J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének május 25-i. képviselő-testületi üléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének május 25-i. képviselő-testületi üléséről"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének május 25-i képviselő-testületi üléséről

2 Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén május 25-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme Az ülés kezdésének időpontja: óra Jelen vannak: Kara József, Kara József Zoltánné, Kochnyák Sándor, Simonek Antal, Szivek Péter képviselők, Vöröskői István polgármester, Bognárné dr. Solymoskövi Veronika jegyző Vöröskői István polgármester: Tisztelettel köszöntöm a képviselő-testület rendes ülésén a megjelent vendégeket és a képviselőket. Radovics Istvánné alpolgármester asszony úton van, majd időközben érkezik. Megállapítom, hogy a megválasztott 7 főből 6 jelen van, az ülés határozatképes. A kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontok sorrendjét javaslom módosítani, úgy, hogy az Idősek Klubja vezetőjének beszámolója kerüljön az első helyre, mert ő a Pávakör vezetője is egyben, és a hétvégi nemzetiségi találkozóra próbálva ott is kötelezettsége van. 1. Beszámoló az Idősek Klubja tevékenységéről 2. A Dorogi Rendőrkapitányság tájékoztatója a közrend és közbiztonságról 3. Tájékoztató a Polgárőrség Kesztölci Csoportjának működéséről 4. Beszámoló a Kiserdei Óvoda 2015/16-os tanévéről 5. Beszámoló az előző ülés óta eltelt időszak eseményeiről 6. Egyebek Kérdezi a Képviselőket, hogy a módosított napirendet elfogadják-e? A Képviselő-testület 6 igen szavazattal a következő határozatot hozta: Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 78/2016. (V.25.) határozata az ülés napirendjéről Kesztölc Község Képviselő-testülete a módosított napirendet elfogadja. 1. Napirendi pont Beszámoló az Idősek Klubja tevékenységéről Vöröskői István polgármester: A Dorogi Kistérség szociális szolgáltatása keretében működő helyi intézmény évi munkatervet és az arról szóló beszámolót a képviselők elektronikus úton megkapták, kérem Kain Annát, ha kívánja egészítse ki azt. Kain Anna IK vezetője: Nem köszönöm, de ha van kérdés, szívesen válaszolok. Kochnyák Sándor képviselő: Az Idősek Klubja udvarában lévő kút beton fedlapja el van törve, így balesetveszélyes. Meg kellene nézni és valami megoldást találni a javításra. A Képviselő-testület 6 igen szavazattal a következő határozatot hozta:

3 Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 79/2016. (V.25.) határozata az Idősek Klubja vezetője Kain Anna beszámolójáról Kesztölc Község Képviselő-testülete az Idősek Klubja intézmény-vezetőjének évi tevékenységről készült beszámolóját elfogadja. 2. Napirendi pont A Dorogi Rendőrkapitányság tájékoztatója a közrend és közbiztonságról Vöröskői István polgármester: Tisztelettel köszöntöm a Dorogi Rendőrkapitányság vezető helyettesét, Málnás Zsolt alezredes urat. A beszámolót a képviselők elektronikus úton megkapták. Kívánja-e alezredes úr a beszámolót kiegészíteni? (Radovics Istvánné alpolgármester megérkezett, a képviselő-testület jelenlévő létszáma 7 fő.) Málnás Zsolt alezredes, a Dorogi Rendőrkapitányság helyettes vezetője: Két dologgal egészíteném ki a beszámolónkat. A 2015-ös év sok mindenben eltért az az előző évektől. A tavalyi évben hatalmas feladat hárult országos szinten a rendvédelmi szervekre, a migráns helyzet kezelésével. Ez a folyamat nem állt meg. Felértékelődött a feladatellátás. Fontos szerepe van az itt működő polgárőrségnek a közbiztonság megszilárdításában. Nagy segítség a kamerarendszer kiépítése, mert segíti a bűnüldözői munkát, és biztonságot ad az itt élőknek. Vöröskői István polgármester: Megpróbáljuk a polgárőr csoport munkáját segíteni, néha kicsit vontatott a működés, és technikai hiba miatt voltak kiesések a kamera rendszer működésében. Köszönjük a kapitányság munkáját, a KMB-vel jó a kapcsolat. Kochnyák Sándor képviselő: Jelentek-e meg a környéken migránsok? Málnás Zsolt: Nem, az M1-es autópálya és környéke az útvonaluk, 1-2 eltévedt migráns fordult csak elő. A Mária-Valéria híd közelsége ad némi aggodalomra okot, hiszen az embercsempészek folyamatosan új lehetőségeket keresnek. Bognárné dr. Solymoskövi Veronika jegyző: Helyi sajátosság, hogy szűkek az utcák, az út szélén parkoló autók sok esetben akadályozzák a buszos közlekedést, ebben kérjük a rendőrség segítségét. Málnás Zsolt: a körzeti megbízott segítségét lehet kérni, és a közútkezelővel is fel lehet venni a kapcsolatot egy közös helyszíni útbejárás kezdeményezésére. Legolcsóbb megoldás a táblázás lehet. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 80/2016. (V.25.) határozata a Dorogi Rendőrkapitányság beszámolójáról

