DR.KÉZDY ÁRPÁD: BAJNOKI SZAKTÜKÖR 85

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "DR.KÉZDY ÁRPÁD: BAJNOKI SZAKTÜKÖR 85"

Átírás

1 1986. II. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán MÁRCIUS 1. DR.KÉZDY ÁRPÁD: BAJNOKI SZAKTÜKÖR 85 Befejezõdött az 1. Magyar Bajnokság, amely fix páros (csapatverseny) formában, 33 mérkõzésbõl állt. A bajnokságban 5 csapat indult, azonban a Szigethy házaspár csak 2, a Nagytétény együttese pedig csupán 1 mérkõzést játszott, s így teljesítményük értékeléséhez nincs kellõ alap. Emlékeztetõül a végsõ táblázat: 1. Újlak 22 13,7,2 255: Pestszenterzsébet 23 10,7,6 267: Szintézis 18 9,3,6 166: Szigethy 2 1,1, - 23: Nagytétény 1 -, -,1 8:15 0 (A mérkõzéseken hagyományos pontozással kerültek elszámolásra a leosztások. Egy mérkõzés 16 leosztásból állt, hagyományos osztás révén. Gyõzelemért 3, vereségért 0 pont járt, 30 ponton belüli eredmény esetén a vesztes fél is kapott 2 pontot.) A bajnok együttes 80,3, az erzsébetiek 63,8, a mûvészcsapat 61,1 százalékos teljesítményt nyújtott. Összeállítások, zárójelben a bajnoki mérkõzések száma: Újlak: dr.kézdy Árpád (21), dr.irtó István (20), Balló Imre (6), Heitler Ferenc (5). Pestszenterzsébet: Jánoska Antal (23), Bujdosó István (23). Szintézis: Gerots Zoltán (18), Fáy Krisztina (15), G.Szabó Attila (7), Ablonczay D.Horváth Tibor (7), Pócs Tamás (2). Szigethy: Szigethy András (2), Valkovszky Judit (2). Nagytétény: Serák Erzsébet (1), Kovács István (1). (A történelmi elsõ tarokk magyar bajnokságon összesen tehát 15-en vettek részt.) A bajnokság lebonyolítási formája, a fix páros csapatverseny beváltotta a hozzá fûzött reményeket, nagymértékben hozzájárult a tarokk, mint objektív mércével mérhetõ versenysport létrejöttéhez! A bevált formához már csak egy hitelesebb számítási módot kell találni (ezt a bajnokság során - a kitartó kísérletezés ellenére - nem sikerült még kialakítani) és a tarokk szellemi versenysportként is játszható! (A megoldás a 2. bajnok- TAROKKÉLET 1.

2 ság kiírására született meg, errõl a Versenykiírás részletes tájékoztatást ad.) A fix párok lehetõséget adnak a csapatoknak sajátos csapatlicitrendszerek kidolgozására. Ezzel a lehetõséggel éltek is az együttesek, valamennyi csapat kidolgozta - több, kevesebb sikerrel - alkalmazta is saját licitrendszerét, melyek a csapatra jellemzõ sajátosságokat mutatnak. A Pestszenterzsébet együttesének licitrendszere Centrum-ellenes, ugyanakkor a Fácán bemondására is kidolgozott jelzésrendszerük van (!), mely biztonsága eléri az e bemondásnál elérhetõ 50 százalékos maximumot. A mûvészcsapat licitrendszere külsõ szemlélõ számára - erõszakosnak tûnik, gyakori a Kettõvel, nemritkán Egyessel való indítás a licitálás során, tudomásom van a partnerek közötti színtartás alkalmazására vonatkozóan is. Saját csapatom (az Újlak Árpád Fejedelem immár bajnokcsapata, a szerk.) licitrendszere emlékeztet leginkább a hagyományos licitálásra, bár e rendszer merevsége néha oda vezet, hogy elmarad néhány teljesíthetõ szlem bemondása. Ennek ellenére - még ha kicsit szubjektívnek tûnik is - az az érzésem, hogy a csapat sikeréhez nagyban hozzájárult ez az egyszerûbb, de éppen ezért jól alkalmazható licitrendszer. Megállapítható, hogy a licitrendszerek továbbfejlesztése terén - különösen a védõként való licitálásnál - még óriási, eddig kihasználatlan lehetõségek állnak a csapatok elõtt! Az újonnan bevezetett jelentések és szlemek beváltak - színesebbé, érdekesebbé tették a játékot, tág teret biztosítanak a csapatoknak a taktikázásra, a lapjaikban rejlõ lehetõségek kihasználására. Velük szemben pusztán az alábbi kifogások merültek fel: sok a bemondások száma, magas a Terc és a Vannak értéke, Volát mellett a Duplajáték díjazása. (Ez utóbbira - mivel hosszabb megfontolást igényel - nem térek ki.) Az új jelentések értékével kapcsolatban megoldás lehet értékük leszállítása pl. 3 és 4 pontra. A bemondások számával kapcsolatban pedig: az új bajnoki évadban a mérkõzések elõtt a csapatok megállapodhatnak 3 kategóriában - paskievics, illusztrált, magas - mely mindegyike egyformán bajnoki érvényû lesz. Tehát a bemondások számát - egy-egy adott mérkõzést tekintve - a játszó felek döntik el. Összefoglalva elmondható, hogy az 1. Magyar Bajnokság jó hangulatban, átlagában közepesnél alig rosszabb színvonalon (2,72 csillag) zajlott le. A csapatok a bajnoki küzdelmeket igen komolyan vették, ez azonban soha nem ment a sportszerûség rovására. A bajnokság megrendezére jó kezdeményezés volt, folytatása - immár egy objektívebb számítási móddal - még igen sok kellemes órát fog szerezni valamennyi résztvevõnek. Várjuk minél több csapat nevezését a 2. Magyar Bajnokságra, melyet fix páros csapatverseny formában, létrarendszerben és tetszés szerint alkalmazható kategóriában rendezhetünk meg! 2. TAROKKÉLET

