FORRÓ LESZ A NYÁR. VADIÚJ MINI TRENDEK.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FORRÓ LESZ A NYÁR. VADIÚJ MINI TRENDEK."

Átírás

1 FORRÓ LESZ A NYÁR. VADIÚJ MINI TRENDEK. A lényeg a stílus. A legújabb tartozékok. BEACHBOY. MINI Countryman. be mini tavasz/nyár Új. MINI Lifestyle nyári trendek. Fő a feltűnés. Fantasztikus nyári cuccok. Eredeti MINI tartozékok. Eredeti MINI alkatrészek. MINI szerviz. MINI kollekció. KEEP IT MINI.

2 Kedves MINI-rajongó! Növekszik a forróság az utcákon, mindenütt vad ritmusok és izgalmas trendek. Utóbbiak sorába illeszkednek a MINI tartozékok is. Összegyűjtöttünk számodra néhány fontos, sőt egyenesen nélkülözhetetlen dolgot a nyári különleges ajánlatoktól kezdve a szerviztippekig. Minden arról szól, hogy találd meg a legjobb pillanatot és ez a pillanat most elérkezett! Fedezd fel erre a szezonra szóló személyes kedvenceidet itt és a weboldalon. Az individualisták, a nonkonformisták és bohém életstílus szerelmesei a oldalon oszthatják meg egymással gondolataikat Ft Ft Robusztus kiegészítő mountain bike szállításához. A felhasználóbarát rögzítőrendszeren amely az alaptartóval azonos magasságban lévő elforgató mechanizmussal rendelkezik gyorsan és biztonságosan helyezhetők el a kerékpárok. A MINI szélterelő kiiktatja a zavaró huzatot és az örvénylő légáramlatokat. A fényes, anodizált kerettel ellátott szélterelő a vezetőülésből kezelhető., alap tartórendszer szükséges Ft MINI Folding Bike, azaz egy MINI két keréken: a kerékpár a stílus, a dizájn és az innováció tökéletes ötvözete. 11 kg-os tömegének, nyolc sebességfokozatának és 20 collos kerekének köszönhetően olyan agilis és gyors, mint nagyobb testvérei. Ideális élettere a nagyváros Ft Sportos fizimiska: sportos dekorcsíkok motorháztetőre és a farra. Fehér, fekete vagy ezüst (csak a MINI Clubmanhez) színben kaphatók, hogy összeállíthasd a kedvedre való kompozíciót Ft A beltéri takaróponyvát a MINI Cabriódra szabták. Egyszerűen használható, könnyű, tökéletesen illeszkedő, anyaga rugalmas és antisztatikus. Gépben mosható max. 30 C-on Ft Véd a kosz és a por ellen. Beltéri takaróponyva a MINI Clubmanhez. Egyszerűen használható, könnyű, tökéletesen illeszkedő, anyaga rugalmas és antisztatikus. Gépben mosható max. 30 C-on.

3 Pörögj fel, és ugorj fejest a fantasztikus élményekbe a társaddal. Mindegy merre mész, és az is, hogy hová semmi nem számít, csak indulj el, és élvezd a szabadság, a nyár ízét. A megfelelő eredeti MINI tartozékoknak köszönhetően egy perc alatt a mennyekben érezheted magadat. Felkészültél egy jó kis kalandra? Ft A klasszikussá vált tetődizájn tökéletes kiegészítője. Oldalküszöbök Union Jack dizájnnal (2 db-os készlet) Ft Vallj színt az Union Jack dekorációval, amely a MINI 50 éves dicső története előtt tiszteleg. A MINI Clubman esetében a díszítés megjelenik az oldalküszöbökön és a tetőn egyaránt megjelenik, minden szögből különleges megjelenést adva az autónak. ILYEN EGY IGAZI BEACHBOY. MINI COUNTRYMAN Ft Tudjuk jól, hogy nem szűkölködsz kalandokban. Azért vess egy pillantást az off-road dizájncsomagra, amellyel kidomboríthatod MINI Countrymaned vagányabb oldalát a hegyekben ugyanúgy, mint a parton vagy a városban. Ehhez minden együtt van. A matt ezüst toldatok az első és hátsó lökhárítón, valamint a kiegészítő oldalelemek már messziről jelzik, hogy ugrásra készen vársz a következő kalandra Ft Duplaküllős, fekete R129 könnyűfém keréktárcsák Pirelli P Zero* RSC 225/40 R19 gumiabronccsal. (4 db-os szett) Ft Duplaküllős, polírozott R129 könnyűfém keréktárcsák Pirelli P Zero* RSC 225/40 R19 gumiabroncscsal. (4 db-os szett)

4 Ft készlet ár, Hagyd ott névjegyedet a MINIden a külső tükörházakkal, amelyek fehér, narancs, kék, rózsaszín, zöld és sárga változatban kaphatók. Választhatsz hozzájuk illő színű oldalküszöböket is (2 db-os készlet) Ft 9 25 kg-os testsúlyú (kb. 9 hónapostól 7 éves korig) gyermekek számára. Az I-II típusú gyerekülés, amelyet úgy alakítottak ki, hogy ISOFIX rögzítő rendszerrel ellátott autókban is használható legyen, állítható háttámla-magassággal és dőlésszöggel rendelkezik, a test kicsúszását pedig párna akadályozza meg Ft Rövid, stílusos rúdantenna autód még sportosabbá tételéhez. Navigációs rendszerrel, rádióval vagy Bluetoothcsatlakozós mobiltelefon-előkészítéssel felszerelt MINI modellekhez Ft Egy kis részlet, amely nagyon is számít. Black Jack dizájnnal ellátott szelepsapkák (4 db) Ft Jellegzetes, visszafogott brit elegancia. Külső tükörház Black Jack dizájnnal Ft A Black Jack dizájnnal ellátott külső tükörházak (2 db-os készlet) tökéletesen kerekké teszik a látványt Ft A Black Jack oldalsó szellőző borítás kiegészíti a MINI-d megjelenését. A készlet polírozott keretből és cserélhető betétből áll Ft MINI Bluetooth Headset. A mobiltelefonoddal Bluetooth-csatlakozón keresztül létesített kapcsolatnak köszönhetően biztonságosan és kényelmesen telefonálhatsz az autóban csakúgy, mint otthon vagy az irodában.

5 Ft Ft Ft Ft Ft Fényes fekete JCW Cross spoke R113 könnyűfém keréktárcsák Pirelli P Zero* RSC 205/40 R18 gumiabronccsal. (4 db-os szett) Matt V-Spoke R133 könynyűfém keréktárcsák Pirelli P Zero* RSC 205/40 R18 méretű, defekttűrő gumiabronccsal.(4 db-os szett) Fekete Multispoke R108 könnyűfém keréktárcsák Dunlop SP Sport 01* RSC 205/45 R17 gumiabroncscsal. (4 db-os szett) Matt fekete Cross-spoke R112 könnyűfém keréktárcsák Dunlop SP Sport 01* RSC 205/45 R17 gumiabroncssal. (4 db-os szett) Ezüstszínű Double-spoke R99 könnyűfém keréktárcsák Dunlop SP Sport 01* RSC 205/45 R17 gumiabronccsal. (4 db-os szett) Ft John Cooper Works aerodinamikai szett. A fekete légbeömlő nyílásokkal és ködlámpa-foglalatokkal ellátott első lökhárító lenyűgöző hatást kelt és sportos teljesítményt ígér. Az oldalküszöbök a versenysportos génekre utalva egy légbeömlő-nyílásban végződnek. A szettet a masszív hátsó lökhárító teszi teljessé. MINI SERVICE INCLUSIVE. Képzeld el csak, hogy a MINI szervizelése egyetlen fillérbe sem kerül. Mindez valóban lehetséges a MINI Service Inclusive-val 3, 5 vagy 6 éven át, legfeljebb kilométeres futásteljesítményig. Mindezt ráadásul átruházhatod a következő tulajra is. Az egyedi igényeknek megfelelően L, XL és XXL változatokban érhető el, amelyekbe beletartozik egy, a karbantartási füzet szerint esedékes szerviz/ átvizsgálás előtti MINI szerviz is. További információkért kérjük, fordulj hivatalos MINI Márkakereskedődhöz.

6 KLÍMAELLENŐRZÉS. Amikor dühöng a kánikula, még fontosabbá válik a hideg fej. Ilyenkor csillogtatja meg tudását a MINI légkondicionáló rendszer, amely autódat egy kellemesen hűvös mennyországgá változtatja. A klímaellenőrzés* biztosítja, hogy a rendszer teljes kapacitással működjön akkor is, amikor hétágra süt a nyári nap. Minden OK? Az összes elem működésének ellenőrzése a kondenzátort és a mikroszűrőt is ideértve Fagyasztás! A hűtés hatékonyságának ellenőrzése Tiszta, mint a hegyi fuvallat: teljes rendszertisztítás Ft Autóviasz nanotechnológiával. Hosszan tartó védelmet nyújt mind az alap-, mind pedig a metálfényezés számára, megóvva azokat az autómosók okozta karcolások, a kőfelverődés, a fákról lecsöpögő gyanta, a rovarmaradványok és még számos környezeti hatás ellen. Fényezett műanyag felületeken is használható. 375 ml Ft A nagyhatásfokú, savmentes tisztítószer acél- és könnyűfém keréktárcsákon egyaránt alkalmazható. Könnyedén eltávolítja a kátrányfoltokat, az odaégett fékport, valamint az olaj- és gumimaradványokat. 500 ml Ft Folyékony mosóadalék. Mosás során megvédi a felületen lévő viaszréteget ml. TAVASZI SZERVIZ EGY KIS FRISSÍTŐ A NYÁRI SZEZON ELŐTT. A tél, amely olyannyira nagy strapának tette ki MINI-d motorját és karosszériáját, volt, nincs. A MINI tavaszi szerviz* garantálja, hogy MINI-d frissen, tisztán és üzembiztosan vág neki a forró hónapoknak: ellenőrzünk minden kopó alkatrészt és folyadékot, így nyugodtan elrajtolhatsz a napsütéses horizont irányába! Amit ellenőrzünk: Fékek Akkumulátor Fényszórók Motorolaj Gumiabroncs-nyomás és profilmélység Szellőzőventillátor és mikroszűrő Hűtőcsövek Ablaktörlő lapátok és szélvédőmosó folyadék * A résztvevő hivatalos MINI Márkaszervizekben érhető el. A szükségessé váló egyéb beavatkozások elvégzése, illetve a folyadékok utántöltése díjköteles lehet Ft A csúcsminőségű ápolószettet kifejezetten a MINI-hez felhasznált anyagokhoz fejlesztették ki, így a legalkalmasabb bármilyen MINI modell karbantartására. Tartalma: 500 ml mosó & viasz, 500 ml keréktárcsa-tisztító, 1 mikroszálas kendő, 250 ml beltéri tisztítószer Ft Tökéletes hátsó szórakoztató rendszer két monitorral, beépített DVD-lejátszóval, USB-csatlakozóval és két rögzítési ponttal. Számos video-, zenei és képformátum leolvasására alkalmas.

7 NAGYON BRIT, NAGYON STÍLUSOS Ft Semmilyen utazás nem túl hosszú, semmilyen ötlet nem túl őrült? Ugye, a fejed épsége ugyanolyan fontos, mint a stílusod? Ha e kérdésekre igenlők a válaszok, a MINI Jet sisakot Neked találták ki. A sisakot az Union Jack motívum és a motorháztető-csíkokat utánzó díszítés teszi retro stílusúvá. Az ECE ECE-R biztonsági teszttel bevizsgált Ft Ft MINI Shout Messenger. Történelmi MINImotívummal. Ügyes belső tárolórekesz a mobiltelefonnak és az íróeszközöknek. Ha szabadjára engeded, a MINI Countryman motorhang kíséretében, felkapcsolt első és hátsó lámpákkal száguld végig az íróasztalodon. Nehogy megérintsd a vezetőoldali ajtót, mert megszólal a riasztó! Méretarány: 1: Ft Ft Az I love MINI feliratú bögrében jó sok elfér a kedvenc üzemanyagodból. Utcai sapka erősen koptatott felülettel, kék színű Beat the Street hímzéssel az első, Union Jack MINI rátéttel a hátsó oldalán Ft Stílusos darab gyűjtőknek: alumínium SIGG italospalack. Ütésálló festés, 0,6 literes űrtartalom. Magassága 21 cm, szélessége 7 cm Ft Egy poló, amiben garantáltan észrevesznek! 97% pamut, 3% elasztán. XS XL méretben Ft A MINI logós nadrágnak köszönhetően soha nem kerülsz szorult helyzetbe a jógaedzés közben. 80% pamut, 20% elasztán. Fekete. Nyomtatott MINI logóval és fehér Union Jack motívummal. XS XL méretben Ft Jellemző. A legifjabb MINI-rajongók még képtelenek megállni a saját lábukon, de már most stílusos babazoknit viselnek.

8 FRANKÓSÁGI FAKTOR: 100% Ft Ft Minden gyerek szeret homokozó vödrökkel és formákkal játszani. Az igazán belevaló gyerkőcök MINI Cabrióval érkeznek a játszótérre. Rakd sebességbe, kapcsold fel az első lámpákat, aztán indulhat a menet akár 5 km/órás sebességgel is. 3 5 éves korú, max. 35 kg testsúlyú gyermekeknek. Az Union Jack motívummal ellátott MINI kulcsvédő nemcsak a kulcsot óvja meg, hanem maga is kulcs sok szívhez. Átmérő: 4 cm, vastagság: 0,4 cm. Anyaga: rozsdamentes acél Ft Ft Kényelmes, retrodizájnos póló kék Beat the Street nyomtatott felirattal. 95% pamut, 5% elasztán. XS XL méretben. A modern, retrohatású póló sportosan passzentos. Piros, Beat the Street nyomtatott felirattal az elején. 100% pamut. S XXL méretben. STÍLUSOS ESERNYŐ. NAGYSZERŰ KILÁTÁSOK. Csak 2012 áprilisában: Csak 2012 májusában: MINI POP Style esernyő Ft MINI John napszemüveg Ft A tartozékok beépíthetősége és ára az autó modellváltozatától, felszereltségétől, valamint gyártásának évétől függ. Az itt szereplő árak az aktuális valutaárfolyamoknak megfelelően változhatnak. A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák, de nem foglalják magukba a beépítés költségét. Az ajánlatok ig, illetve a készlet erejéig érvényesek. Az ajánlatok a résztvevő hivatalos MINI Márkakereskedőknél érhetők el. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva. Utánnyomás, kivonatolás csak a BMW Vertriebs GmbH, Salzburg írásos engedélyével lehetséges. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Austria. ÜTÖTT A DIZÁJNÓRA. ADATBOMBA. Csak 2012 júniusában: Csak 2012 júliusában: MINI USB-pendrive MINI óra Ft Ft

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ.

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW ajánlatok www.bmw.hu A vezetés élménye KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW aktuális ajánlatok 2015. február 28-ig. BMW 1-es sorozat (3 és 5 ajtó) Ön most három ajánlat közül választhat: Támogatott belépő ár

Részletesebben

Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója.

Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója. Eredeti BMW alkatrészek, tartozékok és Lifestyle termékek. 2008 ôsz/tél A vezetés élménye. Az évszakhoz öltözve. A BMW idôtálló kollekciója. Eredeti BMW alkatrészek, tartozékok és BMW Lifestyle termékek.

Részletesebben

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK COROLLA SEDAN MINDEN ÉLETSTÍLUSHOZ Az eredeti Toyota tartozékokkal saját igényeihez és életstílusához formálhatja az új Corolla Sedant méghozzá anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a praktikum

Részletesebben

OPEL AMPERA.

OPEL AMPERA. OPEL OPEL AMPERA AMPERA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem ISOFIX bölcső gyermeküléshez Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 450h L HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

REMEK NYÁRI KILÁTÁSOK.

REMEK NYÁRI KILÁTÁSOK. 2015. tavasz/nyár REMEK NYÁRI KILÁTÁSOK. FŐ A RAGASZKODÁS: MINI komplett nyári kerékkészletek. KÉNYELMES TARTÁSBAN: MINI gyermekülések. VIGYÉL MAGADDAL MINDENT: MINI szállítási rendszerek. CSAK A MÓKA

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B. Termékinformáció Termékinformáció OPEL AGILA-B 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - fekete Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ.

A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ. Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestlye 2012. tavasz A vezetés élménye A MI SZÍVÜGYÜNK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYE. AZ EGYETLEN DOLOG, AMIRE IDÉN TAVASSZAL SZÜKSÉGE VAN: BMW SZERVIZ.

Részletesebben

SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKEINK MINDIG A KIVÁLÓ MINŐSÉGET KÉPVISELIK.

SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKEINK MINDIG A KIVÁLÓ MINŐSÉGET KÉPVISELIK. EREDETI HONDA KIEGÉSZÍTŐK SZEMÉLYRE SZABOTT TERMÉKEINK MINDIG A KIVÁLÓ MINŐSÉGET KÉPVISELIK. Az Africa Twin gyári változata is már elegendő egy igazán nagy kalandhoz, azonban Eredeti Honda Kiegészítők

Részletesebben

kerékpáros gyerekülések

kerékpáros gyerekülések kerékpáros gyerekülések 2019 bemutatkozás #Bobike divatra fel bringázz stílusosan. biztonság egyszerűen. A kerékpár életünk része. Azzal visszük gyerekeinket az iskolába, megyünk munkába, vagy barátainkkal

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

CB500X ENDURO KOMPLETT 35 L HÁTSÓ DOBOZ 08ETB-MGZ-TB35X 29 REGIONÁLIS TOP BOX HÁTTÁMLÁVAL 08L29-RTB-000 AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08F88-MGZ-900

CB500X ENDURO KOMPLETT 35 L HÁTSÓ DOBOZ 08ETB-MGZ-TB35X 29 REGIONÁLIS TOP BOX HÁTTÁMLÁVAL 08L29-RTB-000 AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08F88-MGZ-900 CB500X AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08F88-MGZ-900 35 L HÁTSÓ DOBOZ 08L71-KZL-860 KOMPLETT 35 L HÁTSÓ DOBOZ 08ETB-MGZ-TB35X 29 REGIONÁLIS TOP BOX HÁTTÁMLÁVAL 08L29-RTB-000 164 456 Ft 31 077 Ft 147 317 Ft 22 593

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

Az off-road kalandok itt kezdődnek.

Az off-road kalandok itt kezdődnek. Az off-road kalandok itt kezdődnek. Ha gyermekeknek való mini motorkerékpárokról van szó, a Yamaha egyértelműen a legjobb minőséget nyújtja. A felhasználóbarát funkcióival és 50 ccm-es, 2 ütemű motorjával

Részletesebben

Az Ön Chevrolet márkakereskedője:

Az Ön Chevrolet márkakereskedője: A CHEVROLET TULAJDONOSOKAT MEGILLETŐ JOGOK. Chevrolet modelljeinkhez igen előnyös garanciafeltételek járnak. Annyira meg vagyunk győződve gépjárműveink, valamint azok technológiájának és felszereléseinek

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez

Bringások, nyeregbe! Kellékek két kerékhez. NAPTÁRI HÉT: 16. ÉRVÉNYES: 2011. április 20-tól május 31-ig. 02 Női kerékpáros mez Városi kerekezők, hétvégi túrázók, sportkerékpározók, figyelem! A kerékpározás jóval több, mint a közlekedés egyik formája: egyszerre jelent élményt, kikapcsolódást és egészséges életformát. Egy szabályt

Részletesebben

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ **

Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ** Alfa Romeo GT 2 Optikai tuning Optikai tuning ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ ** A nagyméretű légbeömlőnyílások tovább optimalizálják a motor hűtését. Úgy van felhelyezve és kialakítva, hogy ne akadályozza a légáramlást.

Részletesebben

VFR1200F SPORTTÚRA KOMPLETT MARKOLATFŰTÉS LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) MARKOLATFŰTÉS AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08U70-MGE-D50 08F88-MGE-900 08ETB-MGE-HGA

VFR1200F SPORTTÚRA KOMPLETT MARKOLATFŰTÉS LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) MARKOLATFŰTÉS AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08U70-MGE-D50 08F88-MGE-900 08ETB-MGE-HGA VFR1200F KOMPLETT AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB LÁBVÁLTÓ SZETT (DCT MODELLHEZ) 86 063 Ft 95 395 Ft 274 945 Ft 132 160 Ft Különösen keskeny markolatfűtés a maximális vezetési komfort és stílus ötvözésére. 3 szinten

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Linea LINEACCESSORI Személyre szabott megoldások KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Króm. Cikkszám: 50901689 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Fényes Montblanc fekete. Cikkszám: 50902349 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

június 6-tól Kezeslábas Méret: 34-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél.

június 6-tól Kezeslábas Méret: 34-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. www.kik.hu 2018. június 6-tól Kezeslábas Méret: 34-48, MÉG TÖBBET a divatért. Több divat, több választék, MÉG TÖBBET a KiK-nél. Top Méret: 36-48, csak 2490,-/db NYERŐ ÁRAK Felső Méret: 46-58, csak 2490,-

Részletesebben

NC750S NAKED 39 L REGIONÁLIS TOP BOX HÁTTÁMLÁVAL KOMPLETT 39 L REGIONÁLIS TOP BOX 35 L HÁTSÓ DOBOZ AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08L39-RTB-CBBR 08L71-KZL-860

NC750S NAKED 39 L REGIONÁLIS TOP BOX HÁTTÁMLÁVAL KOMPLETT 39 L REGIONÁLIS TOP BOX 35 L HÁTSÓ DOBOZ AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 08L39-RTB-CBBR 08L71-KZL-860 NC750S KOMPLETT 39 L REGIONÁLIS TOP BOX AKRAPOVIC KIPUFOGÓDOB 35 L HÁTSÓ DOBOZ 39 L REGIONÁLIS TOP BOX HÁTTÁMLÁVAL 203 681 Ft 31 077 Ft 44 762 Ft Titánium Akrapovic kipufogódob, lézergravírozott logóval.

Részletesebben

Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár

Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár Cikkszám Megnevezés Beszerelési idő (óra) Bruttó ügyfél ár Belső Tér Stílus PW38210000 alumínium küszöbtakaró szett (4db) 0,4 69 100 Ft PW52D10000 megvilágított küszöbtakaró szett 0,4 159 800 Ft bőr garnitúra

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA UX 200 250h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉKEK: MINDEN ÚJ AUTÓHOZ VÁSÁRÓLT SZERELTKERÉK SZETT ESETÉN 3 ÉV, A NYÁRI GUMIRA IS ÉRVÉNYES GUMIBIZTOSÍTÁST

Részletesebben

SZENZÁCIÓS január 9.-től. Töltőállomás

SZENZÁCIÓS január 9.-től. Töltőállomás www.kik.hu 2019. január 9.-től Töltőállomás SZENZÁCIÓS ÁR Bluetooth-fejhallgató TWS (true wireless stereo), sporthoz ideális, a készlet részei: töltőállomás, nagyon jól illeszkedő adapter két méretben,

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Alfa Romeo Brera és Cikkszám: 50903198 HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50903199 2 Optikai tuning HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50903200 OLDALSÓ

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Szívből. meglepetések! többet. jövő. mindennap! 1090 ft. 720 ft. kevesebbért...

Szívből. meglepetések! többet. jövő. mindennap! 1090 ft. 720 ft. kevesebbért... Szívből jövő meglepetések! többet kevesebbért... mindennap! PÁRNA valentin-napi motívummal, különböző mintákkal, 40 x 40 cm TAKARÓ 1490 ft valentin-napi motívummal, különböző mintákkal, 130 x 170 cm 2

Részletesebben

A MI SZOLGÁLTATÁSAINK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYÉÉRT.

A MI SZOLGÁLTATÁSAINK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYÉÉRT. Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestyle A vezetés élménye A MI SZOLGÁLTATÁSAINK AZ ÖN VEZETÉSI ÉLMÉNYÉÉRT. ÚTMUTATÓ A KOMPLETT TÉLI KERÉKKÉSZLETEKHEZ, ÉS SOK MÁS EGYÉB NAGYSZERŰ

Részletesebben

JEEP WRANGLER CSOMAG TARTOZÉKOK

JEEP WRANGLER CSOMAG TARTOZÉKOK JEEP WRANGLER E R E D E T I TARTOZÉKOK CSOMAG KIZÁRÓLAG VAGÁNYOKNAK! A Jeep Wrangler az ikonikus stílusnak, a szabadtéri kalandok szimbólumának, a terep képességeknek, a szabadban megélhető szabadságnak

Részletesebben

http://alkatresz.fiatgroup.hu

http://alkatresz.fiatgroup.hu Ebben a katalógusban szereplő illusztrációk és ismertetők kizárólag tájékoztató jellegűek. A gyártó fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, minden előzetes értesítés nélkül gyártási, vagy kereskedelmi

Részletesebben

MINI TÉLI KOLLEKCIÓ. EREDETI MINI TARTOZÉKOK ÉS ALKATRÉSZEK, MINI SERVICE. RAGYOGÓ. MINI világítás-megoldások. INDIVIDUAL. Eredeti MINI tartozékok.

MINI TÉLI KOLLEKCIÓ. EREDETI MINI TARTOZÉKOK ÉS ALKATRÉSZEK, MINI SERVICE. RAGYOGÓ. MINI világítás-megoldások. INDIVIDUAL. Eredeti MINI tartozékok. 2016/2017 ŐSZ/TÉL MINI TÉLI KOLLEKCIÓ. INDIVIDUAL. Eredeti MINI tartozékok. TÖKÉLYRE FEJLESZTVE. Eredeti MINI komplett téli kerékkészletek. RAGYOGÓ. MINI világítás-megoldások. TESTRESZABOTT. MINI Service.

Részletesebben

VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT

VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT többet kevesebbért... mindennap! OTTHONODBA kedvező áron Képkeret különböző változatok: szív alakú mintával, 1 fényképhez, 10 x 15 cm, színek: 7 fényképhez, különböző alakokban,

Részletesebben

ASTRA-H 55 AJTÓS.

ASTRA-H 55 AJTÓS. OPEL OPEL ASTRA-H ASTRA-H 55 AJTÓS AJTÓS 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem ISOFIX bölcső gyermeküléshez Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497 és Fiorino Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino Cikkszám: 50902497 2 Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ (keresztirányú)

Részletesebben

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék

B 90 R Adv Bp Pack. Rendkívül fordulékony. Beépített töltőkészülék A B 90 R Adv Bp Pack akkumulátoros felülős súroló-szívógép és a FACT rendszer rugalmasabb munkavégzést biztosít a változtatható munkaszélességgel (55-75 cm). Az Advance-kivitelnél a kezelőpanelen az üzemórák

Részletesebben

Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN

Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN Panda Személyre szabva ÉLÉNK PIROS KÜLŐS VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Cikkszám: 735551002 CSOMAGTARTÓ SÍN HOSSZANTI Szett 2 darabból áll. Cikkszám: 50926777 FELNIKÖZÉP PIROS SZÍNBEN Szett 4 darabot tartalmaz.

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

TISZTELT KAMARAI TAG!

TISZTELT KAMARAI TAG! A képek illusztrációk. TISZTELT KAMARAI TAG! A Schiller Autó Család, mint hivatalos OPEL, FIAT, ŠKODA és TOYOTA márkakereskedés illetve márkaszerviz egyedi kedvezményeket nyújt a Nemzeti Agrárgazdasági

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CASCADA.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL CASCADA. Termékinformáció Termékinformáció OPEL CASCADA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Opel gyermekülés Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 200t IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. január 15-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és értéket

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

Téli átvizsgálási akció

Téli átvizsgálási akció Téli átvizsgálási akció Fagyálló-ellenőrzés, Gumiabroncsok téli átvizsgálása, nyomásbeállítás Elektromos és biztonsági berendezések átvizsgálása Az ablakmosó folyadék szintjének ellenőrzése Hűtőfolyadékszint-

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

20% Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Scania Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig.

20% Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Scania Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig. TRUCK GEAR 20% SELECTION Ajándékozza meg partnereit és kollégáit minőségi Selection és Truck Gear termékekkel, most 20%-os kedvezményes áron december 24-ig. 2.823 Ft * 2.823 Ft * 6.110 Ft * 10.598 Ft *

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2017-től) 300 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA GS 300h GS 450h GS F HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. január 1-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és értéket

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA LS 500 LS 500h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

Opel Insignia Tartozékok

Opel Insignia Tartozékok Opel szolgáltatás Szolgáltatások alkatrészekhez és tartozékokhoz Az Opel alkatrészek és tartozékok a helyi Opel Kereskedésben kaphatók, ahol miden megtalálható, hogy gépjárművét még kényelmesebbé vagy

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS.

BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS. Eredeti BMW tartozékok Műholdas járműkövetés A vezetés élménye BMW MŰHOLDAS JÁRMŰKÖVETÉS. BIZTONSÁG ÖNNEK ÉS AUTÓJÁNAK. Alacsonyabb fogyasztás. Fokozott vezetési élmény. AZ ÉLMÉNY A BIZTONSÁGÉRZET. MŰHOLDAS

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig,

többet kevesebbért... mindennap! BOMBA blúz 1490 ft ruha 2190 ft BOMBA 1490 ft leggings tól ig, Stílusos őszi divat kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! blúz viszkóz, zsebbel és hosszított háttal, 34 44 BOMBA ÁR ruha kockás, virágos 36 44 BOMBA ÁR leggings bőr hatású, 2 fajta szövetmintázat,

Részletesebben

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2017. SPOTLIGHT KERÜLJÖN A KÖZÉPPONTBA! Lépjen ki a szürke hétköznapok világából, és válassza a Jazz új, Spotlight különkiadását, mellyel kifinomult módon fejezheti ki egyéniségét. A Spotlight változat egyedülállóan

Részletesebben

Szállítás és szállítórendszerek

Szállítás és szállítórendszerek Szállítás és szállítórendszerek Vonóhorog levehető, peremes vonóhorogfejjel Könnyen felszerelhető Maximális vontatási tömeg: 1 000 kg Maximális statikus függőleges terhelés: 60 kg Jó minőségű és nagy teljesítményű

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Mindig alacsony áron FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ KOLLEKCIÓNKAT. többet. 750 Ft. 750 Ft-tól 2190 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT tól

Mindig alacsony áron FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ KOLLEKCIÓNKAT. többet. 750 Ft. 750 Ft-tól 2190 Ft. mindennap! AZ AJÁNLAT tól FEDEZD FEL ÚJ, INSPIRÁLÓ többet kevesebbért... mindennap! KOLLEKCIÓNKAT Mindig alacsony áron Gyertya pohár formájú, ezüst színű, többféle változat, 7x8 cm képkeret mérete: 13 x 18 cm Párnahuzat puha rojtos

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére

LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére LR LOGÓS KOLLEKCIÓ LR Partnerek részére Kabinbőrönd Legyen szó hosszúhétvégéről, akár egy üzleti bemutatóra szánt termékekről és nyomtatványokról, a könnyű bőröndbe gond nélkül be tudsz pakolni! 2 keréken

Részletesebben

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint!

Renault KOLEOS tartozék árlista Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! ű Renault KOLEOS Erős külső, rafinált és kényelmes belső Renault KOLEOS tartozék árlista 2019 Varázsolja egyedivé Renault KOLEOS gépkocsiját kiegészítőinkkel, saját fantáziája szerint! EasyFlex kihajtható

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Thema Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 20 Gumiabroncsa: 245/45 - R20. Szett elemei: 4 darab felni cikkszám: K82212967 4 darab felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Kiegészítô árlista Polar Mobil Kft. Polar Mobil Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5/B. www.saab.hu

Kiegészítô árlista Polar Mobil Kft. Polar Mobil Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5/B. www.saab.hu Kiegészítô árlista Polar Mobil Kft. Polar Mobil Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 5/B. www.saab.hu Kiegészítô árlista 2 2 12785357 Elakadásjelzô háromszög Alapfelszerelés 9-3 8 734 12788414 Izzókészlet

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. január 15-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és értéket ötvöző

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 312 siegmund 28 Szorítók 314 Oldal Professional Csavaros rögzítő 316 Professional Csavaros rögzítő XL 318 Professional Csavaros rögzítő 45 /90 320 Professional gyorsfeszítős szorító

Részletesebben

kedvező áron TAVASZI SZÍNVARÁZS többet 430 Ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR felső póló

kedvező áron TAVASZI SZÍNVARÁZS többet 430 Ft mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... BOMBA ÁR felső póló TAVASZI SZÍNVARÁZS kedvező áron többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR 430 Ft kislányoknak, fodros ujjakkal, 74-98 cm lányoknak, 104-134 cm póló kisfiúknak, 74 98 cm fiúknak, AZ AJÁNLAT 2019.04.25-től

Részletesebben

MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid MINI Countryman Plug-in Hybrid Az elektromos mobilitás új hajnala Különleges ajánlat Műszaki adatok Hengerűrtartalom 1499 cm3 Vegyes fogyasztás 2,5 l/100km Teljesítmény 165 kw (224 LE) CO 2 kibocsátás

Részletesebben

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings

felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, XS-XL méretekben 720 ft bomba ár leggings többet kevesebbért... mindennap! felső nőknek, mintával krém vagy zöld színben, méretekben 5 99 430 ft 100% pamut felső lányoknak, menta vagy sárga színben, a következő méretekben: bomba ár leggings lányoknak,

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

a nap minden percében

a nap minden percében KÉNYELMES ÉS NŐIES a nap minden percében többet kevesebbért... mindennap! BOMBA ÁR szivacsos, kiemeli a dekoltázst, csipkével, 70B 85C tökéletes A MÉLYEN DEKOLTÁLT V-kivágású felsőkhöz BOMBA ÁR AZ AJÁNLAT

Részletesebben

AJÁNLATOK. többet. a hideg napokra is! BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 2890 ft ft. kevesebbért...

AJÁNLATOK. többet. a hideg napokra is! BOMBA ÁR BOMBA ÁR BOMBA ÁR. mindennap! 2890 ft ft. kevesebbért... Szívet melengető AJÁNLATOK a hideg napokra is! többet kevesebbért... mindennap! télikabát fiúknak, kék vagy tengerészkék lányoknak, szőrmés kapucnival, kék vagy piros színben 2890 ft télikabát szőrmés

Részletesebben

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet

Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet Gyere és nézd meg mindig kedvező árainkat! többet kevesebbért... mindennap! FELSŐ lányoknak, ejtett vállú fodrokkal, rózsaszín vagy szürke színben, 128-164 cm póló fiúknak, mintás, fehér vagy szürke színben,

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK TARTOZÉK KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK TOVÁBBI TARTOZÉKKÉNT RENDELHETŐ KERÉKTÁRCSÁK 16" ezüst színű könnyűfém keréktárcsák 17" fekete könnyűfém keréktárcsák

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

MINDEN A TÉLRŐL SZÓL.

MINDEN A TÉLRŐL SZÓL. TÉL 2011/2012 Eredeti BMW alkatrészek és tartozékok, BMW szerviz, BMW Lifestyle Tél 2011/2012 A vezetés élménye MINDEN A TÉLRŐL SZÓL. KOMPLETT BMW TÉLIKERÉK-KÉSZLETEK ÉS BMW SZERVIZAJÁNLATOK. Alacsonyabb

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Funkcionális dzseki Méret: 36-48, FUNKCIÓK Felsőrész október 11-t l 1 VÍZÁLLÓ 2 SZÉLÁLLÓ 3 LÉGÁTERESZT (3000 g / m 2 / 24 h)

Funkcionális dzseki Méret: 36-48, FUNKCIÓK Felsőrész október 11-t l 1 VÍZÁLLÓ 2 SZÉLÁLLÓ 3 LÉGÁTERESZT (3000 g / m 2 / 24 h) www.kik.hu 2017. október 11-t l FUNKCIÓK Felsőrész 1 VÍZÁLLÓ (min. 3000 mm-es vízoszlop) 2 SZÉLÁLLÓ 3 LÉGÁTERESZT (3000 g / m 2 / 24 h) 4 HEGESZTETT F ŐARRÁSOK Funkcionális dzseki Méret: 36-48, TV REKLÁMUNKBÓL

Részletesebben

Padlótisztító automaták

Padlótisztító automaták Az gyalogkíséretű padlótisztítót erős szennyeződések eltávolítására tervezték, de könnyű kezelni és rugalmas a mindennapos tisztítási szituációkban is. Ideális a rutinszerű takarításra - az ultra könnyűtől

Részletesebben