A megújult főmenüben új lehetőségekkel találkozhattok, amik sokkal izgalmasabbá, érdekesebbé és könnyebbé tehetik a játékmenetet.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A megújult főmenüben új lehetőségekkel találkozhattok, amik sokkal izgalmasabbá, érdekesebbé és könnyebbé tehetik a játékmenetet."

Átírás

1 Kedves Honfoglaló! Örömmel tudatjuk, hogy a kedvenc játékod hosszas fejlesztések után megújult. Az újításnál igyekeztünk figyelembe venni azokat a kéréseket, amiket az elmúlt egy év során küldtetek nekünk, így bízunk abban, hogy a Honfoglaló legfrissebb verziója minden téren elnyeri a tetszésetek. Azért, hogy a sok újdonság között ne vessz el érdemes átolvasnod ezt a leírást, így könnyen megismerheted a Honfoglaló új meglepetéseit, amiket reméljük, hogy nagyon fogsz szeretni. Nem is szaporítanánk a szót, kezdjünk bele közösen a felfedezésbe! Üdvözlettel: Honfi Király A Honfoglaló újdonságai A megújult főmenüben új lehetőségekkel találkozhattok, amik sokkal izgalmasabbá, érdekesebbé és könnyebbé tehetik a játékmenetet.

2 A Váram menüpont Az első ilyen lehetőség a vár (Váram menüpont). Noha eddig is voltak várak, innentől kezdve nagyobb szerep jut nekik, mivel nem csak a vármegyét fogják színesíteni, hanem méretüktől függően egyre több adót fognak tudni beszedni. Nagyobb vár = több adó = még több aranytallér! A várakat és a hozzájuk tartozó feltételeket a vár képernyőjén lévő Fejlesztés gombra kattintva tudjátok megnézni. Az adót heti egyszer tudjátok begyűjteni, ami azonnal a már meglévő aranytallérjaitokhoz fog adódni. A Piactér menüpont és a falusi mesterek A régi piactéren lehetőségetek volt különböző segítségek vásárlására. Az új Honfoglalóban a piactér egy kisebb faluvá változott, ahova új lakók költöztek be. Mindegyik lakó egy-egy mesterséget űz és szorgos munkával állítja elő a termékeit, azaz a játékban felhasználható segítségeket. Újdonság, hogy már nem csak vásárolni lehet a segítségeket: a mesterek éjt-nappallá téve dolgoznak, így meghatározott időközönként ingyen ajándékoznak meg a termékeikkel. A céheknek is vannak szintjeik és minél nagyobb szinten vannak, annál sűrűbben fognak ingyenes játék-segítségeket előállítani Neked. A segítségeket továbbra is megvehetitek a háborúk során (Háborús ár), de érdemes a mestereknél vásárolni még a játékok előtt, így sokkal olcsóbban juthattok a termékeikhez.

3 A termelés ideje határozza meg, hogy mennyi időközönként készül el egy ingyenes segítség. A fejlesztésekkel (Kattints a Fejlesztés gombra) ezek az idők csökkenthetőek és a falusiak gyorsabban fognak dolgozni. Az első szinten 168 óra alatt készül el egy ingyenes segítség, a másodikon 24 óra alatt, a harmadikon már csak 12 óra kell hozzá és immár két segítség készül el, a negyedik szinten 4 óra alatt készül el 4 segítség az ötödik szinten pedig 1 óra alatt 8. A mestereknél mindig megnézheted, hogy a következő segítség elkészüléséig mennyi idő van hátra. Ha elkészült egy ikon fogja jelezni a lent látható segítség menüsorban, így mindig tudni fogod, ha érdemes meglátogatni valamelyik falusit. Ahogy fentebb írtuk a falut megtöltötték az új lakók, itt az ideje, hogy megismerjük őket személyesen: A kovács: Név: Munkahely: Segítség: Maximális szint: Ajándék: Elérhető: Fújtató Frédi Kovácsműhely Kalapács Ötös szint. Az ötödik játékos szinttől fejleszthető. Heti minimum 1 kalapács segítség Második játékos szinttől

4 A tudós: Név: Munkahely: Segítség: Maximális szint: Ajándék: Elérhető: Szinusz Szilárd Laboratórium Távcső Ötös szint. Az ötödik játékos szinttől fejleszthető. Heti minimum 1 távcső segítség Harmadik játékos szinttől A varázsló: Név: Munkahely: Segítség: Max. Upgrade: Maximális szint: Ajándék: Elérhető: Abrak Adalbert Varázsló-tanya Ejtőernyős támadás Heti minimum 1 távcső segítség Ötös szint. Az ötödik játékos szinttől fejleszthető. Heti minimum 1 ejtőernyős támadás segítség Negyedik játékos szinttől

5 A kocsmáros: Név: Munkahely: Segítség: Maximális szint: Ajándék: Elérhető: Csapos Csanád Kocsma A tömeg hangja Ötös szint. Az ötödik játékos szinttől fejleszthető Heti minimum 1 A tömeg hangja segítség Ötödik játékos szinttől A lovag: Name: Munkahely: Segítség: Maximális szint: Ajándék: Elérhető: Rettenthetetlen Rezső Laktanya Tematikus támadás Ötös szint. A hetedik játékos szinttől fejleszthető Heti minimum 1 tematikus támadás Hetedik játékos szinttől

6 Az építész: Név: Munkahely: Segítség: Maximális szint: Ajándék: Elérhető: Fángli Lipót Építész iroda Erőd építés 5-ös szint. A nyolcadik játékos szinttől fejleszthető Heti minimum 1 erőd építés Nyolcadik játékos szinttől Az állatkereskedő: Név: Munkahely: Segítség: Maximális szint: Ajándék: Elérhető: Fauna Flóra Állatkereskedés Papagáj Ötös szint. A kilencedik szinttől fejleszthető Heti minimum 1 papagáj segítség Kilencedik játékos szinttől

7 A király A királlyal a Váram menüpontban találkozhattok, amikor szeretnétek fejleszteni a váratokat A bankár A bankárral a Kincstár képernyőn találkozhattok majd. A Honfoglaló egyik legnagyobb újítása a Klán. Eddig csak regionálisan volt lehetőség arra, hogy a játékosok bizonyos csoportokba tartozzanak, de a klánokkal most már a barátaitokkal is szövetkezhettek.

8 Mi a klán? A klán a játékosok egy összeszerveződött csoportja, egyedi névvel és címerrel. A játékosoknak lehetőségük van klánokat alapítani és meghívni a barátaikat a saját klánjukban. A klánhoz tartozás számos előnnyel jár: Speciális küldetések érhetőek el, amik előnyhöz juttathatnak és a játékok során bónusz XP-t is lehet kapni. Ha nem szeretnél klántag lenni, természetesen nem muszáj és a klánhoz csatlakozás sem jár semmilyen költséggel. A játék során bármikor lehetőséged lesz klánt alapítani, egy már meglévő klánhoz csatlakozni, vagy esetleg elhagyni azt. Hogyan tudok klánt alapítani? - Válassz egy klán nevet. Arra figyelj, hogy a hossza 4 és 24 karakter közé essen. A klán nevet utólag nem lehet módosítani, úgyhogy olyat válassz, amivel biztosan elégedett leszel a jövőben - A klán fontos eleme a bemutatkozás, hiszen így tudják majd az ellenséges klánok, hogy kivel állnak szemben! A klán bemutatkozó szövege legfeljebb 500 karakter hosszú lehet. - Kattints az Alapít gombra - Hívd meg a klánba a visszaigazolt barátaidat

9 A klán tagjai A klánoknak különböző tagjai vannak és csak azok lehetnek klántagok, akiknek már van játékosnevük. Ha alapítasz egy klánt, a klán első szinten lesz. Először 4 ismerőst hívhatsz meg. Ahhoz, hogy egy ötödik ismerőst is meghívj, össze kell gyűjtened annyi XP-t, hogy a klánod 5-ös szintre lépjen. A klában az lehet aktív tag, aki legalább egy befejezett játékkal rendelkezik az elmúlt 3nap során. A klán alapítójának lehetősége van meghívni új klántagokat, vagy már meglévő klántagokat kitenni a klánból. A klánok harmadik tagtípusa lehet az adminisztrátor, akit az alapító jelölhet ki. Neki is jogában ál felvenni és kitenni a klántagokat, azzal a különbséggel, hogy az alapítót nem tilthatja ki a klánból. Az aktív klánodat természetesen bármikor elhagyhatod és csatlakozhatsz egy másikhoz. Ha az Alapító hagyja el a klánt, akkor helyét az Adminisztrátor veszi át, vagy - ha nem rendelkezik a klán adminisztrátorral a legrégebbi klántag. Egy klán csak akkor törölhető, ha nincs benne egy klántag sem. Klán XP és szint A klán szintje a klántagok játékok során összegyűjtött XP-jén múlik. A legmagasabb elérhető klánszint az 50-es. A baráti szoba játékokon nem lehet a klánnak XP-t szerezni. Miért érdemes klánt alapítanod, vagy egy meglévő klánhoz csatlakoznod? Ha klántag vagy, akkor Klán bónusz XP -t kapsz a játékaid során. Hogyan lehet kiszámítani a Klán bónusz XP-t? Oszd el a klánod tagjainak számát százzal és szorozd meg a játék során szerzett XP-vel. A kijött eredménnyel egyenértékű klán bónuszt fogsz kapni. A klánba tartozásnak hála a játékaid során több XP-t szerezhetsz, így a ranglistákon is jobb helyezéseket érhetsz el, azt pedig mondanunk sem kell, hogy mekkora dicsőség egy, a ranglista első helyén álló klánhoz tartozni.

10 Új képernyők és grafikai újdonságok Amint látjátok a játék grafikája is jelentősen megváltozott és a falusiak, a várak és a klánok mellett új képernyőelemek is bekerültek a játékba, hogy még inkább szórakoztató és változatos legyen. Az egyik ilyen új elem a megújult zárkóépernyő, ahol már dobogós rendszerben láthatók a játékosok. Ha szeretnél bővebb információt kapni a lejátszott játékról, akkor kattints a Részletes info gombra. A lap alján egy új információs sáv is helyett kapott, amiben immár értesítéseket is fogadhattok. Ha valamelyik falusi elkészült egy ingyenes segítséggel egy piros karikába írt szám fog megjelenni (attól függően, hogy hány ingyenes segítség áll rendelkezésre). A kalandok továbbra is a játék részei, de a hozzá tartozó grafikák is megújultak. A képernyő felső részében fogod látni, hogy hány kaland áll még a rendelkezésedre, illetve azt, hogy hány bónusz kalandod van és mennyi idő van hátra, a következő kaland elkészüléséig:

11 Ne feledd: minél magasabb szinten vagy, annál több kalandod lesz. A Közös Chat is új arcot öltött és újabb funkciókkal bővült a meglévőek mellett. Mostantól láthatod az éppen nyíló különszobákat és a Játékindítás menüpontot is elérheted, így ha inkább játszanál beszélgetés helyett, egy kattintással megteheted. A Közös Chat továbbra is a 20. játékosszinttől érhető el.

12 Felhasználó kép - Avatar Sokan kértétek, hogy legyenek avatarok, azaz képek a felhasználókról. Ez most kétféle módon is teljesül: Azok, akik Facebook azonosítóval lépnek be, használhatják a Facebook-on használ profilképüket, azok, akik nem szeretnék azt használni, vagy nincs Facebook azonosítójuk saját készítésű avatart is használhatnak, ami a Beállítások menüpont Testreszabás fülén készíthetnek el.

13 Teljes képernyős játékmód Az új verzió érdekessége és sokak által régen várt újítása a teljes képernyős játékmód, amit kétféle módon lehet beállítani: A játék indítása után, közvetlenül a játékosokra váró fázisban, a Teljesképernyős mód gombra kattintva: Ha esetleg a játék közben szeretnéd teljes képernyősre állítani a játékteret, kattints a térkép job felső sarkában látható négyzet ikonra: A teljes képernyős mód bármikor elhagyható az ESC gomb megnyomásával.

14 Amint látjátok az új Honfoglaló rengeteg újítást tartalmaz, az elmúlt évben igyekeztünk minden olyan funkciót és kérést beletenni a játékba, ami Tőltek érkezett. Bízunk benne, hogy a mostani váltás örömmel tölt el Titeket és egy olyan Honfoglaló játékkal tudtok immár játszani, ami mind funkciókban és mind játékélményben eléri a jelenkor diktálta színvonalat amellett, hogy úgy lehet vele játszani, ahogy mindig is szerettétek volna. Mindenkinek kellemes játékot, véget nem érő csatákat, sok tanulást kívánunk és ne felejtsetek el egy nagyon jó klánt választani! Üdvözlettel: A Honfoglaló Csapata

A Facebook használata

A Facebook használata Nógrádi László Mindennapi számítástechnika A Facebook használata Jelen dokumentum a Hétköznapi számítástechnika, avagy idősebbek is elkezdhetik című könyv egy fejezete A könyv online megvásárolható a www.pcsuli.hu

Részletesebben

Felhasználói és telepítési útmutató

Felhasználói és telepítési útmutató Felhasználói és telepítési útmutató Első telepítés és alapfunkciók Útmutató ahhoz, hogy Ön a legtöbbet hozza ki Invitel IPTV szolgáltatásából Tartalomjegyzék 1. Bevezető 5 2. A távvezérlő használata 9

Részletesebben

BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT

BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT Netre fel! BARHÁCS OKTATÓKÖZPONT ÉS VIZSGAKÖZPONT www.facebook.com/barhacs www.barhacs.hu Az Internet olyan globális számítógépes hálózatok hálózata, amely felhasználók milliárdjait kapcsolja össze Az

Részletesebben

HALLGATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET

HALLGATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET HALLGATÓI FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET Felhasználói dokumentáció verzió 3.4. Budapest, 2012. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 3.1 2011.03.01 2.3.3 Üzenetekhez melléklet csatolható (NMS modul

Részletesebben

TARTALOM VEZÉRLÉS...3 A JÁTÉK INDÍTÁSA...8 AZ ALAPOK MEGTANULÁSA...10 JÁTÉKMÓDOK...14 ONLINE JÁTÉK...22 SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?...

TARTALOM VEZÉRLÉS...3 A JÁTÉK INDÍTÁSA...8 AZ ALAPOK MEGTANULÁSA...10 JÁTÉKMÓDOK...14 ONLINE JÁTÉK...22 SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?... TARTALOM VEZÉRLÉS...3 A JÁTÉK INDÍTÁSA...8 AZ ALAPOK MEGTANULÁSA...10 JÁTÉKMÓDOK...14 ONLINE JÁTÉK...22 SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?...23 2 VEZÉRLÉS MEGJEGYZÉS: A kézikönyv vezérlési beállításai a klasszikus

Részletesebben

ECDL operációs rendszer segédlet II..

ECDL operációs rendszer segédlet II.. Nagyon sok esetben előfordul, hogy háttértártárainkon nem találunk bizonyos fájlokat (Nem emlékszünk melyik mappában van, esetleg arra nem, hogy mi a fájl neve, vagy egyéb tulajdonságaira.), vagy épp bizonyos

Részletesebben

ArcView 8. gyakorlat

ArcView 8. gyakorlat Térinformatika gyakorlat Arc View 8 1 Térbeli adatok szerkesztése leíró adatok alapján ArcView 8. gyakorlat Az 5. gyakorlatban megtanultuk, hogyan lehet a térbeli/grafikus adatokat egyszerűen szerkeszteni.

Részletesebben

Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon?

Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon? Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon?...gyakorlati útmutató azoknak, akik nem akarják, hogy leveleik ártatlanul a Spam mappában vagy a

Részletesebben

Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak

Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? A pénzgyűjtés nagy kihívás lehet, az Összedobjuk azonban jelentősen megkönnyíti számodra kampányod indítását és promótálását, végső soron pedig céljaid

Részletesebben

INFORMATIKA MINDENKINEK 7 ELSŐ RÉSZ A GÉP, AZ INTERNET ÉS TE 10

INFORMATIKA MINDENKINEK 7 ELSŐ RÉSZ A GÉP, AZ INTERNET ÉS TE 10 INFORMATIKA MINDENKINEK 7 ELSŐ RÉSZ A GÉP, AZ INTERNET ÉS TE 10 INFORMÁCIÓS RENDSZEREK 13 AZ EMBER SZEREPE AZ INFORMÁCIÓS RENDSZERBEN 16 A SZOFTVER 19 RENDSZERSZOFTVEREK 19 ALKALMAZÁSOK 20 A HARDVER 23

Részletesebben

Dobozos vagy egyedi szoftver

Dobozos vagy egyedi szoftver Konstantinusz Kft. 2011 1 Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék... 2 2 Bevezetés... 3 3 Mit értünk dobozos vagy egyedi rendszeren... 4 3.1 Dobozos rendszer:... 4 3.2 Egyedi rendszer:... 4 4 A megrendelő szempontjából...

Részletesebben

A NETELLER-számla használata

A NETELLER-számla használata A NETELLER-számla használata Köszönjük, hogy érdeklődik a NETELLER-számla iránt! Ez az útmutató a NETELLER-számla leghasznosabb és legnépszerűbb funkcióinak használatához nyújt segítséget. Megpróbáltunk

Részletesebben

Iránytű a facebook élményhez

Iránytű a facebook élményhez Iránytű a facebook élményhez Magyarországon a facebook sokak számára ismeretlen. Még ha regisztrálnak is rá, nem látják, hogy miért jó és hogyan használják. Egy buli minősége nagyban függ a résztvevőktől,

Részletesebben

Kreatív feladat: a tehetséges érdeklődőknek szánt feladat. Megoldása tényleg nehezebb, valamilyen speciális ötletet, alkotó fantáziát igényel.

Kreatív feladat: a tehetséges érdeklődőknek szánt feladat. Megoldása tényleg nehezebb, valamilyen speciális ötletet, alkotó fantáziát igényel. A feladatok egy-egy témakör (pl. ciklus, eljárás) köré összpontosulnak. Nem egy-egy foglalkozásra készültek. Feldolgozásuk rugalmasan kezelhető. Az első két témakör gyorsan feldolgozható. A nehezebb problémákra

Részletesebben

Pénzgyártó Sor. Kivitelezés. Így készül a pénzgyártó sorod! ver. 1.1

Pénzgyártó Sor. Kivitelezés. Így készül a pénzgyártó sorod! ver. 1.1 Pénzgyártó Sor Kivitelezés ver. 1.1 Pénzt akarsz keresni az interneten Az interneten kétféleképpen kereshetsz pénzt: 1. Kiszolgálod azokat, akik az interneten saját terméküket, szolgáltatásukat akarják

Részletesebben

UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató

UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató Tartalomjegyzék Bevezetés 7 Biztonsági előírások és környezettel kapcsolatos információk 8 1. UPC Digitális

Részletesebben

A szolgáltatási folyamat speciális elemei 1. EQUAL FÓKUSZ

A szolgáltatási folyamat speciális elemei 1. EQUAL FÓKUSZ Forrás: eq_focus_1_20080306.mp3 A szolgáltatási folyamat speciális elemei 1. EQUAL FÓKUSZ Jó. Tehát szolgáltatási folyamaton haladunk keresztül, néhány területet mi meghatároztunk, amiről majd szó lesz,

Részletesebben

Programozási készségek fejlesztése az ImagineLogo programmal

Programozási készségek fejlesztése az ImagineLogo programmal Programozási készségek fejlesztése az ImagineLogo programmal (A helyes elrendezés megjelenítéséhez, kérjük a Word webes elrendezésének használatát.) Logo bemutatása, telepítése... 2 Rajzolási műveletek...

Részletesebben

IMAGINE VARÁZSLATOS VILÁGA ANDREJ BLAHO ÉS IVAN KALAŠ

IMAGINE VARÁZSLATOS VILÁGA ANDREJ BLAHO ÉS IVAN KALAŠ AZ IMAGINE VARÁZSLATOS VILÁGA ANDREJ BLAHO ÉS IVAN KALAŠ EZ A MUNKAFÜZET A MAGYAR IMAGINE CSOMAG RÉSZE, AMELY ISKOLAI LICENSZSZERZ(DÉS KERETÉBEN KERÜL TERJESZTÉSRE. AZ EREDETI M* SZERZ(I: ANDREJ BLAHO

Részletesebben

A Windows 7 felfedezése

A Windows 7 felfedezése 1 A Windows 7 felfedezése Ez a fejezet a következőkről szól: Bejelentkezés a Windows 7-be Ismerkedés az asztallal A Start menü használata A Windows-tálca kezelése Ismerkedés a Vezérlőpulttal Információszerzés

Részletesebben

avagy mi a különbség az éppen csak működő és a tulajdonosaik álmait beteljesítő weboldalak között?

avagy mi a különbség az éppen csak működő és a tulajdonosaik álmait beteljesítő weboldalak között? avagy mi a különbség az éppen csak működő és a tulajdonosaik álmait beteljesítő weboldalak között? Bevezető 2007 nyarán, amikor az első honlapomat indítottam anyukáknak babalélektanról (és mamalélektanról)

Részletesebben

OPERÁCIÓS RENDSZEREK ÉS FÁJLKEZELÉS 1. Operációs rendszerek

OPERÁCIÓS RENDSZEREK ÉS FÁJLKEZELÉS 1. Operációs rendszerek OPERÁCIÓS RENDSZEREK ÉS FÁJLKEZELÉS 1. Operációs rendszerek Hardver, szoftver, operációs rendszer fogalma A hardver a számítógép működését lehetővé tevő elektromos, elektromágneses egységek összessége.

Részletesebben

J e g y zőkö n y v. IF-3/2012. sz. ülés (IF-9/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkö n y v. IF-3/2012. sz. ülés (IF-9/2010-2014. sz. ülés) IF-3/2012. sz. ülés (IF-9/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkö n y v az Országgyűlés Ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottsága Ifjúsági albizottságának 2012. március 12-én, hétfőn 11 óra 08

Részletesebben

HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN

HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN HOGYAN VÁSÁROLJ INGATLANOKAT ONLINE ÁRVERÉSEN Útmutató hogyan használd a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara online árverési rendszerét és hogyan vásárolj ingatlanokat akár a becsérték 50-70%-án Király

Részletesebben

"Rendbehozzuk az 500 Ft-os frizuráját!"

Rendbehozzuk az 500 Ft-os frizuráját! "Egy jómódú nyugat-magyarországi városban, amit gyakran látogatnak a turisták, egy ügyfelem, Forgács Kata már évek óta működtetett egy elegáns és népszerű fodrászatot. Exkluzív hely volt, ahol a legolcsóbb

Részletesebben

Teremtsd meg az első milliódat!

Teremtsd meg az első milliódat! Korosztály: 6-18 év Teremtsd meg az első milliódat! M u n k a f ü z e t g y e r e k p é n z ü g y e k I I. Pénzügyi sikeralapozó útmutató és munkafüzet 6-18 éves gyerekeknek. www.elsomillio.hu Tel: + 36

Részletesebben

A tűzzel játszunk egy picit Scherer Péter, Kovács Krisztián, Gyulay Eszter

A tűzzel játszunk egy picit Scherer Péter, Kovács Krisztián, Gyulay Eszter A tűzzel játszunk egy picit Scherer Péter, Kovács Krisztián, Gyulay Eszter Kovács Krisztián és Scherer Péter a 6. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemle díjkiosztóján A nemrégiben alakult Nézőművészeti Kft.

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 Felhasználói útmutató (5.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

Részletesebben

A belső piaci információs rendszer. Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára

A belső piaci információs rendszer. Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára A belső piaci információs rendszer Az IMI-rendszer beállítása: útmutató az első hatósági felhasználók számára HU A Europe Direct szolgáltatás az Európai Unióval kapcsolatos kérdéseire segít Önnek választ

Részletesebben

Az OpenOffice.org Calc használata Táblázatkezelés az alapoktól. Pallay Ferenc

Az OpenOffice.org Calc használata Táblázatkezelés az alapoktól. Pallay Ferenc Az OpenOffice.org Calc használata Táblázatkezelés az alapoktól Pallay Ferenc Szerző: Pallay Ferenc CC Néhány jog fenntartva 2010. július A kiadvány létrejöttét az támogatta. Lektorálták: Dr. Blahota István

Részletesebben