A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A nyomtatás kelte Felülvizsgálat"

Átírás

1 oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. A termékkel kapcsolatos anyagok.. Cikkszám: -. Anyag/készítmény használata Növényvédıszerek. Gyártó/szállító: Montanwerke Brixlegg Aktiengesellschaft A-6230 Brixlegg, Werkstraße (Austria) Tel: Fax: MSDS@Montanwerke-Brixlegg.com. Szükség esetén nyújtott információ: N kívül a szokásos nyitva tartás: +43 (0)2732/ A veszélyek azonosítása. A veszély megjelölése: N Környezetre veszélyes. Az emberek és a környezet veszélyeztetettségére vonatkozó különleges információk A termék jelölése a többször módosított "Készítmények általános besorolási EK-irányelvei" számítási eljárása értelmében kötelezı. R 50/53 Nagyon mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. Osztályozási rendszer: Az osztálybasorolás megfelel az érvényes EK listáknak, de kiegészítik a szakirodalomból származó és a cégek által megadott adatok. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ. Kémiai jellemzés. Leírás: vizes szuszpenzió koncentrátum. Veszélyes alkotórészek: Kupferoxychlorid Xn, N, R20/22 R50/53 60% - 70% CAS EINECS További információk: A megadott veszélyességi utalások szövege a 16. fejezetben található. 4 Elsısegélynyújtási intézkedések. Általános információk: A mérgezési tünetek csak több óra elteltével lépnek fel, ezért orvosi felügyelet szükséges a baleset bekövetkeztétıl számított 8 órán keresztül. Az érintett személyeket vigyük friss levegıre.. Belélegzés után: Gondoskodjunk friss levegırıl; panaszok esetén keressük fel az orvost.. Bırrel való érintkezés után: Azonnal távolíitsuk el a szennyezett ruházatot. Azonnal mossuk le vízzel és szappannal és jól öblítsük le.. A szemmel való érintkezés után: A szemet folyó víz alatt néhány percen át öblítsük le, miközben a szemhéjat nyitva tartjuk és kérjünk orvosi tanácsot.. Lenyelés után: ánytassunk és hívjunk orvost. Azonnal keressük fel az orvost. (folytatása 2 oldalon)

2 oldalszám: 2/5 (folytatás az 1. oldalról) 5 Tőzvédelmi intézkedések. Megfelelı tőzoltószerek: A termék maga nem ég. A tőzoltással kapcsolatos intézkedéseket hangoljuk össze a környezettel.. Biztonsági okokból nem megfelelı tőzoltószerek: Vízsugár. Az anyag, égéstermékei vagy képzıdı gázai által keltett különleges veszélyeztetettség: evités-égés esetében mérgezıgázok képzıdhetnek Tüz estén az alábbiak fejlödhetnek: idrogénklorid (C1). Különleges védıfelszerelés: asználjunk védıálarcot. Viseljünk teljes védıöltözetet.. További adatok A veszélyeztetett tartályokat vízsugárral hőtsük. Az égési maradékokat és a szennyezett oltóvizet a hatósági elıírásoknak megfelelıen távolítsuk el. 6 Intézkedések véletlenszerő környezetbe engedés esetén. Személyekre vonatkoztatott biztonsági intézkedések: ordjunk személyes védıruházatot.. Környezetvédelmi intézkedések: Akadályozzuk meg a csatornába, árkokba és pincékbe való behatolást. A környezeti vizekbe vagy csatornába való behatolás esetén értesítsük az illetékes hatóságokat.. Tisztítási/eltávolítási eljárások: Folyadékot megkötı anyaggal (homok, kovaföld, savmegkötı anyag, univerzális megkötı anyag) itassuk fel. A felvett anyag eltávolításáról gondoskodjunk az elıírásoknak megfelelıen. A szennyezett anyagot, mint hulladékot a 13. pont szerint távolítsuk el. Gondoskodjunk megfelelı szellıztetésrıl. Az érinett területet meg kell tisztítani. 7 Kezelés és tárolás. Kezelés:. Információk a biztonságos kezeléshez: Gondoskodjunk a munkahelyen megfelelı szellızésrıl és elszívásról. Kerüljük az aerosol képzıdést. ı és közvetlen napsugárzás ellen védjük.. Tőz- és robbanásvédelmi információk: A termék nem éghetı.. Raktározás:. A raktárhelyiségekkel és tartályokkal szemben támasztott követelmény: Csak eredeti hordóban tároljuk.. Együttes tárolással kapcsolatos információk: Élelmiszerektıl elkülönítve tároljuk.. További adatok a raktározási körülményekkel kapcsolatban: Konténer, hővös, száraz, jól szellızı helyen. 8 Az expozíció ellenırzése/egyéni védelem. Pótlólagos információ a mőszakai berendezés kialakításához: További adatok nincsenek; lásd 7. pontot.. Alkotórészek munkahelyre vonatkoztatott, felügyelet tárgyát képezı határértékekkel: A termék nem tartalmaz olyan releváns anyagmennyiségeket, amelyek munkahelyre vonatkoztatott, ellenırizendı határértékekkel rendelkeznek.. Pótlólagos információk: A létrehozásnál érvényes listák képezték a kiindulópontot.. Személyes védıfelszerelés:. Általános védekezési és higiéniai intézkedések: Figyelembe kell venni a szokásos óvatossági rendszabályokat a vegyszerek kezelésekor. (folytatása 3 oldalon)

3 oldalszám: 3/5 Tartsuk távol élelmiszerektıl, italoktól és takarmányoktól. Munkahelyi szünetek elıtt és a munka befejezésekor mossunk kezet. A munka befejezésekor zuhanyozzunk, vagy fürödjünk. Nem belélegezni: gázok / gözök / aeroszolok. Munka közben ne együnk, ne igyunk, ne dohányozzunk.. Légzésvédelem: Csak aerosol vagy ködképzıdés esetén szükséges a védıálarc.. Kézvédelem: Gumikesztyő.. Kesztyőanyag PVC, PE. Áthatolási idı a kesztyőanyagon A pontos behatolási idıt a kesztyő gyártójától kell megkérdezni és azt be is kell tartani.. Szemvédelem: Védıszemüveg.. Testvédelem: Védıruházat. (folytatás az 2. oldalról) 9 Fizikai és kémiai tulajdonságok. Általános adatok Forma: Szín: Szag:. Állapotváltozás Olvadáspont/olvadási tartomány: Folyékony világoszöld Szagtalan -3 C. Lobbanáspont: Nem alkalmazható. Gyulladási hımérséklet:. Bomlási hımérséklet: > 220 C. Öngyulladás: Az anyag magától nem gyullad.. Robbanásveszély: Az anyag nem jelent robbanásveszélyt.. Sőrőség 20 C-nál: ~ 1,5 g/cm 3. Oldhatóság/keverhetıség az alábbiakkal: Víz:. p-érték 20 C-nál: 6-8. Viszkozitás: dinamikai:. Oldószer tartalom: részben oldható. Szerves oldószerek: ~ 7,2 %. Víz: ~ 35,0 % nem meghatározható 10 Stabilitás és reakcióképesség. Termikus bomlás/kerülendı feltételek: Rendeltetésszerő használat esetén nincs bomlás.. Kerülendı anyagok: erös savak fémek. Veszélyes reakciók Veszélyes reakciók nem ismeretesek.. Veszélyes bomlástermékek: Klórhidrogén (Cl) (folytatása 4 oldalon)

4 oldalszám: 4/5 (folytatás az 3. oldalról) 11 Toxikológiai információk. Akut toxicitás:. Besorolás releváns LD/LC50-értékek: Szájon át LD50 > 2000 mg/kg (patkány) Börön át LD50 > 2000 mg/kg (patkány). Primer ingerhatás:. A bırön: Nem fejt ki ingerlı hatást.. A szemben: Enyhe irritáció. Érzékenyítés: Szenzibilizáció (nem ismeretes). További toxikológiai információk: Készítményekre vonatkozó általános besorolási irányelvének érvényes kiadásában közölt számítási eljárás alapján. A termék az alábbi veszélyekkel jár: 12 Ökológiai információk. Általános információk: 2 (Saját besorolás) Vízveszélyeztetési osztály: a vizeket veszélyezteti. ígitatlan állapotban, illetve nagyobb mennyiségekben ne engedjük bele a talajvízbe, a környezeti vizekbe, vagy a csatornahálózatba. Csekély mennyiségek taljba kerülése is veszélyezteti az ivóvizet. 13 Ártalmatlanítási szempontok. Termék:. Ajánlás: Nem keverhetı hozzá a háztartási hulladékhoz. Ne engedjük bele a csatornahálózatba.. A hulladékkulcs száma: Ausztria: Európai ulladék Katalógus növényvédı szerek. Tisztítatlan csomagolások:. Ajánlás: A csomagolóanyag kezelése a csomagolóanyagra vonatkozó rendelkezés szerint történik. Nem kitisztított göngyöleg továbbadásakor, a fogadó felet informálni kell a termékmaradékokból származó lehetséges veszélyekre.. Ajánlott tisztítószer: Víz, adott esetben tisztítószerekkel együtt. 14 Szállítási információk. ADR/RID szerinti közúti szállítás (határátlépéssel):. ADR/RID-GGVS/E osztály: 9 Különféle veszélyes anyagok és tárgyak. Kemler-szám: 90. UN-szám: Bárcák: 9. Az áru megjelölése: 3082 KÖRNYEZETRE VESZÉLYES FOLYÉKONY ANYAG, M.N.N. (dicopper chloride trihydroxide). Alagút korlátozási kód: E (folytatása 5 oldalon)

5 oldalszám: 5/5. Tengeri szállítás IMDG:. IMDG-osztály 9. Légiszállítás ICAO-TI és IATA-DGR: (folytatás az 4. oldalról). ICAO/IATA-osztály: 9. UN/ID szám: Label 9. elyes mőszaki megnevezés: ENVIRONMENTALLY AZARDOUS SUBSTANCE, LIQUID, N.O.S. (dicopper chloride trihydroxide) * 15 Szabályozási információk. EGK irányelvek szerinti jelölés: A termék besorolása és jelölése az EK irányelvek/az érvényes országos törvények szerint történik. A termék besorolása és jelölése az EK irányelvek/gefstoffv szerint történik.. A termék megjelölı betője és veszélyjelölése: N Környezetre veszélyes. Veszélyt meghatározó komponensek a cimkézéshez: Kupferoxychlorid. R-mondatok: 50/53 Nagyon mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. S-mondatok: 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. 36 Megfelelı védıruházatot kell viselni. 60 Az anyagot és/vagy edényzetét veszélyes hulladékként kell ártalmatlanítani. 16 Egyéb információk Az adatok jelenlegi ismeretinkre támaszkodnak, azonban nem jelentik a termék tulajdonságainak garanciáját és nem alapoznak meg szerzıdéses jogviszonyt.. Lényeges R-mondatok R 20/22 Belélegezve és lenyelve ártalmas. R 50/53 Nagyon mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. Tanfolyammal kapcsolatos utalások Rendszeres oktatások szervezése azon dolgozók részére, akik veszélyes áruk szállításával foglalkoznak, ezeknél közremüködnek (ADR 1.3 fejezete alapján). Tájékoztassuk az anyaggal dolgozókat az elsı kezelés, tárolás és felhasználás elott az anyag tulajdonságairól, és a biztonság és környezetvédelem érdekében betartandó intézkedésekrıl!. Az adatlapot kiállító szerv: Munkavédelem. Kapcsolattartási partner: Jell Martin. * Az adatok az elızı verzióhoz képest megváltoztak

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Fit Test C&B bázis Anyag/készítmény használata Fogászati mintázó anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Structur Premium bázis Anyag/készítmény használata Ideiglenes Korona

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Rebilda DC bázis Anyag/készítmény használata Csonkfelépítő anyag Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. A termékkel kapcsolatos anyagok. Kereskedelmi megnevezés: Montaflow. Cikkszám: -. Anyag/készítmény használata Növényvédőszer.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Vastag bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 20.03.2009 Felülvizsgálat 20.03.2009 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Provicol/SC bázis

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 356-1261 Article number Description Quantity Symbols 6095F Antiserum Salmonella Vi (3 ml)

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 125-031121 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund & Rausings

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: greenteq D4-ärter Anyag/készítmény használata Edzı Gyártó/szállító: VB

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/4 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Blocset paste Anyag/készítmény használata Segédanyag műfogak előállításához

Részletesebben

CAR CARE DE-ICER TRIGGER

CAR CARE DE-ICER TRIGGER oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000441 Anyag/készítmény használata Tisztító Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: 4CR 0450 EP-2K ärter 5:1 Anyag/készítmény használata Edzı Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 A nyomtatás kelte 04.04.2008 Felülvizsgálat 04.04.2008 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Ufi Gel SC/P bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FADV 05W50 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: JohnsonDiversey

Részletesebben

A nyomtatás kelte 21.01.2009 Felülvizsgálat 21.01.2009

A nyomtatás kelte 21.01.2009 Felülvizsgálat 21.01.2009 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000082, 000083, 000084, 496626, 496459, 496480, 497111, 000053, 000070, 496619, 497128

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: Weiss Chemie + Technik Gmb & Co.KG

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó/szállító: TKK Srpenica ob Soci, d.d. Srpenica

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 356-4626 Anyag/készítmény használata In vitro orvosi diagnosztikai eszköz, vagy annak

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 06.03.2013 Verziószám 5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Meron AC por Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. R-07-06-01 C4-2 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: Gyártó:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. 8170062/04.03.0 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra

Részletesebben

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. 781350/006 Anyag/készítmény használata Tisztítószer, intézményi felhasználásra Információt

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724

KIT COMPONENTS. Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Pastorex Toxo (100 tests) Product code: 72724 Article number Description Quantity Symbols 7714A Latex (1.6 ml) 1 Xi 7714B Serum Contrôle Négatif (0.4 ml) 1 Xi 7714C

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Készhabarcs Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl és

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FAFMR06W02 Anyag/készítmény használata Fertıtlenítı hatású tisztítószer, intézményi felhasználásra

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31.

2 A veszélyek azonosítása. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000579 Anyag/készítmény használata Készítmény Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. K.MW.Dt14 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0251 Anyag/készítmény használata Beton- / habarcsadalék Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Színezı paszta Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Kereskedelmi megnevezés: CLAX DS DESOTERM 3ZP13 Ref. FM003898 Anyag/készítmény használata Professzionális

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: Gyártó: Unilever Romania

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Színezı paszta Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM003466 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Interflon Fin Grease MP 2/3

Interflon Fin Grease MP 2/3 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Interflon Fin Grease MP 2/3 1. Az anyag/előállítás valamint a cég/vállalat azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok: - Anyag/készítmény használata:

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Aidol Universal-olzlasur Cikkszám: 3171-77 Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Kereskedelmi megnevezés: PRONTO WOOD POLIS Ref. 780326/004 Anyag/készítmény használata Tisztító-

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FADNZ 05W50 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: JohnsonDiversey

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FM001998 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Anyag/készítmény használata Fertıtlenítı hatású tisztítószer, intézményi felhasználásra Információt

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Platelia Candida Antigčne (96 tests) Product code: 62798

KIT COMPONENTS. Product name: Platelia Candida Antigčne (96 tests) Product code: 62798 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Platelia Candida Antigčne (96 tests) Product code: 62798 Article number Description Quantity Symbols 6298A R1 - Microplaque (sensibilisée avec l'acm anti mannane

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FADNZ 05W50 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Információt nyújtó terület:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM005160 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - Kereskedelmi megnevezés: 40 FLOTEX - Anyag/készítmény használata Csemperagasztó - Gyártó:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: A-051 Anyag/készítmény használata Épületvegyészet Ragasztóanyag Gyártó/szállító: ARTELIT

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: era AM 99 Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: eraeus

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM001993 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 355-5313 Anyag/készítmény használata In vitro orvosi diagnosztikai eszköz, vagy annak

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FACTC05W48 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 7380-96 Anyag/készítmény használata Szilikonos tömítőanyag Gyártó/szállító: Remmers

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: A-042 Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Gyártó/szállító: ARTELIT Professional

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Alkalmazási szektor

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 454-011455 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték hígító Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund

Részletesebben

Interflon Fin Film WB

Interflon Fin Film WB Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Interflon Fin Film WB 1. Az anyag/előállítás valamint a cég/vállalat azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok: - Anyag/készítmény használata: Száraz,

