Regisztráció:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Regisztráció: http://www.cashnhits.com/index.php?view=ptp&ref=carolachan"

Átírás

1 Használati segédlet

2 2 Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Kapcsolat: carolabegona@gmail.com Honlap:

3 3 Tartalom Bevezető Az első lépések Tudnivalók a regisztráció előtt Internet Internetes bankszámla Regisztráció Bejelentkezés Pénzkeresési módszerek Hirdetések megtekintése Autoszörf hirdetések Videónézés Fizetős ajánlatok Referralok Lottó Egyéb hasznos dolgok Click exchange Pontok Blog Tagságok Kifizetés Segítségkérés...18

4 4 Bevezető Kedves Olvasó! Ebből az e-bookból megtudhatod, mi az a CashnHits, hogyan működik és milyen stratégiával érdemes dolgoznod az oldalon. A CashnHits egy 2009 óta működő PTC oldal, jelenleg egyike a legmegbízhatóbb, biztosan fizető PTC oldalaknak. Csaknem regisztrált tagja közül több mint 4000 Magyarországról csatlakozott. A megkeresett összeget Paypal vagy Payza számlára lehet kikérni, általában néhány munkanapon belül utalják. Az oldal sok lehetőséget nyújt pénzkeresésre és reklámozásra egyaránt, sőt blogot is készíthetnek a felhasználók, amiben összegyűjthetik és véleményezhetik az általuk használt PTC-ket, majd ezt a listát megoszthatják másokkal. Pénzkeresési lehetőségek: - fizetett hirdetések megtekintése - autoszörf - videónézés - fizetős ajánlatok teljesítése - lottó - meghívott tagok munkája után szerzett jutalék Eddigi tapasztalatok alapján egy standard felhasználó önmagában, referensek nélkül, ha csak annyit tesz, hogy bekapcsolja az autoszörföt és közben megnézi az összes megjelenő hirdetést, napi 6-7 centet tud keresni. Ajánlatok teljesítésével, referensek gyűjtésével és a többi lehetőséggel ez az összeg még tovább növelhető. Mivel az oldalon referensbérlési lehetőség nincs, komolyabb összegeket csak azok várhatnak, akik sok direkt referralt tudnak szerezni. Kiegészítésnek, más PTC-kre való befektetési pénz gyűjtésére viszont tökéletes, hiszen az autoszörfnek köszönhetően szinte alig kell dolgozni az oldalon, minden megy magától, amíg közben más dolgokkal foglalkozhatsz a számítógépeden.

5 5 Az oldal saját szerveren nem üzemeltet fórumot, helyette a Buxtalk fórumon rendelkezik alfórummal. Ide külön kell regisztrálni, ha hozzá szeretnél szólni valamelyik témához. Külön magyar nyelvű rész sajnos nincs, de előfordul, hogy magyarul indít témát valamelyik felhasználó. Sajnos az oldal egy nem túl stabil szerveren üzemel, ezért gyakran előfordul, hogy átmenetileg nem elérhetőek. Ettől nem kell megijedni, vissza fognak jönni, amint megoldják a technikai problémákat. Az oldal már évek óta működik, megbízható, garantáltan fizet. Az oldal használatához külső forrásból nem szükséges semmilyen befektetés, nincs tagsági díj, regisztrációs díj stb. A továbbiakban bemutatom az oldal felépítését és a különböző funkciók használatát.

6 6 1. Az első lépések 1.1. Tudnivalók a regisztráció előtt Internet Az oldal használatához saját internetkapcsolat szükséges. Amennyiben csak nyilvános helyen tudsz internetezni, sajnos nem dolgozhatsz. Fontos továbbá, hogy egy IP címről csak egy ember dolgozhat, tehát pl. a családtagjaid csak úgy tudnak csatlakozni, ha nem ugyanazt az internethálózatot használjátok. Az oldal tiltja a proxy szerver használatát is. Ha nem vagy biztos benne, van-e ilyened, nézd meg itt: Ha a no proxy detected feliratot látod, akkor rendben van Internetes bankszámla Magyarországon a két legnépszerűbb internetes bank a Paypal és a Payza. A CashnHits ezek közül mindkettőt támogatja, te döntheted el, melyikre kéred a kifizetést. Amennyiben nincs még számlád, itt megnyithatod: Payza regisztráció: Paypal regisztráció: A számlanyitás menetére ebben az e-bookban nem térek ki, de az interneten számtalan magyar nyelvű segédletet lehet találni Regisztráció A CashnHitsre az alábbi linken lehet regisztrálni:

7 7 A megjelenő oldalon várnod kell néhány másodpercet, majd kattints a Join Now! And Start Earning for FREE! feliratra! Az űrlapon az alábbi adatokat kell megadnod: Account Details: - felhasználónév - jelszó (2x) - PIN kód (4 számjegy, pénz kikéréséhez vagy profilmódosításhoz lesz majd szükséges) Personal Details: - teljes neved - címed - nemed - országod Security: gépeld be a képen látható szöveget! Néha ehelyett kérdést ad angol nyelven, amelyre válaszolni kell; ha nem tudod vagy nem érted, kattints a kis kék nyíl ikonra, és újat generál! Fogadd el a felhasználási feltételeket, majd kattints az alatta lévő kék gombra (Create Account)! A megadott címedre kapni fogsz egy levelet, benne egy aktiváló linket. Erre a linkre kell kattintanod, hogy be tudj lépni a felhasználói fiókodba Bejelentkezés A CashnHitsre történő bejelentkezés felér egy angol gyorstalpalóval. Nem kell megijedni, nyelvtudás nélkül is lehet használni az oldalt, viszont azt garantáljuk, hogy a sokadik bejelentkezés után arra is ragad némi angol szókincs, aki addig egy szót se tudott ezen a nyelven. A login feliratra kattintva megjelenik a bejelentkező oldal, itt meg kell adnod a felhasználónevedet és a jelszavadat. Ezután egy biztonsági kérdés következik. Öt kép közül kell a megadottra kattintani

8 8 az alattuk lévő meghatározás alapján: Click the: xy. Az angolul nem tudóknak azt javaslom, hogy a meghatározást másolják be a Google képkeresőbe, a találatok alapján már egyszerű lesz megállapítani, melyik képre kell kattintani. Ha még így sem egyértelmű, akkor frissítsd az oldalt, és más képeket fogsz kapni! Miután sikeresen bejelentkeztél, mindig várnod kell néhány másodpercet, amíg az oldal ellenőrzi az adataidat. Ez idő alatt nem kattinthatsz sehová az oldalon, különben újra be kell jelentkezned, de akár ki is tilthatnak. Ha az Earning Area feliratot látod, alatta egy felsorolással, akkor már akárhová kattinthatsz. A saját kezdőlapodat az oldal legtetején az Account feliratra kattintva tudod elérni. Itt bal oldalon találhatók a különböző menük.

9 9 2. Pénzkeresési módszerek A CashnHits hivatalosan PTC oldal, azaz olyan weboldal, ahol a felhasználók más felhasználók fizetett hirdetéseire kattintva szerezhetnek jutalékot. Azonban nem csak a reklámokkal kereshetsz pénzt, számos más lehetőségeket is nyújt az oldal az egyenleged növelésére Hirdetések megtekintése Hagyományos PTC feladat, vagyis pénzt kapsz a megtekintett hirdetésekért. A pénzösszeg változó lehet attól függően, hogy hány másodpercig kötelező nézned az adott hirdetést. A PTC hirdetéseket a kezdőoldalad tetején lévő Earn Money menüpontnál tudod elérni. Vidd az egeret a feliratra, és várd meg, amíg megjelenik a legördülő menü! Kattints a PTC Ads feliratra! A szöveg mögötti zárójelbe tett szám a megnézhető reklámok számát jelzi. Azonban akkor is érdemes ránézni a reklámos oldalra, ha ez a szám 0, ugyanis valamiért nem mindegyik hirdetést számolja bele a rendszer. A hirdetések két csoportra vannak osztva. Az egyik a Member Advertisements, ezeket egyszerűen csak végignézed és megkapod értük a pénzt. A másik a YouTube Ads, itt a hirdetés végignézése és érvényesítése után átirányítanak egy YouTube videóra, amit másodpercig megnyitva kell hagynod. Amikor a videó elindul, elkattinthatsz másik ablakba és nézheted a következő reklámot, de az ablakot ne zárd be, amíg le nem telik a 15 másodperc! Hirdetés lekattintása és érvényesítése: Kattints a hirdetés címére! Ezután a reklám megnyílik új ablakban, a fejlécén pedig elkezd számolni a számláló, amit egy növekvő kék sáv jelez. Ha a sáv végigért, négy számjegy közül kell kiválasztani egy megadottat. Ezzel érvényesítetted a kattintásodat. Ha a fejléc teljesen eltűnt, kiléphetsz az ablakból és nézheted a következő hirdetést. Ritkán előfordul, hogy nem számjegyek jelennek meg, hanem képek, amik közül arra kell