3 2. GEROTS ZOLTÁN: VISSZAOSZTÁS... ÉS MEGSZÜLETIK A TAROKKSPORT? Az Európa-szerte évszázadok óta ismert gyönyörû játék, a tarokk, hazánkban is honos igen régóta. Népszerûségi rangsort nézve azonban a századforduló idején megelõzte õt a bridzs, az alsós, jelen idõkben pedig a bridzs és az ulti. Az 1984, 1985 és 1986-os év azonban döntõ dátum e szép játék történetében: 1984-ben megjelenik a Kártyások könyve, melyben a hazai tarokkozás egyik kimagasló személyisége, dr.kosdi Kovács Endre a 42 lapos húszashívásos tarokk - egymásra épülõ - két emeletét, a paskievics és az illusztrált (palatinusz) játékot nemcsak ismerteti, hanem elméleti munkát is közread közel félszáz oldalon. E kitûnõ írás hatására gyakorlatilag elfogynak a kártyacsomagok a trafikokból, játékboltokból, s ami még inkább örvendetes: fiatalok is kedvet kapnak e sokirányú gondolkodást megkívánó játékhoz! 1985-ben - elsõsorban e könyv, és szerzõjével való találkozások hatására - létrejön az elsõ magyar bajnokság, valamint több verseny. Ez évben több reform is éri a tarokk néhány formáját: kialakul a páros tarokk, mely által döntõ fejlõdésnek indul a tarokkélet. A fix páros játékmód - melynél nincs szükség a XX-ast hívni, hiszen adott a partner - lehetõvé teszi a versenyzés megindulását elsõ hónapjára pedig elkészül a visszaosztásos lebonyolítási forma, melyben a játékosok azonos lappal, azonos feltételek mellett játszhatnak a bajnoki pontokért! Az ez évi, immár 2. bajnokságban azonos lapokkal játszanak a párosok, ami oly módon történik, hogy a kiosztott lapokat a játékosok lejátszáskor nem egymásra, hanem egymás mellé dobják, s emiatt a leosztás végén visszakerül a játékosokhoz az eredeti lap. (A skartolásnál megváltozó egy vagy két lap jelzését segédtalon használatával lehet megoldani.) A leosztás végén a lapokat az eredeti kiosztással fordított sorrendben (4. hely, 3. hely, 2. hely, 1. hely, talon) egymásra tesszük, tetejére pedig lefordítva az eredményt, fölírva az osztó nevét helyezzük. Tetszés szerinti leosztás után (bajnoki mérkõzéseken minimum 12) kevert sorrendben visszaosztjuk a leosztásokat - két hellyel arrébb - és az így lejátszott leosztás eredményét összehasonlítjuk az elõzõ teljesítéssel. Az ily módon azonos lapokkal és azonos ellenféllel játszó párosok közül az nyeri 1:0 arányban a leosztást, aki több pontot ért el, mint ellenfele. Azonos pontszámok esetén 0:0, döntetlen az eredmény. A mérkõzés végeredményét a leosztások eredményének az összegzése adja meg. Az idei bajnokságban gyõzelemért 2, döntetlenért 1, vereségért 0 pont jár. TAROKKÉLET 3.

4 1. Újlak - Pestszenterzsébet 9:3 Bp.Pesterzsébet, január 31. Újlak: dr.kézdy Árpád, dr.irtó István. A tavalyi évad legeredményesebb játékosának, dr.irtó Istvánnak várható katonai behívója miatt máris korai rangadókkal kezdõdött a bajnokság. A két elõkészületi mérkõzésen jó formát mutatott (9:3 és 6:5) bajnokcsapat dr.irtó treff Mariage-ával símán nyerte a rangadót az utolsó leosztásokban sokat kockáztató hazai csapat ellen. 2. Újlak - Pestszenterzsébet 7:5 Bp.Újlak, február 4. Újlak: dr.kézdy Árpád, dr.irtó István. A vendégcsapat elsõ ütõje, a káró Mariage-t elérõ Jánoska Tóni remek játékának köszönhetõen felnõtt a feladathoz az erzsébeti gárda. A rendkívül izgalmas mérkõzésen az utolsó, 24. leosztásra maradt a döntés - ekkor 6:5 volt a nyert leosztások aránya. Ekkor azonban - az addig jól játszó Bujdosó - már nyert licit után 7 tarokkal a 2. kihívásnál kitette XXI-esét, melyre a mögötte mindössze 3 tarokkal (!) ülõ dr.kézdy azonnal rávágta a skízt! Döntetlen helyett 7:5... drámai végkifejlet! Jókai Mór - a híres Szomaházy szerkesztette Kártya Codexben - írta: a tarokk nem csak játék, hanem egyenesen jellempróba! Nos, Jánoska Tóni a tragikus befejezés után is hazavitte autóján csapattársát, ami igen nagy lelkierõre vallott Újlak - Pestszenterzsébet 8:3 Bp.Pesterzsébet, február 7. Újlak: dr.kézdy Árpád (Betlehem), dr.irtó István. dr.kézdy Árpád a tarokksport történetének elsõ Betlehemét érte el! dr.kézdy Árpád dr.irtó István Jánoska Antal Bujdosó István skíz, XXI, XX, XVI, XII, XI, XVIII, XIII, XIX, XVII, XV, XIV, X, VI, VIII, III, IX, V, VII, IV, II, pagát, L, 1, K, K, D, L, K, B, B, 10, K. B. 10. L. Kettõ Passz Egy Passz Tartom Passz Szóló Passz Tartom Szóló játék (4)Kiskirály (1) Passz Passz Tous les trois (2)Duplajáték (16) Pagátfogás (8)Volát (24) Terc (4) Körpassz Négy király (4) Betlehem (35) XIX + XIV (indul)ii XVIII V XV + VI III IX XVI + XI VIII XVII + VII X XIII XXI + XX pagát L skíz + IV XII 1 K + B K + D B B K + L K L 4. TAROKKÉLET

