egységes szerkezetben a módosításáról szóló 8/2013. (IV.06.), valamint a 20/2014. (IX.20.) önkormányzati rendelettel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "egységes szerkezetben a módosításáról szóló 8/2013. (IV.06.), valamint a 20/2014. (IX.20.) önkormányzati rendelettel"

Átírás

1 Üllő Város Önkormányzata 11/2012. (V.04.) önkormányzati rendelete Üllő Város Önkormányzat vagyonával kapcsolatos rendelkezési jogról, egységes szerkezetben a módosításáról szóló 8/2013. (IV.06.), valamint a 20/2014. (IX.20.) önkormányzati rendelettel Üllő Város Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 3.. (1) bekezdés 6. pontjában, 6.. (5) bekezdésében, 6.. (6) bekezdésében, 11.. (16) bekezdésében, 13.. (1) bekezdésében, 18.. (1) bekezdésében, és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény ában, (4) bekezdésében, (4) bekezdés i.) pontjában, az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 97.. (2) bekezdésében kapott felhatalmazás, valamint Magyarország Alaptörvényének 32. cikk (1) bekezdés e.) pontjában, valamint (2) bekezdésében foglalt feladatkörében eljárva a következőket rendeli el: 1. Általános rendelkezések 1. A rendelet hatálya Üllő Város Önkormányzatának (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában álló, a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 1.. (2) bekezdésében meghatározott vagyontárgyakra és azok feletti rendelkezési jog gyakorlására terjed ki. 2. Nem terjed ki a rendelet hatálya az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére, továbbá a lakások és a forgalomképes önkormányzati vagyonnak minősülő nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésére. 2. Az Önkormányzat vagyona 3. (1) Forgalomképtelen törzsvagyonon a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 5.. (2) bekezdésében felsorolt vagyont kell érteni. (2) Az Önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona körébe tartozó vagyonelemek felsorolását a rendelet 1. melléklete tartalmazza. (3) Az Önkormányzat forgalomképtelennek minősülő vagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon nem kerül meghatározásra. 4. (1) 1 Korlátozottan forgalomképes vagyontárgyak a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 5.. (5) bekezdésében foglalt vagyonelemek. (2) Az Önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona körébe tartozó vagyonelemek felsorolását a rendelet 2. melléklete tartalmazza. 5. Minden olyan vagyontárgy, amely nem tartozik az Önkormányzat törzsvagyonába, az Önkormányzat üzleti vagyona, mely felsorolását a rendelet 3. melléklete tartalmazza. 3. Törzsvagyon feletti rendelkezési jog 6. A törzsvagyon körébe tartozó vagyonelemek használói kötelesek a tőlük elvárható gondossággal eljárni a használat, illetve üzemeltetés során, e kötelezettség teljesítéséért a használó intézmények, illetve gazdasági társaságok vezetői felelnek. 7. (1) A korlátozottan forgalomképes vagyonelemek hasznosítása rendeltetésük sérelmét nem 1 Módosította a 8/2013. (IV.06.) rendelet. Hatályos: étől.

2 eredményezheti, elidegenítésükre e rendelet keretei között akkor van lehetőség, ha a vagyonelem a közfeladat ellátásához feleslegessé válik vagy megszűnik a közfeladat ellátásának kötelezettsége, amelyre tekintettel jogszabály vagy a tulajdonosi joggyakorló a vagyonelem korlátozott forgalomképességét megállapította. (2) A (1) bekezdésben foglalt tényállás megállapítása a képviselőtestület kizárólagos hatáskörébe tartozik. 8. (1) Az önkormányzati vagyon elidegenítése, használatba- vagy bérbeadása, illetve más módon történő hasznosítása esetén nincs szükség a versenyeztetésre, ha a) értékesítés esetén a vagyon forgalmi értéke az ,- Ft-ot, b) használatba vagy bérbeadás útján történő hasznosítás esetén a bérleti (használati, haszonbérleti) díj éves összege a ,- Ft-ot nem haladja meg. (2) Korlátozottan forgalomképes vagyontárgy értékének megállapítása szempontjából az értékbecsléssel megbízott személy, vagy szervezet 6 hónapnál nem régebbi szakvéleménye az irányadó. (3) Korlátozottan forgalomképes vagyon elidegenítése esetén a Képviselőtestület az értékbecslésben megállapított értéktől, kivételesen fontosnak ítélt érdek esetén, egyedi mérlegelés alapján eltérhet. 9. (1) A Képviselőtestület az önkormányzat költségvetési szervei használatában lévő korlátozottan forgalomképes vagyonnak tulajdonjog változással és megterheléssel nem járó hasznosítását, az alapító okirat keretében a költségvetési szerveire bízza. (2) A költségvetési szerv a használatában lévő önkormányzati vagyont és a vagyonhasznosításból származó bevételt az alapító okirat szerinti tevékenység keretében önállóan használhatja fel működtetése érdekében. (3) A költségvetési szerv a korlátozottan forgalomképes vagyonnak használatba adás, vagy egyéb tulajdonjogi korlátozással járó megállapodás megkötésénél, ha a megállapodás hatálya az 1 évet meghaladja, vagy ismétlődő megállapodásról van szó, köteles a Képviselőtestület hozzájárulását kérni. 4. Üzleti vagyon feletti rendelkezési jog 10. (1) Az önkormányzati vagyon elidegenítése, használatba- vagy bérbeadása, illetve más módon történő hasznosítása esetén nincs szükség a versenyeztetésre, ha a) értékesítés esetén a vagyon forgalmi értéke az ,- Ft-ot, b) használatba vagy bérbeadás útján történő hasznosítás esetén a bérleti (használati, haszonbérleti) díj éves összege a ,- Ft-ot nem haladja meg. (2) Üzleti vagyon szerzéséről, megterheléséről, elidegenítéséről, bérbeadásáról és használatba adásáról - ha törvény vagy önkormányzati rendelet mást nem állapít meg: a) ,- Ft forgalmi értékhatárig a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, b) ,- Ft értékhatár felett a Képviselőtestület rendelkezik.