Részletesebben

Interflon Fin 25. Anyagbiztonsági adatlap 91/155/EC direktíva. Interflon Fin 25

Interflon Fin 25. Anyagbiztonsági adatlap 91/155/EC direktíva. Interflon Fin 25 Anyagbiztonsági adatlap 91/155/EC direktíva Interflon Fin 25 1. Az anyag/előállítás valamint a cég/vállalat azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok: - Anyag/készítmény használata: TEFLON olaj-adalék.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok SAP-Code: U R10036 ungary. Anyag/készítmény használata Kézfertőtlenítőszer Gyártó: BODE Chemie

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Kereskedelmi megnevezés: DOMESTOS PROFESSIONAL CITRUS FRES Ref. 01dsfr Anyag/készítmény használata

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0824 Anyag/készítmény használata Tömítés Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Interflon Fin Food Grease EP

Interflon Fin Food Grease EP Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Interflon Fin Food Grease EP 1. Az anyag/előállítás valamint a cég/vállalat azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok: - Anyag/készítmény használata:

Részletesebben

Interflon Fin Grease LS2

Interflon Fin Grease LS2 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/előállítás valamint a cég/vállalat azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok: - Anyag/készítmény használata: Kenózsír KPF2K-7. - Információt

Részletesebben

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 17.09.2007 Felülvizsgálat 17.09.2007

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 17.09.2007 Felülvizsgálat 17.09.2007 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000157 Anyag/készítmény használata Spatulyázó massza Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM004545 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági Adatlap. Efka Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása. 2 Összetétel/az összetevőkre vonatkozó adatok

Biztonsági Adatlap. Efka Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása. 2 Összetétel/az összetevőkre vonatkozó adatok Biztonsági Adatlap Oldal: 1/6 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása Efka 8630 Felhasználás: ipari vegyianyagok Vállalat: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Magyarországi Képviselet:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM002003 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: ELISA-Malaria antibody test Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: ELISA-Malaria antibody test Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: ELISA-Malaria antibody test Product code: 750001 Article number Description Quantity Symbols 7501B ELISA-Malaria antibody test Microplate 2-7501D ELISA-Malaria Ab...Washing

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb Triebstraße 9 D-80993 München

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag Csak ipari felhasználók/szakemberek számára. Gyártó/szállító:

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0886 Anyag/készítmény használata Rétegfelhordás Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 3600-3615 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 2632-37 Anyag/készítmény használata Fakezelő anyag Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM003474 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: TEGEE-CEMIE BREMEN Gmb Bergedorfer Str. 6-8 Tel.: 00-49-421-38997-0

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez R Tekadom bitumen tömítö termékhez oldalszám: 1 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok TÖMÍTŐ Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó: TKK Srpenica

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - - Anyag/készítmény használata Fugázó habarcs - Gyártó: KERAKOLL S.p.A. Via dell'artigianato,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM007321 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 0614 Anyag/készítmény használata idrofobizáló szer Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Oxal SP Anyag/készítmény használata idrofobizáló szer Kémiai tömítőszer

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 1810 Anyag/készítmény használata Tömítés Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 142646 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 2842 Anyag/készítmény használata Alapozó Gyártó/szállító: Remmers Baustofftechnik

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati lakk Gyártó/szállító: VOCO Gmb Anton-Flettner-Str. 1-3 D-27472

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - - Anyag/készítmény használata Reactive substance for ygrometer CM - Gyártó: KERAKOLL S.p.A.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Maratószerek Gyártó/szállító: DENTSPLY DeTrey Gmb De-Trey-Str. 1 D-78467

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: D-73 Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: ARTELIT Professional Selena

Részletesebben

2 A veszély meghatározása

2 A veszély meghatározása oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: S-058 Anyag/készítmény használata Épületvegyészet Tömítőszer Gyártó/szállító: TYTAN

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM004856 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Interflon Fin Lube HT/SF 4

Interflon Fin Lube HT/SF 4 Anyagbiztonsági adatlap 91/155/EC direktíva Interflon Fin Lube HT/SF 4 1. Az anyag/előállítás valamint a cég/vállalat azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok: - Anyag/készítmény használata: Magas

Részletesebben