5 Egy szép Ultimó a 3. leosztásból: Újlak Pestszenterzsébet dr.kézdy Árpád dr.irtó István Jánoska Antal Bujdosó István XX, XIX, skíz, XV, XXI, XVIII, XVI, XI, XIV, IX, XIII, XII, XVII, VI, X, V, VIII, K, VII, III, IV, L, B, 1, B, K, II, pagát, B, 1, D, L, L. K. K. B. Kettes játék (2)Passz 8 tarokk (1) Passz Kiskirály (1)Passz Terc (3) Terc (3) Passz Passz Passz Csendes Négy király (2) Csendes pagát Ultimó (5) XIX + XII (indul)iv XVI VIII skíz + VI V XX + II XVII X IX XV XVIII + XI XIV + K L 1 L III XXI + B B VII + 1 B K XIII + B L K pagát + K D dr.irtó István: Az Ultimót nem mertem bemondani, Tóniék lehettek volna 7-2-ben is. TAROKKÉLET 5.

6 4. Pestszenterzsébet - Újlak 7:5 Bp.Újlak, február 18. Újlak: dr.kézdy Árpád, dr.irtó István. A sorozatos vereségek hatására az erzsébetiek - Jánoska újításaival - változtattak licitrendszerükön. Nos, ezúttal végig jobban játszottak, és Bujdosó szép csendes sas Ultimójával az utolsó leosztásban a maguk javára fordították a rangadók eddig számukra vesztes kimenetelét. Az újlakiakat Irtó doki szép kõr Mariage-a vigasztalhatta. 5. Pestszenterzsébet - Újlak 6:5 Bp.Pesterzsébet, február 21. Újlak: dr.kézdy Árpád, dr.irtó István. A katonai behívó miatti búcsúmérkõzését játszó dr.irtó István 11:1-es, vagy 10:2-õs gyõzelemre tippelt (természetesen saját csapata javára), nem is sejtve, hogy az utolsó leosztást követõen - kissé klinikai állapotba kerülvén - ezt kiáltozza: Széttépem az igazolásomat... stb. A mérkõzést követõ botrány újólag igazolta sportágunk keménységét, valahol a jéghoki és a kick-box között...j Versenyzõi elírás miatt ugyanis eggyel kevesebb leosztásra került sor, és ezt reklamálta - sárga lap kíséretében (zsûri: végre használhatom a sárga lapot... ) - az egyébként higgadtságáról közismert szimpatikus sportember. Miután az elõzõ rangadók békés hangulata miatt félõ volt, hogy sportágunk hanyatlani kezd, ez a botrány szinte jót tett... (Különben is: az olasz taroccare szó zsörtölõdést jelent...) A Csapatbajnokság állása: 1. Újlak 6 34:24 dr.kézdy, dr.irtó 2. Pestszenterzsébet 4 24:34 Jánoska, Bujdosó 3. Szintézis 0 0:0 Gerots, Fáy, A.Horváth Trófealista: 1. dr.kézdy Árpád 2 XXI-fogás, Betlehem 6. TAROKKÉLET

7 3. GEROTS ZOLTÁN: NÉGY LEGJOBBOS ELSZÁMOLÁS A HÚSZASHÍVÁSBAN Az idei paskievics létraversenyen az adott fordulóban nem az összes leosztás pontszámát adjuk össze, hanem a 4 legjobb leosztás eredményét. Íly módon - miután számos leszotás kiesik, az érvényre jutó leosztásokban nem lehet panaszkodni sem a lapjárásra, sem a partnerhibára, hiszen ezek gyakorlatilag a végeredménybe nem kerülnek! Javaslom továbbá e módszer kiterjesztését az egész húszashívásos versenyelszámolásra, mely az alábbi pozitív változásokat vonja maga után: a) a legszélsõségesebb lapjárás esetén - lásd Bujdosó Pista a 4. paskievics-fordulóban kapott Betli lapjait - a rossz forduló kiesik a tabelláról. b) Mivel az adott fordulóban nem a végsõ helyezés, hanem a szerzett játszmapont dominál, az utolsó leosztásokban a hátrányos helyzetben - rendszerint a partnert sújtó - kockáztatás fölöslegessé válik. c) A 4 legjobb leosztás + a 4 legjobb forduló kettõs szûrõjén kiesik a rossz lapjárás, vagy az indiszponált - ebben a tarokkjátékmódban véletlenül összekerült - partnerek hibája, az eredmény lényegesen közelebb jár a valós teljesítményhez. d) Az eddigiekben - önhibáján kívül - asztalhoz kevesebbet ülõ játékos (család, munkaidõ stb.) behozhatatlan hátrányba került a többiekhez képest. Most, ezek a játékosok is beleszólhatnak a jó helyezések kialakításába! A 2. Paskievics Létraverseny állása 4 játszma után: 1. Gerots Zoltán 76, 54, 38, Heiler Ferenc 97, dr.kézdy Árpád 87, Serák Erzsébet 53, Bujdosó István 45, Kovács István Fáy Krisztina 51, Ablonczay Horváth T dr.orosz Sándor TAROKKÉLET 7.

8 4. BEMUTATKOZÁS XXI-FOGÁSSAL: GYORSINTERJÚ DR.OROSZ SÁNDORRAL 8. TAROKKÉLET A 2. paskievics létraverseny 4. fordulója után üldögélünk a nagyon boldog dr.orosz Sándoral, a Duna-parti partit követõ dumapartin. - Õszinte lehetek? Még most is remeg kezem-lábam az izgalomtól, hisz nem mindennapi dolog az, ha valaki bemutatkozó partijában, rögtön az elsõ leosztásban a XXI-es mögött ül skízével... Már tudtuk dr.kézdy Árpádtól, hogy egy igen jó tarokkos száll be a versenyéletbe, ezért elárulhatom, amikor elfogtad a XXI-est, akkor elkezdtünk remegni, te jó ég, mi lesz még ezután? Mindenesetre, a többi játékostársam nevében is gratulálok bravúros bemutatkozásodhoz, és további jónéhány szép húzásodhoz, amivel igazoltad a rólad érkezõ jó híreket. Egyáltalán, mióta játszol? ben, dr.kézdy Árpád ismertette meg velem a jogi egyetemen e gyönyörû játékot. Itt rendszeresen játszottam, aztán egy idõre vidékre kerültem, ahol nem volt módom tarokkozásra - az utóbbi idõben a bridzzsel kacérkodtam. Szerencsére Árpi révén hozzájutottam a Tarokkélet jónéhány példányához, és ezek után, gondoltam természetes, hogy alig vártam: bekerülhessek a versenyéletbe is. Mint tudod, az idén több kategóriában is lesz, ill. folyik verseny. Melyeken láthatunk majd? - A paskievics versenyen feltétlenül szeretnék folyamatosan részt venni. A Tarokkéletbõl megismertem az illusztrált tarokkot is, a páros tarokkot is, ezek versenyein majd késõbb játszanék - egyelõre szeretnék jól helyt állni a paskievicsen. További jó fogásokat, sõt, szögezést kívánok... - Köszönöm, és még hozzá tenném: valószínûleg nálunk, Albertfalván is lehet majd egyegy fordulót játszani. Gerots Zoltán TAROKKélet Alapítva: 1985 Alapító-fõszerkesztõ: Gerots Zoltán Mûvészeti szerkesztõ: Bujdosó István A kiadó címe: 1082 Bp. Horváth M. tér 1.

Alapította: Gerots Zoltán

Alapította: Gerots Zoltán 1986. II. ÉVFOLYAM, 4. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán DECEMBER 10. GEROTS ZOLTÁN: AZ ÚJLAK MEGVÉDTE BAJNOKI CÍMÉT 1984 telén néhányan úgy gondoltuk, hogy fel kellene ébreszteni 1985 folyamán már ébresztettük

Részletesebben

Alapította: Gerots Zoltán

Alapította: Gerots Zoltán 1987. III. ÉVFOLYAM, 4. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán DECEMBER 10. GEROTS ZOLTÁN: ÚJ BAJNOK, A SZINTÉZIS Két újlaki gyõzelem után új név került a bajnokok serlegére: a Szintézis csapatának a neve. Miután

Részletesebben

GEROTS ZOLTÁN: ÚJ TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELÉS: A KRITÉRIUMOS RENDSZER

GEROTS ZOLTÁN: ÚJ TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELÉS: A KRITÉRIUMOS RENDSZER 1990. VI. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán MÁJUS 1. GEROTS ZOLTÁN: ÚJ TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELÉS: A KRITÉRIUMOS RENDSZER Január elsején megkezdõdött az immár 6. tízlapos tarokk magyar csapatbajnokság.

Részletesebben

Alapította: Gerots Zoltán

Alapította: Gerots Zoltán 1988. IV. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán MÁJUS 1. GEROTS ZOLTÁN: MEGKEZDÕDÖTT A 4. BAJNOKSÁG Egy játék felnõtté válásának egyik legfontosabb mércéje - a felügyelõ szerv, az ÁISH szerint -

Részletesebben

2. GEROTS ZOLTÁN: EGY ÚJ JÁTÉK, AZ ALTIANSZ

2. GEROTS ZOLTÁN: EGY ÚJ JÁTÉK, AZ ALTIANSZ 1996. XII. ÉVFOLYAM, 2. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán DECEMBER 2. GEROTS ZOLTÁN: EGY ÚJ JÁTÉK, AZ ALTIANSZ Miután royal bajnoki meccsek kezdésére várva - negyedik játékos híján - hol ultizunk, hol alsózunk

Részletesebben

3. GEROTS ZOLTÁN: A ROYAL FÕBB ELTÉRÉSEI A PÁROS TAROKKTÓL

3. GEROTS ZOLTÁN: A ROYAL FÕBB ELTÉRÉSEI A PÁROS TAROKKTÓL 1991. VII. ÉVFOLYAM, 2. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán DECEMBER 3. GEROTS ZOLTÁN: A ROYAL FÕBB ELTÉRÉSEI A PÁROS TAROKKTÓL A tarokk történetében az elsõ nagy váltás akkor volt, amikor a hívásos játékmód

Részletesebben

17. GEROTS ZOLTÁN: KÁDÁR GYÖRGY ÉS SIPOS ZOLTÁN NYERTE A SUZUKI HÁZ GRAND PRIX-T

17. GEROTS ZOLTÁN: KÁDÁR GYÖRGY ÉS SIPOS ZOLTÁN NYERTE A SUZUKI HÁZ GRAND PRIX-T XXIII. ÉVFOLYAM, 6. SZÁM Alapította: Gerots Zoltán 2007. JÚNIUS 17. GEROTS ZOLTÁN: KÁDÁR GYÖRGY ÉS SIPOS ZOLTÁN NYERTE A SUZUKI HÁZ GRAND PRIX-T A II. Suzuki Ház Grand Prix végeredménye: 1. Sipos Zoltán,

Részletesebben

Alapította: Gerots Zoltán

Alapította: Gerots Zoltán 1985. I. ÉVFOLYAM, 3. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán DECEMBER 11. GEROTS ZOLTÁN: AZ ÚJLAKIAK NYERTÉK AZ ELSÕ TAROKK BAJNOKSÁGOT Befejezõdött Magyarország tarokk-történelmének elsõ bajnoksága, az enciklopédiák

Részletesebben

A magas tarokkra való áttérés - Gróf András (Zsiráf)

A magas tarokkra való áttérés - Gróf András (Zsiráf) A magas tarokkra való áttérés - Gróf András (Zsiráf) - 2017.12.31. 1. BEVEZETŐ GONDOLATOK XXI fogás: Az alapvető eltérés a jelenlegi illusztrált szabályzathoz képest, hogy a XXI fogás pontszáma Dr. KE

Részletesebben

GEROTS ZOLTÁN: MEGKEZDÕDÖTT A 9. ROYAL VERSENYIDÉNY

GEROTS ZOLTÁN: MEGKEZDÕDÖTT A 9. ROYAL VERSENYIDÉNY 1993. IX. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán JÚLIUS 1. GEROTS ZOLTÁN: MEGKEZDÕDÖTT A 9. ROYAL VERSENYIDÉNY Továbbra is létrarendszerben kezdõdött meg az idei, immár 9. magyar royal tarokk csapatbajnokság,

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI BOCSA DIÁKOLIMPA VERSENYKIÍRÁS

2014/2015. TANÉVI BOCSA DIÁKOLIMPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. TANÉVI BOCSA DIÁKOLIMPA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A 2014-2015. tanévi Magyarország Bocsa Diákolimpia bajnoka cím, és a további helyezések eldöntése. Tehetséggondozás, egy látványos,

Részletesebben

GEROTS ZOLTÁN: 52 MECCS

GEROTS ZOLTÁN: 52 MECCS 1995. XI. ÉVFOLYAM, 1. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán JÚNIUS 1. GEROTS ZOLTÁN: 52 MECCS Szinte hihetetlen: kedvenc játékunk, a royal tarokk immár évtizedes (!) múltra tekint vissza... Ennyi ideje kezdtem

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem

2015. MÁRCIUS 22. (vasárnap) Vasas Sport Club (1139 Budapest Fáy u. 58. ) Gedó György Ökölvívó terem a MÖSZ által 2015.évre kiírt Régiók Közötti up.csapatbajnokság RÉGIÓS CSAPATTALÁLKOZÓ-jának VERSENYKIÍRÁSA Preambulum: A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) az Emberi Erőforrások Minisztériumával mint

Részletesebben

Farsangi Paskievics Tarokkverseny Biatorbágy

Farsangi Paskievics Tarokkverseny Biatorbágy Farsangi Paskievics Tarokkverseny Biatorbágy Helyszín: Közösségi Ház Biatorbágy, Fő utca 94. Ez a közösségi ház nem azonos a Faluházzal, ahol a júniusi nagy országos kupát rendezzük, a címe: Biatorbágy,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről.

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről. Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2018/19. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2017/2018. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2017/18. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

27. GEROTS ZOLTÁN: MEGVAN AZ ELSÕ QUART IS!

27. GEROTS ZOLTÁN: MEGVAN AZ ELSÕ QUART IS! XVII. ÉVFOLYAM, 6. SZÁM. A szép tavasz (Rák Mari: Triumf) után jól kezdõdik a nyár: megvan az elsõ Quart is! Nemcsak mennyiségileg, hanem sportág-történetileg is hullanak a trófeák köszönhetõen annak,

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata 1. A ranglista célja: A MF(S)Sz által kiírt és/vagy rendezett versenyrendszerben a játékosokat objektíven pontozza és ez alapján a játékosok

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK 2008. OKTÓBER 23-24. DEBRECEN PROGRAM A SPORTNAPOK RÉSZVEVŐI: - DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA - KECSKEMÉTI FŐISKOLA - PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM - BUDAPESTI MÜSZAKI FŐISKOLA

Részletesebben

ÍRÁSBELI SZAVAZÁS /ELJÁRÁSI SZABÁLYOK/ FŰTÉSI ENERGIAKÖLTSÉG-CSÖKKENTÉS 2013.

ÍRÁSBELI SZAVAZÁS /ELJÁRÁSI SZABÁLYOK/ FŰTÉSI ENERGIAKÖLTSÉG-CSÖKKENTÉS 2013. ÍRÁSBELI SZAVAZÁS /ELJÁRÁSI SZABÁLYOK/ FŰTÉSI ENERGIAKÖLTSÉG-CSÖKKENTÉS 2013. SZAVAZÁS I. Két forduló: I. Véleményfelmérés: (formális írásbeli szavazás) épületenként a tulajdonosok legnagyobb támogatását

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

A Magyar Bridzs Szövetség Mesterpont Szabályzata A Szabályzat

A Magyar Bridzs Szövetség Mesterpont Szabályzata A Szabályzat A Magyar Bridzs Szövetség Mesterpont Szabályzata 2005. Jelen szabályzat célja, hogy a Magyar Bridzs Szövetség (MBSz) tagszervezetei versenyengedéllyel rendelkező játékosait az e szabályzat hatálya alá

Részletesebben

Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Fejér Megyei Asztalitenisz Szövetség 8000 Székesfehérvár Piac tér 12 14. Fejér megye 2013/2014. évi megyei I. osztályú felnőtt férfi asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1. A bajnokság célja:

Részletesebben

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2015. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

V E S Z P R É M M E G Y E I T E N I S Z C S A P A T B A J N O K I V E R S E N Y K I Í R Á S Megyei I., II. és Senior osztály

V E S Z P R É M M E G Y E I T E N I S Z C S A P A T B A J N O K I V E R S E N Y K I Í R Á S Megyei I., II. és Senior osztály 1 V E S Z P R É M M E G Y E I T E N I S Z C S A P A T B A J N O K I V E R S E N Y K I Í R Á S 2018. Megyei I., II. és Senior osztály 1. A csapatbajnokság (továbbiakban CSB) rendezője, célja, indulás feltételei

Részletesebben

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017.

Kőbányai Kenguru Kupa. Versenykiírás 2016/2017. ZSÍROS TIBOR KOSÁRLABDA AKADÉMIA KŐBÁNYAI DIÁKOK SPORTEGYESÜLETE Kőbányai Kenguru Kupa Versenykiírás 2016/2017. 2016/2017. KŐBÁNYAI KENGURU KUPA 2. 1. A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2013 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól

Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól Dobble Denis Blanchot játéka 2-8 játékos számára 7 éves kortól Mi a Dobble? A Dobble egy 55 lapos kártyapakli, melynek minden lapján 8 szimbólum látható. A lapokon összesen több mint 50 különbüző szimbólum

Részletesebben

NBI/B Nıi Keleti csoport bajnokság 2010-2011. évi sorsolása info@worldhandball.com

NBI/B Nıi Keleti csoport bajnokság 2010-2011. évi sorsolása info@worldhandball.com Sorszám: Csapat NBI/B Keleti csoport Nıi 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. I. Forduló szeptember 12. II. Forduló szeptember 19. III. Forduló október 3. IV. Forduló október 10. www.worldhandball.com

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: 8/09. 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ I. kcs. kispályás

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága. Versenykiírás B U D A P E S T 2018 / 2019. évi, 9. nyílt Senior Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása a Szövetség tagjainak és egyéb,

Részletesebben

Magyar Bajnokság. Versenysport kategória évi versenykiírás

Magyar Bajnokság. Versenysport kategória évi versenykiírás ! Magyar Bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni a sportág

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2014 KATEGÓRIÁK NYÁR: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel (MOATSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel (MOATSZ) együttműködésben hirdeti meg. Asztalitenisz A és B KATEGÓRIA A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel (MOATSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: Az asztalitenisz sportág népszerűsítése

Részletesebben

SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT.

SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT. SZEKSZÁRDI SPORTKÖZPONT NKFT. 7100 Szekszárd, Keselyűsi u. 3. Lev. cím: 7101 Szekszárd Pf. 214. web cím:http://www.sportcsarnokszekszard.hu e-mail: titkarsag@sportcsarnokszekszard.hu Tel.: 74/315-733 SZEKSZÁRD

Részletesebben

6/2015-2016 sz. Közlöny

6/2015-2016 sz. Közlöny 700 Szekszárd, Keselyűsi út 3. 6/205-206 sz. Közlöny Szekszárdi Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 205-206. év 5. JÁTÉKNAP EREDMÉNYEI I. PÁLYA ford dátum idő hazai csapat - vendég csapat ered Pont 5

Részletesebben

35. GEROTS ZOLTÁN: ÖSSZETETT BAJNOKSÁG, JÖVÕRE!

35. GEROTS ZOLTÁN: ÖSSZETETT BAJNOKSÁG, JÖVÕRE! 2000. XVI. ÉVFOLYAM, 10. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán OKTÓBER 35. GEROTS ZOLTÁN: ÖSSZETETT BAJNOKSÁG, JÖVÕRE! Csak magam alatt vágom a fát, hiszen tudom, hogy ez (is) egy újabb pluszmunka, amit csinálni

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND

2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 2012. ÉVI NŐI STRANDLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 1. NEVEZETT CSAPATOK A női strandlabdarúgó tornára 10 csapat nevezését fogadtuk el, név szerint: 1. United 2. Univerzum NFC 3. Kormányőr SE 4. Siófok

Részletesebben

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017

REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017 REFORMÁTUS ISKOLÁK ORSZÁGOS SAKK- ÉS ASZTALITENISZ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2017 A verseny rendezője: KISKUNHALASI REFORMÁTUS KOLLÉGIUM SZILÁDY ÁRON GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM 6400 Kiskunhalas, Kossuth

Részletesebben

2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018-AS TANÉV PEST MEGYEI VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Kedves Kollégák! Az idei tanévben 14 csapat nevezett a VI. korcsoportos lányok megyei kézilabda diákolimpiai küzdelmeire.

Részletesebben

DIÁKOLIMPIAI 2013/2014

DIÁKOLIMPIAI 2013/2014 DIÁKOLIMPIAI 2013/2014 www.fodisz.hu KAPKODD a LÁBAD! JÁTÉKOS SOR- és VÁLTÓVERSENY ZALAEGERSZEG, 2014. ÁPRILIS 11-12. Általános Tudnivalók Csapatok érkezése: 2014. április.11. /péntek/ 14.00-ig Cím: Zalaegerszeg

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Sakk Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg a versenyt az MDSZ-szel kötött

Részletesebben

47. SPRECHER KÁROLY: GRAND PRIX A SUZUKI HÁZBAN

47. SPRECHER KÁROLY: GRAND PRIX A SUZUKI HÁZBAN 2002. XVIII. ÉVFOLYAM,. SZÁM. 47. SPRECHER KÁROLY: GRAND PRIX A SUZUKI HÁZBAN Seres Gábor elnök-vezérigazgató úr meghívására november 24-én a royal tarokk krémje gyûlt össze a Suzuki Ház autószalonban,

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

8. GEROTS ZOLTÁN: DÍJKIOSZTÁS - KUPAÖZÖNNEL

8. GEROTS ZOLTÁN: DÍJKIOSZTÁS - KUPAÖZÖNNEL 2004. XX. ÉVFOLYAM, 2. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán FEBRUÁR 8. GEROTS ZOLTÁN: DÍJKIOSZTÁS - KUPAÖZÖNNEL Harmadszor is bajnokok a Darazsak Nagy Márti és Surányi Ági nagyszerû évet zárt Sikora István

Részletesebben

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29.

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29. Kedves Tarokk Barátok! Örömmel tudatom Veletek, hogy idén immáron 8. alkalommal rendezzük meg Szilvásváradon a hagyományos Gibás Imre tarokkkupát, illetve természetesen csatlakozunk az Országos tarokkverseny

Részletesebben

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna 2017. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

Ranglista és Minősítési Szabályzat

Ranglista és Minősítési Szabályzat MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG Hatályos: 2013.január 1-től Az MTLSZ Elnöksége által elfogadva 2013.január 7-én Készítette: Bakó László és Borka György 1 1 Egyéni ranglista 1.1 Az MTLSZ minden Ranglista verseny

Részletesebben

Tananyag: Kiss Béla - Krebsz Anna: Lineáris algebra, többváltozós függvények, valószínűségszámítás,

Tananyag: Kiss Béla - Krebsz Anna: Lineáris algebra, többváltozós függvények, valószínűségszámítás, // KURZUS: Matematika II. MODUL: Valószínűség-számítás 16. lecke: Kombinatorika (alapfeladatok) Tananyag: Kiss Béla - Krebsz Anna: Lineáris algebra, többváltozós függvények, valószínűségszámítás, 3.1.

