GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT!"

Átírás

1 GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE! ÉLVEZZE! ÉLJE ÁT! KORSZERŰ ÖSSZETÉTEL Az ENERJUVE az Amway exkluzív, szabadalmazott* hatóanyag-együttese. A hajerősítő lipideket, kreatint és hajsimító 18-MEA hatóanyagot tartalmazó különleges kombinációja semlegesíti a károsodott haj negatív töltését. A hatékony hatóanyag-együttes kívülről behatol a hajba, és alapjaiban kezeli a károsodás jeleit, így szó szerint belülről javítja és revitalizálja a hajat. NÖVÉNYI EREDETŰ ÖSSZETEVŐK ÉS TÁPANYAGOK EGYEDÜLÁLLÓ KEVERÉKE A tökéletes haj a természet és a tudomány tökéletes egyensúlyából ered. Éppen ezért a SATINIQUE kollekcióban felhasznált hatóanyagok növényi eredetű összetevők és tápanyagok keverékét tartalmazzák. Az energiát adó ginzengtől a revitalizáló B5-provitaminig minden növényi eredetű összetevőt gondosan válogattunk össze annak érdekében, hogy biztosítsuk termékeink innovatív összetételét és fokozzuk a haj természetes szépségét. AZ ÚJ *USA-beli szabadalomra vonatkozik.

2 AZ ÚJ SATINIQUE KOLLEKCIÓ ENGEDJE SZABADON A HAJ EREJÉT! Bemutatjuk a 21. századi hajápolást. Komplett hajápolási és hajformázó kollekció, egyedi megoldásokkal A haj átalakítja megjelenésünket. Saját személyiségünk érzelemmel teli, dinamikus kifejezése. Mi, a a haj minden igényére. Az exkluzív ENERJUVE hatóanyag-együttes egyszerre új energiával tölti fel és SATINIQUE-nál arra törekszünk, hogy a tudomány és az érzékek kombinációjával előhozzuk a hajban megfiatalítja a hajat, lenyűgöző eredményekkel: rejlő lehetőségeket. Különleges, csúcsminőségű hajápolási termékeinket kifejezetten a haj igényeinek A haj akár 6-szor simább1 és 9-szer erősebb lesz2 A haj akár 45 mosáson keresztül megőrzi a színét3 Már egyetlen használat után a töredezett hajvégek akár 100%-át kijavítja4 figyelembe vételével fejlesztettük ki. Kínálatunk valamennyi termékében olyan összetételt alkalmazunk, amely egészséget és életerőt ad a hajnak, hogy Ön valóban szabadon engedhesse a haj erejét. GYÖNYÖRKÖDJÖN BENNE, ÉLVEZZE, ÉLJE ÁT! Fedezze fel SATINIQUE Kollekciót, amely a tudomány, a természet és a szépség merőben új ötvözetét nyújtja! (1) A Könnyű hidratáló kollekcióra, mint rendszerre vonatkozó állítás, (2, 3) Regeneráló kollekcióra, mint rendszerre vonatkozó állítás, (4) A Regeneráló éjszakai kezelésre vonatkozó állítás

3 GYÖNYÖRKÖDJÖN A TELJESÍTMÉNYBEN! Minden belülről kezdődik. Az új SATINIQUE és a korszerű ENERJUVE hatóanyag-együttes regenerálja és új energiával tölti fel a haját, hogy ra pozitív, energiával teli és egészséges legyen. Az aktív növényi eredetű anyagok és tápanyagok minden eddiginél csodálatosabbá teszik a haját. ÉLVEZZE AZ ÉLMÉNY T! Élvezze a csodálatos megjelenés örömét! A SATINIQUE három új, exkluzív illatával dúsított hatóanyagok kényeztető érzést biztosítanak a hajnak és az érzékeknek egyaránt. A gyümölcsök és a friss virágok minden érzéket megragadó élménnyel ajándékozzák meg Önt. ÉLJE ÁT AZ ERŐT! A SATINIQUE energiája és vitalitása kívül-belül pozitívan átalakítja Önt, hisz haja lenyűgöző ragyogással tanúskodik arról, mennyire jól érzi magát a bőrében. Úgy érzi, új életre kelt, készen áll arra, hogy magabiztosan és ragyogással vágjon neki a napnak, és sugárzó szépségét megmutassa az egész világnak.

4 RegeneRál. megfiatalít. ÉlÉnKít. regeneráló sampon és HaJBalZsam a SatiniQUe Regeneráló sampon és balzsam festett hajra szulfátmentes összetétele az enerjuve erejével regenerálja és védi az igénybevett és festett hajtat, miközben fokozza a haj fényét. a gránátalma és a szőlőmag-kivonat keveréke erőt és vitalitást ad a hajnak. Helyreállítja és megelőzi a hajvégek töredezését, új életre kelti a nagy igénybevételnek kitett hajat.* akár 9-szer erősebbé teszi a hajat.* a haj színe hosszabb ideig megmarad, akár 45 mosás után is**. *A Regeneráló sampon és balzsam festett hajra, Revitalizáló hajpakolás és Kétszeres védelmű haj spray együttes használata esetén. ** Regeneráló sampon festett hajra vonatkozó állítás.

5 megemel. ÉlÉnKít. ÉlJe át az energiát! extra DÚsÍTó sampon és HaJBalZsam vékony szálú HaJra a SatiniQUe extra dúsító sampon és hajbalzsam vékony szálú hajra az enerjuve hatóanyag-együttes erejével minden eddiginél dúsabb, erőteljesebb és élettel teli megjelenést kölcsönöz a hajnak. a könnyű makadámiamag-olaj és a szójafehérje megemeli a hajat, és dúsabb megjelenést biztosít. Soha nem tapasztalt teltséget ad a vékony szálú hajnak. a haj teltnek és vastagnak látszódik.* Csökken a haj elektrosztatikus feltöltődése. * az Extra dúsító sampon és hajbalzsam vékon y szálú hajra használata esetén.

6 lágy. Sima. CSoDálatoSan RagYogó. könnyű HiDraTáló sampon és HaJBalZsam a SatiniQUe Könnyű hidratáló sampon és balzsam összetétele az enerjuve hatóanyag-együttes erejével kombinálva mélyen hidratálja a száraz hajat, és pótolja a nedvességet a gyökerektől a hajvégekig. a kukui mag olaj és a B5-provitamin hozzájárul a kiszáradt haj helyreállításához, így használatával a haj sokkal puhább, simább és fényesebb lesz. már egyetlen használat után helyreállítja a haj létfontosságú nedvességtartalmát. Szabályozza a haj göndörödését. a haj fényes megjelenésű, és puha tapintású lesz.* akár 6-szor simábbá teszi a hajat.* *A Könnyű hidratáló sampon és hajbalzsam és a Hajegyenesítő balzsam együttes használata esetén.

7 ápolás. tisztítás. átható ÉlÉnKSÉg. 2 az 1-Ben sampon és HaJBalZsam a SatiniQUe 2 az 1-ben sampon és kondicionáló az enerjuve hatóanyag-együttes erejével könnyedén tisztítja és táplálja a hajat. a haj tökéletesen tiszta lesz, megtelik energiával és friss, élénkítő érzést nyújt. a borágómag-olaj és az e-vitamin hozzájárul a haj hidratálásához és védelméhez. tápanyagainak köszönhetően egyetlen lépésben egészségesebb megjelenésűvé teszi a hajat. a haj puha, könnyen fésülhető és egészséges megjelenésű lesz. minden használat alkalmával kíméletesen tisztít és kondicionál. tökéletes a mindennapos hajmosáshoz és hajformázáshoz.

8 feltöltődés. ÚJRaKonDiCionáláS. KeltSe ÚJ ÉletRe frizuráját! revitalizáló HaJpakolás a SatiniQUe Revitalizáló Hajpakolás a Regeneráló samponnal festett hajra és Regeneráló hajbalzsammal együtt helyreállítja a töredezett hajvégeket, a haj puhaságát, és a súlyosan károsodott hajat is akár 9-szer erősebbé teszi.* az enerjuve hatóanyag-együttes erejével kombinált hajerősítő kezelés helyreállítja és mélyen kondicionálja a hajat a hajformázás előtt. Szőlőmag-kivonatot tartalmaz, amely segít megóvni a hajat a káros környezeti hatásoktól, a kukoi mag olaj pedig egészséges megjelenésű és hidratált hajat eredményez. Hozzájárul a töredezett hajvégek helyreállításához és megelőzéséhez. a haj mélyére hatol, miközben egyenként erősíti és óvja a hajszálakat. minden hajtípusra, különösen a nagy igénybevételnek kitett, károsodott vagy festett hajra. elég kíméletes ahhoz, hogy minden nap használja. * A Regeneráló sampon és hajbalzsam, a Kétszeres védelmű hajspray és a Revitalizáló hajpakolás együttes használata esetén (a hajpakolás önmagában 6-szor erősebbé teszi a hajat).

9 formázás. SpRaY. extra erős HatáS HaJrÖgZÍTő spray a SatiniQUe Hajrögzítő spray a hajformázás befejező lépéseihez egy finom hajspray, amely egész napos tartást ad a hajnak. a hajformázás utolsó lépéseiben használható, tartós hajspray, amely egész napon át tartó védelmet biztosít a párás levegővel szemben, miközben tökéletesen kezelhetővé teszi a hajat és göndörödéstől mentes, ragyogó megjelenést biztosít. erős tartású és jobban kezelhető, puhább tapintású haj. Kíméletes, így naponta többször is használható. tökéletes megoldást kínál a különféle frizurák megalkotásához, a szálló hajszálak rendezéséhez és a hajformázás utolsó lépéseihez. egész napon át tartó védelmet biztosít a párásság ellen.

10 lágy. HiDRatál. KímÉleteSen ápol. korpásodás elleni sampon a SatiniQUe Korpásodás elleni sampon az enerjuve erejével tisztítja a hajat és a fejbőrt, segít a korpa eltávolításában és pótolja a fejbőr nedvességtartalmát. az avokádó és az e-vitamin keveréke elősegíti a tisztítást és a hidratálást. a cink-pirition segíti a korpa szabályozását és nyugtatja a száraz, viszkető fejbőrt. a fejbőr megnyugszik, csökken a szárazsága, és a kevesebb pikkelynek köszönhetően a haj egészségtől ragyogó lesz. a vizsgálatban részt vevő személyek 100%-a szerint már 4 hét elteltével láthatóan csökkent a korpa mennyisége.* * A Korpásodás elleni sampon és a Fejbőr tonik együttes használata esetén, Stephen Klinikai tanulmány C12-C001

11 ÉlÉnKít. támogat. tegye HangSÚlYoSaBBá megjelenését! HaJHullás elleni sampon és HaJBalZsam a SatiniQUe Hajhullás elleni sampon és balzsam új energiával tölti fel és serkenti a fejbőrt, valami hozzájárul a töredezett, vékony vagy ritkuló hajszálak miatti hajveszteség csökkentéséhez. a hatékony enerjuve hatóanyagegyüttest tartalmazó összetétele táplálja a hajtüszőt. ginzeng tartalma elősegíti a fejbőr hámlasztását, és biztosítja a fejbőr kezelésére alkalmazott termékek hatékonyabb felszívódását. az antioxidáns tulajdonságokkal rendelkező eperfalevél-kivonat támogatja az egészséges hajnövekedést. egészségesebbé teszi a fejbőr környezetét, ezáltal serkenti a haj növekedését. a keringés élénkítésével hozzájárul a haj dúsabb, teltebb megjelenéséhez.* akár 1800 hajszállal több havonta. * A Hajhullás elleni sampon, balzsam és Fejbőr tonik együttes használata esetén.

12 Kiemel. megszépít. tegye RagYogóBBá HaJSZínÉt! kétszeres védelmű HaJ spray a SatiniQUe Kétszeres védelmű spray összetételét kifejezetten a festett haj ápolására alkották meg. a könnyű fedést adó spray helyreállítja a haj természetes védelmét a környezeti hatásokkal szemben, és megóvja a hajat az UV-sugárzás és a hajformázás káros hatásaitól. gránátalma kivonata új életre kelti a fakó, száraz hajat. Csökkenti az UV-sugárzás okozta kifakulást, így a haj hosszabb ideig megőrzi színét. Ragyogóvá teszi a hajat és pótolja nedvességtartalmát, így a haj nem lesz száraz és törékeny. minden hajtípusra, de kifejezetten a fakulásra hajlamos, festett hajra. a haj akár 9-szer erősebb lesz.* * A Regeneráló sampon és balzsam festett hajra, Revitalizáló hajpakolás és a Kétszeres védelmű haj spray együttes használata esetén.

13 ÚJ energia. VÉDelem. RegeneRáló VÉDelem a HaJnaK. regeneráló éjszakai kezelés az egész éjszakán át tartó SatiniQUe Regeneráló éjszakai kezelés nem zsíros és könnyű összetételével hozzájárul a súlyosan károsodott hajszálak és töredezett hajvégek regenerálásához. megerősíti a hajszálak külső rétegét, miközben Ön alszik, így megóvja a hajat a további károsodástól. gránátalma kivonata új életre kelti a fakó, száraz hajat, a szőlőmag-kivonat pedig védelmezi a hajat a káros környezeti hatásokkal szemben. tökéletes megoldást nyújt a súlyosan károsodott, kezelhetetlen haj ápolására. festett hajra is biztonságosan alkalmazható. Hosszan tartó, sima és puha érzést biztosít. gyorsan felszívódik, nem hagy nyomot a párnán. már egyetlen használat után a töredezett hajvégek akár 100%- át kijavítja.

14 Sima. RagYogó. KifinomUlt StílUS. HaJegyenesÍTő BalZsam a SatiniQUe Hajegyenesítő balzsam védelmet nyújt a hajat érő hőhatásokkal szembeni, csökkenti az elveszített nedvesség mennyiségét, ezáltal megóvja a hajat a hajszárítással járó igénybevételtől. a haj szárítás közben sima és rendezett lesz, és egész nap ellenáll a nedvesség hatásának. Kukui dió olajat tartalmaz, amely behatol a hajszálba, és egészséges, hidratált megjelenést ad a hajnak. fitantriol-tartalma védelmet nyújt a hajformázás okozta igénybevétellel szemben. Használatával a fakó, száraz, nehezen kezelhető haj csodálatos, sima és ragyogó lesz. Hozzájárul ahhoz, hogy a haj akár 24 órán át megőrizze simaságát* akár 6-szor simábbá teszi a hajat.* elég kíméletes ahhoz, hogy minden nap használja. *A Könnyű hidratáló sampon és balzsam és a Hajegyenesítő balzsam együttes használata esetén

15 Sima. fényes. mutassa meg RagYogáSát a VilágnaK! HaJfény spray a SatiniQUe Hajfény spray egy minden hajtípusra alkalmas, könnyű spray, amely azonnali ragyogást és fényt ad különösen a fakó vagy száraz hajnak. Hidratáló és hajfényesítő tulajdonságairól ismert argán olajat tartalmaz. fokozza a haj természetes színének ragyogását. megzabolázza a szálló hajszálakat, miközben szabályozza a haj göndörödését. nem zsíros összetételének köszönhetően a haj nem lapul le.

16 HaJSZoBRáSZat. formázás. őrizze meg egyedi StílUSát! matt HaTásÚ formázó WaX a SatiniQUe matt hatású formázó wax közepesen erős tartást, természetes megjelenést ad a hajnak, és lehetővé teszi a frizura egyszerű formázását. a viasz hozzátapad a hajszálakhoz, így egész nap fenn marad. Szétválasztja a hajszálakat és közepesen erős tartást ad a hajnak. minden hajtípusra alkalmas, de különösen ideális a rövidebb frizurák formázásához és hatásának kialakításához. a haj megőrzi természetes hatását és nem tűnik zsírosnak. láthatatlan réteget képez a hajon, nem hagy foltot a ruhadarabokon.

17 Sima. FormázáS. kiemelkedő hajformázás. hajformázó krém a SaTiNiQUe hajformázó krémet kifejezetten a göndör hajra fejlesztették ki. Simít, formáz és megzabolázza a szálló hajszálakat, így könnyebben kezelhetővé teszi a hajat és hosszan tartó hatást biztosít. Kukui dió olajat és E-vitamint tartalmaz, ami hozzájárul a haj egészséges, hidratált és fénylő megjelenéséhez. Nedvesítőszereket és polimereket tartalmaz a hajtincsek kihangsúlyozásához. Merevség nélküli tartást biztosít. Elég kíméletes ahhoz, hogy minden nap használja. Nedves és száraz hajra egyaránt használható. Nem ragad, nem szárad rá a fejbőrre. GYÖNYÖrkÖdjÖN BeNNe! ÉlVezze! Élje át! hU

18 megújít. megfiatalít. új ÉleTre kelti a FejBőrT. fejbőr tonik a SaTiNiQUe Fejbőr tonik elősegíti a vastagabb és teltebb haj elérését. Természetes növényi kivonatokból* álló, kivételes, szabadalmazott Fejbőr-revitalizáló hatóanyagegyüttest tartalmaz. Fűrészpálma, zöld rooibos és édesgyökér-kivonat keverékével A revitalizáló hatásáról ismert japán shiso fűszernövény kivonatát tartalmazza Csökkenti a töredezés miatti hajhullást. Segít az irritáció csökkentésében, és masszírozó hatása révén energiával tölti fel a fejbőrt. Hozzájárul a száraz, viszkető fejbőr megnyugtatásához, és fokozza a fejbőr nedvességtartalmát. Segít a korpásodás kezelésében. GYÖNYÖrkÖdjÖN BeNNe! ÉlVezze! Élje át! * amerikai szabadalom száma: 8,197,865 B hU

az új GYAKORI KÉRDÉSEK

az új GYAKORI KÉRDÉSEK az új GYAKORI KÉRDÉSEK Kollekció Mi az a SATINIQUE? A SATINIQUE egy kiváló minőségű hajápolási, kezelési és hajformázási termékekből álló, kizárólag az Amway termékforgalmazókon keresztül megvásárolható

Részletesebben

az új GYAKORI KÉRDÉSEK

az új GYAKORI KÉRDÉSEK az új GYAKORI KÉRDÉSEK Kollekció Mi az a SATINIQUE? A SATINIQUE egy kiváló minőségű hajápolási, kezelési és hajformázási termékekből álló, kizárólag az Amway termékforgalmazókon keresztül megvásárolható

Részletesebben

Mi jellemző a zsíros hajra?

Mi jellemző a zsíros hajra? Mi jellemző a zsíros hajra? A borsmenta a mentol forrása Kérdés: Milyen a hajam? Zsíros Elnehezedett Fakó és fénytelen Gyenge Nehezen formázható Zsíros haj Kérdés: Miért zsírosodik a hajam? A zsíros haj

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS

PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS A HAJ SZAKÉRTŐI ÁLTAL MEGALKOTVA A SÉRIE EXPERT rendkívül hatékony hajápoló termékei minden hajtípus szükségleteit kielégítik és hatásukat a hajszálak valamennyi zónájában, még

Részletesebben

wella professionals Care

wella professionals Care wella professionals Care A KIVÁLÓ SZÍNÁPOLÁS ELENGEDHETETLEN A VENDÉG ELÉGEDETTSÉGÉHEZ KÜLÖNÖSEN AKKOR, HA OLYAN ÉLMÉNYBEN RÉSZESÍTJÜK, AMIT IGAZÁN ÉLVEZ. Josh Wood A Wella Professionals Color globális

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni.

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Mitikus olajrituálé A legkiválóbb természetes hatóanyagok és egyedülálló összetevők összeolvadásából született meg a termékcsalád. Gazdag választékának köszönhetően személyre szabott hajápolási programot

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

A professzionális hajápolás új dimenziója

A professzionális hajápolás új dimenziója A professzionális hajápolás új dimenziója HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig bármikor. Minden fő hajprobléma - mint az elvékonyodott és töredezett hajvégek, a fakó szín, a durva tapintású és fénytelen

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT VÁLTOZATOSSÁG = KULCS A VENDÉGEK ÉS KREATIVI- TÁS kielégítéséhez A VENDÉGEK... A Sebastian termékekkel elcsábíthatja a legnagyobb követelményeket támasztó

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Természetes hatás kíméletes szárítással és formázással

Természetes hatás kíméletes szárítással és formázással Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Levegős hajformázó 5 formázó tartozék Egyenletes hőelosztás Ionos ápolás Utazótáska HP8656/00 Természetes hatás kíméletes szárítással és formázással Hajszárító

Részletesebben

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A 15-25 ÉVES KOROSZTÁLYNAK! 2017. OKTÓBER Az Új NEON. Hajápolók a 15 25 Éves Korosztálynak. VIDÁM, FIATALOS, CUKORTARTALMÚ ÉS ILLATÚ TERMÉKEK Felejtsd el,

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik...

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Egy innovatív és összetett rendszer, amely visszaállítja a száraz és erôsen száraz haj optimális hidratációját, a hajtövektôl egészen a hajvégekig. Tápláló, a

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért

Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért ÚJDONSÁG Professzionális ápolás a haj dúsításáért, erősítéséért és a fejbőr stimulálásáért A HAJHULLÁS OKAI ÖRÖKLETES HAJLAM EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁK STRESSZ / SOKK TÁPLÁLKOZÁS/FOGYÓKÚRÁK GYÓGYSZEREK KÖRNYEZETI

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

folyékony arany Marokkóból

folyékony arany Marokkóból folyékony Természetes folyékony arany Marokkóból Az argán olaj 100 %-ban tiszta, hidegen sajtolt olaj, amely a legértékesebb olajok közé tartozik. A hatásait már a régi föníciaiak is ismerték. Az argán

Részletesebben

Hajápolási termékek 28 HAJÁPOlÁsI TErméKEK 2009

Hajápolási termékek 28 HAJÁPOlÁsI TErméKEK 2009 Hajápolási termékek 28 HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK 2009 30 HAJÁPOLÁSI TERMÉKEK 2009 Az új Satin Hair Colour termékcsalád új új új ES3 EC2 SPI-C 2000 ES3 hajegyenesítő készülék: Könnyen kezelhető, a hajtípusnak

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Gyors szárítás alacsonyabb hőfokon a ThermoProtect segítségével

Gyors szárítás alacsonyabb hőfokon a ThermoProtect segítségével Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Philips DryCare Advanced Hajszárító ThermoProtect, ionos 2200 W Ionos ápolás Dúsító diffúzor HP8232/00 Gyors szárítás alacsonyabb hőfokon a ThermoProtect

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek Új Styling Trendek A hajviselet trendjeit bemutató legexkluzívabb és leghitelesebb magazinok, úgy, mint a francia Numéro, az olasz Muse vagy éppen az amerikai Surface hasábjain idén, az eddigiektôl jelentôsen

Részletesebben

Fodrásztermék. Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. Together. A passion for hair

Fodrásztermék. Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. Together. A passion for hair Fodrásztermék katalógus Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. 04/0 Together. A passion for hair A HAJTERÁPIA Tudjuk, hogy hajának ugyanannyi

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66.

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. BBCOS Hidrolizált KERATINOS Tartós Hajkiegyenesítés és Hajfeltöltés ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TANFOLYAM Kezelhető, dús

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR A 6 -BÓL 6 CSILLAG Soren Hedegard a WHITE MINERAL termékcsaládot 6 csillagból 6-tal értékelné. A koppenhágai WHITE MINERAL egyedi hajápolócsalád, melyet kifejezetten a hosszú

Részletesebben

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász. Web:

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász.   Web: Kedves Olvasónk! Köszönjük, hogy letöltötte Hajápolási tippek és tanácsok című tanulmányunkat! Reméljük, hogy sok hasznos ötletet tudunk adni ahhoz, hogy frizurája garantáltan szép maradjon! Táplálkozásunk

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Szeretnéd megnöveszteni a hajad? Használd az Arany Gyömbér és a Bio Rehab készítményeket! A hajnövekedés általános gyorsasága

Részletesebben

professional haircare Termékinformáció Kezelési útmutató TERMÉKKATALÓGUS berrywell.hu

professional haircare Termékinformáció Kezelési útmutató TERMÉKKATALÓGUS berrywell.hu professional haircare TERMÉKKATALÓGUS Termékinformáció Kezelési útmutató berrywell.hu RAGYOGÁSSAL TELI HAJSZÍNEK A BERRYWELL Kutatás-Fejlesztés részlege által kifejlesztett forradalmi színformulájának

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Nutritive (táplálás) NUTRITIVE. Fürdetés. Ápolás. Formázás. Nagyon száraz, igénybevett haj. Száraz, igénybevett haj. Normál vagy enyhén száraz haj

Nutritive (táplálás) NUTRITIVE. Fürdetés. Ápolás. Formázás. Nagyon száraz, igénybevett haj. Száraz, igénybevett haj. Normál vagy enyhén száraz haj Formázás Ápolás Fürdetés Nutritive (táplálás) NUTRITIVE Normál vagy enyhén száraz haj Száraz, igénybevett haj Nagyon száraz, igénybevett haj Bain Satin 1 Bain Satin 2 Bain Nutri-Thermique Lait Vital Masquintense

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

Komplex ápolóprogram a szép hajért, egészséges fejbőrért...

Komplex ápolóprogram a szép hajért, egészséges fejbőrért... Komplex ápolóprogram a szép hajért, egészséges fejbőrért... A szép és egészséges haj - hasonlóan a hozzánk tartozó illathoz, arcbőrünk és testünk gondos ápolásához - hosszú-hosszú ideje a jó megjelenés

Részletesebben

visiblecare Toning krémtusfürdő

visiblecare Toning krémtusfürdő visiblecare Toning krémtusfürdő Gyönyörűbb bőr egy tusfürdőnek köszönhetően? Természetesen. Az új Dove visiblecare Toning krémtusfürdő egyedi formulája Nutrium Moisture TM összetevővel a bőr természetes

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

ABC Art, Business, Culture

ABC Art, Business, Culture ABC Art, Business, Culture Paul Mitchell Művészet Üzlet (Vállalati) Kultúra J.P. DeJoria Angus Mitchell - 30 éve egy skót származású fodrász és egy kaliforniai marketing szakember 600USD-ből alapította,

Részletesebben

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése

- A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Cikk: - A Hajhosszabbítás termékek a következő menüpontnál találhatók! - Póthajak készítése Hajhosszabbítók figyelmébe! Fontos hogy hajhosszabbítás előtt, a viselő tisztában legyen a póthaj viselésével

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

Awapuhi növény hidratáló és regeneráló hatása által inspirálva és a szigetlakók ősi hagyományait és tudását felhasználva John Paul DeJoria, Paul

Awapuhi növény hidratáló és regeneráló hatása által inspirálva és a szigetlakók ősi hagyományait és tudását felhasználva John Paul DeJoria, Paul Awapuhi Az Awapuhi növény hidratáló és regeneráló hatása által inspirálva és a szigetlakók ősi hagyományait és tudását felhasználva John Paul DeJoria, Paul Mitchell és barátaik, egy napenergiával ellátott,

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

4 500 Ft Ft Ft Ft Ft Ft

4 500 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Reflex samponok - fizikai színező sampon 12 féle árnyalatban Hamvasíts szőke hajad 1.0 fekete saponnal vagy az Antiyellow-val, vagy dobd fel 6.6 vörössel pink árnyalatot adva hajadnak. Anti-Aging hatás

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

OBSESSION for HAIR FASHION

OBSESSION for HAIR FASHION OBSESSION for HAIR FASHION Filozófi a ÁLLAG ZSELÉ HAB SPRAY KRÉM PASZTA GUMI WAX FLUID A megjelenés eredetisége, szabálytalansága, egyedisége. A személy tömegektôl való különbözése, antikonformizmusa.

Részletesebben

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER

THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER THE DEMI TARTÓS GÉLSZÍNEZŐ 2016 NOVEMBER Bemutatjuk a The Demi tartós gélszínezőket (keverés 1+1). Tökéletes fény, kondicionálás és fedés a Paul Mitchell-től. Kiemelkedő ragyogás A Demi a színezés mellett

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR CURL SOROZAT - GÖNDÖR HAJRA 1. KÍMÉLŐ SAMPON, GÖNDÖR HAJRA, 250ml és 1000ml 2. HAJKIBONTÓ KONDICIONÁLÓ, GÖNDÖR HAJRA, 200ml és 1000ml 3. HAJMEGÚJÍTÓ, RAJTAHAGYHATÓ PAKOLÁS,

Részletesebben

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2014 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

A HAJFORMÁzás MEGVETI LÁBÁT

A HAJFORMÁzás MEGVETI LÁBÁT VAKMERŐ formázás Vissza a hetvenes évekbe: kalifornia álmodozik. a hippi a menő, mire betoppan a fényűzés, magasított diszkó talpakon, majd a haj is kitör a megszokott kerékvágásból. geri cusenza, újdonsült

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION IT S ALL ABOUT BEAUTIFUL HAIR AUTHORIZED DISTRIBUTION TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ Ismerje meg az egyetlen tartalmú hajkiegyenesítő rendszert Fehérjék különleges keveréke hajra optimalizálva! Kedves Kolléga! Napjainkban

Részletesebben

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre.

Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. trnd Projektmenetrend Dove hajápolási termékek: Minden hajnak szüksége van ápolásra és törődésre. Projektblog: www.trnd.hu/dove-hajapolas trnd kapcsolattartód: szwiki@trnd.hu trnd Projekt Tegyük együtt

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata ---

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- A NIRVEL új kiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Visszavásárlási garanciát adunk! A használati utasítások

Részletesebben

40 ÉVES A BAREX. Szívesen állunk mindenki rendelkezésére! Üdvözlettel: Frizurakellék Kft.

40 ÉVES A BAREX. Szívesen állunk mindenki rendelkezésére! Üdvözlettel: Frizurakellék Kft. 40 ÉVES A BAREX Olaszországban mintegy 40 éve gyártják a Barex cég közkedvelt, professzionális fodrász-termékeit. Ezek a termékek az eltelt idő alatt már bizonyítottak és a hajápolás élvonalába kerültek.

Részletesebben

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején.

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején. Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején. TÖRTÉNETÜNK Alan-nél allergiás reakciót váltott ki az ammónia, amelyet általánosan

Részletesebben

A John Paul Mitchell Systems termékei között minden frizura stílushoz és hajápolási igényhez megtalálható a megfelelő.

A John Paul Mitchell Systems termékei között minden frizura stílushoz és hajápolási igényhez megtalálható a megfelelő. PAUL MITCHELL TERMÉKISMERTETŐ 2013 A John Paul Mitchell Systems termékei között minden frizura stílushoz és hajápolási igényhez megtalálható a megfelelő. John Paul DeJoria és Paul Mitchell, 1985 körül

Részletesebben