10 10 kattintanod, amelyik fejjel lefelé áll. Találkozhatsz olyan feladattal is, amilyen a regisztrációnál volt: megadott szöveget kell begépelni. Ezeken kívül más jellegűeket mi még nem láttunk, de ha találkozol ilyennel és nem érted, mi a feladat, használj fordítóprogramot vagy egyszerűen frissítsd az oldalt és nézd meg újra a reklámot! Alapesetben amíg a kék sáv növekszik, elkattinthatsz az ablakból és csinálhatsz valami mást a számítógépeden. Vannak viszont olyan hirdetések, amiket kötelező végig nyitva tartani. Ezt a hirdetés adatainál egy piros Forced View Ad felirat jelzi. Az oldalra folyamatosan kerülnek fel újabb reklámok, érdemes tehát minél gyakrabban ránézni Autoszörf hirdetések Az autoszörf lényege, hogy a hirdetéseket nem egyenként kell megnézned, hanem ha egyszer elindítod, bizonyos időközönként (30-60 másodpercenként) maguktól váltakoznak a reklámozott oldalak. Ez a lehetőség nem is igazán weboldalak reklámozására, hanem inkább látogatottságnövelésre, YouTube videók nézettségének növelésére szolgál. A hirdetésekre ugyanis még csak rápillantani se kell, bekapcsolás után folyamatosan termelik a pénzt egész addig, amíg el nem fogynak, te pedig közben bármi mást csinálhatsz a gépeden, csupán arra kell ügyelned, hogy ne zárd be az ablakot, amin a hirdetések mennek. Autoszörfözés alatt nézheted a PTC reklámokat is, a kettő nem befolyásolja egymást. Az autoszörföt az Earn Money menüpont Autosurf alpontján érheted el. A PTC reklámokhoz hasonlóan itt is egy zárójelbe tett szám jelzi a megnézhető reklámok számát, ez azonban már a tényleges számot jelzi, ha nullát látsz, akkor biztosan nincs hirdetés. Elindításához kattints a Start Surfing gombra! Ekkor megjelenik egy kis ablak, ahol szintén a Start Surfing gombra kell kattintanod. Ezt az ablakot ezután nem szabad bezárnod. A megnyíló új ablakban pedig a hirdetések jelennek majd meg, ezt szintén nem szabad bezárni. Az oldal nem jelez külön, ha végignézted az összes reklámot; időnként magadnak kell ellenőrizned:

11 11 a hirdetéses ablakon a You have surfed all available ads for today, please try again tomorrow., a számlálónál pedig a NaN szöveg jelzi, ha elfogytak a reklámok. Mivel naponta több száz reklámról van szó, amik másodpercenként váltják egymást, ezért órákba telik, mire elfogynak a reklámok. Ha nem akarod egyszerre ilyen sokáig bekapcsolva hagyni a gépedet, akkor nyugodtan lépj ki az ablakokból, és később onnan folytathatod, ahol abbahagytad Videónézés YouTube videók megnézéséért nem csak az autoszörfben, hanem külön is kaphatsz pénzt. Az Earn Money menüpont Video Ads alpontjánál találod a videókat. Itt nem jelzik, hogy van-e épp reklám, rá kell kattintanod, hogy megtudd. A megnézhető videókat, ha éppen vannak, kicsit lejjebb görgetve egy táblázatban találod. Kattints a reklám címére! Egy kis ablakban megjelenik egy számláló, a videó pedig megnyílik új ablakban (ezt nem szabad bezárnod, amíg nem teljesítetted a feladatot!). Ha a számláló végigment, kattints a Click here to get credited feliratra! Ezután a kis ablak eltűnik és megnézett videó törlődik a táblázatból Fizetős ajánlatok Általában más PTC oldalakra való regisztrációért fizetnek, de legtöbbször ennyi nem elég; csak akkor kapsz pénzt, ha az adott oldalon meghatározott ideig aktív vagy, esetleg prémium tagságot vásárolsz. Ki lehet fogni egyéb feladatokat is, pl. fórumra való regisztrációt és posztolást, Facebook lájkolást stb. A feladatok teljesítéséhez legtöbbször angol nyelvtudás szükséges, de én már találkoztam magyar nyelvű munkával is. Minden helyesen elvégzett feladat után kapsz egy pontot. Csak akkor vállald el egy feladat

12 12 elvégzését, ha 100%-ig érted, mit kell csinálni, ugyanis a sikertelen feladatok után mínusz pontot kapsz, és ha a pontjaid száma eléri a -7-et, kitiltanak az oldalról. Az ajánlatok megtekintéséhez menj az Earn Money menüpont Complete Offers alpontjába! Itt válaszd ki a neked tetsző munkát, és kattints a címére! A következő oldalon figyelmesen olvasd el, hogy mi a feladat, majd kattints a megadott linkre és végezd el! Mindig szoktak kérni hitelesítő adatokat, vagyis olyan információt, ami alapján ellenőrizni tudják, hogy valóban elvégezted-e a feladatot. Ezeket az információkat a feladat teljesítése után be kell írni a link alatt lévő szövegdobozba. Ezután kattints a Submit gombra! A feladatok ellenőrzése némi időbe telik, nem azonnal írják jóvá az egyenlegeden a teljesítés díját Referralok Aki az ajánlólinkeddel regisztrál az oldalra, az a referralod lesz. Az általa elvégzett munkáért jutalékot kapsz. Az ajánlólinked az Account menü Promotional Tools alpontjában érhető el. Ha valaki regisztrál alád, arról üzenetet kapsz. A referraljaidat az Account menü My Referrals alpontjánál tudod megnézni. Itt láthatod, hogy ki mikor regisztrált, mikor dolgozott utoljára és összesen mennyi jutalékot kaptál a munkája után Lottó Hagyományos lottójáték. A sorsjegyekért fizetni kell, tehát csak akkor játssz, ha vállalod a kockázatot, hogy elveszíted a befektetett pénzed! Kattints az Account menüre, majd görgess lefelé! A lottót a bal oldali menü legalján tudod elérni a Play Lottery szövegre kattintva.

13 Egy szám ára 0.05 dollár. A lottó fődíja 1.5 dollár. 13 A zöld színnel jelzett szám szabad, a szürke foglalt. Játékhoz kattints egy tetszőleges zöld számra!

14 14 3. Egyéb hasznos dolgok A CashnHits nem csak pénzkeresési lehetőséget nyújt, hanem ingyenesen reklámozhatsz is az oldalon, sőt akár prémium tagságot is szerezhetsz teljesen ingyen. Ezen kívül blogot is vezethetsz, amelyben bemutathatod és véleményezheted az általad használt PTC oldalakat Click exchange A click exchange reklámok megnézéséért krediteket kapsz, amiket elkölthetsz a saját oldalaid reklámozására. Az Earn Money legördülő menüjében kattints a Click Exchange szövegre! A reklámokat ugyanúgy kell nézni, mint a PTC-nél, csak itt érvényesítés után automatikusan ugrik a következőre. Ha nem szeretnél többet nézni, egyszerűen zárd be az ablakot! Saját oldal hozzáadásához menj az Account menünél a Manage Ads feliratra! A legördülő menünél válaszd ki a Click Exchange Sites lehetőséget, majd kattints a Manage Ads gombra! Itt hozzáadhatod a linkedet a Create New Ad feliratra kattintva. Fontos, hogy rögtön adj hozzá valamennyi kreditet is, különben nem fogja jóváhagyni az admin Pontok Néhány reklámért nem pénzt, hanem pontokat kapsz. Ezeket felhasználhatod reklámcsomagok vásárlására, vagy prémium tagságot is vehetsz belőlük. A pontok kezeléséhez az Account menüben görgess lefelé, és az Advertising Balance Stats-nál a Points utáni zárójeles Use szövegre kattints! Vásárolhatsz belőlük reklámozási lehetőségeket különböző csomagokban, vagy akár prémium tagságot is.

15 Blog A CashnHits PTC blogja segítségével számon tarthatod, melyik PTC oldalakon dolgozol, melyek ezek közül a megbízhatóak, melyiken mennyit kerestél már stb. A blogod linkjét közzéteheted és így referralokat is szerezhetsz a különböző PTC-kre. Blog készítéséhez menj az Account menü My Blog pontjára! Itt találhatod a szerkesztéshez kapcsolódó menüpontokat. Hozzáadhatsz új oldalakat, szerkesztheted az eddigieket, írhatsz híreket, beállíthatod, milyen legyen a blogod színvilága stb. A hozzáadott PTC-kről rengeteg információt megadhatsz: milyen internetes bankokra fizetnek, mennyi pénzt fektettél be és mennyit kaptál meg, mennyit fizet az oldal egy reklám megnézéséért, mennyi a kifizetési minimum, mi a véleményed az oldalról stb. A blog használatához erősen ajánlott az angol nyelv ismerete. A blogod címe a következőképp néz ki:

16 16 4. Tagságok Minden felhasználó standard tagként indul, majd lehetősége van prémium tagság vásárlására. A prémium felhasználók különböző kedvezményeket kapnak, pl. több pénzt kapnak a reklámokért, több autoszörf reklámot tudnak egy nap megnézni, több jutalékot kapnak a referenseik és a PTP látogatóik után stb. Prémium tagságot a következőképp tudsz venni: a Store menü Upgrade pontjára kattintva kiválaszthatod, melyik fajta prémium tagságot szeretnéd. Az olcsóbbakat azoknak javasolják, akik aktívak, de kevés referraljuk van, a drágábbak a hálózatépítőknek ajánlottak. A vásárláshoz kattints a kiválasztott tagságnál lévő Purchase Membership gombra! Itt kiválaszthatod a fizetés módját, majd a jóváhagyás után megtörténik a fizetés és máris tiéd a tagság. A tagsági díjakra, ha külső forrás helyett a főegyenlegedből fizeted őket, 5% kedvezményt kapsz.

17 17 5. Kifizetés A kifizetési minimum attól függ, milyen tagsággal rendelkezel, hányadik kifizetésednél tartasz és melyik internetes bankra szeretnéd utalni a pénzt. A többi PTC oldalhoz képest alacsonyak a minimumok, ha tehát nem szeretnél egyszerre nagyobb összeget bent tartani az egyenlegeden, ezen az oldalon lehetőséged van szinte dolláronként kivenni a pénzedet. Először is be kell állítanod az internetes bankszámláid címét. Kattints az Account menüre, majd a bal oldalon keresd meg a Profile feliratot! Ha ezen az oldalon lejjebb görgetsz, beállíthatod a számlákat. Nagyon figyelj oda, hogy helyesen gépeld be a címet, mert ezek az adatok utólag biztonsági okokból nem módosíthatók (illetve csak az admin tudja módosítani a neki elküldött kérelem útján)! A végén kérik a regisztrációnál megadott négyjegyű PIN kódodat. Kifizetést az Account menüre kattintás után a bal oldali menü tetején lévő Cashout feliratra nyomva kérhetsz. Előfordul, hogy átmenetileg nem lehet kérni, ilyenkor próbáld meg később (általában meg van adva egy időpont, hogy mikor érdemes újra próbálkozni). Ez valószínűleg azért van, mert minden egyes kifizetést manuálisan küldenek el, ami rengeteg munkával jár. Ennek ellenére mindig időben kifizetnek, tehát ne ijedj meg, ha valami miatt épp nem tudod kérvényezni a kifizetést! A táblázatban ki kell választanod, hová kéred a kifizetést. Néhány százalékos kezelési költséget levonnak, utána a pénz a függőben lévő kifizetések közé kerül. Mint már írtuk, minden egyes fizetést kézzel küldenek el, nem automatikus a rendszer. Általában 2-3 nappal a kérvényezés után megérkezik a pénz a számlára. A türelmi idő 7 munkanap, ha ezután se kaptad meg a pénzt és nem értesített az oldal, hogy késnek a kifizetéssel, akkor vedd fel a kapcsolatot az adminnal!

18 18 6. Segítségkérés A fejlécen a Contact szövegre kattintva elolvashatod a gyakran ismételt kérdéseket. Ha ezek között nincs ott, amit keresel, akkor görgess lejjebb és írj az adminnak a kérdések alatt található szövegdobozban! Az admintól segítséget kérni csak angol nyelven lehet, tehát ha valami problémád van és nem beszélsz jól angolul, próbálj keresni egy megbízható angolos ismerőst, aki fordít neked! Írhatsz nekünk is, szívesen segítünk. Ha elakadtál vagy problémád van, kérhetsz segítséget a fórumon is, amit szintén a fejlécről érhetsz el. Ide külön kell regisztrálni, nem érvényes a CashnHits felhasználóneved. Fontos, hogy a fórumon több PTC-nek is van alfóruma, ezért figyelj oda rá, hogy a problémádat a CashnHits alfórumon oszd meg és ne máshol! Ha más internetes munkát is szívesen végeznél, látogasd meg a honlapomat: Sok sikert kívánok a CashnHits használatához!

Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható.

Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Használati segédlet 2 Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Kapcsolat: E-mail: carolabegona@gmail.com

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni.

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a regisztrációs linkre Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a LOGIN/JOIN-ra a jobb felső sarokban! Ezután az alábbi regisztrációs ablak ugrik fel, kattints a "CLICK HERE TO JOIN"

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére.

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. Solid Trust Pay számlanyitási & számlahasználati segédlet az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. A Solid Trust Pay egy Kanadában bejegyzett internetes pénzközvetítő. Számlanyitás - INGYENES Havi

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Most. Társkeresõ. Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az Itt és Most társkeresõt?

Most. Társkeresõ. Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az Itt és Most társkeresõt? Társkeresõ Hogyan mûködik a társkeresõ? Milyen funkciói vannak? Hogyan kell regisztrálni? Miért válaszd az társkeresõt? Hasznos cikkek a fõoldalon! Önbizalomról Társkeresrõl Kapcsolatainkról Mit Hol találok?

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv Kincskereső Könyvelő Klub Moodle felhasználói kézikönyv TARTALOMJEGYZÉK 1. Kincskereső Könyvelő Klub bemutatása... 3 2. Belépés az oldalra... 3 3. Kincskereső Könyvelő Klub oldala... 4 3.1 Kincskereső

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket a világhálón. Oldal használati útmutató Tájékoztató I. Regisztráció az oldalra A főoldalon találod

Részletesebben

Internet bank felhasználói leírás v1.1

Internet bank felhasználói leírás v1.1 Internet bank felhasználói leírás v1.1 Miután az Internet Bank használatára leadta igénylését, 5 munkanapon belül E- mailben megkapja a Csoport, illetve a Felhasználó nevét, SMS-ben pedig az első belépéshez

Részletesebben

Kedves Betegeink, kedves Szülők!

Kedves Betegeink, kedves Szülők! Kedves Betegeink, kedves Szülők! Rendelőnkben lehetőség nyílik arra, hogy az interneten keresztül bejelentkezzenek rendeléseinkre. Természetesen a telefonos bejelentkezés is marad a továbbiakban (hétköznap

Részletesebben

Neobux regisztráció: http://www.neobux.com/?rh=6361726f6c616368616e

Neobux regisztráció: http://www.neobux.com/?rh=6361726f6c616368616e Használati segédlet 2 Jogi nyilatkozat Ez az e-book bárki számára ingyenesen hozzáférhető közvetlenül a szerző honlapjáról. Kereskedelmi forgalomba nem hozható. Kapcsolat: E-mail: carolabegona@gmail.com

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet Tartalomjegyzék Bejelentkezés és regisztráció... 2 A Portál bemutatása... 4 ASP 2.0 Iratkezelő Szakrendszer kurzus bemutatása... 5 Navigáció a kurzuson

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 4 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának szerkesztése A Down Alapítvány weboldalát ezen a címen találunk meg: http://web.downalapitvany.hu/ Regisztráció a Down Alapítvány weboldalán Keressük meg a jobb oldalon található

Részletesebben

Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció)

Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció) Az AlertPay online bank (Bankszámlanyitás regisztráció) Az AlertPay egy Internetes, online bank, amely 2004.-ben jött létre Kanadában. Hitelességét egy független amerikai szerv, a BBB (Better Business

Részletesebben

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd.

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Első lépés: Töltsd le a programot innen: http://download.vessoft.com/files/fyds/freeyoutubedownoad.exe

Részletesebben

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára. Mire jó az önéletrajz? A felnőtt önálló élethez szükségünk van egy fizető állásra. Az álláskereséshez szükség van egy önéletrajzra. Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Részletesebben

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció

Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció Apisshop webáruház Felhasználói dokumentáció apisshop nyitóoldal webáruház szolgáltatások, funkciók, folyamatok Apisshop webáruház általános információk Termékek elrendezése Termékkeresés Termékszűrők

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni.

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Az Advanced Cash pénzügyi szolgáltató, a Neteller, a Skrill, OKPayhez hasonló.

Részletesebben

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Rendszerkövetelmények: Operációs rendszer: amennyiben Ön Windows 7 operációs rendszerrel szeretné a programot használni, kérjük,

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv a REINER SCT cyberjackr RFID standard HUN eszig kártyaolvasók garanciális hibabejelentő weboldalához I. A hibabejelentő weboldal elérhetősége Az alábbi URL címek egyikének internetes

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv Az eforte 5.0 e-időpont Modul használatához 1 T a r talomjegyzék 1. BEVEZETÉS... 3 1.1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A KÉZIKÖNYVRŐL... 3 1.2. SZÜKSÉGES TECHNIKAI KÖRNYEZET A RENDSZER HASZNÁLATÁHOZ...

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

E-Freight beállítási segédlet

E-Freight beállítási segédlet E-Freight beállítási segédlet Az E-Freight rendszer működéséhez szükséges programok és beállítások v08 A legújabb verzióért kérjük, olvassa be az alábbi kódot: 1. Támogatott böngészők Az E-Freight az Internet

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

A szervezeti egységektől beérkezett felhasználói igények alapján ön részt fog venni a tantermi oktatáson.

A szervezeti egységektől beérkezett felhasználói igények alapján ön részt fog venni a tantermi oktatáson. Tisztelt Kolléga! A Neptun rendszer bevezetésével kapcsolatban az Oktatási Igazgatóság a CooSpace Neptun-bevezetés színtérben teszi közzé az aktuális információkat, tudnivalókat. Szintén ezen a felületen

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

Órarendkészítő szoftver

Órarendkészítő szoftver SchoolTime Órarendkészítő szoftver 2.0 verzió Tartalomjegyzék: 1., Belépés a programba...3 2., Órarend főtábla...3 3., Tanátok...4 3.1., Új tanár felvitele, módosítása...4 3.2., Tanár törlése...4 3.3.,

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

1. Létező postafiók megadása

1. Létező postafiók megadása A Microsoft Office Outlook (korábban Microsoft Outlook) egy személyesinformáció-kezelő és e-mail ügyfél program a Microsoft-tól, valamint része a Microsoft Office irodai alkalmazáscsomagnak Habár leginkább

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Frissítve: 2012.12.03 Frissítve: 2012.12.03 1. Bevezető A visszavett.hu egy aukciós oldal, ahol olyan eszközökre (gépjármű, haszongépjármű, stb.) lehet licitálni, amelyekre korábbi tulajdonosuk hitelt vett fel, vagy lízingelte,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Tartalom Felhasználói kézikönyv... 1 MyDmc... 3 Új felhasználó létrehozása... 3 Regisztráció adatok megadásával... 3 Regisztráció Google fiókkal... 4 Regisztráció Facebook fiókkal...

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ TARTALOMJEGYZÉK 1. BELÉPÉS A MOBIL BROKER KERESKEDÉSI RENDSZERBE... 3 2. A MOBIL BROKER HASZNÁLATA... 3 3. MOBIL BROKER IPHONE ALKALMAZÁS...

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Pénz a neten Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Ami a befektetéshez kell... 3 A HYIP oldalak általános használata... 4 HYP fiók belső oldal... 5 Befektetés egy példával illusztrálva...

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Miután megnyitotta a böngészőben vagy a honlapunkon a MaYoR napló programot, a weblap megnyitásakor, a használt böngészőtől függően,

Részletesebben

Twitter használata. Regisztráció.

Twitter használata. Regisztráció. Twitter használata A Twitter egy ún. mikroblog szolgáltatás, melynek lényege, hogy a felhasználók rövid - maximum 140 karakterből álló - bejegyzéseket (üzeneteket) helyeznek el egy webes felületen. Ezeket

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - ios Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezető partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat

Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat Budai Egészségközpont Online Ügyfélszolgálat KÉZIKÖNYV Online ügyfélszolgálat Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpontban immár online ügyfélszolgálaton keresztül is módja van egészségügyi ellátással

Részletesebben

Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül

Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül Internetes Elıjegyzés Elıjegyzési Központon keresztül EKPortal (IxWebEk) felhasználói súgó (infomix Kft) Bizalmas 1. oldal 2008.03.28. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1 Portál elérhetısége... 3 1.1

Részletesebben

Szakrendelések nyitva tartásának nyilvántartása

Szakrendelések nyitva tartásának nyilvántartása Szakrendelések nyitva tartásának nyilvántartása Alapok, Munkahelyek nyitva tartás sorra kattintva megjelenik az alábbi ablak: A Lista fülön, jelöljük ki azt a munkahelyet, amelynek a nyitvatartási rendjén

Részletesebben

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező!

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező! Kedves Jelentkező! Üdvözöljük az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország megnevezésű kiemelt projekt Képzési Rendszerében. Az alábbi felhasználói segédletet azért készítettük,

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás kereskedői regisztráció segédlete 1. Pályázati útmutató megtekintése és a szükséges regisztráció elkészítése a pályázati útmutató által említett

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

Blog (Google Blogger) használata

Blog (Google Blogger) használata Blog (Google Blogger) használata A blog naplószerű bejegyzések internetes közzétételére alkalmas weboldal. Elterjedtek az ún. személyes blogok, amikor egy-egy személyhez kötődő naplóbejegyzéseket találunk;

Részletesebben

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat A Geo5 szoftvert (1. házi feladathoz opcióként, 2. házi feladathoz kötelezően) online felületen keresztül, távoli asztal kapcsolattal lehet használni. Az ehhez

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Regisztrációs és felhasználói

Részletesebben

Jelentkezési lap képző szervek részére

Jelentkezési lap képző szervek részére Jelentkezési lap képző szervek részére Felhasználói segédlet Tartalomjegzék Belépés Jelentkezési lap felület Kézi kitöltés menete Alapadatok megadása Korábban megszerzett vezetői engedély adatai Személyes

Részletesebben

WordPress segédlet. Bevezető. Letöltés. Telepítés

WordPress segédlet. Bevezető. Letöltés. Telepítés WordPress segédlet Bevezető A WordPress egy ingyenes tartalomkezelő rendszer (Content Management System - CMS), amely legnagyobb előnye az egyszerű telepítés és a letisztult kezelhetőség és a változatos

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek

Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek Elektronikus napló használati útmutatója szülőknek 1. A weboldal megnyitása Az e-naplóba belépéshez először a http://www.gyulai-abony.sulinet.hu oldal bal oldali menüjében található E-napló -ra, majd a

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához A pályázatokat a kategóriának megfelelő pályázati kiírásban és pályázati útmutatóban szereplő módon kell a www.masport.hu oldalon

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv Felhasználói Kézikönyv PiacTér - virtuális áru- és szolgáltatás bemutató tér 2017. 07. 21. Tartalom 1. REGISZTRÁCIÓ... 2 2. BEJELENTKEZÉS... 8 3. TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE... 9 4. SZOLGÁLTATÁSOK MEGTEKINTÉSE...

Részletesebben

A Statisztikai adatszolgáltatás menüpont alatt végezhető el az adatlap kitöltése. 3 Statisztikai adatszolgáltatás menetének részletes bemutatása

A Statisztikai adatszolgáltatás menüpont alatt végezhető el az adatlap kitöltése. 3 Statisztikai adatszolgáltatás menetének részletes bemutatása 1 Bevezetés Jelen dokumentum összefoglalja az igazságügyi szakértők 2017. II. negyedéves statisztikai adatszolgáltatásával kapcsolatos információkat, tudnivalókat. 2 Összefoglalás A statisztikai adatszolgáltatást

Részletesebben

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval AZ ELSŐ ONLINE HACCP NAPLÓZÁSI RENDSZER TESZTELÉSI SEGÉDLET regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval Regisztráció Regisztrációs folyamat

Részletesebben

Guarding Vision Beállítása

Guarding Vision Beállítása Guarding Vision Beállítása Rögzítő beállítása: 1. Beállítások Hálózat Platform-hozzáférés. 1. Engedélyezze a platform hozzáférést 2. Ha a Server Address mezőben más cím olvasható, az Egyedi (Custom) engedélyezése

Részletesebben

Regisztrációs segédlet A roma közösségekben dolgozó védőnők. munkafeltételeinek javítása elnevezésű norvég projekt keretében

Regisztrációs segédlet A roma közösségekben dolgozó védőnők. munkafeltételeinek javítása elnevezésű norvég projekt keretében Regisztrációs segédlet A roma közösségekben dolgozó védőnők munkafeltételeinek javítása elnevezésű norvég projekt keretében végzett informatikai eszközellátottság felméréséhez 1 1 1 TÁJÉKOZTATÓ az OTH

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows 7 operációs rendszer és Internet Explorer 9 verziójú böngésző esetén

A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows 7 operációs rendszer és Internet Explorer 9 verziójú böngésző esetén A CAPICOM ActiveX komponens telepítésének és használatának leírása Windows 7 operációs rendszer és Internet Explorer 9 verziójú böngésző esetén Tartalomjegyzék 1. Az Internet Explorer 9 megfelelősségének

Részletesebben

Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak

Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak Elektronikus napló használati útmutatója diákoknak 1. A weboldal megnyitása Miután megnyitottad a böngészőben vagy a honlapunkon a MaYoR napló programot, a weblap megnyitásakor, a használt böngészőtől

Részletesebben

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére

TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére TaxiLike használati bemutató Taxitársaságok és Taxisofőrök részére 2012 09 03 Tartalom I. TaxiLike rövid bemutatás II. Első lépések Taxitársaság és Taxisofőrök részére III. TaxiLike Driver használata munka

Részletesebben

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Regisztráció, majd a bejelentkezés után naponta el kell végezni az alábbiakat. Ha ez nem történik meg az napra nem lesz jutalék elszámolás. 4 pontban

Részletesebben

Belépés Budapest, Ady Endre utca

Belépés Budapest, Ady Endre utca MultiSchool3 Szülő modul felhasználói útmutató A modul a szülők számára készült, használatával az alábbiakra van lehetőség: 1) Gyermek alapadatainak megtekintése 2) Gyermek korábbi tranzakcióinak megtekintése,

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál 1. Regisztráció és belépés felhasználói kézikönyv 1. A Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál internetes elérhetősége: http://tvp.nki.gov.hu/ Támogatott

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ 1. Belépés a PayPal rendszerébe: A Sign Up for Free gomb megnyomásával 2. Ez a belépés az alábbi oldalra irányítja, ahol alapbeállításként a Personal Account van kijelölve

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

POSZEIDON dokumentáció (1.2)

POSZEIDON dokumentáció (1.2) POSZEIDON dokumentáció (1.2) Bevezetés a Poszeidon rendszer használatába I. TELEPÍTÉS Poszeidon alkalmazás letölthető: www.sze.hu/poszeidon/poszeidon.exe Lépések: FUTTATÁS / (FUTTATÁS) / TOVÁBB / TOVÁBB

Részletesebben

Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez

Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez Az e-learning keretrendszert az alábbi linken érheti el: http://mmk.webuni.hu/ Annak érdekében, hogy az oldalon szereplő összes tartalom a lehető legjobb

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv

Felhasználói Kézikönyv GINOP-5.1.2-15-2016-0001 PiacTárs Kiemelt projekt a társadalmi vállalkozások ösztönzésére a fenntartható és versenyképes szociális gazdaság érdekében Felhasználói Kézikönyv PiacTér 2017. Tartalom 1.REGISZTRÁCIÓ...

Részletesebben

Chat felhasználói segédlet

Chat felhasználói segédlet Chat felhasználói segédlet A Chat indítása, regisztráció, belépés A Chatre a honlapról www.smlista.hu, vagy a http://chat.smlista.hu címrıl lehet belépni. A fıoldalon van a belépés a Chatre, ha már van

Részletesebben

CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ

CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ YOOKOS.COM - A KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG GYÜLEKEZETEINEK INTERNETES KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATÁBA VALÓ REGISZTRÁCIÓ KÉZIKÖNYVE Be kell hívni valamelyik internet böngészó

Részletesebben

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet Tele Élettel Programportál Adminisztrátori segédlet 2015 Tartalomjegyzék 1. Belépés az admin felületre... 2 2. Profil adatok, jelszó megváltoztatása... 3 3. Új esemény feltöltése... 3 3.1. Az esemény fő

Részletesebben

Conversific integráció Átlátható webelemzés ShopRenter tulajdonosoknak

Conversific integráció Átlátható webelemzés ShopRenter tulajdonosoknak Conversific integráció Átlátható webelemzés ShopRenter tulajdonosoknak Ki ne szeretne megalapozott üzleti döntéseket hozni? Tartalom Conversific összekötése ShopRenteres webáruházzal... 2 1. Conversific

Részletesebben