J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sárrétudvari Közös Önkormányzati Hivatal /Kossuth u. 72./ hivatali helyiségében augusztus 29-én Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének nyilvános üléséről. Jelen vannak:, Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző, Dr. Fülöp Enikő alpolgármester, Faragó Attila, Kiss László, Madar János, Makainé Madar Edit, Ruzsicsné Szabó Jolán képviselők Meghívottként jelen van: Dr. Kovács Petronella háziorvos Dr. Szarvas Gábor háziorvos Makra Gergő pénzügyi csoportvezető köszöntötte a Képviselő-testület tagjait, jegyző asszonyt, és a meghívott vendégeket. Megállapította, hogy a Képviselő-testületi ülés határozatképes, 7 fő képviselő van jelen. Az ülést megnyitotta. Jegyzőkönyv-hitelesítőknek Makainé Madar Edit és Ruzsicsné Szabó Jolán képviselőket javasolta. A Képviselő-testület a jegyzőkönyv-hitelesítők személyét elfogadta. A meghívóban kiküldött napirendi pontokon túl a különfélék, egyebek napirendi pont kiegészítésére teszek javaslatot az alábbiak szerint: 6./ Különfélék, egyebek. 6.4/ Tájékoztató az önkormányzat pénzügyi helyzetéről Előterjesztő: Makra Gergő pénzügyi csoportvezető 6.5/ ÖNHIKI pályázat benyújtásáról döntés Előterjesztő: Kérem a testület tagjait, aki elfogadja a napirendi pont módosítást, szavazzon. 7 jelenlévő képviselőből 7 képviselő vett részt a szavazásban, a napirend módosításra tett javaslatot a testület 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 95/2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a napirendi pontok tekintetében tett módosítást az alábbiak szerint elfogadja. 6./ Különfélék, egyebek. 6.4 Tájékoztató az önkormányzat pénzügyi helyzetéről 6.5 ÖNHIKI pályázat benyújtásáról döntés Végrehajtásért felelős:

2 Napirendi javaslat: 1./ Jelentés a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő: 2./ Polgármesteri tájékoztató a két ülés közötti időszak eseményeiről Előterjesztő: 3./ Tájékoztató az I-II. háziorvosi körzetek munkájáról Előterjesztő: Dr. Kovács Petronella háziorvos Dr. Szarvas Gábor háziorvos 4./ Tájékoztató a Napsugár Óvoda és Bölcsőde Egyesített Intézmény 2013/2014-es tanév kezdéséről. Előterjesztő: Szabó Erzsébet intézményvezető 5./ Jókai Mór Általános és Alapfokú Művészeti Iskola felújított tornatermének megtekintése, átadása. 6./ Különfélék. 6.1 Sárrétudvari Értéktár Bizottság SZMSZ-ének elfogadása Előterjesztő: Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző évi teljesítményértékelést megalapozó célkitűzések meghatározása Előterjesztő: Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző 6.3 Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára Elismerő Oklevél adományozása. Előterjesztő: 6.4 Tájékoztató az önkormányzat pénzügyi helyzetéről Előterjesztő: Makra Gergő pénzügyi csoportvezető 6.5 ÖNHIKI pályázat benyújtásáról döntés Előterjesztő: Kérem a testület tagjait, aki a módosításokkal együtt elfogadja a napirendi pontokat, szavazzon. 7 jelenlévő képviselőből 7 képviselő vett részt a szavazásban, a napirendi pontokat a testület 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 96/2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a augusztus 29-i Képviselő-testületi ülés napirendi pontjait a módosításokkal együtt elfogadta. Végrehajtásért felelős: 1./ Jelentés a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról. Kérdés, vélemény a napirendhez nem volt.

3 Kérem a testület tagjait, aki a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról szóló jelentést elfogadja, szavazzon. 7 jelenlévő képviselőből 7 képviselő vett részt a szavazásban, a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról szóló jelentést 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 97/2013./ VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról szóló jelentést elfogadta. Végrehajtásért felelős: 2./ Polgármesteri tájékoztató a két ülés közötti időszak eseményeiről Kérdések, vélemények: Ruzsicsné Szabó Jolán képviselő Olvastam a beszámolóban, hogy a szennyvízelvezetés pályázatunkra elfogadott támogatási intenzitás 94,63 %-os. Mennyi volt a pályázatban? A pályázat benyújtásakor. 85%-os támogatásra számítottunk, és azzal, hogy közel 95 %-os támogatást ítéltek meg azt látjuk, hogy a lakossági hozzájárulás aránya csökkenni fog. Ruzsicsné Szabó Jolán képviselő Jó lenne, ha a megmaradó LTP-be befizetett összegeket a lakosok a bekötéskor felhasználhatnák. Amennyiben több kérdés, vélemény nincs, kérem a Képviselő-testület tagjait, aki a két ülés közötti időszak eseményeiről szóló polgármesteri tájékoztatót elfogadja, szavazzon. 7 jelenlévő képviselőből 7 képviselő vett részt a szavazásban, a polgármesteri tájékoztatót a testület 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 98/2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a két ülés közötti időszak eseményeiről szóló tájékoztatót elfogadta. Végrehajtásért felelős:

4 3. / Tájékoztató az I-II. háziorvosi körzetek munkájáról Köszöntöm dr. Kovács Petronella és dr. Szarvas Gábor háziorvosokat a napirendi pont előadóit, és megköszönöm a tartalmas beszámolókat. A településnek és önkormányzatunknak nagy megnyugvást jelent a két jól működő háziorvosi szolgálat. Kérdések, vélemények: Ruzsicsné Szabó Jolán képviselő Köszönöm a pozitív beszámolókat. Kérdésem az, hogy a daganatos betegek száma magasabbe településünkön az országos átlagnál? Az életmódon kívül van-e olyan környezeti tényező, amely befolyásolja a megbetegedéseket? Dr. Kovács Petronella háziorvos Az országos átlaghoz közelít az arány. Dr. Szarvas Gábor háziorvos Főleg a lakosság elöregedésében látom ennek az okát. Madar János képviselő Tartalmas beszámolókat kaptunk. A két háziorvos közötti munkát harmónikusnak tartom, egymás helyettesítése megoldott. További sikeres munkát kívánok mindkettőjüknek A beszámolókban olvashattunk a tüdőszűréssel kapcsolatos problémáról. Többször kértük a Kenézy Kórház illetékeseit a szűrés megszervezésére településünkön. Sajnos a kitelepülést a kórház nem tudja finanszírozni, csak olyan formában, hogy szűrőbuszt biztosít számunkra. A szűrés nem lesz ingyenes, a lakosoknak 850.-Ft-ot kell fizetniük. Jeleztük igényünket, és várhatóan szeptember-október folyamán megtörténhet a tüdőszűrés. Dr. Kovács Petronella háziorvos Sajnos sehol sem ingyenes a tüdőszűrés. Püspökladányban is beutaló szükséges hozzá, és 1800 forintot kell fizetni a betegeknek. Ruzsicsné Szabó Jolán képviselő Kérdésem az, hogy az egészségre nevelés Önök szerint megoldott-e? Szerintem nagyobb hangsúlyt kellene fektetni arra, hogy iskolai órákon, előadásokon ismerjék meg a gyerekek az egészséges életmód előnyeit, a betegségeket és az egészségtelen életmód következményét. Dr. Kovács Petronella háziorvos Kormányzati cél az egészségre nevelés. A védőnői hálózat munkatársaival tervezzük egy elsősegély tanfolyam megszervezését, ami iskolai foglakozás keretében történne. Dr. Szarvas Gábor háziorvos Az egészséges életmódra nevelés elsősorban a családban, óvodában történhet, már ott eldől, hogy milyen példát lát a gyermek. Sajnos Magyarország le van maradva ezen a téren.

5 Nagy örömmel mondhatom, hogy önkormányzatunk Egészségneveléssel kapcsolatos pályázaton közel 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert. A projektben szerepel egészségterv készítés, egészségnap a dohányzásról, interaktív kiállítás, előadások, stresszkezelési csoportfoglalkozások, egészségügyi állapotfelmérés, életmódtábor, biciklitúra, egészséghét, sportfoglalkozás és bajokság, klubfoglalkozás. A programok megvalósítása során nagyban számítunk mindkét háziorvosunk segítségére. Megköszönöm a beszámolójukat és további jó munkát kívánok. Amennyiben nincs több kérdés, vélemény a beszámolókhoz, kérem a testület tagjait, hogy aki az I. háziorvosi körzet tevékenységéről készült beszámolót elfogadja, szavazzon. 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással az I. háziorvosi körzet tevékenységéről készült beszámolót a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 99//2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az I. háziorvosi körzet tevékenységéről szóló beszámolót elfogadta. Végrehajtásért felelős: Dr. Kovács Petronella háziorvos Kérem a testület tagjait, hogy aki a II. háziorvosi körzet tevékenységéről készült beszámolót elfogadja, szavazzon. 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással az II. háziorvosi körzet tevékenységéről készült beszámolót a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 100//2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a II. háziorvosi körzet tevékenységéről szóló beszámolót elfogadta. Végrehajtásért felelős: Dr. Szarvas Gábor háziorvos Dr. Kovács Petronella, és dr. Szarvas Gábor háziorvos elhagyta a termet.

6 4./ Tájékoztató a Napsugár Óvoda és Bölcsőde Egyesített Intézmény 2013/2014-es tanév kezdéséről. Szabó Erzsébet vezető asszony más elfoglaltsága miatt nem tud részt venni a testületi ülésen, de megkaptuk tőle a nevelési évre, óvodába bölcsődébe beíratott gyermekek számáról készített anyagot. A júniusi testületi ülésen vezető asszony beszámolóját elfogadtuk. A tájékoztató anyagból látjuk, hogy az óvodába beíratott gyermekek száma 110, így 5 csoport indítható, míg a bölcsődében 21 gyerekkel 2 csoport indul. Erre a létszámra az ideihez hasonló finanszírozást kapunk. Kérdés, vélemény nem volt. Kérem a testület tagjait, hogy aki a Napsugár Óvoda és Bölcsőde Egyesített Intézmény 2013/2014-es tanév kezdéséről készült tájékoztatót elfogadja, szavazzon. 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással a Napsugár Óvoda és Bölcsőde Egyesített Intézmény 2013/2014-es tanév kezdéséről. készült tájékoztatót a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 101//2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Napsugár Óvoda és Bölcsőde Egyesített Intézmény 2013/2014-es tanév kezdéséről. készült tájékoztatót elfogadta. Végrehajtásért felelős: Szabó Erzsébet óvoda vezető 5./ Jókai Mór Általános és Alapfokú Művészeti Iskola felújított tornatermének megtekintése, átadása. Örömmel jelenthetem, hogy a nyáron befejeződött a Jókai Mór Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermének felújítása. Kérem a testület tagjait, hogy együtt tekintsük meg a felújított épületet. 30 perc szünetet rendelek el. Az ülés résztvevői kor elhagyták a helyiséget. Az ülés résztvevői kor visszaérkeztek a helyiségbe. Megállapítom, hogy senki nem hiányzik, kérem a testület tagjait, hogy folytassuk az ülést.

7 6.1./ Sárrétudvari Értéktár Bizottság SZMSZ-ének elfogadása Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete május 30-án megtartott ülésén döntött a települési Értéktár Bizottság felállításáról és megválasztotta a tagjait. Működésüket Szervezeti és Működési Szabályzata szabályozza, amit a Képviselőtestületnek el kell fogadni. Kérdés, vélemény nem volt. Kérem a testület tagjait, hogy aki a települési Értéktár Bizottság Szervezeti és Működési Szabályzatát elfogadja, szavazzon. 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással a települési Értéktár Bizottság Szervezeti és Működési Szabályzatát a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 102//2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a Értéktár Bizottság Szervezeti és Működési Szabályzatát elfogadta. Végrehajtásért felelős: 6.2./ évi teljesítményértékelést megalapozó célkitűzések meghatározása Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző A köztisztviselők jogállásáról szóló évi XXIII. törvény február 29. napjáig volt hatályban, melynek értelmében a helyi önkormányzatnál a jegyző, a képviselő-testület által megjelölt célok alapján évente meghatározta a köztisztviselő munkateljesítményének értékeléséhez szükséges teljesítménykövetelményeket. A fent részletezett, hatályát vesztett szabályozás szerint a teljesítménykövetelmények alapját képező célokról a Képviselőtestületnek kellett döntenie. A március 1. napján hatályba lépett a közszolgálati tisztviselőkről szóló évi CXCIX. törvény. Kérem a testület tagjait, hogy az előterjesztésben foglaltakat szíveskedjenek megvitatni, és elfogadni. Kérdés, vélemény nem volt. Kérem a testület tagjait, hogy aki a évi teljesítményértékelést megalapozó célkitűzéseket elfogadja, szavazzon. 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással a évi teljesítményértékelést megalapozó célkitűzéseket a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta:

8 103//2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete évi teljesítményértékelést megalapozó célkitűzéseket elfogadta. Végrehajtásért felelős:, Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző 6.3./ Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára Elismerő Oklevél adományozása. Sárrétudvariban 5 fő tesz állampolgársági esküt. Eskütételük alkalmával Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének rendelete alapján Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára cím adományozására kerül sor, melyre ezúttal teszek javaslatot. Szigeti Miklós Szigeti Elvira Szigeti Rozália Szabó József Szabó Judith Az emléklap átadására az eskü letétele alkalmával kerül sor. Kérdés, vélemény az előterjesztéshez nem volt. Kérem a Képviselő-testület tagjait, aki az előterjesztett határozati javaslatot elfogadja, szavazzon. 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 1 tartózkodással a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 104/2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Szigeti Miklós részére állampolgársági esküjének letétele alkalmából Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára címet adományoz. Felkéri a polgármestert, hogy az emléklapot az állampolgársági eskü letétele alkalmával adja át. Végrehajtási határidő: az állampolgársági eskü letételének időpontja Végrehajtásért felelős:

9 Kérem a Képviselő-testület tagjait, aki az előterjesztett határozati javaslatot elfogadja, szavazzon. 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 1 tartózkodással a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 105/2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Szigeti Elvira részére állampolgársági esküjének letétele alkalmából Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára címet adományoz. Felkéri a polgármestert, hogy az emléklapot az állampolgársági eskü letétele alkalmával adja át. Végrehajtási határidő: az állampolgársági eskü letételének időpontja Végrehajtásért felelős: Kérem a Képviselő-testület tagjait, aki az előterjesztett határozati javaslatot elfogadja, szavazzon. 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 1 tartózkodással a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 106/2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Szigeti Rozália részére állampolgársági esküjének letétele alkalmából Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára címet adományoz. Felkéri a polgármestert, hogy az emléklapot az állampolgársági eskü letétele alkalmával adja át. Végrehajtási határidő: az állampolgársági eskü letételének időpontja Végrehajtásért felelős:

10 Kérem a Képviselő-testület tagjait, aki az előterjesztett határozati javaslatot elfogadja, szavazzon. 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 1 tartózkodással a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 107/2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Szabó József részére állampolgársági esküjének letétele alkalmából Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára címet adományoz. Felkéri a polgármestert, hogy az emléklapot az állampolgársági eskü letétele alkalmával adja át. Végrehajtási határidő: az állampolgársági eskü letételének időpontja Végrehajtásért felelős: Kérem a Képviselő-testület tagjait, aki az előterjesztett határozati javaslatot elfogadja, szavazzon. 6 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 1 tartózkodással a képviselő-testület elfogadta és az alábbi határozatot hozta: 108/2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Szabó Judith részére állampolgársági esküjének letétele alkalmából Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára címet adományoz. Felkéri a polgármestert, hogy az emléklapot az állampolgársági eskü letétele alkalmával adja át. Végrehajtási határidő: az állampolgársági eskü letételének időpontja Végrehajtásért felelős:

11 6.4./ Tájékoztató az önkormányzat pénzügyi helyzetéről. Megkérem Makra Gergőt, a pénzügyi csoport vezetőjét, tájékoztassa a testület tagjait az önkormányzat jelenlegi pénzügyi helyzetéről. Makra Gergő pénzügyi csoportvezető Az önkormányzat évi költségvetése 27 millió forint hiánnyal került elfogadásra. A jelenlegi pénzügyi helyzetünket látva szükséges lépéseket tenni folyószámlahitel felvételére. A költségvetés saját bevételeinek 50%,-át, 15 millió forintot szeretnénk felvenni, mivel kifizetetlen számláink vannak. Ez ügyben a tegnapi napon egyeztettünk a Hajdú- Takarék Takarékszövetkezettel. Gyermekétkeztetésre adtunk be pályázatot, melyre 3,2 millió forint előleget megkaptunk. Sajnos a múlt héten jött meg az értesítés, hogy nem nyert a pályázatunk, ezért a kapott előleget szeptember15-ig vissza kell fizetni. Egyeztetés folyik a Belügyminisztériummal, de még nem kaptunk választ arra, hogy mi az elutasítás oka. Ruzsicsné Szabó Jolán képviselő Ha felvesszük a folyószámlahitelt, mikorra kell visszafizetni? Makra Gergő pénzügyi csoportvezető december 31-ig. Amennyiben nincs több kérdés, vélemény kérem a testület tagjait, hogy aki a folyószámlahitel felvételével egyet ért, szavazzon. 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással a folyószámlahitel felvételét támogatta, és az alábbi határozatot hozta: 109//2013. /VIII. 29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete az 5/2013. /III.14./ Önkormányzati rendelet 16. /3/ bekezdése alapján hatáskörében eljárva az önkormányzat évi költségvetésében jelentkező átmeneti fizetési problémák megoldásához Ft, azaz /tizenötmillió forint / összegű folyószámlahitelt kíván felvenni. A hitel és annak járuléka visszafizetési határideje december 31. A hitel fedezete az önkormányzat saját bevételének 50%-a. Az ügylet egyéb feltételeiben a polgármester és jegyző részére felhatalmazást ad. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a hitel felvételével kapcsolatos intézkedéseket tegye meg és a következő testületi ülésen adjon tájékoztatást a Pénzintézettel történt megállapodásról.

12 Végrehajtásért felelős: 6.5./ ÖNHIKI pályázat benyújtásáról döntés Az önkormányzat költségvetésének elfogadásakor terveztük, hogy Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi CCIV. törvény 4. melléklet 1. pontja alapján (továbbiakban 6. melléklet) támogatási igényt nyújtunk be az önkormányzati előirányzati tartalék terhére, a helyi önkormányzatok a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatásra. Erre a támogatásra szükségünk van. A pályázat kiírásra került, ezért kérem a testületet, hogy döntsön a pályázat benyújtásáról. Kérdés, vélemény nem volt. Kérem a testület tagjait, hogy aki egyetért azzal, hogy önkormányzatunk támogatási igényt nyújt be az önkormányzati előirányzati tartalék terhére, a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatásra, szavazzon. 7 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással felhatalmazta a pénzügyi csoportot ÖNHIKI pályázat benyújtására, és az alábbi határozatot hozta: 110/2013. /VIII.29./ Képviselő-testületi határozat: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata képviselő-testülete a Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi CCIV. törvény 4. melléklet 1. pontja alapján (továbbiakban 6. melléklet) támogatási igényt nyújt be az önkormányzati előirányzati tartalék terhére, a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatásra. Végrehajtási határidő: szeptember 30. Végrehajtásért felelős: Szeretném tájékoztatni a testület tagjait, hogy Kiss Gyuláné Radnóti u. 42. sz. alatti lakostól több levelet kaptunk, melyben sérelmezte, hogy a házuk előtti villanyoszlopon nincs közvilágítás, valamint járda és kövesút megépítését kérte a Radnóti u. 38. szám utáni útszakaszra. Tájékoztattam lakostársunkat, hogy alsóbb rendű utcákon, minden második villanyoszlopon van közvilágítási lámpa elhelyezve, ezért nincs az Ő házuk előtt. Felvettem a kapcsolatot az EH-SZER Energetikai és Távközlési Hálózatépítő és Szerelő Kftvel, és kértem, hogy helyezzenek át egy másik oszlopon lévő közvilágítási lámpát a Radnóti u. 42. sz. előtti oszlopra. A megrendelést követően 30 napon belül az átszerelés megtörténik. A járda és útalap megépítéshez az önkormányzat pénzügyi lehetőségeit kell megvizsgálni.

13 Több előterjesztés, bejelentés nem volt. megköszönte a képviselőtestület tagjainak a munkát. Mindenkinek jó pihenést kívánt. Az ülést kor bezárta. k.m.f. Kiss Tibor polgármester Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző Jegyzőkönyv-hitelesítők: Makainé Madar Edit képviselő Ruzsicsné Szabó Jolán képviselő

14 HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete augusztus 29-én tartott nyilvános üléséről Tartalmazza a 95/2013. /VIII.29./ Napirendi pontok módosítása 96/2013. /VIII.29./ Napirendi pontok elfogadása 97/ /VIII.29./ A lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról szóló tájékoztató elfogadása. 98/2013. /VIII.29./ A két ülés közötti időszak eseményeiről szóló polgármesteri beszámoló elfogadása 99/2013. /VIII.29./ Az I. háziorvosi körzetek munkájáról szóló beszámoló elfogadása 100/2013./VIII.29./ A II. háziorvosi körzetek munkájáról szóló beszámoló elfogadása 101/2013./VIII.29./ A Napsugár Óvoda és Bölcsőde Egyesített Intézmény 2013/2014-es tanév kezdéséről szóló tájékoztató elfogadása. 102/2013./VIII.29/ Sárrétudvari Értéktár Bizottság SZMSZ-ének elfogadása 103/2013./VIII.29/ A 013. évi teljesítményértékelést megalapozó célkitűzések meghatározása 104/2013./VIII.29./ Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára cím adományozása Szigeti Miklós 105/2013./VIII.29./ Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára cím adományozása Szigeti Elvira 106/2013./VIII.29./ Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára cím adományozása Szigeti Rozália 107/2013./VIII.29./ Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára cím adományozása Szabó József 108/2013./VIII.29./ Sárrétudvari Tiszteletbeli Polgára cím adományozása Szabó Judith 109/2013./VIII.29/ Folyószámlahitel felvételéről döntés 110/2013./VIII.29/ ÖNHIKI pályázat benyújtásáról döntés Képviselő-testületi határozatokat.

15

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 14-én tartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 14-én tartott rendkívüli nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 14-én tartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza a: 24/2014./III.14./

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza a : 87/2014.(VII.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sárrétudvari Közös Önkormányzati Hivatal /Kossuth u. 72./ hivatali helyiségében 2014. január 13-án, Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 22-én tartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 22-én tartott rendkívüli nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 22-én tartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza a: 48/2014./V.22./

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális Bizottságának 2015. június 25-én tartott nyilvános üléséről. Tartalmazza a 34/2015.(VI.25.) 35/2015.(VI.25.) 36/2015.(VI.25.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V és Szavazatszámláló Bizottságának 2015. február 24-én megtartott nyilvános üléséről. Tartalmazza: 7/2015./II.24./ 8/2015./II.24./ 9/2015./II.24./ 10/2015./II.24./ 11/2015./II.24./

Részletesebben

J E G Y Z Ő KÖ N Y V. Készült: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete március 2-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő KÖ N Y V. Készült: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete március 2-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő KÖ N Y V Készült: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. március 2-i rendkívüli üléséről Jelen vannak:, Dr. Fülöp Enikő alpolgármester, Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT december 19-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT december 19-én tartott nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V A SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2014. december 19-én tartott nyílt üléséről Tartalmazza a : 10/2014.(XII.19.) Jegyzőkönyvvezető

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én közmeghallgatással egybekötött rendkívüli nyilvános üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pénzügyi Bizottságának 2015. október 27-i nyilvános üléséről Tartalmazza a 27/2015.(X.27.) 28/2015.(X.27.) 29/2015.(X.27.) 30/2015.(X.27.) Bizottsági határozatot J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V a SÁRRÉTUDVARI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 2015. február 23-án tartott nyilvános képviselő-testületi üléséről Tartalmazza a : 10/2015.(II.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális Bizottságának 2015. március 30-án tartott nyilvános üléséről. Tartalmazza a 13/2015.(III.30.) 14/2015.(III.30.)

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 18/2014. (III.17.) 19/2014. (III. 17.) 20/2014. (III.17.) 21/2014. (III.17.) A lejárt határidejű

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. augusztus 06. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2009. november 18-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2009. november 18-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E PÜSPÖKLADÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2009. november 18-i soron kívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 134/2009. (XI. 18.) önkormányzati testületi határozat folyószámla-hitelkeret meghosszabbításáról. 135/2009.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi Bizottságának szeptember 25-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi Bizottságának szeptember 25-i nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi Bizottságának 2014. szeptember 25-i nyílt üléséről Tartalmazza az 5/2014.(IX.25.) 6/2014.(IX.25.) 7/2014.(IX.25.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális Bizottsága 2015. február 24-én tartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális Bizottsága 2015. február 24-én tartott nyilvános üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális Bizottsága 2015. február 24-én tartott nyilvános üléséről. Tartalmazza az 5/2015.(II.24.) 6/2015.(II.24.) 7/2015.(II.24.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 14-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 14-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 14-én tartott üléséről Jelen vannak:, Dr. Fülöp Enikő alpolgármester, Gyengéné dr. Lévai Adrienn jegyző,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 24-n megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 97-99 /2012. (XI. 24.) számú határozatok.

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 7/2012. Készült Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. április 25-én 19 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 32-25/2016. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 486, 487, 488, 489, 490/2016. (XII. 5.) RENDELET SZÁM:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajóivánka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 3-án 15:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: 5 fő képviselő-testületi

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ fax: 46/ ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 26/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. 7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30-án megtartott soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. május 26. Helyszín: Községi Önkormányzat székhelye, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 27-én

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 37/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. november 30. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Aba Város Képviselő-testülete április 17. napján 13:00-kor megtartott rendkívüli nyílt ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Aba Város Képviselő-testülete április 17. napján 13:00-kor megtartott rendkívüli nyílt ülésén Iktatószám: 1497-10/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Aba Város Képviselő-testülete 2014. április 17. napján 13:00-kor megtartott rendkívüli nyílt ülésén Jelen vannak: Kossa Lajos polgármester Dr. Pőcze

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somogyzsitfa Község Önkormányzata

Részletesebben

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV

PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV PÁPAKOVÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8596 Pápakovácsi, Fő u. 19. Szám:7-6/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pápakovácsi, Ganna, Döbrönte Kup, Nóráp Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011.

Részletesebben

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának február 13-án megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi üléséről

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának február 13-án megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi üléséről Dömös Község Önkormányzata 2027 Dömös Táncsics u. 2 Készült 3 példányban! 2014 1. sz. példány Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának 2014. február 13-án megtartott rendkívüli Nyílt Képviselő-testületi

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE december 11-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE december 11-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. december 11-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 14/2014.(XII.12.) Önk. rendelet 15/2014.(XII.12.) Önk. rendelet 16/2014.(XII.12.) Önk.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 1/2014. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. február 5- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 1/2014. (II.10.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 43/2012. (III. 29.) 44/2012. (III. 29.) 45/2012. (III. 29.) 46/2012.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. 07.24-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 96/2018.(VII.24.) 97/2018.(VII.24.) 98/2018.(VII.24.) Rendelet

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai Száma: 591-1/2014. Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2014. január 14-én megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai Határozat száma Határozat tárgya Kód 1/2014. (I. 14.)

Részletesebben

6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 1 Ikt. szám: 511-6/2013. MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS ÜZEMELTETÉSI BIZOTTSÁGA 2013. június 4-én megtartott ülésének 6. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 47/2015.(VI.24.) 48/2015.(VI.24.) 49/2015.(VI.24.) A Szivárvány Óvoda intézményvezető-helyettesi

Részletesebben

o k t ó b e r á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

o k t ó b e r á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 29-i üléséről 72-76/2009. (06. 29.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzatának 2009. június

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 20-án megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 20-án megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 20-án megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 117/2013. (IX.25.) Helyi önkormányzatok működőképessége

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőnyárád község Önkormányzat Képviselő-testületének a Mezőnyárádi Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében 2014. április 29-én 15,00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 42 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2013. március 11- én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: A községháza nagyterme. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/16-18/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 3. napján 18,20 órakor

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. szeptember 14-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár Szilvia elnök Schneider György elnökhelyettes

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 18 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-14/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE március 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE március 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. március 12-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 21/2015.(III.12.) önkormányzati határozat 22/2015.(III.12.) önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2018. január 25-én a Kéthelyi Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Németh Lajos al Bartis László Imre képviselő

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 4-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, i: 1-4/2010.(II. 4.) Iktatószáma: 1-5/2011. T á r g y s

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve

Legénd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve Legénd Községi Önkormányzat 2012. évi 9. számú Jegyzőkönyve Készült: 2012. március 22-én a legéndi önkormányzat hivatalában megtartott rendkívüli -testületi ülésről 2 Jelen vannak: Szavlik Zoltán Bíró

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.: 570 15/2014. Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2014. május 22 én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte.

Valente József képviselő távolmaradása okát előzetesen jelezte. 1 Szám: 20-50/2011. TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T/F: 87/350-587 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 17,45 órakor kezdődött nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testület Szám: B/104-8/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Balatonmagyaród Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 09. napján 14,00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-6/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.: 622 12/2013. Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 22 én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 18-án (kedd) órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 18-án (kedd) órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/6/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. október 18-án (kedd) 15.00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

108-15/2012.ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV

108-15/2012.ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV 108-15/2012.ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének, Ecsegfalva Község Önkormányzat Képviselő-testületének, és Kertészsziget Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző

JEGYZŐKÖNYV. igazgatási-szociális ügyintéző JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 17-én, 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A./ Képviselő-testület tagjai részéről: Szabó László Békefi Edina Rolkó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 98 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. augusztus 18-án 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 42/2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht Német Nemzetiségi Önkormányzat Levelezési cím: 3535 Miskolc, Bartók Béla út 54 Miskolc Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Uraiújfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26-án 17 órakor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében megtartott képviselőtestületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Képviselőtestülete 2013. február 12-én tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről.

Készült a kerecsenyi Képviselő-testület október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Készült a kerecsenyi Képviselő-testület 2010. október 13-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége Kerecseny, Deák F. u. 52. Jelen vannak: polgármester, Bonyai József,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja

JEGYZŐKÖNYV. Kissziget. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év június hó 5. napján. Határozatok: Sorszáma. Kódja JEGYZŐKÖNYV Kissziget Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év június hó 5. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 19/2015.(VI.05.) 20/2015.(VI.05.) Rendeletek: Sorszáma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 31-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE május 31-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. május 31-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 6/2018. (V. 31.) önkormányzati rendelet Az önkormányzat 2017. évi zárszámadásáról B4 Határozatok:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 2. napján délután 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről, Nyáregyháza, Nyáry

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019.január 23-án megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019.január 23-án megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019.január 23-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 1/2019.(I.23.) 2/2019.(I.23.) 3/2019.(I.23.) 4/2019.(I.23.)

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE SZOCIÁLIS ÉS HUMÁN BIZOTTSÁGÁNAK AUGUSZTUS 18-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE SZOCIÁLIS ÉS HUMÁN BIZOTTSÁGÁNAK AUGUSZTUS 18-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE SZOCIÁLIS ÉS HUMÁN BIZOTTSÁGÁNAK 2015. AUGUSZTUS 18-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK a.) jegyzőkönyve b.) napirendje c) határozatai: 58-62. N

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről. 40.145-21/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2008. október 8-ai I. rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Képviselők, jegyző, aljegyző és köztisztviselők a mellékelt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben