HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RESOBELT MASSZÁZS BERENDEZÉS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RESOBELT MASSZÁZS BERENDEZÉS"

Átírás

1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RESOBELT MASSZÁZS BERENDEZÉS FONTOS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS KARBANTARTÁS RAJZ, ALKATRÉSZLISTA SZERELÉSI ÚTMUTATÓ SZALAGOK HASZNÁLATA

2 Tisztelt vásárló, Kérem, a berendezés használata előtt olvassa el az alábbi útmutatást. Lent megtalál néhány fontos információt a masszázs berendezése biztonságos használatával kapcsolatosan. FONTOS ÉS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK 1. A berendezést kizárólag otthoni használatra tervezték. Maszíroz és fizikailag ellazít. A berendezés nem alkalmas fittness stúdiókba (prosfesszionális vagy kommersz felhasználásra). A berendezés használata továbbá nem alkalmas az egészségügyben. Ne használja a szabadban. 2. A berendezés nem játék, gyerekek ne használják! Amennyiben megengedi gyermekeinek a berendezés használatát, legyen tekintettel azok fizikai és szellemi fejlettségére, elsősorban temperamentumára. Felügyelet nélkül ne engedje gyermekeinek a berendezés használatát. Teklintettel a gyermekek természetes játék ösztöneire és kísérletező készségére a szülők illetve megbízott felnőtt személyek felelősek a gyermekekért. A berendezést oly módon tárolják, hogy a gyermekek azt felügyelet nélkül ne használhassák. 3. Az összeszerelés előtt figyelmesen olvassa el az összeszerelési útmutatót. Kövesse a leírt pontokat. 4. Padlója védelmében ( szőnyeg, st) az edzési területre helyezzen alátétet. Minden használat előtt ellenőrizze, hogy elegendő terület áll e rendelkezésre, és nem lesz útjában fal, szekrény, stb. Saját biztonsága érdekében ellenőrizze a berendezést minden használat előtt (sérült alkatrészek, kilazult csavarok, elhasználódott részelemek). Bármilyen hiba előfordulása esetén ne használja a berendezést mindaddig, amíg a hibát meg nem szüntetik, vagy eltávolítják. 5. Viseljen kényelmes laza öltözetet. Javasoljuk sport lábbeli viseletét (Figyelmeztetés: lábbeli viselete kötelező). 6. A masszázst kezdje lassan és fokozatosan emelje az intenzitást a kívánt hatékonyság eléréséig a külőnálló szabályzóval. Kövesse a masszázs instrukció pontjait. Felhívjuk figyelmét, hogy a berendezés szakszerűtlen használata sérülésekhez vezethet. 7. A berendezést egy időben egyszerre csak egy személy használhata. 8. Érdeklődjön háziorvosánál, nem tartozik e az egészségileg kockázatos csoportba. Szükség esetén konzultáljon orvosával az edzésprogramot illetően. 9. Terhes nők ne használják a berendezést, illetve csak orvosával történt konzultáció esetén.

3 FIGYELMEZTETÉS: 1. Maximális teherbírás 100kg. 2. Őrizze meg a berendezés biztonságát, minden edzés előtt ellenőrizze a masszázs szallagokat ( sérülés, elhasználódás, kilazult csavarok, elhasználódott részek) A sérült részeket azonnal cserélje ki. Bármilyen meghibásodás esetén addig ne használha a berendezést, amíg a hibát el nem hárítja. 3. Ügyeljen az üvegből készült tárgyakra. 4. Bármilyen hiba esetén húzza ki a berendezés vezetékét a hálózati csatlakzóból. 5. Az eltört alkatrészeket azonnal cserélje ki. 6. Ne próbálkozzon az elektromos részek házi javításával, saját biztonsága védelmében vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal. Elektromos sokk veszélye áll fenn. 7. A berendezést helyezze biztonságos helyre. 8. Azonnal szakítsa meg az edzést, amennyiben gyengeséget, szédülést érez. Lépjen kapcsolatba orvosával, amennyiben nem érzi jól magát, fájdalmat érez mellkasában, izületeiben, szíve környékén, vagy más tüneteket észlel. 9. Az elektromos hálózatba csatlakozott berendezést soha ne hagyja felügyelet nélkül. 10. Kikapcsoláskor ne a kábelnél fogva húzza ki azt a vezetékből. 11. Amennyiben a berendezést ideiglenesen nem használja, húzza ki az elektromos hálózatból. 12. Az egyes alkatrészeket nedves puha törlőronggyal tisztítsa. 13. A motort csak nedves törlőronggyal tisztítsa! Tisztítás előtt húzza ki a kábelt az elektromos csatlakozóból. 14. A gyártó nem vállal felelősséget a helytelen használatért.

4 ALKATRÉSZ LISTA Sz LEÍRÁS Db Sz LEÍRÁS Db 1 ALSÓ FÉM RÉSZ 1 28 MŰANYAG ELSŐ TÁMASZ 1 29 ANYA(M6) 4 3 FORGÓ RÚD 1 30 CSAVAR (M6X50) 4 4 ÁLLÍTHATÓ RÚD 1 31 LAPOS ALÁTÉT(Φ6) 4 5 TÁMASZ CSAVAR (ST4.2X10) 6 6 TÁMASZ SZÉL LEMEZ 1 7 MŰANYAG ALJ 1 34 FELSŐ SZEKRÉNY 1 8 DUGÓ 2 35 KAPCSOLÓ 1 9 TÁVTARTÓ 4 36 CÍMKE 1 10 MŰANYAG BETÉT 1 37 CSAVAR (ST2.9X6) 6 11 ÁLLÍTHATÓ GOMB 1 38 CSAVAR M10X BURKOLAT 1 39 FESZÍTŐ CSAVAR 1 13 ALSÓ SZEKRÉNY 1 40 ÍVELT ALÁTÉT 2 14 SZIGETELŐ MŰANYAG ANYA (M8) 1 15 KÁBEL DUGALJ 1 42 ÍVELT ANYA (M10) 2 16 SZIGETELŐ MŰANYAG CSAVAR M8X MÁGNESES KÖR 2 44 CSAVAR (ST4.2X19) MŰANYAG CSATLAKOZÓ 2 45 CSAVAR (ST4.2X60) 4 19 MŰANYAG MASSZÁZS SZALAG 1 20 GUMI LEMEZ 1 47 EGYSZERŰ SZALAG 1 21 CSAVAR M5X DUPLA SZALAG 1 22 MŰANYAG FOGASKERÉK 2 49 IMBUSZ KULCS 1 23 MŰANYAG KÖR 2 24 GOLYÓS CSAPÁGY 2 25 LAPOS ALÁTÉT (Φ8) 7 26 SZALAG TARTÓ 2 27 CSAVAR (M8X15) 4

5

6 SZERELÉSI ÚTMUTATÓ: 1.ELŐKÉSZÜLET: A. A szerelés megkezdése előtt bizonyosodjon meg, hogy elegendő hellyel rendelkezik e a rendes összeszereléshez. B. Az összeszereléshez használja a mellékelt szerszámokat. C. Összeszerelés előtt ellenőrizze, valamennyi rész rendelkezésére áll e ( fent megtalálja a berendezés valamennyi alkatrészét feltüntetett, számokkal megjelölt alkatrész rajzot). 2.ÖSSZESZERELÉSI INSTRUKCIÓK: FORGASSA EL A FORGATHATÓ RUDAT (3#), MAJD CSATLAKOZTASSA A LAPOS ALÁTÉTET (25#), FESZÍTŐ CSAVART (39#) A FORGATHATÓ RÚD RÖGZÍTÉSÉHEZ (3#) ÉS RÖGZÍTSE. ÁLLÍTSA BE A BEÁLLÍTÓ KART (11#), MAJD ILLESSZE AZ ÁLLÍTHATÓ RUDAT A FORGATHATÓ RÚDBA (3#), ÉS RÖGZÍTSE A BURKOLAT FELSŐ RÉSZÉT (13#) LAPOS ALÁTÉT (25#),ÉS CSAVAR (M8X15) (27#) SEGÍTSÉGÉVEL.

7 3.FIGYELMEZTETÉS: A. Az összeszerelés készen van. A berendezés csak 20 percet dolgozhat, ezután ki kell kapcsolni legalább fél órára. Mindig ellenőrezze, hogy a berendezés ki van kapcsolva, amennyiben nem edz rajta senki. B. Ne távolítsa el a motort a berendezésből, magasfeszültség alatt van.

8 UFIGYELMEZTETÉS: A. Válasszon a következő szalagok közül és edzzen legalább három percig. Fontos, hogy váltson pozíciót az edzés során, hogy az egészterületet masszírozza. Heti 3-4 alkalommal javasolt 20 perces edzéseket végezni. B. Előfordulhat, hogy a masszírozott terület enyhét kipirul, ez a szövetek megnövekedett vérellátásából fakad. Néhány percen belül ez a tünet elűnik. C. A masszázs mellett javasoljuk, ügyeljen az alacsony kalórájú ételek fogyasztására és elegendő folyadék bevitelre. A. MASSZÁZS SZALAG B. EGYSZERŰ SZALAG C. DUPLA SZALAG FUNKCIÓK: A. Masszázs szalag: Ezt a szalagot csak kényelmes öltözékben használja. A szalag ne lépjen közvetlen kapcsolatba a bőrrel. A szalag speciálisan kifejlesztett cellulitisz elleni sok sok apró gumitüskékkel száll harcba. Haználja ezt a szalagot a problémás területekre. Fontos, hogy a cellulitiszt még az előtt kezelje, mielőtt nehezebben kezelhető, kellemetlen méretek öltene. B. Dupla szalag: A dupla szalag az alaptartozék, mely legfőképpen a nyak és mellkas területeire használatos, de használható a test többi területeire is. A szalag lazító hatását speciálisan a hát- és vállizmokra használhatja. C. Egyszerű szalag: Ez a szalag a comb és farizmok területére használatos. A lehető legjobb eredmény eléréséhez végezze a gyakorlatokat legalább 3 percen át. A szalag alkalmazásához viseljen kellemes testhez álló öltözéket.

9

10 EDZÉSI INSTRUKCIÓK A. Masszázs szalag: Használata: Alkalmazza a szalagot valamennyi problémás területre, mint a has, csípő, fenék és comb. B. Egyszerű szalag Használata: Álljon teljesen a cellulitisz elleni szalag közepébe és fenék izmai köré helyezi azt, vagy álljon bele csupán egy lábban a combok megmozgatásához. Ellenőrizze, hogy a szalag mindíg elegendően meg legyen feszítve, de ne legyen túlságosan megfeszítve a megcélzott maszírozni kívánt területek körül.

11 C.Dupla szalag: Használata 1: Forduljon háttal a motornak és mellkasán keresztezze a szalagot. Így koncentráltabb masszázs hatást ér el vállán és mellkasán. Használata 2: Forduljon szembe a motorral és keresztezze hátán a szalagokat. Így ellazítja hátizmait. Használataí 3: Masszírozhatja combizmait a szalaggal, ha a szalag belsejébe áll. Az intenzitást előre-, vagy hátra lépésekkel szabályozhatja.

12 FIGYELMEZTETÉS A berendezést helyezze egyenes stabil felületű alátétre. Minden egyes használata előtt ellenőrizze, hogy a berendezés valamennyi csavarja megfelelően be van e húzva. A berendezés kizálólag otthoni használatra készült. Garanciális feltételek: 1. Az eladó a vevőnek a termék minőségére 24 hónap garanciát nyújt. 2. A garancia ideje alatt valamennyi gyártási hibából vagy anyag hibából eredő meghibásodás meg lesz szüntetve, úgy, hogy a termék rendeltetésszerűen használható legyen. 3. A garancia nem vonatkozik a következő módon keletkezett károkra: A felhasználó által okozott kár, pl. szakszerűtlen összeillesztéssel, szereléssel, Helytelen karbantartás Mechanikus károk Alkatrészek elhasználódása hagyományos felhasználás során (pl. gumi és műanyag alkatrészek, mozgó mechanizmusok, stb.) Visszafordíthatatlan esemény, természeti katasztrófa által Szakszerűtlen beavatkozások által Helytelen használat, helytelen elhelyezés, alacsony, vagy magas hőmérséklet következtében, víz által, túlzott nyomás vagy ütés, szándékos design, alak vagy méret módosítás következtében. 4. Reklamáció érvényesítésse kizálólag írásban történhet, a hiba pontos leírásával és a megvásárlását igazoló irat felmutatásával. 5. A garancia az eladónál érvényesíthető. Eladás dátuma: Bélyegző, eladó aláírása Insportline Hungary Kft Esztergom, Kossuth Lajos u tel./fax:

IN 1336 Edzőpad HERO

IN 1336 Edzőpad HERO H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó IN 1336 Edzőpad HERO Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bármennyire is igyekszünk a legjobb minőség elérésére, 1 előfordulhatnak hiányzó, vagy hibás

Részletesebben

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Hasizomerősítő insportline AB Perfect Dual

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Hasizomerősítő insportline AB Perfect Dual HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 12760 Hasizomerősítő insportline AB Perfect Dual TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASIZOMERŐSíTŐ RÉSZEI... 3 CSOMAG TARTALMA... 4 ÖSSZESZERELÉS... 4 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ...5

Részletesebben

Használati útmutató IN 3830 insportline Fresia

Használati útmutató IN 3830 insportline Fresia Használati útmutató IN 3830 insportline Fresia Köszönjük, hogy vibromasszázs berendezésünk megvásárlása mellett döntött. Használata előtt, kérem figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót a berendezés helyes

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7152 Erőkeret insportline Column CC300

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7152 Erőkeret insportline Column CC300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7152 Erőkeret insportline Column CC300 1 TARTALOM FONTOS BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 ALKATRÉSZEK... 4 SZERELÉS... 6 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Test erősítő insportline AB Roller AR100

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Test erősítő insportline AB Roller AR100 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 13169 Test erősítő insportline AB Roller AR100 TARTALOM BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 3 ÖSSZESZERELÉS... 3 HOGYAN TORNÁZZON... 3 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ... 5 2 BIZTONSÁGI

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN HEGYMÁSZÓ SZIMULÁTOR insportline Mesenero

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN HEGYMÁSZÓ SZIMULÁTOR insportline Mesenero HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 14349 HEGYMÁSZÓ SZIMULÁTOR insportline Mesenero TARTALOM BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 3 A GÉP RÉSZEI... 4 ALKATRÉSZLISTA... 4 ÖSSZESZERELÉS LÉPÉSEI... 5 A GÉP ÖSSZECSUKÁSA ÉS SZÉTNYITÁSA...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7536 Erősítő insportline PT80

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7536 Erősítő insportline PT80 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7536 Erősítő insportline PT80 MAXIMÁLIS TERHELHETŐSÉG: 100KG (300LB) TARTALOM BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS...3 RAJZ...3 ALKATRÉSZLISTA..4 ÖSSZESZERELÉS.6 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ.11

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Power Tower insportline X150

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Power Tower insportline X150 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 12433 Power Tower insportline X150 Tartalom FIGYELMEZTETÉS... 3 BIZTONSÁG... 3 TÁROLÁS... 3 AJÁNLÁS... 3 A CSOMAG TARTALMA... 4 ALKATRÉSZEK... 4 KÖTŐELEMEK... 5 ÖSSZESZERELÉS...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7450 Masszázsberendezés insportline Rexabelt

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7450 Masszázsberendezés insportline Rexabelt HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7450 Masszázsberendezés insportline Rexabelt 1 TARTALOM BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK... 3 RAJZ... 4 ALKATRÉSZLISTA... 5 SZERELÉS... 6 MASSÁZSÖV HELYES ELHELYEZÉSE... 8 HASZNÁLAT...

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3829 VibroGym insportline TULIPE

Használati útmutató. IN 3829 VibroGym insportline TULIPE Használati útmutató IN 3829 VibroGym insportline TULIPE 1 Köszönjük, hogy vibromasszázs berendezésünk vásárlása mellett döntött. A berendezés első használata előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót,

Részletesebben

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm)

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Termék száma: 1112 Biztonsági utasítások A teljes biztonság érdekében mindig ellenőrizze a trambulin részeit, hogy nem e sérültek vagy töröttek az alkatrészek.

Részletesebben

VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811

VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811 VENTILLÁTOROS EVEZŐGÉP CONGO IN 2811 h a s z n á l a t i ú t m u t a t ó Forgalmazó Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu tel./fax: 0633-313-242 Fontos biztonasági

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 13170 Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400 TARTALOM BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 3 GYAKORLATOK ÁTTEKINTÉSE... 3 Alap gyakorlatok leírása... 3 Gyakorlatok állva...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5497 Multifunkciós edzőpad insportline LKM904

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5497 Multifunkciós edzőpad insportline LKM904 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IN 5497 Multifunkciós edzőpad insportline LKM904 1 TARTALOM TARTALOM...2 1 RAJZ...3 2 RAJZ...4 ALKATRÉSZLISTA...5 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK,REKLAMÁCIÓ...6 2 1 RAJZ 3 2 RAJZ 4 ALKATRÉSZLISTA

Részletesebben

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOM FELHASZNÁLÓI FIGYELMEZTETÉS ALKATRÉSZEK LISTÁJA FELÜLNÉZETI RAJZ SZERELÉSE ÚTMUTATÓ HASZNÁLAT ELÖTTI BEMELEGÍTÉS ÉS NYÚJTÁSI TIPPEK NEHÉZSÉG BEÁLLÍTÁSA TRÉNING

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7186 Kondigép insportline Profigym C50

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7186 Kondigép insportline Profigym C50 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7186 Kondigép insportline Profigym C50 1 TARTALOM RAJZ... 3 ALKATRÉSZLISTA... 4 SZERELÉS... 8 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ... 18 2 RAJZ 3 ALKATRÉSZLISTA 1 2 3 4 első távtartó

Részletesebben

Használati utasítás. Twist stepper Strong IN 1795 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA!

Használati utasítás. Twist stepper Strong IN 1795 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Használati utasítás Twist stepper Strong IN 1795 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

(IREB1005M) MOTION BIKE III SZOBAKERÉKPÁR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ - HU (FIGYELEM! A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!)

(IREB1005M) MOTION BIKE III SZOBAKERÉKPÁR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ - HU (FIGYELEM! A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!) (IREB1005M) MOTION BIKE III SZOBAKERÉKPÁR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ - HU (FIGYELEM! A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!) 0 Köszönjük, hogy termékünket választotta! Kérjük használat előtt olvassa el a használati útmutatót.

Részletesebben

HU Vibro stepper használati útmitató IN 2679

HU Vibro stepper használati útmitató IN 2679 HU Vibro stepper használati útmitató IN 2679 Forgalmazó: Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu tel./fax: 0633-313-242 Köszönjük, hogy berendezésünk a vibro stepper

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Hasizom erősítő insportline AB Perfect BB

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Hasizom erősítő insportline AB Perfect BB HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 13184 Hasizom erősítő insportline AB Perfect BB TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 KARBANTARTÁS ÉS TÁROLÁS...3 ÖSSZESZERELÉS... 4 GYAKORLATOK... 4 SZÁMÍTÓGÉP... 5 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK,

Részletesebben

IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep

IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep Egyensúlyjavító félgömb AIR STEP felfújható, kifejezetten nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra, fitness ill. rehabilitációs gyakorlatok végzésére való.

Részletesebben

Használati útmutató. Magic gym IN 1797

Használati útmutató. Magic gym IN 1797 Használati útmutató Magic gym IN 1797 A GARANCIÁLIS ÉS GARANCIÁN TÚLI SZERVIZT A FORGALMAZÓ BIZTOSÍTJA: Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu A jó erınlét és

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 4422 Spinning kerékpár insportline Jota

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 4422 Spinning kerékpár insportline Jota HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Spinning kerékpár insportline Jota TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... ALKATRÉSZ LISTA... 5 ÖSSZESZERELÉS... 7 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ...9 BIZTONSÁGI

Részletesebben

Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Futópad Sportmann Abarqs BZ-201 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK 1. Fontos, hogy elolvassa ezt az egész kézikönyvet a berendezés felszerelése és használata előtt. A biztonságos és hatékony

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10891 szobakerékpár insportline Temiste

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10891 szobakerékpár insportline Temiste HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10891 szobakerékpár insportline Temiste TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... 4 ALKATRÉSZ LISTA... 4 ÖSSZESZERELÉS... 5 SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATA... 7 GYAKORLATOK...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fitness szobakerékpár Hiton Racer K2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 2 ROBBANTOTT ÁBRA 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 ÖSSZESZERELÉSI UTASÍTÁSOK 6 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK :: Olvassa el az utasításokat a kerékpár

Részletesebben

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X Használati útmutató SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X 1 Biztonsági útmutató 1. Szerelje össze a terméket a kézikönyvben feltüntetett utasításoknak megfelelően. Használjon cnyeregkis eredeti

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SK IN Jóga függeszkedő insportline Hemmok

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SK IN Jóga függeszkedő insportline Hemmok HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SK IN 12699 Jóga függeszkedő insportline Hemmok TARTALOM 1. OPCIÓ: CSAVAROK FELSZERELÉSE... 3 2. OPCIÓ: KAPCSOLÓDÓ ELEMEK (TÁRCSÁK) INSTALÁLÁSA... 3 SZÍJ FELFÜGGESZTÉSE... 4 GARANCIÁLIS

Részletesebben

Használati útmutató - HU. IN 4756 insportline Bloom vibrációs tréner

Használati útmutató - HU. IN 4756 insportline Bloom vibrációs tréner Használati útmutató - HU IN 4756 insportline Bloom vibrációs tréner 1 Köszönjük, hogy masszázsberendezésünket megvásárolta. Kérem, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót még a berendezés használata

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5726 Szobakerékpár insportline Agemo

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 5726 Szobakerékpár insportline Agemo HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IN 5726 Szobakerékpár insportline Agemo 1 TARTALOM TARTALOM... 2 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 3 BEMELEGÍTŐ FÁZIS... 4 ÖSSZEKÖTŐ ELEMEK ÉS SZERSZÁMOK... 5 ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ... 6 RAJZ...

Részletesebben

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161

KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS : KÉT SZEMÉLYES HINTA Termék száma: 1161 HINTAVÁZ HINTA 01/07-1 - READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma,

Részletesebben

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

130 TC FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 130 TC Modellszám: WEEVBE3909.0 Sorszám: Későbbi hivatkozás céljából a fenti helyre írja be a sorozatszámot. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV KÉRDÉSEK? Gyártóként, arra törekszünk, hogy vásárlóink minden igényét

Részletesebben

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv Fontos biztonsági tanácsok, óvintézkedések Az edzőkerékpárt a maximális biztonság jegyében terveztük és készítettük el. Ettől függetlenül bizonyos biztonsági óvintézkedéseket

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18010 Lábmasszírozó gép insportline Otterchill TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASZNÁLAT... 3 ELEM CSERE... 4 ALTERNATÍV HASZNÁLAT... 4 2 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Olvassa el figyelmesen

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Ping-pong asztal insportline Rokito

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Ping-pong asztal insportline Rokito HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 12947 Ping-pong asztal insportline Rokito TARTALOM AJÁNLÁS ÉS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 3 ALKATRÉSZ LISTA... 3 ÖSSZESZERELÉS... 4 1. LÉPÉS... 4 2. LÉPÉS... 4 3. LÉPÉS... 5 4. LÉPÉS...

Részletesebben

Azura X1 / Azura X

Azura X1 / Azura X Azura X1 / Azura X2 10030160 10030161 10030162 10030163 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő

Részletesebben

IN1390 Worker City Roller

IN1390 Worker City Roller IN1390 Worker City Roller FONTOS: A ROLLER ÖSSZESZERELÉSE ÉS HASZNÁLATA ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYVET. FIGYELMEZTETÉS:.6 éves, vagy annál idősebb felhasználók számára. Maximális

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Stepper 2 az 1-ben S3088

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Stepper 2 az 1-ben S3088 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Stepper 2 az 1-ben S3088 FELHASZNÁLÓ KÉZIKÖNYVE BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Ez a termék kizárólag otthoni használatra, az optimális biztonság érdekében készült. Vegye figyelembe az alábbi biztonsági

Részletesebben

FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO

FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO FORGÓFEJES FEJMOSÓ DUO Használati útmutató HU Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Reméljük, hogy termékünkkel Ön is elégedett lesz és hosszú ideig szolgálja majd Önt. Az útmutató

Részletesebben

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket.

GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. GYERMEK TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és õrizze meg késõbbi áttekintésre is. Kérjük a szülõket vagy a terméket összeszerelõ

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18265 AB Vállnyomó gép Steelflex PlateLoad Line PLSP TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 SZERKEZETI RAJZ... 4 ALKATRÉSZ LISTA... 5 ÖSSZESZERELÉS... 9 GYAKORLATOK... 13 KÖRNYEZETVÉDELEM...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN BE004 Multifunkcionális edzőpad Benchmark Energy

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN BE004 Multifunkcionális edzőpad Benchmark Energy HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN BE004 Multifunkcionális edzőpad Benchmark Energy TARTALOM MŰSZAKI ADATOK... 3 ALKATRÉSZ LISTA... 3 SZERKEZETI RAJZ... 4 ÖSSZESZERELÉS... 4 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 5 GARANCIÁLIS

Részletesebben

Trambulin szettek cm

Trambulin szettek cm Trambulin szettek 140-243-305 cm Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött! Alkatrésztörés esetén kérjük hívja a terméket eladó üzletet. 02/07 Összeszerelési útmutató 1. A csomag tartalma:

Részletesebben

Használati útmutató HU. IN 3732 insportline Trambulin Mini Digital 122 cm

Használati útmutató HU. IN 3732 insportline Trambulin Mini Digital 122 cm Használati útmutató HU IN 3732 insportline Trambulin Mini Digital 122 cm FIGYELMZTETÉS Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink legjobb minősége elérésébe. Sport segédeszközeinkre büszkék vagyunk és sok boldog

Részletesebben

Klarstein konyhai robotok

Klarstein konyhai robotok Klarstein konyhai robotok Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást. 1.

Részletesebben

MÁGNESES EVEZŐGÉP AMAZONIAN IN 2812

MÁGNESES EVEZŐGÉP AMAZONIAN IN 2812 MÁGNESES EVEZŐGÉP AMAZONIAN IN 2812 Forgalmazó Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu tel./fax: 0633-313-242 Fontos biztonasági információk Őrizze meg ezt a használati

Részletesebben

MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás

MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás MULTI HOME GYM Multifunkcionális Edzőtorony Cikk szám: 1158 Használati utasítás Tartalom: Biztonsági utasítások Alkatrészek felsorolása Alkatrészek képes listája Robbantott rajz Szerelési leírás Bemelegíítő

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN. IN Roller WORKER Authico. IN Roller WORKER Nuvola. IN Roller WORKER Amareli

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN. IN Roller WORKER Authico. IN Roller WORKER Nuvola. IN Roller WORKER Amareli HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 12685 Roller WORKER Authico IN 12686 Roller WORKER Nuvola IN 14335 Roller WORKER Amareli TARTALOM ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 ÖSSZESZERELÉS/SZÉTSZERELÉS... 3 KARBANTARTÁS...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN10553 Inverziós asztal insportline Inverso Plus

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN10553 Inverziós asztal insportline Inverso Plus HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN10553 Inverziós asztal insportline Inverso Plus FIGYELEM! A kép egyes részleteiben eltérhet az eredeti terméktől. TARTALOM FIGYELMEZTETÉS... 3 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 3 ALKATRÉSZ

Részletesebben

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR Termék száma: 1330 HASZNÁLATI UTASÍTÁS FONTOS: Mindig bizonyosodjon meg róla, hogy a terméket egy egyenes, csúszásmentes felületre helyezze. Ez elengedhetetlen a biztonságos

Részletesebben

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! LEG_TARINER.qxp 2007.08.03. 9:06 Page 1 L E G Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! T R A I N E R GYVC-008 A VIVAMAX Leg Trainerrel Ön otthonában, kényelmesen edzheti lábait és fenekét,

Részletesebben

Futópad

Futópad Futópad 10026388 10026392 10026393 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást..

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 7187 Kondigép insportline ProfiGym C100

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 7187 Kondigép insportline ProfiGym C100 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 7187 Kondigép insportline ProfiGym C100 TARTALOM BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK... 3 FONTOS INFORMÁCIÓK... 3 KONDIGÉP RÉSZEI... 4 ÖSSZESZERELÉS... 6 SZERKEZETI RAJZ... 22 ALKATRÉSZ

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Használati útmutató IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Koordinációs félgömb GRANDE felfújható, nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra alkalmas. Gyors és hatékony. Szórakoztató módja a test

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Őrizze meg az útmutatót a későbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek

Részletesebben

Szoba edzőgép

Szoba edzőgép Szoba edzőgép 10022302 10022301 Tisztelt vásárló, gratulálunk Önnek a Klarfit eszköz vásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

Használati utasítás. insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165

Használati utasítás. insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 6937 insportline Aluvis motoros futópad

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 6937 insportline Aluvis motoros futópad HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 6937 insportline Aluvis motoros futópad TARTALOM RAJZ...3 ALKATRÉSZLISTA...3 SZERKEZETI RÉSZEK...5 SZERELÉS...5 HASZNÁLAT...8 Biztonsági kulcs...8 Összecsukás/szétnyitás...8 VEZÉRLŐPANEL...9

Részletesebben

16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató

16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató 16-12 ROLLER Termék száma: 2319 Használati és szerelési útmutató Fontos javaslat: kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat mielőtt hozzákezdene az összeszereléshez, és fogadja meg a karbantartási

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR

HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR HASZNÁLATI UTASÍTÁS EPSILON FITNESS KERÉKPÁR A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

Fontos használati utasítások:

Fontos használati utasítások: 1 2 Fontos használati utasítások: 1. Használat előtt olvassa el figyelmesen a használati útasítást. Ellenőrizze le, hogy a szobabicikli megfelelően van összerakva és az összes csavar megfelelően van rögzitve.

Részletesebben

Klarfit Pacemaker FX5 futópad

Klarfit Pacemaker FX5 futópad Klarfit Pacemaker FX5 futópad 10026394 10026395 10026396 Figyelmeztetések Használati útmutató Az edzés megkezdése előtt konzultáljon orvosával. Ez különösen fontos azok számára, akik korábban nem végeztek

Részletesebben

Ellipszistréner Használati utasítás AIR I

Ellipszistréner Használati utasítás AIR I Ellipszistréner Használati utasítás AIR I A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227, www.insportline.hu

Részletesebben

Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató

Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató Kiromed Prof Gravitációs gerincnyújtó pad Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. KEZELÉS ÉS BEÁLLÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK Hogyan

Részletesebben

Használati utasítás WORK KING

Használati utasítás WORK KING Használati utasítás WORK KING A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227, www.insportline.hu

Részletesebben

Fitnesz állomás

Fitnesz állomás Fitnesz állomás 10006741 10029365 Tisztelt Vásárló, Gratulálunk a megvásárolt termékhez. Olvassa el figyelmesen az útmutatót, és kövesse az alábbi utasításokat, hogy elkerülje a készülék károsodását. Az

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 18374 Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 3 RÖGZÍTŐ ALKATRÉSZEK.4 ALKATRÉSZ LISTA 5 ÖSSZESZERELÉS 7 HASZNÁLAT 11 GYAKORLATOK.11 KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

RELAX MAX VIBRÁCIÓS MASSZÁSKÉSZÜLÉK

RELAX MAX VIBRÁCIÓS MASSZÁSKÉSZÜLÉK RELAX MAX HU VIBRÁCIÓS MASSZÁSKÉSZÜLÉK Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Biztosak vagyunk abban, hogy termékünket Ön is megelégedéssel használja majd. Kérjük, a termék hatékony

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper

Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper Felhasználói kézikönyv - HU IN 3883 insportline Easy step (KLJ-303) multifunkciós stepper FONTOS! A berendezés első használata előtt figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót. Őrizze meg a használati

Részletesebben

Háromszemélyes hinta csúszdával Termék szám:1167

Háromszemélyes hinta csúszdával Termék szám:1167 SZERELÉSI- ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Háromszemélyes hinta csúszdával Termék szám:1167 HINTAVÁZ HINTA MEREV-HINTA CSÚSZDA 01/14 1 READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art. 8220-8225 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP Art. 8220-8225 FIGYELEM OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A FÜZETET. EZ FONTOS INFORMÁCIÓKAT A BIZTONSÁGOS ÜZEMELTETÉSRE ÉS KARBANTARTÁSRA VONATKOZÓAN. FONTOS INFORMÁCIÓK ŐRIZZE

Részletesebben

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót.

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. EDZŐPAD LW-20 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Örizze meg az útmutatót a késöbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek az

Részletesebben

3 Funkciós gondolás kerti hinta

3 Funkciós gondolás kerti hinta HASZNÁLATI UTASÍTÁS: 3 Funkciós gondolás kerti hinta Hinta Gondola Lovagló hinta 01/10 1 READ THIS FIRST!!! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ha törött vagy hiányos a csomag tartalma, kérjük forduljon

Részletesebben

Blood Circulatory Massager. Termék száma: 1500

Blood Circulatory Massager. Termék száma: 1500 Blood Circulatory Massager Termék száma: 1500 Kérjük figyelmesen olvassa el a mellékelt leírást mielőtt ezt a terméket használatba venné. A későbbi időkre is tartalmaz információkat, abban az esetben,

Részletesebben

Összecsukható trambulin 122cm

Összecsukható trambulin 122cm Összecsukható trambulin 122cm 36'' (91 cm) Trambulin 38'' (97 cm) Trambulin 40'' (102 cm) Trambulin 48'' (122 cm) Trambulin 55'' (140 cm) Trambulin Köszönjük, hogy megvásárolta a termékünket. Abban az

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN10664 Kosárpalánk insportline S-K1 ÖSSZESZERELÉS: KÉT FELNŐTT SZEMÉLYT IGÉNYEL

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN10664 Kosárpalánk insportline S-K1 ÖSSZESZERELÉS: KÉT FELNŐTT SZEMÉLYT IGÉNYEL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN10664 Kosárpalánk insportline S-K1 ÖSSZESZERELÉS: KÉT FELNŐTT SZEMÉLYT IGÉNYEL TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 ALKATRÉZLISTA... 4 ÖSSZEKÖTŐ ELEMEK... 5 SZERSZÁMOK... 7 BIZTONSÁG...

Részletesebben

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Modellszám: VC-901 A használat előtt olvassa el figyelmesen az útmutatót. FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK: A porzsák nélküli, száraz-nedves porszívó használatakor,

Részletesebben

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább 2778 3 az 1-ben Vibráló-Masszázs gép FIGYELEM: Mielőtt a terméket használatba venné olvasssa el figyelmesen a használati utasítást. Ez a termék csak otthoni használatra alkalmas. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:

Részletesebben

Mini-Hűtőszekrény

Mini-Hűtőszekrény Mini-Hűtőszekrény 10011578 100115779 Tisztelt vásárló, Gratulálunk Önnek a termék megvásárlásához. Olvassa el az egész használati utasítást alaposan és kövesse azt a lehetséges károk elkerülése érdekében.

Részletesebben

Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató

Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató A GARANCIÁLIS ÉS GARANCIÁN TÚLI SZERVIZT A FORGALMAZÓ BIZTOSÍTJA: Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu

Részletesebben

Cikk szám: 1238 Használati utasítások

Cikk szám: 1238 Használati utasítások Cikk szám: 1238 Használati utasítások FONTOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK 1. Mielőtt ezt vagy bármilyen más edzést elkezdene, konzultáljon kezelő orvosával. Kérje orvosa segítségét annak meghatározásában, hogy

Részletesebben

Turbo Trainer GYVFL02

Turbo Trainer GYVFL02 Turbo Trainer GYVFL02 Használati utasítás Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A biztonságos működtetésre vonatkozó ajánlások 1.

Részletesebben

Használati utasítás. Fitness Grand sztepper A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA!

Használati utasítás. Fitness Grand sztepper A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Használati utasítás Fitness Grand sztepper A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227

Részletesebben

SP16V2 Háti permetező Használati útmutató

SP16V2 Háti permetező Használati útmutató SP16V2 Háti permetező Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ebben a dokumentumban hasznos információkat talál a termék rendeltetésszerű és helyes használatával kapcsolatban,

Részletesebben

Használati útmutató HU. IN 4422 insportline JOTA (RB50550A) Spinning kerékpár

Használati útmutató HU. IN 4422 insportline JOTA (RB50550A) Spinning kerékpár Használati útmutató HU IN 4422 insportline JOTA (RB50550A) Spinning kerékpár FONTOS BIZTONSÁGI FUGYELMEZTETÉSEK Őrizze meg ezt az útmutatót az esetleges későbbi szükség esetére. 1. Mielőtt a spinning kerékpár

Részletesebben

Használati utasítás Evezőgép insportline OCEAN IN 1979

Használati utasítás Evezőgép insportline OCEAN IN 1979 Használati utasítás Evezőgép insportline OCEAN IN 1979 A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 5, 2500 Esztergom tel. +3 (33) 313242, +3 (70) 211

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 9360 Fitness kerékpár insportline Airin

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 9360 Fitness kerékpár insportline Airin HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 9360 Fitness kerékpár insportline Airin Tartalom FONTOS BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ...3 SZERELÉS...3 TERHELÉS SZABÁLYOZÁS...7 BIZTONSÁGI FÉK...7 ALKATRÉSZLISTA...8 RAJZ... GARANCIÁLIS

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Dönthető i tartó sík képernyős televíziókhoz Maximális terhelhetőség: 30kg(66lbs) MEGJEGYZÉS: Olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt megkezdené az üzembe helyezést és az összeszerelést!

Részletesebben

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás

AB GENERATOR Termék száma: 1515. Használati utasítás AB GENERATOR Termék száma: 1515 Használati utasítás Fontos: olvassa el figyelmesen a használati leírást, mielőtt használatba venné ezt a terméket. Fontos biztonsági figyelmeztetések 1. Maximális terhelhetőség:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 133 Edzőtorony insportline Easy

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. IN 133 Edzőtorony insportline Easy HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ IN 133 Edzőtorony insportline Easy Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása mellett döntött. Bármennyire is igyekszünk a legjobb minőség elérésére, előfordulhatnak hiányzó, vagy hibás

Részletesebben

Használati és Összeszerelési Útmutató

Használati és Összeszerelési Útmutató MUNKAPAD Használati és Összeszerelési Útmutató 3043 - Munkapad 560x100x18mm Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ebben a dokumentumban hasznos információkat talál a termék rendeltetésszerű használatával

Részletesebben

MG 80 MG 81. H masszírozó-készülék. Használati utasítás

MG 80 MG 81. H masszírozó-készülék. Használati utasítás MG 80 MG 81 H H masszírozó-készülék Használati utasítás Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de magyar

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7120 Inverziós asztal insportline Inverso

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7120 Inverziós asztal insportline Inverso HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7120 Inverziós asztal insportline Inverso FIGYELEM! A fotó csak illusztráció. 1 TARTALOM 1. FIGYELMEZTETÉS...3 2. BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ...3 3. ALKATRÉSZ LISTA...4 4. SZERSZÁMOK...5

Részletesebben

TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70

TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70 TRON SZŐNYEG-, KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEK LAVATRON 20 LAVATRON 30 LAVATRON 70 Kedves vásárlónk, ma kitűnően választott. Az ön porszívója az ECO-TRON tapasztalatai alapján készült. Az ECO-TRON- nak vezető szerepe

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7265 Fali eredménykijelző insportline CF040

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7265 Fali eredménykijelző insportline CF040 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 7265 Fali eredménykijelző insportline CF040 BEVEZETŐ INFORMÁCIÓK Az eredménykijelző sok alapfunkciót kínál: idő, stopper, 20 perces leszámolás, Fight Gone Bad funkció időzítő.

Részletesebben

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210 Használati útmutató KENYÉRPIRÍTÓ R-210 Mielőtt a készüléket használatba venné, kérjük, hogy az alábbi használati utasítással részletesen ismerkedjen meg. Az elektromos készüléket a jelen útmutató utasításai

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN 5556 Elliptikus tréner insportline Sarasota

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU. IN 5556 Elliptikus tréner insportline Sarasota HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 5556 Elliptikus tréner insportline Sarasota 1 Tartalom BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 ÖSSZEKÖTŐ ELEMEK... 5 SZERSZÁMOK... 7 ÖSSZESZERELÉSI ÚTMUTATÓ... 10 SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLATA RD-93225...

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Dönthető fali tartó sík képernyős televíziókhoz Maximális terhelhetőség: 50kg(110lbs) MEGJEGYZÉS: Olvassa el a teljes útmutatót, mielőtt megkezdené az üzembe helyezést és az összeszerelést!

Részletesebben