4 Kesztölc Község Képviselő-testülete a Dorogi Rendőrkapitányság évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja. 3. Napirendi pont Tájékoztató a Polgárőrség Kesztölci Csoportjának működéséről Vöröskői István polgármester: Az Esztergomi Polgárőrség keretében működő helyi polgárőr csoport beszámolóját a képviselők elektronikus úton megkapták. Kívánják-e kiegészíteni? Bodrogai Sándor az Esztergomi Polgárőr Egyesület vezetője: Létszám szempontjából bővülhetne a helyi csoport, kellenének az új tagok. Próbáljuk a létszámot növelni a közrend védelmében. Köszönjük az önkormányzatnak az anyagi segítséget. Simonek Antal képviselő: Hány fő a helyi létszám? Simon János a helyi polgárőr csoport vezetője: Jelenleg 6 fő, akivel lehet dolgozni. Nem lehet motiválni a lakosokat, mert nincs anyagi vonzata a szolgálat teljesítésének. Bodrogai Sándor az Esztergomi Polgárőr Egyesület vezetője: Működik az ifjú polgárőr mozgalom, jelenleg 2 fő jelentkező van Kesztölcről, reméljük, hogy meg is maradnak, 14 éves kortól jöhetnek a fiatalok. Kara József képviselő: Volt-e a tavalyi évben rendkívüli esemény a községben? Simon János a helyi polgárőr csoport vezetője: 2015-ben nem volt. Radovics Istvánné alpolgármester: a novemberi nagy esőzéskor egy ház kéménye ledőlt, a polgárőrök segítetek kihozni az illetőt. Köszönjük szépen a hathatós segítséget. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 81/2016. (V.25.) határozata a kesztölci Polgárőrcsoport beszámolójáról Kesztölc Község Képviselő-testülete az Esztergomi Polgárőrség helyi csoportjának beszámolóját a évi tevékenységéről elfogadja. 4. Napirendi pont Beszámoló a Kiserdei Óvoda 2015/16-os tanévéről Vöröskői István polgármester: az óvodavezető jelezte, hogy a mai ülésen nem tud részt venni, mert a gyermeke kórházba került, a felmerülő kérdésekre írásban szívesen válaszol. Kara József Szociális Bizottság elnöke: Csak a szokásos jó minőségű és mélységű munkát kaptuk, a bizottság javasolja a beszámolót elfogadni.

5 Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 82/2016. (V.25.) határozata a Kiserdei Óvoda 2015/16. tanév beszámolójáról Kesztölc Község Képviselő-testülete a Kesztölci Kiserdei Óvoda vezetője, Nagyváriné Radovics Angelika beszámolóját a 2015/16 tanévről elfogadja. 5. Napirendi pont Beszámoló az előző ülés óta eltelt időszak eseményeiről Vöröskői István polgármester: Köszönet az alpolgármester asszonynak az előző ülés lebonyolításáért. A április 28-tól eltelt időszakban az alábbi események történtek: Április 30: Támogatók Estje - képviselői fel nem vett tiszteletdíjakból rendezve. Részt vett Völner Pál államtitkár, és Steindl Balázs megyei önkormányzat alelnöke. Május 1. : Szokásos Bányász emlékhelynél tartott majális. Április vége - május eleje: Vis maior támogatásból Klastrom pusztán, az út helyreállítása megtörtént, saját erőből - az adóbevételek időben történő fizetése - tette lehetővé a Jószerencsét utcai aszfaltozást. Köszönet érte. Május 7-8.: OpenStreetMap térképezés a faluban, részben feltöltve a kész anyag, ellátásért önként végezték, képviselők fel nem vett tiszteletdíjából lett finanszírozva az ellátás Május 12.: A 24 órában pozitív kicsengésű cikk jelent meg a községről. Május : Elektronikus hulladék gyűjtése, elszállítása. Több teherautónyi használt holmi gyűlt össze. Május 14.: Óvoda alapítvány részére jótékonysági bál zajlott le. Május 19.: A Sportpálya körüli árok tisztítása ügyében bejárást tartottunk, a vállalkozó a rendezvényig nem tudja kivitelezni, júniusban vissza kell térni rá, mérkőzés maradt el a vizes pálya miatt, rendezvények is veszélyben lehetnek. Május 24.: Tervezett R-11 2x2 sávos gyorsforgalmi út 10-es úti csomópont és nyomvonal megbeszélés. (Szempontjaink: Dorog felé a régi 10-esen szintbeli bejutási lehetőség legyen, felső bekötő útnál gyorsforgalmira felhajtási lehetőség Esztergom felé, út felett a mezőgazdasági terület felé szintben eltolt átjárás, kanyar ív sugarának növelése, bővítés az út Dorog felőli oldalára kerüljön. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 83/2016. (V.25.) határozata az előző ülés óta eltelt időszak eseményeiről szóló beszámolóról Kesztölc Község Képviselő-testülete Vöröskői István polgármester beszámolóját az előző ülés óta eltelt eseményekről elfogadja.

6 7. Napirendi pont Egyebek I. A Kesztölci Sportegyesület beszámolója és kérelme Vöröskői István polgármester: a pénzügyi beszámolót és a kérelmet is kiküldtük, javaslom, hogy két határozatot hozzunk, mivel két dologban kellene döntenünk. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 84/2016. (V.25.) határozata a Kesztölci Sportegyesület évi beszámolójáról Kesztölc Község Képviselő-testülete a Kesztölci Sportegyesület évi beszámolóját elfogadja. Vöröskői István polgármester: A másik, sportegyesületet érintő kérdés az önkormányzati támogatás, amit csak fél évre állapítottunk meg. A TAO-n való induláshoz új önrész szükséges május végéig. További 850 ezer forintra lenne szükségük, akár a jövő évi támogatás terhére is, mert az MLSZ előírásoknak nem felelnek meg a rendelkezésre álló eszközök, berendezések. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 85/2016. (V.25.) határozata a Kesztölci Sportegyesület támogatásáról Kesztölc Község Képviselő-testülete a Kesztölci Sportegyesületnek ,- Ft támogatást ad. A ,- Ft-os támogatási kérelemről a következő júniusi rendes ülésén dönt. Határidő: június 15. II. Nyugdíjas Klub kérelme Vöröskői István polgármester: A művelődési ház keretein belül működő Nyugdíjas Klub első alkalommal kért támogatást az önkormányzattól. Bármekkora támogatást megköszönnének, utazási költségüket egészítenék ki vele.

7 Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 86/2016. (V.25.) határozata a Nyugdíjas Klub támogatásáról Kesztölc Község Képviselő-testülete a Művelődési Ház keretein belül működő Nyugdíjas Klub részére ,- Ft támogatást ad a 2016-os évre. III. Vöröskői István polgármester: Tájékoztatom a képviselőket, hogy a Geiszlerék féle, 224 hrsz.-ú ingatlan külterületté nyilvánítási kérelmét visszavonták, így nem kell döntést hozni róla. IV. Vöröskői István polgármester: A 293 hrsz.-ú úttal kapcsolatos kérelmet írásban nem adták be, ezért ezzel a témával sem kell foglakoznunk. V. Vöröskői István polgármester: lehetőségünk nyílt út és járda rekonstrukciós pályázat benyújtására 15%-os önrész vállalásával. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 87/2016. (V.25.) határozata a Széchenyi István utca út és járda rekonstrukciójára Kesztölc Község Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a kesztölci Széchenyi István utca (527 hrsz.) út és járda rekonstrukciós munkáira. A Képviselőtestület a évi általános tartalék terhére ,- Ft önrészt biztosít az EBR42 rendszeren keresztül benyújtott igénylés azonosítójú pályázathoz. Határidő: június 1. VI. Zárkerti földhasznosítási pályázat Vöröskői István polgármester: Megjelent egy FVM pályázat, melyben tanyafejlesztésre, kertészetekre, gépekre, növényekre, kútfúrásra lehet pályázni. Két terület jöhet szóba, a Lencsehegyi út melletti, vagy a Boki dűlőben lévő egybefüggő terület. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 88/2016. (V.25.) határozata a tanyafejlesztési pályázaton való részvételről

8 Kesztölc Község Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium kiírásában megjelent Tanyafejlesztési Program előirányzatban biztosított támogatási forrásra, melyet Magyarország évi költségvetéséről szóló évi C. törvény 1. mellékletének XII. Földművelésügyi Minisztérium fejezet 20. Fejezeti kezelésű előirányzatok cím, 3. Agrár célelőirányzatok alcím, 5. Tanyafejlesztési program jogcímcsoport céljai részére megállapított keretösszeg tartalmaz. Határidő: június 30. VII. Címadományozási juttatás: rendelete a polgármesteri hivatalban foglalkoztatott köztisztviselőket megillető juttatásokról Vöröskői István polgármester: A képviselő-testület a címzetes főjegyző részére címadományozási juttatás állapíthat meg, mely az illetmény alap maximum 24 szerese lehet éves szinten. A központi költségvetésből lehet igényelni, amennyiben az adott évi költségvetési törvény tartalmazza azt. Amennyiben a képviselő társak is egyet értenek, úgy én ezt két részletben javaslom kifizetni a májusi és novemberi fizetéssel évi 900 e Ft-ban megállapítva. A megalkotanadó rendelet egyben tartalmazza azokat a juttatásokat, melyek eddig a hivatal szervezeti és működési szabályzatában voltak szabályozva, így: a fizetési előleg biztosítása, munkaegészségügyi ellátás megszervezésének eljárása ez kötelező - szemüveg-vásárlás támogatása: az orvos javaslata alapján, egyéb, szerencsére ritkán előforduló szociális juttatás, például haláleset, vagy súlyos betegség esetére gyógyszertámogatás. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal az alábbi rendeletet alkotja: Kesztölc Önkormányzata képviselő-testületének 6/2016.(05.26.) önkormányzati rendelete a polgármesteri hivatalban foglalkoztatott köztisztviselőket megillető juttatásokról VIII. Családi napközi felajánlása Vöröskői István polgármester: Előreláthatólag 2019-től kötelező önkormányzati feladat lesz a bölcsődei ellátás biztosítása. Simonek Antal képviselő: Ha van igény a bölcsödére akkor legyen önkormányzati és ingyenes. Bognárné dr. Solymoskövi Veronika jegyző: Az önkormányzat által fenntartott bölcsődei ellátás során is van gondozási díj. Megszervezésénél azt is figyelembe kell venni, hogy megfelelő szakembereket is fel kell venni. A családi napközisek azt ajánlják fel, hogy helyet biztosítanának az államilag finanszírozott gyermekek részére, csak fizikailag nem a mi helységünkben lennének elhelyezve a gyerekek. A térítési díj így kedvezőbb lehetne. Minderre azonban csak akkor kerülhetne sor, ha az akkor hatályos jogszabályok lehető tesznek egy ilyenfajta megoldást.

9 Vöröskői István polgármester: Amennyiben rendeződik az óvoda területe, akkor még mindig kérdéses, hogy tudjuk-e finanszírozni az esetleges bővítést. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 89/2016. (V.25.) határozata a Családi napközi javaslatáról Kesztölc Község Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy tárgyalást folytasson a Kesztölci Családi Napközi vezetőjével az esetleges önkormányzati finanszírozású bölcsődei férőhelyekről. Határidő: folyamatos IX. Vöröskői István polgármester: A márciusi ülésen felhatalmazást kaptam, hogy árajánlatokat kérjek be tervezőktől a Rákóczi utcai híd és az autóbusz forduló kiviteli terveire, mivel engedély köteles mindkét kivitelezés. A legkedvezőbb ajánlatot a DE-MA Projekt Kft adta. A tervek egyeztetése a használókkal pl: Volán, a tervező feladata. Az Esztergomi utcai gyaloghíd kérdéses még, hiszen az idegen területen végzett beruházás lenne, mert a terület a közútkezelőé. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 90/2016. (V.25.) határozata az autóbusz-forduló és a Rákóczi Ferenc utcai híd kiviteli terveinek megrendeléséről Kesztölc Község Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a DE-MA Projekt Kft-t bízza meg a sportpályánál lévő autóbusz-forduló és a Rákóczi Ferenc utcai híd kiviteli terveinek elkészítésére. Határidő: szeptember 30. X. Vöröskői István polgármester: A rendezési tervünk szerinti új lakóterület a Bányász utcával párhuzamos területen alakítható ki. Itt 14 telek alakítható ki, melynek a költségei kb 900 e. Ft plusz a művelési ágból való kivonatás költségei kb 1 millió forint, ez nem tartalmazza a közművesítés költségeit. Szivek Péter képviselő: a Béke köz végén, egy telek kialakítható lenne, az értékesítésből lehetne finanszírozni az új utca költségeit.

10 Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 91/2016. (V.25.) határozata új utca kialakítási terveinek megrendeléséről, és a terület művelési ágból való kivonásáról Kesztölc Község Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a Bányász utcával párhuzamos területen az új utca kialakításának terveit rendelje meg és az ingatlanok művelési ágból való kivonását kezdeményezze. Határidő: június 30. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 92/2016. (V.25.) határozata az önkormányzat területén lévő építési telkek felméréséről Kesztölc Község Képviselő-testülete felhatalmazza a Településfejlesztési bizottságot, hogy a község területén lévő üres, értékesíthető önkormányzati telkeket mérje fel, és a képviselő-testületet tájékoztassa. Felelős: Simonek Antal a Településfejlesztési Bizottság elnöke Határidő: következő testületi ülés XI. Nyilasi Tibor temetésének szervezése Vöröskői István polgármester: Tavaly decemberben, Kanadában hunyt el Nyilasi Tibor festőművész, községünk szülötte. Kérésének megfelelően a községben lesz végső nyughelye. A családdal a kapcsolatot alpolgármester asszony és Simonek Antal képviselő társunk tartja. Az önkormányzat saját halottjának tekinti. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 93/2016. (V.25.) határozata Nyilasi Tibor temetéséről Kesztölc Község Képviselő-testülete Nyilasi Tibor festőművészt az önkormányzat saját halottjának tekinti, és megbízza Radovics Istvánné alpolgármestert és Simonek Antal képviselőt, hogy Nyilasi Tibor temetésével kapcsolatosan az elhunyt családjával a kapcsolatot tartsa, és az önkormányzat nevében eljárjanak. A július 16-i temetés költségeihez a képviselő-testület ,- Ft keretösszeget biztosít. Felelős: Radovics Istvánné alpolgármester és Simonek Antal képviselő Határidő: július 16. XII. Energiatudatos életmód pályázat

11 Vöröskői István polgármester: A KEHOP keretében lehetőség van min. 5 millió forint pályázati támogatás elnyerésére egy energiatudatos életmódot propagáló projekt megvalósítására. A támogatás 100% intenzitású. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 94/2016. (V.25.) határozata a KEHOP pályázaton való indulásról Kesztölc Község Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a KEHOP Szemléletformálási programok című pályázati felhívásra támogatási kérelmet nyújtson be minimum 5 millió Ft támogatás elnyerésére, energiatudatos szemléletet propagáló projekt megvalósítására. Határidő: pályázati beadás határideje XIII. Ingatlanvásárlási kérelem Vöröskői István polgármester: Az Akácos u. 6. sz. alatti lakos a kert végében lévő 1781/58 hrsz.-ú területet szeretné megvásárolni, kérdése szándékozik-e az önkormányzat értékesíteni? Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 95/2016. (V.25.) határozata az 1781/58 hrsz.-ú ingatlan értékesítése kapcsán a Településfejlesztési Bizottság megbízásáról Kesztölc Község Képviselő-testülete megbízza a Településfejlesztési Bizottságot, hogy a konkrét kérdést érintő esetben írásbeli megkeresés esetén vizsgálja meg a területek értékesítési lehetőségét és alakítsa ki a javasolt árat. Felelős: Simonek Antal Településfejlesztési Bizottság elnöke Határidő: következő testületi ülés XIV. Idősek Klubja épületének rendeltetés módosítása Vöröskői István polgármester: A pályázatkészítések során kiderült, hogy egyes önkormányzati intézmények nem a tényleges funkció szerint szerepelnek a földkönyvben. Az Idősek Otthona még mindig lakóházként szerepel, holott idősek napközi otthonaként kellene. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 96/2016. (V.25.) határozata az Esztergomi utca 27. számú ingatlan rendeltetés módosításáról

12 Kesztölc Község Képviselő-testülete kezdeményezi az Esztergomi u. 27. szám alatti 993 hrsz.-ú ingatlan földhivatali minősítését kivett, idősek napközi otthona művelési ág bejegyzésre. Határidő: június 30. XV. Kara József képviselő: Polgármester úr átküldte a sportpályás pályázatot, érdemes volna utána járni, hiszen szabad területünk van a Szent Kelemen téren és a Sport öltözővel szemben is. Kesztölc község Önkormányzat Képviselő-testületének 97/2016. (V.25.) határozata az Településfejlesztési Bizottság megbízásáról Kesztölc Község Képviselő-testülete megbízza a Településfejlesztési Bizottságot, hogy vizsgálja meg a műfüves focipálya kialakításának lehetőségét. Felelős: Simonek Antal Településfejlesztési Bizottság elnöke Határidő: június 30. Vöröskői István polgármester: Mindenkinek köszöni a megjelenést, és az ülést bezárja. Vöröskői István polgármester Bognárné dr. Solymoskövi Veronika jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének szeptember 30-i. rendkívüli képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének szeptember 30-i. rendkívüli képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-i rendkívüli képviselő-testületi üléséről Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének rendkívüli ülésén 2015. szeptember

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének október 26-i. képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének október 26-i. képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2016. október 26-i képviselő-testületi üléséről Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2016. október 26-án. Ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének június 17-i. rendkívüli képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének június 17-i. rendkívüli képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2016. június 17-i rendkívüli képviselő-testületi üléséről Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2016. június 17-én. Ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének július 25-i. rendkívüli képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének július 25-i. rendkívüli képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2016. július 25-i rendkívüli képviselő-testületi üléséről Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének rendkívüli ülésén 2016. július 25-én.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2012. október 24-diki üléséről 1 Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2012. október 24-én. Ülés helye: Művelődési Ház Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének február 10. képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének február 10. képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2016. február 10. képviselő-testületi üléséről Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2016. február 10-én. Az ülés kezdésének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének február 29-én órai kezdettel megtartott ülésén. Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Jelen vannak Mogyorósbánya Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. február 29-én 13.00 órai kezdettel megtartott ülésén. Polgármesteri Hivatal Mogyorósbánya,

Részletesebben

PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA

PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA XV. Iktatószám: 262-10/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 2017. június 29-én megtartott, n y í l t, s o r o

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének szeptember 3-diki. képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének szeptember 3-diki. képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2014. szeptember 3-diki képviselő-testületi üléséről 1 Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2014. szeptember 3-án. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-3/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. április 11-én 16.00 órakor megtartott üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének július 14-én megtartott rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselőtestületének július 14-én megtartott rendkívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült 2010. július 14-én megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester Cseh János Marton Róbertné Ifj. Paulusz József Szilágyi Gábor

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete : 8738 Nemesvid, Rákóczi u. 2.; : 85/521-011 e-mail:polgarmester@nemesvid.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. július 24- én megtartott soron következő

Részletesebben

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX.

KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) , , FAX. KUNSZIGET KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9184 KUNSZIGET, JÓZSEF A. U. 2. TEL.: (96) 552-003, 485-388, 485-040 FAX.: (96) 552-056 Sz.: III/1-16/2017. Jegyzőkönyv mely készült 2017. augusztus

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz: 68-25 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2013. augusztus 28-diki rendkívüli képviselő-testületi üléséről 1 Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 22-én 8.00 órakor tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről. 1-7/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2017. június 14-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye: Bősárkányi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének június 29-i. képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kesztölc község Képviselő-testületének június 29-i. képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kesztölc község Képviselő-testületének 2016. június 29-i képviselő-testületi üléséről Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2016. június 29-én. Az ülés kezdésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 18.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 18. Ügyszám: 87-79/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2015. június 18. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános, rendkívüli üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 24-én 15.00 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott üléséről. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

Megállapítja, hogy a Képviselő- testület 6 igen szavazattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül az alábbi napirendi pontotokat elfogadta:

Megállapítja, hogy a Képviselő- testület 6 igen szavazattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül az alábbi napirendi pontotokat elfogadta: Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 3-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Véh László polgármester Gubics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2012. április 25-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme

Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2012. április 25-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2012. április 25-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: Kochnyák Sándor, Nebehaj Rudolfné, Radovics Istvánné, Simonek Antal,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Helyszín: Polgármesteri Hivatal 2135 Csörög, Kisfaludy u. 40. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 13-án megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 13-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 34/2017.(IV.13.) Önkormányzati feladatellátást szolgáló

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 10/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. június 8-án megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (89-91/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2016. augusztus 30. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2016. augusztus 30 -án 15.00 órakor

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 17-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének március 17-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 17-én megtartott rendkívüli üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal 2473. Vál, Vajda János u. 2. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 12.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 12. Ügyszám: NY/59-78/2019. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2019. június 12. Nyirád 2019 1 Jegyzőkönyv Készült: nyilvános, rendkívüli üléséről Az ülés helye: Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő: Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 40-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. május 19-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 43/2012. (III. 29.) 44/2012. (III. 29.) 45/2012. (III. 29.) 46/2012.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2017. június 16- án 17,00 órai kezdettel, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli, nyílt

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-3/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

7. számú JEGYZŐKÖNYVE

7. számú JEGYZŐKÖNYVE a 7. számú JEGYZŐKÖNYVE 2012. május 29-én megtartott képviselő-testületi üléséről 2 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. május 29-én megtartott képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat

Részletesebben

a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (119-123)

a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (119-123) 2012. augusztus 23-án megtartott rendkívüli ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (119-123) T á rg ysoroza t 1.) Előterjesztés a mamutfenyő környékén aranykorona vásárlása tárgyában

Részletesebben

Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén január 25-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme

Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén január 25-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme J e g y z ő k ö n y v Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2012. január 25-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: Radovics Istvánné, Simonek Antal, Szivek Péter

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

Várgesztes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Várgesztes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Várgesztes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:2013. november 21-én Várgesztes, Községházán 19,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Menoni

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Ikt.: 139-9/2018. Készült: 2018. február 14-én a Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselőtestületének nyilvános ülésén. Jelen vannak: Meghívottak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE a Képviselő-testületének 11. számú JEGYZŐKÖNYVE 2013. augusztus 26-án 8.00 órától 10,00 óráig megtartott r e n d k í v ü l i képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013.08.26-én 8.00

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja.

J E G Y ZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-9/2015.NY. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 8-án,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2009. augusztus 13-i rendkívüli üléséről Jelen vannak: l./ Tóth Ferencné polgármester 2./ dr. Berecz Botond alpolgármester 3./

Részletesebben

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a. Tel: 89/ ; 20/ Fax.: 89/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V K ü l s ő v a t K ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9532 K ü l s ő v a t, K o s s u t h u. 7 0. Tel: 89/342-090; 20/418-8690 Fax.: 89/342-090 e-mail: pmkvat@gmail.com Szám: 107-3/2014. J E G Y Z Ő K

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 8.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános, rendkívüli üléséről június 8. Ügyszám: 87-75/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános, rendkívüli üléséről 2015. június 8. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános, rendkívüli üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mely készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Mely készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Mely készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 21-én megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal 8072 Söréd Rákóczi u. 59. Jelen vannak:

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én 15.30 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott üléséről. Jelen vannak: Gulyás Tibor alpolgármester

Részletesebben

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2013. évi 20. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2013. évi 20. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 29-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 7-én 11.30 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KORONCÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 9113 KORONCÓ, RÁKÓCZI U. 48. 1-8/2014 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Koroncó Község Önkormányzat Képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatal nagytermében

Részletesebben

TATÁRSZENTGYÖRGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYV ÁPRILIS 08.

TATÁRSZENTGYÖRGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYV ÁPRILIS 08. TATÁRSZENTGYÖRGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉRŐL KÉSZÜLT JEGYZŐKÖNYV 2015. ÁPRILIS 08. 1 Jegyzőkönyv Készült: Tatárszentgyörgy Község Képviselő-testületének 2015. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel rögzíti, ezért e jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel rögzíti, ezért e jegyzőkönyv szerkesztett jegyzőkönyv. Balatonfüred Város Önkormányzata B a l a t o n f ü r e d Szám: 205-144/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. április 29-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. A Képviselő-testület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. július 23. 10.00 órától 11.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 15. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 15- én 16.00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. november 11 - i RENDKÍVÜLI üléséről Önkormányzati rendelet: - Határozat: 118-119 /2013. (11.11.) 2 J E G Y Z Ő K

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület december 5-én tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület december 5-én tartott rendkívüli üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 505-23/2016 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2016. december 5-én tartott rendkívüli üléséről

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv

Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv Szentkirályszabadja Község Önkormányzat 8225. Szentkirályszabadja Petőfi u. 12. Szám: 17./2017 Jegyzőkönyv Készült: Szentkirályszabadja Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. augusztus 1-jén 8.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 17.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről december 17. Ügyszám: 87-137/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. december 17. Nyirád 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Nyirádi Közös Önkormányzati Hivatal Nyirád, Szabadság u. 3.

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/ /2014. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/ /2014. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 13. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. SZEPTEMBER 30.) Határozatok: 102/2014. 106/2014. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2018. JANUÁR 15. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1/2018. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23.

JEGYZŐKÖNYV. Szőc Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyilvános üléséről. 2015. február 23. Ügyszám: 16-22/2015. JEGYZŐKÖNYV nyilvános üléséről 2015. február 23. Szőc 2015 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: nyilvános üléséről Szőci Művelődési Ház Szőc, Kossuth L. u. 41. Az ülés időpontja:

Részletesebben

1/ /2014./I.27./ HATÁROZATA: A két testületi ülés közötti eseményekről szóló tájékoztatóról.

1/ /2014./I.27./ HATÁROZATA: A két testületi ülés közötti eseményekről szóló tájékoztatóról. JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA 1/2014. Jászszentandrás Községi Önkormányzat Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottsága 2014. január 27-én megtartott ülésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Veszkény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9352 Veszkény, Fő utca 63. 3/2017. JEGYZŐKÖNYV 2017. április 10. napján megtartott KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1 Veszkény Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ERDŐKERTES JEGYZŐKÖNYVE

ERDŐKERTES JEGYZŐKÖNYVE 13/2014/J ERDŐKERTES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. SZEPTEMBER 18-ÁN MEGTARTOTT NYILVÁNOS RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Az ülésen alkotott rendeletek és hozott határozatok jegyzéke: 63/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 4-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 17-én órakor tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 17-én órakor tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 17-én 16.00 órakor tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10. számú JEGYZŐKÖNYVE a Képviselő-testületének 10. számú JEGYZŐKÖNYVE 2015. szeptember 22-én 16.00 órától 17.00 óráig megtartott r e n d k í v ü l i képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015.09.22-én

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2014. február 10.-i ülésének J E G Y Z Ő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről. JELEN VANNAK: polgármester Botka Sándor alpolgármester Ceglédi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2016. május 2. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 2. napján 14.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ A Szerencsi Rendőrkapitányság beszámolója a 2009.évi munkáról Előadó: dr. Bogyay Ferenc r. alezredes, kapitányságvezető

Jegyzőkönyv. 3./ A Szerencsi Rendőrkapitányság beszámolója a 2009.évi munkáról Előadó: dr. Bogyay Ferenc r. alezredes, kapitányságvezető Jegyzőkönyv Készült: 2010.július 29-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós Csaba

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 16-án 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Majkut

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 21-én (csütörtökön) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 11-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének április 11-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. április 11-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat Tárgya: száma: 45/2018. (IV.10.) Projektmenedzsmenti feladatok ellátása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT Szám: V/2-14/2018. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én 17,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának február 5. napján megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Hercegfalvi Frida bizottsági tag, Farkas Ernő polgármester, Kovácsné Pallai Valéria

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőkomárom Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 17-én 15 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Községház Tanácsterme 8137 Mezőkomárom,

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338/7/2013. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 10-én megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 10-én megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 10-én megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Jegyzőkönyv. Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Jegyzőkönyv Készült: 2009.április 21-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselőtestületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós Csaba

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Mártírok u. 64.)

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2015.01.21 i rendes testületi ülésről: 1/2015. (I.21.) számú határozat Báta Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja napirendre tett

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben