PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az Otthon Centrum nyitási stratégiájához kapcsolódóan. irodakialakításra, irodai eszközök beszerzésére.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az Otthon Centrum nyitási stratégiájához kapcsolódóan. irodakialakításra, irodai eszközök beszerzésére."

Átírás

1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Otthon Centrum nyitási stratégiájához kapcsolódóan irodakialakításra, irodai eszközök beszerzésére.

2 Általános információk A pályázat célja Az Otthon Centrum hálózata biztos hátteret kínál mindenkinek, legyen szó akár gyakorlott ingatlanosról, akár olyan érdeklődőről, aki most kipróbálná magát az ingatlanpiacon saját iroda nyitásával, s ez által maga is otthont tud teremteni ügyfeleinek. Mivel az ingatlanpiaci forgalom további erősödését várjuk, eltökéltek vagyunk, hogy éljünk a lehetőséggel egy éven belül legalább további 40 iroda nyitását tervezzük. Itt a lehetőség a csatlakozásra egy sikeres csapathoz! Jelen pályázati kiírás alapvetően ingatlanszakmai tapasztalattal rendelkező pályázóknak került kiírásra. Az Otthon Centrumhoz csatlakozó franchise partnerek hozzák szakmai tapasztalatukat, az Otthon Centrum pedig biztosítja ehhez a rendszert, márkát és pályázható keretösszeg formájában támogatjuk az iroda nyitását. E pályázat segítséget nyújt az újonnan nyíló OC irodák eszközeinek beszerzésére, az irodai arculat kialakítására. Megteremti annak lehetőségét, hogy az egyébként a nyitáshoz szükséges eszközökre fordítandó pénzeszköz a pályázat révén a vállalkozás egyéb működési költségeinek fedezetére legyen fordítható. Jelen pályázati kiírás alapján kizárólag abban az esetben hozható pozitív pályázati döntés, amennyiben a pályázó teljesíti a vele szemben támasztott követelményeket. Rendelkezésre álló forrás és a támogatható pályázatok száma A pályázat meghirdetésekor a rendelkezésre álló keretösszeg bruttó 50 millió Forint. Az Otthon Centrum fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályázati keret kimerül, vagy annak kimerülése előre jelezhető, úgy a pályázati lehetőséget felfüggesztheti, vagy lezárhatja. A támogatott pályázatok várható száma 25 db, egyenként maximum bruttó 2,5 millió Forint maximális támogatható keretösszeggel. A támogatás összege A támogatás összege maximum bruttó 2,5 millió Forint, de egy pályázat kisebb összeggel is támogatható. A támogatás Az OC iroda nyitásához szükséges működési költség (személyi jellegű költségek, irodakialakítási és bérleti díj, kommunikációs költségek, beszerzésen kívüli IT költségek, stb.) nem része a jelen pályázati kiírásnak. Az iroda kialakításának, berendezésének költsége magasabb is lehet, mint a pályázattal elnyerhető támogatás, azonban a támogatáson felüli összeg a pályázót terheli. A támogatással beszerzett eszközök tulajdonosa a beszerzést követő 3 évben az Otthon Centrum Franchising Kft. (továbbiakban OCF) marad.

3 A pályázatok benyújtásának határideje és módja A pályázatok beadására november 3. napjától van lehetőség a pályázati keretösszeg erejéig, de legkésőbb december 31. napjáig. A pályázatok benyújtása lehetséges személyesen az Otthon Centrum Franchising Kft. székhelyén (1023 Budapest, Lajos u ), vagy ugyanezen címre küldött postai küldeményként, vagy a palyazat@oc.hu címen. A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a es telefonszámon is. A pályázati dokumentáció minimális tartalma: Önéletrajz a szakmai múlt és kompetenciák bemutatásával, valamint motivációs levél (miért pályázik). Az iroda címe, képek (amennyiben van már iroda). Tervezett értékesítői létszám. A beszerzendő eszközök listája (kizárólag a jelen pályázati kiírás mellékletében található eszközök közül engedélyezett a választás). Amennyiben nem ismert még az OC iroda tervezett helye, címe, úgy a pályázathoz elegendő a tervezett értékesítői létszámot, illetve a tervezett irodaméretet megadni. A részletes feltételekben megjelölt, pozitív döntést befolyásoló előnyök meglétének bemutatása. A pályázatok elbírálása a beérkezés sorrendjében történik, a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret kimerüléséig. A pályázók köre Jelen pályázati kiírásra pályázhatnak: Már működő, nem az OC franchise hálózathoz tartozó ingatlanirodák tulajdonosai, értékesítői, vezetői. Az OC franchise hálózatban dolgozó irodavezetők, értékesítők, és OC Franchise Partnerek a belső szabályozás alapján. A pályázat elbírálásának szempontjai Kizárólag azok a pályázatok részesülhetnek pozitív elbírálásban, melyek esetében bizonyítható a pályázó szakmai kompetenciája, azaz a pályázó releváns ingatlanközvetítői tapasztalattal rendelkezik. A pályázat elbírálásánál további előnyt jelentenek a következőek (a beadáskor ezeket igazolni kell): vezetői tapasztalat; több éves ingatlanközvetítői múlt; meglévő irodahelyiség, vagy rövid határidővel vállalt irodanyitás.

4 Részletes szabályok A pályázati kiírás keretében az alábbi eszközök beszerzése lehetséges: Arculati elemek Irodabútor IT eszközök és szoftverek (számítógépek esetében csak asztali gép beszerzése engedélyezett) Irodatechnikai eszközök Képzés támogatása Az eszközök beszerzője az OCF. A beszerzés központilag történik. A választható eszközöket a jelen pályázati kiírás 1. sz. melléklete tartalmazza. A mellékletben szereplő árak tájékoztató jellegűek, a szállítói árváltozások a végleges árakban érvényesítésre kerülnek. A megítélt pályázati támogatás tartalmazza az eszközök szállítási költségét is. A beszerzés kizárólag az OCF által elfogadott szállítótól történik, ettől eltérni csak indokolt esetben, előzetes engedélyezés esetén lehetséges. Amennyiben az iroda berendezése, arculati kialakítása meghaladja az egy pályázó által elnyerhető maximális keretösszeget, akkor is csak a maximális támogatás adható, azaz a tényleges projektérték és a támogatás közötti pozitív különbözet a nyertes pályázót terheli. Abban az esetben, ha a tényleges beszerzési ár kevesebb, mint a megítélt támogatás, úgy a különbözet visszakerül a támogatási keretösszegbe, azaz kifizetés a pályázó részére nem történik. Nyertes pályázat esetén a nyertes pályázó és az OCF a pályázat keretében beszerzett eszközök használatára vonatkozó szerződést köt. A szerződés időtartama az aláírástól számított 3 év. Az eszközök használati díja havi 20,000 Ft + ÁFA, azaz húszezer forint + ÁFA. A 3 éves határozott időtartam lejárta után a nyertes pályázó dönthet az eszközök további használatáról bérleti díjas konstrukció keretében, vagy döntése alapján az eszközöket megvásárolhatja. A pályázó sikeres pályázat esetén kötelezettséget vállal a használati szerződés megkötésére. Sikeres pályázat esetén az eszközök beszerzése akkor történik meg, ha a nyertes pályázó franchise szerződést köt, bemutatja az irodabérleti szerződést, vagy igazolja, hogy az iroda saját tulajdonában van, illetve megköti az eszközhasználati szerződést. Abban az esetben, ha nyertes pályázat esetén bármilyen okból kifolyólag, vagy a használati szerződés, vagy a franchise szerződés, vagy a bérleti szerződés nem kerül aláírásra és az eszközök beszerzése még nem történt meg, akkor a megítélt pályázati támogatási összeg nem kerül felhasználásra, az visszakerül a pályázati keretösszegbe, melynek terhére újabb pályázat támogatható. Képzési támogatás igénybevétele esetén a támogatási összeg az iroda nyitását megelőzően az értékesítői csapat toborzásától kezdődően is elszámolható. A támogatás időtartama az első képzéstől számított 6 hónapon belül 4-6 értékesítő KKR1, alapozó képzésen való részvétele, 100%-os részvételi díjtámogatással (25,000 Ft/fő + ÁFA).

5 1. sz. melléklet A projekt terhére elszámolható eszközök Eszköz neve Bruttó ár (Ft/db)* Mennyiség (db) Arculati elemek Falsíkra merőleges, kétoldalas, alakos világító doboz Falsíkos, egyoldalas világító doboz síkplexivel Falsíkos, egyoldalas világító doboz, feszített fóliával Víztiszta plexi ajánlatos tábla Plakátos világító doboz Eladó tábla Irodabútor Iratkonténer 3 fiókos zárható Irodai görgős szék Íróasztal 120 cm Íróasztal 160 cm Polcos szekrény (2 polc, nyitott) Irattároló szekrény (félig nyitott) Tárgyalóasztal (200*72*120) Tárgyalószék (fa karfa) Értékesítői képzés KKR1, alapozó képzés (Ft/fő) IT eszközök, irodatechnikai eszközök Tanácsadói Desktop gép: Intel Pentium Dual Core Processor, Memória mennyiség: 4,0 GB, Háttértár méret: 120 GB SSD HDD Monitor(Led monitor, 18,5 ) Billentyűzet, + Egér (usb) Fájlszervernek(Public): NAS(Hálózati adattár) Hozzá 2db winchester(2* 1TB)+ mentődisk(1 TB) APC 550VA-s szünetmentes, hálózati eszközökhöz, és a fájlszerverhez(nas) Fekete-fehér multifunkciós lézernyomtató(hálózatos) (HP LaserJet Pro MFP M225dn multifunkciós lézer nyomtató) Színes lézernyomtató(hálózatos)hp LaserJet Pro CP1025nw színes lézer nyomtató Hálózati eszköz: Cisco Router CISCO 867VAE SECURE ROUTER WITH VDSL2/ADSL2+ OVER POTS vagy CISCO 881 ETHERNET SEC ROUTER vagy Hálózati eszköz:100/1000-as hálózati SWITCH (16 portos) ZyXEL GS LAN 10/100/1000Mbps rack switch Hálózati eszköz: Wifi Accespoint 300Mbps(Csak tárgyalóba ajánljuk, iroda hálózat kialakítására nem ajánlott a wifi, csak a strukturált hálózat kialakítása ajánlott) Apple AirPort Express Base Station Szoftver: OP rendszer: Windows 7/8 Professional 64 bit Hun Szoftver: MS Office 2013 Home and Business Hun * A táblázatban szereplő árak bruttó árak és tájékoztató jellegűek. A szállítói árváltoztatások a tényleges beszerzési árban érvényesülnek. Tanácsadói desktop PC min. 4 GB memória min. Pentium Dual Core Processor, Ajánlott: Core i3, i5, i7 Processor Ajánlott: min. 120 GB SSD winchester (pl samsung, kingston) min.400 W PS Ethernet 10/100/1000 hálózati kártya

Asztali PC kínálatunk:

Asztali PC kínálatunk: Asztali PC kínálatunk: Alfa Office PC Processzor: Intel Pentium Dual Core G3420-3,20GHz Memória: 4GB DDR-III 99 291 Ft + ÁFA Alfa II Offfice PC Processzor: Intel Pentium Dual Core G3460-3,50GHz Memória:

Részletesebben

SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA!

SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA! 2019.09.05 SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA! ALAPLAP nettó ár bruttó ár nettó ár bruttó ár 1151 ASUS H110M-K 13780 17500 1151 Gigabyte H110M-S2H 13543 17200 1151 ASUS B250M-K 16693 21200 1151

Részletesebben

Miskolc Holding Zrt. éves IT eszközeinek beszerzése 2014. évben eredménytájékoztató

Miskolc Holding Zrt. éves IT eszközeinek beszerzése 2014. évben eredménytájékoztató Miskolc Holding Zrt. éves IT eszközeinek beszerzése 2014. évben eredménytájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/146 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA!

SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA! 2019.01.07 SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA! ALAPLAP nettó ár bruttó ár nettó ár bruttó ár 1151 ASUS H110M-K 13 780 17 500 1151 Gigabyte H110M-S2H 13 543 17 200 1151 ASUS B250M-K 16 693 21

Részletesebben

SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA!

SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA! 2019.04.10 SZÁMÍTÓGÉP ALKATRÉSZ KISKERESKEDELMI ÁRLISTA! ALAPLAP nettó ár bruttó ár nettó ár bruttó ár 1151 ASUS H110M-K 13780 17500 1151 Gigabyte H110M-S2H 13543 17200 1151 ASUS B250M-K 16693 21200 1151

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Irányár: 1 900 000 Ft Eljárás ügyszáma: 23. Fpk. 01-14-006091/9 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p6002

PÁLYÁZAT. Irányár: 1 900 000 Ft Eljárás ügyszáma: 23. Fpk. 01-14-006091/9 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p6002 PÁLYÁZAT Számítástechnikai eszközök, mezőgazdasági gépek, műszaki cikkek Irányár: 1 900 000 Ft Eljárás ügyszáma: 23. Fpk. 01-14-006091/9 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p6002 Pályázat kezdete:

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Ajánlat kelte: 2008. november 18. Ajánlattevő: FTK Kft. Cím: 3531 Miskolc, Vászonfehérítő 32.

Ajánlat kelte: 2008. november 18. Ajánlattevő: FTK Kft. Cím: 3531 Miskolc, Vászonfehérítő 32. Ajánlat kelte: 2008. november 18. Ajánlattevő: FTK Kft. Cím: 3531 Miskolc, Vászonfehérítő 32. Ajánlat érvényessége: 2008. november 21. (275-ös EUR/HUF árfolyamig) Teljesíthetőség: akár 2008-as év Számítógépek:

Részletesebben

A MaNNa Kulturális Egyesület PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ELŐADÓ-MŰVÉSZETI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁSÁRA

A MaNNa Kulturális Egyesület PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ELŐADÓ-MŰVÉSZETI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁSÁRA A MaNNa Kulturális Egyesület PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ELŐADÓ-MŰVÉSZETI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁSÁRA I. A pályázat kiírója: Manna Kulturális Egyesület (1155 Budapest, Bulcsú u. 44.) II. A pályázat célja: A Manna

Részletesebben

IT eszközbeszerzés: hardver- és szoftvereszközök beszerzése

IT eszközbeszerzés: hardver- és szoftvereszközök beszerzése IT eszközbeszerzés: hardver- és szoftvereszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/65 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást

Részletesebben

(PTS-138) általános felhasználású hardver elemek és kapcsolódó szoftverek beszerzése (2) - tájékoztató

(PTS-138) általános felhasználású hardver elemek és kapcsolódó szoftverek beszerzése (2) - tájékoztató (PTS-138) általános felhasználású hardver elemek és kapcsolódó szoftverek beszerzése (2) - tájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/3 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek:

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek: Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése (GOP-2010-2.1.1/A) Alapvető cél és háttér információ A növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és

Részletesebben

TEE Informatikai eszközök beszerzése az Eszterházy Károly Főiskola részére keret-megállapodás alapján

TEE Informatikai eszközök beszerzése az Eszterházy Károly Főiskola részére keret-megállapodás alapján TEE Informatikai eszközök beszerzése az Eszterházy Károly Főiskola részére keret-megállapodás alapján Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/74 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ikt.sz.: 198-1/2017 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Tisztelt Címzett! Ajánlattételi felhívás Tárgy: Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP-rendszer országos kiterjesztéséhez (KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16)

Részletesebben

109.999 Ft. 17.999 Ft. 23.999 Ft AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL! 15,6. -1.000 Ft USB 3.0

109.999 Ft. 17.999 Ft. 23.999 Ft AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL! 15,6. -1.000 Ft USB 3.0 AKÁR INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL! Notebook X551CA-SX032H Intel Celeron Dual-Core CPU 4GB RAM, 500 GB HDD fehér kivitel 2 év garancia ingyenes háztól-házig szállítással 109.999 Ft Tablet S1 B 7 *Csereakcióban

Részletesebben

KÖFOP VEKOP-16

KÖFOP VEKOP-16 A felhívás célja Jelen felhívás célja az egységesített önkormányzati elektronikus ügyviteli megoldások bevezetése országos szinten, az egyes települési önkormányzatok az önkormányzati ASP központhoz történő

Részletesebben

Számítástechnikai eszközbeszerzések - 2015. II. félév

Számítástechnikai eszközbeszerzések - 2015. II. félév Számítástechnikai eszközbeszerzések - 2015. II. félév Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/139 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Ajánlati felhívás "Informatikai eszközök beszerzése a kéményseprő ipari tevékenység ellátásához" tárgyban

Ajánlati felhívás Informatikai eszközök beszerzése a kéményseprő ipari tevékenység ellátásához tárgyban Ajánlati felhívás "Informatikai eszközök beszerzése a kéményseprő ipari tevékenység ellátásához" tárgyban Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/45 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati/Részvételi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése. Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése. Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közép-magyarországi Operatív Program keretében Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése Kódszám: KMOP-2007-1.2.1/A A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális

Részletesebben

Árajánlat. Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA. Számítógép 2: 157.

Árajánlat. Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA. Számítógép 2: 157. Árajánlat Bontási átvételi igazolás kiadását megelőző vizsgálathoz szükséges eszközök: INFORMATIKAI ESZKÖZÖK METAL Home Számítógép 1: 121.500 Ft + ÁFA Intel Pentium Dual Core 2.6, 2x1024/800 DDR2, 320GB

Részletesebben

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató Számítástechnikai és hírközlési eszközök beszerzése tárgyú beszerzés

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató Számítástechnikai és hírközlési eszközök beszerzése tárgyú beszerzés Eljárás eredményéről szóló tájékoztató Számítástechnikai és hírközlési eszközök beszerzése tárgyú beszerzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/59 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom:

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom: Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Partnerünk! Az alábbi pályázati felhívást a településükön működő mikro- és kisvállalkozások szíves figyelmébe ajánlom: Az elmúlt évben a gazdasági válság minden bizonnyal az

Részletesebben

Számítástechnikai eszközök beszerzése-tiop 3.2.2

Számítástechnikai eszközök beszerzése-tiop 3.2.2 Számítástechnikai eszközök beszerzése-tiop 3.2.2 Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/46 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÉRTESÍTŐ. Ipartelepítés a Közép-Dunántúlon. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása /Közép-Magyarországi régióban/

PÁLYÁZATI ÉRTESÍTŐ. Ipartelepítés a Közép-Dunántúlon. Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása /Közép-Magyarországi régióban/ PÁLYÁZATI ÉRTESÍTŐ Ipartelepítés a Közép-Dunántúlon Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása /Közép-Magyarországi régióban/ Telephelyfejlesztés a területi kohéziórét /Dél-Dunántúl/ 2. oldal 3. oldal

Részletesebben

Irodai munkavégzéshez szükséges informatikai eszközök beszerzése a GYSEV Zrt. részére_tájékoztató a dokumentáció módosításáról

Irodai munkavégzéshez szükséges informatikai eszközök beszerzése a GYSEV Zrt. részére_tájékoztató a dokumentáció módosításáról Irodai munkavégzéshez szükséges informatikai eszközök beszerzése a GYSEV Zrt. részére_tájékoztató a dokumentáció módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/32 Irodai munkavégzéshez szükséges informatikai

Részletesebben

LAN és Wireless LAN eszközök megoszlása

LAN és Wireless LAN eszközök megoszlása 1 1 1 0 1 A B C Termék bruttó ár 1 LG 0B 00 1 LG F00B Flatron 00 1 Samsung SMB 00 ASUS PC00 Deluxe, Intel P chipset 00 ASUS PP00, Intel PE chipset 000 Intel DPERLL, Intel PE chipset 00 LAN eszközök száma

Részletesebben

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Siófok: Asztali számítógépek 2011/S 112-185153

Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Tárgyalásos eljárás. HU-Siófok: Asztali számítógépek 2011/S 112-185153 1/18 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:185153-2011:text:hu:html HU-Siófok: Asztali számítógépek 2011/S 112-185153 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

Pályázat az Eureka programban való magyar részvétel támogatására

Pályázat az Eureka programban való magyar részvétel támogatására Pályázat az Eureka programban való magyar részvétel támogatására EUREKA_HU_08 Pályázati felhívás Budapest, 2010. február (Módosítva: 2010. augusztus) 1 A Kutatási és Technológiai Innovációs Alapról szóló

Részletesebben

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel.

EnterNet ADSL. Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. EnterNet ADSL Tájékoztató (Szolgáltató-váltás esetén) 2007. január 15-től visszavonásig azokon a T-Com területeken, ahol az ADSL üzemel. ADSL csomagok csak Magánszemélyek részére EnterNet - Privát forgalmi

Részletesebben

Szabó Georgina- 20/ Urbán Zsolt- 20/

Szabó Georgina- 20/ Urbán Zsolt- 20/ SZÁMTÁRHÁZ KFT Siklós, Felszabadulás u. 65. Telefon / Fax : 72/ 579-454 Web: www.szamtarhaz.hu E-mail: info@szamtarhaz.hu Szabó Georgina- 20/3166844 Urbán Zsolt- 20/9751744 A S D S o f t Használt számítógép

Részletesebben

A GOP-1.1.1-11-2012-0416

A GOP-1.1.1-11-2012-0416 A GOP-1.1.1-11-2012-0416 azonosító számú Közlekedési hálózatok tervezése és optimalizálása 3D vizualizációval tárgyú projekt keretében informatikai eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/17

Részletesebben

Dell Inspiron 5558 i3 notebook

Dell Inspiron 5558 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 5558 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. DVD író Csatlakozók Akkumulátor Intel

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében. Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz. Kódszám: KÖZOP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében. Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz. Kódszám: KÖZOP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz Kódszám: KÖZOP-2008-3.2. A projektek az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési

Részletesebben

Mennyiség (darabszám)

Mennyiség (darabszám) 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek

Részletesebben

Oktatási laborok felszerelésének biztosítása (tájékoztató az eljárás eredményéről)

Oktatási laborok felszerelésének biztosítása (tájékoztató az eljárás eredményéről) Oktatási laborok felszerelésének biztosítása (tájékoztató az eljárás eredményéről) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/7 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS február. A támogatás keretösszege: 1 millió Ft.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS február. A támogatás keretösszege: 1 millió Ft. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2013. február A támogatás keretösszege: 1 millió Ft. A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet gyakorlati képzést végző kamarai tag vállalkozások részére képzéssel kapcsolatos

Részletesebben

AUDI VBK notebook Belépő kategória. HP 15 notebook

AUDI VBK notebook Belépő kategória. HP 15 notebook AUDI VBK notebook Belépő kategória HP 15 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3-7100u 15,6 FullHD AG (1920x1080)

Részletesebben

Regionális Operatív Program (ROP)

Regionális Operatív Program (ROP) PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány Tanácsadó és Információs Hálózat Regionális Operatív Program (ROP) keretében megvalósuló Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatási

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben MFP-HOR/2019 Orvosi rendelő pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft. 6725 Szeged, Szentháromság u. 49/a 06-62-444-188,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján Melléklet a 70/2015. (IV. 14.) önkormányzati határozathoz PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján 2015.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/115

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/115 TEE Informatikai eszközök beszerzése (TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0016 OTKA K-113209 Egészségfejlesztési és Sporttudományi Tudásközpont fejlesztés Hallgatói laptop program pályázat keretén belül) Közbeszerzési

Részletesebben

Elszámolt számviteli amortizáció 2015

Elszámolt számviteli amortizáció 2015 Elszámolt számviteli amortizáció 2015 Telj.kelte 1 Billy könyvespolc Egyéb ber. 1431 14391 572 2009.11.15 2009.11.15 0003 Nyitó Beszerzés 19,984.00 19,984.00 0.00 2 HP OfficeJet nyomtató Egyéb ber. 1431

Részletesebben

Árajánlat kérés informatikai eszközökre

Árajánlat kérés informatikai eszközökre Árajánlat kérés informatikai eszközökre Szentes Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala (6600 Szentes, Kossuth tér 6., Tel: 63/510-300) árajánlatot kér intézményei részére beszerzendő informatikai eszközökre

Részletesebben

Leltári szám Megnevezés Mennyiségi egység. Web portál,online newsletter,adatbázism.

Leltári szám Megnevezés Mennyiségi egység. Web portál,online newsletter,adatbázism. Mennyiség Bruttó érték Érték- csökkenés Nettó érték 0 0 0 1. 111133 FKS. vagyoni értékű jogok áll. értéke 1001/00012 Önkormányzati weblap db 1 336 250 131 774 204 476 2. 111133 FKS. vagyoni értékű jogok

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Mudis Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-920370, székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 4.., levelezési cím: 1022 Budapest, Bimbó út 4..), mint a(z) Terra Invest Zrt f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

Informatikai eszközök beszerzése.

Informatikai eszközök beszerzése. Informatikai eszközök beszerzése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/74 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárás fajtája: A Kbt. 115. szerinti

Részletesebben

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését.

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését. A Magyar Tudományos Akadémia pályázati felhívása a szomszédos országokban működő magyar tudományos szervezetek 2015. évi konferencia- és kiadvány-támogatására 1. A pályázat célja A Magyar Tudományos Akadémiáról

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/116. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/116. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa: Értékes Pécs - Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése tárgyú projekthez kapcsolódó informatikai eszközök beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/116

Részletesebben

Pályázati útmutató. Kozármisleny Város Képviselő-testülete A helyi építészeti értékek védelméről című pályázatához

Pályázati útmutató. Kozármisleny Város Képviselő-testülete A helyi építészeti értékek védelméről című pályázatához Pályázati útmutató Kozármisleny Város Képviselő-testülete A helyi építészeti értékek védelméről című pályázatához A Kozármisleny Város Képviselő-testülete (a továbbiakban: testület) a 11/2004. (IV.07.)

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében. Atipikus foglalkoztatási formák támogatása. Konvergencia régiók.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében. Atipikus foglalkoztatási formák támogatása. Konvergencia régiók. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében Atipikus foglalkoztatási formák támogatása Konvergencia régiók Kódszám: TAMOP 2.4.3. A-09/1 A projektek az Európai Unió támogatásával,

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./20. (XII.30.) NFM rendelethez. Az ajánlatkérő neve és címe: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft., 7630 Pécs, Zsolnay V. u. 30. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

SZABADIDŐSPORT PROGRAMOK 2012-2013.

SZABADIDŐSPORT PROGRAMOK 2012-2013. SZABADIDŐSPORT PROGRAMOK 2012-2013. EGYÜTTMŰKÖDÉSI FELHÍVÁS - ADATLAP A FOGYATÉKOS SZEMÉLYEK SZABADIDŐSPORT PROGRAMJAINAK TÁMOGATÁSÁRA 1 A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) együttműködési felhívás keretében

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM TIOP 1.1.1-07/1-2008-1155 azonosítószámú, pedagógiai, módszertani reformot támogató informaikai infrastruktúra fejlesztése tárgyú pályázathoz kapcsolódó projekt teljes körű megvalósításához szükséges eszközbeszerzés

Részletesebben

PETNEHÁZA KÖZSÉG KÖNYVTÁR SZAKMAI ESZKÖZFEJLESZTÉSE, KORSZERŰSÍTÉSE. Pályázati azonosító: / Elnyert támogatás összege: Ft.

PETNEHÁZA KÖZSÉG KÖNYVTÁR SZAKMAI ESZKÖZFEJLESZTÉSE, KORSZERŰSÍTÉSE. Pályázati azonosító: / Elnyert támogatás összege: Ft. PETNEHÁZA KÖZSÉG KÖNYVTÁR SZAKMAI ESZKÖZFEJLESZTÉSE, KORSZERŰSÍTÉSE Pályázati azonosító: 204105/03181 Elnyert támogatás összege: 3.500.000 Ft. 2 PETNEHÁZA KÖZSÉG KÖNYVTÁR SZAKMAI ESZKÖZFEJLESZTÉSE, KORSZERŰSÍTÉSE

Részletesebben

13. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. április 28-i ülésére

13. Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. április 28-i ülésére Előterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. április 28-i ülésére 13. Tárgy: Pályázat benyújtása az ÁROP-2211/2010 Készségfejlesztés az önkormányzatoknál c. kiírásra Az előterjesztést

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében. Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz. Kódszám: KÖZOP-3.2.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében. Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz. Kódszám: KÖZOP-3.2. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Közlekedés Operatív Program keretében Kerékpárút-hálózat fejlesztése c. konstrukcióhoz Kódszám: KÖZOP-3.2.0/C-08-11 1 Tartalom A. A támogatás célja, rendelkezésre álló forrás... 3

Részletesebben

Asztali PC-k, notebookok beszerzése

Asztali PC-k, notebookok beszerzése Asztali PC-k, notebookok beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/49 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Leltári szám Megnevezés Mennyiség

Leltári szám Megnevezés Mennyiség Leltári szám Megnevezés Mennyiség 1131000002 MATÁV belépési díj 1,00 1131000005 ISDN csatlakozás 1,00 1131000006 MATÁV ISDN csatlakozás 1,00 1131000007 Belépési díj 1,00 1131000044 TRFC Tanulmány 1,00

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ. Hirdetmény típusa: Adásvételi szerződés, az ÉAOP-2.1.1/A.I-12 számú Interaktív múzeum kialakítása a baktalórántházai Dégenfeld Kastélyban című pályázat keretében informatikai eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

Szerődésmódosítás - Eszközbeszerzés II.1

Szerődésmódosítás - Eszközbeszerzés II.1 Szerődésmódosítás - Eszközbeszerzés II.1 Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/141 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Közzététel dátuma: 2015.02.13. Iktatószám: 2516/2015 CPV Kód: 30200000-1;30213300-8;33195100-4

Közzététel dátuma: 2015.02.13. Iktatószám: 2516/2015 CPV Kód: 30200000-1;30213300-8;33195100-4 Tájékoztató az eljárás eredményéről - Számítástechnikai eszközök, szoftverek beszerzése és hozzá kapcsolódó szolgáltatások teljesítése a Köztársasági Elnöki Hivatal számára Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

TERVEZÉSI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program. Regionális felsőoktatási együttműködés támogatása c. kiemelt projekt támogatására

TERVEZÉSI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program. Regionális felsőoktatási együttműködés támogatása c. kiemelt projekt támogatására TERVEZÉSI FELHÍVÁS a Társadalmi Megújulás Operatív Program Regionális felsőoktatási együttműködés támogatása c. kiemelt projekt támogatására Kódszám: TÁMOP-4.1.1.C-10/1 A projektek az Európai Unió támogatásával,

Részletesebben

2017. január 20-tól visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes

2017. január 20-tól visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes KISKER ÁRLISTA 2017. január 20-tól visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes Készülékek** Alcatel 2008 Alcatel 2008G/SL 2,4# QQVGA 320 x 240 pixels + 2 MP kamera + akkumulátor + USB kábel + töltı

Részletesebben

Informatikai eszközök beszerzése

Informatikai eszközök beszerzése Informatikai eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/10 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

2016. december 13-tól visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes

2016. december 13-tól visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes KISKER ÁRLISTA 2016. december 13-tól visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes Készülékek** Alcatel 2008 Alcatel 2008G/SL 2,4# QQVGA 320 x 240 pixels + 2 MP kamera + akkumulátor + USB kábel + töltı

Részletesebben

Kis-, közép- és nagyvállalatok KFI tevékenységének támogatása Kódszám: KFI. Támogatási kérelmek várható száma 20 milliárd db

Kis-, közép- és nagyvállalatok KFI tevékenységének támogatása Kódszám: KFI. Támogatási kérelmek várható száma 20 milliárd db Kis-, közép- és nagyvállalatok KFI tevékenységének támogatása Kódszám: 2018-1.1.2-KFI Keretösszeg Támogatási kérelmek várható száma 20 milliárd 30-130 db Támogatás összege minimum 100 millió maximum 600

Részletesebben

HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM Érkezett

HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM Érkezett iromá.".yszám : HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM Érkezett HENDE CSAB A miniszter 2012 r,v u 6. Dr. Józsa István úr országgyűlési képviselő Budapest Válasz a K/8050. számú Hògyán érvényesül a kormányzati takarékosság

Részletesebben

A roma közösségekben dolgozó védőnők munkafeltételeinek javítása című projekt OKTATÁSI ANYAG

A roma közösségekben dolgozó védőnők munkafeltételeinek javítása című projekt OKTATÁSI ANYAG A roma közösségekben dolgozó védőnők munkafeltételeinek javítása című projekt OKTATÁSI ANYAG Bevezetés Eszköz beüzemelése, alapvető karbantartása Alapvető, általános használathoz szükséges alapismeretek

Részletesebben

IT iránytű CHS aktualitások 28.HÉT

IT iránytű CHS aktualitások 28.HÉT IT iránytű CHS aktualitások 28.HÉT A vezető IT disztribútor Búvár vagyok, Nikon vagyok Vegyen Fibergic termékeket ipad Miniért! Vegyen Toshiba notebook-ot és még a nyaralásra is marad Legolcsóbb H61-es

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A felhívás meghirdetésekor rendelkezésre álló keretösszeg a 2015. évben 1.000.000 Ft.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A felhívás meghirdetésekor rendelkezésre álló keretösszeg a 2015. évben 1.000.000 Ft. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Homlokzat-felújítás támogatására, a Nyírbátor Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2013 (III.28.) önkormányzati rendelete alapján 1. A pályázat célja Nyírbátor Város településképének

Részletesebben

Szakgyógyszerész-jelöltek Than Károly ÖSZTÖNDÍJÁRA

Szakgyógyszerész-jelöltek Than Károly ÖSZTÖNDÍJÁRA Az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ Pályázatot Hirdet A Gyógyszerész Diplomával Rendelkezők Számára Szakgyógyszerész-jelöltek Than Károly ÖSZTÖNDÍJÁRA I. A PÁLYÁZAT CÉLJA Az egészségügyi

Részletesebben

Intel Celeron G550 Intel HD Graphics kártyával (2,6 GHz, 2 MB gyorsítótár, 2 mag)

Intel Celeron G550 Intel HD Graphics kártyával (2,6 GHz, 2 MB gyorsítótár, 2 mag) Rendszerjellemzők Operációs rendszer Windows 8 64 Windows 8 Pro 64 Windows 7 Professional 32 Windows 7 Professional 64 Windows 7 Home Premium 32 FreeDOS Processzorok: Intel Celeron G550 Intel HD Graphics

Részletesebben

Tájékoztató az Otthon Melege Program önkormányzati támogatásáról

Tájékoztató az Otthon Melege Program önkormányzati támogatásáról Tájékoztató az Otthon Melege Program önkormányzati támogatásáról ZFR-TH/15 Társasházak energiamegtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása Oroszlány, 2015.01. 29. Németh Gábor,

Részletesebben

SZABÁLYZAT A NORMATÍV KUTATÁSTÁMOGATÁS ÉS A KONFERENCIA-KERET INTÉZMÉNYI FELHASZNÁLÁSÁRA

SZABÁLYZAT A NORMATÍV KUTATÁSTÁMOGATÁS ÉS A KONFERENCIA-KERET INTÉZMÉNYI FELHASZNÁLÁSÁRA Eötvös József Főiskola Baja, Szegedi út 2. SZABÁLYZAT A NORMATÍV KUTATÁSTÁMOGATÁS ÉS A KONFERENCIA-KERET INTÉZMÉNYI FELHASZNÁLÁSÁRA A normatív kutatástámogatás és a konferencia-keret céljára rendelkezésre

Részletesebben

Használt, illetve felújított informatikai hardvereszközök beszerzése

Használt, illetve felújított informatikai hardvereszközök beszerzése Használt, illetve felújított informatikai hardvereszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/29 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ EGYHÁZI- ÉS CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA

KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ EGYHÁZI- ÉS CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA SÁROSPATAK ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS (TERVEZET) KULTURÁLIS TEVÉKENYSÉGET FOLYTATÓ EGYHÁZI- ÉS CIVIL SZERVEZETEK TÁMOGATÁSÁRA SÁROSPATAK, 2010 Készítette: Hajdu Imre tanácsnok, a Kulturális Bizottság

Részletesebben

IV.1.1) A Kbt. mely része, illetve fejezete szerinti eljárás került alkalmazásra: Kbt. Harmadik rész

IV.1.1) A Kbt. mely része, illetve fejezete szerinti eljárás került alkalmazásra: Kbt. Harmadik rész 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-2.1.8-17 A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti

Részletesebben

2010. Munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szervezetek tagjainak képzése 2010.03.10.

2010. Munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szervezetek tagjainak képzése 2010.03.10. 2010. Munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szervezetek tagjainak képzése 2010.03.10. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben a megküldött

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben

Pályázati felhívás 2012. évre. Magyar Borok Háza Alapítvány. pályázatot ír ki az alábbi céllal illetve feltételekkel:

Pályázati felhívás 2012. évre. Magyar Borok Háza Alapítvány. pályázatot ír ki az alábbi céllal illetve feltételekkel: Pályázati felhívás 2012. évre Magyar Borok Háza Alapítvány pályázatot ír ki az alábbi céllal illetve feltételekkel: A PÁLYÁZAT CÉLJA: olyan a magyar szőlő- és bortermeléshez, a borpiaci termékpályához

Részletesebben

2014. április 24-i rendes ülésére

2014. április 24-i rendes ülésére Új napirendi pont 22. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 24-i rendes ülésére Tárgy: Hozzájárulás az Egyesített Szociális

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány Határidő: 2010. december. 15.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány Határidő: 2010. december. 15. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Súlyosan, vagy halmozottan fogyatékos és/vagy autista gyermekek és fiatalok fejlesztésének, iskolai tanulmányútjának támogatása Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BIZTONSÁGI RÁCS-PROGRAMHOZ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS BIZTONSÁGI RÁCS-PROGRAMHOZ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A BIZTONSÁGI RÁCS-PROGRAMHOZ Tartalom A. Általános információk... 3 A.1. A pályázat kiírója... 3 A.2. A pályázati kiírás célja... 3 A.3. A rendelkezésre álló forrás és támogatható pályázatok

Részletesebben

KEOP-2014-4.10.0/N- napelem pályázat 2014

KEOP-2014-4.10.0/N- napelem pályázat 2014 KEOP-2014-4.10.0/N- napelem pályázat 2014 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Környezet és Energia Operatív Program KEOP-2014-4.10.0/N Fotovoltaikus rendszerek kialakítása című konstrukcióhoz. Alapvető cél Az Európai

Részletesebben

KISKER AKCIÓS ÁRLISTA

KISKER AKCIÓS ÁRLISTA KISKER AKCIÓS ÁRLISTA 2017. február 1-tıl visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes Készülékek** Alcatel 2008 Alcatel 2008G/SL 2,4# QQVGA 320 x 240 pixels + 2 MP kamera + akkumulátor + USB kábel

Részletesebben

Egyéb közlemény: KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja

Egyéb közlemény: KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem NFM. r. 6. (5) bekezdése értelmében a kérelemben meg kell adni az alábbiakat: a) a Kbt. 21. (5) bekezdése szerint a Hatóság által vezetett ajánlatkérők

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról- Irodabútor beszerzés

Tájékoztató a szerződés módosításáról- Irodabútor beszerzés Tájékoztató a szerződés módosításáról- Irodabútor beszerzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/140 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

2010. A felsőoktatási tevékenységek színvonalának emeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztések támogatása 2010.10.21.

2010. A felsőoktatási tevékenységek színvonalának emeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztések támogatása 2010.10.21. 2010. A felsőoktatási tevékenységek színvonalának emeléséhez szükséges infrastruktúra fejlesztések támogatása 2010.10.21. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben

Részletesebben

Siklós, Felszabadulás u. 65. Telefon / Fax : 72/ Web:

Siklós, Felszabadulás u. 65. Telefon / Fax : 72/ Web: SZÁMTÁRHÁZ KFT Siklós, Felszabadulás u. 65. Telefon / Fax : 72/ 579-454 Web: www.szamtarhaz.hu E-mail: info@szamtarhaz.hu Szabó Georgina- 20/3166844 Urbán Zsolt- 20/9751744 A S D S o f t Használt számítógép

Részletesebben

Pályázati tájékoztató Megjelent a Mikrovállalkozások fejlesztése - GOP-2011-2.1.1/M elnevezésű pályázati kiírás

Pályázati tájékoztató Megjelent a Mikrovállalkozások fejlesztése - GOP-2011-2.1.1/M elnevezésű pályázati kiírás Pályázati tájékoztató Megjelent a Mikrovállalkozások fejlesztése - GOP-2011-2.1.1/M elnevezésű pályázati kiírás Benyújtás végső határideje: 2011. március 1.- 2013. február 28. A projekt megvalósítása a

Részletesebben

Jó állapotú, használt számítógépek garanciával!

Jó állapotú, használt számítógépek garanciával! Jó állapotú, használt számítógépek garanciával! Ár: 9 900 BrFt (7 795 NFt) HP DC7600 SSF - CPU Dualcore Intel Pentium D 820, 2800 MHz - RAM 2GB DDR2 - HDD 40GB - CD-ROM - Hang, Lan, Video stb.. Ár: 11

Részletesebben

Jó állapotú, használt számítógépek garanciával!

Jó állapotú, használt számítógépek garanciával! Jó állapotú, használt számítógépek garanciával! Ár: 9 900 BrFt (7 795 NFt) HP DC7600 SSF - CPU Dualcore Intel Pentium D 820, 2800 MHz - RAM 2GB DDR2 - HDD 40GB - CD-ROM - Hang, Lan, Video stb.. Ár: 11

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21. 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklet szerint az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/89. Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/89. Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: 1. sz. szerződésmódosítás - "Adásvételi szerződés - a Csornai Margit Kórház részére TIOP 2.2.6.-12/1b-2013-0007 azonosítószámú pályázat keretében informatikai eszközök szállítása" Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Nyílt eljárás - E50 - Bírálati szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

TFC Minimum - maximum támogatási összegek 5 Mft - 42 Mft között. A támogatás számításának alapja a projekt ÁFA nélküli költsége.

TFC Minimum - maximum támogatási összegek 5 Mft - 42 Mft között. A támogatás számításának alapja a projekt ÁFA nélküli költsége. KISFALUDY SZÁLLÁSHELYFEJLESZTÉSI KONSTRUKCIÓ PANZIÓK FEJLESZTÉSE TFC-1.1.1-2017 A konstrukció célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó szálláshelyek és a turisztikai vonzerők közelében található kereskedelmi

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hordozható számítógépek 2018/S Tájékoztató az eljárás eredményéről. A közbeszerzési eljárás eredménye.

Magyarország-Budapest: Hordozható számítógépek 2018/S Tájékoztató az eljárás eredményéről. A közbeszerzési eljárás eredménye. 1 / 5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:91652-2018:text:hu:html -: Hordozható számítógépek 2018/S 042-091652 Tájékoztató az eljárás eredményéről A közbeszerzési

Részletesebben