3 (3) Vagyon gazdasági társaságba történő bevitelével kapcsolatos döntés, értékhatártól függetlenül, a nemzeti vagyonról szóló törvényben rögzített szabályokat figyelembe véve, a Képviselőtestület hatáskörébe tartozik. (4) Az önkormányzat tulajdonát képező üzletrész, részvényvagyon hasznosítása a Képviselőtestület hatáskörébe tartozik. (5) Forgalomképes vagyontárgy értékének megállapítása szempontjából az értékbecsléssel megbízott személy, vagy szervezet 6 hónapnál nem régebbi szakvéleménye az irányadó. (6) Forgalomképes vagyon elidegenítése esetén a Képviselőtestület az értékbecslésben megállapított értéktől, kivételesen fontosnak ítélt érdek esetén, egyedi mérlegelés alapján eltérhet. 11. (1) A bírósági végrehajtásról szóló törvényben biztosított elővásárlási jog gyakorlásáról anyagi lehetősége függvényében a Képviselőtestület a város költségvetésének elfogadása után dönt. Amennyiben a Képviselőtestület az adott költségvetési évre vonatkozóan úgy dönt, hogy élni kíván törvényben biztosított elővásárlási jogával, az ezzel kapcsolatos jognyilatkozat megtételére a Polgármester jogosult a Pénzügyi-, valamint Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnökeinek egyetértésével. (2) Fenti jogcímen megszerzett ingatlanok hasznosításáról a Képviselőtestület dönt, de azokat elsősorban a volt tulajdonos részére kell bérbe adni abban az esetben, ha lakhatási feltételei más módon nem biztosíthatók. (3) Amennyiben ilyen igény nem merül fel, a Képviselőtestület szabadon dönthet az ingatlannak az önkormányzat kötelező, vagy önként vállalt feladatai ellátása érdekében történő hasznosításáról, végső esetben az ingatlan értékesítéséről. (4) Az ingatlanok esetleges értékesítéséből származó bevételeit elsősorban az Integrált Városfejlesztési Stratégiában és Végleges Akcióterületi Tervben meghatározott fejlesztései megvalósítására fordítja. 5. A rendelkezési jog gyakorlásával összefüggő egyes feladatok 12. (1) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon tulajdonosi joggyakorlója Üllő Város Képviselőtestülete. (2) A rendelet hatálya alá tartozó vagyonra vonatkozó ügyekben a képviselőtestület Üllő Város Polgármestere képviseli. (3) A rendelet hatálya alá tartozó vagyon működtetésének feladatát ha jogszabály vagy a képviselőtestület döntése alapján kötött szerződés másként nem rendelkezik a Polgármesteri Hivatal látja el. Feladatellátás során a hasznok szedéséből származó bevételek az önkormányzatot illetik meg. (4) Az (3) bekezdésben meghatározott feladatok különösen: a) az önkormányzati vagyon nyilvántartása és vezetése, ingatlan kataszter folyamatos aktualizálása, b) az önkormányzati vállalkozások előzetes pénzügyi gazdasági elemzése, c) az önkormányzati vagyonnal kapcsolatos megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése, d) a Képviselőtestület, illetve a bizottságok pályázati kiírásainak lebonyolítása, illetve a

4 beérkező pályázatok véleményezése, e) a döntés alapjául szolgáló előterjesztések elkészítése, f) az önkormányzati vagyonnal való eredményes gazdálkodás szempontjából szükséges döntések meghozatalának kezdeményezése, g) üzemeltetési és karbantartási feladatok ellátása, h) szerződések elkészítése. 13. (1) A Képviselőtestület az erre a célra rendelkezésre álló, a törzsvagyonon kívüli vagyon keretei között támogathat vállalkozásokat (munkahelyteremtő beruházásokat). (2) A vállalkozások támogatásának formái különösen: - ingatlanok kedvezményes, bérbeadása, lízingelése elsősorban termelő és szolgáltató jellegű vállalkozások részére, - önkormányzati részvétel - apporttal vagy egyéb közreműködéssel - termelő jellegű gazdasági társaságokban, a nemzeti vagyon törvényben meghatározott vagyoni hozzájárulás mértékének erejéig. - munkahelyteremtő beruházások pénzügyi támogatása. 14. Önkormányzati vagyon tulajdonjogát ingyenesen átruházni a nemzeti vagyonról szóló törvény 13.. (3)-(7) bekezdése alapján lehet. 15. (1) E szabályokat nem kell alkalmazni a pénzvagyonra, valamint a követelésekre és fizetési kötelezettségekre. (2) Az önkormányzat követeléseiről mint az önkormányzati vagyon részéről való lemondás joga Ft összegig a polgármestert, azon felül a Képviselőtestületet illeti meg. A polgármester a döntéséről a Képviselőtestületet a következő ülésen tájékoztatja. (3) A (2) bekezdésében meghatározott követelésről csak akkor lehet lemondani: a.) ha az nem veszélyezteti az önkormányzat likviditását, b.) ha a követelés érvényesítése érdekében indított eljárás során a követelés részben, vagy egészben nem behajtható és remény sincs a követelés későbbiekben való behajthatóságára, c.) ha a követelés érvényesítése, behajtása bizonyíthatóan a követelés összegét meghaladó költségekkel járna, d.) ha a bíróság bevonásával történő behajtás során figyelembe véve az a.) és b.) pontokban foglaltakat a követelésről való lemondásról bírói egyezség történt, e.) ha a felszámolási eljárás, illetve a csődeljárás során a követelés részben, vagy egészben nagy valószínűséggel pénzügyileg nem realizálható, illetve ha a csődeljárás során figyelembe véve az a.) és b.) pontokban foglaltakat csődegyezségi megállapodást kötöttek, f.) ha a követeléssel érintett szerv, vagy személy nem elérhető, nem lelhető fel és ez bizonyított. (4) A követelésről való lemondás történhet az egész követelésre, valamint a követelés egy részére vonatkozóan Hatályon kívül helyezte a 20/2014. (IX.20.) önkormányzati rendelet. Hatályos: étől.

5 Záró rendelkezések 17. A vagyonkimutatás tartalmára az államháztartás szervezetei, beszámolási és könyvvezetési kötelezettségeinek sajátosságairól szóló 249/2000. (XII.24.) kormányrendelet rendelkezései az irányadóak. 18. (1) E rendelet 2012 év május hó 04. napján lép hatályba. (2) A Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 8/1995. (IV.17.) számú önkormányzati rendelet 18.. (9) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: (9) Minősített többséggel a megválasztott képviselők létszámának több mint fele határoz az Ötv.-ben előírt eseteken kívül: a) sürgősségi indítvány soron kívüli tárgyalása b) képviselőtestület hatáskörének átruházása c) népszavazásra irányuló kezdeményezés tárgyában d) kitüntetések adományozása e) korlátozottan forgalomképes vagyontárgy elidegenítése. (3) Hatályát veszti Üllő Nagyközségi Önkormányzat 8/1994. (IV.16.) számú Ö.K. rendelete. Üllő, május 03. Kissné Szabó Katalin polgármester Földváriné dr. Kürthy Krisztina jegyző Üllő Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2012.(V.04.) önkormányzati rendeletét hirdetőtáblán történő kifüggesztéssel a mai nap kihirdetem. A rendelet a kihirdetése napján lép hatályba. Ü l l ő, május 03. Földváriné dr. Kürthy Krisztina jegyző Egységes szerkezetbe foglalva: szeptember 15.-én Tóth Gáborné jogi asszisztens 3 Hatályon kívül helyezte a 20/2014. (IX.20.) önkormányzati rendelet. Hatályos: től.

6 1. melléklet az 11/2012. (V.04.) önkormányzati rendelethez 1. Üllő Város Önkormányzat forgalomképtelen törzsvagyona, melyet a vagyon törvény kizárólagos önkormányzati tulajdonban álló vagyonnak minősít. Helyr.szám Megnevezés Utca+hsz Bruttó(eFt) 02/114/ / Saját használatú út Nincs utca neve 524,000 02/256/ / Külterületi út Nincs utca neve 142,000 06/ / / Saját használatú út Nincs utca neve 882,000 07/ 4/ / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT Nincs utca neve 81,000 07/ 7/ / Saját használatú út Nincs utca neve 385,000 46/ / / Út MALOM UTCA ,194 55/ / / Malom utca MALOM UTCA 28561, / 1/ / Külterületi közút Nincs utca neve 8, / 2/ / Saját használatú út Nincs utca neve 637, / 10/ / Saját használatú út Nincs utca neve 169, / 31/ / Saját használatú út Nincs utca neve 63, / 71/ / Saját használatú út Nincs utca neve 137, / 44/ / Saját használatú út Nincs utca neve 495, / 26/ / Külterületi út Nincs utca neve 94, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 5172, / 11/ / Saját használatú út Nincs utca neve 75, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 204, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 98, / 10/ / Külterületi út Nincs utca neve 186, / 12/ / Út Nincs utca neve 116, / 14/ / Saját használatú út Nincs utca neve 35, / 15/ / Saját használatú út Nincs utca neve 32, / 48/ / Út Nincs utca neve 1018, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 230, / 6/ / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT Nincs utca neve 259, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 754, / 2/ / Saját használatú út Nincs utca neve 211, / 3/ / Saját használatú út Nincs utca neve 291, / 6/ / Saját használatú út Nincs utca neve 161, / 7/ / Saját használatú út Nincs utca neve 1807, / 3/ / Saját használatú út Nincs utca neve 283, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 340, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 111, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 394, / 4/ / Közút Nincs utca neve 300, / / / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT Nincs utca neve 110, / / / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT Nincs utca neve 230, / 3/ / Saját használatú út Nincs utca neve 160, / 8/ / Út Nincs utca neve 12, / 7/ / Saját használatú út Nincs utca neve 17, / 17/ / Saját használatú út Nincs utca neve 41, / 3/ / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT Nincs utca neve 79, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 220, / / / Pávay Vajna Ferenc u PáVAY VAJNA FERENC UTCA 10598, / / / Bem apó utca BEM APó UTCA 7323, / / / Játszótér (Cigri) PáVAY VAJNA FERENC UTCA 7738, / / / Szegfü utca SZEGFÜ UTCA 11685, / / / Wesselényi utca WESSELéNYI UTCA 16569, / / / Ady Endre utca ADY ENDRE UTCA 15362, / / / Táncsics Mihály utca TáNCSICS MIHáLY UTCA 33794, / / / Nagy Sándor József u NAGY SáNDOR JóZSEF UTCA 5946, / / / Dózsa György utca DóZSA GYÖRGY UTCA 18514, / / / Török Ignác utca TÖRÖK IGNáC UTCA 5632, / / / Arany János utca ARANY JáNOS UTCA 13431, / / / Damjanich utca DAMJANICH UTCA 46580, / / / Kistemető utca KISTEMETő UTCA 42514, / 1/ / Dóra Sándor körút Nincs utca neve 739, / 2/ / Zöldterület és sport GYÖMRőI UTCA , / / / Gyömrői utca GYÖMRőI UTCA 62560, / / / Virág utca VIRáG UTCA 7227, / / / Szövetkezet utca SZÖVETKEZET UTCA 13306, / / / József Attila utca JóZSEF ATTILA UTCA 26741, / / / Zug utca ZUG UTCA 10883, / / / Csillag utca CSILLAG UTCA 1800,923

7 662/ / / Templom tér TEMPLOM TéR 35727, / / / Kossuth L. u. KOSSUTH L. UTCA 28128, / / / Ecseri utca ECSERI UTCA 9046, / / / Bimbó utca BIMBó UTCA 30079, / / / Nefelejcs utca NEFELEJCS UTCA 9906, / / / Liliom utca LILIOM UTCA 10208, / / / Viola utca VIOLA UTCA 10680, / / / Nyárfa utca NYáRFA UTCA 8029, / / / Hársfa utca HáRSFA UTCA 11219, / / / Tölgyfa utca TÖLGYFA UTCA 18199, / 1/ / Gyöngyvirág tér GYÖNGYVIRáG TéR 11226, / / / Diófa utca DIóFA UTCA 14825, / / / Árvácska utca ÁRVáCSKA UTCA 54112, / / / Akácfa utca AKáCFA UTCA 22508, / / / Sport tér utca SPORT TéR UTCA 1909, / / / Móra Ferenc utca MóRA FERENC UTCA 6101, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 51, / 3/ / Saját használatú út Nincs utca neve 60, / 1/ / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT Nincs utca neve 34, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 133, / 3/ / Saját használatú út Nincs utca neve 85, / 5/ / Saját használatú út Nincs utca neve 10, / 7/ / Saját használatú út Nincs utca neve 276, / 3/ / Külterületi közút Nincs utca neve 77, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 276, /120/ / Külterületi közút Nincs utca neve 136, /153/ / Saját használatú út Nincs utca neve 67, /158/ / Saját használatú út Nincs utca neve 165, /160/ / Saját használatú út Nincs utca neve 112, /161/ / Saját használatú út Nincs utca neve 131, /187/ / Saját használatú út Nincs utca neve 29, / 2/ / Külterületi közút Nincs utca neve 254, / 1/ / Pipacs utca PIPACS UTCA 1575, / 2/ / Saját használatú út PIPACS UTCA 2, / 4/ / Saját használatú út PIPACS UTCA 46, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 299, / 2/ / Saját használatú út Nincs utca neve 2, / 3/ / Saját használatú út Nincs utca neve 93, / 20/ / Külterületi közút Nincs utca neve 59, / / / Külterületi közút Nincs utca neve 362, / 14/ / Külterületi közút Nincs utca neve 65, / 5/ / Saját használatú út Nincs utca neve 104, / 7/ / Saját használatú út Nincs utca neve 532, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 147, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 344, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 286, / 5/ / Saját használatú út Nincs utca neve 19, / 8/ / Saját használatú út Nincs utca neve 644, / 10/ / Külterületi út Nincs utca neve 10, / 10/ / Saját használatú út Nincs utca neve 53, / 4/ / Külterületi út Nincs utca neve 91, / 3/ / Saját használatú út Nincs utca neve 199, / 6/ / Külterületi út Nincs utca neve 116, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 190, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 212, / 4/ / Külterületi út Nincs utca neve 11, / 5/ / Külterületi út Nincs utca neve 22, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 198, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 1126, / 8/ / Saját használatú út Nincs utca neve 70, / 17/ / Saját használatú út Nincs utca neve 30, / 18/ / Saját használatú út Nincs utca neve 146, / 21/ / Saját használatú út Nincs utca neve 206, / 39/ / Saját használatú út Nincs utca neve 117, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 517, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 752, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 555, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 560, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 249, / 2/ / Saját használatú út Nincs utca neve 105, / 16/ / Saját használatú út Nincs utca neve 190, / / / Külterületi közút Nincs utca neve 477, / 2/ / Külterületi közút Nincs utca neve 439, / 2/ / Külterületi közút Nincs utca neve 1009, / 20/ / Saját használatú út Nincs utca neve 144, / 70/ / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT Nincs utca neve 19, / 2/ / Saját használatú út K-SPED KÖRúT 112, / 8/ / Saját használatú út Nincs utca neve 925, /107/ / Saját használatú út Nincs utca neve 23, / / / Külterületi közút Nincs utca neve 203,000

8 0371/ / / Saját használatú út Nincs utca neve 270, / 1/ / Saját használatú út Nincs utca neve 222, / / / Május 1 utca MáJUS 1 UTCA 24899, / / / Liszt Ferenc utca LISZT FERENC UTCA 34533, / / / Sport tér+víztorony SPORT TéR , / / / Maglódi út MAGLóDI út 43690, / / / Állomás melletti köz ÁLLOMáS UTCA 832, / / / Állomás utca ÁLLOMáS UTCA 69787, / / / Klapka utca KLAPKA UTCA 2829, / / / Bercsényi utca BERCSéNYI UTCA 5882, / / / Rákóczi utca RáKóCZI UTCA 11011, / / / Batthyány utca BATTHYáNY UTCA 30766, / 3/ / Deák F. utca DEáK F. UTCA 6541, / / / Út ÁLLOMáS UTCA , / 3/ / Kiszolgáló út Nincs utca neve 200, / / / Széchenyi utca SZéCHENYI UTCA 38079, / / / Kenderes utca KENDERES UTCA 5148, / 2/ / Belvízelvezető csato Nincs utca neve 316, / / / Malik köz MALIK KÖZ 1072, / / / Tompa utca TOMPA UTCA 2709, / / / Mező utca MEZő UTCA 16310, / / / Vörösmarty utca VÖRÖSMARTY UTCA 25483, / / / Baross Gábor utca BAROSS GáBOR UTCA 14551, / / / Zöldfa utca ZÖLDFA UTCA 8505, / 3/ / SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT Nincs utca neve 8932, / / / Közpark a Penny Mark Nincs utca neve 1042, / / / Faiskola utca FAISKOLA UTCA 15195, / / / Vasvári Pál utca VASVáRI PáL UTCA 11223, / / / Pásztorház utca PáSZTORHáZ UTCA 14859, / / / Jókai utca JóKAI UTCA 10124, / / / Petőfi utca PETőFI UTCA 7873, / / / Homok utca HOMOK UTCA 23139, / / / Hunyadi utca HUNYADI UTCA 30694, / 1/ / Öregszőlő köz ÖREGSZőLő KÖZ 13714, / 1/ / László LáSZLó UTCA 10779, / / / Öregszőlő utca ÖREGSZőLő UTCA 26993, / / / Vadvirág utca VADVIRáG UTCA 11718, / / / Hajcsár utca HAJCSáR UTCA 31554, / / / Vásártér utca VáSáRTéR UTCA 6923, / / / Móricz Zsigmond utca MóRICZ ZSIGMOND UTCA 7468, / / / Kinizsi utca KINIZSI UTCA 9599, / / / Mátyás király utca MáTYáS KIRáLY UTCA 17494, / 3/ / Névtelen köz (Mikszá Nincs utca neve 67, / / / Ócsai utca ÓCSAI UTCA , / / / Vasadi utca VASADI UTCA 22222, / / / Árpád utca ÁRPáD UTCA 20335, / / / István utca ISTVáN UTCA 17015, / / / Berkes András utca BERKES ANDRáS UTCA 35955, / / / Berkes A. utca és Be Nincs utca neve 39, / / / Berkes köz BERKES KÖZ 13424, / 1/ / Kisfaludy tér KISFALUDY TéR 4796, / / / Kertekalja utca KERTEKALJA UTCA 37221, / / / Dobó István utca DOBó ISTVáN UTCA 19323, / / / Gyár utca GYáR UTCA 44102, / / / Névtelen köz (Gárdon Nincs utca neve 122, / / / Gárdonyi utca GáRDONYI UTCA 30402, / 3/ / Tamási Áron utca TAMáSI ÁRON UTCA 17770, / / / Kisfaludy utca és Kö KISFALUDY UTCA 14334, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 197, / / / Erdősor utca ERDőSOR UTCA 24315, / / / Erdősor köz Nincs utca neve 745, / / / Gazdák erdeje utca GAZDáK ERDEJE UTCA 1645, / / / Út Nincs utca neve 318, / / / Rétköz RéTKÖZ 77, / / / Névtelen út Erdősor Nincs utca neve 49, / / / Szőlőskert utca HALOMHATáR UTCA 3181, / / / Halomhatár utca HALOMHATáR UTCA 3366, / / / Mikszáth Kálmán utca MIKSZáTH KáLMáN UTCA 8508, / / / Hosszuberek utca HOSSZUBEREK UTCA 26516, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 24, / / / GAZDÁK ERDEJE UTCA GAZDáK ERDEJE UTCA 4401, / 1/ / Út VOLT PEDAGóGUS FÖLD 111, / 2/ / Út VOLT PEDAGóGUS FÖLD 283, / 7/ / Út HAJCSáR UTCA 7, / / / Közút Nincs utca neve 899, / / / Névtelen utca GYáR UTCA VéGE 217, / / / Közút Nincs utca neve 15, / 7/ / Út RéTKÖZ 17811, / / / K-SPED körút Nincs utca neve 2325, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 28,000

9 3375/ / / Út Nincs utca neve 2152, / / / K-Sped körút Nincs utca neve 292, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 105, / 1/ / Helyi út Nincs utca neve 246, / 29/ / Helyi út Nincs utca neve 27, / / / Saját használatú út SóDERES KÖZ 90, / / / K-Sped körút Nincs utca neve 61, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 26, / / / Pelle István utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 266, / / / Lőrincz Márton köz VOLT PEDAGóGUS FÖLD 30, / / / Csík Ferenc utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 90, / / / Kozma István utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 269, / / / Út VOLT PEDAGóGUS FÖLD 215, / / / Út VOLT PEDAGóGUS FÖLD 152, / / / Halassy Olivér köz VOLT PEDAGóGUS FÖLD 56, / / / Dóra Sándor körút VOLT PEDAGóGUS FÖLD 912, / / / Bozsik József körút VOLT PEDAGóGUS FÖLD 1099, / / / Hajós Alfréd utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 338, / / / Kutasi György utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 370, / / / Földes Dezső köz VOLT PEDAGóGUS FÖLD 21, / / / Lóránth Gyula utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 613, / / / Mészáros Ervin köz VOLT PEDAGóGUS FÖLD 21, / / / Kocsis Sándor utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 406, / / / Zakáriás József utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 230, / / / Budai László utca VOLT PEDAGóGUS FÖLD 277, / / / Dóra Sándor körút VOLT PEDAGóGUS FÖLD 700, / / / Szőlőskert köz SZőLőSKERT KÖZ 35, / 18/ / Út Nincs utca neve 12063, / 20/ / Út Nincs utca neve 157, / / / Utca SZőLőSKERT UTCA 40, / / / Bajtek féle út SZőLőSKERT KÖZ 134, / / / Szőlőskert köz mögöt SZőLőSKERT KÖZ MÖGÖTT 32, / / / Saját használatú út K-SPED KÖRúT 154, / / / Saját használatú út Nincs utca neve 185, / / / Út Nincs utca neve 79, / / / Út Nincs utca neve 338, / 1/ / Út ZSARóKA út 1411, / 4/ / Út ZSARóKA út 775, / 5/ / Út Nincs utca neve 1940, / 6/ / Út ZSARóKA út 560,000 Bruttó(eFt) Összesen (264 darab):: , Az Önkormányzat forgalomképtelennek minősülő vagyonából nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon nem kerül meghatározásra.

10 2. melléklet az 11/2012. (V.04.) önkormányzati rendelethez 4 Üllő Város Önkormányzat korlátozottan forgalomképes törzsvagyona 1. ) Ingatlan vagyon: Helyr.szám Megnevezés Utca+hsz Bruttó(eFt) / / / Szennyvízhálózat Nincs utca neve ,391 3/ / / 4. számú óvoda+bölcs TEMPLOM TéR ,601 25/ / / Müvelődési ház GYÖMRőI út ,441 49/ 4/ / Árpád Fejedelem Álta MALOM UTCA ,512 99/ 1/ / Tüzoltó szertár és s MALOM UTCA , / 2/ / Üllő-Gyömrő közös va Nincs utca neve 74, / 3/ / Üllő-Gyömrő közös va Nincs utca neve 36, / 4/ / Üllő-Gyömrő közös va Nincs utca neve 35, / 2/ / Üllő-Gyömrő közös va Nincs utca neve 36, / 3/ / Üllő-Gyömrő közös va Nincs utca neve 36, / 4/ / Üllő-Gyömrő közös va Nincs utca neve 36, / 5/ / Üllő-Gyömrő közös va Nincs utca neve 73, / 2/ / Üllő-Gyömrő Közös va Nincs utca neve 36, / 2/ / Üllő-Gyömrő közös va Nincs utca neve , / / / Víz és Csatorna Társ SZÖVETKEZET UTCA , / 2/ / 2. számú óvoda, és u GYÖNGYVIRáG TéR 1/A , /122/ / Üzemen kívül helyeze Nincs utca neve 9270, / 8/ / Ivóvízellátás, vízmű Nincs utca neve , / 6/ / Kút Nincs utca neve 9305, / / / 3. számú óvoda ÁLLOMáS UTCA , / 1/ / Beépítetlen terület DEáK F. UTCA 6500, / 1/ / Körzeti orvosi rende TEMPLOM TéR , / / / Humán Szolgáltató Kö ÓCSAI UTCA , / / / 1. számú óvoda FAISKOLA UTCA , / / / Vargha Gyula Városi VASADI UTCA , / / / Zeneiskola PESTI út 21797, / 2/ / Csicsergő óvoda KISFALUDY TéR ,499 Bruttó(eFt) Összesen (27 darab):: ,835 2.) Az Üllői Városüzemeltető és Környezetvédelmi KFT-ben lévő önkormányzati társasági részesedés. 3.) A Üllői Városfejlesztő KFT.-ben lévő önkormányzati társasági részesedés. 4 Módosította a 8/2013. (IV.06.) önkormányzati rendelet. Hatályos: ától.

11 3. melléklet az 11/2012. (V.04.) önkormányzati rendelethez Üllő Város Önkormányzat üzleti vagyona Helyr.szám Megnevezés Utca+hsz Bruttó(eFt) 48/ / / Plavecz féle családi MALOM UTCA 1 755,000 49/ 5/ / Sportcsarnok ÁRPáD FEJEDELEM UTCA ,448 80/ 2/ / Beépítetlen terület MALOM U.-DóZSA GY. U. SAR 12516,000 99/ 6/ / Beépítetlen terület Nincs utca neve 58, / 93/ / Kerekes féle szántó Nincs utca neve , / 2/ / Gyep Nincs utca neve 4, / 3/ / Gyep Nincs utca neve 3, / 2/ / Külterületi szántó Nincs utca neve 19, / / / Szolgálati lakás KISTEMETő UTCA , / 3/ / Beépítetlen terület Nincs utca neve 768, / / / Árok AKáCFA U. DIóFA U. KÖZÖTT 26854, / 2/ / Külterületi gyep Nincs utca neve 12, / 2/ / Árok Nincs utca neve 413, / 8/ / Erdő Nincs utca neve 64, /108/ / Külterületi szántó Nincs utca neve 476, /109/ / Külterületi szántó Nincs utca neve 389, / 18/ / Árok Nincs utca neve 140, / 41/ / Árok Nincs utca neve 265, / 3/ / Külterületi szántó Nincs utca neve 177, / 16/ / Külterületi szántó Nincs utca neve 89, / 17/ / Külterületi szőlő Nincs utca neve 50, / 18/ / Külterületi szántó, Nincs utca neve 77780, / 19/ / Külterületi szőlő Nincs utca neve 16, / 29/ / Külterületi szántó Nincs utca neve 3332, / 49/ / Külterületi szántó Nincs utca neve 19, / 71/ / Szántó Nincs utca neve 2973, / 73/ / Szántó Nincs utca neve 80, / 1/ / Külterületi szántó Nincs utca neve 2118, / 1/ / Külterületi gyep, er Nincs utca neve 95, / / / Árok Nincs utca neve 730, / / / Árok Nincs utca neve 766, / 2/ / Külterületi gyep Nincs utca neve 32, / 2/ / Külterületi gyep Nincs utca neve 11, / 4/ / Beépítetlen terület TEMPLOM TéR 13065, / 1/ / Beépítetlen terület Nincs utca neve 4066, / 2/ / Beépítetlen terület TEMPLOM TéR , / 2/ / Beépítetlen terület Nincs utca neve 10205, / 3/ / Beépítetlen terület Nincs utca neve 18283, / 4/ / KÉK ABC PESTI út , / / / Árok PESTI út , / / / Árok PESTI út , / / / Üzlethelyiségek+Váro PESTI út , / 2/ / Papp féle ingatlan KERTEKALJA UTCA , / 3/ / Papp féle ingatlan KERTEKALJA UTCA , / / / Beépítetlen terület KERTEKALJA UTCA , / / / Ravatalozó épület ÓCSAI UTCA 9594, / / / Agyaggödör Nincs utca neve 33738, / 3/ / Lakótelek ÁRVáCSKA UTCA , / 4/ / Lakótelek ÁRVáCSKA UTCA , / 7/ / Lakótelek AKáCFA UTCA , / / / Beépítetlen terület Nincs utca neve 28976, / / / Beépítetlen terület Nincs utca neve 15740, / / / Árok Nincs utca neve 299, / 1/ / Beépítetlen terület HAJCSáR UTCA 5346, / 4/ / Beépítetlen terület HAJCSáR UTCA 4505, / 5/ / Beépítetlen terület HAJCSáR UTCA 4100, / 6/ / Beépítetlen terület HAJCSáR UTCA 3726, / 15/ / Beépítetlen terület RéTKÖZ 3010, / / / Beépítetlen terület Nincs utca neve 9900, / 17/ / Beépítetlen terület VOLT PEDAGóGUS FÖLD 15413, / 1/ / Beépítetlen terület Nincs utca neve 323, / 2/ / Sporttelep DóRA SáNDOR U , / / / szántó Nincs utca neve 1059, / / / Szemétlerakó telep Nincs utca neve 106, / / / Zártkert Nincs utca neve 877,000 Bruttó(eFt) Összesen (65 darab):: ,813

Üllő Nagyközségi Önkormányzat 12/2002. (VI. 22.) számú Ö. K. rendelete a háziorvosi körzetek kialakításáról

Üllő Nagyközségi Önkormányzat 12/2002. (VI. 22.) számú Ö. K. rendelete a háziorvosi körzetek kialakításáról Üllő Nagyközségi Önkormányzat 12/2002. (VI. 22.) számú Ö. K. rendelete a háziorvosi körzetek kialakításáról egységes szerkezetben a módosításáról szóló 7/2005.(III.19.) számú, a 9/2008. (IV.5.), a 24/2014.

Részletesebben

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről

Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (I. 28) önkormányzati rendelet az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás rendjéről Boconád Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (VI.15.) önk. rendelete Legénd község nemzeti vagyonáról Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI.

Részletesebben

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete

Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete Gönyű Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gönyű Község Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (IV.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Szalmatercs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

(2) A helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonaként forgalomképtelen vagyonát

(2) A helyi önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nemzeti vagyonaként forgalomképtelen vagyonát Kesztölc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2013.(II.7.) önkormányzati rendelete az Önkormányzata vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Kesztölc Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzati vagyon. 3. Vagyonnyilvántartás Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2013. (III.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Endrefalva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben

1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról. egységes szerkezetben SZEGVÁR NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. (II.15.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról egységes szerkezetben (Módosította a 10/2013. (V.31.), 12/2013. (VI.28.) önkormányzati

Részletesebben

Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének Polgár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 41/2015. (XI. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (egységes szerkezetben a 24/2016. (X. 21.) és

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Adorjánháza község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013 (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2

1. melléklet a 9/2011. (III. 25.) önkormányzati rendelethez 2 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2011. (III. 25.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS A VAGYONGAZDÁLKODÁS SZABÁLYAIRÓL Egységes szerkezetben: 2013. június

Részletesebben

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya

Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról A rendelet hatálya Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2012. (V.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról 1 Felsőpáhok Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011.

Részletesebben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben

BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben BÜKKSZÉK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2000. ÉVI 12. (09.09.) RENDELETE a 8/2008 (VII. 18.) módosító rendelettel egységes szerkezetben Az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól. Bükkszék

Részletesebben

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete

Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete Telekgerendás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2012. (IV.26.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Telekgerendás Község Önkormányzat

Részletesebben

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja.

3. (1) A törzsvagyon közvetlenül a kötelező önkormányzati feladatkör ellátását, vagy hatáskör gyakorlását szolgálja. Önkormányzat képviselő testületének 9/2013.(XII.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyon gazdálkodás szabályairól Drávaszabolcs Község Önkormányzatának Képviselő testülete a

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete 1. sz. melléklet Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 5/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzati vagyonról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól Hangony Község

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára. Dokumentumazonosító információk Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 13/2012.(X.12.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: Az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való

Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való Homokbödöge Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2013.(VII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

I. Fejezet. A rendelet hatálya

I. Fejezet. A rendelet hatálya Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (IV.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Velem Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

1. Vagyontárgyak meghatározása. (1) Az önkormányzat nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyona: 1. köztemető (szomori 90. hrsz.

1. Vagyontárgyak meghatározása. (1) Az önkormányzat nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyona: 1. köztemető (szomori 90. hrsz. Szomor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012.(IX.26.) önkormányzati rendelete Szomor községi Önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való rendelkezés szabályairól (egységes szerkezet) Szomor

Részletesebben

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon részeit képező ingatlanok felsorolását jelen rendelet 2. melléklete. tartalmazza.

(2) A korlátozottan forgalomképes törzsvagyon részeit képező ingatlanok felsorolását jelen rendelet 2. melléklete. tartalmazza. Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 22/2012.(XI.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás egyes szabályairól szóló 37/2010.(X.21.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 1 / 17 2012.05.10. 13:27 Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 24/2004.(VI.30.) önkormányzati

Részletesebben

2. Az önkormányzat vagyona

2. Az önkormányzat vagyona Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2013. (III.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok

Részletesebben

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Gomba Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012. (II. 10.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól /Egységes szerkezetben a 22/2012. (IX.13.), a 23/2012.(XI. 23.),

Részletesebben

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete

Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete Tápiószecső Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2012 (III.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Tápiószecső Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2..

A rendelet hatálya 1.. (1)A rendelet hatálya az önkormányzatra, az önkormányzat intézményeire terjed ki. Az önkormányzat vagyona 2.. BÁRÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI K É P V I S E L İ T E S T Ü L E T E 4/2012. (II.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület november 26-án tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület november 26-án tartandó ülésére Tárgy: Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. november 26-án tartandó ülésére Javaslat az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 24/2008. (XII. 1.) önkormányzati rendelet felülvizsgálatára

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 14/2018. (VI. 27.) önkormányzati rendelete

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 14/2018. (VI. 27.) önkormányzati rendelete Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2018. (VI. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 16/2011. (XII. 13.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról

Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE. az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2012. (V.29.) Önkormányzati RENDELETE az Önkormányzat vagyonáról Tolmács Község Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) Képviselő-testülete a nemzeti

Részletesebben

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire.

A rendelet hatálya. (1) A rendelet hatálya kiterjed a Képviselő-testületre és szerveire, intézményeire. Jánossomorja Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2014. (VIII. 28.) önkormányzati rendelete Jánossomorja Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyonnal történő gazdálkodás szabályairól Jánossomorja

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (III.1.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cserszegtomaj Község Önkormányzatának

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZET. 1. A rendelet hatálya

EGYSÉGES SZERKEZET. 1. A rendelet hatálya EGYSÉGES SZERKEZET Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012. (III.1.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cserszegtomaj Község

Részletesebben

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya Halásztelek Város 1 Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2003. (V.28.) számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a 11/2004.(IV.28.), 10/2011.(VI.9.),

Részletesebben

1. Vagyontárgyak meghatározása

1. Vagyontárgyak meghatározása Piliscsév Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 17./2012.(XII.12.) önkormányzati rendelete Piliscsév község Önkormányzata vagyonáról, a vagyonnal való rendelkezés szabályairól Piliscsév Község Önkormányzatának

Részletesebben

Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról. Általános rendelkezések

Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról. Általános rendelkezések Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 9/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról Tura Város Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.. Önkormányzati vagyon 2. Az Önkormányzat vagyon törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. Törzsvagyon 3..

A rendelet hatálya 1.. Önkormányzati vagyon 2. Az Önkormányzat vagyon törzsvagyonból és üzleti vagyonból áll. Törzsvagyon 3.. Farkaslyuk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2013.(VI.14.) számú önkormányzati rendelete az Önkormányzat tulajdonáról és az önkormányzati vagyonnal való vagyongazdálkodás szabályairól Farkaslyuk

Részletesebben

Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete

Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete 1 Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2016 (IV.28.) önkormányzati rendelete Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás

Részletesebben

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(II.18.) Ör. rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Zákányszék Község Önkormányzata Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HORT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2013. (II.14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONÁRÓL ÉS VAGYONGAZDÁLKODÁSÁRÓL Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013. (II.14.)

Részletesebben

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól

Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól Ludányhalászi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2005.(08.29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról szóló,

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések DEMJÉN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012.(XI. 29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás főbb szabályairól Demjén Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013.(II. 14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról

Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013.(II. 14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról Egységes szerkezetbe foglalta: Valentovics Beáta jegyző Egységes szerkezetbe foglalás ideje: 2013. május 31. Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013.(II. 14.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 10/2004. (V. 06.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselőtestület a helyi önkormányzatokról szóló többször

Részletesebben

Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete

Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15 /2012. (V.17.) önkormányzati rendelete Vezseny Község Önkormányzata vagyonáról és vagyongazdálkodásáról Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

A Képviselő-testület Ócsa város közigazgatási területén három háziorvosi, egy házi gyermekorvosi és kettő fogorvosi körzetet hoz létre.

A Képviselő-testület Ócsa város közigazgatási területén három háziorvosi, egy házi gyermekorvosi és kettő fogorvosi körzetet hoz létre. Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2016. (IX. 01.) önkormányzati rendelete 1 a háziorvosi, a házi gyermekorvosi és a fogorvosi körzetek kialakításáról Ócsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagybörzsöny Község Önkormányzat. 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól

Nagybörzsöny Község Önkormányzat. 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nagybörzsöny Község Önkormányzat 6/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nagybörzsöny Község Önkormányzat 6/2013.(IV.10.) önkormányzati

Részletesebben

Ganna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012.(III.28.) önkormányzati rendelete

Ganna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012.(III.28.) önkormányzati rendelete Ganna Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2012.(III.28.) önkormányzati rendelete Ganna Község Önkormányzatának vagyonáról és a rendelkezési jog gyakorlásáról Ganna Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testülete ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testülete ülésére Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Polgármester ELŐTERJESZTÉS A Képviselő testület nyilvános ülésének anyaga /SZMSZ 17. (1) bek./ a Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 7/2012.(III.7.) önkormányzati rendelet módosításáról

az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 7/2012.(III.7.) önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Városi Önkormányzat 16/2012. (VI.20.) rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 7/2012.(III.7.) önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Városi Önkormányzat

Részletesebben

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete

NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete NAGYECSED VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. ( XI.15.) önkormányzati rendelet tervezete Az önkormányzati vagyonról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról Nagyecsed Város

Részletesebben

Az önkormányzati vagyon

Az önkormányzati vagyon Murakeresztúr Község Önkormányzati Képviselő-testületének 8/2004. (IV. 16.) számú RENDELETE az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

1. A Rendelet 1. számú melléklete helyébe jelen rendelet 1. számú melléklete lép.

1. A Rendelet 1. számú melléklete helyébe jelen rendelet 1. számú melléklete lép. Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014.(III.12.)önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonnal való gazdálkodás rendjéről szóló 12/2013. (VI.27.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének. 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének. 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (VI. 22.) önkormányzati rendelete Jászladány nagyközség nemzeti vagyonáról (egységes szerkezetben) 1 Jászladány Nagyközségi Önkormányzat

Részletesebben

Nagyszénás Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (X. 25.) önkormányzati rendelete

Nagyszénás Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (X. 25.) önkormányzati rendelete Nagyszénás Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (X. 25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról (2015. június 25-től hatályos, egységes szerkezetű szövegezéssel) Nagyszénás

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2004. (II.10.) KT. sz. rendelete a 11/1994. (III.9.) KT. sz. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet

Részletesebben

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed:

I. Általános rendelkezések A rendelet hatálya 1.. E rendelet hatálya kiterjed: RUDABÁNYA NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2008. (III. 31.) sz. rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Módosításokkal egységes szerkezetben) Rudabánya

Részletesebben

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének../2013. (III...) önkormányzati rendelete

Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének../2013. (III...) önkormányzati rendelete Pusztaföldvár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének./2013. (III...) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról Pusztaföldvár Községi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. augusztus 9-i ülésére Kétpó Községi Önkormányzata közép- és hosszú távú vagyongazdálkodási terve ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. augusztus 9-i ülésére

Részletesebben

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e

ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e ÚJFEHÉRTÓ VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2007. (I. 26.) r e n d e l e t e az önkormányzati vagyonáról és a vagyonnal kapcsolatos tulajdonosi jogok gyakorlásáról egységes szerkezetben az e rendeletet módosító

Részletesebben

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete

ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete ÉRTÉNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2005. /II.25./ számú rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól (módosításokkal egységes szerkezetben) 1 Értény Község

Részletesebben

Balatonederics Község Önkormányzata. képviselő-testületének 6/2013. (IV.08.) önkormányzati rendelete

Balatonederics Község Önkormányzata. képviselő-testületének 6/2013. (IV.08.) önkormányzati rendelete Balatonederics Község Önkormányzata képviselő-testületének 6/2013. (IV.08.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 6/2012. (IV. 4.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól

CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE. az önkormányzat vagyonáról és a. vagyongazdálkodás szabályairól CIGÁND VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2004. (II. 23.) SZ. RENDELETE az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Cigánd Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

2. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Endrefalva, szeptember 4. A rendelet kihirdetve. Endrefalva, szeptember 13.

2. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Endrefalva, szeptember 4. A rendelet kihirdetve. Endrefalva, szeptember 13. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15/2013. (IX.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályiról szóló 6/2013.(III.14.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról

Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(VII. 05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásáról Mályinka Község Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország

Részletesebben

4.2 Tárgyi eszközök pénzügyi listája (Főkönyvi szám szerint) Listázási paraméterek:

4.2 Tárgyi eszközök pénzügyi listája (Főkönyvi szám szerint) Listázási paraméterek: Listázási paraméterek:.09.01 7:27:49 1. oldal 11142 Korl.forgképs. szell.termékek állománya n107 Mago iratkezelő 4 504 000 504 000 421 040 82 960 33 % 2007.12.19 n108 Mago szoftver ép. ny.tart 2 720 000

Részletesebben

Az R. 2. melléklete helyébe e rendelet 2. melléklete lép.

Az R. 2. melléklete helyébe e rendelet 2. melléklete lép. 1 Segesd Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2016. (..) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 6/2013. (III. 29.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2013. ( ) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról. Általános rendelkezések

Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2013. ( ) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról. Általános rendelkezések Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2013. ( ) önkormányzati rendelete Tura város nemzeti vagyonáról Tura Város Képviselő-testülete a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 3. 6.

Részletesebben

Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E

Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E Mátramindszent Község Önkormányzat Képviselő-testületének 10/1994. (X. 20.) Ör. számú R E N D E L E T E az önkormányzat tulajdonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselő-testület az 1990.évi

Részletesebben

Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete

Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete 1 Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012. (VI.28.) Önkormányzati Rendelete Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzat vagyonáról szóló többször módosított

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012.(IV.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról

Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012.(IV.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról Aszófő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012.(IV.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról Aszófő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2.

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon 2. Nádudvar Város Önkormányzat Képviselőtestületének 4/2012. (III.30.) önkormányzati rendelete Nádudvar Város Önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Nádudvar Város Önkormányzatának

Részletesebben

Az R. 1. melléklete helyébe az 1. melléklet lép. Az R. 2. melléklete helyébe a 2. melléklet lép. Az R. 3. melléklete helyébe a 3. melléklet lép.

Az R. 1. melléklete helyébe az 1. melléklet lép. Az R. 2. melléklete helyébe a 2. melléklet lép. Az R. 3. melléklete helyébe a 3. melléklet lép. Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2017. (VI. 1.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat vagyonáról, a vagyonhasznosítás rendjéről és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben

Szentkirály Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2013. (XII.11.) önkormányzati rendelete

Szentkirály Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2013. (XII.11.) önkormányzati rendelete Szentkirály Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2013. (XII.11.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. Szentkirály Község Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

Az előterjesztő javasolja, hogy a Képviselő-testület a hrsz-ú ingatlant minősítse át üzleti vagyonná.

Az előterjesztő javasolja, hogy a Képviselő-testület a hrsz-ú ingatlant minősítse át üzleti vagyonná. BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT ALPOLGÁRMESTERE Készült a 2016. szeptember 14. napján tartandó Kt. ülésre! Készítette: Handelné Kiscelli Ágnes vagyonhasznosítási ügyintéző Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Ivád Község Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete

Ivád Község Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete Ivád Község Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Ivád Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH Településfejlesztési Osztály. Ózd, április 28.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH Településfejlesztési Osztály. Ózd, április 28. Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének / ( ) önkormányzati rendelete Ózd Város Önkormányzatának tulajdonáról és a vagyongazdálkodás főbb szabályairól szóló 3/2013. (II.27.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 9/2007. (IV. 27.) KT. r e n d e l e t e

IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 9/2007. (IV. 27.) KT. r e n d e l e t e IBRÁNY VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 9/2007. (IV. 27.) KT. r e n d e l e t e az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 17/2006. (VI.09.) KT. rendelet módosításáról 1.. A rendelet

Részletesebben

Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya

Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya Takácsi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2013. (II. 19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról, a vagyongazdálkodás és vagyonhasznosítás szabályairól (egységes szerkezetben) Takácsi

Részletesebben

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete

Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete Söjtör Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2006. (XI.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetben a módosító 4/2009.(III.31.),

Részletesebben

I. Fejezet Általános rendelkezések

I. Fejezet Általános rendelkezések Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2013 (V.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól Alsószölnök Község Önkormányzata képviselő-testülete

Részletesebben

MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MINDSZENTKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15/2013. (X. 01.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 5/2004.

Részletesebben

Általános rendelkezések

Általános rendelkezések Mérk Nagyközség Képviselő-testületének 8/2005.(IV.20.) kt. rendelete Az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól. A Képviselő-testület! A helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék: A rendelet április 15-én kihirdetve. Kovács Zoltánné dr.

Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kihirdetési záradék: A rendelet április 15-én kihirdetve. Kovács Zoltánné dr. Albertirsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2011. (IV.15.) önkormányzati rendelete Albertirsa Város Önkormányzata vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti tulajdonosi jogok gyakorlásának

Részletesebben

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete

Balatonederics Települési Önkormányzat. Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete Balatonederics Települési Önkormányzat Képvsielő-testületének 16/2004. (XII. 1.) rendelete az önkormányzat vagyonáról, és a vagyongazdálkodás szabályairól A képviselô-testület a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

egységes szerkezetben a 21/2001. (VII. 17.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX. 28.) sz. rendelettel

egységes szerkezetben a 21/2001. (VII. 17.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX. 28.) sz. rendelettel SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 8/999. (IV. 28.) sz. R E N D E L E T E az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól egységes szerkezetben a 2/200. (VII. 7.),a 27/2003. (XII. 23.) és a 28/2006.(IX.

Részletesebben

A rendelet 2. számú és 3. számú melléklete e rendelet melléklete szerint változik. E rendelet a kihirdetése napját követő napon lép hatályba.

A rendelet 2. számú és 3. számú melléklete e rendelet melléklete szerint változik. E rendelet a kihirdetése napját követő napon lép hatályba. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete 18/2018. (X. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2004. (IV.30.) rendelet módosítására Besenyszög

Részletesebben

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól

Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 19/2008. (XII.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól 1 Moha Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének. - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete

Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének. - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete Bókaháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének - módosított, egységes szerkezetbe foglalt - 8/2003./X.31/ számú rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Bókaháza Község

Részletesebben

RÉVFÜLÖP NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2/2018. (II.20.) önkormányzati rendelete

RÉVFÜLÖP NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2/2018. (II.20.) önkormányzati rendelete RÉVFÜLÖP NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2018. (II.20.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyonhasznosítás szabályairól szóló 11/2013. (V.30.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Gádoros Nagyközség Képviselő-testületének 26/1999. (XII. 2.) KT. számú rendelete

Gádoros Nagyközség Képviselő-testületének 26/1999. (XII. 2.) KT. számú rendelete Gádoros Nagyközség Képviselő-testületének 26/1999. (XII. 2.) KT. számú rendelete az önkormányzati vagyonról és a vagyonnal való gazdálkodás egyes szabályairól (egységes szerkezetben az időközi módosításokat

Részletesebben

(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló 21/2012. (VIII.28.) önkormányzati rendelettel.

(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló 21/2012. (VIII.28.) önkormányzati rendelettel. Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2012. (II. 28.) rendelete az Önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól 1 Martonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. július havi rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. július havi rendkívüli ülésére Siófok Város Jegyzője 8600 Siófok, Fő tér 1. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012. július havi rendkívüli ülésére Tárgy: Vagyonrendelet módosítására javaslat Előterjesztő: Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról

NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról NYÍRIBRONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/2005(V.29.) R E N D E L E T E vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodásról Nyíribrony Község Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvényben

Részletesebben

Bükkszék Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013.(IV.24.) önkormányzati rendelete

Bükkszék Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013.(IV.24.) önkormányzati rendelete Bükkszék Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013.(IV.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és vagyonnal való gazdálkodásáról -módosításokkal egységes szerkezetben- Bükkszék

Részletesebben

POCSAJ NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT. 5/1997.(IV. 28.) számú. rendelete. az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól.

POCSAJ NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT. 5/1997.(IV. 28.) számú. rendelete. az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. POCSAJ NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 5/1997.(IV. 28.) számú rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. Pocsaj község Önkormányzatának képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

I. FEJEZET AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONA, A VAGYON CSOPORTOSÍTÁSA. A rendelet hatálya

I. FEJEZET AZ ÖNKORMÁNYZAT VAGYONA, A VAGYON CSOPORTOSÍTÁSA. A rendelet hatálya Földeák Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2012.(IV.26.)önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól a módosítására kiadott 30/2012.(XII.27.) önkormányzati

Részletesebben

I. Fejezet Bevezető rendelkezések. A rendelet célja 1.

I. Fejezet Bevezető rendelkezések. A rendelet célja 1. Döbrököz Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2013. (II. 15.) önkormányzati rendelete vagyonáról, vagyonával való tulajdonosi jogok gyakorlásáról és a vagyongazdálkodás szabályairól (Egységes szerkezetbe

Részletesebben

I.ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1..

I.ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.. SIROK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 13/2000. (05.30.) RENDELETE (2/2008.(01.25.), 19/2007.(11.14.), 5/2004.(02.10.), 8/2005.(03.01.) rendelettel egységes szerkezetben) az önkormányzat vagyonáról, a vagyonnal való

Részletesebben

HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ /VII.2/ Kt. számú rendelete

HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ /VII.2/ Kt. számú rendelete HAJDÚBAGOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 3/ 1993. /VII.2/ Kt. számú rendelete Hajdúbagos Község Önkormányzata vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti tulajdonjog gyakorlásának és a vagyon

Részletesebben

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A rendelet hatálya

I. rész ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A rendelet hatálya Kisköre Város Önkormányzat képviselő-testületének 13/2007.(XI. 29.) rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól. (módosításokkal egységes szerkezetben) 2.) Kisköre Város Önkormányzatának

Részletesebben