünkről A Horoszcoop Kft., ezen belül a Horoszcoop Anyagmozgatás Kft., 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalat és 1989 óta van jelen Magyarországon,

Részletesebben

Targoncavásár használt gépek kedvező áron

Targoncavásár használt gépek kedvező áron Targoncavásár használt gépek kedvező áron 2012. május 31-én 9.00-15.00 óra között a Jungheinrich Hungária Kft. telephelyén, Biatorbágyon. A Jungheinrich használt targoncák előnyei, melyeket most Ön is

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT!

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! Energiaveszteség kizárva! Fázisjavítás. Felharmonikus szűrés. Energiamenedzsment. Energiagazdálkodás... már éve! A KEVÉS LÁTHATÓ

Részletesebben

Elérhetőségek: Telefon: Daru javítás: Fax: /

Elérhetőségek: Telefon: Daru javítás: Fax: / Elérhetőségek: Telefon: Daru javítás: +36-30-952-10-51 Fax: +36 24/431-102 A Daru Szervíz: Szervízelést vállal Budapest, Pest megyében, az ország bármely területén, tovább Magyarországgal szomszédos területeken

Részletesebben

Segítünk, hogy tevékenysége sikeres legyen.

Segítünk, hogy tevékenysége sikeres legyen. TARGONCABÉRLET. LINDE MINŐSÉG, AMIKOR CSAK SZÜKSÉGE VAN RÁ. Váratlanul targoncára van szüksége? Ne aggódjon, majd mi intézzük! Csak egy telefonhívás választja el attól, hogy megtalálja azt a minőséget,

Részletesebben

Jungheinrich JungSTARs. 4 csillagos használt targoncák kedvező árakon! 2015. február 23 március 20. További információ: www.jungheinrich.

Jungheinrich JungSTARs. 4 csillagos használt targoncák kedvező árakon! 2015. február 23 március 20. További információ: www.jungheinrich. Jungheinrich JungSTARs. 2015. február 23 március 20. 4 csillagos használt targoncák kedvező árakon! További információ: www.jungheinrich.hu Használt gépek kedvező áron! Akció időtartama: 2015. február

Részletesebben

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Használt gépek vására 2014. szeptember 29-től Biatorbágyon, a Jungheinrich Hungária Kft. telephelyén 8.00 és 16.00 óra között. 4 csillagos használt targoncák kedvező

Részletesebben

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Használt gépek vására 2015. május 14-től a Jungheinrich Hungária Kft. telephelyén 8.00 és 16.00 óra között. 4 csillagos használt targoncák kedvező árakon! Látogasson

Részletesebben

Jungheinrich JungSTARs. Gázüzemű homlokvillás targoncák bomba árakon! 4 csillagos használt targoncák. További információ: www.jungheinrich.

Jungheinrich JungSTARs. Gázüzemű homlokvillás targoncák bomba árakon! 4 csillagos használt targoncák. További információ: www.jungheinrich. Jungheinrich JungSTARs. 4 csillagos használt targoncák. Gázüzemű homlokvillás targoncák bomba árakon! További információ: www.jungheinrich.hu Használt gépek kedvező áron! Akció időtartama: 2013. november

Részletesebben

C é g t ö r t é n e t

C é g t ö r t é n e t C é g t ö r t é n e t t a l a p a s p o r t k f t. z ö l d s é g - g y ü m ö l c s n a g y k e r e s k e d é s A Talapa Sport Kft. 1994. április 11- ével alakult, határozatlan idôre. A cég alapítója és

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban.

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. A HYDRO-KING Kft. 1996 ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti

Részletesebben

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS Szombathely 2010. Május11. A BIZALMI HÁROMSZÖG ÖNÖK Finanszírozás, szolgáltatás Elégedettség Bizalom

Részletesebben

Automata rendszerek támogatása

Automata rendszerek támogatása www.toyota-forklifts.hu Automata rendszerek támogatása Megbízható támogatás a maximális rendelkezésre állás érdekében 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING AUTOMATIZÁLT MEGOLDÁS. MEGBÍZHATÓ PARTNER ÁLTAL NYÚJTOTT

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 6000, KECSKEMÉT Március 15. utca 66. Tel.: + 36/ 30/ 777 6441 e-mail: dragoneye.kft@gmail.com w w w. d r a g o n e y e. s o k o l d a l. h u Vállalkozási szerződés amely létre jött

Részletesebben

Targoncavásár használt targoncák a Jungheinrichtől

Targoncavásár használt targoncák a Jungheinrichtől Targoncavásár használt targoncák a Jungheinrichtől A gépek 2013. június 4-5-6. között megtekinthetők Biatorbágyon, a Jungheinrich Hungária Kft. telephelyén 8.00 és 16.00 óra között. Bomba árak! Extra kedvezmények!

Részletesebben

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Használt gépek vására 2015. október 6-tól a Jungheinrich Hungária Kft. telephelyén 8.00 és 16.00 óra között. 4 csillagos használt targoncák kedvező árakon! Látogasson

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft.

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Cégünk, a 2001. évben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként. Központi telephelyünk, üzemünk, raktárunk Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén található.

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

Tulajdonos Ügyvezető Szeged A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedés

Tulajdonos Ügyvezető Szeged A Kovács Autóház története egy újabb fejezethez ért a szegedi Toyota márkakereskedés KOVÁCS AUTÓHÁZ KFT. Tulajdonos Ügyvezető Kovács Péter a Kovács Autóház Kft. alapítója. A monori kereskedés és szervíz az ország Toyota kereskedései közül is kiemelkedő, melyre a tulajdonos méltán büszke.

Részletesebben

Linde Material Handling. Logisztikai Road Show 2012. Linde Material Handling

Linde Material Handling. Logisztikai Road Show 2012. Linde Material Handling Logisztikai Road Show 2012 Cégtörténet Hogyan csinálhatnánk jobban? Carl von Linde (1842 1934) 2 Cégtörténet 3 Cégtörténet Áttekintés A világ második legnagyobb anyagmozgató gép gyártója Világszerte 13,838

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

Lízingben, bérletben üzemeltetett emelőgépek dokumentációi. Aktuális kérdések. Sülle Miklós ügyvezető S S Kft

Lízingben, bérletben üzemeltetett emelőgépek dokumentációi. Aktuális kérdések. Sülle Miklós ügyvezető S S Kft Lízingben, bérletben üzemeltetett emelőgépek dokumentációi. Aktuális kérdések. Sülle Miklós ügyvezető S S Kft A használható dokumentáció csak látszólag papír kérdés. Valójában az üzleti modell része, az

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Elmer Kft. Cégbemutató

Elmer Kft. Cégbemutató Elmer Kft. Cégbemutató 2012 Elmer Kft. Cím: 1145 Budapest, Amerikai út 98. Tel: +36-1-445-1951 Fax: +36-1-445-1968 E-mail: elmer@ciklo-group.com Web: www.elmer.hu Küldetésünk: Magyarország egyik vezető

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113 Budapest, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01-09-925346 Web: www.ad-klima.hu E-mail: info@ad-klima.hu Tel.: +36 1 209-0186

Részletesebben

Tradíció, szakértelem és megbízhatóság

Tradíció, szakértelem és megbízhatóság Tradíció, szakértelem és megbízhatóság 1 Az Oktogon Szerviz Kft. története 1913-ban Kremeneczky János megalapítja a Magyar Wolfram Lámpagyárat, ebből hozta létre 1924-ben Orion Villamossági Rt. néven az

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

a tökéletes összhang

a tökéletes összhang a tökéletes összhang A CHROMASOUND KFT-RŐL A Chromasound Kft. több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkező fény- és hangtechnika területén működő vállalkozás, mely széleskörű szaktudásának köszönhetően

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások RÖVID CÉGISMERTETŐ SZÁMOKBAN - 20 éve vagyunk jelen szállítmányozás, raktározás,

Részletesebben

ABB Service. Műszaki szolgáltatások

ABB Service. Műszaki szolgáltatások ABB Service Műszaki szolgáltatások Bemutatkozás Az ABB szolgáltatási tevékenységének bemutatása Napjainkban azt tapasztaljuk, hogy az ipari termelő vállalatok, energetikai szolgáltató cégek egyre hosszabb

Részletesebben

Cégtörténet. Célkitűzésünk. Transemex Kft. fejlődésének főbb állomásai:

Cégtörténet. Célkitűzésünk. Transemex Kft. fejlődésének főbb állomásai: Rólunk A TRANSEMEX Kft 1989-ben azzal a céllal alakult, hogy a hagyományos európai közúti szállítmányozási tevékenység mellett, megbízható szakmai hátteret biztosítson partnereinek a Törökország és Magyarország

Részletesebben

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS

A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS A BIZALMI HÁROMSZÖG GÉPEK, ESZKÖZÖK, EGYEDI BERENDEZÉSEK, GÉPJÁRMŰPARKOK FINANSZÍROZÁSA FLOTTAKEZELÉS Szombathely 2009. Április 21. ÚJ BERUHÁZÁS, BESZERZÉS SZEMPONTOK MAGYARÁZAT Felhasználhatóság Alkalmazási

Részletesebben

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve

Részletesebben

Testre szabott intralogisztika: A STILL teljeskörű ajánlata

Testre szabott intralogisztika: A STILL teljeskörű ajánlata @ Testre szabott intralogisztika: A STILL teljeskörű ajánlata first in intralogistics A STILL PartnerPlan. Mutatjuk az utat. ANYAGMOZGATÁS Elektromos Dízel és Gázüzemű Raktártechnikai berendezések Kocsik

Részletesebben

Alapítva: 1990. Építõ és Vállalkozó Kft.

Alapítva: 1990. Építõ és Vállalkozó Kft. Alapítva: 1990 B Bemutatkozunk: Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket. A PALLÉ Építő és Vállalkozó Kft. 1990-ben alakult magánvállalkozás. A tervezéstől a kulcsátadásig, az

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket.

A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A jövőd raktára. Most. Működik a raktára? Biztosan elég az, hogy működik? Partnereinknél gyakran találkoztunk olyan jelekkel, amelyek

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

Megbízható teljesítmény

Megbízható teljesítmény www.toyota-forklifts.hu Megbízható teljesítmény a Toyota System of Active Stability rendszerének köszönhetően 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY A TOYOTA SAS-RENDSZERÉVEL 3 NÉLKÜLÖZHETETLEN

Részletesebben

JOBBCAR GÉPJÁRMŰJAVÍTÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.

JOBBCAR GÉPJÁRMŰJAVÍTÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. JOBBCAR GÉPJÁRMŰJAVÍTÓ, SZÁLLÍTMÁNYOZÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése, új

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehetőségek egyetemi hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út 1/D. A Schaeffler

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő, Látogató!

Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Mi a Carmechanix Team előnye a piacon jelen lévő, hasonló tevékenységű vállalatokkal szemben? Ön miért minket válasszon járműve javítására? Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat

Részletesebben

Jankovits Hidraulika Kft. Alapítva: 1992.

Jankovits Hidraulika Kft. Alapítva: 1992. Jankovits Hidraulika Kft. Alapítva: 1992. A cég története 1992. cégalapítás (működése 100 m 2 -es garázsépületben) 1995. KFT-vé alakulás 1996. kapcsolatfelvétel a Vickers-szel 1996. több telephely (forgácsoló

Részletesebben

Főoldal. Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán!

Főoldal. Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán! Főoldal Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán! Vállalkozásunk bontott, után gyártott, és gyári új alkatrészek forgalmazásával, gépkocsik javításával-szervízelésével, roncs és bontott

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK. A tetőcserepek minősége megfelel a MSZ EN 490 szabványban előírtaknak. A végtermék minőségét az MSZ EN 491

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK. A tetőcserepek minősége megfelel a MSZ EN 490 szabványban előírtaknak. A végtermék minőségét az MSZ EN 491 ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Minőség Az alapanyagok minőségét, felhasználási arányát, a félkész- és végtermékek tulajdonságait folyamatosan ellenőrizzük, hogy Önhöz csak kifogástalan minőségű cserép juthasson

Részletesebben

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Használt targoncák vására 2017. március 6-tól a Jungheinrichnél. 4 csillagos minőségben felújított targoncák! Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk! További információ:

Részletesebben

3. LÉTRÁS GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM

3. LÉTRÁS GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM BM KATASZTRÓFAVÉDELMI OKTATÁSI KÖZPONT KÉPZÉSI PROGRAM TŰZOLTÓTECHNIKA KEZELŐI TANFOLYAMOK 3. LÉTRÁS GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM 2004. A LÉTRÁS GÉPJÁRMŰ MŰSZAKI SAJÁTOSSÁGAI, KEZELÉSE ÉS ALKALMAZÁSTECHNIKÁJA

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL*

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A CSEREDARABOS ALKATRÉSZEKRŐL* A PEUGEOT CSEREDARABOS ALKATRÉSZEI GAZDASÁGOS ÉS KÖRNYEZETBARÁT ALTERNATÍVÁT JELENTENEK PEUGEOT GÉPJÁRMŰVE BIZTONSÁGOS JAVÍTÁSÁHOZ

Részletesebben

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer.

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. 1 2 Az ISM Online a targoncaflotta adatait összegyűjtő, megfigyelő

Részletesebben

TARGONCA TÁJÉKOZTATÓ A RÉSZTVEVŐ RÉSZÉRE

TARGONCA TÁJÉKOZTATÓ A RÉSZTVEVŐ RÉSZÉRE F E D E R A L T R U S T C O M P A N Y K O R L Á T O L T F E L E L Ő S S É G Ű T Á R S A S Á G Iroda: 1048 Budapest, Megyeri út 202. Telefon: 798 42 18 Mobil: 06 20 / 373 8889 Web: www.gkivizsga.com; www.targoncavizsga.com;

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01 09 925346 Web: www.ad klima.hu E mail: info@ad klima.hu Tel.: +36 1 209 0186 Fax: +36

Részletesebben

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság!

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság! Üdvözöljük! Ön a Tánci Kft. Bemutatkozó anyagát tartja a kezében. Reméljük sikerül társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti. Tánci Kft. 6727 Szeged

Részletesebben

A megalapozott bizalom: A Toyota

A megalapozott bizalom: A Toyota www.toyota-forklifts.hu A megalapozott bizalom: A Toyota aktív SAS stabilitásvezérlő rendszerével (System of Active Stability) ellátott Traigo targoncák 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING A MEGALAPOZOTT BIZALOM:

Részletesebben

8. DARUVAL FELSZERELT TŰZOLTÓ GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM

8. DARUVAL FELSZERELT TŰZOLTÓ GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM BM KATASZTRÓFAVÉDELMI OKTATÁSI KÖZPONT KÉPZÉSI PROGRAM TŰZOLTÓTECHNIKA KEZELŐI TANFOLYAMOK 8. DARUVAL FELSZERELT TŰZOLTÓ GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM 2004. A TŰZOLTÓ GÉPJÁRMŰRE ÉPÍTHETŐ DARUK MŰSZAKI SAJÁTOSSÁGAI,

Részletesebben

GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG

GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG GOOD HEALTH, GOOD LIFE, GOOD WILL A GYÓGYSZERIPAR KISZOLGÁLÁSÁTÓL AZ EGÉSZSÉGÜGY ÉS A BETEGEK SZOLGÁLATÁIG Gyógyszeripari állásközvetítés Csapatok toborzása, teljes koordinációja multinacionális és magyar

Részletesebben

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Pontozásos Ágazat. 2018/19. évi szezon

Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Pontozásos Ágazat. 2018/19. évi szezon Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Pontozásos Ágazat 2018/19. évi szezon Bevezető Cél: Reformálás Lezárult az előző Olimpiai Ciklus Új jövőkép felállítása klasszikus megbízható rendszerek, 21. századi

Részletesebben

a NAT-3-0004/2007 számú akkreditálási ügyirathoz

a NAT-3-0004/2007 számú akkreditálási ügyirathoz Nemzeti Akkreditáló Testület MELLÉKLET a NAT-3-0004/2007 számú akkreditálási ügyirathoz Az ÉMI-TÜV Bayern Minõségügyi és Biztonságtechnikai Kft. (2000 Szentendre, Dózsa György út 26.) ellenõrzõ szervezetének

Részletesebben

2. EMELŐKOSARAS GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM

2. EMELŐKOSARAS GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM BM KATASZTRÓFAVÉDELMI OKTATÁSI KÖZPONT KÉPZÉSI PROGRAM TŰZOLTÓTECHNIKA KEZELŐI TANFOLYAMOK 2. EMELŐKOSARAS GÉPJÁRMŰ KEZELŐI TANFOLYAM 2004. AZ EMELŐKOSARAS GÉPJÁRMŰ MŰSZAKI SAJÁTOSSÁGAI, KEZELÉSE ÉS ALKALMAZÁSTECHNIKÁJA

Részletesebben

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS 1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! Drimál Tibor vagyok, a Autószerviz és Használtautó Centrum ügyvezetője. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom Önnek cégemet. Cégtörténet,

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehetőségek egyetemi hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út 1/D. Egy vonzó jövőkép

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben

Szerelési útmutató Assembling instruction shows installation Die Montageanleitung stellt

Szerelési útmutató Assembling instruction shows installation Die Montageanleitung stellt Az Ön stílusa - 000 Kecskemét, Matkói út., e-mail: szerviz@metakft.hu, fax: 7/50 55 HU GB DE Szerelési útmutató Assembling instruction shows installation Die Montageanleitung stellt Classic Eos CDWS Köszönjük

Részletesebben

ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ

ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ KÖZPONT A VÁLLALAT ÉS TELEPHELYEI ELMAS S.R.L. B-dul Griviţei nr.1y RO - 500177 Braşov J08/840/1991 C.U.I. RO 1115033 C.S. 4.100.000

Részletesebben

SZERVÍZTECHNIKA ÉS ÜZEMFENNTARTÁS előadás. Szervizek, márkakereskedések Feladatai, felépítése

SZERVÍZTECHNIKA ÉS ÜZEMFENNTARTÁS előadás. Szervizek, márkakereskedések Feladatai, felépítése SZERVÍZTECHNIKA ÉS ÜZEMFENNTARTÁS előadás Szervizek, márkakereskedések Feladatai, felépítése GÉPKOCSIFENNTARTÓ LÉTESÍTMÉNYEK A fenntartó létesítmények olyan építmények, amelyek a közúti személy- ás áruszállítás

Részletesebben

K l i n i k a. www.computerklinika.hu. Computer Klinika. info@computerklinika.hu. Informatikai Szolgáltató. és Kereskedelmi Betéti Társaság

K l i n i k a. www.computerklinika.hu. Computer Klinika. info@computerklinika.hu. Informatikai Szolgáltató. és Kereskedelmi Betéti Társaság K l i n i k a www.computerklinika.hu Computer Klinika info@computerklinika.hu Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság Nem elég azt mondani: Megteszek minden tőlem telhetőt. Amire szükség

Részletesebben

AVL DICOM 4000. www.energotest.hu KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER

AVL DICOM 4000. www.energotest.hu KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER AVL DICOM 4000 KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER VS-4000-C-TYP-HU-01 Szállítási terjedelem: - Gázelemz és füstmér - DiSpeed 492-es fordulatszámmér - DiOBD 880-as mér modul - M szerkocsi - Mérésvezérl

Részletesebben

Portfólió. Szervizautó-Buda Kft.

Portfólió. Szervizautó-Buda Kft. Portfólió Szervizautó-Buda Kft. CÉ GÜ NK TÖ RTÉ NÉTÉ Cégünk jogi elődje 1938 óta áll a lakosság szolgálatában. 1991-es évben átalakult, majd a Lövőház utcai (Mammut helyén) szervizből 1999-ben költözött

Részletesebben

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ A Daniella Ipari Park Kft, magyar tulajdonú cég. 2000 óta foglalkozik ipari ingatlanok bérbeadásával. Bérlőink között mind a multinacionális vállalatok, mind a magyar

Részletesebben

VENTUS A-P Műszaki adatok:

VENTUS A-P Műszaki adatok: VENTUS A-P A berendezés - működési mód alapján - a áramlásának típusa szerint aktív és passzív kategóriába sorolható. Passzív típusú biofiltereink ventilátor nélkül működnek, a t a szűrőn a rendszer kényszeráramlása

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki.

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Senki nem ért nálunk jobban a Volkswagenekhez, ezért vagyunk mi a legjobb választás flottájuk szervizelésére. Üdvözli a Volkswagen FlottaSzerviz.

Részletesebben

ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika.

ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika. ÁTI DEPO Zrt. A Logisztika Napja Miskolc 2017.04.27. Miskolc régió vezető logisztikai cége mára már több, mint logisztika Vojdyla Judit Bevezetés Cégnév: ÁTI DEPO Zrt. Cím: 1131 Budapest Pannónia út 11.

Részletesebben

A felelős személy (üzemeltető) feladatai.

A felelős személy (üzemeltető) feladatai. 9027 Győr Toldi u. 8/a tel: 20/9857-890 e-mail: stinner.laszlo@gmail.com www.riaszto-kamera-tuzjelzo.hu Beépített automatikus tűzjelző rendszerek felülvizsgálata és karbantartása. A felelős személy (üzemeltető)

Részletesebben

ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES!

ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES! ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES! Lenergy Magyarország Kft. 1032 Budapest, Kiscelli utca 7-9. www.lenergy.hu Tisztelt Meglévő és Leendő Partnereink! Cégünk 2011. novemberében alakult azzal a céllal, hogy

Részletesebben

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások

Ügyfelünk a Grundfos. Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Ügyfelünk a Grundfos Központi raktár, egy helyre összpontosított erőforrások Összefoglalás A Grundfos globális viszonylatban vezető szerepet tölt be a szivattyúágazatban. A dán vállalat jelenléte Magyarországon

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Használt targoncák vására 2016. május 23-tól a Jungheinrichnél. 4 csillagos minőségben felújított targoncák! Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk! További információ:

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Használt targoncák vására 2016. szeptember 5-től a Jungheinrichnél. 4 csillagos minőségben felújított targoncák! Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk! További

Részletesebben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben 1 Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése radel&hahn zrt Alapítva 1951-ben radel&hahn zrt 2 Klíma- és szellőző berendezések Komplett megoldásokat kínálunk Szállított légmennyiség: 1000 m 3

Részletesebben

5. A Maglódi Projekt Kft évi üzleti terve február 15 ELŐTERJESZTÉS

5. A Maglódi Projekt Kft évi üzleti terve február 15 ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. február 16-ai ülésére 3. napirend Tárgya: Előadó: A Maglódi Projekt Kft. 2018. évi üzleti terve. Varga Krisztina Zsuzsanna ügyvezető

Részletesebben

PALOTA KÖRNYEZETVÉDELMI Kft. a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének tagja

PALOTA KÖRNYEZETVÉDELMI Kft. a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének tagja PALOTA KÖRNYEZETVÉDELMI Kft. a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének tagja Cégünk, a Palota Környezetvédelmi Kft. (ill. veszélyeshulladékok kezelése tekintetében jogelôdjének számító céget

Részletesebben

Green Dawn Kft. Bemutatkozunk

Green Dawn Kft. Bemutatkozunk Green Dawn Kft Bemutatkozunk Cégtörténet, tevékenységek Társaságunk 2006-ban alakult, fő tevékenységi körünk az energetika és az energia rendszerek optimalizálása. Jelenleg az alábbi szolgáltatásainkat

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ ANYAG. Cégünk története

BEMUTATKOZÓ ANYAG. Cégünk története BEMUTATKOZÓ ANYAG Cégünk története Cégünk jogi elődje 1938 óta áll a lakosság szolgálatában. 1991-es évben átalakult, majd a Lövőház utcai (Mammut helyén) szervizből 1999-ben költözött át a Páfrány utcai

Részletesebben

6. ÁRAMFEJLESZTŐ KEZELŐI TANFOLYAM (10 kva feletti teljesítmény esetén)

6. ÁRAMFEJLESZTŐ KEZELŐI TANFOLYAM (10 kva feletti teljesítmény esetén) BM KATASZTRÓFAVÉDELMI OKTATÁSI KÖZPONT KÉPZÉSI PROGRAM TŰZOLTÓTECHNIKA KEZELŐI TANFOLYAMOK 6. ÁRAMFEJLESZTŐ KEZELŐI TANFOLYAM (10 kva feletti teljesítmény esetén) 2004. AZ ÁRAMFEJLESZTŐ MŰSZAKI SAJÁTOSSÁGAI,

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS

BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS PARTNER A SIKERHEZ BEMUTATKOZÓ KATALÓGUS WWW.WHC.HU BEMUTATKOZÁS 1990 alapítás 8 iroda 28 év szakmai tapasztalat 11.000 munkavállaló bérszámfejtése Díjak Legjobb női munkahely 200+ ügyfél 250+ elérhető

Részletesebben

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs

Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Targoncavásár Jungheinrich JungSTARs Használt targoncák vására 2016. november 28-tól a Jungheinrichnél. 4 csillagos minőségben felújított targoncák! Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk! További információ:

Részletesebben

Targoncák üzembe helyezése Kitekintés a nyugat-európai gyakorlatra. Horváth, Zoltán Ügyvezető igazgató Jungheinrich Hungária Kft

Targoncák üzembe helyezése Kitekintés a nyugat-európai gyakorlatra. Horváth, Zoltán Ügyvezető igazgató Jungheinrich Hungária Kft Targoncák üzembe helyezése Kitekintés a nyugat-európai gyakorlatra Horváth, Zoltán Ügyvezető igazgató Jungheinrich Hungária Kft. 2018.05.17. Siófok Agenda 1 2 3 4 5 Mikor van szükség targoncabérletre?

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben