EGYMILLIÓ FORINT ÖSZTÖNDÍJ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EGYMILLIÓ FORINT ÖSZTÖNDÍJ"

Átírás

1 EGYMILLIÓ FORINT ÖSZTÖNDÍJ A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓINAK ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS január 2-án alapított Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány célja a legjobb tanulmányi és tudományos teljesítményt nyújtó, tehetséges egyetemisták anyagi támogatása ösztöndíjak által. Továbbá a tehetségek felkarolásával segíteni a hallgatók tudományos tevékenységét, s eredményeiket erkölcsileg is elismerni az ösztöndíj presztízse révén. Fontos cél még az ösztöndíjakat megpályázó hallgatók jövőbeni életpályájának nyomon követése és karrierjének elősegítése.

2 Az alapítvány eddig 6 millió forint tanulmányi ösztöndíjjal jutalmazta a legjobbakat. Az Oktatási és Kulturális Miniszter a repüléstudomány és rakétatechnika tudósáról elnevezett Kármán Tódor díjjal ismerte el az alapítvány munkáját, amely a társadalmi felelősségvállalás területén adható legmagasabb állami kitüntetés. A Sófi Alapítvány elmúlt években végzett egyedülálló tevékenységével és komplex értékelési rendszerével elérte, hogy ösztöndíja a legrangosabb elismerésnek számít a magyar felsőoktatásban. A es tanévben hetedik alkalommal írja ki ösztöndíj pályázatát a Szegedi Tudományegyetem minden hallgatója számára. A pályázat feltételeit teljesíteni tudó hallgatóknak már elsőévesként is érdemes megpályázni az ösztöndíjat, ugyanis a későbbi évek pályázatain mindez pluszpontokat jelent. Továbbá minden pályázó automatikusan a Sófi Tehetséggondozó Kör és az SZTE Tehetségpont hallgatói közösség tagjává válik, s ezáltal jogosult lesz az alapítvány által nyújtott szolgáltatásokra: ingyenes jogi tanácsadás, kedvező banki és pénzügyi szolgáltatások, kiváló álláslehetőségek, ajánlások. A Sófi Kör tagjai ingyenes és kedvezményes belépőjegyeket kapnak koncertekre, színházi előadásokra, képzőművészeti kiállításokra, sporteseményekre és egyéb rendezvényekre. A pályázat feltételei: 1. Az alapítvány ösztöndíját a Szegedi Tudományegyetem I. II. III. IV. V. és VI. évfolyamos nappali tagozatos, állami és költségtérítéses képzésben résztvevő olyan hallgatói pályázhatják meg, akik egy félévre vetített hagyományos tanulmányi átlaga 4,00 felett van az eddig elvégzett szemeszterek tekintetében.

3 2. A pályázóknak számítógéppel (nem kézírással) kell kitölteniük a pályázati űrlapot, ami az egyetem honlapjairól letölthető: A pályázati űrlapon szerepeltetni kell az elvégzett szemeszterek tanulmányi átlagait, a megszerzett nyelvvizsgákat, az elért tudományos eredményeket (Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) és helyi TDK helyezések, tudományos közlemények, konferencia előadások, poszterek), egyéb ösztöndíjakat és elismeréseket (pl. Sófi Ösztöndíj, Köztársasági Ösztöndíj, Városi Ösztöndíj, Szent-Györgyi Ösztöndíj, Demonstrátori ösztöndíj, Pro Renovanda Cultura Hungariae Alapítvány díja stb.), és a pályázó témavezetőjének ajánlását. A család egy főre eső havi átlagjövedelmét azért kell feltüntetni, mert az elsődleges értékelés (eredmények és tehetség) alapján hasonló jelöltek között ez a másodlagos differenciálási szempont. 4. A kitöltött pályázati űrlaphoz csatolni kell a 3. pontban leírt eredményeket igazoló iratok fénymásolatát: A. Egyetemi leckekönyv vagy ETR Hallgatói Törzslap a Tanulmányi Osztály által hitelesítve B. Nyelvvizsga bizonyítvány C. Helyi TDK és OTDK eredmények oklevelei D. A tudományos közlemények első oldala, konferenciák (előadások, poszterek) programja E. Ösztöndíjak és elismerések oklevelei F. A pályázók témavezetőjének ajánlása A pályázat csak a fenti mellékletekkel együtt érvényes! 5. A pályázatok benyújtási határideje: március 1. (hétfő). A mellékletekkel kiegészített pályázati űrlapot két példányban kell eljuttatni az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (EHÖK) Irodára (6722, Szeged, Szentháromság u. 34.), Barna Péter részére. A kitöltött űrlapot el kell küldeni a következő címre is: iroda@ehok.u-szeged.hu 6. A pályázatokat az alapítvány kuratóriuma bírálja el, és a legjobb 5 jelöltnek ítéli oda a fejenként Forintos ösztöndíjakat. További 5 pályázó különdíjban részesül. Az ösztöndíjak rangját, értékét növeli, hogy a Szegedi Tudományegyetem nemzetközileg is elismert, kiemelkedő professzorai, tudósai alkotják a díjakat odaítélő kuratóriumot. Az alapítvány április 30-ig -ben értesíti a nyertes pályázókat. Hagyományt teremtettünk abból, hogy a díjakat a magyar kulturális élet kiválóságai (2007: Jancsó Miklós filmrendező, 2008: Törőcsik Mari színművésznő, 2009: Sebestyén Márta népdalénekesnő) adták át diplomaosztó ünnepség keretében júniusi díjátadó ünnepségre is neves közéleti személyiséget várunk. Az alapítvány július 25-ig utalja át az adómentes ösztöndíjak összegét a 10 díjazott hallgató bankszámlájára. 7. A pályázat részleteivel kapcsolatban az alapítvány alapítójától, Sófi Józseftől a következő címen lehet információkat kérni: jozsefsofi@tvn.hu Minden pályázónak sok sikert kíván: Szeged, december 8. a Sófi József Alapítvány Kuratóriuma

4 A Szegedi Tudományegyetem Szegedi Tehetségpont szolgáltatásai és lehetőségei I. A Szegedi Tehetségpont egyetemi hallgatói közössége. A Szegedi Tudományegyetem Hallgatói és Közkapcsolati Rektor-helyettese, Prof. Dr. Badó Attila és a Szegedi Tehetséggondozó Tanács felügyeli és támogatja azt a hallgatói közösséget, melynek tagjai igénybe vehetik az SZTE Szegedi Tehetségpont által nyújtott szolgáltatásokat, lehetőségeket és kedvezményeket. Továbbá a Szegedi Tehetségpont tagjai részt vehetnek a tagszervezetek működésében, programjaiban és rendezvényein. A legfontosabb elvek: 1. A közösséghez önkéntesen csatlakozhatnak a Szegedi Tudományegyetem kiváló hallgatói, akik megfelelnek a feltételeknek. 2. Nincs semmilyen kötelezettség, csak szabadon választható lehetőségek. 3. A Tehetségpont tagsággal járó szolgáltatásokat és kedvezményeket az egyetem befejezése után is korlátlan ideig igénybe lehet venni. II. A Szegedi Tehetségpont működésének célja: A kedvező lehetőségek révén ösztönözni szeretnénk az SZTE hallgatóit minél jobb tudományos, művészeti, tanulmányi és sport eredmények elérésére, ugyanis csak a feltételeket teljesíteni tudó, kiváló egyetemi hallgatók lehetnek tagjai a Szegedi Tehetségpont közösségnek. III. A Szegedi Tehetségpont tagjai 1. Az SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány ösztöndíjait megpályázó hallgatók. 2. A Szegedi Tudományegyetem Hallgatói és Közkapcsolati Rektor-helyettese és Igazgatósága által kiírt pályázatokon résztvevő egyetemi hallgatók. 3. A Szegedi Tehetséggondozó Tanács programjaiban és pályázatain szereplő egyetemisták. Szeged M. J. Város Önkormányzata és a Szegedi Tudományegyetem közösen létrehozta a Szegedi Tehetséggondozó Tanácsot, amely a szegedi tehetségek felkarolását, támogatását és tehetséggondozási irányelvek meghatározását tekinti fő céljának. 4. Az SZTE Eötvös Loránd Kollégium kimagasló eredményt felmutató lakói. 5. Az SZTE Apáthy István Kollégium kimagasló eredményt felmutató lakói. IV. A Szegedi Tehetségpont által nyújtott szolgáltatások, lehetőségek és kedvezmények (a lehetőségekről havonta átlagosan 4 hírlevélből értesülhetnek az címlistán szereplő Tehetségpont tagok; kapcsolat: Sófi József, az SZTE Sófi Ösztöndíj alapítója, címe: jozsefsofi@tvn.hu) 1. Ingyenes és kedvezményes színházbérletek, illetve színházjegyek a Szegedi Tehetségpont tagjai számára. A. A Szegedi Nemzeti Színház minden előadását (kb. 300 előadás a es évadban) jelképes 100 Ft-os egységáron lehet megtekinteni úgynevezett Jutalom bérletekkel bármelyik, szabadon választott időpontban. B. Kedvezményes 300 Ft-os színházjegyek a budapesti Vígszínház és a Pesti Színház színdarabjaira. C. Kedvezményes jegyek a Szegedi Szabadtéri Játékokra.

5 2. Ingyenes és kedvezményes jegyek könnyűzenei koncertekre és komolyzenei hangversenyekre. Pl. ingyenes jegyek Presser Gábor és Varnus Xavér koncertekre. 3. Együttműködés szegedi és budapesti kulturális intézményekkel, amelyek alapján ingyenes és kedvezményes belépőjegyekkel, bérletekkel tekinthetők meg képzőművészeti tárlatok és egyéb kiállítások. 4. Ingyenes jegyek és bérletek szegedi sporteseményekre (kézilabda, vízilabda és kosárlabda mérkőzések). 5. Részvételi lehetőség a Sófi Tehetséggondozó Kör rendezvényein. Pl. utazás Brüsszelbe: az Európai Parlament meglátogatása és városnézés. Látogatás az Országházban, a Sándor Palotában (Köztársasági Elnök Hivatala), a Magyar Nemzeti Bankban stb. 6. Koncertek szervezése a tehetséges, Zeneművészeti Karon tanuló hallgatók számára a budapesti Művészetek Palotájában. Továbbá fellépési lehetőség a Magyar Televízió élő műsoraiban. 7. Kiállítások szervezése a tehetséges, amatőr képzőművészettel (festészet, szobrászat, fotóművészet) foglalkozó hallgatók számára a szegedi Tanulmányi és Információs Központban, a budapesti Művészetek Palotájában, és a Cambridge-Szeged Baráti Kör támogatása révén a Cambridge-ben. 8. Részvételi lehetőség az SZTE Eötvös Lóránd Kollégium kulturális és tudományos rendezvényein, programjain. 9. Részvételi lehetőség kereskedelmi bankok által szervezett befektetési programokban. 10. Kedvezményes lakáshitelek és egyéb hitelek, kiemelkedő hozamú befektetési lehetőségek és más banki szolgáltatások az SZTE Sófi Alapítványt támogató 3 kereskedelmi banknál (K&H Bank Zrt., Erste Bank Nyrt., Unicredit Bank Zrt.). 11. Ingyenes jogi tanácsadás és kedvezményes ügyvédi szolgáltatás. 12. Tanácsok és segítség vállalkozás megalapításához a diploma megszerzése után. 13. Értesítés ösztöndíj és egyéb pályázati lehetőségekről. 14. Tudományos és szakmai együttműködések a Tehetségpont tagok között. 15. Részvételi lehetőség önszerveződő tudományos műhelyek tevékenységében. 16. Anyagi támogatás ösztöndíjak által (az SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Rektorhelyettese és Igazgatósága és a Szegedi Tehetséggondozó Tanács által kiírt és felügyelt pályázatok, az SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány ösztöndíj pályázatai). 17. Bevezetés tudományos kutatócsoportokba, bemutatás témavezetőknek. 18. Gyakornoki lehetőségek a tehetséges hallgatóknak. 19. Beajánlás állásokba az SZTE Sófi Alapítvánnyal jó kapcsolatot ápoló cégek (kereskedelmi bankok, autókereskedések, biotechnológiai cégek, élelmiszer-és vegyiáru kisés nagykereskedelmi cégek) esetén 20. Ajánlások állások, ösztöndíjak megpályázásakor. A kedvezmények és lehetőségek folyamatosan bővülnek majd a Tehetségpont tagok kéréseinek, elképzeléseinek és ötleteinek megfelelően.

6 PÁLYÁZATI ŰRLAP SZEMÉLYI ADATOK Név Születési hely, idő Anyja neve Állandó lakcím Ideiglenes lakcím Elérhetőség: Telefonszám cím A család egy főre jutó havi átlagjövedelme Diákigazolvány száma Középiskolai végzettség (középiskola neve, helye, ideje) Kar, évfolyam, szak Tudományos tevékenység helye (intézmény: tanszék v. intézet) Témavezető neve, beosztása, tudományos fokozata

7 TANULMÁNYI EREDMÉNYEK Maximálisan 100 pont szerezhető Pontszám I. évfolyam 1. félév: I. évfolyam 2. félév: II. évfolyam 1. félév: II. évfolyam 2. félév: III. évfolyam 1. félév: III. évfolyam 2. félév: IV. évfolyam 1. félév: IV. évfolyam 2. félév: V. évfolyam 1. félév: A félévek átlaga: Az átlagból ki kell vonni négyet, majd az így kapott értéket meg kell szorozni százzal. Vagyis a 4,00 átlag 0 pontot, az 5,00 átlag maximális 100 pontot ér. Példa: 4,79 átlag esetén: 4,79-4,00= 0,79x100= 79 pontot ér. Több, párhuzamos szak esetén mindegyik szak mindegyik félévét szerepeltetni kell, és azok átlagát kell kiszámítani. NYELVVIZSGÁK (a nyelvvizsga szintje, az oklevél száma, kelte) Pontszám Alapfokú nyelvvizsga: 5 pont Középfokú nyelvvizsga: 10 pont Felsőfokú nyelvvizsga: 15 pont

8 TUDOMÁNYOS VAGY MŰVÉSZETI EREDMÉNYEK Maximálisan 100 pont szerezhető Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) és helyi TDK szereplés vagy előadói hangversenyek Tudományos közlemények, konferencia előadások, poszterek Pontszám EGYÉB ÖSZTÖNDÍJAK ÉS ELISMERÉSEK Pontszám Sófi Ösztöndíj: 20 pont Sófi Különdíj: 15 pont Sófi Alapítvány kiemelt kuratóriumi dicséret: 10 pont Köztársasági Ösztöndíj: 10 pont Városi Ösztöndíj, Demonstrátori ösztöndíj: 5 pont Egyéb elismerések: 5 pont A Sófi ösztöndíj megpályázása a korábbi években: 5 pont (Ebben az esetben csak a következő bejegyzés szükséges: Sófi ösztöndíj pályázat , , , az ellenőrzés az alapítvány adataiból történik. A többi esetben csatolni kell az oklevelek fénymásolatát.)

9 A TÉMAVEZETŐ AJÁNLÁSA Maximum 30 mondatos terjedelemben. a Témavezető neve

10 ÉRTÉKELŐ LAP EREDMÉNYEK Pontszám TANULMÁNYI EREDMÉNYEK NYELVVIZSGÁK TUDOMÁNYOS VAGY MŰVÉSZETI EREDMÉNYEK EGYÉB ÖSZTÖNDÍJAK ÉS ELISMERÉSEK ÖSSZESÍTÉS Értékelte: Kelt.... aláírás

11 Az SZTE Sófi Ösztöndíjat odaítélő Kuratórium tagjai: A Kuratórium Elnöke: Prof. Dr. Kevei Ferencné Tanszékvezető-helyettes egyetemi tanár SZTE, Természettudományi Kar, Éghajlattani és Tájföldrajzi Tanszék A Kuratórium Tagjai: 1. Prof. Dr. Benedek György Tanszékvezető egyetemi tanár SZTE, Általános Orvostudományi Kar, Élettani Intézet 2. Prof. Dr. Dux László Tanszékvezető egyetemi tanár SZTE, Általános Orvostudományi Kar, Biokémiai Intézet 3. Dr. Farkas Beáta Tanszékvezető egyetemi docens SZTE, Gazdaságtudományi Kar, Pénzügyek és Nemzetközi Kapcsolatok Intézete 4. Prof. Dr. Fülöp Ferenc Tanszékvezető egyetemi tanár, Akadémikus SZTE, Gyógyszerésztudományi Kar, Gyógyszerkémiai Intézet 5. Prof. Dr. Jakab Éva Tanszékvezető egyetemi tanár SZTE, Állam-és Jogtudományi Kar, Római Jogi Tanszék 6. Prof. Dr. J. Nagy László Tanszékvezető egyetemi tanár SZTE, Bölcsészettudományi Kar, Újkori Egyetemes Történeti és Mediterrán Tanulmányok Tanszék 7. Prof. Dr. Kerek Ferenc Tanszékvezető egyetemi tanár SZTE, Zeneművészeti Kar, Zongora Tanszék 8. Prof. Dr. Szabó Gábor Egyetemi tanár, Akadémikus SZTE. Természettudományi Kar, Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék 9. Prof. Dr. Szörényi László Tanszékvezető egyetemi tanár SZTE, Bölcsészettudományi Kar, Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék 10. Prof. Dr. Szőnyi György Endre Tanszékvezető egyetemi tanár SZTE, Bölcsészettudományi Kar, Angol Tanszék 11. Prof. Dr. Totik Vilmos Tanszékvezető egyetemi tanár, Akadémikus SZTE, Természettudományi Kar, Halmazelméleti és Matematikai Logikai Tanszék 12. Prof. Dr. Vécsei László Tanszékvezető egyetemi tanár, Akadémikus SZTE, Általános Orvostudományi Kar, Neurológiai Klinika 13. Prof. Dr. Visy Csaba Tanszékvezető egyetemi tanár SZTE, Természettudományi Kar, Fizikai Kémiai Tanszék

PÁLYÁZATI ŰRLAP

PÁLYÁZATI ŰRLAP PÁLYÁZATI ŰRLAP 2016-2017 SZEMÉLYI ADATOK Név Születési hely, idő Anyja leánykori neve Állandó lakcím Ideiglenes lakcím Elérhetőség: Telefonszám E-mail cím A család egy főre jutó havi átlagjövedelme Diákigazolvány

Részletesebben

PÁLYÁZATI ŰRLAP SZEMÉLYI ADATOK

PÁLYÁZATI ŰRLAP SZEMÉLYI ADATOK PÁLYÁZATI ŰRLAP SZEMÉLYI ADATOK Név Születési hely, idő Anyja neve Állandó lakcím Ideiglenes lakcím Elérhetőség: Telefonszám E-mail cím A család egy főre jutó havi átlagjövedelme Diákigazolvány száma EHA-kód

Részletesebben

ÖSZTÖNDÍJ BIOLÓGUSHALLGATÓKNAK ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

ÖSZTÖNDÍJ BIOLÓGUSHALLGATÓKNAK ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖSZTÖNDÍJ BIOLÓGUSHALLGATÓKNAK ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány célja a Szegedi Tudományegyetemen tanuló biológus és biológia szakos hallgatók tudományos tevékenységének,

Részletesebben

Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány ÖSZTÖNDÍJ BIOLÓGUS HALLGATÓKNAK

Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány ÖSZTÖNDÍJ BIOLÓGUS HALLGATÓKNAK ÖSZTÖNDÍJ BIOLÓGUS HALLGATÓKNAK ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány célja a Szegedi Tudományegyetemen tanuló biológus és biológia szakos hallgatók tudományos tevékenységének,

Részletesebben

SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány bemutatkozása

SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány bemutatkozása SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány bemutatkozása Óriási megtiszteltetés és nagy elismerés az SZTE Sófi Alapítvány számára, hogy tízéves évfordulóját az SZTE Természettudományi és Informatikai

Részletesebben

10 éves az SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Ösztöndíj Alapítvány

10 éves az SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Ösztöndíj Alapítvány 10 éves az SZTE Sófi József a Szegedi Tehetségekért Ösztöndíj Alapítvány Óriási megtiszteltetés és nagy elismerés az SZTE Sófi Alapítvány számára, hogy tízéves évfordulóját az SZTE Természettudományi és

Részletesebben

A Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány évi ösztöndíjasai

A Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány évi ösztöndíjasai A Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány 2007. évi ösztöndíjasai A Szegedi Tudományegyetem Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítványa 2001. január 2- án jött létre, és eddig 4 millió forint

Részletesebben

A KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ PONTRENSZERE Állam- és Jogtudományi Kar. Kutatási tevékenység:

A KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ PONTRENSZERE Állam- és Jogtudományi Kar. Kutatási tevékenység: A KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ PONTRENSZERE Állam- és Jogtudományi Kar I. Tanulmányok: Tanulmányi eredmény: 4,51 4,6 : 2 pont 4,61 4,7 : 3 pont 4,71 4,8 : 4 pont 4,81 4,9 : 5 pont 4,91 5,0 : 6 pont Nyelvvizsgák:

Részletesebben

PTE ÁOK Romhányi György Szakkollégium

PTE ÁOK Romhányi György Szakkollégium PTE ÁOK Romhányi György Szakkollégium Felvételi szabályzat A szakkollégiumnak egyszerre legfeljebb 30 hallgatói tagja lehet. A felvételi eljárás első éves hallgatók esetében minden év augusztusában, felsőbb

Részletesebben

PTE ÁOK Romhányi György Szakkollégium. Felvételi szabályzat

PTE ÁOK Romhányi György Szakkollégium. Felvételi szabályzat PTE ÁOK Romhányi György Szakkollégium Felvételi szabályzat A szakkollégiumnak egyszerre legfeljebb 30 hallgatói tagja lehet. A felvételi eljárás minden év szeptemberében zajlik. A pályázatokat a Szakkollégiumi

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n. Pótpályázat április

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n. Pótpályázat április Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n 1. Előzmények Pótpályázat 2019. április Az MNB a Társadalmi Felelősségvállalási Stratégiája alapján aktív szerepet vállal

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP szakmai, tudományos ösztöndíjra 2017/2018. tanév őszi félév

PÁLYÁZATI ADATLAP szakmai, tudományos ösztöndíjra 2017/2018. tanév őszi félév PÁLYÁZATI ADATLAP szakmai, tudományos ösztöndíjra 2017/2018. tanév őszi félév Név: Születési dátum: Elérhetőség (tel., e-mail): NEPTUN kód: OM azonosító: Szak, évfolyam megnevezése: Költségviselés formája

Részletesebben

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja 3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS 1. A szabályzat célja (1) A Magyar Nemzeti Bank, mint Támogató által (továbbiakban: MNB) az Eszterházy Károly Főiskola, mint az Eszterházy

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n július 15.

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n július 15. Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n 1. Előzmények 2016. július 15. A Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban MNB) a Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban SZTE)

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n július 15.

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n július 15. Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n 1. Előzmények 2017. július 15. Az MNB a Társadalmi Felelősségvállalási Stratégiája alapján aktív szerepet vállal a közgazdasági

Részletesebben

Pályázati felhívás Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj

Pályázati felhívás Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázati felhívás Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj I. Tájékoztató a 2017/2018. tanévi Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázati felhívásához A köztársasági ösztöndíj neve 2017. februártól a következő,

Részletesebben

Egyetemi BME ösztöndíj

Egyetemi BME ösztöndíj Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás a 2016/17. tanév tavaszi félévre A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) (EHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat

Részletesebben

MÖDFE Nappali munkarendű mester 2017/ /2017/FOKT

MÖDFE Nappali munkarendű mester 2017/ /2017/FOKT Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Eötvös Loránd Tudományegyetem által nappali munkarendű mesterképzésben részt vevő, tanulmányaikat 2014/2015 ös, 2015/2016-os valamint a 2016/2017-es

Részletesebben

Ha elnyert külföldi ösztöndíjat a fenti szakon folytatott tanulmányai során, akkor az ösztöndíjas félévek felsorolása:

Ha elnyert külföldi ösztöndíjat a fenti szakon folytatott tanulmányai során, akkor az ösztöndíjas félévek felsorolása: E L T E T á T K K ö z t á r s a s á g i Ö s z t ö n d í j P á l y á z a t m e l l é k l e t Megpályázott szak: szint: alapképzés / mesterképzés Ha elnyert külföldi ösztöndíjat a fenti szakon folytatott

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. 1.számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város. Oktatási, Kulturális és Sportiroda

Szeged Megyei Jogú Város. Oktatási, Kulturális és Sportiroda Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város Polgármestere Iktatószám: 36304/2010. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város ösztöndíjrendelete Melléklet: 1 db rendelet-tervezet 1 db határozati javaslat Készítette: Oktatási,

Részletesebben

A rendelet célja. (2) A cím adományozása és a címmel járó támogatás megállapítása nyilvános pályázat útján történik.

A rendelet célja. (2) A cím adományozása és a címmel járó támogatás megállapítása nyilvános pályázat útján történik. Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 5/2013. (II.15.) önkormányzati rendelete Doboz Nagyközség Ifjú Reménysége cím alapításáról, támogatásának rendjéről Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER mesterképzés - nappali tagozat

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER mesterképzés - nappali tagozat A Magyar Köztársaság Nemzeti Erőforrás Minisztériuma és a Balassi Intézet által nappali tagozatos mesterképzésben részt vevő, tanulmányaikat 2008/2009-es, a 2009/2010-es, valamint 2010/2011-es tanévben

Részletesebben

A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása

A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása A Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíj pályázati felhívása Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének a Kőbánya számít Rád szociális alapú tanulmányi ösztöndíjról

Részletesebben

Szegedi Tudományegyetem Sófi Alapítvány ösztöndíjasai 2018

Szegedi Tudományegyetem Sófi Alapítvány ösztöndíjasai 2018 Szegedi Tudományegyetem Sófi Alapítvány ösztöndíjasai 2018 A Szegedi Tudományegyetem Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítványa több mint 20 millió forint ösztöndíjjal ismerte el az egyetem legkiválóbb

Részletesebben

MÖDFE Nappali munkarendű mester 2018/2019 /2018/FOKT

MÖDFE Nappali munkarendű mester 2018/2019 /2018/FOKT Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Eötvös Loránd Tudományegyetem által nappali munkarendű mesterképzésben részt vevő, tanulmányaikat a 2015/2016-os tanévtől a 2017/2018-as tanévig terjedő

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a 2011/2012. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának. Demonstrátori Szabályzata

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának. Demonstrátori Szabályzata A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Demonstrátori Szabályzata Pécs 2010. 2013. május 22. napjától hatályos változat A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar oktatói és kutatói munkájának,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nappali tagozatos hallgatói, oktatói és kutatói részére. A PÁLYÁZAT KATEGÓRIÁI

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nappali tagozatos hallgatói, oktatói és kutatói részére. A PÁLYÁZAT KATEGÓRIÁI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Kereskedelmi Bank Rt. által 1988. december 17-én a volt Kossuth Lajos Tudományegyetem javára létesített UNIVERSITAS ALAPÍTVÁNY kuratóriuma az alapító dokumentum szellemében a 2016-os

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TEHETSÉG azonosítószámú SZTE KIEMELKEDŐEN TEHETSÉGES HALLGATÓI SZÁMÁRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TEHETSÉG azonosítószámú SZTE KIEMELKEDŐEN TEHETSÉGES HALLGATÓI SZÁMÁRA A tehetség értékének kibontakoztatása a kiválósága érdekében című projekt terhére, mint külső forrásból támogatott SZTE TEHETSÉGPONT KIVÁLÓSÁGI tudományos ösztöndíj PÁLYÁZATI FELHÍVÁS TEHETSÉG 02-2015-001

Részletesebben

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának. Demonstrátori Szabályzata

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának. Demonstrátori Szabályzata A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Demonstrátori Szabályzata Pécs 2010. 2017. május 17. napjától hatályos változat A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar oktatói és kutatói munkájának,

Részletesebben

35/2007. (VI.04.) Budapest Főváros VIII. kerület. Józsefvárosi Önkormányzati rendelet. A Józsefvárosi Diákösztöndíjról

35/2007. (VI.04.) Budapest Főváros VIII. kerület. Józsefvárosi Önkormányzati rendelet. A Józsefvárosi Diákösztöndíjról 35/2007. (VI.04.) Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzati rendelet A Józsefvárosi Diákösztöndíjról Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat)

Részletesebben

MNB kiválósági ösztöndíj

MNB kiválósági ösztöndíj MNB kiválósági ösztöndíj 1. A Magyar Nemzeti Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájának megvalósítása keretében, az MNB és a KJF között létrejött szerződés alapján, támogatást nyújt a 2016/2017-as

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei a Budapesti Gazdasági Egyetemen október 5.

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei a Budapesti Gazdasági Egyetemen október 5. Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei a Budapesti Gazdasági Egyetemen 2016. október 5. 1. Előzmények A Magyar Nemzeti Bank (továbbiakban MNB) a Budapesti Gazdasági Egyetem

Részletesebben

MÖDFE Nappali alap / egységes, osztatlan 2017/ /2017/FOKT

MÖDFE Nappali alap / egységes, osztatlan 2017/ /2017/FOKT Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Eötvös Loránd Tudományegyetem által nappali munkarendű alap- és egységes (osztatlan) képzésben részt vevő, tanulmányaikat 2010/2011-es, 2011/2012-es,

Részletesebben

PSZICHOLÓGIA DOKTORI ISKOLA

PSZICHOLÓGIA DOKTORI ISKOLA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS doktori képzésben való részvételre 2016-2017. tanév PSZICHOLÓGIA DOKTORI ISKOLA BME TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR 1 A BME Természettudományi Kar pályázatot hirdet a Pszichológia Doktori Iskola

Részletesebben

A pályázatok leadásának határideje:

A pályázatok leadásának határideje: Általános rendelkezések: Nyugat magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ TUDOMÁNYOS ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI KIÍRÁSA. FÉLÉV 1. Pályázat célja támogatni azon kiemelkedő szakmai és tudományos tevékenységet

Részletesebben

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2018/2019. tanév 1. félévére

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2018/2019. tanév 1. félévére BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2018/2019. tanév 1. félévére A pályázat célja A Biztos jövő ösztöndíj támogatás célja, hogy az Egyetem kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tehetséges, szakmailag

Részletesebben

Pályázati Felhívás Tudományos ösztöndíj

Pályázati Felhívás Tudományos ösztöndíj Pályázati Felhívás Tudományos ösztöndíj A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara az EFOP-3.6.2-16-2017 azonosító számú, Az intelligens fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai:

Részletesebben

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER alap- és egységes osztatlan képzés- nappali tagozat

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER alap- és egységes osztatlan képzés- nappali tagozat A Magyar Köztársaság Nemzeti Erőforrás Minisztériuma és a Balassi Intézet által nappali tagozatos alap- és egységes (osztatlan) képzésben részt vevő, tanulmányaikat 2008/2009-es, 2009/2010-es valamint

Részletesebben

Egyetemi BME ösztöndíj

Egyetemi BME ösztöndíj Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás a 2017/18. tanév őszi félévre A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési

Részletesebben

A MESTERKÉPZÉS FELVÉTELI ELJÁRÁSRENDJE A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KARÁN

A MESTERKÉPZÉS FELVÉTELI ELJÁRÁSRENDJE A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KARÁN A MESTERKÉPZÉS FELVÉTELI ELJÁRÁSRENDJE A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KARÁN A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 237/2006. (XI. 27.) Korm. rendelet, valamint a Szegedi Tudományegyetem

Részletesebben

Pályázati Felhívás Tudományos ösztöndíj

Pályázati Felhívás Tudományos ösztöndíj Pályázati Felhívás Tudományos ösztöndíj A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara az EFOP-3.6.2-16-2017 azonosító számú, Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai:

Részletesebben

HÖDFE Nappali alap / osztatlan 2019/ /2019/KARPATKFF

HÖDFE Nappali alap / osztatlan 2019/ /2019/KARPATKFF Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Eötvös Loránd Tudományegyetem által nappali munkarendű, felsőbb éves alap- és osztatlan képzésben részt vevő, tanulmányaik során a 2013/2014-es tanévtől

Részletesebben

2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás

2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás 2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás Pályázók köre A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 2016. július 1-jétől hatályos módosítása szerint, a 114/D. (1) bekezdés

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2018 ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai

Részletesebben

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2016/2017. tanév 1. félévére

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2016/2017. tanév 1. félévére BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2016/2017. tanév 1. félévére A pályázat célja A Biztos jövő ösztöndíj támogatás célja, hogy az Egyetem kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tehetséges, szakmailag

Részletesebben

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ Ösztöndíj kiíró A Kis Példaképünk Ösztöndíjat az EFOP-1.5.2.-16-2017-00029 Egységben a jövőnk Humán szolgáltatások fejlesztése a Sármellék térségében elnevezésű projekt keretében

Részletesebben

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ Ösztöndíj kiíró A Kis Példaképünk Ösztöndíjat az EFOP-1.5.2.-16-2017-00029 Egységben a jövőnk Humán szolgáltatások fejlesztése a Sármellék térségében elnevezésű projekt keretében

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS DOKTORI (PhD) KÉPZÉSRE.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS DOKTORI (PhD) KÉPZÉSRE. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS DOKTORI (PhD) KÉPZÉSRE A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Oláh György Doktori Iskolája felvételt hirdet a PhD fokozat megszerzésére felkészítő

Részletesebben

Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás 2017/18. tanév tavaszi félévre

Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás 2017/18. tanév tavaszi félévre Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás 2017/18. tanév tavaszi félévre A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) (EHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szeptember 01-től induló kiegészítő ösztöndíjak. PhD hallgatók számára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szeptember 01-től induló kiegészítő ösztöndíjak. PhD hallgatók számára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009 Az orvos-, egészségtudományi- és gyógyszerészképzés tudományos műhelyeinek fejlesztése forrásból támogatott 2018.szeptember 01-től induló kiegészítő ösztöndíjak

Részletesebben

Tanulmányi ösztöndíj pályázat. közép-és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók részére

Tanulmányi ösztöndíj pályázat. közép-és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók részére Tanulmányi ösztöndíj pályázat közép-és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók részére 1. A tanulmányi ösztöndíj pályázat keretei Pákozd Város Önkormányzata és a Velencei-tavi Terület- és Településfejlesztési

Részletesebben

Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar

Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar SZABÁLYZATA AZ SZTE NEMZETKÖZI HALLGATÓI MOBILITÁSI ALAPJÁNAK KARI FELHASZNÁLÁSI RENDJÉRŐ L Szeged, 2005. 03. 16. 2 I. Általános rendelkezések Pályázók

Részletesebben

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt Ösztöndíj pályázat általános iskolások részére Balatonmáriafürdő Község Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot ír ki a 114/2018. (VII.5.) sz. képviselő-testületi határozata alapján a 2018/2019 tanévre

Részletesebben

Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás 2018/19. tanév

Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás 2018/19. tanév Egyetemi BME ösztöndíj Pályázati felhívás 2018/19. tanév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) (EHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11. alapján

Részletesebben

BGE Biztos Jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2016/2017. tanév 2 félévére

BGE Biztos Jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2016/2017. tanév 2 félévére A pályázat célja BGE Biztos Jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2016/2017. tanév 2 félévére A Biztos jövő ösztöndíj támogatás célja, hogy az Egyetem kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tehetséges, szakmailag

Részletesebben

ERASMUS PÁLYÁZATI ADATLAP SZAKMAI GYAKORLAT

ERASMUS PÁLYÁZATI ADATLAP SZAKMAI GYAKORLAT Egészségügyi Közszolgálati Kar 2015/16. tanév PÁLYÁZATI ŰRLAP HALLGATÓK A SZÁMÁRA I. SZEMÉLYES ADATOK Iktatási szám: Pályázó neve NEPTUN azonosító Állandó lakcím Levelezési cím Telefon E-mail II. GYAKORLATI

Részletesebben

PANNON Egyetem TÁMOP-4.2.2.-B-10/1-2010-0025

PANNON Egyetem TÁMOP-4.2.2.-B-10/1-2010-0025 A Pannon Egyetem Mérnöki Kar Tudományos Diákköri Tanácsa TÁMOP 4.2.2/B-10/1-2010-0025 című projektje keretében pályázatot hirdet A Mérnöki Kar Kiemelkedő Tudományos eredményeket elért hallgatója díj elnyerésére.

Részletesebben

7. A köztársasági ösztöndíjat elnyert hallgató nem zárható ki a tanulmányi ösztöndíj támogatásból.

7. A köztársasági ösztöndíjat elnyert hallgató nem zárható ki a tanulmányi ösztöndíj támogatásból. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS köztársasági ösztöndíj elnyerésére a Nyugat-magyarországi Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Karán (továbbiakban NYME SKK) a 015/016. tanévre A nemzeti felsőoktatásról

Részletesebben

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2015/2016. tanév 2. félévére

BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2015/2016. tanév 2. félévére A pályázat célja BGE Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás 2015/2016. tanév 2. félévére A Biztos jövő ösztöndíj támogatás célja, hogy az Egyetem kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tehetséges, szakmailag

Részletesebben

BGE felhívás a köztársasági ösztöndíj 2016/2017. tanévi pályázatára

BGE felhívás a köztársasági ösztöndíj 2016/2017. tanévi pályázatára BGE felhívás a köztársasági ösztöndíj 2016/2017. tanévi pályázatára Az oktatásért felelős miniszter döntése szerint a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (Nftv) 64. (5) bekezdése, valamint

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az egyes alprogramokra vonatkozó pályázati feltételek és tudnivalók az alprogramokról szóló mellékletekben találhatók meg.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az egyes alprogramokra vonatkozó pályázati feltételek és tudnivalók az alprogramokról szóló mellékletekben találhatók meg. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Fadd Nagyközség Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdet roma tanulók/hallgatók részére tanulmányi sikerességük előmozdításának támogatására Fadd Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

7. A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat elnyert hallgató nem zárható ki a tanulmányi ösztöndíj támogatásból.

7. A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjat elnyert hallgató nem zárható ki a tanulmányi ösztöndíj támogatásból. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére a Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Karán (továbbiakban SOE SKK) a 017/018. tanévre A nemzeti felsőoktatásról

Részletesebben

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2017/2018. tanév őszi félév

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2017/2018. tanév őszi félév Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2017/2018. tanév őszi félév Elsőéves, másodéves és harmadéves önköltséges hallgatók számára I. Tájékoztató a 2017/2018. tanév őszi félévében meghirdetett Károli

Részletesebben

Az Óriás Nándor Alapítvány pályázati felhívása

Az Óriás Nándor Alapítvány pályázati felhívása Az Óriás Nándor Alapítvány pályázati felhívása Az Óriás Nándor Alapítvány a Jogászképzésért alapítványi kuratóriuma határozatot hozott az Óriás Nándor-díj 2016. évi kiadásáról. Az 5/2014. (XII. 22.) sz.

Részletesebben

BGF Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2015/2016. tanév 1. félévére

BGF Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2015/2016. tanév 1. félévére BGF Biztos jövő ösztöndíj pályázati felhívás a 2015/2016. tanév 1. félévére A pályázat célja A Biztos jövő ösztöndíj támogatás célja, hogy a Főiskola kiemelkedő tanulmányi eredményt elért tehetséges, szakmailag

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) rektora pályázatot hirdet köztársasági ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre. 1. A pályázók köre

Részletesebben

Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának Demonstrátori Szabályzata

Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának Demonstrátori Szabályzata Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának Demonstrátori Szabályzata I. A demonstrátor meghatározása, a demonstrátori megbízás célja A SZTE Fogorvostudományi Kara (FOK) oktató-kutató munkájának

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (a továbbiakban: Egyetem) rektora pályázatot hirdet köztársasági ösztöndíj elnyerésére a 2015/2016. tanévre. 1. A pályázók köre

Részletesebben

ERASMUS pontozási rendszer és kari kritériumok Villamosmérnöki és Informatikai Kar 2012/2013-es tanév

ERASMUS pontozási rendszer és kari kritériumok Villamosmérnöki és Informatikai Kar 2012/2013-es tanév ERASMUS pontozási rendszer és kari kritériumok Villamosmérnöki és Informatikai Kar 2012/2013-es tanév A pontozási rendszer A pontozási rendszerben összesen 100 pont szerezhető. A pályázó pontszámát tanulmányi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA Az oktatásért felelős miniszter döntése szerint a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban) 64. (5) bekezdése, valamint a felsőoktatásban

Részletesebben

1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez

1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez 1/B. melléklet a 2/2015. (II.25.) önkormányzati rendelethez Pályázati kiírás középfokú oktatásban résztvevők pénzbeli támogatásként nyújtott tanulmányi ösztöndíjához Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Horvátország mesterképzés pontrendszer 2018/2019

Horvátország mesterképzés pontrendszer 2018/2019 Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a 2018/2019-es tanévben szülőföldi felsőoktatási mester képzésben részt vevő horvát állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek

Részletesebben

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete

Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete 9/2012. (IV.27.) önkormányzati rendelete a középfokú nevelési-oktatási intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Tápiószele Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM KRISZBACHER ILDIKÓ TEHETSÉGGONDOZÓ ÖSZTÖNDÍJÁNAK ALAPSZABÁLYA

A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM KRISZBACHER ILDIKÓ TEHETSÉGGONDOZÓ ÖSZTÖNDÍJÁNAK ALAPSZABÁLYA A PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM KRISZBACHER ILDIKÓ TEHETSÉGGONDOZÓ ÖSZTÖNDÍJÁNAK ALAPSZABÁLYA 2015. június 26. 1 A Pécsi Tudományegyetem Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Ösztöndíjának alapszabálya I. Alapelvek

Részletesebben

Ikt. sz.: SZF/ /2013. S z o l n o k. A Szolnoki Főiskola Demonstrátori Szabályzata

Ikt. sz.: SZF/ /2013. S z o l n o k. A Szolnoki Főiskola Demonstrátori Szabályzata Ikt. sz.: SZF/ /2013. S z o l n o k i F ő i s k o l a S z o l n o k A Szolnoki Főiskola Demonstrátori Szabályzata Preambulum A Szolnoki Főiskola (továbbiakban Főiskola) oktatói és kutatói munkájának, kutatásszervezési

Részletesebben

J E L E N T K E Z É S I L A P

J E L E N T K E Z É S I L A P SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZENT-GYÖRGYI ALBERT KLINIKAI KÖZPONT SZAK- ÉS TOVÁBBKÉPZÉSI KÖZPONT UNIVERSITY OF SZEGED ALBERT SZENT-GYÖRGYI CLINICAL CENTRE CENTER FOR POSTGRADUATE EDUCATION Szeged, Hungary

Részletesebben

A KRE Történettudomány Doktori Iskolát két oktatási program alkotja: A jelentkezés és a felvétel szabályai a doktori iskolában

A KRE Történettudomány Doktori Iskolát két oktatási program alkotja: A jelentkezés és a felvétel szabályai a doktori iskolában F O N T O S T U D N I V A L Ó K A KRE Történettudomány Doktori Iskolát két oktatási program alkotja: 1. Társadalom, politika és hadsereg a Magyar Királyságban 1740 1867 Programvezető: Prof. Dr. habil Gergely

Részletesebben

Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola

Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola A DOKTORI KÉPZÉST SZERVEZŐ HIVATALOK, FELELŐS SZEMÉLYEK A doktori iskola vezetője: Dr. Kukorelli István egyetemi tanár Állam- és Jogtudományi Kar Tudományági Doktori

Részletesebben

TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 projekt

TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 projekt PÁLYÁZATI KIÍRÁS SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ - kiváló tudományos utánpótlás biztosítása TUDOMÁNYOS ÖSZTÖNDÍJTÁMOGATÁSI PROGRAM (A pályázat kódja: SZTE-TÁMOP-4.2.2/B-2012-JGYPK-TDK-2) A TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - TEHETSÉG SZTE TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI SZÁMÁRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - TEHETSÉG SZTE TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI SZÁMÁRA A tehetség értékének kibontakoztatása a kiválósága érdekében című projekt terhére, mint külső forrásból támogatott KÉMIA DOKTORI ISKOLA TEHETSÉG tudományos ösztöndíj PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - TEHETSÉG 01-2015-007

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MNB KIVÁLÓSÁGI ÖSZTÖNDÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MNB KIVÁLÓSÁGI ÖSZTÖNDÍJRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MNB KIVÁLÓSÁGI ÖSZTÖNDÍJRA A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Kara az Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank együttműködése keretében pályázatot

Részletesebben

Pályázati felhívás. MNB Közgazdasági Elemző Ösztöndíj. 2018/2019. tanév 1. félév - 0 -

Pályázati felhívás. MNB Közgazdasági Elemző Ösztöndíj. 2018/2019. tanév 1. félév - 0 - Pályázati felhívás MNB Közgazdasági Elemző Ösztöndíj 2018/2019. tanév 1. - 0 - Pályázati felhívás MNB Közgazdasági Elemző Ösztöndíj 2018/2019. tanév 1. A Budapesti Corvinus Egyetem az Egyetem és a Magyar

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pályázati azonosító: GRAF-1603

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pályázati azonosító: GRAF-1603 SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM JUHÁSZ GYULA PEDAGÓGUSKÉPZŐ KAR INFORMATIKA ALKALMAZÁSAI TANSZÉK 6725 Szeged Telefon: (+36) 62/544-727 Boldogasszony sgt. 6. külső forrásokból támogatott tudományos ösztöndíj PÁLYÁZATI

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR TANULMÁNYI EMLÉKÉREM SZABÁLYZATA

A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR TANULMÁNYI EMLÉKÉREM SZABÁLYZATA A MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR TANULMÁNYI EMLÉKÉREM SZABÁLYZATA Miskolc, 2012. 1.3.5.5. sz. Egyetemi Szabályzat MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR TANULMÁNYI EMLÉKÉREM SZABÁLYZAT A MISKOLCI

Részletesebben

Pályázati felhívás - Református Ösztöndíj 2019/2020. tanév Református hallgatók számára

Pályázati felhívás - Református Ösztöndíj 2019/2020. tanév Református hallgatók számára Pályázati felhívás - Református Ösztöndíj 2019/2020. tanév Református hallgatók számára I. Tájékoztató a 2019/2020. tanévben meghirdetett Református Ösztöndíj pályázati felhívásához Az Egyetem a Magyarországi

Részletesebben

(módosításokkal egységes szerkezetben) 1

(módosításokkal egységes szerkezetben) 1 Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének 24/2011. (V.9.) önkormányzati rendelete az Újpesti Diákösztöndíjakról (módosításokkal egységes szerkezetben) 1 Budapest Főváros

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. MAGYAR VIDÉKÉRT (Pro Regione) néven alapítványt létesített.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. MAGYAR VIDÉKÉRT (Pro Regione) néven alapítványt létesített. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Hajdúsági Agráripari Részvénytársaság Igazgatósága a tehetséges fiatalok egyetemi tanulmányainak támogatása, a magyar szellemi elit utánpótlás bázisának szélesítése érdekében 1990-ben

Részletesebben

- állattartási, állattenyésztési, állategészségügyi és takarmányozási problémák

- állattartási, állattenyésztési, állategészségügyi és takarmányozási problémák PÁLYÁZATI KIÍRÁS SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ - kiváló tudományos utánpótlás biztosítása Tudományos ÖSZTÖNDÍJTÁMOGATÁSI PROGRAM (A pályázat kódja: SZTE-TÁMOP-4.2.2/B-2012-MGK-TDK/1) A TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012

Részletesebben

4/2013. számú Dékáni Utasítás A RÉSZISMERETI JOGVISZONY ALKALMAZÁSÁRÓL A PTE BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KARÁN

4/2013. számú Dékáni Utasítás A RÉSZISMERETI JOGVISZONY ALKALMAZÁSÁRÓL A PTE BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KARÁN 4/2013. számú i Utasítás A RÉSZISMERETI JOGVISZONY ALKALMAZÁSÁRÓL A PTE BÖLCSÉSZETTUDOMÁNYI KARÁN 1. A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban: Nftv) előírja a felsőoktatási

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Bozóki Sándor

Oktatói önéletrajz Bozóki Sándor egyetemi docens Közgazdaságtudományi Kar Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1996-2001 ELTE-TTK, alkalmazott matematikus 1999-2003 ELTE-TTK, matematika tanár

Részletesebben

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt

EFOP számú, Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben Észak-Somogyban című projekt Ösztöndíj pályázat általános iskolások részére Balatonkeresztúr Község Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot ír ki a 79/2018.(VII.25.) határozata alapján a 2018/2019 tanévre Célja: Az esélyegyenlőség

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 2016 ÉPÍTÉSZET ÉS IDŐ

JELENTKEZÉSI LAP 2016 ÉPÍTÉSZET ÉS IDŐ JELENTKEZÉSI LAP 2016 ÉPÍTÉSZET ÉS IDŐ SZEMÉLYES ADATOK Név: Születési név: Anyja neve: Születési hely, idő: Állandó lakcím: Levelezés cím: Telefonszám: E-mail cím: Állampolgárság: Személyi ig. szám: A

Részletesebben

EFOP NYE-DUÁL- Új utakon a duális felsőoktatással a Nyíregyházi Egyetemen, az Északkelet-Magyarországi térség felemelkedéséért

EFOP NYE-DUÁL- Új utakon a duális felsőoktatással a Nyíregyházi Egyetemen, az Északkelet-Magyarországi térség felemelkedéséért című projekt keretében a hátrányos helyzetű célcsoportok támogatására, a hallgatók duális képzésben való részvételének támogatására PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Nyíregyházi Egyetem pályázatot hirdet a 2018/2019.

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Bozóki Sándor

Oktatói önéletrajz Bozóki Sándor egyetemi docens Közgazdaságtudományi Kar Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1999-2003 ELTE-TTK, matematika tanár 1996-2001 ELTE-TTK, alkalmazott matematikus

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. - pályázni leghamarabb az első tanév két félévének teljesítésével lehet.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. - pályázni leghamarabb az első tanév két félévének teljesítésével lehet. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata, a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Soroksári Tanulmányi Ösztöndíj alapításáról és

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EFOP forrásból támogatott től induló tudományos ösztöndíjak SZTE hallgatói számára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EFOP forrásból támogatott től induló tudományos ösztöndíjak SZTE hallgatói számára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EFOP 3.6.1-16-2016-00008 forrásból támogatott 2019.01.01.-től induló tudományos ösztöndíjak SZTE hallgatói számára Az SZTE Szoftverfejlesztés Tanszék tudományos ösztöndíjpályázatot hirdet

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete 20/2017. (V. 3.) önkormányzati rendelete az alapfokú és középfokú köznevelési intézményekben tanulók tanulmányi ösztöndíjáról Budapest

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-22/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. október 24. napján 12.50 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben