Pápai Weöres Sándor Általános Iskola

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pápai Weöres Sándor Általános Iskola"

Átírás

1 Alapítvány Az alapítvány neve: A XXI. SZÁZAD GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY székhelye: Pápa, Teleki u. 2. alapításának ideje: célja: A Weöres Sándor Általános Iskola diákkezdeményezéseinek támogatása képviselõjének neve: adószáma: Az alapítvány vezetését társadalmi munkában egy öt fõs kuratórium, az adminisztrációs munkákat iskolánk titkára, Eisler Ottóné, a könyvelését egy szülõ, Kertészné Schmidt Mónika végzi. A : A kuratórium tagjai: Horváth Attila igazgató Varga Tamásné, a Szülõi Közösség elnöke Meizer Eszter Anita, 7.b osztályos tanuló Regenye Bettina Kinga, az Iskolai DiákTanács tagja Az alapítvány minden évben támogatást ad rászoruló tanulóknak a tantestület és a diákönkormányzat javaslata alapján. Tehetséges diákjaink számára tanulmányi ösztöndíjpályázatot ír ki, melyet külön szabályzat szerint egy bizottság ítél oda. Részt vállal tanulóink tanév végi jutalmazásában, támogatja különbözõ versenyeken és táborokban való részvételüket. Valamint anyagi segítséget nyújt a diákönkormányzat rendezvényeihez, mûködéséhez. Mivel bevételének jelentõs részét adó 1%-okból szerzi, ezúton is kérjük és köszönjük támogatóinknak a segítséget. Számlaszámunk: A XXI. SZÁZAD GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY köszönetet mond mindazoknak, akik adójuk 1%-át az alapítvány javára rendelték. Az ebbõl kapott Ft-ot rászoruló tanulók megsegítésére, iskolánknak dicsõséget szerzõ jó tanuló diákjaink tanulmányi ösztöndíjjal való támogatására, tanév végi jutalmazásra és tábori támogatásra fordítottuk december hónapban Ft értékû vásárlási utalványt osztottunk szét 15 rászoruló tanulónk között, hogy az õ karácsonyfájuk alá is kerüljön személyes ajándék A XXI. Század Gyermekeiért Alapítvány idei tanulmányi ösztöndíj pályázatára 19 tanuló jelentkezett. Valamennyien 4,5 feletti tanulmányi átlaggal és rengeteg különbözõ versenyeredménnyel rendelkeztek, bizonyítva, hogy komoly és sok munkát végeztek az elmúlt tanévekben. Ez a munka jól szolgálta saját maguk épülését, és gyarapította iskolánk hírnevét. A beérkezett pályázatokat 6 tagú bizottság bírálta el, és az alapítvány által erre a célra felajánlott ,- Ftot a következõ tanulóknak ítélte oda: Döbröntei Dávid Bence 5. b Erdõsi Debóra 6. c Györkös Bence 5. b Kollarics Réka 6. c Pásztor Boglárka 7. b Pintér Kristóf 7. b A nyertesek 5 hónapon át havi 5000 Ft ösztöndíjban részesülnek. A Dokumentumtár -ból letölthetõ a nyertes tanulók versenyeredményeit felsoroló szöveges dokumentum

2 Iskolánk alapítványa, A XXI. SZÁZAD GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY pályázatot hirdet tanulmányi ösztöndíj elnyerésére iskolánk felsõ tagozatos tanulóinak. Jelentkezni pályázati ûrlapon lehet, amely a gondnoki irodában vagy az osztályfõnököktõl kérhetõ. Azoknak a tanulóknak a pályázatát várjuk, akik jó tanulmányi eredményeik mellett különbözõ versenyeken, rendezvényeken való részvételükkel öregbítik iskolánk hírnevét. A pályázat beadási határideje: február A pályázatok beadási határideje: A pályázatokat kuratóriumi elnöknek kell leadni. Tanulmányi ösztöndíjpályázatunkra 25 pályázat érkezett. Valamennyi megfelelt a kiírásban szereplõ feltételeknek. A kuratórium a legtöbb pontot összegyûjtött 6 tanulónak ítélte oda a Ft tanulmányi ösztöndíjat, melyet Ft-os részletekben vehetnek át. A nyertes tanulók és pontjaik: Döbröntei Dávid Bence 7.b 1630 pont Tóth Dávid 6.b 1351 pont Kovács Dorottya 6.b 1323 pont Nagy Bettina 6.b 1302 pont Bolla Kitti 7.b 1262 pont Farkas Boglárka 7.b 1253 pont Pápa, február évi közhasznúsági jelentés 2012 decemberében összesen forint értékû vásárlási utalványt juttattunk szociálisan rászoruló tanulóink támogatására karácsonyi segélyként Tisztelt Érdeklõdõk! Pályázatot adhat be, aki 4,4 feletti tanulmányi átlaggal rendelkezik, és még nem nyert el tanulmányi ösztöndíjat alapítványunktól. A pályázati ûrlapot kuratóriumi elnöktõl, vagy a felsõ tagozatos osztályok osztályfõnökeitõl lehet kérni február 1-tõl. A pályázatok beadási határideje: február 20. A pályázatokat kuratóriumi elnöknek kell leadni. Az ösztöndíj elbírálásának szempontjai:

3 - a 2011/2012. tanév végi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - a 2012/2013. tanév félévi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - közösségi munka az osztályban (osztályfõnök adja (max.50 pont) - közösségi munka az iskolában (DÖK segítõ nevelõ+ IDT adja (max.50 pont) - a 2011/2012. tanévben megszerzett jutalompontok (csak a különbözõ versenyeken való részvételbõl, eredményekbõl) alapján kialakult sorrend fordítva Az ösztöndíj pályázatot a kuratórium a fenti szempontok alapján bírálja el. A pályázatot alá kell íratni olyan nevelõvel, aki ajánlja a pályázót az ösztöndíj elnyerésére. A kuratórium a döntésrõl levélben értesíti a nyerteseket, akikkel tanulmányi ösztöndíj-szerzõdést köt az alapítvány. A pályázat nyerteseinek névsorát a Weöres Sándor Általános Iskola honlapján közzétesszük. Az ösztöndíj folyósítását az alapítvány havi részletekben februári végén kezdi. Pápa, január 28. Ösztöndíj pályázat A XXI.Század Gyermekeiért Alapítvány által kiírt tanulmányi ösztöndíj pályázatra 24 tanuló pályázott. Az elbírálásukat a kuratórium iskolánk honlapján található szempontoknak megfelelõen elvégezte. Ennek alapján a következõ sorrend alakult ki: 1. Meizer Eszter Anita 8.b 291 pont 2. Tegyi Nóra 6.b 286 pont 3. Pulay Kata 8.b 277 pont 4. Radics Regina8.b 276 pont 5. Meiczinger Dóra 8.b 275 pont 6. Tóth Anna Ninett 6.b 269 pont 7. Marton Viktória 7.a 255 pont A kuratórium a fenti 7 tanulónak ítélte oda a Ft/fõ összegû ösztöndíjat, melyet az Ösztöndíj-szerzõdés megkötése után ha részletekben kapnak meg az érintett tanulók. Pápa, A XXI. SZÁZAD GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY köszönetet mond mindazoknak, akik adójuk 1 %-áról az alapítvány javára rendelkeztek. A évi SZJA 1 %-aiból kapott Ft-ot rászoruló tanulóink megsegítésére, iskolánknak dicsõséget szerzõ, jól tanuló diákjaink tanulmányi ösztöndíjjal való motiválására, erdélyi és németországi testvériskoláink meglátogatásának támogatására fordítottuk. a évi közhasznúsági jelentés 2013 novemberében a tantestület és a diákönkormányzat 26 tanulónk karácsonyi támogatására tett javaslatot, melyet a kuratórium elfogadott, így forint értékû vásárlási utalványt osztottunk szét diákjaink között Pályázatot adhat be, aki 4,4 feletti tanulmányi átlaggal rendelkezik, és még nem nyert el tanulmányi ösztöndíjat alapítványunktól. A pályázati ûrlapot kuratóriumi elnöktõl, vagy a felsõ tagozatos osztályok osztályfõnökeitõl lehet kérni február 1-tõl.

4 A pályázatok beadási határideje: február 20. A pályázatokat kuratóriumi elnöknek kell leadni. Az ösztöndíj elbírálásának szempontjai: - a 2012/2013. tanév végi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - a 2013/2014. tanév félévi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - közösségi munka az osztályban (osztályfõnök adja) (max.50 pont) - közösségi munka az iskolában (DÖK segítõ nevelõ+ IDT adja) (max.50 pont) - a 2012/2013. tanévben megszerzett jutalompontok (csak a különbözõ versenyeken való részvételbõl, eredményekbõl) alapján kialakult sorrend fordítva.az ösztöndíj pályázatot a kuratórium a fenti szempontok alapján bírálja el. A pályázatot alá kell íratni olyan nevelõvel, aki ajánlja a pályázót az ösztöndíj elnyerésére. A kuratórium a döntésrõl levélben értesíti a nyerteseket, akikkel tanulmányi ösztöndíj-szerzõdést köt az alapítvány. A pályázat nyerteseinek névsorát a Weöres Sándor Általános Iskola honlapján közzétesszük. Az ösztöndíj folyósítását az alapítvány havi részletekben februári végén kezdi. Pápa, január 24. Tanulmányi ösztöndíj elbírálásának menete, szempontjai Az ösztöndíjpályázatokat a kuratórium bírálja el. A szempontsor alapján legtöbb pontokat gyûjtött tanulók kaphatják meg a tanulmányi ösztöndíjat. Egy tanuló csak egyszer nyerheti el a tanulmányi ösztöndíjat. A nyertes tanulók névsorát nyilvánosságra kell hozni. A pályázaton induló tanulók kérhetik a kuratóriumtól, hogy betekintést nyerjenek a sorrendbe. A nyertesekkel az alapítvány ösztöndíjszerzõdést köt. Szempontok: - Az elõzõ tanév végi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - a jelenlegi tanév félévi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - közösségi munka az osztályban (osztályfõnök adja (max.50 pont) - közösségi munka az iskolában (DÖK segítõ nevelõ+ IDT adja (max.50 pont) - az elõzõ tanévben megszerzett jutalompontok (csak a különbözõ versenyeken való részvételbõl, eredményekbõl) alapján kialakult sorrend fordítva a Ösztöndíj pályázat A XXI. Század Gyermekeiért Alapítvány által kiírt tanulmányi ösztöndíj pályázatra 26 tanuló pályázott. A pályázatok elbírálását a kuratórium az iskolánk honlapján található szempontoknak megfelelõen elvégezte. Ennek alapján a következõ tanulóknak ítélte oda az egyénenként Ft összegû ösztöndíjat: 1. Györkös Hanna 5.b 284 pont 2. Ivády Gréta 8.b 283 pont 3. Krivácsy Eszter 7.b 272pont 4. Keresztes Boglárka 6.b 268 pont 5. Mezõ Panna 5.b 266 pont 6. Szabó Krisztián 5.a 259 pont A tanulmányi ösztöndíjat az ösztöndíjszerzõdés megkötését követõen havi részletekben kapják a tanulók a 2013.évi közhasznúsági jelentés Karácsonyi támogatás december 10-én iskolánk 27 tanulójának tettük kicsit gazdagabbá a közelgõ karácsonyt. A tantestület és a diákönkormányzat javaslatára a kuratórium Ft értékû vásárlási utalványt osztott szét a tanulók között. Az õ nevükben is köszönjük az alapítvány támogatóinak a segítségét!

5 2014. dec. 10. a A XXI. SZÁZAD GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY köszönetet mond mindazoknak, akik adójuk 1 %-áról az alapítvány javára rendelkeztek. A évi SZJA 1 %-aiból támogatásként kapott Ft-ot rászoruló tanulóink megsegítésére, iskolánknak dicsõséget szerzõ, jól tanuló diákjaink tanulmányi ösztöndíjjal való motiválására fordítottuk. a Pályázatot adhat be, aki 4,3 feletti tanulmányi átlaggal rendelkezik, és még nem nyert el tanulmányi ösztöndíjat alapítványunktól. A pályázati ûrlapot kuratóriumi elnöktõl, vagy Eisler Ottónétól lehet kérni január 27-tõl. A pályázatok beadási határideje: február 4. A pályázatokat kuratóriumi elnöknek kell leadni. Az ösztöndíj elbírálásának szempontjai: - a 2013/2014. tanév végi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - a 2014/2015. tanév félévi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - közösségi munka az osztályban (osztályfõnök adja (max.50 pont) - közösségi munka az iskolában (DÖK segítõ nevelõ+ IDT adja (max.50 pont) - a 2013/2014. tanévben megszerzett jutalompontok (csak a különbözõ versenyeken való részvételbõl, eredményekbõl) alapján kialakult sorrend fordítva Az ösztöndíj pályázatot a kuratórium a fenti szempontok alapján bírálja el. A pályázatot alá kell íratni olyan nevelõvel, aki ajánlja a pályázót az ösztöndíj elnyerésére. A kuratórium a döntésrõl levélben értesíti a nyerteseket, akikkel tanulmányi ösztöndíj-szerzõdést köt az alapítvány. A pályázat nyerteseinek névsorát a Pápai Weöres Sándor Általános Iskola honlapján közzétesszük. Az ösztöndíj folyósítását az alapítvány havi részletekben február végén kezdi. Pápa, január 22. Ösztöndíj pályázat A XXI. Század Gyermekeiért Alapítvány tanulmányi ösztöndíj pályázatára 29 pályázat érkezett. Valamennyi megfelelt a kiírásban szereplõ feltételeknek. A pályázatok elbírálását a kuratórium az iskolánk honlapján található szempontoknak megfelelõen elvégezte. Ennek alapján a legtöbb pontot összegyûjtött 6 tanulónak ítélte oda az egyénenként Ft összegû ösztöndíjat, melyet az ösztöndíjszerzõdés megkötését követõen havi Ft-os részletekben vehetnek át. A nyertes tanulók és pontjaik: Nagy Petra 7.b 282 pont Bognár Klaudia 6.b 278 pont Major Vivien 8.a 264,9 pont Bolla Boglárka 6.b 258 pont Pintér Mercédesz 8.b 240,9 pont Horváth Hajnalka 6.b 240,4 pont A pályázaton induló tanulók kérhetik a kuratóriumtól, hogy betekintést nyerjenek a sorrendbe. Pápa, 2015.február 18.

6 2014. évi közhasznú jelentés A XXI. SZÁZAD GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY köszönetet mond mindazoknak, akik adójuk 1 %-áról az alapítvány javára rendelkeztek. A évi SZJA 1 %-aiból támogatásként kapott Ft-ot rászoruló tanulóink megsegítésére, iskolánknak dicsõséget szerzõ, jól tanuló diákjaink jutalmazására fordítottuk. a Karácsonyi támogatásalapítványunk hagyományainak megfelelõen idén is szeretné szebbé tenni a közelgõ ünnepeket rászoruló gyermekeinknek. A tantesület és a diákönkormányzat 27 tanulót javasolt e célból. Így a kuratórium Ft értékû vásárlási utalvány szétosztásával járult hozzá a tanulók karácsonyának gazdagabbá tételéhez. A tanulmányi ösztöndíjat az ösztöndíjszerzõdés megkötését követõen havi részletekben kapják a tanulók márciu a Ösztöndíj pályázat Alapítványunk tanulmányi ösztöndíj pályázatot ír ki olyan felsõ tagozatos tanulóink számára, akik kiemelkedõ tanulmányi eredményük mellett különbözõ versenyeken és rendezvényeken való részvételükkel is öregbítik iskolánk hírnevét. Pályázatot adhat be az a tanuló, aki 4,3 feletti tanulmányi átlaggal rendelkezik, és még nem nyert el tanulmányi ösztöndíjat alapítványunktól. A pályázati ûrlapot kuratóriumi elnöktõl lehet kérni február 1-tõl. A pályázatok beadási határideje: február 15. A pályázatokat kuratóriumi elnöknek kell leadni. Az ösztöndíj elbírálásának szempontjai: - a 2014/2015. tanév végi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - a 2015/2016. tanév félévi tanulmányi átlaga x 10 - (max.50 pont) - közösségi munka az osztályban (osztályfõnök adja (max.50 pont) - közösségi munka az iskolában (DÖK segítõ nevelõ+ IDT adja (max.50 pont) - a 2014/2015. tanévben megszerzett jutalompontok (csak a különbözõ versenyeken való részvételbõl, eredményekbõl) alapján kialakult sorrend fordítva Az ösztöndíj pályázatot a kuratórium a fenti szempontok alapján bírálja el. A pályázatot alá kell íratni olyan nevelõvel, aki ajánlja a pályázót az ösztöndíj elnyerésére. A kuratórium a döntésrõl levélben értesíti a nyerteseket, akikkel tanulmányi ösztöndíjszerzõdést köt az alapítvány. A pályázat nyerteseinek névsorát a Weöres Sándor Általános Iskola honlapján közzé tesszük. Az ösztöndíj folyósítását az alapítvány havi részletekben februári végén kezdi. Pápa, február 1. Ösztöndíj pályázat A XXI. Század Gyermekeiért Alapítvány által kiírt tanulmányi ösztöndíj pályázatra 21 tanuló jelentkezett. A pályázatok elbírálását a kuratórium az iskolánk honlapján található szempontoknak megfelelõen elvégezte. A nyertes tanulók és pontszámaik: 1. Mágocsi Barbara 6.b 273,1 pont 2. Sikos Hédi Mirella 7.b 235,4 pont 3. Drabos Gergõ 7.a 234,3 pont 4. Gombás Martin 8.a 226,8 pont 5. Hencz Adrienn 5.a 223,1 pont a

Pápai Weöres Sándor Általános Iskola

Pápai Weöres Sándor Általános Iskola Eredményeink Országos eredményeink tanévenként 2013/2014. Kovács Dorottya 8.b Tollaslabda Diákolimpia Döntõ 1.hely Németh Gréta 8.b Tollaslabda Diákolimpia Döntõ 2.hely Kovács Mirtill 6.b Tollaslabda Diákolimpia

Részletesebben

Dunakeszi Szent István Általános Iskoláért Alapítvány 2120 Dunakeszi, Táncsics u. 4.

Dunakeszi Szent István Általános Iskoláért Alapítvány 2120 Dunakeszi, Táncsics u. 4. Dunakeszi Szent István Általános Iskoláért Alapítvány 2120 Dunakeszi, Táncsics u. 4. 2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Dunakeszi, 2013. május 21. Tyimofejevné Iványi Réka a kuratórium elnöke Az alapítvány

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a 2011/2012. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. május 16-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. május 16-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 97/2013. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. május 16-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Tájékoztató a Ferencvárosi deák

Részletesebben

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2011. január 1. 2011. december 31.

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2011. január 1. 2011. december 31. Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2011. január 1. 2011. december 31. "Lemondani a feleslegről akkor, amikor másoknak a szükséges hiányzik: nem jótett, hanem kötelesség."

Részletesebben

SZOBÉRT-SZOBIAKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY pályázati felhívása

SZOBÉRT-SZOBIAKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY pályázati felhívása SZOBÉRT-SZOBIAKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY pályázati felhívása A Szobért-Szobiakért Közalapítvány Kuratóriuma az Alapító Okiratban foglalt célok elérése érdekében pályázatot hirdet Szob település lakói életkörülményeinek

Részletesebben

Jáky Alapítvány. Tisztelt Támogatónk!

Jáky Alapítvány. Tisztelt Támogatónk! Jáky Alapítvány Tisztelt Támogatónk! A Jáky Alapítvány az iskolai élet több területén megpróbálja a jelenlegi viszonyok között is támogatni az intézmény hagyományait. Ezek különkülön nem jelentenek jelentős

Részletesebben

Landorhegyi Általános Iskola,Sportiskola "Pais anyanyelvi verseny" 2011.03.28. I. korcsoport

Landorhegyi Általános Iskola,Sportiskola Pais anyanyelvi verseny 2011.03.28. I. korcsoport Landorhegyi Általános Iskola,Sportiskola I. korcsoport Kódszám: Név: Iskola neve: Tollbamondás: Teszt: Fogalmazás: Összesen: 1. Varga Dorottya Dózsa Ált. Isk. 13 36 17 66 2. Vigh Dorottya Dózsa Ált. Isk.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány Határidő: 2010. december. 15.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány Határidő: 2010. december. 15. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Súlyosan, vagy halmozottan fogyatékos és/vagy autista gyermekek és fiatalok fejlesztésének, iskolai tanulmányútjának támogatása Kiíró: Fogyatékosok Integrációjáért Békés Megyében Alapítvány

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. 1.számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott

Részletesebben

50m fiú gyorsúszás I. kcs 1. versenyszám. 50m fiú gyorsúszás II. kcs 2. versenyszám. 50m leány gyorsúszás I. kcs 3. versenyszám

50m fiú gyorsúszás I. kcs 1. versenyszám. 50m fiú gyorsúszás II. kcs 2. versenyszám. 50m leány gyorsúszás I. kcs 3. versenyszám 50m fiú gyorsúszás I. kcs 1. versenyszám 1. Nagy Dániel 2004 Szent I. Ált. Isk. 0:41,78 114p 2. Szűcs Dániel 2004 Tarczy Ált. Isk. 0:44,81 93p 3. Tapsonyi Bálint 2005 Mihályháza 0:48,78 72p 4. Tóth Máté

Részletesebben

2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő

2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő 2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő I. 1 13:00 Ákos Anita Budapest 1999.05.31 I. 2 13:07

Részletesebben

Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA. Bronz pontok (3)

Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA. Bronz pontok (3) Rangsor Egyesület Wadokai Magyar Bajnokság 1. forduló EGYESÜLETI PONTTÁBLA Arany pontok (10) Ezüst pontok (6) Bronz pontok (3) 4. hely pontok (1) Összpontszám 1 I.C. TATAMI 140 120 57 15 332 2 NÓVA 110

Részletesebben

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2012. január 1. 2012. december 31.

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2012. január 1. 2012. december 31. Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2012. január 1. 2012. december 31. "Lemondani a feleslegről akkor, amikor másoknak a szükséges hiányzik: nem jótett, hanem kötelesség."

Részletesebben

Zalaegerszeg Nyílt Fedett Pályás Atlétikai Bajnoksága XII. Kondex Kupa Kauzli József Emlékverseny Zalaegerszeg

Zalaegerszeg Nyílt Fedett Pályás Atlétikai Bajnoksága XII. Kondex Kupa Kauzli József Emlékverseny Zalaegerszeg EREDMÉNYEK Férfi 60 méter fedett pálya Előfutam 1. Futam 11:50 1. nap Hely. Atléta Sz. év Nevező Pálya Eredmény 1 Balogh Péter 1996 ZALASZÁM-ZAC 6 6.9h q 2 Baki Barnabás 1999 ZALASZÁM-ZAC 4 7.0h q 3 Horváth

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK OS TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK OS TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2015-2016-OS TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL 1.a 1. 1. Kovács Zalán Levente: kimagasló tanulmányi magatartásáért 2.

Részletesebben

I. félév HÁZI-, ISKOLAI. Felsős versenyeredmények as tanév. Verseny megnevezése Helyezés Tanulók neve Osztály Felkészítő tanár

I. félév HÁZI-, ISKOLAI. Felsős versenyeredmények as tanév. Verseny megnevezése Helyezés Tanulók neve Osztály Felkészítő tanár Felsős versenyeredmények 2017-18-as tanév I. félév Verseny megnevezése Helyezés Tanulók neve Osztály Felkészítő tanár HÁZI-, ISKOLAI Beke Nóra 7.c Czeglédi OÁTV angol iskolai forduló Varga Tamás országos

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19.

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19. 100m fiú gyorsúszás - 1.versenyszám 1. Molnár Bálint 2002 Debreceni Sportiskola 1:20,10 2. Sándor Benedek 2002 Debreceni Sportiskola 1:24,00 3. Szabó Róbert 2002 Herpály SE 1:31,30 4. Nagy Dávid 2002 Herpály

Részletesebben

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2013. január 1. 2013. december 31.

Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2013. január 1. 2013. december 31. Fehérvár Travel Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért Elnöki beszámoló 2013. január 1. 2013. december 31. "Lemondani a feleslegről akkor, amikor másoknak a szükséges hiányzik: nem jótett, hanem kötelesség."

Részletesebben

VÚK Veszprém Úszás Diákolimpia III. 100m fiú gyorsúszás. Helyezés Név Szülidő Csapat Idő

VÚK Veszprém Úszás Diákolimpia III. 100m fiú gyorsúszás. Helyezés Név Szülidő Csapat Idő 15 III. 100m fiú gyorsúszás 1 Ballangó Máté 2002 Botev 1:30,59 2 Mészáros Ádám 2001 Szilágyi Isk. 1:37,38 3 Horváth Benedek 2001 Botev 1:37,78 4 Polt Benedek 2002 Kossuth L.Ált.Isk. 1:38,90 5 Molnár Roland

Részletesebben

Megyei versenyek. A verseny megnevezése Elért helyezés Tanuló neve Osztály Felkészítő tanár. Nyerges Tamás, Sajtos Olivér, Torgyik Éva, Wenczel Balázs

Megyei versenyek. A verseny megnevezése Elért helyezés Tanuló neve Osztály Felkészítő tanár. Nyerges Tamás, Sajtos Olivér, Torgyik Éva, Wenczel Balázs Megyei versenyek A verseny megnevezése Elért helyezés Tanuló neve Osztály Felkészítő tanár 1. Nyerges Tamás, Sajtos Olivér, Torgyik Éva, Wenczel Balázs Bolyai Matematika Csapatverseny 6. 19. 12. 14. 15.

Részletesebben

Dél-Alföld Régió Sport XXI. Alapprogram Nyílt Mezei Futóverseny. Békéscsaba, október 25. JEGYZŐKÖNYV. Rendezők:

Dél-Alföld Régió Sport XXI. Alapprogram Nyílt Mezei Futóverseny. Békéscsaba, október 25. JEGYZŐKÖNYV. Rendezők: Dél-Alföld Régió Sport XXI. Alapprogram Nyílt Mezei Futóverseny Békéscsaba, 2012. október 25. JEGYZŐKÖNYV Rendezők: Magyar Atlétikai Szövetség Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club Utánpótlás Központ Helyszín:

Részletesebben

Ösztöndíj-pályázati kiírás a 2019/2020-as tanévre

Ösztöndíj-pályázati kiírás a 2019/2020-as tanévre Ösztöndíj-pályázati kiírás a 2019/2020-as tanévre 1 PÁLYÁZAT LEÍRÁSA Az pályázatot ír ki a 2019/2020-as tanévre a BGSZC Teleki Blanka Közgazdasági Szakgimnázium azon nappali tagozaton tanuló diákjai részére,

Részletesebben

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás A képzőművészeti és a tánc tagozat szóbeli felvételije két részből áll (elméleti és gyakorlati). (Angyalföld tér 7.) aulájában szakmai tájékoztató (csoport

Részletesebben

Pályázati kiírás. A hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok körében aluliskolázottság figyelhető meg,

Pályázati kiírás. A hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok körében aluliskolázottság figyelhető meg, Pályázati kiírás A Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat ezennel kiírja ösztöndíjpályázatát a szociális helyzetük miatt rászoruló általános közép vagy felsőfokú tanulmányokat folytató tanulók számára

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK ÖS TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK ÖS TANÉV OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2014-2015-ÖS TANÉV OSZT. NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) 1. a 1. 1. Demeter Roland: kimagasló KÖNYV + OKLEVÉL tanulmányi, és 2. 2. Szabó Hanna: kimagasló

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉVRŐL. GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ u. 1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉVRŐL. GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ u. 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2017. ÉVRŐL GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ u. 1. Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2017. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2017-ben

Részletesebben

EURO GEO KUPA ZALAEGERSZEG 2015,04,25, EREDMÉNYEK

EURO GEO KUPA ZALAEGERSZEG 2015,04,25, EREDMÉNYEK EURO GEO KUPA ZALAEGERSZEG 2015,04,25, EREDMÉNYEK FÉRFI: 100m 1. Köcse Richárd 1997 Zalaszám-ZAC 10,8 I/1 2. Aranyics Bence 1995 Zalaszám-ZAC 10,9 I/2 3. Szűcs Valdó 1995 Zalaszám-ZAC 11,0 I/3 4. Balogh

Részletesebben

III. Zalaegerszegi Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei

III. Zalaegerszegi Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei III. i Fodrász és Kozmetikus Tanulóverseny Eredményei Tanuló I. éves Szalontechnika babafejen: 1. Takács Katalin Ganz Ábrahám és 11 144 2. Szalay Alexandra Kossuth Lajos 6 136 Győr 3. Császár Anita Ganz

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. 2011/2012. tanév. felső tagozat

VERSENYEREDMÉNYEK. 2011/2012. tanév. felső tagozat VERSENYEREDMÉNYEK 2011/2012. tanév felső tagozat MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM Vers- és prózamondó (vers 5-6.o.) Jáger Anett 5.d 1. 9. Králusz Tamás 5.c 2. Csánky Nóra 5.a 3. Harsányi Pandora 5.d 3. Vers- és

Részletesebben

SZABÁLYZAT. ösztöndíj odaítélésének és folyósításának rendjéről

SZABÁLYZAT. ösztöndíj odaítélésének és folyósításának rendjéről SZABÁLYZAT Épületgépészet a Környezetért Alapítvány ösztöndíj programja a hátrányos helyzetű, kiemelkedő szakmai munkát végző, jó tanulmányi eredményű épületgépészeti szakmákat tanuló diákok számára ösztöndíj

Részletesebben

60 m - Leány Döntő. Hajdú Édua 2008 Titán TC 9,19 I. Forrai Sára 2008 Arany János 9,8 II. Kovács Anna 2008 Hódiák 10,4 III.

60 m - Leány Döntő. Hajdú Édua 2008 Titán TC 9,19 I. Forrai Sára 2008 Arany János 9,8 II. Kovács Anna 2008 Hódiák 10,4 III. 60 m - Leány 2010-2011 Hofman Manka Panka 2010 Rókus II. 11,29 I. Lóvéra Gina 2010 Rókus II. 12,44 II. Veres Lili 2010 Rókus II. 13,03 III. Zsigmond Léna 2010 Rókus II. 13,46 60 m - Leány 2008-2009 Előfutam

Részletesebben

Versenyek 2012 I. negyedév

Versenyek 2012 I. negyedév Versenyek 2012 I. negyedév 1. A Polgárőrség Biztonságos közlekedés című rajzpályázata (2012. 03.09.) 1.helyezett: Takács Kitti 4.s Különdíj: Kerek Martina és Tóth Szelina 4.s Felkészítő tanáruk: Némethné

Részletesebben

Beszámoló és Közhasznúsági jelentés Nyelvoktatás fejlesztéséért Petőfi Sándor Általános Iskola Alapítványának 2012. évi tevékenységéről.

Beszámoló és Közhasznúsági jelentés Nyelvoktatás fejlesztéséért Petőfi Sándor Általános Iskola Alapítványának 2012. évi tevékenységéről. Beszámoló és Közhasznúsági jelentés Nyelvoktatás fejlesztéséért Petőfi Sándor Általános Iskola Alapítványának 2012. évi tevékenységéről. A társadalmi szervezetet a Fejér Megyei Bíróság 1999. 06. 29-i Pk.

Részletesebben

MONT Izotópdiagnosztikai Alapítvány beszámoló. 2014. 02. 03. Dr. Radics Edit

MONT Izotópdiagnosztikai Alapítvány beszámoló. 2014. 02. 03. Dr. Radics Edit MONT Izotópdiagnosztikai Alapítvány beszámoló 2014. 02. 03. Dr. Radics Edit Változások 2013. ban Új Alapító Okirat (2012.? 2011.?) Új kuratórium Közhasznúság bejegyzése (2013. április 27.) Kötelező önállóság

Részletesebben

50 m lány hát 1. versenyszám

50 m lány hát 1. versenyszám 50 m lány hát 1. versenyszám 1. Bertalanics Enikı 2004 Komthermál Komárom 1:25,00 2. Csurgó Lola 2003 Komthermál Komárom 59,00 3. Ollé Tamara 2001 Esztergomi Úszó Klub 54,90 4. Rákosi Panka 2002 Esztergomi

Részletesebben

Tanári ösztöndíj. (2019/2020. évad) Pályázati felhívás. Szironta Együttes European Handbell Committee

Tanári ösztöndíj. (2019/2020. évad) Pályázati felhívás. Szironta Együttes European Handbell Committee Tanári ösztöndíj (2019/2020. évad) Pályázati felhívás Szironta Együttes European Handbell Committee Közzétéve: 2019. március 7. Módosítva: 2019. március 14. Tartalomjegyzék 1. Az ösztöndíj célja... 3 2.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. ÉVRŐL

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. ÉVRŐL KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. ÉVRŐL GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ U. 1. Tartalmi beszámoló A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2104. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2014-ben

Részletesebben

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz.

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz. Pontszámok A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei/fővárosi fordulójára (2015. március 2. 10 óra) nevezett középiskolai tanulók versenyeredményei* Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló

Részletesebben

Tóth Júlia Tóth Zsófia Vankó Réka Varga Zsófia Varró Gábor János

Tóth Júlia Tóth Zsófia Vankó Réka Varga Zsófia Varró Gábor János Magyar Történelem Hem H1 H2 TemM TemA T1 T2 Tarnóczy Áron Bognárné Fejes Anikó Tarnóczy Áron Csizmazia Csaba Kanyó Alíz Bognárné Fejes Anikó Csizmazia Csaba 9 29 23 16 3 21 24 Bors Réka Ábrahám Ágota Árvai

Részletesebben

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina 1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina Hörcsöki Alíz Kovács Antónia M. Kovács Dávid Kovács

Részletesebben

VIZSGAEREDMÉNYEK 2011/2012-ES TANÉV Felkészítő tanár: Horváth Tünde

VIZSGAEREDMÉNYEK 2011/2012-ES TANÉV Felkészítő tanár: Horváth Tünde Aktuális ECDL összesítő táblázat elérhető itt.: http://www.nemesvamosiskola.hu/index.php?dokid=99 Aktuális vizsgázási időpontok listája itt: http://www.nemesvamosiskola.hu/index.php?dokid=98 VIZSGAEREDMÉNYEK

Részletesebben

Ballagók és kitüntetéseik 2017.

Ballagók és kitüntetéseik 2017. Ballagók és kitüntetéseik 2017. Május, a tavasz egyik legszebb hónapja. Ilyenkor virágba borulnak az orgonák, a vadgesztenyék, a babarózsák és számos más növény is ontja virágainak illatát. 2017. május

Részletesebben

Ifjú Fizikus feladatmegoldó verseny XL. évfolyam. A zöld és piros szinnel jelölt tanulók kapnak meghívást a döntőre.

Ifjú Fizikus feladatmegoldó verseny XL. évfolyam. A zöld és piros szinnel jelölt tanulók kapnak meghívást a döntőre. 1. Balogh Rebeka 7 Dorog Eötvös József Ált. Isk 25 17 22 64 2. Borsos Laura 7 Dorog Eötvös József Ált. Isk 24 22 26 72 3. György Gábor 7 Dorog Eötvös József Ált. Isk 13 19 25 57 4. Horn Dávid 7 Dorog Eötvös

Részletesebben

Diákönkormányzat. munkaterve

Diákönkormányzat. munkaterve Diákönkormányzat munkaterve 2014./2015. Doboz, 2014. szeptember 1. Kádár Ádámné DÖK segítő pedagógus Az iskolai diákönkormányzat jogait és az ezekkel összefüggésben álló feladatokat törvényi és rendeleti

Részletesebben

Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához

Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához A Pályázati útmutató elválaszthatatlan része a Pályázati felhívás, a Pályázati adatlap kitöltése, és a szükséges

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Szatmár. Körzet: Szatmár. Osztály: 5. osztály

Eredménylista. Megye: Szatmár. Körzet: Szatmár. Osztály: 5. osztály Eredménylista Megye: Szatmár Körzet: Szatmár Osztály: 5. osztály Sor- Tanuló neve Felkészítő neve Iskola neve Település Pont 1. Takács Klára Rus Annamária 10-es ú Általános Iskola Szatmárnémeti 146,5 2.

Részletesebben

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny

I. Tanévnyitó Amatőr Úszóverseny 1/11 Délelőtti végeredmény Versenyszám Futam Sáv Egyesület Név szül nev. Idő vers. idő helyezés 1 25 m fiú gyors 3 Győri Vízisport SE Török Donát vk 2004 9:99,9 0:22,3-1 25 m fiú gyors 4 Győri Vízisport

Részletesebben

RAJZ TANTÁRGY EREDMÉNYEI

RAJZ TANTÁRGY EREDMÉNYEI Ebben a tanévben is részt vettünk rajzpályázatokon. 6 rajzpályázatra összesen 184 diák munkáját küldtünk el. Az iskola minden diákjának lehetősége nyílt pályamunka készítésére a rajz órán is, ezért nemcsak

Részletesebben

Versenyeredmények 2010/2011-es tanév

Versenyeredmények 2010/2011-es tanév Versenyeredmények 2010/2011-es tanév A 4 tusa lány szept. csapat Horogh Kati 4 tusa fiú okt. csapat 1 Horogh Kati 5 tusa fiú okt. csapat Horogh Kati 5 tusa fiú okt. egyéni Kovács Norbert Horogh Kati 5

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

Név Tárgy Tanár Kezd

Név Tárgy Tanár Kezd 12.b június 17. 1. Adu Beáta angol 8:00 8:15 2. Fábián Klaudia angol 8:15 8:30 3. Reiz Gréta angol 8:30 8:45 4. Balogh Tímea magyar 8:45 9:00 5. Adu Beáta történelem 9:00 9:15 6. Fábián Klaudia magyar

Részletesebben

Zalaegerszeg Nyílt Fedett Pályás Atlétikai Bajnoksága XII. Kondex Kupa Kauzli József Emlékverseny Zalaegerszeg

Zalaegerszeg Nyílt Fedett Pályás Atlétikai Bajnoksága XII. Kondex Kupa Kauzli József Emlékverseny Zalaegerszeg Nevezési lista Férfi 60 méter fedett pálya Baki Barnabás 1999 ZALASZÁM-ZAC Elfogadva 7.19 Balogh Péter 1996 ZALASZÁM-ZAC Elfogadva 7.02 Csiszár Soma Levente 2003 ZALASZÁM-ZAC Elfogadva 7.6h Dormán Barnabás

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL 1.a 1. 1. Mosonyi Mirjam: kimagasló tanulmányi magatartásáért és hitéletéért,

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

MONT Izotópdiagnosztikai Alapítvány beszámoló közgyűlésre. Balatonalmádi, 2015. 05. 17. Dr Radics Edit

MONT Izotópdiagnosztikai Alapítvány beszámoló közgyűlésre. Balatonalmádi, 2015. 05. 17. Dr Radics Edit MONT Izotópdiagnosztikai Alapítvány beszámoló közgyűlésre Balatonalmádi, 2015. 05. 17. Dr Radics Edit Változások 2013. ban Új Alapító Okirat (2012.? 2011.?) Új kuratórium Közhasznúság bejegyzése (2013.

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2015/2016 tanév Szombathely II. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2015/2016 tanév Szombathely II. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Veszprém Hriszto Botev Német Nemz. Nyelvokt. Ált. Isk. 37,150 37,450 38,100 112,700 2 Zalaegerszeg Eötvös József és Liszt Ferenc Ált. Isk. 36,900 36,500 37,900 111,300 3 Nagykanizsa

Részletesebben

A Benkő István Alapítványt Dr. Stephen Benkő alapította. Az Alapítvány nyitott, bárki csatlakozhat hozzá.

A Benkő István Alapítványt Dr. Stephen Benkő alapította. Az Alapítvány nyitott, bárki csatlakozhat hozzá. I. A Benkő István Alapítványt Dr. Stephen Benkő alapította. Az Alapítvány nyitott, bárki csatlakozhat hozzá. Benkő István Alapítványi pályázatai A Benkő István Alapítvány a következő pályázatokat hirdeti

Részletesebben

RAJTLISTA. 50m férfi gyors. Hajdúság Kupa február 1. Hajdúböszörmény

RAJTLISTA. 50m férfi gyors. Hajdúság Kupa február 1. Hajdúböszörmény 50m férfi gyors Juhász Patrik 2002 Aquasport min. vizsga 2. Varga András Gergő 2002 Aquasport min. vizsga 3. Dénes Noel 2007 Aquasport min. vizsga 4. Horváth Simeon 2007 Aquasport min. vizsga 2. Kiss László

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Dél Alföldi Régió, Sport XXI. Alapprogram Terematlétika verseny J E G Y Z İ K Ö N Y V Gyomaendrıd 2014. december 12., Varga Lajos Tornacsarnok Jegyzıkönyv hiteléül: Tóth Sándor up. koordinátor Vaszkán

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2013. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2013. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013. évről Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2013. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2013-ban

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet. című pályázat keretein belül

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet. című pályázat keretein belül PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Mezőkövesd Város Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-3.9.2-16-2017-00055. Humán kapacitások fejlesztése Bükkábrányban és térségében című pályázat keretein belül a 2018/2019.

Részletesebben

2016/17. aug. 23. szerda Alakuló nevelőtestületi értekezlet Grúber György Tanév előkészítése. aug. 30. kedd Tanévnyitó értekezlet Grúber György

2016/17. aug. 23. szerda Alakuló nevelőtestületi értekezlet Grúber György Tanév előkészítése. aug. 30. kedd Tanévnyitó értekezlet Grúber György 2016/17. tanév Augusztus Napló sorszám Időpontok nap óra 2016/17. RENDEZVÉNYEK 2016 FELELŐS Téma / Szervező / Egyéb aug. 23. szerda 10.00 Alakuló nevelőtestületi értekezlet Tanév előkészítése aug. 27.

Részletesebben

V.WALLACHER ÁKOS EMLÉKVERSENY

V.WALLACHER ÁKOS EMLÉKVERSENY V.WALLACHER ÁKOS EMLÉKVERSENY 2017.03.11. SZEKSZÁRD, GARAY ÁLT. ISK. 60 m gátfutás 2007-es fiúk 1. Vajda Dávid Várdomb 11,18 2. Both Benedek Baka 11,20 3. Kovalik Máté Baka 11,22 4. Rácz Dávid Baka 12,08

Részletesebben

Ideiglenes felvételi jegyzék 2017/2018-as tanévre. 0010: 4 évfolyamos gimnázium kód: Közlekedés gépész kód: Agrár gépész

Ideiglenes felvételi jegyzék 2017/2018-as tanévre. 0010: 4 évfolyamos gimnázium kód: Közlekedés gépész kód: Agrár gépész Ideiglenes felvételi jegyzék 2017/2018-as tanévre 0010: 4 évfolyamos gimnázium 1. Horváth Tina Dorina 2. Törő Réka Dorina 3. Török Sándor 4. Bogdán Nóra 5. Tóth József 0021 kód: Közlekedés gépész 1. Horváth

Részletesebben

TEHETSÉGES TANULÓKÉRT

TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Közhasznúsági jelentés 2007. év TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Alapítvány Tartalomjegyzék 1. A szervezet bemutatása 2. Számviteli beszámoló 3. Költségvetési támogatás felhasználása 4. A vagyon felhasználásával

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA BUDAPESTI TERÜLETI DÖNTŐ 2006/2007 tanév Budapest, március V-VI. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA BUDAPESTI TERÜLETI DÖNTŐ 2006/2007 tanév Budapest, március V-VI. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Budapest, 2007. március 9-10. Hely. Cím Csapatnév 1 Budapest Veres Pálné Gimn. 46,400 46,000 46,400 46,400 185,200 2 Heves Eötvös József Középiskola 47,200 46,500 45,800 45,200 184,700 3 Nagykőrös Toldi

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról.

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról. Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2007. (II.09.) rendelete a helyi civil szervezetek támogatásáról Preambulum Tahitótfalu Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a közművelődési,

Részletesebben

100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:47.31 (Takács Krisztián - 2009)

100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:47.31 (Takács Krisztián - 2009) 100 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:47.31 (Takács Krisztián - 2009) 1. Holoda Péter 1996 Hőgyes G SZKI Hszob. 0:52,74 2. Gyulai Dávid 1996 Tóth Á G Debrecen 0:56,12 3. Kosina Gergő Péter

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK ES TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK ES TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2013-2014-ES TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) 1. a 1. 1. Tőke József: kimagasló tanulmányi KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL, magatartásáért és nevelőtestületi

Részletesebben

tanév 9.A osztályfőnök: Bíró Krisztina első sor: Bekő Katalin, Kovács Anna Eszter, Vadalma Ferenc, Galamb Attila, Siklósi Márton, Dénes

tanév 9.A osztályfőnök: Bíró Krisztina első sor: Bekő Katalin, Kovács Anna Eszter, Vadalma Ferenc, Galamb Attila, Siklósi Márton, Dénes 2009-2010. tanév 9.A osztályfőnök: Bíró Krisztina első sor: Bekő Katalin, Kovács Anna Eszter, Vadalma Ferenc, Galamb Attila, Siklósi Márton, Dénes Dávid, Szabó Bence második sor: Aranyos Gergely, Takács

Részletesebben

Férfi 10 km Döntő 13:05 1. nap Hely. Rajtszám Atléta Sz. év Nevező Sorrend Csapatnév Eredmény Rekord

Férfi 10 km Döntő 13:05 1. nap Hely. Rajtszám Atléta Sz. év Nevező Sorrend Csapatnév Eredmény Rekord EREDMÉNYEK Férfi 10 km utcai futás Döntő Férfi 10 km Döntő 13:05 1. nap 1 041 Palkovits István 2000 KARC 29 A 30:48 PB 2 004 Farkas Dárius Ádám 1991 BEAC 35 A 30:58 SB 3 005 Molnár Ákos 1991 Vasas 34 A

Részletesebben

ESZI KIVÁLÓSÁGA DÍJ ODAÍTÉLÉSÉNEK SZABÁLYAI

ESZI KIVÁLÓSÁGA DÍJ ODAÍTÉLÉSÉNEK SZABÁLYAI ESZI KIVÁLÓSÁGA DÍJ ODAÍTÉLÉSÉNEK SZABÁLYAI 1 Az Energetikai Szakközépiskola és Kollégium Nevelési Oktatási Alapítvány ESZI Kiválósága Díjat alapított, amelyhez tartozó emlékplakett az iskola homlokzati

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI MATEMATIKAVERSENY 2018/2019

HAJDÚ-BIHAR MEGYEI MATEMATIKAVERSENY 2018/2019 HAJDÚ-BIHAR MEGYEI MATEMATIKAVERSENY 2018/2019 Bejutók a döntőbe A döntő helyszínének címei és a bejutás ponthatárai a dokumentum végén láthatóak. Város Iskolanév Osztály Kategória Név Helyszín Bagamér

Részletesebben

TEHETSÉGES TANULÓKÉRT

TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Közhasznúsági jelentés 2011. év TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Alapítvány Tartalomjegyzék 1. Éves számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása 3. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás

Részletesebben

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Osztályfőnök! Az ESZI Intézményfenntartó és nevében, felhívjuk az Ön és diákjai figyelmét a következő pályázati lehetőségre: Pályázat megnevezése:

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2017/2018-AS TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2017/2018-AS TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2017/2018-AS TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A PROHÁSZKA-TEMPLOMBAN) KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL 1.a 1. 1. Benedek Zsuzsanna: kimagasló tanulmányi, és 2. 2.

Részletesebben

I. Kalazanci Kupa május 21.

I. Kalazanci Kupa május 21. 60 m - Leány - III. Krcs. 2003-2004 Előfutam Kis Melissza 2004 Makó Katolikus 9,5 D Tóth Adrienn 2004 Tiszasziget 9,7 Nanási Petra 2003 Hmvhely 9,8 Egri Zsuzsanna 2003 Kétsoprony 8,9 D Gábor Tünde 2003

Részletesebben

Debreceni Református Koll. Ált. Isk.

Debreceni Református Koll. Ált. Isk. TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/2017 tanév 1 12 Debrecen Vezető: Bándiné Gacsó Judit, Antal Mária Debreceni Református Koll. Ált. Isk. Süle Luca 9,300 9,100 9,400 27,800 Dandé Csenge 9,300 9,200

Részletesebben

Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában. 2016/2017-es tanév I. félév. Alsó tagozat. I.

Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában. 2016/2017-es tanév I. félév. Alsó tagozat. I. Versenyeredmények a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskolában 2016/2017-es tanév I. félév Alsó tagozat I. évfolyam Első évfolyamos tanulóink két versenyen vettek részt az első félévben

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Év: 2010 Székhely:Kiskunfélegyháza Kapcsolattartó: Mészáros Gyuláné Közhasznúsági jelentés szövege: Darvas Iskola Diákjaiért Oktatási Alapítvány 2010. évi közhasznúsági jelentése

Részletesebben

KÖZMŰVELŐDÉSI, SPORT ÉS CIVIL SZERVEZETEK PÁLYÁZATAINAK BENYÚJTÁSÁRA

KÖZMŰVELŐDÉSI, SPORT ÉS CIVIL SZERVEZETEK PÁLYÁZATAINAK BENYÚJTÁSÁRA 81 82 83 8485 86 87 2. számú melléklet a 41/2011. (IX. 23.) önkormányzati rendelethez PÁLYÁZATI ADATLAP KÖZMŰVELŐDÉSI, SPORT ÉS CIVIL SZERVEZETEK PÁLYÁZATAINAK BENYÚJTÁSÁRA 1. Pályázó (közművelődési, sport

Részletesebben

11 ÓRÁTÓL 11 ÓRA 45 -IG I.EMELET KOLLÉGIUM 1K3-AS TEREM

11 ÓRÁTÓL 11 ÓRA 45 -IG I.EMELET KOLLÉGIUM 1K3-AS TEREM I.EMELET KOLLÉGIUM 1K3-AS TEREM 1. Agócs Adrienn Farkasréti 2. Baka Ádám Kőrösi 3. Balogh Vivien Laura Érdligeti 4. Béres Bianka Herman 5. Bisbac Bálint II. Rákóczi 6. Bódi Kitti Kőrösi 7. Bódizs Botond

Részletesebben

Tanulmányi versenyek I. ORSZÁGOS ÉS FŐVÁROSI VERSENYEK

Tanulmányi versenyek I. ORSZÁGOS ÉS FŐVÁROSI VERSENYEK Megmérettetések 65 Tanulmányi versenyek I. ORSZÁGOS ÉS FŐVÁROSI VERSENYEK Országos középiskolai tanulmányi verseny Biológia Tallós Zsófia 12. C 27. hely tanára: Babay-Bognár Krisztina Szép magyar beszéd

Részletesebben

Angol I. nyelv 3 óra New English File Pe-Intermediate Haladó

Angol I. nyelv 3 óra New English File Pe-Intermediate Haladó 2015/2016. tanév 9. évfolyam nyelvi csoportjai Könyv: Angol I. nyelv 3 óra New English File Pe-Intermediate Haladó Osztály 1 Korossy Ádám A 2 Borsos Áron A 3 Schmeiszer Gergő A 4 Családi Krisztián A 5

Részletesebben

Sport XXI. Regionális Versenysorozat - Terematlétika csapatjegyzőkönyv

Sport XXI. Regionális Versenysorozat - Terematlétika csapatjegyzőkönyv U13 DSC-SI A Helyből ötös páros 1 Patai Ákos 2005 10,85 9,60 2 Chrobák Gergő 2005 11,03 9,90 3 Arany Kincső 2006 10,65 10,10 4 Hodosi Anna 2005 9,80 9,30 5 Nagy Danka Márton 2006 9,74 8,70 6 Faragó Ákos

Részletesebben

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály

AMV 2015. megyei eredmények 8.osztály Iskola neve Iskola város helyezés pontszám Tanuló neve Kálvin Téri Általános Iskola 1. 46 Sass Boglárka Kálvin Téri Általános Iskola 2. 40 Horváth Petra Tiszacsegei Fekete István Általános Iskola Tiszacsege

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK. 2009/2010. tanév

VERSENYEREDMÉNYEK. 2009/2010. tanév Magyar nye lv és irod alom VERSENYEREDMÉNYEK 2009/2010. tanév Szabó Szilvia 13.b osztályos tanuló magyar nyelv tárgyból OKTV 19. helyezett. Mihály Klaudia 13.b osztályos tanuló az országos Szép Magyar

Részletesebben

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete a középfokú nevelési-oktatási intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására Jelen pályázati kiírás részét képezi a Pályázati Adatlap, amely letölthető www.velence.hu oldalon, vagy átvehető

Részletesebben

OM azonosító: 027953 Székhely neve: Kecskeméti Református Gimnázium Székhely címe: 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7.

OM azonosító: 027953 Székhely neve: Kecskeméti Református Gimnázium Székhely címe: 6000 Kecskemét, Szabadság tér 7. 6000 Kecskemét, Tanulmányi terület kódja: 40 Tanulmányi terület gimnázium: 4 évfolyamos; általános kerettanterv; az első idegen nyelv a(z) francia nyelv vagy a(z) spanyol nyelv vagy a(z) angol nyelv; felvételi

Részletesebben

A felső tagozatos tanulmányi verseny eredményei

A felső tagozatos tanulmányi verseny eredményei A felső tagozatos tanulmányi verseny eredményei Név Osztály Tantárgy helyezés Pap Ágota 5.a szépírás 1. Zombori Kira 5.b szépírás 2. Törőcsik Alexandra 5.c szépírás 3. Zombori Flóra 6.b szépírás 1. Kis

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. május -i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. május -i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 118/2012. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. május -i ülésére Tárgy: Tájékoztató a Ferencvárosi deák Közalapítvány 2011. évi tevékenységéről

Részletesebben

Atlétika egyéni verseny III-IV. kcs. 2012. 05. 09. Mór III.kcs.lány Helyezés Név Iskola Eredmény/sec 60 méter

Atlétika egyéni verseny III-IV. kcs. 2012. 05. 09. Mór III.kcs.lány Helyezés Név Iskola Eredmény/sec 60 méter Atlétika egyéni verseny III-IV. kcs. 2012. 05. 09. Mór III.kcs.lány Helyezés Név Iskola Eredmény/sec 60 méter 1. Frey Katalin Zimmermann 9,04 2. Horváth Lili Bakonycsernye 9,22 3. Mezei Krisztina Radnóti

Részletesebben

Szóbeli beosztás angol nyelvből

Szóbeli beosztás angol nyelvből Szóbeli beosztás angol nyelvből Név Nap időpont Andl-Beck Boróka péntek 12.30 óra Bali Bence csütörtök 13. 30 óra Balogh Zita péntek 12..30 óra Baráth Amanda Alexandra csütörtök 13.30 óra Becker Sára Melánia

Részletesebben

2015. évi Közhasznúsági jelentés

2015. évi Közhasznúsági jelentés 2015. évi Közhasznúsági jelentés Budapest, 2016. április 5. Popp Judit elnök 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Mező Tandem Egyesület a 2015. évben gazdálkodásáról a Számviteli törvénynek és a kapcsolódó előírásoknak

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tard Község Önkormányzata Ösztöndíj-pályázatot hirdet az EFOP-3.9.2-16-2017-00055. Humán kapacitások fejlesztése Bükkábrányban és térségében című pályázat keretein belül a 2017/2018.

Részletesebben

50 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:21.42 (Takács Krisztián )

50 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:21.42 (Takács Krisztián ) 50 m. fiú gyorsúszás 1. versenyszám Országos csúcs: 0:21.42 (Takács Krisztián - 2009) 3. Bakai László 2006 Nyíregyházi Sportc. 0:46,46 4. Ullaga Ármin 2006 Debreceni Sportc. SI 0:43,10 5. Sütő Alexander

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz,

JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, JELENTKEZÉSI LAP Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Maros Körzet: Gyulakuta 5. osztály 1. Antal Sára Panna Magyari Edit-Csilla Gyulakuti Általános Iskola Gyulakuta 49 97 146 2. Dósa Balázs

Részletesebben

2002 fiú 60m síkfutás. Hely. Név Egyesület Időfutam Döntő

2002 fiú 60m síkfutás. Hely. Név Egyesület Időfutam Döntő 2002 fiú 60m síkfutás Hely. Név Egyesület Időfutam Döntő 1. Szép Attila SAC 8,6 II. i.f. 8,6 2. Lukács Gergő Váci R. 8,7 I. i.f. 9 3. Tajti Balázs SAC 9,2 II. i.f. 9,1 4. Kajtár Gergő MVSI 8,9 I. i.f.

Részletesebben