Részletesebben

A KLASSZIKUS 20-AS PASKIEVICS VÉDELMÉBEN!!!

A KLASSZIKUS 20-AS PASKIEVICS VÉDELMÉBEN!!! A KLASSZIKUS 20-AS PASKIEVICS VÉDELMÉBEN!!! A tarokk szakirodalomban minden nagyra becsült szerző elfogadja, hogy az alapjáték a 20-as hívásos Paskievics. Ezt a gyönyörű és kristálytiszta logikával felépített

Részletesebben

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS F E J É R M E G Y E B A J N O K A A M A T Ő R 5 + 1 K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, 2018. DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel

Részletesebben

V-VI.korcsoport A kategória FIÚK

V-VI.korcsoport A kategória FIÚK V-VI.korcsoport A kategória FIÚK A verseny célja: Versenyzési lehetőségek biztosítása mellett eldönteni a megyei bajnoki címet. Verseny rendezője: a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület Nevezés: Az MDSZ

Részletesebben

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014.

NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. NŐI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Hétköznapi Sakk Csapatbajnokság Elérhetőség: Dancs Tibor telefon: 06-70-245-6185

Hétköznapi Sakk Csapatbajnokság Elérhetőség: Dancs Tibor telefon: 06-70-245-6185 A 2014/2015 évi Hétköznapi 6 fős csapatbajnokság versenykiírása 1. A bajnokság célja: az amatőr csapatok közötti erőviszonyok felmérése, csapatbajnoki cím megszerzése és az egymás közötti sportbarátság

Részletesebben

A magas tarokkra való áttérés Verzió:

A magas tarokkra való áttérés Verzió: A magas tarokkra való áttérés Verzió: 2018.09.09. 1. BEVEZETŐ GONDOLATOK (pirossal az újdonságok) XXI fogás: Az alapvető eltérés a jelenlegi illusztrált szabályzathoz képest, hogy a XXI fogás pontszáma

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

47. GEROTS ZOLTÁN: FÚJÓ 100. TRÓFEÁJA - HÁRMASBAN

47. GEROTS ZOLTÁN: FÚJÓ 100. TRÓFEÁJA - HÁRMASBAN 00. XIX. ÉVFOLYAM, 10. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán OKTÓBER 47. GEROTS ZOLTÁN: FÚJÓ 100. TRÓFEÁJA - HÁRMASBAN Pezseg a tarokkélet gyõri szakosztályunkban! A Törökverõ vendéglõben egymást érik a royal,

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. szám:8/09 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ IV. kcs. kispályás

Részletesebben

2018/2019-AS TANÉV PEST MEGYEI V-VI. KORCSOPORTOS AMATŐR FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019-AS TANÉV PEST MEGYEI V-VI. KORCSOPORTOS AMATŐR FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019-AS TANÉV PEST MEGYEI V-VI. KORCSOPORTOS AMATŐR FIÚ KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Nevezett csapatok: Fiúk Érd, Vörösmarty Mihály Gimnázium Vác, Madách Imre Gimnázium Vác, Boronkay György

Részletesebben

Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok!

Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! 2 Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! Örömteli tisztelettel köszöntöm a sportolókat, szervezőket, kedves vendégeinket a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya nevében a Belügyminisztérium

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

Black Jack A játék menete és további szabályok

Black Jack A játék menete és további szabályok Black Jack A játék menete és további szabályok Az Amerikai Black Jack nevű játékot 6 csomag 52 lapos francia kártyával kell játszani. A játék célja az, hogy a játékos a 21-es összértékhez minél közelebb

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A felsőoktatási intézmények női és férfi hallgatói részére színvonalas versenyzési lehetőség biztosítása vívás sportágban.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI FLOORBALL - NAGYPÁLYÁS DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Floorball - nagypályás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

5. GEROTS ZOLTÁN: RIPP ÁGNES HARMADIK SPECTRUMA

5. GEROTS ZOLTÁN: RIPP ÁGNES HARMADIK SPECTRUMA 1998. XIV. ÉVFOLYAM, 2. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán AUGUSZTUS 5. GEROTS ZOLTÁN: RIPP ÁGNES HARMADIK SPECTRUMA Ripp Ági nem tud lekerülni a címoldalról! Ezúttal azért, mert olyan bravúrt ért el, melyhez

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019-ES TANÉV PEST MEGYEI V.-VI. KORCSOPORTOS LEÁNY KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Kedves Kollégák! Az idei tanévben a visszalépések illetve a határidőn túl nevező csapatok miatt körülményes

Részletesebben

9. GEROTS ZOLTÁN: SIKORA ISTVÁN NYERTE AZ ELSŐ HÁRMAS ROYAL VERSENYT

9. GEROTS ZOLTÁN: SIKORA ISTVÁN NYERTE AZ ELSŐ HÁRMAS ROYAL VERSENYT XXVI. ÉVFOLYAM, 3. SZÁM Alapította: Gerots Zoltán 2010. MÁRCIUS 9. GEROTS ZOLTÁN: SIKORA ISTVÁN NYERTE AZ ELSŐ HÁRMAS ROYAL VERSENYT A két korábbi, Kontra Grand Prix-n lezajlott próba egyéni verseny után

Részletesebben

12. GEROTS ZOLTÁN: A FEHÉRVÁRI CLUBBA KERÜLT A HATVANI SERLEG

12. GEROTS ZOLTÁN: A FEHÉRVÁRI CLUBBA KERÜLT A HATVANI SERLEG XXIX. ÉVFOLYAM, 5. SZÁM Alapította: Gerots Zoltán 2013. OKTÓBER 12. GEROTS ZOLTÁN: A FEHÉRVÁRI CLUBBA KERÜLT A HATVANI SERLEG A II. Hatvani Mesterverseny végeredménye: 1. Kádár György, Rózsavölgyi Attila

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Doboz, Kossuth tér 3. sz. Tel:/Fax: 268-765. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április hó 25-én (csütörtökön)

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

V-VI.korcsoport A kategória FIÚK

V-VI.korcsoport A kategória FIÚK V-VI.korcsoport A kategória FIÚK A verseny célja: Versenyzési lehetőségek biztosítása mellett eldönteni a megyei bajnoki címet. Verseny rendezője: a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület Nevezés: Az MDSZ

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2016 2017 Budapest, 2016. augusztus 6. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL

A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL A GYORS REFLEXEK JÁTÉKA 2 5 JÁTÉKOS RÉSZÉRE 4 ÉVES KORTÓL Játékszabály Milyen játék a Dobble Kids? A Dobble Kids egy 30 lapos kártyapakli, amelynek minden lapján 6 állat látható. A lapokon összesen 30

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20013/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat)

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20013/ évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) HAJDÚ-BIHAR MEGYEI ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 20013/ 2014. évi FÉRFI CSAPATBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA (CSB, 4-es csapat) 1) A bajnokság célja: Rendszeres versenylehetőség biztosítása a sportág kedvelői, az

Részletesebben

Alapította: Gerots Zoltán

Alapította: Gerots Zoltán 2002. XVIII. ÉVFOLYAM, 7. SZÁM. Alapította: Gerots Zoltán JÚLIUS 25. DR.WERSÉNYI II. GYÖRGY: AZ ELSÕ ROYAL XVIII. Piatnik Magyar Csapatbajnokság, 326/8. 2002. július 30. Bp.Belváros. Gyõri Geszt és Ostyagyár

Részletesebben

Tisztelt Sporttársak!

Tisztelt Sporttársak! Tisztelt Sporttársak! Szeretettel köszöntünk Benneteket az Angyalföldi Sportiskola és DSE és a Budapesti Kézilabda Szövetség által szervezett kézilabda utánpótlás tornán. Időpont: 2015. december 19-20-21.

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG 1. RENDEZŐ: 2012/2013. évi Nemzeti SERDÜLŐ PÁROS Bajnokságok VERSENYKIÍRÁSA A Nemzeti SERDÜLŐ leány és fiú - PÁROS Bajnokságokat a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség /továbbiakban:

Részletesebben

...BAJNOKSÁG. ... /... évben

...BAJNOKSÁG. ... /... évben 1/9 Sorsz. CSAPAT 1. GYOMAENDRŐDI NKSE 2. ABONYI KC 3. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI LKC 4. CSORVÁSI SK 5. BÉKÉSCSABAI ENKSE II 6. TÚRKEVEI VSE 7. SZARVASI NKK 8. MAROSMENTI NKSE 9. GYULAI SE 10. LAJOSMIZSEI UKC 11.

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

A JÁTÉK TARTALMA. Játékosok: 2-4 Korosztály: 8 éves kortól Játékidő: kb. 15perc

A JÁTÉK TARTALMA. Játékosok: 2-4 Korosztály: 8 éves kortól Játékidő: kb. 15perc Maureen Hiron játéka Christine Hoffmeyer illusztrációival Játékosok: 24 Korosztály: 8 éves kortól Játékidő: kb. 15perc 1 1 + 1 1 1 2+ 2+ 4 4 3+ 3+ + 1 4 4 7 710 10 A JÁTÉK TARTALMA 73 játékkártya, a sarkain

Részletesebben

V-VI.korcsoport B kategória FIÚK

V-VI.korcsoport B kategória FIÚK V-VI.korcsoport B kategória FIÚK A verseny célja: Versenyzési lehetőségek biztosítása mellett eldönteni a megyei bajnoki címet. Verseny rendezője: a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület Nevezés: Az MDSZ

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2019/2020. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

2016. évben rendezett versenyek kupák eredményeinek kivonata Mesterbajnokság végeredményének kivonata

2016. évben rendezett versenyek kupák eredményeinek kivonata Mesterbajnokság végeredményének kivonata 2016. évben rendezett versenyek kupák eredményeinek kivonata 2016. Mesterbajnokság végeredményének kivonata 3. Ujváryné Marika 13 173 11. Orzó Péter 12 173 18. Zsámbokréty Dénes 11,5 129 42. Janikó Gyula

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK ELŐSZÓ.3 2012. ÉVI I. TÖRVÉNY A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉRŐL*.4 ELSŐ RÉSZ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK.4 I. FEJEZET BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK.

TARTALOMJEGYZÉK ELŐSZÓ.3 2012. ÉVI I. TÖRVÉNY A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉRŐL*.4 ELSŐ RÉSZ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK.4 I. FEJEZET BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK. TARTALOMJEGYZÉK ELŐSZÓ...3 2012. ÉVI I. TÖRVÉNY A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉRŐL*...4 ELSŐ RÉSZ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...4 I. FEJEZET BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK...4 1. A törvény célja...4 2. A törvény hatálya...4

Részletesebben

25/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT. Rájátszás 8. forduló FELNŐTT EREDMÉNYEK

25/ sz. Hivatalos közlöny MEGYEI II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT. Rájátszás 8. forduló FELNŐTT EREDMÉNYEK Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatósága Telefonok: 74/511-123 7100 Szekszárd, Keselyűsi u 3. 74/511-124 E-mail: tolna@mlsz.hu Fax: 74/412-857 Honlap cím: www.tolnalsz.hu 25/2012-2013 sz. Hivatalos

Részletesebben

UrbanSpin Kopogós Verseny Világbajnokság Kvalifikáció Kecskemét

UrbanSpin Kopogós Verseny Világbajnokság Kvalifikáció Kecskemét UrbanSpin Kopogós Verseny Világbajnokság Kvalifikáció Kecskemét 1. A verseny célja: A kopogós sportág népszerűsítése, versenylehetőség biztosítása a Kavlifikáció megszerzésére a Vilagbajnoki Döntőre. 2.

Részletesebben

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018

Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 Pest Megyei Kosárlabda Szövetség B33-as BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018 2016/2017. Pest Megye Versenykiírás PEST MEGYEI KOSÁRLABDA SZÖVETSÉG SZÉKHELY: 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3 POSTACÍM:

Részletesebben